Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen

—————————————————————————————————————————————–

Zweden is van plan om het voorbeeld van Denemarken te volgen, en vanaf de zomer vaccinatiepaspoorten verplicht te stellen, met name voor (inter)nationale reizigers. Hoewel beide EU-landen daarmee rechtstreeks tegen een recent besluit van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa ingaan, zullen de andere lidstaten hoogstwaarschijnlijk volgen. Testen en vaccinaties worden hiermee wel degelijk (op)gedrongen, dus indirect verplicht gesteld. Zo ontstaat er een gediscrimineerde maatschappelijke onderklasse, wier burger- en grondrechten stapsgewijs zullen worden afgepakt, en het maatschappelijke leven vrijwel onmogelijk zal worden gemaakt.

Zodra de verplichte vaccinatiepaspoorten eenmaal zijn ingevoerd, is de verwachting dat deze nooit meer zullen worden afgeschaft, ook niet als Covid-19 eenmaal verdwenen is. Overheden krijgen op deze wijze een perfecte methode om mensen op basis van hun medische dossier te scheiden, en al dan niet bepaalde rechten en vrijheden te geven, of juist te onthouden.

‘Het moet makkelijk zijn voor zowel de verstrekker van het certificaat, de gebruiker, en de controleur,’ zei de Anders Ygeman, de Zweedse minister van Digitale Ontwikkeling. Afgelopen donderdag kondigde de regering aan dat het voorbereidingen gaat treffen voor de noodzakelijke digitale infrastructuur. In Denemarken gaat het om een speciale app en een bewijs dat uitgeprint dient te worden.

Groot Brittannië werkt eveneens aan een digitaal vaccinatiebewijs, en doet daar al proeven mee. Griekenland gaat toeristen die niet in quarantaine willen verplichten te bewijzen dat ze zijn ingeënt. Ook de Nederlandse regering is een groot voorstander van een vaccinpaspoort, dat je waarschijnlijk niet alleen nodig zal hebben voor toegang tot vliegtuigen en openbaar vervoer, maar ook tot bedrijven, gebouwen en andere voorzieningen.

In de VS heeft American Airlines het aantal bestemmingen waar reizigers een app moeten laten zien dat ze enkele dagen voor de vliegreis zijn getest, uitgebreid. De luchtvaartmaatschappij accepteert nu ook de mobiele ‘health wallet’ Verify. Voor toegang tot directe en indirecte vluchten naar het Verenigd Koninkrijk, Canada, Chili, Colombia, El Salvador, Guatemala, Honduras en Jamaica moeten reizigers nu bewijzen dat ze ‘immuun’ zijn.


Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

29-01: Parlementaire Vergadering Raad van Europa beslist dat vaccinaties niet verplicht en weigeraars niet gediscrimineerd mogen worden, en er geen vaccinpaspoort komt
20-01: Sperrzeit na 76 jaar terug: ‘Hoe het klokje thuis tikt, tikt het niet voor het virus’
19-01: Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns
17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland
16-01: Het is zover: Eerste detentiekamp voor Covid overtreders in Duitsland
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
07-01: Wetsvoorstel New York: ‘Besmette’ en ‘mogelijk besmette’ mensen opsluiten in detentiecentra
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
14-11: ‘Al 58 luchtvaartmaatschappijen willen reizigers zonder Covid test gaan weigeren’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
06-11: Virus tirannie: Britse politie kan ingrijpen bij niet downloaden corona app’
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. Ik woon in israel. Beter on het nu israelhel te noemen. Zoals voorspelt begint de MSM hier nu om een vaccinatie plicht te roepen. De regering en andere eliten hoeven zelfs het vuile werk niet meer te doen… mijn buren en collega’s zijn meet dan bereid dat voor hen te doen. Mijn hart huilt. War is god?

 2. Het zelfde als de leugenachtige streken van rutte, je kunt corona testen ook al heb je geen symptomen?
  Rutte liegt glashard ertegen in!
  Foutje bedankt zei journalist, daar gaat ie voor de zoveelste keer!
  Wie vertrouwt nou zo’n leider

 3. Ik meende ergens recentelijk te hebben gelezen dat Denemarken geen verplichte vaccinatie zal afdwingen. Dan zou het paspoort hier toch tegenstrijdig aan zijn! We gaan het zien.

 4. Hoe komt het jaarlijkse griepseizoen in het land?
  Door de vaccins waarmee de gevaccineerden met griep besmet worden en die gaan vervolgens deze griepvirussen verder verspeiden onder de hele bevolking…

 5. N.a.v. Annab. Het besluit van de Raad van Europa kan niet bindend zijn, maar deze raad beschikt over precies dezelfde informatie als waarover de overheden beschikken. Zij concluderen dus, met precies dezelfde informatie over Covid, dat een vaccinatiepaspoort tegen de mensenrechten is. Vooral als dat paspoort een voorwaarde wordt om deel te nemen aan het gewone maatschappelijke leven.
  Als overheden besluiten deze conclusie naast zich neer te leggen, schofferen zij dus de mensenrechten. Want die Raad werd ingesteld om de Europese mensenrechten te bewaken en te bevorderen. Alleen totalitaire overheden schofferen aanbevelingen om de mensenrechten te respecteren.
  Het westen is bezig de eigen wortels door te snijden. Bizar dat ‘het westen’ nu een Raad van Europa nodig heeft om het rechte spoor te houden. Macht stijgt mensen naar het hoofd, en juist daarom werd de democratische rechtsstaat uitgevonden.

 6. Zodra de huidige regelneven ergens vrolijkheid en onafhankelijkheid plezier ontdekken (nu met de sneeuwpret) schieten ze in de stress. Dan weet je dat ze in een geconditioneerde reflex zitten. Hun nuchtere ratio is daarbij uitgeschakeld. Ze neigen er zelfs toe al die vrolijke mensen te beschouwen als “extreem rechts” (ik chargeer een beetje, zoals een cartoonist dat doet). Er komen al geluiden uit het politbureau dat “extreem rechts” onafhankelijk schijnt te willen denken; en men beschouwt dat als ‘verontrustend’. Ooit golden al die verschillende stromingen gewoon als het pronkstuk van de democratische rechtsstaat: Vrijheid van geweten!

 7. Geweldig dit: https://twitter.com/VanjaWillemse/status/1358011002068103168/photo/1
  Er zijn dus basisscholen die hun saamhorigheid belangrijk vinden en werkelijk een visie hebben op wat zij doen met hun klassen. Die niet toestaan dat de overheid de kinderen verdeelt in ‘gezond en ongezond’, ‘in quarantaine en niet in quarantaine’, wel met maskers en niet met maskers’. Dezelfde overheden die altijd de mond vol hadden van het belang van een pedagogisch klimaat in de scholen. Hier dan een bestuur dat vasthoudt aan de eigen principes en met gezond verstand de zaak weet te beoordelen.
  Die overheden worden steeds gekker; nu zelfs adviezen voor het gooien met sneeuwballen. Ja ja, die ballen zitten vol met virussen.

 8. @Jos, er is een heel goed boek: “het ongeneeslijke genezen” van Dr Levy.
  Ik ben er van overtuigd, als je dit boek hebt uitgelezen, dat je gaat begrijpen, dat je nooit of nimmer een vaccin nodig hebt, en dan hoef je ook niet meer bang te zijn.
  Dus Jos, het probleem ligt 100% bij uzelf.
  Ik kan maar een goede raad geven, doe er wat mee !!!

 9. @ Polleke: 9:04 pm, op 5/2. Wedden dat die Jos NIET meer gaat reageren.

 10. @ Elegast schreef:
  05/02/2021 om 3:18 pm
  Wedden dat ze niet eens kan koken?

 11. Beste,
  Ben heel benieuwd over 5 jaar hoe deze situatie er dan uitziet. Soep wordt nooit zo heet gegeten. Ik merk erg veel paniek zaaien en snel gevonden berichten als waarheid beschouwen. Paspoort komt er denk ik niet. We zullen zien

 12. Quote van moeder de gans
  @No Nonsense 4.41
  “Hoe naïef kun je zijn? Die MSM weet héél goed wat ze doen, ze zijn er jarenlang op voorbereid om hieraan mee te werken. Eensgezind de hele dag leugens verkondigen. Je mag het ieder die eraan meewerkt persoonlijk aanrekenen.”

  Reaktie van No Nonsense
  Bewijs maar dat de MSM heel goed weet wat ze doen en dat ze al jarenlang voorbereid zijn om hieraan mee te werken. Als je dat kan bewijzen kunnen ze rechtstreeks de gevangenis in.

 13. Je moet het zo zien Jos; wanneer blijkt dat Big Pharma inderdaad onze beste vriend is, trekken wij aan het kortste eind.
  Maar de farmaceutische industrie heeft geen al te best ‘track record’ wat dat betreft … Google maar eens op Softenon, DES-hormoon, Gardasil of ‘vaccinatie-schandalen Afrika’. Dan kom je een beerput aan menselijk leed tegen, veroorzaakt door Big Pharma.

  We respecteren jouw mening. Ik hoop dat je de onze ook respecteert.

 14. Ze zijn het van PLAN, dus het is er nog lang niet. Paniekvoetbal, al schreeuwen voor je gebeten bent door de hond.
  De publieke opinie en het protest zal de doorslag geven en een vaccinatiepaspoort zal er dus niet komen.
  Ze proberen het eerst voor internationale reizigers in de hoop dat het protest minimaal zal zijn want er is maar een minderheid aan internationale reizigers, de meeste mensen nemen maar eenmaal per jaar het vliegtuig voor vakantie en zij zullen niet zo snel protesteren en daar hopen ze op om zo de insteek te hebben om dan verder uit te breiden tot een algemene uitsluiting op elk gebied voor wie geen vaccinatiepaspoort heeft.
  Trap niet in de valstrik en protesteer ook voor de verplichting voor internationale reizigers!!!

 15. Op het ‘roode klif’ in zuidwest Friesland staat een tekst…. “Leaver dea as slaef”.

 16. Jos schreef:
  05/02/2021 om 4:00 pm
  Het is een verschrikkelijk virus. Ik snap niet dat jullie zo dom zijn. Jullie zijn altijd dwars en het grootste probleem. Ik zou blij zijn dat jullie eens normaal zouden doen!

  Heb je enig idee van de sterftecijfers in zijn totaal Jos??
  Per dag overlijden er ongeveer 128 mensen aan kanker.
  101 mensen per dag aan hart of vaatziekten.
  43 mensen per dag aan dementie.
  55 mensen per dag aan roken
  67 mensen aan Corona of met Corona en de gemiddelde leeftijd is boven de 80 jaar.

  Perioden Overledenen (aantal)
  2017 150214
  2018 153363
  2019 151885

  Nu zijn er in totaal vanaf het begin zo’n 14.300 mensen overleden aan Corona of MET Corona want daar zit nogal een verschil in. En besef je ook dat de griep ineens niet meer bestaat??
  Toch liggen er nog steeds sigaretten bij de supermarkt en kan iedereen die kopen terwijl het aantal doden door het roken rond de 55 per dag is!!
  Zie je het nog steeds niet? Hoeveel mensen overlijden nu omdat ze niet behandeld worden, aan zelfmoord, aan onontdekte kanker de komende tijd? Dat zal een nog veel hoger getal worden dan alle Corona bij elkaar…..
  En dan heb ik het nog niet eens over al het onnodig lijden van ouderen enz enz.

 17. Beste Elegast 05/02/2021 3:18 pm,

  Deze column was mij ook opgevallen, een typisch gevalletje cognitieve dissonantie van columniste Hester Zitvast in dit opzicht doet zij haar naam eer aan. Zij zit qua logisch denken en journalistiek onderzoek behoorlijk vast en helaas beïnvloed zij het denken van velen. De bijkomstigheid is ook dat zij elk kritisch geluid op het overheidsbeleid neersabelt als zijnde, complotdenkers, gekkies, wappies etc. tegelijkertijd erkent zij dat ze het zat is deze corona shit.

  Deze Hester Zitvast is een politieke activiste, het vaccinatieplan, testen, quarantaine heeft niets te maken met de volksgezondheid ze stuurt aan op ¨gehoorzaam nu maar, dan is het over¨ en wij weten inmiddels dat dat zo niet werkt. De drogreden die ze in haar vergelijking trekt met het halen van een paspoort bij de gemeente dat niet verplicht is, maar wel als je wilt reizen, slaat kant noch wal.

  Deelname aan het maatschappelijk leven in eigen land voor de eerste levensbehoeften door te winkelen, restaurant (luxe), met het verplichten (direct of indirect) tonen van een vaccinatie-ID en daaraan gekoppelde vaccinatie, is iets heel anders dan het halen/aanvragen van een ID-bewijs t.b.v. het reizen naar het buitenland.

  De ´overheid´ doet wat zij belooft, het beloven van koeien met gouden hoorns en het later terug komen op ´garanties´. De vraag die hier gesteld moet worden is, in hoe verre zijn onze overgebleven ´vrijheden´ nog gewaarborgd zowel in onze ´nationale wetgeving´ zoals onze grondwet en op Europees en mondiaal niveau ? ik heb het hier over onze mensenrechten, want dat is de kern waarin wij allen in onze menselijkheid worden geschonden en worden beperkt.

  Moge de komst van de Heer spoedig komen !!!!

 18. @No Nonsense schreef: 05/02/2021 om 4:41 pm…Ik denk dat Xander en andere nieuwsschrijvers informatie moeten sturen naar politiek en reguliere nieuwsmedia zoals nieuwsuur, Op1 en dergelijke.””

  Dat gebeurt meer dan u denkt!!! Denk aan artsen als o.a. Rob Elens die hard aan de bel trekken in praatprogramma’s. Het is jammer dat de grote dagbladen en opiniebladen op hun websites antwoorden van lezers NIET meer plaatsen.

  “Quote: Leugens winnen de sprint, de Waarheid wint de marathon.”

  Enkele jaren geleden kon je nog reageren op de websites, op ieder artikel van de grote Dagbladen. Maar dat mocht niet meer van de Overheid. Alleen politiek correcte antwoorden waren nog welkom in de geschreven Dagbladen.

  “Quote: Een leugen wordt waarheid als je ze gelooft…Journalisten geloven de leugens van de politici niet maar publiceren ze wel. Dat is veel erger!!!

  Nog niet zo heel lang geleden had de VARA een goed programma: De Leugen Regeert!!!
  Ook dat werd van de Buis gehaald, de nek omgedraaid.

  U kunt nog wel per e-mail Reacties sturen aan Redacties van Dagbladen of Politieke Partijen. Maar ook die lopen al lang heel Laf aan de leiband van de Vadertje Staat.

  Ik vond een treffende uitspraak van Paulus in de Bijbel aangaande Redacties/Journalisten en het al jaren jaren neerpennen van hun leugens….een heilloze ontwikkeling!!!

  Omdat zij de Waarheid Haten zegt Paulus in…2 Thessalonicenzen 2:11 (NBG51)…En daarom zendt God hun een Dwaling, die bewerkt, dat zij de Leugen Geloven!

 19. En zoals voorspelbaar zijn de besmettingen in 3 dagen weer langzaam hoger dan het lagere besmettingscijfer van 4 dagen geleden. Want toen moesten we nog een persconferentie krijgen.

  Nou, dan zal ik mogen 4552 besmettingen alvast hier vermelden. En ja, hoor er zijn natuurlijk redenen om de avondklok aan te houden.

  Krijgen we morgen of zondag het feestje te horen van verlenging avondklok. Nee, geen sneeuw en ijspret meer vanaf 21.00 uur ‘s-avonds.

  Kan het gekker? Ja! Wordt het gekker? Ja.

  Een geheel andere vraagstuk en insteek is de gedachte als het aan de technologie ligt dat mensen wereldwijd er last van krijgen, was het dan al niet eerder dan december 2019 in Wuhan?

  Elon Musk ging vanaf mei 2019 de eerste satellieten de lucht insturen die onder andere 5G technologie hebben. Tevens is de afstand in de baan om de aarde dichterbij. Tegelijkertijd werd in landen wereldwijd ook vanaf 2019 5G op aarde uitgerold.

  Dit kan een verklaring zijn dat de mensheid van slag is totdat de mens zich heeft aangepast aan de technologie. Natuurlijk kan het samengaan met een gewone griepperiode dat het dan die dingen tijdelijk erger maakt.

  De uitrol van de 5G satellieten vindt nog een tijdje plaats. Evenals nog landen bezig zijn met de uitrol van 5G.

  Dit wetende heeft geen enkel effect van het beschermen van een virus geen enkele zin. Je beperkt hooguit een griep-verkoudheid symptoom. Het is mogelijk de combinatie van inderdaad de stralings 5G die de verbinding aangaat. Dit verklaar ook wereldwijd de besmettingen, ook op plekken waarvan je je afvraagt hoe die besmettingen daar zijn gekomen.

  Nu is het goed nieuws, dat er mogelijk een verband is met vroeger met bepaalde technologieën waar de mens wereldwijd ook onder leed, maar er uiteindelijk tegen bestand was. Natuurlijk zijn er uitzonderingen van mensen die er gevoelig voor blijven.

  Maar 6G is er ook al. Persoonlijk heb ik de idee dat dit wel eens de laatste technologie zal zijn die de mens nog zal ondergaan. We zitten nu in de 5e generatie computer programma talen. Die hebben al een soort van kunstmatige intelligentie. De 6e generatie is er al of lijkt te voorzien voor de Marketing of mogelijk in onze termen de hele sociale media.

  Spyfromthesky

 20. @Anna schreef:
  05/02/2021 om 5:33 pm
  “Het vaccinatie paspoort is niets nieuws hoor.”

  Daar gaat het ook niet om. Het gaat om het doel waar deze voor wordt gebruikt en dat is straks wezenlijk anders. Nu bewijst het nog dat je de noodzakelijke vaccinaties hebt gehad, maar straks bewijst het dat je deel uitmaakt van een verwerpelijk regime. Zonder vaccinatie paspoort, geen bestaansrecht; oftewel, je hoofd eraf….

  Ik ben overigens wel een echte anti-vaxxer, maar dat terzijde.

 21. @No Nonsense 4.41
  Hoe naïef kun je zijn? Die MSM weet héél goed wat ze doen, ze zijn er jarenlang op voorbereid om hieraan mee te werken. Eensgezind de hele dag leugens verkondigen. Je mag het ieder die eraan meewerkt persoonlijk aanrekenen.

 22. De “gevaccineerden” ?
  Daar zullen er steeds minder van zijn. Die gaan naar verwachting namelijk allemaal deaud of worden héééél erg ziek.
  Bij een tweede blootstelling aan enig een “corona”-virus (= griep) slaat hun immuunsysteem op hol of het immunsysteem laat het volkomen afweten. ITYS !!!
  Hier is voldoende literatuur over bekend.
  Resultaat is hetzelfde (…)
  De niet-gavaccineerden daarentegen ???
  Wie het laatst lacht ……………
  Only time will tell………

 23. Wij moeten natuurlijk wel massaal in het Verzet komen, anders gaat dit regiem van Kwaad tot erger en zitten we binnenkort middenin 1984 c.q. Brave new World en erger!
  Kijk om je heen en je gelooft je ogen toch niet???
  Als we alleen maar een beetje mopperen hier en daar gaat het razendsnel richting afgrond. Nu hebben we nog te eten, nu wordt er veel geld gepompt in bedrijven die stil liggen. Maar waar moet dat geld vandaan komen? Verdiend wordt er steeds minder.
  ALLES MOET KAPOT en alles gaat ook kapot. Binnenkort zijn we allemaal afhankelijk van de Overheid en die heeft het slecht met ons voor, dat begrijpt toch vrijwel iedereen hier?
  David Icke heeft net een nieuwe video uit, de moeite waard om te zien en met een dringende oproep om in actie te komen. Helaas kan ik geen link geven, dat is onmogelijk (gemaakt). Maar ik kan hem wel doorsturen naar Xander als ik een mailadres heb.

  Als u een link kan mailen kunt u deze ook op het forum zetten. Mvg. Mod.

 24. Even een prikkie Hugo????

  Over m’n lijk!

  Geef mijn prikkie maar aan Fikkie!

 25. Het vaccinatie paspoort is niets nieuws hoor.
  De GGD gebruikt dit al jaren.
  Ik heb heel veel gereist in mijn leven en voor een aantal landen had je een “ verplichtte “ ja je leest het goed verplichtte vaccinatie nodig.
  Gele koorts is er zo een.
  Ik was een keer in Afrika en de geneeskundige dienst stond aan de grens al klaar met naalden en spuiten.
  Gelukkig konden we ons vaccinatie paspoort overleggen, met handtekeningen en stempels anders hadden we misschien wel met een “ gebruikte spuit “ of HIV besmet materiaal gevaccineerd geworden.
  Het is een geel boekje, ik heb het al jaren in gebruik. En het werkt goed!

  Ik ben GEEN antivaxer…….

  Maar …… deze vaccinaties tegen Corona zijn geheel iets anders.
  Ze zijn hals over de kop ontwikkeld zonder voldoende achterliggend onderzoek zoals dier proeven e.d.
  Bovendien maakt men hier gebruik van mRNA en dat is een genetisch materiaal.
  Wat doet dit materiaal op termijn in een mensen lichaam???
  Als het er eenmaal inzit krijg je het er niet meer uit.
  Een ander argument is dat men de werking niet goed weet, geeft het ook immuniteit tegen andere varianten dan het Wuhan virus.
  Zo niet moet over een half jaar of een jaar het hele circus weer opnieuw worden opgestart.
  Het VK virus zuid Afrikaans virus , de Braziliaanse variant en ga zo maar door.
  ( gek eigenlijk je hoort wel over Engeland, zuid Afrika Brazilië varianten maar niet over China terwijl dat het oorspronkelijke virus is !!! )

  Het is misschien een beetje achterdochtig van mij : maar waarom wordt er niet geïnvesteerd in een WERKEND GENEESMIDDEL tegen covid????
  Zit hier meer achter….. ??? Ik geloof het wel!
  Pas goed op jezelf
  Shalom
  Anna

 26. @b Jos: 4:00 uur. En heeft U zich al laten prikken? En beviel het?

 27. Als de massa gewoon weer hun gang zou gaan dan was het morgen afgelopen.
  Helaas gehoorzaamd de massa altijd bij de verkeerde partij.
  Overal worden lagers in gereedheid gebracht en net als 1940 zullen ze gebruikt worden.
  Ik zeg alvast,das habe ich nicht gewust.

 28. Ik denk dat Xander en andere nieuwsschrijvers informatie moeten sturen naar politiek en reguliere nieuwsmedia zoals nieuwsuur, Op1 en dergelijke. Het lijkt er nu wel op dat die politici en nieuwsmedia alles weten wat mensen zoals wij van de alternatieve nieuwsafdeling weten maar ik denk niet dat ze het weten.
  Er moet dus communicatie op gang komen tussen nieuwsschrijvers van het alternatieve nieuws met het gangbare MSM nieuws.

  Mensen zoals Xander en bijvoorbeeld Robin de Boer van ninefornews moeten dit doen. Jullie kunnen nu wel bijzondere artikelen blijven maken maar op deze manier zullen de mensen van nieuwsuur en Op1 en de politiek het NOOIT lezen! Want de politiek en MSM weten niet dat dit nieuws bestaat. Het lijkt er nu wel op maar het is niet zo.

 29. Het einde van onze privacy (daarbij het FaceBook heeft daar ook bij toegedragen) …

  Ik zal resoluut weigeren. Mijn topadvokaat is reeds gekozen.

 30. Zowat alles wordt nu in het werk gesteld, om zoveel mogelijke vaccinatie slachtoffers te verkrijgen. En zo heeft Bill Gates toch zijn zin, via een corona plandemie, is straks de wereldbevolking gedecimeerd, en gelijk onder digitale controle gebracht. Geloof mij maar, deze misdaad is al heel lang geleden bedacht en wordt nu door ieders strot geduwd. Het is schending van de mensen rechten, maar ze doen het toch, en het volk dat laat het gelaten toe. Wel weer op die misdadigers stemmen hoor.

 31. De Parlementaire Vergadering Raad van Europa besliste recent dat vaccinaties niet verplicht en weigeraars niet gediscrimineerd mogen worden, en er geen vaccinpaspoort komt
  Opmerkelijk als je het mij vraagt, ik had verwacht dat de EU Raad juist degene zou zijn die dit soort praktijken het meest wil forceren aan de burgers. Feitelijk zijn landen dus strafbaar wanneer ze hier tegenin gaan of maakt het in dit geval ineens niets meer uit?

 32. Ik weiger om mezelf te laten behandelen alsof ik een wandelend virus ben.

 33. Trouwens als gevaccineerde ben je niet vrij van een coronavirus integendeel. Een virus wil leven en muteren. Hoe woedender je de natuur maakt hoe erger de reactie. Simpele voorstelling ontzeg een woedende menigte voedsel en zet daar een leger tegenover. De reactie…….

 34. Getest ok zelfs simpel met de sneltest bij aankomst op het vliegveld. Maar stel ik heb een verwikkeling die niet toestaat mij te laten vaccineren. Sta ik ineens buiten het maatschappelijk gebeuren.

 35. Het is een verschrikkelijk virus. Ik snap niet dat jullie zo dom zijn. Jullie zijn altijd dwars en het grootste probleem. Ik zou blij zijn dat jullie eens normaal zouden doen!

 36. Ja, dat denk ik ook, we zullen als we willen reizen die altijd op zak moeten hebben. Maar wat voor mensen die zich niet laten inenten worden die dan gestraft? Want het is niet verplicht in België toch niet. Ik vindt het allemaal nogal dictatoriaal, onze vrijheden worden aangetast, we moeten alert blijven. Shalom

 37. En we zullen het als slaven accepteren. Wanneer worden we eindelijk eens wakker en gaan we deze waanzin stoppen?

 38. Ojee het wordt gekker en gekker in het Vod de telegraaf. Niet eens achter een betaalmuur. Vaccineren goed plan. Ik weet zeker dat ze wanhopig worden. Niemand gaat het doen. En terecht je moet maar heel veel vertrouwen hebben in je medeburgers/wetenschappers. Zou de mensheid (degene die alles voor zichzelf willen) veranderd zijn na 45? Ik waag het te betwijfelen.https://www.telegraaf.nl/vrouw/590753219/prima-plan-dat-vaccinatiebewijs

  De krankzinnigheid kent geen grenzen meer. Grappig om te zien. Ik ga er nog steeds vanuit dat we weer terug op aarde komen. Ik kan niet anders meer dan lachen, serieus en tegelijk diep medelijden hebben met degene die geraakt worden door deze waanzin.

 39. Veel migranten hebben dubbel paspoort hiermee ontlopen zij nationale reisrestricties

 40. En de onzin zet maar door, wanneer gaan ze er eens iets van snappen?
  Het leven op slot gooien en schijnoplossingen gaan het niet doen.
  Weerstand is iets wat indien je gezond bent genoeg moet zijn.
  De rest is gepruts en dat blijkt ook wel gezien de resultaten.

 41. Sorry, jullie lezen het ook dus hoef het eigenlijk niet te posten, maar proestte het uit toen ik las dat Rutte zei dat wedstrijden er op natuurijs niet inzaten. Die vent is echt krankzinnig geworden. Man man man, dit kan je toch niet meer serieus nemen? Of ben ik een gek?

 42. Het zal me een eer zijn om op grond van het ontbreken van een vaccinatiepaspoort te worden gediscrimineerd als een ongewenste burger. De laatste keer dat een staat dit soort wetgeving invoerde, werd het binnen vijf jaar met de grond
  gelijk gemaakt. En aangezien dit nu wereldwijd gebeurt kan men inschatten dat het aantal slachtoffers geen 50 miljoen, maar 5 miljard zal bedragen. Wie niets leert van de geschiedenis, is gedoemd die exponentieel te herhalen. Gefeliciteerd.

Comments are closed.