Groot Brittannië voert met onmiddellijke ingang test met vaccinpaspoort uit

—————————————————————————————————————————————-

(04.15) – Net als in Nederland werd het werd de afgelopen maanden steevast ontkend (en dan weet je tegenwoordig eigenlijk wel zeker dat juist het tegendeel gedaan wordt), maar het komt er wel degelijk: een digitaal vaccinpaspoort. Groot Brittannië start er in twee gebieden onmiddellijk een proef mee. Bill Gates voorspelde de komst van zo’n vaccinpaspoort al in het voorjaar van 2020, en enkele maanden later beloofden de leiders van het Westen zijn vaccinatie agenda volledig uit te voeren. Het is dus wachten op het moment dat het ook in Nederland wordt ingevoerd, eerst zogenaamd ‘vrijwillig’, maar later ongetwijfeld indirect verplicht (omdat je anders tot tal van gebouwen en activiteiten geen toegang meer krijgt).

De Telegraph bericht dat biometrics firma iProov en het cybersecurity bedrijf Mvine het vaccinpaspoort, een app op je smartphone, hebben ontwikkeld. In twee gemeenten wordt er meteen een test mee verricht, die tot maart zal duren. De bedoeling is dat iedereen die een vaccin heeft gekregen wordt geregistreerd en gemonitord.

Frank Joshi, directeur en oprichter van Mvine, legde uit dat het project begon als een manier om Covid-testen mee te registreren, maar dat de regering er extra geld in pompte om dit uit te breiden tot een vaccinpaspoort. Volgens Andre Bud, CEO van iProov, zal het systeem worden geïntegreerd met de National Health Service (het Britse RIVM), zodat het eenvoudig in het hele land kan worden ingevoerd.

‘Dit is een opmerkelijk stukje technologie dat kan worden toegepast, en makkelijk kan worden geïntegreerd met de NHS.’

Ook Denemarken voert Covid paspoort in

Twee andere bedrijven kregen enkele weken geleden de opdracht van de overheid om een Covid ‘vrijheidspaspoort’ te ontwikkelen. In december bezwoer minister Nadhim Zahawi nog dat de regering geen plannen had om op grote schaal immuniteitspassen in te voeren, of mensen die zich niet laten vaccineren allerlei restricties op te leggen.

De Britse regering had echter al in november het plan opgevat om een QR code systeem als ‘immuniteitspas’ te ontwikkelen. Een bron dicht bij de regering onthulde toen dat vaccinweigeraars inderdaad de toegang tot allerlei zaken zal worden ontzegd.

Gisteren kondigde ook de Denemarken de invoering van een Covid paspoort aan, dat vereist zal worden als je straks weer onbeperkt toegang tot de maatschappij wilt krijgen. Israël besloot al eind vorig jaar om een ‘groen paspoort’ in te voeren, wat nodig is om toegang te krijgen tot restaurants en evenementen.

Nieuwe tweedeling in de samenleving

‘Elke vorm van een immuniteitspaspoort heeft het risico dat er een tweesporensysteem ontstaat, waarin sommigen van ons toegang hebben tot vrijheden en ondersteuning, terwijl anderen worden uitgesloten,’ reageerde Sam Grant, campagnemanager van de burgerrechtenbeweging Liberty. ‘Deze systemen kunnen ertoe leiden dat de toegang tot bepaalde essentiële publieke diensten, werk of woningen voor mensen die geen immuniteit hebben, mogelijk wordt geblokkeerd. De meest kwetsbaren onder ons worden zo het hardst getroffen.’

‘Dit heeft verdergaande implicaties, want iedere vorm van een immuniteitspaspoort kan de weg vrijmaken voor een volledig ID-systeem, een idee dat regelmatig werd verworpen omdat het onverenigbaar is met het bouwen van een samenleving die de (mensen)rechten respecteert.

Fascisme van jaren ’30 is teruggekeerd

Die mensenrechten worden vanaf 2020 in sneltreinvaart afgebroken. Door een Covid-paspoort verplicht te stellen om te kunnen reizen, werken, leren en ontspannen, wordt een ernstige vorm van discriminatie officieel beleid. Iedere overheid die overgaat tot het opzettelijke creëren van een minderwaardige onderklasse in de samenleving – een ‘Untermensch’ – kenmerkt zich dan definitief als een autoritair, totalitair en mensenrechtend schendend fascistisch regime, waarover we ruim 75 jaar geleden nog dachten voorgoed mee te hebben afgerekend in West Europa.

Vaste lezers weten dat we al jaren waarschuwen voor een herhaling van de jaren ’30 en ’40, maar dan op nog veel grotere schaal. Alle politici, parlementariërs, wetshandhavers, werkgevers, ziekenhuizen, medici en scholen die hieraan meewerken zouden zich daarom diep moeten schamen als ze het inderdaad zover laten komen dat er een vaccinpas wordt ingevoerd, en Nederlanders zich dus indirect verplicht moeten laten injecteren met experimentele, potentieel levensgevaarlijke vaccins om weer terug te mogen keren tot ‘normaal’ (tussen aanhalingstekens, want het wordt met deze leiders nooit meer normaal).

Xander

(1) Summit News

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

75

 1. Een verstandige jonge arts! https://www.youtube.com/watch?v=BegGXhBD4Lc&feature=youtu.be&ab_channel=LifeSiteNews
  Ook wijst hij op frisse lucht, gezond leven, enz.
  Dat opsluiten van mensen is tégen elke gezondheid. Merkwaardig dat die pro-lockdowners zo agressief kunnen doen, terwijl er géén wetenschappelijke basis is voor het nut van die lockdowns en avondklokken en maskers. En omdat zulke wetenschap er niet is, weten ze het dus NIET beter. Het is allemaal gevoelsmatig.

 2. Zomaar een paar verzamelde punten van allerlei mediabronnen. Ik heb om deze punten toch maar eens op te schrijven. Er weinig tijd in gestoken. De lijst had makkelijk tien keer zo lang kunnen zijn. Bedankt Xandernieuws, voor het plaatsen.
  Dit is gewoon een lijst met punten voor iedereen om een totaalplaatje van te maken.
  Dat tegenstanders van Corona-maatregelen en corona-vaccins lang zo gek niet zijn als ze soms worden neergezet:

  – Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’.
  – Marion Koopmans die eind 2020 nog eens toegaf dat PCR-testen geen besmetting kan aantonen.
  – De valse eerste en enige pcr-test ontwikkeld door iemand die volgens vele virologen niet veel kennis had en eigenlijk niet met zo’n pcr-test zou moeten komen.
  – De test geeft een relatief hoog percentage valse positieven, zowel technische als systemische, zoals dat andere virussen óók een positieve kruisreactie geven.
  Bovendien is het geen klinische diagnose want hiervoor zijn er CT scan of symptomen nodig en een medisch specialist. Positief getest is dus niet zonder meer besmet.
  – Jaap van Dissel: Geen reden tot dwingende regel om mondkapjes te dragen. Een paar keer gezegd in verloop van tijd.
  – Hugo de Jonge: Mondkapjes voegen niets toe en bieden niets anders dan schijnveiligheid.
  – Johns Hopkins Instituut: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer.
  – Oud-voorzitter Comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit.
  – WHO bevestigt in Bulletin zeer laag Covid sterftepercentage van 0,05%.
  – Kinderen die opde basisschool les krijgen, dat Sanna -de eerste die ingeënt is- daar vragen over te stellen.
  – De regering heeft het sinds Corona zogenaamd medelijden met de oudjes en worden er vele miljoenen ondersteuningspakketten in deze sect gepompt.
  Hoe was dit eerder? En was bijvoorbeeld eenzaamheid onder ouderen al niet al heel lang een probleem? Tijdens Corona alleen maar meer!
  – Veel genetisch bewerkte rassen zoals met bijvoorbeeld groente en fruit zijn gepatenteerd en ‘eigendom’ van big-corp (crop). De natuur toe-eigenen heet dat. Hoe is dat met deze rna-vaccins?
  Zijn velen na vaccinatie (en ondertekening) straks misschien niet deels eigendom van?
  – Hoogleraar Capel: ‘Zet je Corona-angst bij de vuilnisbak’ (niet meewerken aan coronamaatregelen en vaccinatie doelende).
  – Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen.
  – Zweden heeft zonder lock-down en zonder mondkapjes laagste sterftecijfer van Europa.
  – WHO speciale topman voor Covid-19 keert zich tegen nieuwe lock-downs.
  – CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep.
  – De anderhalve meter afstand en de eventuele avondklok wordt ingesteld om iedereen bij elkaar weg te houden, zodat de Corona waanzin niet wordt besproken.
  – Een wilde theorie/hypothese van iemand op internet: De wereldbevolking wordt al een jaar lang met het woordje KOOROONNAA beïnvloed.
  In de hele wereld dezelfde benaming. De meeste mensen denken er aan van bij opstaan tot aan het opstaan. Het woordje Corona komt bij meer dan de
  helft van de aardbewoners misschien wel twintig keer per dag ten horen of wordt uitgesproken. Dit doet iets met het taalcentrum van de hersenen.
  En misschien doen de klinkers en medeklinkers van dit woordje wereldwijd nog wel het meeste in het voordeel van geestelijke beïnvloeding/mind-control
  technologieën als voice-to-skull, subliminale boodschappen, propaganda, openzetten/aflezen zenuwsingalen hersenschors voor taalzenuwsignalen
  naar spraaksysteem/gehoorsysteem etc. Gepompt 5G als informatiedrager?
  – Rutte: ‘de meeste besmettingen vinden thuis plaats (Dus hup weer in een lockdown en “de avondklok”….logica?)
  – Alles wat met Corona-maatregelen te maken heeft, heeft te maken met het ‘build-back-better’ plan van de wereldregering. Ook zo in een woord van de koning.
  – Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven (De alternatieve medicatie die niet meer mocht).
  – Honderden accounts gesloten en duizenden video’s en interviews verwijderd op Youtube en Twiter, waarin vele experts aan het woord waren.
  – Het OMT is een klein clubje van personen die allemaal dezelfde belangen dienen. En dat gaat niet meer om gezondheid.
  – Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’.
  – MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered.
  – Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lock-down blijkt volslagen nutteloos.
  – WHO past regels misbruikte en fout opgezette PCR test aan om vaccins succesvol te doen lijken.
  – CDC stelt richtlijnen bij nu duizenden Amerikanen ziek zijn geworden na Covid vaccinatie.
  – Hoofd wetenschap WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen.
  – Jaap van Dissel: ‘Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen’.
  – Vele kerngezonde jonge mensen zijn gestorven na eerste Covid vaccins.
  – Velen hebben bijwerkingen gekregen die grilliger waren dan bij andere vaccins.
  – Bijsluiter Pfizer vaccin waarschuwt expliciet dat ‘onbekend is of het Covid vaccin van invloed is op de vruchtbaarheid’.
  – Bewijs geleverd van telefoongesprek waarin RIVM toegaf dat Covid bijna geen klachten geeft.
  – Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben.
  – Gevestigde topartsen waarschuwen dat mensen dagenlang zware bijwerkingen kunnen krijgen van Covid vaccins.
  – Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’. Andere experts via mainstream ontkennen nanodeeltjes in vaccin (Deeltjes die langer of voor altijd aan lichaam hechten).
  – Dokter en stasticus Duitsland: Vijf keer zo vaak ernstige ziekteprogressie na coronavaccinatie.
  – Britse lockdown professor treedt af na negeren eigen regels.
  – duizenden mensen besmet na Pfizer-vaccinatie.
  – Diederik Gommers: Er is niks zo erg als we straks allemaal lege ic-bedden hebben. We hebben mooi werk, maar het is alleen maar mooi als er patienten liggen.’ (kom op dan met die ic-bedden
  als ze zo nodig zijn! Het hoeft niet allemaal state-of-the-art te zijn)
  – Moderna schrijft letterlijk op hun site hoe het lichaam met ‘software’ wordt gelinkt via hun RNA vaccin.
  – Een groep van meer dan 500 Duitse ‘Artsen voor Informatie’ (waanzinnigen?) heeft tijdens een nationale persconferentie verklaard dat corona-pandemie vals is.
  – In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam ‘Artsen voor de Waarheid’ (waanzinnigen?) tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.
  – Stichting Artsen Covid Collectief, World Doctors Alliance, Stichting Artsen voor Waarheid, Brandbrief Stichting Arts en Covid Collectief,
  America’s Frontline Doctors en Comusav zijn ook artsenverenigingen die brandbrieven naar de WHO, CDC, etc gestuurd hebben voor andere maatregelen.
  – In 2015 werd een testmethode voor COVID-19 gepatenteerd door Richard Rothschild bij de Nederlandse overheid.
  – Honderden miljoenen COVID—>2019<—- test kits verspreid in 2017 and 2018.
  – Twee jaar voor de uitbraak van COVID-19 begonnen landen wereldwijd miljoenen diagnostische testinstrumenten te exporteren voor… COVID-19.
  – In september 2019, ook vlak voor de uitbraak, heeft de Global Preparedness Monitoring Board een rapport uitgebracht met de titel 'A World At Risk'.
  – In 2018 maakte het Institute for Disease Modeling een video waarin ze een griepvirus laten zien dat afkomstig is uit China, uit het gebied van Wuhan,
  en zich over de hele wereld verspreidt, waarbij miljoenen mensen omkomen. Ze noemden het 'Een simulatie voor een wereldwijde grieppandemie'.
  – Eén van 's werelds grootste experts in biowapens Dr. Francis Boyle is ervan overtuigd dat het afkomstig is van een biowapenlaboratorium in Wuhan, het Bio Safety Lab Level 4.
  – Volgens Chinese virologe Li-Meng Yan werd het virus bewust verspreid door de WHO. Ze dook onder en werd beschermd door Amerikaanse Overheid.
  – De film 'Dead Plague' toont een wereldwijde pandemie met een coronavirus en noemt zelfs hydroxychloroquine als geneesmiddel.
  – De film 'Contagion' laat zien hoe een coronavirus zich wereldwijd verspreidt met sociale afstand, gezichtsmaskers, lock-downs, het wassen van handen etc. als gevolg.
  – Draconische wereldwijde Corona-maatregelen in plaats van 'natte markten' aan te pakken.
  – In 2012 werd een stripboek geproduceerd door de E.U, dat uitsluitend verdeeld werd onder hun werknemers. De titel van de strip is 'INFECTED' en het toont een nieuw virus
  dat afkomstig is uit een Chinees laboratorium en zich over de hele wereld verspreidt.
  – Pandemie uitgebeeld tijdens Olympische Spelen 2012 (wat een positieve en vredige voorstelling was dat toch)
  – De pandemie van 2020 wordt in het 'Scenario voor de Toekomst' van de Rockefeller Foundation uit 2010 tot in het kleinste detail beschreven.
  – De opvolger van Covid-19 is al aangekondigd: de SPARS pandemie van 2025 tot 2028.
  – Volgens de Rockefeller Foundation moet een wereldwijde pandemie leiden tot meer controle, waarbij mensen graag hun vrijheid opgeven om zich weer veilig te voelen.
  – Iedereens contacten moeten nagegaan worden met zogenaamde Corona-app (privacy?)
  – Heel veel burgers hebben als hedendaagse nsb-ers andere personen verklikt bij politie en instanties.
  – Er zijn sinds eind 2019 duizenden mutaties geweest. Ze kiezen er weer één uit, en vergroten die om de pandemie hoog te houden.
  Voorbeeld: In een menselijk lichaam bestaan 380 biljoen virussen en 60% van biomassa op aarde bestaat uit bacteriën en virussen.
  – Als geïnjecteerden zullen sterven, dan zullen die worden toegeschreven aan dit ene ‘zogenaamde nieuwe en enige' gemuteerde virus (ook waar gebleken).
  – Terwijl het RIVM half december 2020 Regering adviseerde niet te verplichten, droeg Regering op tot echte mondkapjesplicht (supermarkten etc.)
  – Hugo de Jonge komt met maatregelen voordat hij het RIVM over veel dingen advies vroeg.
  – De ziekenhuismanagers die al zo crimineel rijk zijn, hebben goed in de gaten gehouden dat medewerkers ziekenhuizen niet met inside-info naar buiten kwamen.
  – Sinds 2009 (Mexicaanse Griep?) het aantal ic-bedden sterk verminderd terwijl bevolking sindsdien met bijna een miljoen is gestegen.
  – Er staan meer dan 10 ziekenhuizen op de lijst om gesloten te worden (Waarom?, vanwege niet meer in goede staat mbt schijnveiligheidseisen?)
  – Er wordt over een tekort van ic-bedden gepraat, maar niet over de vele patiënten die binnen enkele minuten doorstromen naar andere 'minder spoed' afdelingen.
  – Bill Gates heeft een patent op technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606 (666=koolstof/as)
  Dit is hoe de satanistische elite werken. Op de achtergrond bekendmaken waar ze mee bezig zijn. Zoals gepatenteerde 'luciferase' eiwit en velen andere voorbeelden.
  Daarnaast wil Gates (voorstander van depopulatie en niet de enige) een wereldwijd monitoringnetwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met Covid-19 zal volgen.
  – Bill Gates zei tijdens een TED-toespraak dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10-15% te verminderen.
  – Dr. John Coleman (CIA): Ten minste 4 miljard nutteloze eters zullen tegen het jaar 2050 worden uitgeschakeld door middel van beperkte oorlogen en
  georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten.
  – De merkwaardige namen van vaccins en bedrijven die naast de meest bekende vaccin-ontwikkelaars op de grote markt willen komen.
  – Dr. Carrie Madej bestudeerde decennialang DNA en vaccins en zegt dat het plan is om het Covid-19 vaccin te gebruiken om het proces van transhumanisme te starten.
  Het her-programmeren van het menselijk DNA en de mens koppelen aan digitale controlesystemen.
  – Aartsbisschop en kardinalen waarschuwen mensheid voor coronamaatregelen en vaccins.
  – Regering wat burgers een 'nieuwe normaal' durfde op te dringen, en die nooit eerder gebruikte voor andere hele belangrijke maatschappelijke zaken.
  – Vele regeringsleiders: Pas weer terug bij oude leven als iedereen zich laat vaccineren.
  – Duitse artsenverbond start Rechtszaak tegen zogenaamde feitencheckers (feitencheckers bijna altijd in dienst van, of via via big-corp)
  – Vele video's/filmpjes van lege ziekenhuizen.
  – De Corona-pandemie als een politiek spel. In de V.S kun je voorstanders en tegenstanders zowat verdelen in democratie en republiek-aanhangers.
  Vooral de grote democratenleiders die nauwe banden hebben met bedrijven die vóór lock-downs en vaccinatie zijn.
  – Sommige Zorgmedewerkers/artsen/politiefunctionarissen etc. ontslagen of zelf opgestapt vanwege niet meewerken.
  Mainstream-media zet deze personen neer als nooit gewerkt hebbenden of onbetrouwbaren.
  – Het ééntonige eenzijdige karige Coronanieuws vanuit Dumpert, Powned, Nu.nl, L.C, Volkskrant en mainstream media, en dan vooral een enkele extremeling-staker er uit pikkende.
  – In de V.S zijn mensen die in lange test-rijen stonden (in naam en adres hebben gegeven) te wachten uiteindelijk weggelopen. Toch een brief van 'positief getest' op de deurmat.
  – Telegraaf negatief over Hugo de Jonge omdat hij niet snel genoeg begint met vaccinatie (de macht van een krant die grote invloed uitoefend)
  – Onbevoegde medewerkers die tests afnemen (ook maar onbevoegden aan ziekenhuisbedden zetten?)
  – Vele filmpjes op internet van dansende verpleegkundigen……wat een werkstress ervoeren zij toch.
  – In China het leven al lang weer als bij het oude. De Nederlandse regering, E.U en V.N prijst China voor dit.
  Geen woord over het Chinees burgerpunten-systeem wat zij aanhangen en ook hier willen invoeren.
  – Sinds Corona zien tandartsen het aantal behandelingen met meer dan 50% dalen.
  – Corona is valselijk als nieuwe wereldplaag opgezet en pandemie-definities worden aangepast wanneer het de macht goed uitkomt.
  – Volgens vele huisartsen, virologen en patienten zelf, helpt hydroxchloroquine + zink + azithromycine en Ivermectine tegen Corona (in ieder geval tegen vele doden). Maar dit mocht niet meer van hogerhand.
  – (Alleenstaande) ouders met ouderlijk gezag krijgen na weken geen antwoord van RIVM, GGD en Rijksvaccinatiedienst,
  na de vraag een officiële bevestiging (toestemming vragen) te willen dat kinderen niet mogen gevaccineerd tegen Corona.
  – Mensen veel meer alleen en depressief tijdens Corona.
  – Mutaties worden in vee en pluimvee gezocht en daarom veel veel geruimd. Dit kwam wel goed uit, want zo konden bijvoorbeeld nertsen massaal geruimd worden.
  Denk aan de boerenstakingen (CO2 verhaal) toen ze de fokkerijen ook al sterk wouden inkrimpen. Een halt op grootvee houderij is goed, maar niet op deze manieren.
  – Gepompt 5G werd tegelijk met Corona aanvang werd ingevoerd. (Was de anderhalve meter afstand een test om te zien wat 5G afzonderlijk met gezondheid burgers doet,
  en hoe zij (ook lichamelijk) kunnen worden gevolgd? Denk aan driehoeksbepaling en verstoring van lichtdoorstroom/meting).
  – Corona-plandemie ook vlak na Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell zaak, waarna er een gigantische pedo/misbruik beerput openging.
  (toevallig dat vooral eigenaren van grote mainstream-media bedrijven en hoge regeringsfunctionarissen en hoge rechters, vriendjes waren/zijn met dit soort personen?
  – De Coronapieken hebben gewoon te maken met het koude natte seizoenen-weersomstandigheden.
  – Verontruste burgers zijn bezocht, gebeld en geïntimideerd door politie voor verspreiden meer onderbouwd Corona-nieuws, terwijl politie geen directe tegen-argumentatie heeft/had.
  – Event 201 werd vlak voor Corona-uitbraak gehouden. Het hele Corona-uitwerkplan was al van tevoren bedacht (Sigrid Kaag was er ook bij). Dit project koste vele miljoenen,
  maar wat ging het allemaal soepeltjes in de wereld…..)
  – Honderdduizenden mensen die tegen mondkapjes zijn maar dezen toch hypocriet dragen in bijvoorbeeld supermarkten om binnen te komen,
  want discriminatie is weleens aan de orde en voordringen lijkt dan gerechtvaardigd.
  – Kinderen met mondkapjes krijgen plekken op het gezicht door mondkapjes.
  – Mensen die gauw paniekerig zijn en pleinvrees hebben, hyperventileren eerder door mondkapje.
  – Kinderen met mondkapjes op is vragen om natuurlijke resistentie bevolking in de war te schoppen. Ook voor kinderen zelf.
  – Vele 'wijsdoende' voorstanders van mondkapjes dragen de verkeerde mondkapjes, dragen dezen te lang, en lang niet altijd op de juiste manier.
  – Júist mensen met longproblemen moesten juist geen mondkapjes dragen.
  – Mondkapjes worden hip gemaakt door verkoop van 'grappige en trendy' mondkapjes.
  – Met rna-vaccin geïnjecteerden die uiteindelijk sex hebben met niet geïnjecteerden (tegenstanders). Als het vaccin dna-modificerend is, dan is nageslacht dus dubbel-crossbreed.
  – De niet mondkapje-dragers als nieuwe soort criminelen en asocialen gezien door vele burgers (waaronder door de zwaarste asocialen en criminelen die nooit worden opgepakt.
  Het is een voordelige afleiding voor beter in de sociaal te staan)
  – Eerst gevacineerde persoon (met gezellige kersttrui) in Engeland noemt in mainstream media Corona-prik een cadeautje. Hoe mainstream media (nauwe banden met oppermacht) het brengt.
  – Tientallen vaccinontwikkelaars als bloedhonden aan het werk voor het grote geld. Sommigen biotechlabs geen enkele ervaring in vaccinaties voor mensen.
  – Vaccins gekweekt op de meest ziekelijke bodems waar je vraagtekens bij kan zetten.
  – Sommige biotech-bedrijven eerder bezig met cellen van (soms gedwongen) geaborteerde baby's.
  – Hugo de Jonge die tijdens interview met 'infuenz'er (adelvrienddje en familie Meiland-vriendje) nemen vaccinatie vergeleek met eten van
  frikandellen ('je wilt toch ook niet weten wat daar allemaal in zit?')
  – Corona-vaccins in een paar maanden goedgekeurd terwijl ontwikkeling vaccin anders vaak twee jaar of langer duurt. En dan is dit ook nog een nieuw soort (rna) vaccin.
  – Regeringen hebben net zo kunstmatig lang de lock-downs verlengt tot de meeste burgers aan de spuit gaan.
  – Huisartsen kregen vooral vroeger toeslagen bij iedere geprikte griepzieke. Hoe is dat tegenwoordig?
  – Er zijn vele mensen omgevallen en zwaar duizelig geworden na vaccinatie. Het wordt door mainstream-media als 'zenuwachtig en bang' gebracht. De schuld van de 'complotgekkies'.
  – Het merendeel van de doden in de wereld gemakkelijk gelinkt aan Corona. (in de VS bestaan ziekenhuizen die dit verdienmodel groot hebben gemaakt)
  – De gewone griep lijkt totaal verdwenen, dus dat zegt iets over de gewone griepcijfers die ze hebben meegenomen.
  – De elite (of bestaan die niet?) krijgen vaccins zonder bijvoorbeeld houdbaarheidsstoffen.
  – De koningin van Engeland die toch niet als eerste het vaccin voor de bühne nam.
  – Moderna-vaccin 18 dollar, BioNTech/Pfizer-vaccin 12 euro, AstraZeneca-vaccin slechts 1,78 per dosis. Waarom?
  – Al die verschillende vaccinfabrikanten. Hebben al deze verschillende vaccins dezelfde samenstelling?
  – Geen woord in mainstream media over samenstelling/ingrediënten vaccin en in welke mol-verhoudingen.
  – In 2019 stierven wereldwijd 600.000 mensen met influenza, en 1 miljoen aan aids/hiv?, 1.4 miljoen aan diabetes, 9.8 miljoen aan kanker, 19 miljoen aan hart en vaatziekten.
  Corona is even dodelijk dan influenza dus vanwaar de paniek/pandemie? Waarom eerder nooit andere ziekten aanpakken op wereldschaal?
  – De meeste mensen hebben een achtergrond- of kruisimmuniteit voordat ze in contact kwamen met eerdere varianten van dezelfde corona-virussen.
  – 75% van de mensen op het bekende vastgelegde cruiseschip raakten niet eens geïnfecteerd/ziek ook al dobberden ze een maand lang op zee in 'openbare' quarantaine.
  – De ziekenhuizen vooral onderbezet door burgers met ziektevrees/hypochondrie die onderzoek en nakijken eisten. Ook door aanmoediging familieleden.
  Natuurlijk werden er zo veel achterliggende ziektes gevonden, waarvoor deze mensen beter even in het ziekenhuis konden blijven voor verder onderzoek.
  – De burgers en bedrijven voor wie Corona eigenlijk wel goed uitkwam. Daar wordt ook nooit over gesproken. Er wordt alleen maar gepraat over dat het zo zielig is voor bijvoorbeeld de middenstand.
  – Bill Gates als hoofdgeldschieter van het WHO, en mag daar mede grootbeleid vormen. Wie betaald die bepaald. Bill Gates (en zo vele andere elitairen) die voorstander is van wereld-depopulatie.
  Ze hebben burgers alleen maar nodig om hun bolwerken op te bouwen, en de burger mag er zo nu en dan wat vruchten van plukken.
  – Lady Gaga (bedankte Hugo de Jonge) voor corona-maatregelen/vaccinatie-plan. Video's van zulke soort personen (kinderen aan seks, massaconsumptie etc. helpen).
  Dit soort zieke popsterren die weer eerder Biden aanhangen dan Trump.
  – K3 wat even een liedje voor kinderen had om vaccinatie te promoten. Niet K3 popjes zelf trouwens, maar vanuit managers.
  – Het algemene mainstream media dingetje dat complot/compleet-theorie-aanhangers gevaarlijk zijn en onzin aanhangen/praten. (Mogen zij ten eerste na decennialange indoctrinatie en propaganda trouwens?)
  – De broer van Hugo de Jonge heeft belangen in de farma-industrie. Net als de man van Edith Schippers (voorheen Minister van Volksgezondheid)
  – Hugo de Jonge was een basisschoolleraar. Wat moet hij als Minister van Volksgezondheid? En zo met vele personen in de politiek die geen 'ervaring' hebben.
  – Een burgeroorlogs-misdadiger aan het hoofd van de WHO? Zegt dat niet genoeg? De V.N die dit soort personen anders als terroristen beschouwd……als het ze uitkomt.
  – De hofnarren/komieken van Nederland die mondkapjes en vaccinatie promoten op tv en radio en tegenstanders voor de Staat helpen in diskrediet te brengen.
  – Sommige ziekteverzekeringen (in bijvoorbeeld België) beweren eigenlijk: 'De vaccinatieschade is gedekt als JIJ kan bewijzen dat het van het vaccin komt'. Dat is ook het nieuwe normaal qua recht alom tegenwoordig.
  – Sommige bejaarden die lock-downs vergelijken met 2e Wereldoorlog (terwijl lock-downs toen vrijer waren), en de personen die dit zeggen toen vaak maar zeven jaar waren bijvoorbeeld.
  Moet je al deze hoogbejaarden geloven, en er medelijden mee hebben terwijl meer dan de helft van Nederland in de 2e Wereldoorlog achter de Duitsers stonden?
  – Hoofdredacteur AD: 'avondklok niet te veel vergelijken met WW2 want is al 75 jaar geleden'. Vanuit het AD altijd wel vergelijkingen als het gaat
  om rechtse ideeen (gematigd of extreem rechts).
  – Uit de hoorzittingen van zo'n 100 internationaal gerenommeerde wetenschappers, artsen, economen, advocaten en belanghebbenden, die door het Corona-comité in Berlijn worden gehouden,
  is gebleken dat het Corona-schandaal niet voor gezondheid burgers was maar vooral om geldstromen e.d.
  – Wat is een avondklok nu, als mensen wel een hond mogen uitlaten.
  – Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg.
  – In Israël krijgen alleen gevaccineerde mensen weer vrije toegang tot horeca en evenementen. (De grote Joodse invloeden over de hele wereld naast maffia, Vaticaan, V.N etc.)
  – Documenten in ‘Covid-19 The System’ documentaire bewijzen dat media opdracht van regering kreeg om angst te zaaien.
  – Hoofdadviseur Britse overheid: ‘Horeca dicht maakt niets uit….4 van de 10 mensen besmet in ziekenhuizen'.
  – FDA vermeldt in document mogelijke sterfte en deze 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins.
  – Australische Qantas als eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen. (En dat voor die burgers die maar één keer in de zoveel jaar een vliegvakantie kunnen maken).
  – Al 58 luchtvaartmaatschappijen 'willen' reizigers zonder Covid test gaan weigeren. (anders kunnen ze fluiten naar bijvoorbeeld subsidies vanuit Europa)
  – Ruim 24.000 zorgmedewerkers in Nederland maken op eerste dag afspraak voor vaccinatie?…….is dit geloofwaardig? Of zijn ze door hun superieuren aangemeld?
  – Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn.
  – Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen.
  – Leger (met trucks) in Engeland ingezet bij testen op basisscholen. Verontruste ouders kregen geen antwoorden bij vragen aan de deze personen.
  – Joe Biden die voor de buhne zogenaamde vaccin nam, en daarna tijdens interview 'andere' arm aanraakte voor zogenaamde pijngevoel.
  – Beleidsmaker Nick Perry uit New York heeft wetsvoorstel ingediend dat de overheid in staat zou stellen om mensen vast te zetten die mogelijk een
  gevaar vormen voor de volksgezondheid. (lees een democraat). Waar is de directe-democratie hier in Nederland om dit soort mensen op te kunnen pakken?
  – De wereldbanken die mee helpen angst te zaaien zodat ze nog rijker kunnen worden, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat andere superrijken
  een eigen bank op gaan zetten zodat ze ten onder zouden gaan.
  – Het COVID-19 project is gepland tot… 2025
  – In 2017 deed Anthony Fauci een garandeerde stelling dat een pandemie binnen twee jaar zou uitbreken.
  – In 2018 kondigde Bill Gates aan dat er een wereldwijde pandemie op komst was die 30 miljoen mensen zou kunnen uitroeien.
  Hij zei dat dit binnen de komende jaren zou gebeuren.
  – Bill Gates oefende mee voor een globale coronavirus pandemie (Event 201). Het doel van Event201 was om de wereld voor te bereiden…
  – Kinderen met twee lange wattenstaafjes getest. Waaronder één diep in neus bij cribiforme plaat die soms wordt aangeraakt door 'onbevoegde' tester.
  – Mensen die extreme pijn voelden na aanraken van deze cribiforme plaat. Een zeer kwetsbaar gedeelte naar de hersenen vol met zenuwen.
  – Het totale leven van kinderen ontregeld om hen te laten wennen aan dictatuur. Niet meer sporten, school op andere manier etc.
  – Kinderen die van sommige ouders niet met andere kinderen mogen spelen vanwege positief op Corona, en zo kunnen worden gepest.
  – Kinderen tien dagen lang alleen op slaapkamer in quarantaine bij positief getest. Deze kinderen die vaak helemaal niemand hebben aangestoken na deze quarantaine.
  – Het Jeugdjournaal (kleintje NOS-propaganda kanaal) gaat vanaf het begin dagelijks over Corona. Zowat geen ekele dag dat ze er niet aan denken om eens niet dit nieuws te brengen.
  – Sanna Elkadiri krijgt als eerste Nederlander (nee hoor, niet de eerste Nederlander) het coronavaccin.
  Noemt complottheorieën als iets 'wat daar nu écht aan is'. Staat zelf met zwaar gefotoshopte eigen foto op een voorpagina (inmiddels aangepast).
  – Complot…..compleet?, big-farma = grote veehouderij, nep media = pandemie?, vaccin = Latijnse ‘vee’ (schapen), Corona = kroon op werk elite, etc.
  – Ierse Regering heeft erkent dat virus niet zo besmettelijk en dodelijk is dat er een pandemie moest worden uitgeroepen.
  – Fauci die ook aan verkeerde gevaccineerde arm pijnvoelde.
  – Het stiekeme gefilm van gevaccineerde bekenden voor officiële mainstream camera. Etiketten niet laten zien, naalden niet echt laten zien,
  pleisters naast prikken, snelle prikken alsof in pudding, etc.
  – Met het virus werd al in Canada geknutseld voordat het in Wuhan terecht kwam en daar schijnbaar los ging.
  – Toevallig dat een paar honderd meter van 'natte markt' Wuhan een bio laboratorium is met hoogste veiligheidsprotocollen-gebouw.
  -Influenza is verdwenen lijkt het wel. Tegenwoordig hebben we de ziekte 'influencers'. Die ook massaal zijn ingezet/gepushed om corona-maatregelen en vaccinatie goed te praten.
  – Als niet-mondkapjedrager geweigerd worden bij sommige supermarkten en winkels.(Meer online moeten kopen verplichting dus voor anti-mondkapje mensen met vaak groot minimaal bestelbedrag)
  – Verhalen, waarschuwingen, bewijzen van ook zorgmedewerksters voor opgezette ogen en aangezichtsverlamming.
  – De boetes die door Politiestaat kunnen worden uitgedeeld bij niet opvolgen corona-regels.
  – Researcher at the University of Miami heeft mannen geadviseerd om alvast een vruchtbaarheidstest te doen voor de vaccinatie en geadviseerd alvast zaad te laten invriezen voor in de toekomst.
  – AstraZenica rechtszaken: 2003: illegale marketing voor prostaatkankermedicijn Zoladex. 2003: medicijn Seroquel geeft verhoogd risico op diabetes (25000 rechtszaken).
  2010: omkoping en belastingfraude Seroquel. 2011: misleidende marketing mbt Seroquel. 2016: omkoping (betalingen aan Rusland en China).
  – Hoogleraar Martin Buijsen: 'Alleen met dwang wordt coronavaccinatie een succes'.
  – Het Drosten Isolat Fund staat inmiddels op zo’n 150.000 euro. Maar Drosten heeft nog geen bewijs geleverd waarmee virus isolatie kan worden bewezen.
  – Volgens vele burgers is het de reinste kolder dat virussen in bio laboratoria voor vaccins-ontwikkelingen zijn ontwikkeld,
  en misschien weleens zouden kunnen ontsnappen via gassen verbrandingsoven en afvalwater vanuit labs.
  Hoe moet je dit soort mensen nu duidelijk maken dat er op aarde ook tientallen bio laboratoria voor oorlogsvoering bestaan tot aan vandaag de dag. (ook vanuit V.N….dankje wel V.N)
  – Diederik Gommers in een interview: 'ik ben niet meer hoopvol'. Drie dagen later in 2021: 'superieure start 2021!'. En zo veel meer van dit eigen emotionele.
  – Onderbezetting in ziekenhuizen?? Nee, zorgmedewerkers die niet eens ziek waren maar wel positief waren getest (met valse pcr-test), werden naar huis gestuurd.
  – CDC: leeftijden tot 49 jaar hebben 99.9% op dodelijke afloop (en dat zonder vaccinatie)
  – Nederland als laatste E.U land waar men begonnen is te vaccineren. Alsof tegenstanders van Corona-opzet en maatregelen daar blij mee moeten zijn.
  Alsof er zo lang mogelijk rekening met hen is gehouden ofzo. Vaccinatie toch een feit!, en velen die daaraan meewerken en meedoen.
  – Er is een kant-en-klaar coronaschip met 500 ic-bedden inclusief medisch personeel aangeboden, maar het kabinet is daar niet op ingegaan.
  – Per dosis veroorzaken coronavaccins ‘nu al 50 keer meer bijwerkingen’ dan griepprik.
  – Epidemiologen: griepgevallen worden geteld als Corona.
  – Zorgmedewerkster Sonia Azevedo, die 2 dagen na coronavaccin overleed ‘was kerngezond’, en zo vele andere voorbeelden.
  – Mondkapjes ‘beschadigen kinderen’: 68% ouders meldt alarmerende klachten.
  – 2 bewoners Noors verzorgingstehuis overleden na coronavaccin, onderzoek ingesteld.
  – De Jonge: Na vaccinatie niet terug naar normaal.
  – Staatssecretarissen op snoepreisjes terwijl jij in lockdown zit.
  – Mexicaanse 32-jarige arts die het coronavaccin van Pfizer heeft gekregen, is op de intensive care opgenomen nadat zij binnen een half uur na de vaccinatie
  last kreeg van huiduitslag, stuiptrekkingen, spierzwakte en ademhalingsproblemen.
  – Portugese 41-jarige zorgmedewerkster sterft 2 dagen na coronavaccin.
  – Italiaanse artsen geschorst wegens kritiek op coronavaccin.
  – Vrouw gearresteerd wegens filmen in leeg ziekenhuis.
  – Hydroxychloroquine (wanneer op tijd toegediend) werkt tegen Corona. Hoe toevallig dat al gauw twee grote hydroxy-fabrieken in India en Taiwan zijn uitgebrand?
  – Dr. Kory (epidemioloog uit Wisconsin) zei na eigen studie dat 500 zorgmedewerkers het medicijn Ivermectin namen en niemand postief op Covid werd getest na.
  En 500 zorgmedewerkers die dit niet namen. 238 kregen Covid, en na innemen Ivermectine beter in twee dagen.
  – Diederik Gommers zei dat de kans 0% is dat jonge gezonde mensen ziek worden van Corona, maar dat zij toch gevaccineerd zouden moeten worden voor de oudere medemens.
  – 7 universiteiten in zuid-California, voerden tests uit op 1500 zogenaamde positieve samples maar vonden geen enkel teken van Covid-19. Alleen influenza. Ze klagen het CDC aan.
  – Diplomaten, die al zo ontastbaar zijn en vaak ook crimineel, hebben een uitzondering voor restricties bij negatieve testuitslag.
  – V.N: groepsimmuniteit onzeker in 2021 ondanks vaccinaties (hoe anders met al die honderden miljoenen mondkapjesdragers?)
  – Medicijnwaakhond raadt uitstel van tweede prik bij coronavaccinatie af omdat deze dan niet meer zou werken. (Dit is eigenlijk een soort van omgedraaid dwangmiddeladvies van neem snel nog een prik!)
  – De kans dat er een auto-immuunziekte onstaat door het nieuwe rna vaccin wat in spiercellen en spierweefsel(eiwit) terecht komt.
  Het lichaamseigen afweerstysteem kán niet alleen de door rna-vaccin geconnecte/gemarkeerde spierweefsel als indringer zien maar ook het gezonde spierweefsel.
  – 90% is beschermingeis van vaccins vanuit de regering. (Dat is best nog wel een klein deel. Het werkt dus waarschijnlijk vele minder dan de vastgestelde 90%)
  – Bijna direct nadat corona uitbrak in Nederland, werd bij het Nederlandse leger een informatie-unit opgezet om de eigen bevolking te kunnen bespioneren. "Niet alleen over het coronavirus. Ook over desinformatie.
  – Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus.
  – Huisarts maakt zich zorgen over coronaprik: ‘Het zijn feitelijk geen vaccinaties’.
  – Huisarts doet verslag vanuit enige coronapost Groningen: ‘Er waren de hele avond nul coronapatiënten’.
  – Spanje: Rechter draagt emotionele en psychische hulpbehoevende vrouw op vaccin te nemen.
  – IC-verpleegkundige AMC: ‘Drukte valt heel erg mee’.
  – Brandbrief GGZ naar Regering voor coronamaatregelen.
  – FDA studie: Vaccinaties zijn vervuild met ernstige virussen, inclusief kanker.
  – Rutte smeekt Kamer avondklok niet te blokkeren. (De nieuwe definitie van liberaal en vrijheid)
  – Avondklok :/ waar is dat voor nodig? De straten zijn in het donker zowat overal al leeg.
  – Stichting Vaccinvrij Nederland in gelijk gesteld vanwege nalatigheid overheid.
  – Massa mRNA Vaccinatie Roekeloos en onnodig, zegt Prof. Dr. Theo Schetters.
  – Zomaar hoe mainstream nieuws wordt gebracht: Rivm: "Gezonde kinderen moeten bij thuis-isolatie weg".
  – Met moet alvast de prik nemen zodat men in ieder geval niet ziek wordt en naar het ziekenhuis hoeft (want daarvoor is het ziekenhuis natuurlijk niet)
  – Bill Gates grinnikt in een interview bij 'als bijwerkingen vaccin langer dan 18 maanden duren'.
  – Van Dissel staat op de zwarte lijst van artsen (onlangs witgewassen en google zoekresultaten verwijderd, want hoe kan zo'n iemand geloofwaardig zijn?)
  – Belangrijke kopstukken in de Corona-crisis hebben niet getekend voor verklaring dat ze geen belangverstellingen met farma of andere corona-maatregelen hebben.
  – 'Expert' weet het zeker: ‘Deze arts stierf door de coronaprik’
  – Kinderen Lansingerland tonen 'dapperheids diploma' na coronatest. Ze worden alvast dapper gemaakt voor eventuele toekomstige vaccinaties.
  – Minster Hugo de Jong zei eerder dat er in gemeente Dronten grootschalig op Corona moest worden getest worden omdat het aantal besmettingen daar hoog zou zijn.
  Maar maakte zijn excuses 'dat dit niet klopte' ("ik heb Dronten groot onrecht aangedaan”). Hoe zo is dit groot onrecht als hij en zijn naasten
  voorstander zijn van alle draconische maatregelen en niets willen buitensluiten? Dan is Dronten toch mooi meegenomen?
  – Kuipers: 'Kom eens langs in de ziekenhuizen, en bij de ic's om te kijken hoe het daar aan toe gaat' (nog meer drukte in het ziekenhuis?)
  – 2019 was het jaar van de meer grotere stakingen. Wereldwijd. De anderhalve meter afstand is ingevoerd om de burgers op afstand te houden. Zo minder aantallen.
  – Televisieneef Gerard Joling die vaccin promoot met t-shirt 'ik heb er vac-zin in'.
  – Lockdown meer en meer verleng tot aan verkiezingen in Maart. (Mooi is dat. Gaan mensen meer digitaal stemmen. En wat was er ook alweer aan de
  hand met de stemmachines in de V.S die van afstand af te lezen en te beinvloeden waren? Leveranciers van deze stemmachines met hoofdkantoren in
  financiele vrijstaat Nederland)

 3. Zomaar een theorie/hypothese:
  De wereldbevolking wordt al een jaar lang met het woordje KOOROONNAA beïnvloed.
  In de hele wereld dezelfde benaming. De meeste mensen denken er aan van bij opstaan tot aan het opstaan. Het woordje Corona komt bij meer dan de helft van de aardbewoners misschien wel twintig keer per dag ten horen of wordt uitgesproken.

  Dit doet iets met het taalcentrum van de hersenen. En misschien doen de klinkers en medeklinkers van dit woordje nog wel het meeste in het voordeel van geestelijke beïnvloeding/mind-control technologieën.
  Voice-to-skull, subliminale boodschappen, propaganda, openzetten/aflezen zenuwsingalen hersenschors voor taalzenuwsignalen naar spraaksysteem/gehoorsysteem etc.
  Gepompt 5G als informatiedrager?

 4. @ Oma: 8:54 pm, op 14/1. Dat heeft U bijzonder goed verwoord. Ook ik ben van mening, dat mijn lijf NIET van de Overheid of Gates is. Ik zal mij verweren met een beroep op artikel 10 van de Nederlandse Grondwet, en mijn geloofsovertuiging.

 5. @ John B schreef:
  14/01/2021 om 11:49 am
  https://www.youtube.com/watch?v=mwxaI206KcM
  Waarom de mogelijkheid tot reageren is uitgeschakeld begrijp ik niet.
  Maar John weet natuurlijk haarfijn te duiden dat mensenlevens niet opwegen tegen het feit dat IC verpleegkundigen zich vooral niet moeten vervelen. Die mijnheer Gommers slaat hier de plank toch faliekant mis, wat een ramp hoor, je te moeten vervelen. Heeft die man serieus iets te vertellen over de IC capaciteit? Want dat lijkt mij namelijk een zeer slecht idee!

 6. @John B schreef:
  14/01/2021 om 11:42 am
  Ik draag belastingen af én betaal ziekenfonds bijdrage voor als ik ziek zou worden en dan betáál ik nógmaals voor de behandeling in het ziekenhuis of bij de huisdokter. De overheid doet niks, die int enkel de BTW op al mijn facturen voor mijn eventuele verzorging!
  Bevolkingsonderzoeken dienen om je te registreren in een DNA databank zodat ze weten wie welke ziekte heeft en om data tegen de burgers te kunnen misbruiken.
  Wie nazi-praktijken goedkeurt waarbij ze zelf hun burgerrechten verliezen, zijn de rechten en vrijheden niet waard waarvoor hun grootvaders gevochten hebben.
  Zulke armen van geest zijn overigens de schuldigen dat deze corona komedie blijft duren en de onnodige ebola-nepmaatregelen blijven gelden zonder enig bewijs van de medische noodzaak waardoor de politiek ónwettig bezig is en de legitimiteit van elke maatregel vernietigt.
  Het blijven aanslepen van corona/maatregelen komt op de rekening van pro-vaxxers door hun medewerking aan de hoax door verdeel en heers voor de kar van de politieke dictators als..nuttige idioten die zichzelf verhangen.
  Zoek jij nu maar eerst eens het woordje democratie en de betekenis op.
  Het ontzeggen van het grondwettelijk RECHT om de meerderheid van de kritische bevolking te dwingen tot vaccinatie is behalve discriminatie ook áfpersing en chantage en dat is een misdrijf, dat is géén democratie.
  @John B schreef:
  14/01/2021 om 11:49 am
  Jij vraagt dus al toestemming aan de staat om nog te mogen gaan werken en je vindt dat nog prima ook…..meelijwekkend, geen andere woorden voor..
  Ik kan niet het minste respect opbrengen voor mensen die menen anderen te kunnen voorschrijven welke beslissingen ze nog mogen nemen en de straf van uitsluiting van de maatschappij voor critici toejuichen, terwijl ze niet eens zien dat ze de strop rond hun eigen nek leggen, dat zijn naar mijn mening de mensen die mogen gevaccineerd worden zoals de georgia guidestones vermelden.
  En het roept walging op dat mensen die zichzelf het recht om te kiezen toeëigenen dan anderen datzelfde recht willen ontzeggen, enkel omdat zij hun récht op vrije meningsuiting gebruiken voor terechte kritiek om zichzelf en hun gezondheid te beschermen als proefkonijn tegen gedwongen inspuiten met een experimenteel vaccin met onbekende en potentieel dodelijke nevenwerkingen.
  Meestal zijn verplegenden geen mensen, die een gevaar betekenen voor zichzelf en hun omgeving, (waarbij ze zelfs zieken het recht op keuze zouden durven te ontzeggen wegens hun onwetendheid!) maar worden die in een dwangbuis op de psychiatrie verzorgd.
  Denk er maar eens ernstig over na of je zieke mensen wel wil overtuigen om proefkonijn te spelen voor de winst van de farmaceuten door hun volledige informatie en het recht op keuze te onthouden omdat gij pro-vaxxer bent…in eer en geweten, nietwaar? Dan neem je vast ook de verantwoordelijkheid voor de gevolgen van de bekende en onbekende nevenwerkingen bij het aanraden van vaccinatie voor je patiënten?
  Ga jij nu maar gauw met je collega’s in de rij staan voor vaccinatie, zometeen zijn er nog spuiten tekort…;)
  Laat eens weten of je de nevenwerkingen van het vaccin ondervindt die op de bijsluiter staan of die nog onbekend zijn? Tenminste, als het vaccin je niet voortijdig “verlost” van het leven..
  Verdere discussie met een uil, die met kaars en bril nog steeds niet wil zien, en zichzelf vrijwillig schade berokkent, is tijdverlies tenzij je van gedachten zou willen wisselen over de ervaringen van kinderen, ouders, medisch en zorgpersoneel in de docu “Vaxxed”. Dán kun je zeggen dat je geïnformeerd bent over vaccins en vaccinatieschade.
  Anders zal de tijd het je leren en je ogen wel openen door schade en schande. Succes.

 7. Uit de hoorzittingen van zo’n 100 internationaal gerenommeerde wetenschappers, artsen, economen, advocaten en belanghebbenden, die sinds 10.07.2020 door het Corona-comité in Berlijn worden gehouden, is gebleken dat het Corona-schandaal nooit over gezondheid gaat. Zoals
  reeds beschreven in de laatste nieuwsbrief, het gevaar van dit zogenaamd
  nieuwe virus komt niet alleen overeen met de studies van Prof. John Ioannides van Stanford University, maar ook volgens de beoordeling van de WHO van een griep, en de Drosten PCR tests, uitgevonden in januari 2020, die de WHO leiderschap, die financieel wordt gecontroleerd door China en de Bill & Melinda Gates Foundation aanbevolen (hoewel er zeker goede werknemers daar, evenals de incompetente RKI) als een wereldwijde gouden standaard voor het opsporen van infecties, zijn niet geschikt.
  Het feit dat het overeenkomstige document voor de PCR-tests als methode om infecties te meten niet alleen onwetenschappelijke onzin is, maar blijkbaar opzettelijk zo is geschreven dat er zoveel mogelijk false positives zijn gecreëerd (en dus de wereld in paniek raakten), blijkt uit een intrekkingsdocument geschreven door 22 hoog aangeschreven internationale wetenschappers, waarin de redacteur van het tijdschrift wordt opgeroepen deze onzin onmiddellijk in te trekken. Het is bekeken ongeveer 18 miljoen keer, de Duitse versie is hier te vinden:
  Mandanten-Information Nr. 03 Corona Schadensersatzklage – corona-schadensersatzklage.de (corona-schadensersatzklage.de)
  Hier zou u echt even moeten gaan lezen, en u komt snel tot de conclusie, wij worden al maanden lang bedonderd.

 8. Er is plotseling enthousiasme over massale sneltesten. De Oostenrijker ddr. (tweemaal) Martin Haditsch heeft daar ernstige bezwaren tegen. Hij noemt het zelfs illegaal.
  Het staat zelfs op de bijsluiters van die testen dat ze niet moeten worden gebruikt voor mensen zonder symptomen. Bovendien eist de antigeentest ook dat diep in de neus een monster genomen moet worden. Dat vraagt grote kundigheid van de medewerker, want gemakkelijk wordt er hoog in de neus schade aangericht.
  Ook is bekend dat er grote foutmarges zijn bij snelle antigeentesten; een grotere kans op fout-negatieven. Hiervoor verlangt men dan een extra test in de vorm van de PCR-test.
  Dan eisen die testen dat ze doelgericht moeten worden gebruikt. Dus bij echte patiënten als onderdeel van de diagnose. Níet zomaar bij iedereen!
  Haditsch zegt dat zulke massatesten alleen maar een functie kunnen hebben als je ze wekelijks blijft herhalen. Maar dat is waanzin en het weggooien van belastinggeld.
  Ook in Slowakije heeft het massaal testen van de bevolking geen enkel nut gehad. Na enige tijd waren ook daar de cijfers weer als voorheen.
  Dus als ik in Lansingerland zou wonen, zou ik weigeren mij te onderwerpen aan dit proefproject op mensen zonder symptomen. Bij elk onderzoek is vrijwillige medewerking van de proefkonijnen vereist!
  https://www.youtube.com/watch?v=LsXM502SpiU

 9. Nog iets tegengekomen op internet. Normaal gesproken overlijden jaarlijks wereldwijd een x-aantal mensen aan medische missers. Naar het schijnt is het medische misser doden gigantisch gedaald sinds corona. Iets om in de gaten te houden.

  Link Artikel. Mod.

 10. Ik had een vraag via een publicatie van Het Laatste Nieuws in Belgie. De vraag werd nooit geplubiceerd want natuurlijk mijn wantrouwen vergroot.

  Waarom moeten jongeren gevacineerd worden als ze slechts kleine voorbijgaande last hebben
  De stelling dat ze anderen kunnen besmetten gaat voor mij niet op als de anderen gevacineerd zouden worden.
  Waarom gewoon de natuur niet laten zijn gang gaan bij die groep en de gebruik maken van natuurlijke resistentie (immuun systeen)
  De ouderen zouden kunnen worden gevacineerd indien ze dit willen. Dit zou volgens mij het risico verlagen indien er toch iets zou misgaan met het vaccin. Zelfs een gemattigde opinie wordt beschouwd als een complot?

  Bedoelt u een vraag op XN forum? U heeft hier 3 postings gedaan 14-1-2021 29-11-2020 en 27-8-2020. Mod.

 11. Beste John B., ik hoop dat je als zorgverlener zijnde zo spoedig mogelijk wordt gevaccineerd, zodat je je veilig zal zijn voor mij de ongevaccineerde burger. Want als je gevaccineerd bent kan je niet meer geïnfecteerd worden. Je bent dan veilig.

  (vakantie vaccinaties beschermen ook wanneer niemand in het vakantieland gevaccineerd is. Dus geen smoesjes dat vaccinatie enkel zou werken als iedereen gevaccineerd is)

 12. Kort maar krachtig: Bhakdi over de risico’s van het mRNA vaccin (Engels ondertiteld).
  https://www.youtube.com/watch?v=Kg9JbYpyEzA
  Opvallende uitspraak: Na de injectie verspreidt het mRNA zich overal en kan het zelfs in cellen komen waarin normaal die coronavirussen niet komen. Daarmee worden zulke cellen ook aangezet tot het produceren van het virus-spike-eiwit. Ook is er een risico op overreactie van het immuunsysteem bij het later in contact komen met een nieuwe variant van corona.
  Waarom vindt iedereen dat geknutsel met onze cellen zo’n geweldig idee??? Onbegrijpelijk.

 13. In dit gesprek, https://www.cafeweltschmerz.nl/tussen-hoop-en-vrees-pieter-stuurman-en-karel-van-wolferen/, legt Karel van Wolferen uit (vanaf 38:45 minuut) dat hij talloze e-mails ontvangt van artsen en verplegend personeel, die zeggen dat het helemaal niet vol is in de ziekenhuizen en op de IC’s. Dat mensen met een gebroken been, maar positief getest op corona, als corona-patiënt in de boeken komen. Zo krijgen we alweer (net als bij ‘corona-doden’ en ‘corona-besmettingen’) een vals beeld van de situatie.
  En de media doen geen enkele poging de zaak eens van de andere kant te bekijken (behalve HP/De Tijd).
  Van Wolferen zegt dat er een tweedeling ontstaat in de medische wereld: Een groep die meedoet aan het officiële verhaal (soms tegen beter weten in, maar gewoon uit lijfsbehoud en baangarantie) en een groep bij wie het geweten gaat opspelen. Het is opvallend dat medisch personeel níet uit de school mag klappen! Er moet kennelijk iets verborgen blijven.

 14. Ik geloof zeker dat het vaccin-paspoort er ook in Nederland komt. Dus nu hebben velen pas écht reden om mij als complot denker weg te zetten. Ik geloof het niet primair vanwege xandernieuws maar veel eerder omdat ik het Profetisch Woord m.b.t. de eindtijd weeën steeds verder in vervulling zie gaan. En ik ga zeker niet somberen. Ik neem het advies van de Here Jezus ter harte: HEF Je Hoofd Omhoog, Want Je VERLOSSING GENAAKT !

 15. de vaccinatie wordt niet verplicht, dit betekent dat de mensen die een spuitje nemen dit juridisch gezien vrijwillig doen, het is hun eigen keuze. Indien later toch bijwerkingen zijn dan hebben ze deze aanvaard en kunnen niet meer zeggen het is de schuld van de overheid. Een andere vreemde is: er wordt gesproken over besmette personen terwijl medisch gezien geïnfecteerde personen de juiste medische benadering zou moeten zijn, maakt deze bewuste woordkeuze nog juridisch/medisch verschil

  Tot slot een lock down is volgens Wikipedia bedoelt om informatie overdracht te beperken, kijk bij Wikipedia ook altijd de geschiedenis na zodat je paginawijzigingen kan controleren

 16. Nog even voor Oma: dat je straks een papiertje nodig hebt om de deur uit te gaan klopt, die heb ik al, “de werkgeversverklaring”. Ik ga straks door met mijn leven te riskeren om zieken te helpen genezen. Dat anderen straks (mogelijk) thuis zullen moeten blijven op bepaalde tijden hoort simpelweg bij een nog strengere aanpak van het probleem. Ben u het er niet mee eens? Stap in de politiek, haal uw degree in de virologie en praat later verstandiger mee. Och, mijn collega’s adviseren mij te stoppen met reageren. Pro en Anti komen never nooit tot elkaar, alles is toneel schijnt het. Ik wens u het beste.

 17. Beste Oma: and so what? Diezelfde overheid zorgt voor je wanneer je ziek wordt/bent. Neem nu de bevolkingsonderzoeken, niks mis mee wanneer borst- en o.a. darmkankerdoden voorkomen worden. Toch? En dat straks een scheiding ontstaat voor wie waar naartoe mag is ook prima wat mij betreft. Pro en Anti kiezen hun eigen weg en overheden schakelen daarop, democratie pur sang. Niet mokken, u kunt morgen (ook) dodelijk ziek zijn.

 18. De 7 belangrijkste redenen waarom mensen na vaccinaties positief testen op covid-19

  https://www.naturalnews.com/2021-01-13-why-people-test-positive-after-vaccination.html

  Google vertaling:

  Ten eerste is de onderzoeksopzet voor Pfizer / BioNTech frauduleus gemaakt om de werkzaamheid van het vaccin te vergroten. Door gebruik te maken van PCR-tests met een hoge cyclusdrempel (die tot 97 procent valse positieven genereren) en door de daadwerkelijke infectie niet te bevestigen met behulp van de Sanger-sequentiemethode, kon de onderzoeksopzet niet meten of het vaccin enig effect had op het blokkeren van virusoverdracht of het stoppen virale replicatie vergeleken met controles.

  De zesde verklaring voor afnemende immuniteit bij gevaccineerde individuen is dat de vaccins niet erg lang immuniteit verlenen. Dit is de reden waarom de farmaceutische bedrijven beginnen met twee doses in hun experimentele eerste release van het vaccin. Ze waarschuwen dat het eerste niet genoeg is en slechts “50 procent immuniteit” verleent. Zelfs na de tweede dosis is immuniteit niet gegarandeerd. In feite tonen fase twee klinische onderzoeken aan dat de immuniteit in slechts twee maanden afneemt, waardoor het vaccin zinloos wordt. Om consistent te blijven met de wetenschap, kunnen ontvangers van vaccins afhankelijk worden gemaakt van het mRNA-softwareprogramma en moeten ze elk jaar tot zes injecties van het vaccin krijgen.

  De zevende verklaring voor ziekte na vaccinatie is dat het vaccin ziekteverschijnselen veroorzaakt bij voorheen gezonde mensen. In feite heeft de FDA zesentwintig ernstige en levensveranderende bijwerkingen opgesomd die kunnen optreden nadat mensen deze vaccins hebben gekregen. Volgens klinische fase drie-onderzoeken nam de prevalentie van vaccinletsel significant toe met de tweede dosis. Er zijn al duizenden gemelde bijwerkingen van de Pfizer / BioNTech-vaccins, en er zullen er nog meer volgen.

  Lees meer over de vaccinatieproblemen op Vaccines.news.

 19. @DrM,

  Ik was nog vergeten te vermelden dat je op YouTube vrijwel dagelijks videoboodschappen kan volgen van The Waterman, die uitgebreid verslag doet van de situatie rond Israël.

  Greetz,……

  Svalbard

 20. Het progressieve wereldje wijst al tientallen jaren naar de nazi’s als ze ‘rechtse’ groepen verwijten gaan maken. Nu, in deze corona-tijd, wijzen talloze anti-lockdown bewegingen naar de nazi-tijden. Maar plotseling schijnt dit ‘not done’ te zijn bij de linkse pro-lockdown bewegingen.
  Ik hoor op de VARA radio steeds mensen zeggen dat “we” niet zo moeilijk moeten doen. Dat het opvolgen van de maatregelen een kleine moeite is.
  Ik kan niet helpen dan de vergelijking te maken met het verplicht dragen van de Jodenster. Ook toen zullen er velen hebben gezegd dat “we” niet zo moeilijk moeten doen over zo’n kleine verplichting. “Kleine” verplichting, maar uiteindelijk met rampzalige gevolgen voor de dragers!
  Dat werd dus niet tijdig ingezien.
  Ook nu wordt niet tijdig ingezien hoe de rechten van elk individu vertrapt worden. En dat belooft weinig goeds voor de toekomst, als dat vertrappen nu al zó gemakkelijk aanvaard wordt door hele volksstammen.

  In de nazi-tijd bestonden er geen inbelprogramma’s op de radio. Maar de vox populi van die tijd, zou ons doen schrikken, dat denk ik wel. Want die nazi’s opereerden niet op een eiland.

 21. @ rescue: 10:02 am. Helemaal met U eens. We zijn op weg, naar het Rijk van “het Beest”.

 22. Hier in belgië worden begin maart 60 à 120 vaccinacentra opgericht in heel Vlaanderen en iedereen zal een persoonlijke uitnodiging krijgen. De vaccinatie is ‘vrijwillig’ maar wie niet op de uitnodiging reageert zal door het lokale bestuur gecontacteerd worden… Toch raar.. ‘Vrijwillig’ lijkt me dus eerder ‘Vrijwillig, maar…’ Tja…ik zal het wel snel weten wat de gevolgen zullen zijn van weigering…

 23. Rutte is vanavond in de 2e kamer weer lekker bezig met zijn Hegeliaans Dialektiek. Hij zei: Wij gaan door een moeilijke periode heen maar er is licht aan het einde van de tunnel.Dat is het vaccin….

  Hegeliaans Dialektiek
  Stap 1- Maak of verzin een probleem (Virus,nep PCR test).
  Stap 2- Reaktie Publiek.(Help overheid, redt ons van dit probleem).
  Stap3- Oplossing (Het vaccin).

  Nou ik weet wel een andere oplossing. Rutte heeft
  namelijk verzekerd dat de verkiezingen niet worden uitgesteld maar gewoon doorgaan.

  Ik zie ook licht aan het einde van de tunnel. Dat is als je voor 17 maart je stemlijst met kandidaten krijgt opgestuurd om alvast de VVD en de rest van de
  coalitiepartijen van de lijst af te scheuren.Dat maakt het kiezen aanzienlijk makkelijker….

 24. @ Oma: 5:17 pm. Juist gezien van U. Het was Einstein die al ze; citaat: “Over de eindigheid van het heelal durf ik geen uitspraken te doen, maar de domheid van veel mensen is grenzeloos”.

 25. Pff waarom zijn er zoveel mensen met wel een grote mond tegen al deze hele onzin gebeuren, maar niemand durft ze mond open te trekken. Ziet niemand iets ofzo? Alles is in gang gezet allang. 1 persoon kan niks hiertegen, groepen wel.

 26. @Bundy schreef:
  13/01/2021 om 4:29 pm
  “Alles wat hier beschreven is , is volgens mij het “beestsysteem ” van de ruiter op het witte paard .
  Zou het kunnen zijn dat één van de “wonderen ” die de komende antichrist zal verrichten , het “genezen ” van de panisch zieke wereldbevolking is ?
  Iedereen krijgt een DNA-veranderende gif-injectie , plotseling is Corona verdwenen en de wereldbevolking verkeert in dankbare hoerastemming ..”

  Zou het kunnen wezen dat de huidige vaccins domweg niet blijken te werken tegen dit virus en dat de antichrist zelf met een ‘wondermedicijn’ aan komt zetten?

 27. @Svalbard schreef:
  13/01/2021 om 4:51 pm

  Wat er in het Midden-Oosten gebeurt, volg ik via de berichtgeving op https://www.raptureready.com/category/rapture-ready-news/ “Rapture Ready End Times News”. En ik ben bekend met Amir Tsarfati.

  Over de tijdstip van deze Gog-Magogoorlog uit Ezechiël 38 en 39, daar zijn de meningen over verdeeld. Sommigen denken dat deze oorlog tussen de Opname van de Gemeente en het begin van de 7 jaar durende Grote Verdrukking zal gebeuren, volgens anderen in de eerste 3,5 jaar van deze periode, of vlak voor de Wederkomst van de Heere Jezus zelf tijdens de Armageddon-oorlog.

 28. @Nieuwe Begin, 3:37 uur.
  Bedankt voor die info. Ik heb altijd veel respect gehad voor Václav Klaus. Een moedig en humaan mens die niet alles maar slikte van de EU.
  Opvallend ook weer dat ook in Tsjechië ongeveer hetzelfde corona-beleid wordt gevoerd. Het lijkt wel of die regeringsleiders dagelijks met elkaar bellen om op één lijn te gaan zitten.
  En de protesten in ál die landen lijken óók sprekend op elkaar! Kennelijk voelen VELEN in Europa hetzelfde als ze zien hun grondrechten zo schandelijk met voeten worden getreden!
  Zo’n enorme groep Europeanen kun je niet eindeloos wegzetten als simpele gekkies. Dat wordt ridicuul. Deze mensen, die een doorsnee van de bevolking zijn, worden gedreven door een echte menselijke verontwaardiging. Tsjechië was altijd al een land met diepe humane overtuigingen die samengingen met de moed om in vrede de strijd aan te gaan.
  Havel en Klaus waren zulke mensen, maar ook een Dubcek.

 29. Mensen, laat je niet bedonderen!
  UK start een TEST om proef te draaien met dat vaccin paspoort en Denemarken heeft het over een ONTWERP ontwikkelen…dat zijn enkel wéér ballonnetjes dat ze oplaten om de tegenstand en het verzet te kunnen inschatten bij het publiek. Naargelang de verdeeldheid en de hevigheid van het protest zullen ze besluiten óf ze ermee doorgaan óf een andere, geniepiger manier uit hun duim zuigen om ons dit digitale brandmerk door de strot te rammen.
  Het ligt maw dus weer aan de minderheid slapende en hersenloze idioten die het verdeel en heers spel nog steeds niet herkennen en nóg steeds in deze aloude valstrik trappen door het een goed idee te vinden om deze nazi-praktijken in te voeren.
  Steeds weer zijn er arme zieltjes die zichzelf (en daardoor de héle bevolking!) in hun vel snijden omdat ze te dom zijn om de sluwheid, misleidingen en gehuichel van machtswellustelingen onder ogen te zien.
  Maw: we hebben het wéér aan die paar kortzichtige, bange domoren te danken als dit digitale controlemiddel en brandmerk zal ingevoerd worden waardoor ook zijzélf hun vrijheid verliezen – dezelfde azijnpissers die de schuld hebben dat wij nog steeds gebukt gaan onder onnodige ebola-maatregelen voor een onbestaande en onbewezen medische noodzaak, zíj houden deze vermeende coronacrisis in stand als nuttige idioten voor de politieke dictatuur.
  Zij plegen verraad, niet enkel aan de hele bevolking, maar ook aan zichzelf en schijnen dat niet eens te beseffen….mensDOM??

 30. @DrM,

  Je vraagt je af of de Israëlische aanvallen in Syrië op Iraanse posities tot een grote oorlog zullen leiden.
  Ik denk dat zoiets op de langere termijn zeker gaat gebeuren. Maar Iran zal niet alleen een oorlog durven te beginnen tegen Israël, want dat gaat Iran nooit redden.
  Maar in de Bijbel staat die grote oorlog wel degelijk in profetieën beschreven in het Oude Testament in Ezechiël.
  Het is heel interessant om dat eens te gaan lezen, vanaf hoofdstuk 36 t/m 39.
  Hier staat beschreven dat God aankondigt dat Israël weer zal terugkeren in het land van hun voorvaderen. In hoofdstuk 37 staat de nasleep van de Holocaust metaforisch beschreven, gevolgd door de daadwerkelijke terugkeer naar het land, vanuit alle windstreken. Vanaf hoofdstuk 38 zien we dan, hoe er vanuit het Noorden een coalitie van meerdere volken een inval in Israël zal doen.
  Diverse namen komen langs, zoals Rosh, Mesech en Tubal, Togarma en Elam.
  In de Bijbel wordt met Elam het huidige Iran aangeduid.
  Rosh, de benaming van Rusland, en nog een aantal andere volken. Turkije zal daar ook bij betrokken zijn.
  Deze invasie is van een enorme omvang, en het Israëlische leger dat altijd tegen een grote overmacht moest strijden zal deze keer niet in staat zijn om deze inval tegen te gaan. We lezen echter ook, dat God rechtstreeks zal gaan ingrijpen, en dit leidt tot de vernietiging van de vijandelijke legers op de bergen van Israël!
  Maar voordat deze oorlog kan beginnen moet er sprake zijn van een zeer welvarend Israël dat veilig in het land woont. We lezen ook in Ezechiël 38 dat Schema en Dedan kritiek hebben op deze aanval, want ze becommentariëren deze inval, …zijn jullie gekomen om te plunderen en buit te behalen?….
  En wat zijn Schema en Dedan?
  Dat zijn de Golfstaten en Saoedi Arabië. En sinds kort zijn er tussen Israël en Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten zeer goede betrekkingen!
  Oman en Saoedi Arabië zullen binnenkort ook gaan volgen. Israëlische vliegtuigen mogen al via het luchtruim van al deze landen vliegen.
  Ik weet niet of je een Bijbel hebt, maar anders kan je hem ook online lezen. Lees bovengenoemde hoofdstukken eens door, en bedenk dan dat God deze dingen 2800 jaar geleden heeft geopenbaard. Maar lees het niet alleen, maar ga eens het nieuws over deze regio volgen.
  Helaas hebben we niet zoveel aan de NOS.
  Online kan je in het Engels het nieuws volgen via TV7 op YouTube. TV7 is gevestigd in Jeruzalem en het nieuws wordt gepresenteerd door Jonathan Hessen.
  Verder is er nog Amir Tsarfati, die geregeld updates over het Midden-Oosten geeft en veel uitlegt.
  Als je deze bronnen volgt zal je veel beter op de hoogte zijn van de situatie in het kruidvat van het Midden-Oosten.
  Met vriendelijke groet,

  Svalbard

 31. Beste opa: Dit gaat verder dan alleen maar reizen. Dit gaat over het mogen deelnemen aan de openbare samenleving.
  Hebben talrijke dienstverleners niet een eed gezworen dat de mensenrechten gerespecteerd zullen worden? Hoe kunnen die mensen nu nog naar hun eer en geweten handelen tégen die mensenrechten? Hoe kan het dat overheden het breken van een eed en het breken van grondwettelijke rechten stimuleren?
  Vanwege een noodsituatie? Zelfs de wetten m.b.t. noodsituaties EISEN proportioneel handelen, zo min mogelijk schade, géén willekeur, en een voortdurende in acht neming van de rechten van het individu!
  Die laboratoriumwetenschappers treden nu op alsof ze het land regeren; en ik zie er weinig respect voor de grondrechten van het individu. Ze schijnen de bevolking als ratten te beschouwen.

 32. Xander bedankt voor alweer steengoede waarheidsvinding .
  Zo hoort journalistiek te zijn !
  Alles wat hier beschreven is , is volgens mij het “beestsysteem ” van de ruiter op het witte paard .
  Zou het kunnen zijn dat één van de “wonderen ” die de komende antichrist zal verrichten , het “genezen ” van de panisch zieke wereldbevolking is ?
  Iedereen krijgt een DNA-veranderende gif-injectie , plotseling is Corona verdwenen en de wereldbevolking verkeert in dankbare hoerastemming ..

 33. Waar kunnen we heen om uit handen van deze EU/VN nazi’s te blijven? Waar is het mogelijk om een soort vesting te bouwen waar deze EU/VN nazi’s nog niet zijn? Hongarije valt af want ook daar heeft die Gates zijn tentakels. Israel is ook gevallen voor die Gates. Welk land weigert deze man en zijn trawanten te volgen? Alleen daar zullen mensen die deze gedrochten wensen tegen te houden nog een kans op overleven hebben, tot hun SS legers ook daar zullen proberen de laatste weerstand tegen hun duivelse NWO te vernietigen. Toch is het onze enige kans, hier blijven is zinloos, dat heeft de geschiedenis bewezen, ook al zal Assher vast en zeker beweren dat er met de EU/VN gedrochten te praten valt, net als er toen met SS’ers te praten was volgens zijn opa. Iedereen weet wat daar uit is voortgekomen.

 34. Dat vaccineren houd vanzelf op als er wereldwijd veel doden en mankementen gaan komen hierdoor

  Dat gebeurt nu al, al hoor je dat niet op het nieuws!

 35. @John B schreef:
  13/01/2021 om 2:18 pm
  Ik heb het bekende gele vaccinatiepaspoort van GGD Amsterdam nog. Niks mis mee en best handig. Wie tegen is is tegen, prima. De nadelen daarvan komen vanzelf. Ik reis straks lekker weer de hele wereld rond voor werk en gezin. En God houdt nog steeds van mij”

  Jij vergist je deerlijk….straks bepaalt de overheid naar wáár, wanneer en hoelang jij je nog mag verplaatsen en zelfs voor welke redenen je je deur nog uit mag. Mét pasje zul je ook nog je aanwezigheid moeten verklaren en verantwoorden.
  Je zult gebrandmerkt zijn gelijk vee, elke seconde gevolgd worden door je digitale leiband én je zult gehoorzamen.
  En als je niet gehoorzaamt, dan nemen ze je pasje en je voordelen weer af, ongeacht of je gevaccineerd bent of niet en dan ben je ook de pineut, net zoals degenen die het slavenpasje weigeren omdat ze voorstander zijn van verworven rechten en vrijheden en een soeverein mens zijn en wensen te blijven waarvoor ze met uitsluiting van de maatschappij zullen gestraft worden.
  En God heeft daar niks mee te maken, Hij is Voorstander van de Vrije Wil die Hij je Zelf gegeven heeft en waar geen nietige mens mag aan raken om anderen tot slavernij te dwingen.
  Denk dus eerst maar eens na over de potentiële, nadelige gevolgen van dit machtsmisbruik voor je juichend als slaaf al op je knieën gaat liggen..
  Dit slavenpaspoort zal massaal geboycot worden door de wakkere bevolking, net zoals het dodelijke vaccin.

 36. Tsjechië: antiregering demonstratie. Václav Klaus verklaart niet gevaccineerd te willen worden

  https://ejbron.wordpress.com/2021/01/12/tsjechie-antiregering-demonstratie-vaclav-klaus-verklaart-niet-gevaccineerd-te-willen-worden/#more-260186

  De menigte scandeerde onder andere de eis naar het aftreden van de regering. Veel mensen hadden nationale vlaggen en spandoeken met de slogans “Stop de verborgen tirannie”, “Laten we het totalitarisme van Covid-19 stoppen”, “Wij zijn geen schapen” en “Maandag naar school”. De sprekers vielen de chaotische maatregelen van de regering aan en eisten de onmiddellijke opheffing van alle beperkingen. Ze eisten eveneens dat de restrictieve voorschriften, die tot 2 januari in werking zijn en op grond waarvan hotels, restaurants, dienstverlenende bedrijven en de meeste winkels fesloten werden, niet verlengd zouden moeten worden.

  In zijn toespraak tijdens de manifestatie zei Václav Klaus dat maatregelen en verboden het leven van de mensen fundamenteel verwoesten. “Er bestaat geen wondervaccin. De vaccinatie kan niet verplichtend zijn”, aldus Klaus. Onder applaus van de menigte verklaarde hij dat hij zichzelf niet zou laten vaccineren.

  Bekijk ook de rest van de site van EJBRON! Met schitterende cartoons!

 37. @ Annemiek B. (13/01/2021 om 10:33 a.m.):

  Daarom moeten de vaccins ook bewaard en vervoerd worden op -60 graden. Net zoals bij organen voor donatie. Het bevat levend materiaal.

 38. een vaccinatie bewijs is niets nieuws diegene die in dienst heeft gestaan maar zeker mensen die bij de marine zaten hadden dat bewijs omdat je veel in buitenland vertoefde ook de mensen die als burger in het buitenland werkte ik snap de ophef niet het kan voorkomen dat je om medische redenen een prik niet mocht hebben dan was het zo dan werd het niet verplicht dan aanvaarde je zelf het risico op een ziekte die in een betreffend land niet onder de knie was samen vattend een vaccinatie bewijs bestaat al vele jaren zelfs voor honden als je ze mee neemt naar het buitenland

 39. Ik heb het bekende gele vaccinatiepaspoort van GGD Amsterdam nog. Niks mis mee en best handig. Wie tegen is is tegen, prima. De nadelen daarvan komen vanzelf. Ik reis straks lekker weer de hele wereld rond voor werk en gezin. En God houdt nog steeds van mij 🙂

 40. Ondertussen in het Midden-Oosten, terwijl het Westen helemaal in de ban is van het Coronavirus… Op https://nos.nl/artikel/2364204-tientallen-doden-bij-israelische-aanvallen-in-syrie.html “‘Tientallen doden bij Israëlische aanvallen in Syrië’”:

  “‘Tientallen doden bij Israëlische aanvallen in Syrië’

  Bij Israëlische luchtaanvallen op door Iran gesteunde groepen in Syrië zijn afgelopen nacht tientallen doden gevallen. Dat meldt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten, een organisatie die met behulp van lokale bronnen de oorlog in Syrië volgt. De bombardementen vonden plaats in de buurt van de grens met Irak.”

  Gaat dit leiden tot een groot militair conflict in het Midden-Oosten?

 41. Peruaanse rechtbank: Soros en Bill Gates zitten achter het coronavirus.
  Een Peruaanse rechtbank heeft beweerd dat ‘de criminele elites’ achter het coronavirus zitten. Het gaat daarbij volgens de rechtbank onder meer om miljardairs George Soros en Bill Gates, en de familie Rockfeller, meldt persbureau EFE.
  https://www.ninefornews.nl/peruaanse-rechtbank-soros-en-bill-gates-zitten-achter-het-coronavirus/
  Dit kan toch niet zonder gevolgen blijven, wie zijn dan hun medeplichtigen in Nederland?
  Of weten wij dat al?

 42. Ik kwam vandaag te weten van mijn overste in een Belgisch Ministerie dat telewerken voort zal duren tot september wanneer de mensen zullen zijn gevaccineerd …

  Men kan mij (tot nu toe) niet verplichten om in september op kantoor te komen werken indien ik niet gevaccineerd zou zijn …Telewerken zal ik dus blijven doen tenzij …..

 43. Natuurlijk komt dat oude normaal niet meer terug want het wordt ook aan de gevaccineerden opgedrongen om evengoed die muilkorf op te zetten en 1,5m. (straks 3 m.) afstand te houden om zogenaamd de niet gevaccineerden te beschermen.
  We doen het inenten toch niet voor onszelf maar voor de andere?
  De ‘proefkonijnen’ kregen een vergoeding om die spuit uit te testen.
  Nu is de gehele bevolking ‘proefkonijn’ maar niemand krijgt daar iets voor, sterker nog, als er bijwerkingen komen is dat je eigen schuld, want je bent tenslotte verantwoordelijk voor je eigen lichaam en eventuele schades kun je nooit op de vaccinindustrie verhalen want die hebben het zo geregeld dat ze geen enkele verantwoordelijkheid hoeven af te leggen.
  Je bent een rund als je met vaccins stunt.

 44. Belgie heeft al gezegd eind september is iedereen gevacineerd. Hiermee zeggen ze dus dat vanaf het 4e kwartaal het paspoort een feit is en alles wat niet is gevacineerd buiten de boot gaat vallen. Nederland hetzelfde verhaal. Thailand zei het gewoon letterlijk al in april 2020 vanaf het 4e kwartaal 2021 kan je weer vliegen met vacine paspoort met 2 maal per jaar een vacine update van Bill Gates in je achterwerk. Maar ze gaan ook het financieel systeem van de euro hervormen. Iedereen zegt wel dat het fiat geld is maar dat is niet zo. De EU is een handels blok een grondgebied een douane unie.Dit betekent dat alles wat daar leeft is de onderliggende waarde van de Euro en dat zijn wij. We zijn het produkt met een BSN nummer.Nu is dit allemaal maar lastig met een huurhuis of koophuis al dan niet met een hypotheek belast. Dit gaan ze hervormen door te nationaliseren. Herr Schwab zei het al zelf in 2030 bezit niemand meer wat maar zijn we wel gelukkig.De DNB heeft al aangegeven dat wonen meer belast moet gaan worden en hoe doe je dat? Via de belastingdienst natuurlijk! De testrun hebben ze al gedaan met de toeslag affaire waarbij mensen hun huis zijn kwijt geraakt. Als alles is genationaliseerd dan is het ook heel eenvoudig om alles te voorzien van een domme warmtepomp enzo. Maakt het dan nog uit wat zo een warmtepomp kost?

 45. Schandalig en onverenigbaar met de Mensenrechten. Hier word een mega corrupt spel tegen de menselijkheid geformuleerd en uitgevoerd. Mensonterend hoe corrupte gasten als Gates dit kunnen bewerkstelligen. Geen van dit soort mensen en regeringsleiders zullen gevaccineerd worden.
  Depulation by vaccins. Dit is Regelrechte Genocide.

 46. Ik denk dat het niet zover gaat komen. Zijn geruchten. Let maar op. Soep wordt niet zo heet gegeten. No panic please.

 47. Dat was te denken, ook hier in België krijg je een vaccinatieattest om te bewijzen dat je ingespoten bent tegen het virus en geen gevaar meer vormt voor je medemens. Vooral nu de wereld een klein dorp is geworden vindt ik dat logisch. Dus iedereen heeft het recht het te weigeren, maar of er nu een tweesporenbeleid, of dat mensen die niet gevaccineerd zijn voor alles zullen geweigerd worden,dat gegeven zou er dan weer over zijn, wel goed artikel mag eens geschreven worden. Shalom

 48. moet eigenlijk nog even toevoegen aan mijn andere post

  ware reden van griep ,hier valt corona onder , ,” Reaktie op massanegativiteit en-geloof ,angst in statistiek”

  gezonde gedachte patroon ” IK sta boven groeps geloof en de kalender.Ik ben vrij van alle verstopping en beinvloeding”

  dit is niet iets wat ik zelf bedacht heb komt uit Louse L. Hay boekje van 1989

  als ik nou zie water in de media gebeurd is dat toch echt het ‘de realitiet’ van de ziekte zo veel mogenlijk versprieiden en laten groeien , ja wie organiseerd dat zo ? Je moet ze geloven en de ziekte moet echt zijn , nou ik weet gelukkig beter and dan bedoel ik ook beter 🙂

 49. ‘De democratie is verleden tijd. Een nieuwe wereldorde is geboren’
  en langere lockdown, mogelijk een avondklok en een coronabeleid dat hoe dan ook doorgaat, ook als het kabinet valt. Wat zit hierachter? “Momenteel voltrekt zich een wereldwijde ramp, zoals die zich nog nooit eerder in de geschiedenis der mensheid heeft voorgedaan. Alle 193 leden van de WHO hebben zich verenigd in een duivels plan: de uitschakeling van het individu,” stelt arts Matthijs Schoemacher op Twitter.
  https://www.ninefornews.nl/de-democratie-is-verleden-tijd-een-nieuwe-wereldorde-is-geboren/
  Ook de Nederlandse overheid heeft maling aan God nog gebod. De Mensenrechten worden met voeten getreden, het volk staat volkomen machteloos.

 50. Ja dat is een logische weg van uitkomst , en kan om dat de meerderheid zal denken dat het goed is , maar dat denken is hen wijs gemaakt
  zonder compleet inzicht in alle waarheden , dus ze worden enorm gemanipuleerd en dat mag misschien of kan volgens de huidige politiek e.d. wel maar niet volgens de
  echte regels van wat een mens eigenlijk is* ,n.l. hij heeft vrijheid tot creatie , en belemmerd worden door andere in deze vrijheid is verkeerd en mag niet en zal dus niet goed blijven gaan

  *een door de bron gecreëerde ziel nu geincarneerd op aarde , en zielen hebben regels van als je dit of dat doet geeft het zulk resultaat . daar vallen onder andere de ware redenen van ziek worden onder , maar vrijheid tot creatie is een groot goed wat niet ongestraft afgenomen kan worden door andere

 51. We zijn op weg naar Openb.13 en de weg er naartoe is in 2020 ingeslagen, met instemming van vrijwel alle landen in de VN.
  De vrijheid die je je nu nog kan veroorloven, zoals een vaccin weigeren, zal straks niet meer worden getolereerd. Er zullen ook meer vaccins verplicht worden om de zogenaamde aanhoudende mutaties te bestrijden, aanhoudende lockdowns om de zogenaamde besmettingen tegen te gaan, en zo zal de bevolking worden verarmd en tot slaven gemaakt, met ongetwijfeld een soort ID in een vaccin waarmee je met AI wordt gekoppeld. Nu meteen weigeren het vaccin te accepteren is een beslissing die je in conflict zal brengen met de agenda van de big reset dus je moet zeker de kosten berekenen als je die weg op wil gaan. Ik doe dat op grond van de zekerheid dat ik gekocht ben met het bloed van het Lam en mag schuilen bij de Allerhoogste, Ps.91. Je kunt er nu nog voor kiezen dat te doen. Heb je zekerheid niet dan zul je alles verliezen., zowel hier op deze aarde als het eeuwige leven. Niemand zal meer ontkomen aan het maken van een onvermijdelijke keuze.

 52. Mogelijk gevolg van deze vaccins, indien het verkeerd loopt mag je het paspoort meenemen in jouw kist.

 53. Op het youtube kanaal De Nieuwe Wereld kwam ik deze bijdrage tegen.
  https://www.youtube.com/watch?v=A29cogKSTqE
  Lachen hoor dat een kok het beter snapt dan al die politieke dwaallichten en virologen bij elkaar. Welvaart blijkt helemaal geen welzijn. Het gros van de mensen vreet of zuipt zich een keer het ziekenhuis in. Een leuk verdien model waar een grote groep niets op tegen had. Dan heb ik het over de fabrikanten als Unilever, Heineken enzovoort. Medici vonden het wel best die constante stroom misleide consumenten die nooit werd voorgehouden dat je keuzes kunt maken die een stuk slimmer zijn dan de schijf van vijf.
  Maar toen kwam moeder natuur en die legde met chirurgische precisie het probleem bloot.
  Want het blijkt dat ouderdom alleen zelden voldoende is om in de problemen te komen met dit virus. Niet zelden zijn het mensen met een combi van diabetes type 2, hoge bloeddruk, hart en vaat problemen. Een klein deel kan erfelijk bepaald zijn, maar laten we eerlijk zijn het overgrote deel gaat het om zgn. welvaart excessen. Daar komt nog bij dat Nederlanders kilo knallers zijn = veel voor weinig en de kwaliteit boeit niet. Let er ook eens op dat er zowat constant gegeten wordt, de inhoud van menig supermarkt karretje spreekt boekdelen. Tachtig procent van de inhoud van een willekeurige supermarkt is niet essentieel en zelfs schadelijk met name in de hoeveelheden die er doorheen gaan.
  Therapeuten met die kennis (Ayurveda = laat voeding uw medicijn zijn) worden weer voor vier weken gedwongen niets te doen. Op die manier houdt men de ellende zeker in stand en zal het alleen maar erger worden. Waar minister de Jonge van droomt is volgens mij een wereld waarin de mensen voor ieder natuurlijk verschijnsel een prikje gaan halen.
  Dag weerstand, dag vrijheid en mogelijk zelfs dag nageslacht.

 54. Citaat: “Fascisme van de jaren ’30 teruggekeerd”. Inderdaad, maar dan een socialistisch-marxistisch fascisme. En de politieke leiders in de wereld, die dit ondersteunen, werken mee aan het duivelse plan, om de wereldbevolking tevens te decimeren.

 55. Wie was tegen de pasjeswet in Zuid-Afrika.? Wie vond dit mensonterend.? Nu beginnen ze er zelf mee en wat vrbergen ze nog ? We willen niet eindigen zoals China.

 56. Zie hoe sluipenderwijs het allemaal verloopt. Ik zou willen dat ik het kon vertrouwen, maar het lukt me niet. Er rammelt veel te veel.
  Marc Bonten, lid van het OMT, deed enkele uitspraken in ‘Met het oog op morgen’. Iemand die in het voorjaar al beweerde dat er een nieuw soort Spaanse Griep zat aan te komen, Iemand die tegen de HCQ/zink behandeling was.
  Over die avondklok gaan ze onderzoeken wat het effect kan zijn. Dat gebeurt met modellen waaruit dan het R-getal rolt. De R-waarde zal beslissend zijn. Een avondklok zou zeker enig effect hebben en de bedoeling ervan is samenkomsten te verhinderen.
  (Nu zijn die samenkomsten al verboden, dus daaruit volgt dat die avondklok een middel voor de controle is. Het vergemakkelijkt het opsporen van overtreders.)

  Volgens Bonten is het de bedoeling dat de mensen zo weinig mogelijk contact met elkaar hebben. Zo zou 3 meter afstand, of 8 meter, nog beter helpen. Hij zegt dat er steeds meer maatregelen moeten komen om tot de situatie van maart/april te komen. (Dat was het voorjaar. En coronavirussen verdwijnen altijd in het voorjaar.)
  Ook vreest men de Britse variant die de R-waarde met 0,4 zou kunnen doen toenemen.
  Hij zegt dat het OMT gelukkig nog wel maatregelen achter de hand heeft, zoals: Een verbod de eigen gemeente te verlaten, of slechts één keer in de week boodschappen doen.

  Ik vraag mij af of zulke laboratoriumwetenschappers wel in een echte wereld leven. Ze verlangen naar een steriele wereld waarbij menselijke contacten zoveel mogelijk moeten worden verhinderd?? Hoe normaal is dat?

 57. Er wordt in dezelfde link die ik daarnet gaf, gezegd :
  “ dat er mensen zijn die niet meer met hun collega `s willen samen werken, indien zij n i e t zijn gevaccineerd “
  nou werk ik niet meer, dus daar heb ik geen last van……..maar wat als ik dadelijk eens ga besluiten om GEEN mensen meer binnen te laten, die w e l gevaccineerd zijn ? …..dat zijn `lopende ziekte-verspreiders “, die moet ik hier
  n i e t binnen ammehoela daaaag……ik bel U wel …..misschien tot ziens in 2030 !

 58. https://niburu.co/binnenland/15890-bedrijf-betaalt-werknemers-voor-vaccineren

  Ooohh jaaa…..en dit is oook belachelijk ! WIE trapt hier nou in ? …….Voor 100 euro, ja ???
  Dat zullen ze toch niet serieus menen ?
  Heb zelfs gelezen dat mensen in Amerika 500 dollar aangeboden krijgen ! Maar oook dat bedrag is te belachelijk om over te praten ! Zelfs al was het een half miljoen, WIE gaat er in s hemelsnaam zijn gezondheid te grabbel gooien
  aan deze stront- troep ?
  Er gebeurde wat vorige week ( ja e c h t ! ) een kennis van ons, een man, was ietsje verkouden rond oud-en-nieuw …..wat doet ie nou ? Hij besluit zich te laten t e s t e n ( voor de zekerheid door beinvloeding van zijn omgeving ) hij haalt die test op 1 januari……krijgen we afgelopen vrijdag-ochtend bericht dat ie opgenomen is in het ziekenhuis…….dood-ziek ! Zijn vrouw mocht hem a f d r o p p e n bij de ingang van de EHBO en toen kon ze gaan.
  Op zaterdagmiddag lag hij aan de zuurstof en op de I C met toeters en bellen. Inmiddels heeft ze hem door de telefoon 2 x gesproken. W e wachten nu af wat er verder gaat gebeuren…..
  Maar is het niet `toevalliggg ` – – – hij laat zich testen op 1 januari, en op 8 januari ligt ie in het ziekenhuis ???
  Vul maar in……weet niet wat ik daar van denken moet……

 59. Ben benieuwd, hoe lang ik het nog kan volhouden ?
  Geen vaccinatie, Geen testen, Geen smartphone ….mijn paspoort is geldig tot 2027, mijn rijbewijs tot 2026, ik hoef en ga ook nooit op vakantie, hoef nooit naar feesten of festivals, hoef nooit naar parken, hoef nooit naar de zee,
  We zullen zien….desnoods mag het leger mij hier kapot schieten op mijn eigen stoep bij mijn voordeur. Misschien een ` indirecte zelfmoord ` te noemen ? Maar ze kunnen mij kapot vallen ….we zullen zien WIE er de baas is over mij ?
  Ik heb geeeeeen baas !!!! ……U wel ?

 60. Laat mij maar overal buiten gesloten worden, wie wil er nu tussen (het soort) mensen zitten die zich hebben laten vaccineren. Als het verplicht wordt ga ik op een onbewoond eiland zitten of verstop me in Siberie ik ga mijn ziel niet weggooien.

Comments are closed.