Wetsvoorstel New York: ‘Besmette’ en ‘mogelijk besmette’ mensen opsluiten in detentiecentra

Doen uw familie, vrienden en collega’s pas hun ogen open zodra dit soort taferelen in hun eigen straat plaatsvinden? Of zullen ze er, net als vorig jaar bij de lockdowns, 1,5 meter en mondkapjes, juist bij staan te klappen?

—————————————————————————————————————————————–

Mensen die na 90 dagen nog steeds een ‘risico’ zijn, zullen worden onderworpen aan verplichte medicatie en vaccinaties

—————————————————————————————————————————————–

In de staat New York is een wetsvoorstel ingediend waarmee zogenaamd ‘besmette’ mensen, en zelfs mensen met wie zij in contact zijn geweest, gedwongen kunnen worden opgesloten in ‘detentie centra’. Laten we die voor de duidelijkheid maar gewoon concentratiekampen noemen, want na 90 dagen mogen mensen die nog steeds als een ‘risico’ worden gezien, worden onderworpen aan verplichte medicatie en vaccinaties.

Wetsvoorstel A416 werd ingediend door Noah Nicholas Perry, en geeft de staat enorme macht om in het geval van een ‘gezondheidscrisis’ mensen uit hun huizen te halen en in ‘medische’ of andere ‘geëigende’ faciliteiten te plaatsen. Het enige wat de overheid hoeft te doen is ‘duidelijk bewijs’ leveren dat iemand ziek is, besmet is, of in contact is geweest met een besmet persoon. Zoals we het afgelopen jaar met de op massale schaal misbruikte PCR test hebben gezien is dat ‘bewijs’ doodsimpel te creëren.

Na 90 dagen verplichte vaccinaties mogelijk

Op papier krijgen gedetineerden recht op een advocaat en op het overhandigen van een lijstje telefoonnummers van contacten die op de hoogte moeten worden gesteld. Binnen 60 dagen moet een rechtbank de opsluiting bekrachtigen, en na 90 dagen deze opnieuw bekijken indien de persoon dan nog steeds in dat kamp zit.

Pas als de autoriteiten bepalen dat iemand ‘veilig’ en niet langer ‘besmettelijk’ is, mag hij of zij terugkeren naar de samenleving. Degenen die nog steeds een ‘risico’ worden bestempeld, zullen worden onderworpen aan verplichte medicatie en/of vaccinaties.

In de wet wordt het SARS-CoV-2 virus niet specifiek genoemd, wat erop lijkt te wijzen dat de dictatoriale maatregelen permanent zullen worden ingevoerd, en naar believen door de overheid op iedereen die om wat voor reden dan ook als een ‘verdacht’ persoon wordt gezien, op te sluiten en met medicijnen en vaccinaties onder controle te krijgen en/of uit te schakelen.

‘Nooit gedacht dat de staat op de Nazi toer zou gaan’

‘Ik wist dat (gouverneur) Cuomo min of meer een autoritaire antisemiet was, maar ik had nooit kunnen denken dat de staat letterlijk op de Nazi toer gaat,’ schreef de conservatieve commentator Ian Miles Cheong op Twitter.

‘9 tot 10 maanden geleden was dit nog een complottheorie, net als veel andere dingen,’ reageerde een ander. Op Newspunch schreef iemand dat ‘bevelen om de woning van een burger binnen te gaan illegaal zijn, en zijn gebaseerd op de leugens over Covid. Verzet is legaal, vereist, en aanbevolen.’

Alleen levert dat verzet je dan wel linea recta een enkele reis concentratiekamp op, waar je mogelijk nooit meer uit komt, tenzij als een tot de staat ‘bekeerde’ – en natuurlijk volledig gevaccineerde – systeemslaaf.


Xander


(1) Newspunch via Natural News

Zie ook o.a.:

28-12: (/ Wantrouwen over snelheid en propaganda dwang: Meeste Europeanen gaan geen Covid vaccinatie halen)
23-12: Zorgmedewerkers VS weigeren massaal corona vaccins: ‘Er is teveel wantrouwen’
22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
11-12: Hoofdadviseur Britse overheid: ‘Horeca dicht maakt niets uit’; 4 van de 10 mensen besmet in ziekenhuizen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
14-11: ‘Al 58 luchtvaartmaatschappijen willen reizigers zonder Covid test gaan weigeren’
14-11: Duitse minister (CDU) wil overtreders coronabeleid opsluiten in inrichtingen
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
12-11: Britse overheid zet duizenden soldaten in om schoolkinderen op corona te testen
06-11: Virus tirannie: Britse politie kan ingrijpen bij niet downloaden corona app’
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
25-09: Australische staat Victoria stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers;…
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
20-09: Jurist Jeroen Pols legt uit dat het Nederlandse volk met de Spoedwet feitelijk vogelvrij wordt verklaard
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
30-04: ‘(/ ‘Vaccinweigeraars worden afgevoerd naar tijdelijke detentiecentra’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. als je naar walid shoebat and the 666 op youtube gaat zal je zien dat die cijfers die Johannes zag in zijn droom of visioen dat het geen cijfers waren maar er stond iers van arabisch en walid shoebat een bekeerde moslim herkende dat gelijk er staat in het arabisch bismillah en nog wat in het arabisch en het zegd in de naam van allah en mohamed is zijn profeet!!En dat dragen moslims als zij op jihaad gaan een heilige oorlog,dat doen zij op hun voorhoofd of re arm.Dat zag Johannes in zijn visioen.En ik denk dat dat het ook kan zijn en dat de moslims zich niet laten injecteren,zo en zo vertrouwen ze het westen niet en die amerikanen niet en ook die chinezen niet en zij zijn de enigste die een eenheid zijn want overal in europa hebben ze honderden moskeeen,dwz militaire ambassades of militaire kazernes en eens een moskee op dat stukje grond waar hij op staat is islam grond dat je nooit meer kan verwijderen!Dus kijk dat filmpje maar van walid shoebat and the 666.

 2. #include
  #include

  int main() {
  // Build with gcc
  // gcc -o antichrist antichrist.c -I .
  printf(“King James Revelation 13:18\nThis program converts BILL GATES III to a number, with the universal language that computers use worldwide.\n”);

  int antichrist=0;

  antichrist+=(int)’B’;
  antichrist+=(int)’I’;
  antichrist+=(int)’L’;
  antichrist+=(int)’L’;
  antichrist+=(int)’G’;
  antichrist+=(int)’A’;
  antichrist+=(int)’T’;
  antichrist+=(int)’E’;
  antichrist+=(int)’S’;

  int threescore=atoi(“III”);
  if( threescore==0 ) {
  printf(“Roman number III has the value 3\n”);
  antichrist+=3;
  }

  printf(“The number is: %i\n”,antichrist);
  if( antichrist==666 ) {
  printf(“Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six.\n”);
  }

  /* This program outputs the following:
  *
  *
  * King James Revelation 13:18
  This program converts BILL GATES III to a number, with the universal language that computers use worldwide.
  Roman number III has the value 3
  The number is: 666
  Here is wisdom. Let him that hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is Six hundred threescore and six.
  */

  return(0);
  }

 3. Wat mij opvalt, zo langzamerhand worden wij de burgers, gezien als het eigenlijke virus dit gebeurd door leugenachtige valse perceptie gevoed door onvolledige en onware informatie door WHO, overheid en media. Het gevaar en de schuld wordt bij ons als burger neergelegd maar ook onze z.g.n.´eigen verantwoordelijkheid´ ons keurig te houden aan de ´goed bedoelde´ maatregelen want ´we doen het toch voor elkaar ?´ die gehoorzaamheid aan de overheid en ten diepste aan de WHO ,(een incompetente organisatie en deel van de VN) werken als een collectief massa controlemiddel de angst en daarmee ook de burgerlijke gehoorzaamheid nog verder in de hand in feite is dit emotionele chantage.

  Het is van groot belang dat wij elkaar niet (meer) als bedreiging gaan zien, niet als vies, levensbedreigend, besmettelijk en elkaar daarom maar moeten mijden. De ware bedreiging komt namelijk uit een geheel andere hoek, en deze bedreiging is wat wij moeten bestrijden door meer en beter samen te gaan werken en de verantwoordelijkheid te nemen mensen in onze persoonlijke omgeving van de juiste informatie te voorzien, aan te tonen dat de genomen maatregelen disproportioneel zijn in verhouding tot de ernst van de situatie. Het is fantastisch dat een site als Xandernieuws meewerkt aan de verspreiding van nieuws dat de desinformatie van de MSM tegengaat.

  Het belang van deze ´elite´ want zo zien deze mensen zichzelf, is het overheersen en het handhaven van de tactiek verdeel en heers, zo hebben zij zichzelf tot keizer gekroond. Tot nu toe hebben ze hun rol aardig tot zeer overtuigend gespeeld en is de schade (materieel en immaterieel) nu al niet meer te overzien. Ik vermoed dat de schuld die ons als burgers/mensen wordt aangerekend, voortkomt uit de leugenpropagandamachine dat er overbevolking is en waar overbevolking is, bestaat er een aannemelijk risico van toename tot epidemie of zelfs tot pandemie. Door in te spelen op de massale angstpsychose kunnen zij door list en bedrog hun snode plannen uitvoeren.

  De redenatie dat de populatie te groot is geworden, voed de gedachte van de (fictieve) besmettingsfactor nog meer en het feit dat het illuminatie monument ´De Georgia Guidestones´ het ideaal beeld laten zien waar ze (de illuminatie) trachten op aan te sturen, een flinke reductie van de wereldbevolking, zou ons bewust moeten maken en houden, wie de ware vijand van het volk is en zij net als de vader der leugen, handelen naar haat van diezelfde vader der leugen.

 4. Als met de vaccinatie het merkteken van het beest ingevoerd wordt dan geloof ik NIET dat hier sprake zal zijn van dwang ( En het lijkt met de vaccinatie, DNA wordt veranderd, dat dat wel eens het begin of het merkteken van het beest zal zijn ) WANT de Bijbel spreekt over VRIJWILLIG het merkteken van het beest accepteren.
  Dwang is niet vrijwillig dus inderdaad ik heb hier vraagtekens over, Xander .
  ik denk dat we moeten aangeven wat er speelt maar wel verschrikkellijk voorzichtig moeten zijn met een bepaalde richting heen te sturen maar misschien heb je dit alleen maar bedoeld als een post !

 5. Denk er wel eens aan om een boot te kopen en te varen.. Zolang je buiten territoriale wateren bent en je wat voedsel op voorraad hebt of voldoende goed kunt vissen hebben ze denk ik geen controle over je. Er was zelfs ooit een Nederlands minderjarig meisje dat een jaar lang solo gezeild had. Helaas ziet mij vrouw dit plan niet zitten.

 6. Gouverneur van New York Mario Cuomo (1957) is sinds 2011 in functie en hij was tussen 1990 en 2005 gehuwd met Kerry Kennedy. Kerry is de zus van Robert F. Kennedy jr. (1954) en hij is oprichter van Children’s Health Defence. Als advocaat staat hij jonge vaccinatieslachtoffers bij.

 7. Besef wel,
  Kippen met de “vogel” griep worden? (geruimd)
  Varkens met de “varkens” griep worden? (geruimd)
  Geiten met de Q-koorts worden? (geruimd)
  Koeien met mond en klauwzeer worden? (geruimd)
  Nertsen met corona worden?(geruimd)
  Kan er nog wel wat noemen maar dit volstaat denk ik.
  Wij mensen met corona worden? (“gevaccineerd”)
  Dan valt misschien het kwartje ook bij u bij ons zeker wel.

 8. @Rick schreef:
  07/01/2021 om 9:22 pm
  “In Australië zijn die wetten al maanden eerder ingevoerd, weet iemand hoe het daar nu gaat? Alles wordt gecensureerd dezer dagen. Zijn er direct betrokkenen die familie of vrienden hebben die kunnen vertellen wat er in Australië aan de hand is en in Nieuwe Zeeland ? We horen er niets meer van maar het leek bizar hoe het er daar aan toe ging twee maanden en langer geleden.”

  Wát met Nieuw-Zeeland? Daar is sinds half november 2020 geen enkele besmetting meer vastgesteld, het land werd virusvrij verklaard en daar is het normale leven hervat, de maatregelen zijn volledig opgeheven!
  Daar hebben ze Kerstmis en Nieuwjaar allemaal samen en VRIJ gevierd, zonder mondmaskers en andere nazi-praktijken waar ze ons hier mee blijven bestoken.

 9. En hier het citaat uit Lukas 21

  31 Zo ook u, wanneer u deze dingen zult zien geschieden, weet dan dat het Koninkrijk van God nabij is.
  32 Voorwaar, Ik zeg u dat dit geslacht zeker niet voorbij zal gaan, totdat alles geschied is.
  33 De hemel en de aarde zullen voorbijgaan, maar Mijn woorden zullen beslist niet voorbijgaan.
  34 Wees op uw hoede dat uw hart niet op enig moment bezwaard wordt door roes en dronkenschap en door zorgen over de alledaagse dingen, en dat die dag u niet onverwachts overkomt.
  35 Want als een strik zal hij komen over allen die op het hele aardoppervlak wonen.

  Wellicht zal er toch een escape zijn.

  36 Waak dan te allen tijde en bid dat u waardig geacht zult worden om al die dingen die gebeuren zullen, te ontvluchten, en om te kunnen bestaan voor de Zoon des mensen.

 10. Dit is wat Jezus voorspelde
  Matt.24
  4 En Jezus antwoordde en zei tegen hen: Pas op dat niemand u misleidt.
  5 Want velen zullen komen onder Mijn Naam en zeggen: Ik ben de Christus; en zij zullen velen misleiden.
  6 U zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen; pas op, word niet verschrikt, want al die dingen moeten gebeuren, maar het is nog niet het einde.
  7 Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen.
  8 Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën.

  Maar een hele hoop christenen denken dat het volgende niet voor hen geldt. We zullen het zien.

  9 Dan zullen zij u overleveren aan verdrukking en u doden, en u zult door alle volken gehaat worden omwille van Mijn Naam.
  10 En dan zullen er velen struikelen en zij zullen elkaar overleveren en elkaar haten.
  11 En er zullen veel valse profeten opstaan en die zullen er velen misleiden.
  12 En doordat de wetteloosheid zal toenemen, zal de liefde van velen verkillen.
  13 Maar wie volharden zal tot het einde, die zal zalig worden.

 11. @Rick: Ik ben bang dat we steeds meer aangewezen zijn op nieuws van familie en vrienden over de hele wereld. Ik heb gelukkig familie in de US en Canada, in Duitsland en vrienden in Frankrijk. Via hen hoor ik wat daar gebeurt. En dat verschilt niet veel van wat we hier zien en soms is het al veel erger: censuur, een regering die wetten doordrukt, democratie die terzijde wordt geschoven, mensen die ineens geen rechten meer hebben. Een oudoom van me in Canada trok de vergelijking met de Tweede Wereldoorlog: “De Duitsers waren net zo erg. We mochten echt niets meer. Mijn moeder mocht zelfs de was niet meer buiten hangen omdat die rotzakken bang waren dat de lakens gebruikt werden als signaal voor het verzet!”

  Welkom in ‘Het Nieuwe Normaal’

 12. @ Sandra,

  Klopt helemaal, het gaat heel erg heftig worden en er zullen maar weinigen voet bij stuk kunnen houden.
  Mensen met de grootste mond dat ze er niet aan mee doen zullen de eerste zijn die het toch doen.

  Kijk naar de geschiedenis, die herhaalt zich wederom. Helaas

 13. Gregory Michael was verloskundige in een ziekenhuis in Miami Beach, Florida (VS). Hij was een fervent voorstander van het Coronavaccin en liet zich op 18 december het vaccin van Pfizer inenten. Maar er kwam niets van de gehoopte immuniteit terecht. Drie weken later is Michael dood, overleden aan een fatale reactie op het vaccin.

 14. Ik heb familie in Canada en volgens hen is soortgelijke wetgeving ook daar in de maak …

  Het wachten is nu op Duitsland. Zodra die het aandurven om een soortgelijke wet in te voeren, zal Rutte en consorten snel volgen.

 15. In Australië zijn die wetten al maanden eerder ingevoerd, weet iemand hoe het daar nu gaat? Alles wordt gecensureerd dezer dagen. Zijn er direct betrokkenen die familie of vrienden hebben die kunnen vertellen wat er in Australië aan de hand is en in Nieuwe Zeeland ? We horen er niets meer van maar het leek bizar hoe het er daar aan toe ging twee maanden en langer geleden. Wordt deze informatie ons ook verborgen gehouden? Is de proef in Australië succesvol verlopen zodat Nieuw York het ook denkt te kunnen invoeren. Worden deze politieke handelingen berekend door A.I. voor de mate van succes? Ik begin er wel argwaan naar te vermoeden.

 16. Als de grote mediaplatforms als YouTube, Twitter, Facebook e.d. werkelijk worden geleid door mensen die zich als ‘progressief’ beschouwen, kunnen we dus zien hoe ‘links’ houdt van censuur.
  In hun ultieme arrogantie blokkeren ze zelfs de berichten van de president van de USA. Terwijl de president toch werkelijke een échte bron van het nieuws is!
  Als ze dus het echte nieuws niet willen toelaten, kunnen we daaruit concluderen dat deze mensen hun platforms gebruiken (misbruiken) voor hun eigen agenda. Ook al doen ze alsof ze neutraal zijn.
  Een leugenachtige neutraliteit, dat is tijdens Covid19 in het jaar A.D. 2020 wel gebleken!
  Jensen ziet het wel: https://jensen.nl/
  Aflevering 283 is best wel een goed verhaal.

Comments are closed.