Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU

‘Ausweis bitte!’ De meeste mensen kunnen of willen zich dit schijnbaar niet meer herinneren. ‘Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.’ (George Santayana, 1905).

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse econoom Martin Armstrong: ‘ Ze veranderen onze vrije samenleving in een gevangenenkamp’ – A.I. computermodel voorspelt dat Joe Biden in 2022 wordt vervangen door Kamala Harris, de VS zich zal splitsen, en tussen 2025 en 2027 de Derde Wereldoorlog uitbreekt die het Westen zal verliezen

—————————————————————————————————————————————–

De Duitse CSU politicus Manfred Weber steunt een initiatief van de Griekse premier om alleen mensen die zich tegen Covid laten vaccineren weer vrij te laten reizen binnen de EU. Daarvoor moeten mensen wel een vaccinatiecertificaat of – paspoort laten zien. Ongevaccineerden zullen dus worden gestraft met een reisverbod.

‘Wij steunen het voorstel van de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis voor een breed EU erkend vaccinatiecertificaat, dat reizen binnen het Schengen gebied mogelijk maakt,’ verklaarde Weber tegenover Bild. Het alternatief, ieder land zijn eigen regels, wil volgens hem niemand. Het voorstel zal op 21 januari worden besproken tijdens een virtuele speciale top met de 27 regeringsleiders van de EU lidstaten.

‘Exact hetzelfde beleid als Adolf Hitler’

‘We komen dicht bij exact hetzelfde beleid als van Adolf Hitler,’ geeft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong als commentaar. ‘De vrijheid van reizen zal worden opgeschort, met Covid als excuus om u te beschermen tegen non-conformisten’ (ongevaccineerden).

‘Ik heb gezegd dat onze WEC 2020 (conferentie) in Orlando de laatste zou kunnen zijn. Ik kon namelijk zien wat er aan zat te komen, en dat is er nu snel. Om burgerlijke onrust en een dreigende revolutie te stoppen gebruiken ze Covid om de bewegingsvrijheid te beperken. Ze veranderen onze vrije samenleving in een gevangenenkamp, en niemand is bereid om ons te verdedigen.’

In verschillende talen klinkt het na zo’n 80 jaar straks dus weer massaal Ausweis Bitte! ‘Dit is de instorting van onze vrije samenleving. Het is voorbij. Socialisme is onhoudbaar, dus voeren ze nu autoritarisme in. Alles verloopt helaas volgens schema. Moge God de mensheid genadig zijn.’ (1)

‘Kamala Harris in 2022 president, VS zal uiteen vallen’

‘De politici gebruiken Covid om opzettelijk de economie te vernietigen, zodat ze een nieuw autoritair tijdperk kunnen inluiden. Ze zullen proberen China de schuld te geven, maar het zijn onze politici die met hun lockdowns geen andere resultaten hebben weten te behalen. Het zijn onze politici die Bill Gates en Klaus Schwab, die het probleem hebben veroorzaakt, volgen – niet China. Dit lijkt op het beschuldigen van een bedrijf van het maken van munitie als iemand een ander heeft doodgeschoten.’

‘De wereld is uit elkaar aan het vallen. Alles wat de Democraten doen leidt tot de Grote Scheiding, die de Verenigde Staten zal splitsen (volgens zijn AI-achtige computermodel ‘Socrates’ vanaf 2022, als de extreemlinkse Kamala Harris Joe Biden gaat vervangen*), en tot mijn spijt alles zal vervullen wat ons model heeft voorspeld.’

(* Hetzij omdat Biden om gezondheidsredenen moet terugtreden, hetzij omdat hij zal worden opgeofferd tijdens een ‘false flag’ aanslag op zijn leven. Deze moord zal aan de laatste overgebleven conservatieven die zich verzetten tegen de huidige staatsgreep worden toegeschreven, en zal worden aangegrepen om al deze mensen op te pakken, in concentratiekampen op te sluiten en/of te executeren.)

‘Derde Wereldoorlog tussen 2025 en 2027, die het Westen zal verliezen’

Gisteren schreef Armstrong dat er ‘een nieuwe Koude Oorlog’ is begonnen, ‘die uiteindelijk ‘heet’ zal worden. Volgens ‘Socrates’ gaat tussen 2025 en 2027 de Derde Wereldoorlog uitbreken, die het Westen zal verliezen, omdat ‘de eisen dat China en Rusland zich moeten onderwerpen aan de Groene Agenda hen alleen maar dichter naar elkaar toe drijft, tegen het Westen.’ (3).

‘Ik wil geen advertenties plaatsen en opscheppen dat ik degene ben die het verval en de ondergang van het Westen heeft voorspeld. Dit is geen voorspelling die mij enige vreugde geeft. Ik interpreteer enkel wat onze computer liet zien. Er zal géén terugkeer zijn naar normaal. We zijn het point of no return gepasseerd. Nu moeten we gaan kijken waar wij ons geld gaan onderbrengen, om de chaos die gaat komen te overleven.’ (2)


Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) Armstrong Economics
(4) Afbeelding: Bundesarchiv, Bild 101I-030-0780-28 / Kintscher / CC BY-SA 3.0 de

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. Degenen met oogkleppen zijn de mensen die in wereldoverheersende complotten denken. Zij zien door de bomen het bos niet meer. Door hun tunnelvisie gaan ze zicht de gekste dingen in het hoofd halen. Te zot voor woorden. Als men dat zelf niet kan inzien dan is het inderdaad einde oefening. Kritiek mag uiteraard altijd, de de versleten theorieën voor wereldoverheersing van Gates en Schwab is ziekelijk te noemen. Nog geen 0,01% van de mensheid overweegt een dergelijke theorie. Zijn de andere 99,99% dan gestoord of blind?
  NB als censuur een kwalijke zaak is dan moet deze moderator zich toch achter de oren krassen.

 2. @Henk Deville schreef:
  23/01/2021 om 1:39 am
  Ik kan geen medelijden opbrengen voor blinden die hun oogkleppen weigeren af te zetten ondanks de vele waarschuwingen door onbetwistbare feiten en zichzelf daardoor in de vernieling rijden.
  Eigen schuld, dikke bult, vergeet dat niet.
  Het grote geheel kun je pas ontdekken als je het verschil kunt maken tussen complotten en terechte kritiek. Zoals struisvogels hun kop dieper in het zand steken om de beul met de bijl naast zich maar niet te hoeven zien want dan wordt hun kop misschien niet afgehakt…..wat niet weet, niet deert, nietwaar?
  Dus doe je best om onbevooroordeeld naar feiten te kijken voor je de oversteek vroegtijdig maakt door je te laten prikken.

 3. @ oma
  Ik bewonder uw geestdrift om dit alles iedere keer opnieuw in te tikken. Maar u ziet duidelijk door de bomen het bos niet meer. Ongetwijfeld heeft u het op sommige punten bij het rechte eind. Maar in het grote geheel bent u helaas de weg kwijt. Geniet van het leven en gun u zelf wat rust. Dat zal u goed doen. Misschien een extra sinaasappel voor de vitamine C. U zwelgt in uw eigen complotten en bent daarmee een ‘gevaar’ voor uw omgeving. Gegroet en we zien elkander aan de overzijde.

 4. @Henk:
  Ja, ik kan begrijpen dat met een tunnelvisie deze ingewikkelde materie moeilijk te volgen moet zijn.
  En neen, als instanties halve waarheden, insinuaties, tegenstrijdigheden en met flagrante leugens die worden ontmaskerd komen aanzetten, dan verliezen ze elke geloofwaardigheid voor burgers met gezond verstand en nog een normaal denkproces.
  Een volksvertegenwoordiger wordt verkozen om de wil van de meerderheid van het volk te respecteren en te volgen, niet om zijn goesting te doen tegen de wil van het volk dat hem betaalt en waarvoor hij ten DIENSTE hoort te staan!
  Je slappe smoes over kiesgerechtigden die maar moeten instemmen met politici die hun macht misbruiken en over verkiezingen beginnen terwijl het over burgerrechten gaat is de discussie ontwijken.
  Ik hoef in maart helemaal niet te gaan stemmen en gij mag raden waarom niet.

  Verder: informeer jezelf beter over het testen van vaccins want ik kan mij echt niet voorstellen dat die overweldigende stroom informatie, zowel door artsen, wetenschappers als vaccin-experten van over heel de wereld en al maandenlang aan jou voorbij zou zijn gegaan.
  Maar nogmaals: wij hebben het récht om te weten wélke ingrediënten elk vaccin bevat en wat de gevolgen zouden zijn voor wij zelf mogen beslissen dat in ons lichaam te laten inspuiten. Dat is ons RECHT!
  Wil jij betrapte leugenaars blijven geloven dat zij het goed voor hebben met jou en je gezondheid? Ook dat is jouw recht.
  Wil jij je blind en vrijwillig laten vaccineren omdat de huichelende politiek je dat met aandrang probeert op te dringen? Ga je gang maar draag dan ook de gevolgen zonder jammeren en respecteer kritische mensen met een andere mening ook eens?

 5. @ Oma
  U slaat een beetje door in uw complexe en onsamenhangende wereldideëen. Ik behoor ongetwijfeld bij de domoren in het volk. Maar ik ben niet bozig of gefrustreerd of vernielzuchtig. Uiteraard moeten vaccins en medicijnen getest worden door de daarvoor aangewezen instanties. Maar men hoeft niet aan u en de buurvrouw alle informatie te verstrekken. Daar hebben we deze instanties voor en de bijsluiter. Verzwijgen is een ander verhaal. Dat keurt iedereen af. Als u het niet eens bent met deze instanties dan kunt u in maart gaan stemmen. Dit hebben we namelijk 4 jaar geleden ook gedaan. Toen hebben wij, het volk, samen dit kabinet en deze tweede kamer gekozen. Inderdaad,zij beslissen voor ons. Als u het er niet eens eens bent dan staat het u vrij om de barricade op te gaan en uw stem te laten horen. Maar begin de discussie dan niet dat iedereen gek is geworden. Want dan haakt men helaas af.

 6. Henk Deville schreef:
  20/01/2021 om 8:46 am
  @ oma
  “Jemig, wat er lange tekst om te zeggen dat je het zelf bij het rechte eind hebt, dat je alles kunt bewijzen (dat kan men niet, ook dat zijn aannames), dat de overheid en de wereld slecht zijn (get a life) en dat mensen niet nadenken. Als men zich niet wil vaccineren, dan doet men dat toch niet. Nogmaals ik ben niet voor of tegen vaccineren.
  Maar niemand heeft het recht om volledig geïnformeerd te worden. Hoe kom je er bij? Waarom zou iedereen maar alles moeten weten? Men wíl alles weten ja. Waarom moeten de domoren in het volk die er toch niets van begrijpen geinformeerd worden? Daar hebben we zelf vertegenwoordiging voor aangesteld. Om dit voor ons te doen. Censuur is van alle tijden. En men piept daar nu pas over.”

  Ja, door domoren in het volk wordt zelfs met die lange tekst de uitleg niet begrepen…dan blaast de domoor maar wat hete lucht in het rond..
  Je blijft zelf koppig dat wat je gelooft, feiten vinden…mij niet gelaten, je gelooft wat je wil, tis jouw kop.
  Je kunt toch beter stilaan beslissen voor of tegen vaccinatie want je leven hangt ervan af.
  Ach, we hebben niet het recht om volledig geïnformeerd te worden?
  Gij vindt dus dat een farmaceutisch bedrijf je mag wijsmaken dat een medicijn geen schadelijke bijwerkingen heeft voor het winstbejag van hun product, waardoor gij in goed vertrouwen dat geneesmiddel neemt om dan een vegeterende plant te worden of zelfs te overlijden?
  Zij hoeven jou immers niet te informeren?
  Ze mogen volgens jou de nadelen verzwijgen en enkel de voordelen en reclame voor meer verkoop maken? Waarschuwen dat je kunt doodgaan hoeft niet?
  De domoren hoeven niet geïnformeerd te worden maar gij behoort niet tot het volk want gij vindt jezelf slimmer?
  Dat heet dan minachting voor andere mensen…en ook jezelf.
  En die volksvertegenwoordigers zijn het niet eens met jou, zij zijn nu net diegenen die bijsluiters voor medicijnen – dus vólledige informatie – verplichten en dat ook voor de domoren in het volk die niks begrijpen en volledige informatie niet nodig vinden.

  Maar jij bent dus ook al voorstander van oplichting, dat strafbaar is.
  Dan heb jij vast ook al in phising getrapt? Hebben ze jouw bankrekening dan ook al leeggeplunderd door je goedgelovigheid? En censuur? Ook die definitie moet je dringend eerst eens nakijken anders mocht je hier ook je nonsens niet komen neerpoten.

 7. @ oma
  Jemig, wat er lange tekst om te zeggen dat je het zelf bij het rechte eind hebt, dat je alles kunt bewijzen (dat kan men niet, ook dat zijn aannames), dat de overheid en de wereld slecht zijn (get a life) en dat mensen niet nadenken. Als men zich niet wil vaccineren, dan doet men dat toch niet. Nogmaals ik ben niet voor of tegen vaccineren. Maar niemand heeft het recht om volledig geïnformeerd te worden. Hoe kom je er bij? Waarom zou iedereen maar alles moeten weten? Men wíl alles weten ja. Waarom moeten de domoren in het volk die er toch niets van begrijpen geinformeerd worden? Daar hebben we zelf vertegenwoordiging voor aangesteld. Om dit voor ons te doen. Censuur is van alle tijden. En men piept daar nu pas over.

 8. https://www.youtube.com/watch?v=Ihy68RC6J7I
  De emotie spat er vanaf, ik kan me niet voorstellen dat Rutte dit gedrocht wenst voort te zetten.
  Ik kan me niet voorstellen dat er in Nederland burgers te vinden zijn die dit clubje psychopaten als volksvertegenwoordiging wenst. Het is niet anders, dhr. Rutte zal het politiek veld moeten verlaten. Hij is er verantwoordelijk voor dat burgers in de problemen kwamen.
  het boetekleed aantrekken is een fopspeen. Rot op man, je hebt de rechtstaat verraden en de burgers. Er gaat zolang deze paljas er zit serieus niets veranderen. Ik wil dat hij en zijn partij terug treden en dat er een volksvertegenwoordiging komt die die naam verdient.

 9. @Henk Deville schreef:
  19/01/2021 om 12:44 am
  @ Oma
  “Je reactie bewijst gelukkig precies wat ik bedoel. Ik heb de wijsheid niet in pacht (verre van zelfs) en ben ook niet perse voor of tegen een vaccin. Ik probeer alleen het punt te maken dat men alleen kan discussiëren als men alle opties open houdt. Luister naar elkaar en maak niet iedereen die een andere mening heeft voor gek/slaper/schaap uit. De meeste critici krijgen inderdaad geen podium omdat men louter kolder uitkraamt en geen normale open discussie aangaat. M.a.w. men slaat door. Hierdoor luistert op den duur niemand meer naar de standpunten.”

  Het zijn de bange schaapjes die kritische mensen uitmaken als anti-vaxxers, bangeriken zijn niet voor rede vatbaar en daar kun je geen discussie mee voeren want ze geloven rotsvast wat hen voorgekauwd wordt en zelfs bewezen feiten worden niet meer geloofd – dan is een open discussie volkomen zinloos.
  Geloven versus feiten. Toch gemakkelijk zou je zeggen, niet?
  Kijk, Henk, elk mens heeft grijze cellen gekregen van Onze Lieve Heer om te gebruiken.
  Dat betekent zelf eens nadenken wat voor jou goed is en daarvoor heb je de volledige informatie nodig: zowel de propaganda van de farmaceutische bedrijven om, vanzelfsprekend, zoveel mogelijk van hun product te kunnen verkopen als de risico’s die verbonden zijn aan die vaccins én waarvan er reeds volop bewijzen zijn die de gezondheid kunnen schaden door vaccinatieschade.
  Díe risico’s verzwijgen voor winstbejag is in mijn ogen misdadig want gezonde mensen worden zíek van een preventiemiddel dat hen net moet behoeden voor ziekte omdat zij de mooie verkooppraatjes geloven door ángst en onwetendheid van de vele schadelijke gevolgen – die dan ook nóg eens zelf worden toegegeven door de farmaceuten.
  Censuur steekt overal volop de kop op om kritische geluiden maar te kunnen smoren.
  Zo is er een belgisch forum, speciaal voor de vergrijzende bevolking, waar zelfs een moderator de link naar de CDC, een officiële website van de amerikaanse regering, verwijderde omdat haar persoonlijke mening is dat deze website kwakzalverij is en door haar niet geloofd wordt ===>een ófficiële overheidswebsite!
  Overigens gaat deze moderator haar boekje vér te buiten want haar taak is énkel toezicht houden op de te volgen forumregels op een OPENBAAR forum en geenszins haar hoedanigheid als moderator te misbruiken om haar geloof en persoonlijke mening op te dringen en dan nog menen te kunnen bepalen waar forumleden hun informatie nog zouden mogen halen om te discussiëren…dus zelfs niet meer van officiële overheidswebsites omdat dat ook al niet meer geloofd wordt door de moderator en de officiële informatie niet strookt met haar persoonlijk mening..??

  Zovér wordt al gegaan om mensen de waarheid en bewezen feiten over vaccinatieschade te onthouden zodat ze zich maar vrijwillig zouden laten gebruiken als proefkonijn voor een experimenteel vaccin, op eígen risico dan nog, waardoor ze mogelijk zullen overlijden.
  Er bestaan géén anti-vaxxers, enkel kritische mensen die hun récht opeisen om volledig geïnformeerd te worden om dan zélf te kunnen/mógen beslissen over hun lichaam en gezondheid!
  En dat recht en soevereiniteit is absoluut en zou élk normaal mens moeten opeisen, tenminste als ze begaan zouden zijn met hun eígen welzijn en gezondheid!
  Pro-vaxxers hebben het recht hun gezondheid vrijwillig te schaden door het vaccin (reeds bewézen door de doden die nog zullen toenemen!!) en kritische mensen hebben datzelfde recht tot keuze om het vaccin te weigeren!
  Dáár gaat het om: de vrijheid en het RECHT om zélf over je lichaam te beslissen voor de bescherming van jóuw gezondheid en je leven!
  En daar heeft de staat geen zaken mee.
  En vaccin voorstanders moeten eens ophouden met te proberen om kritische mensen te dwingen om hún keuze te volgen en vooral eens hun keuze tot vaccineren enkel te maken op basis van bewezen FEITEN en niet op aannames, vermoedens, veronderstellingen en waarzeggerij om vaccins te kunnen slijten en gezonde mensen te overtuigen om zichzelf schade te berokkenen.
  Iedereen heeft het récht om voor zichzelf die keuze te maken zonder commentaar van anderen en dan ook de gevolgen van hun keuze te dragen!
  Ik spuw op mensen die wanen mij te kunnen opleggen wat ik mag en niet mag voor mijn gezondheid, ík alléén zal bepalen en beslissen wat goed is voor mij!

 10. @Henk Deville. Volgens mij denkt het OMT ook dat ze gelijk hebben. En hun beslissingen raken ons allemaal op een negatieve manier, tot in de privé sfeer aan toe. Dat frustreert behoorlijk, want verzet en discussie is onmogelijk. Zie ik liever critici die gelijk hebben en de grondwet respecteren. En die critici uiten zich volop en zijn deskundig. De leek hanteert misschien minder wetenschappelijke taal, maar in de grond is de kritiek hetzelfde.

 11. @ Oma
  Je reactie bewijst gelukkig precies wat ik bedoel. Ik heb de wijsheid niet in pacht (verre van zelfs) en ben ook niet perse voor of tegen een vaccin. Ik probeer alleen het punt te maken dat men alleen kan discussiëren als men alle opties open houdt. Luister naar elkaar en maak niet iedereen die een andere mening heeft voor gek/slaper/schaap uit. De meeste critici krijgen inderdaad geen podium omdat men louter kolder uitkraamt en geen normale open discussie aangaat. M.a.w. men slaat door. Hierdoor luistert op den duur niemand meer naar de standpunten.

 12. @ Oma: 1:07 pm. Juist. Want ik heb al ervaren, dat er onderscheid gemaakt wordt, volop. Plaatste een kritische you.tube filmpje over corona vaccin, op FB, binnen 5 minuten verwijderd, door die o zo betrouwbare feiten-checkers. We mogen een eigen mening hebben, walg, maar alleen een politiek-correcte of marxistische. Dat is er gaande! Dus eens met uw reactie, Oma.

 13. @Henk Deville schreef:
  16/01/2021 om 11:23 pm
  “Denk niet voor anderen en verklaar anderen nooit voor gek/schaap/slaper. Misschien hebben anderen wel hele correcte redenen om wel te vaccineren. Angst waarvoor? Die term wordt alleen gebruikt door anti-vaccin denkers. Wellicht zien zij echt geen gevaar na lang nadenken/studie en is dit terecht. Zij denken waarschijnlijk hetzelfde over de complotdenkers en hun ideeën. Jullie uitgangspunt is dat jullie heilig overtuigd zijn dat het gelijk aan jullie zijde is. Dan is discussie sowieso onmogelijk.”

  En wat mogen die (politiek?) correcte redenen om wel te vaccineren dan wel zijn?
  Een preventiemiddel tegen een ziekte waardoor je nét die ziekte zou kunnen krijgen is mijns inziens niet enkel nutteloos en zinloos maar pure waanzin voor elk weldenkend mens.
  Je gezondheid en mogelijk je leven opofferen door je als proefkonijn voor een experimenteel vaccin te lenen voor het winstbejag van de big farma lijkt mij eerder een geestelijke aandoening dan een zelfstandig besluit van een normaal denkend mens.
  Er bestaan geen anti-vaccin denkers, er bestaan enkel kritische mensen die zich terecht vragen stellen bij zulke nonsens…net zoals complotdenkers ook enkel critici zijn en complotdenkers genoemd worden om hen te kunnen beletten hun vrije, kritische mening te uiten want dat zou pro-vaxxers anders weleens aan het denken kunnen zetten.
  Door al te beweren dat iemand de waarheid zou in pacht hebben, doe jij nu exact wat je anderen verwijt: denken dat jij alleen gelijk kunt hebben – dat is een doordenkertje voor diegenen die belerend wanen dat zij alleen gelijk hebben.

 14. Denk niet voor anderen en verklaar anderen nooit voor gek/schaap/slaper. Misschien hebben anderen wel hele correcte redenen om wel te vaccineren. Angst waarvoor? Die term wordt alleen gebruikt door anti-vaccin denkers. Wellicht zien zij echt geen gevaar na lang nadenken/studie en is dit terecht. Zij denken waarschijnlijk hetzelfde over de complotdenkers en hun ideeën. Jullie uitgangspunt is dat jullie heilig overtuigd zijn dat het gelijk aan jullie zijde is. Dan is discussie sowieso onmogelijk.

 15. Ik verwijs graag naar de site http://www.dissident.one Artikel:Rechtbank in Peru vindt Covid 19 een uitvinding van een wereldwijde criminele elite, die bestaat uit miljardairs zoals George Soros, de familie Rockefeller en Bill Gates. Duitse econoom Anthony Mueller zegt dat Thr Great Reset zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig. De “pandemie” wordt gebruikt als dekmantel door de globalistische elite om kleine bedrijven te vernietigen en een nieuwe wereldorde te bespoedigen.

 16. helga zuijdam schreef:
  15/01/2021 om 6:53 pm

  Prima omschreven Helga, ik zie het ook om me heen, dat het slaafse volk niet wil luisteren, is dit onwil of onwetendheid? ik denk beide,,, het is feitelijk vechten tegen de bierkaai om te proberen om die slaven wakker te krijgen, het lukt gewoon niet, het maakt niet uit met hoeveel steekhoudende bewijzen ik kom aandragen,, ze willen gewoon niet luisteren, als ik zonder slavenkap in de winkel kom, dan kijken ze me aan of ik melaats ben, sommige gaan ook echt als een dolle tekeer…… opmerkingen zoals; je maakt mij ziek, of jij bent een onverantwoordelijk hork, of ze moeten jou opsluiten in die fema kampen, enz enz,, en het maakt niet uit dat ik mijn uitzondering brief laat zien, dat ik een longziekte hebt, ze kijken daar niet eens naar…… dan schud ik maar mijn hoofd en loop ik door…. het heeft totaal geen nut om die schapen te proberen te bekeren..

 17. We stuiten wel op een vreemde paradox. Het blijkt dat een socialist als de SPD-er Karl Lauterbach klimaatmaatregelen wil die analoog zijn aan de huidige pandemie-maatregelen.
  Maar als het gevaccineerde volksdeel weer vrij mag reizen en alles weer vrij mag doen, druist dat in tegen de wensen van deze socialist.
  Dan zijn de gevaccineerden degenen die met al hun bewegingsvrijheid “het klimaat bedreigen”. Hmm.
  Gevolgtrekking zou dan kunnen zijn dat ook de gevaccineerden hun vrijheid niet zullen terugkrijgen, als zulke socialisten hun zin krijgen.

 18. Dit is, zoals al gezegd, het bewijs dat vaccin niet werkt, als je 2 x gevaccineerd zou zijn , zou je immuun moeten zijn DUS VACCIN WERKT NIET.
  Wisten we al ! Dus hier zit een heel ander plan achter.
  Advies Kijk naar site Stop World Control,

 19. Computermodellen. Het is maar wat je erin stopt. Dergelijke modellen zijn 100% onbetrouwbaar. Zulke modellen kunnen de toekomst natuurlijk niet voorspellen. Dat is een zeer naieve voorstelling van zaken. De toekomst is via de Allerhoogste opgetekend in de profetieen van o.a. Daniel en Johannes (Openbaring). Beiden hebben een sterke relatie met elkaar. Ze vullen elkaar aan. Wie dit niet onderzoekt en zodat hij de juiste conclusies kan trekken, is gedoemd.

 20. Ze zijn natuurlijk ook niet achterlijk.
  Ik vermoed dat ze eerst de bereidheid willen vergroten door druk te zetten, manipulatie en reclame en verleiding natuurlijk.
  -Het kan zo zijn dat ze de eerste of zelfs inclusief de tweede ronde vaccins geven die niet direct heftig zijn waardoor veel mensen alsnog over de streep getrokken worden.
  Verder is in algemene zin al acceptatie voor de virus en dodelijkheid dus niemand kijkt meer op als er veel doden vallen.
  De pharma industrie is natuurlijk juridisch goed ingedekt en ingepakt.

  En als klap op de vuurpijl hebben ze veel macht door de censuur en “fake news” die zonder pardon verwijderd kan worden door de door de overheid gecontroleerde populaire facebook,twitter,youtube en de hele mikmak, die natuurlijk als onafhankelijke besrijf functioneerd en dus ze hun eigen regels kunnen hanteren waar niemand op wat kan zeggen want ja je accepteerd hun voorwaarden wil je meedoen met de de meute op die apps.

  De mensheid is goed schaakmat gezet… met hulp van de elite die hun zielen verkocht hebben en denkende dat ze in een een veilige positie verkeren maar vroeg of laat zullen ook zij van de koude kermis thuis komen als ze erachter komen voor wie ze nou echt werken.

 21. Het punt is dat ongevaccineerde hun eigen wil en gezondheid behouden, terwijl de gevaccineerde dit van hun af hebben laten pakken, door de overheden. Die onder valse voorwendselen de mensen willen injecteren. Maar zolang de meerderheid niet bereid is, om zich met dit genetische modificatie injectie te inspuiten, valt het plan in deugen. Je kunt dit mRNA vaccin niet vergelijken met een ander meer standaard vaccin. Wat eigenlijk verboden is om op mensen toe te passen. De zogenaamde goedkeuringen hebben allemaal nog een slag om de arm, van test periode van 1 jaar. Vandaar dat de overheden nu al veel drang hebben, om binnen het jaar zoveel mogelijk mensen te injecteren met deze rotzooi, die er nooit meer uit ons lichaam gehaald kan worden. je bent dan getekend voor de rest van je leven. Dat vrij reizen en vrij bewegen zijn enkel lokkertjes, om de mensen over de streep te kunnen trekken. Maar het is enkel een illusie, de muren/grenzen komen steeds dichter om ons heen te staan. Iedereen wordt tegen elkaar uitgespeeld en ze willen letterlijk alles van je afpakken en je degraderen tot werk slaaf en je wordt als vee behandeld. Tenminste dat is het plan.

 22. @tycho
  Inderdaad ‘we wisten niet beter’ in die tijd. In de vaktaal: ‘Wir haben es nicht gewusst.’

  80 Jaar later kunnen we het wèl weten. laten we van dat voorrecht gebruik maken!

 23. Wat ik me afvraag of die trump er ook van af weet van dat dat vaccin een nr heeft dat in je lichaam gaat en ook jou dna zal veranderen of erger dat je door al die vaccins doodgaat?Want velen die wachten zeggen misschien over een jaar of zo en dat men er niets in doet om al die twijfelaars over de streep te trekken en dat ze het bij de 2e of 3e gaan flikken.Trump moet hier toch ook meer over weten want hij wilde ook snel met dat vaccin beginnen in zijn land!

 24. Vaccinatiepaspoort doet mij denken aan mijn monsterboekje waar alle verplichte vaccinaties in vermeld waren en dat waren er nogal wat. In die tijd wisten we niet beter. Je ging varen omdat Jantje van de buren ook Chesterfield rookte. Dat nieuwe vaccinpaspoort is volgens mij, letterlijk een monsterboekje.

 25. @Tom. Met een traditioneel vaccin kan ik leven. Maar dat we gedwongen worden (door zulke reisbeperkingen voor de weigeraars) dit experimentele vaccin te nemen, waarbij wij dienen als de fase 3 proefkonijnen, dat is een vorm van ontoelaatbare dwang. En dat vanwege een ziekte waar het gros van de mensen weinig last van heeft en waarbij velen na tienden maanden waarschijnlijk al immuniteit hebben opgebouwd. Alle infectiewetten éisen proportionaliteit van de maatregelen. Ik vind een dwingend opgelegd experimenteel mRNA vaccin (dwang via inperkingen van gewone burgerrechten) zonder meer disproportioneel en daarmee dus zelfs tégen de wet. Hier wordt een rode lijn overschreden.

 26. Helga Zuijdam,

  FB is een uitvinding van de CIA (zoek maar eens de viedeo op youtube). Niet te betrouwen !!!

 27. Verontruste burger,

  simpel : weigeren van élk vaccin !!!!

  Hollanders, heb ballen aan jullie lijf !!!

 28. Rescue,

  de Duitsers zijn weer eens heer en meester van Europa, politiek, financiël-economisch gezien, nog niet militair gezien …tot er een europees leger wordt geschapen met Duitse officieren aan de macht !!! Wacht maar af !!!

 29. Kan ik anderen besmetten als ik ben ingeënt en andere vaccinvragen:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5203994/kan-ik-nog-andere-mensen-besmetten-als-ik-ben-ingeent-en-andere

  Misschien nog een beetje te vroeg meneer Manfred Weber? Of is uw redenering: al weten we nog niet zeker dat je met vaccinatie al of niet meer besmettelijk bent wij wensen geen risico te lopen ( vooral ook niet ik als CSU politicus en mijn prachtige carrière ) en gaan dus WEL: doorpakken op het paspoort. En let op, de hele wereld zal dat wel doen. En bovendien we willen ook wel weer eens een soort volkstelling houden…ja ja..dat is de hoofdbezigheid van de AC: tellen ! Vraag maar aan koning David, die kreeg wel spijt maar wij in deze moderne tijden dus NIET ha ha…ons motto is: Neem dus de gifspuit en vlieg over de hele planeet of verander in een 21e eeuwse soort asceet.

 30. Veel mensen denken dat overheden ad hoc reageren op een situatie die hen ook overvalt.
  Maar kijken we naar de werkelijkheid, zien we overheden die stug vasthouden aan een streng en onderdrukkend beleid. Er is een koers uitgezet en ze weigeren af te wijken van die koers, hoe goed gefundeerd de tegengeluiden ook zijn. Alle goed gedocumenteerde bezwaren stuiten al maandenlang steeds maar weer op een keihard gesloten front van overheid en pers.
  En dat gebeurt dus wereldwijd, alsof ze allemaal hetzelfde plan volgen.

 31. We gaan dus weer “ouderwets” de grenzen bewaken in Europa, lijkt me een goed plan eigenlijk. En anders gaan we niet op vakantie naar Griekenland, maar dan houden ze die hordes asieleisers die daar op hun stranden aanspoelen ook maar in eigen land.

  En hou toch eens op met die Martin Armstrong als bron te gebruiken, volgens hem zou de bitcoin ook niks meer waard zijn, het tegenovergestelde is gebeurd en hij heeft 11 jaar in cel gezeten voor fraude met aandelen. Lekker betrouwbare bron…..

 32. @Tom schreef:
  15/01/2021 om 7:04 pm

  “Die martin armstrong ziet het veel te negatief. Die man is volgens mij nog nooit in europa geweest.”

  Goed gezegd en een nuchtere kijk op deze zaken. Laat je je kop dus niet gek maken!

 33. Ach als de genocide is geschiedt zullen we wel weer een ‘ Ich habe es nicht gewusst ” generatie krijgen als ze de wraak van de overlevenden kunnen ontlopen. Die krijgen dan weer nageslacht met psychische problemen maar omdat niemand praat over de verschrikkingen gebeurt hetzelfde 75 jaar later weer. De geschiedenis herhaalt zich voor hen die er niet van leren willen. In en in triest !

 34. De psycholoog Asch heeft (volgens mij begin jaren ‘70) een bekend experiment gedaan met groepsdruk. Het was een heel simpel experiment, maar gaf precies weer hoe groepsdruk werkt en hoe moeilijk het voor een individu is dit te weerstaan. Google maar een op ‘Asch groepsdruk’ dan kom je genoeg tegen.

  Onze dictators, eh sorry .., onze regering weet ook hoe groepsdruk werkt.

 35. Het gaat echt gebeuren, en de reden waarom is ook al lang geleden aangekondigd.
  2Thess.2
  7 Want het geheimenis van de wetteloosheid is al werkzaam. Alleen is er iemand die hem nu weerhoudt, totdat hij uit het midden verdwenen is.
  8 En dan zal de wetteloze geopenbaard worden. De Heere zal hem verteren door de Geest van Zijn mond en hem tenietdoen door de verschijning bij Zijn komst;
  9 hem, wiens komst overeenkomstig de werking van de satan is, met allerlei kracht, tekenen en wonderen van de leugen,
  10 en met allerlei misleiding van de ongerechtigheid in hen die verloren gaan, omdat zij de liefde voor de waarheid niet aangenomen hebben om zalig te worden.
  11 En daarom zal God hun een krachtige dwaling zenden, zodat zij de leugen geloven,
  12 opdat zij allen veroordeeld worden die de waarheid niet geloofd hebben, maar een behagen hebben gehad in de ongerechtigheid.

  En sta maar niet verbaasd als het weer de Duitsers zijn die de macht grijpen.

  Openb.17
  11 En het beest dat was en niet is, is ook zelf de achtste. En hij is uit de zeven, en gaat naar het verderf.
  12 En de tien horens die u gezien hebt, zijn tien koningen, die het koningschap nog niet hebben ontvangen, maar die samen met het beest één uur koninklijke macht zullen ontvangen.
  13 Dezen zijn eensgezind en zij zullen hun kracht en macht aan het beest overdragen.
  14 Zij zullen oorlog voeren tegen het Lam, maar het Lam – want Heere der heren is Hij en Koning der koningen – zal hen overwinnen, en zij die samen met Hem zijn, geroepenen, uitverkorenen en gelovigen.

 36. Volgende winter: nog strictere lock down met avondklok en reisbeperking. (want de huidige berichten omtrent deze regels in het nieuws is om het volk aan het idee te laten wennen) De lock down 2021/2022 is zogenaamd de schuld van de vaccin weigeraars. De faillissementen golf die komt in 2022 is zogenaamd de schuld van de vaccin weigeraars. De bevolking wordt opgejut om er voor te zorgen dat iedereen zich zogenaamd vrijwillig laat vaccineren.
  De vaccin weigeraars zullen de schuld krijgen en worden de joden onder nazidictatuur van de toekomst. Eventuele vaccinatie schade is eigen schuld want vaccinatie is niet verplicht/eigen keuze.

  Toekomst voorspellen is eenvoudig.

  Je kan je laten testen indien niet gevaccineerd, zodat je wel naar een concert kan, maar de test in de neus bevat ook nanovaccindeeltjes, ben je alsnog de sjaak

 37. Indien gevaccineerden beschermd moeten worden tegen ongevaccineerden, werkt het vaccin dus totaal NIET!

 38. Het lijkt er op dat het er slecht uitziet voor onze vrijheid. Als globalisten als Merkel, Macron en Rutte het voor het zeggen blijven houden, komen we terecht in een maatschappij zoals die communist Klaus Schwab voor ogen heeft. Ik denk dat het zover niet gaat komen. Biden wordt geen president. Het declassificeren van Obama gate en het Fisa schandaal, plus de rest, zal het volk getoond worden hoe corrupt politici zijn. Velen zullen opgepakt worden. Zeker als het pedofiele wereldwijde netwerk bloot komt te liggen. Dat zal ook Nederlandse politici raken. Langzaam maar zeker zullen de oogjes opengaan. De MSM proberen met onjuiste berichtgeving de zaak nog te redden, maar dat zal niet lukken. Mensen zullen ook zien dat die hele Corona zwaar is overdreven en de maatregelen disproportioneel zijn. Een eenmaal ontwaakte massa is niet te stoppen.

 39. Die martin armstrong ziet het veel te negatief. Die man is volgens mij nog nooit in europa geweest.

  Wij mogen nu ook niet vrij reizen in de eu. Je moet een passpoort of id bij je hebben. Je hoeft dit tegenwoordig niet meer te tonen bij de grens, maar ze mogen er wel om vragen. Indien u in het buitenland wordt aangehouden en u heeft geen id, boete en eventuele uitzetting.

  Waar de vergelijking met nazi duitsland/hitler in zit, ik heb geen flauw idee.
  Ben je met de auto, moet je ook je rijbewijs tonen, en bewijs van verzekering auto en een geldige apk.
  Reis je naar bepaalde landen in Africa, zal je bewijs inenting tegen gele koorts moeten tonen. Dat heet in nederlands geen vaccinatie paspoort, maar je Gele boekje. Ik heb zo een ding al tientallen jaren op zak, want reis veel in Africa/Azie

  Aan dit rijtje kan dan misschien “bewijs vaccinatie tegen covid” worden toegevoegd.

 40. In Israel is al 25% van de bevolking gevaccineerd. Raar volkje die Israëliërs, daar hebben nu al heel veel joden het teken van het beest…

 41. Zal tijdens die speciale top op 21 januari het Hersteld Romeinse Rijk, bestaande uit 10 Europese landen, gevormd worden, met als doel het bestrijden van de Coronacrisis en het waarborgen van vrede en veiligheid?

 42. Bizar, dat mensen op -FB- een cirkeltje hebben om hun foto met de tekst… ik doe mee, ik laat mij vaccineren….. Er zijn er al zovelen die dit hebben, dat ik mij af begin te vragen of deze artikelen nog wel zin hebben… of de mensheid al niet zowiezo verloren is, omdat bijna niemand meer nuchter en logisch kan nadenken, laat staan nuchter en logisch reageren. Twee zaken die hier een grote rol in spelen zijn : angst en het niet uit de kudde verstoten willen worden, zgn, meelopers, meehuilers. De grote dans der lemmingen is nu echt begonnen en de kudde rent en masse naar de afgrond. Blijft de vraag, moeten wij ons nog inzetten tegen zoveel onwil en domheid, of moeten we ze maar laten gaan, in de hoop dat er nog genoeg intellect overblijft om onze soort te behouden ?

Comments are closed.