Zorgmedewerkers VS weigeren massaal corona vaccins: ‘Er is teveel wantrouwen’

—————————————————————————————————————————————-

(05.30) – Opnieuw is een Amerikaans ziekenhuis in het nieuws gekomen omdat de medewerkers massaal de corona vaccins weigeren. Ze wantrouwen de snelheid en dwang waarmee de vaccins worden doorgedrukt, en zijn ‘echt bang voor het vaccin’, zoals CEO Anita Jenkins van het Howard University Hospital in Washington DC uitlegde.

Op 18 december hadden nog maar 600 van de 1900 medewerkers in het ziekenhuis zich opgegeven voor het experimentele Pfizer ‘nano’ vaccin, dat op 15 december was geleverd. Jenkins zei dat er ‘een grote dosis wantrouwen is, en dat begrijp ik.’ Desondanks is ze optimistisch, want in november hadden nog maar 350 medewerkers aangegeven het vaccin te zullen halen. 70% gaf toen aan zich niet of niet meteen te zullen laten vaccineren.

Om haar staf aan te moedigen liet de CEO zich op 15 december zelf vaccineren. Ook probeert men zo de zwarte gemeenschap, waarvan 35% zegt dat ze beslist geen vaccin willen, zelfs al zouden wetenschappers zeggen dat het veilig is, over te halen.

In het Doctors Hospital at Renaissance in Edinburg (Texas) weigerden zoveel medewerkers het Covid-19 vaccin, dat het ziekenhuis de doses maar aan andere zorgwerkers in de regio aanbood. Volgens CMO Robert Martinez is deze weigertrend in het hele land zichtbaar. ‘Al dit wantrouwen en deze desinformatie.’ Als hij de desinformatie van de farma producenten, politiek en mainstream media bedoelt, dan heeft hij inderdaad de juiste verklaring te pakken voor dat grote wantrouwen.

Mensen willen simpelweg geen proefkonijnen zijn voor een nieuw type vaccin dat je DNA kan veranderen, waarvan de gevolgen op de middellange en lange termijn volstrekt onbekend zijn, en waarvan de testen op dieren niet eens werden voltooid.

Xander

(1) Zero Hedge

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

46

 1. Syncytin 1 is een bestanddeel van het Pfizer vaccin deze stof wordt geassocieerd met een aantal bijwerkingen als autoimmune ziekten en heeft aanknopingspunten met de {on} vruchtbaarheid van vrouwen, onderstaand artikel noemt enkele punten, het is mij niet bekend welke stoffen in het astrazenica vaccin zitten want staatsgeheim https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6137383/

 2. Piet schreef:
  23/12/2020 om 4:44 pm
  “98% van de mensen onder 60 jaar wordt niet ziek van Corona.
  95% van de mensen die een vaccin nemen wordt niet ziek van Corona.
  Echt moeilijke keuze dus.”

  Dat 98% van de mensen onder 60 jaar niet ziek wordt van corona werd vastgesteld en is dus een bewézen FEIT.
  Dat 95% van de mensen die een vaccin nemen niet ziek ZOUDEN worden van corona is waarzeggerij want de gebeurtenis, het vaccineren, heeft nog níet plaatsgevonden kan dus ook nog niet vastgesteld worden en dat is dus géén bewezen FEIT maar een verónderstelling, natte-vingerwerk, waarzeggerij en népnieuws!
  Bovendien druist dat volledig in tegen de logica: je zal nét wél ziek worden door een vaccin want je krijgt als gezonde mens een ziekteverwékker in je lijf waartegen je afweersysteem een gevecht zal moeten leveren, mét ziektesymptomen en mogelijk risico op overlijden, (om de ziekte covid-19 te kunnen vermijden door immuniteit op te bouwen) door het coronavirus ín dat vaccin te bestrijden…dat is overigens de bedóeling van elk vaccin…duh..
  Geen moeilijke keuze dus als je gezond wil blijven…hou dat virus in het vaccin uit je lijf.

 3. @ Amo: 8:25 pm, op 23/12. Met U eens. Ik kijk al jaren niet meer naar deze linkse propagandazenders.

 4. Nieuw geneesmiddel neutraliseert Covid-virussen en immuniseert!!!

  https://ejbron.wordpress.com/2020/12/23/nieuw-geneesmiddel-neutraliseert-covid-virussen-en-immuniseert/#more-258739

  Doorbraak in de strijd tegen corona

  In de strijd tegen Covid-19 is een eerste lichtpuntje te herkennen dat ook vaccinsceptici hoop geeft: in de Duitse deelstaat Niedersachsen bleek een nieuw coronamedicijn zeer succesvol bij besmette hamsters.

  De dieren waren binnen twee dagen weer genezen, de viruslast in de longen werd met meer dan 99% gereduceerd. Het geneesmiddel zou bovendien resistenter tegen mutaties zijn en voor een passieve immunisering en onmiddellijke bescherming van personen gebruikt kunnen worden die aan het virus blootgesteld staan.

  Virussen volledig gereduceerd

  Het geneesmiddel COR-101 werd door de onderneming “Corat Therapeutics” uit Braunschweig ontwikkeld. De test op de hamsters verliep zeer succesvol, de virussen konden bijna volledig geneutraliseerd en zodoende de uitbreiding in het lichaam en een voortschrijden van de ziekte verhinderd worden. Besmette hamsters zonder de behandeling met het geneesmiddel hadden een week nodig “totdat ze dezelfde gezondheidstoestand bereikt hadden”, berichtte de “NDR”. “We zijn er heel blij mee dat COR-101 de hoeveelheid Sars-Cov-2 in de longen drastisch gereduceerd heeft”, zei Andreas Herrmann, de bedrijfsleider van de onderneming.

  Onmiddellijke bescherming tegen infectie

  Bij het geneesmiddel zou het bovendien niet tot een doorschietend immuun antwoord komen, zoals bij de corona-infectie gevreesd zou zijn, aldus Herrmann. Volgens jaar gaat men het geneesmiddel ook testen op mensen. Het middel zou ook voor een passieve immunisering en een onmiddellijke bescherming van personen gebruikt kunnen worden, die blootgesteld worden aan het virus – bijvoorbeeld mensen die in de gezondheidszorg of met besmette patiënten werken. Het kan ook bij mensen met onderliggend lijden of risicogroepen (mensen met fundamentele ziektes met een hoog risico op een Covid-19 infectie) gebruikt kunnen worden, is te lezen op de website van de onderneming.

 5. Ivor Cummins verzamelt enorme hoeveelheden wetenschappelijke informatie (let Pointer even op?) over de hele corona gang van zaken. Hij let vooral op Zweden, omdat je daar goed kunt zien hoe het verloopt zonder zwaar ingrijpende maatregelen. Zweden is een heel mooi ijkpunt. En dan blijkt dat overheden bezig zijn met een gigantische faal. Het verloop van Covid19 volgt seizoens-patronen die we al vele jaren elke winter kunnen zien.
  https://www.youtube.com/watch?v=8UvFhIFzaac

 6. De teloorgang van KRO/NCRV. In hun programma Pointer zeggen ze complottheoriën te ontmaskeren. En dan komen ze zelf met een veel grotere complottheorie: Al die critici van lockdowns, maskers, ‘het nieuwe normaal’ enz, zouden onderdeel zijn van een wereldwijd gecoördineerde campagne afkomstig van een zeer rechtse organisatie in de VS.
  Die critici zouden dus een verborgen politieke agenda.
  Je weet niet of je moet lachen of huilen.
  Duitse critici van het eerste uur zijn Wodarg (sociaal democraat) en Bhakdi, die zuiver vanuit hun langdurig opgebouwde kennis, gefundeerde kritiek hebben. En zo is er nog een lange rij deskundigen en artsen die hun bezwaren formuleren vanuit de kennis van hun eigen vakgebied.
  En dan gaan die mensen zich verbinden om sterker te kunnen staan tegen een zeer eenzijdige berichtgeving. Zó werkt dat. Niet vanuit een centrale sturing door de Birch Society (waar ik nog nooit van gehoord heb).
  Wat een schandelijke afgang van dat Pointer, om al die bezwaarden zo weg te zetten als een ultra-rechtse politieke beweging. Een vals staaltje complotdenken van dat Pointer.

 7. Hoe dom moet je wel niet zijn om proefkonijn te willen zijn. Vaccins zijn niet veilig en dit soor vaccins zijn crimineel. Net zoals overheden die dit progageren, zoals in ons land. En waarom is Rutte na zijn misdaden i.z. de Toeslagaffaire nog steeds niet opgestapt? Wat een walgelijk zooitje. Zowel regering, als TK. Om te kotsen.

 8. @J
  Het omgekeerde zou plausibeler zijn. Diegenen die zich laten inspuiten met een nauwelijks getest product waarvan de veiligheid en de effecten op korte en lange termijn absoluut een vraagteken blijven, en dus veel meer kans hebben om zwaar ziek te worden door dit vaccin (rechtstreeks of onrechtstreeks omdat het meer kans geeft op gevaarlijke immuniteits overreactie van het lichaam) zouden een papier moeten tekenen dat ze bewust dit risico nemen en de rest van de gemeenschap niet willen laten opdraaien voor hun misschien wel levenslange verzorging.

 9. @Speiker. Toen was er nog de nuchtere en verstandige Huub Schellekens.
  Tegenwoordig horen we vaak een andere Schellekens oreren met paniekerige stem dat het allemaal, strenger, strenger en nog strenger moet. Misselijkmakend. Dat is Wim Schellekens, lid van het totalitaire Red Team.

 10. @ Qvic: 2:30 pm. Goede uitleg van U. Maar het is nog veel erger wat ze doen. In hun laboratoria, knutselen ze met DNA, van menselijke oorsprong. Ik heb een filmpje gezien, waar ze dierlijke factoren toevoegden aan menselijk DNA. En geloof maar, dat ze inderdaad dat bij de bevolking willen gaan inbrengen. Het is mijn inziens; het teken van het Beest. ze streven naar een hybride mens, en ik verdom het als volgeling van de Here Jezus, mij mee te laten inspuiten.

 11. wat Mark Benninga schrijft toont aan dat hij een deel van het probleem niet begrijpt!
  hij schreef

  “Zeer goed artikel. Fijn dat er nog mensen zijn die in opstand komen… !!! Een klein verzoek: ipv steevast “je DNA” , ” je lichaam” enz. “het lichaam”
  , het DNA” gebruiken. Ik vind erg storend overal die overbodige bezittelijke voornaamwoorden in het moderne Nederlands. ”

  Maar daar gaat het in dit artikel juist om. Je lichaam is geen collectief bezit al wil de globale elite dat veranderen; Het is van jou, op het moment dat je wordt geboren en je er je geest in ontwikkelt. JE DNA is uniek voor elke persoon, is een kenteken voor JOU en wordt ook zo gebruikt in forensisch onderzoek. Door gebruiken van “het” op deze plaats zou je kunnen afleiden dat het niet persoons-gebonden is, maar volgens de grondwet voor vrijheid, die op papier in ieder geval nog bestaat, kun je “JE” gebruiken. Semantiek is hier duidelijk ; misschien is Mark een collectivist, die denkt dat je “DE organen”van je medemens en “het DNA” van hem zomaar mag gebruiken. Maar gaat het dan over “Mijn” persoonlijk DNA ,”mijn” organen ,mijn afweersysteem”, “mijn” autoriteit over mijn lichaam, “mijn” privéleven, die op bevel van de overheid, “afgestaan moeten worden wordt het anders als daar “het ” of “de” zou staan . Mark, de massamedia hersenspoeling heeft zelfs invloed op je perceptie van normale semantiek!! Je zit hier volledig FOUT, je kent de grondwet niet..

 12. 98% van de mensen onder 60 jaar wordt niet ziek van Corona.

  95% van de mensen die een vaccin nemen wordt niet ziek van Corona.

  Echt moeilijke keuze dus.

 13. @J schreef:
  23/12/2020 om 1:17 pm
  Er bestaat nog altijd HCQ met zink.
  U hebt dat vaccin niet nodig.

 14. @J schreef:
  23/12/2020 om 1:17 pm
  “Goed nieuws ..
  Dat mensen bewuste keuzes maken.
  Gewoon iedereen een formulier laten tekenen die de inentingen niet wilt dat je als je ziek word met Corona ook niet geholpen word in een ziekenhuis en dat je het op eigen kracht moet doen. Pas dan toon je in mijn ogen dat je ruggengraat hebt en een principe waar maakt.”

  Zeg, ik betáál voor ziekenzorg, ik betáál belastingen voor de zorginstellingen en ik zou mijn recht op verzorging dan moeten afstaan en nog wel door ervoor te tekenen omdat ik mijn zelfbeschikkingsrecht gebruik waarmee ik het récht van keuze heb om te beslissen dat ik géen vaccinatie wil?
  Dat noemt gij ruggegraat en principe? Dat noem ik achterlijk en misdadig.
  Als ik ziek zou worden, óngeacht door wélk virus of bacterie, dan heb ik áltijd recht op medische zorg. Dat is niet enkel een grondwettelijk maar een ménsenrecht waar je dan ook nog eens voor betááld.
  Wij hebben het récht om zelf te beslissen of en welke aangeboden vaccinatie ter préventie van een ziekte wij al dan niet willen zonder gechanteerd te worden met ontzeggen van ons recht op medische zorg.

 15. Zou die cocktail voedingssupplementen van 500 mg quercitine, 500 mg vitamine c en 50 mg bromelaine werkelijk voor 93% bescherming bieden en daarmee een homeopathisch middel tegen covid-19 zijn zoals dat onderzoek in Europe pmc (16 november) uitwees, of is het een staaltje boerenbedrog..?
  Geeft in ieder geval te overdenken dat het wellicht ook zonder farmatechkitprodukt en met natuurlijke ingredienten mogelijk zou kunnen zijn een vaccinhoge beschermingsgraad tegen het virus te krijgen.

 16. Alle vaccins zijn een medische aanslag op jou gezondheid, maar dit nieuwe type vaccin pleegt zelfs vergaande veranderingen in het menselijk lichaam. Wat onomkeerbaar is, als je laat vaccineren met dit soort type vaccins. Want jou eigen exosomen/mRNA deeltjes (onderdeel van je eigen immuunsysteem) worden buiten werking gesteld en vervangen door kunstmatige die op afstand bestuurbare mRNA deeltjes zijn, wat je DNA verandert. Zo wordt de mens een soort van hybride bestuurbare machines, die geen eigen wil meer hebben en aangesloten op het internet of things. Zodat ieder mens letterlijk onder controle komt te staan, om dit te kunnen bereiken wordt er met veel dwang iedereen met chantage middelen bespeeld door de media en de politiek. Zoals met uitsluiting van jou vrijheidsbewegingen in dagelijkse leven, je mag dan niet in openbare gebouwen, niet meer in winkels komen, niet meer reizen, niet meer naar ziekenhuizen of huisarts/tandarts, niet meer werken, niet meer beschikken over je eigen bankrekening(en), je mag niet meer je eigen huis meer uit. Door dit soort bedreigingen zullen vele mensen als nog overstag gaan, maar dat betekent wel dat ze dan voor altijd hun eigen vrijheid en eigen wil daarmee opgeven. Wat in vele gevallen dan ook niet als zo danig beseft wordt. Want gevaccineerde mensen zullen dan letterlijk alles kwijt raken wat ze lief is en zelfs hun eigen zeggenschap over hun lichaam. Ze verworden de bestuurbare slaven, die 24/7 gecontroleerd en gemanipuleerd worden en overal ter wereld getraceerd kunnen worden in realtime. Zo kunnen ze jou ook offline zetten met één druk op de knop, als ze jou niet meer nodig hebben. Dit zal onze toekomst worden, als we zo dom en naïef zullen zijn, om toch maar dat vaccin in ons te laten spuiten in de hoop dat we weer terug zullen gaan naar het oude normaal. Daar zit nou net de grote adder onder het gras, waar de meeste mensen deze waarschuwingen voor het vaccin liever in de wind slaan. Omdat hun verlangen en emotie naar het oude normaal groter is, dan hun gezonde verstand.

 17. Spanje begint zondag met te vaccineren.
  De “vaccins” worden ingevlogen vanuit brussel.
  Het is vrijwillig, maar je word wel geregistreerd als je niet wil.

 18. Goed nieuws! Dat maakt de goedgelovige sheeple daar en hiertelande wellicht wakker en dat is weer gunstig voor de nu al wakkeren, die een minder eenzame strijd voor de boeg hebben.
  Hou vol zorgmedewerkers! Volg je intuïtie.

 19. Ga kijken op de site zelf. Misschien worden mensen wakker. NEEM DIT SPUL NIET.

 20. Hoe meer mensen wakker worden en dit verdienmodel van Big Pharma weigeren, hoe beter. En nu alle leugenaars Hilversum en den Haag uitjagen, en we zijn vrij.

 21. Zoals op deze site bekend is, is het wantrouwen zeer terecht.
  Er zijn ook corona vaccins die al de RFID-chip bevatten. Ik weet alleen niet in welke.

 22. Vaccins zijn altijd gif en onderdeel van de virus theorie hoax. Lees Bechamp.

 23. Al die voorstanders van dit nieuwe experimentele vaccin dat een mRNA code in onze cellen (we weten niet eens in welke) gaat brengen, wijzen steeds meer beschuldigend naar degenen die zo’n injectie niet zien zitten.
  Waarom dringt de eenvoudige waarheid nog steeds niet door?? Wie de injectie heeft gehad, hoeft NIET meer te vrezen voor de niet-geïnjecteerden!
  Of geloven ze er zelf eigenlijk ook niet in. Maar in dat geval moet je niet naar anderen gaan wijzen.
  Nog zo’n boerenwaarheid: Als maskers helpen, waarom moeten dan de winkels sluiten? Gelooft men misschien niet in die maskers?
  “Alle beetjes helpen”, zeggen ze dan. Maar zo’n benauwd en ongezond masker vind ik niet ‘een beetje’. Bovendien, als het nut zo klein is, is die maskerdwang dus disproportioneel. En volgens de diverse wetten mogen de noodmaatregelen niet disproportioneel zijn en moeten ze de waardigheid van het individu respecteren. Maskers zijn onwaardig en vernederend.
  Als men graag een masker wil dragen, ok. Maar als men gelooft dat men beschermd is met die stinklap, hoeft men geen enkel verwijt te maken naar de ongemaskerden.
  De agressie komt steeds van de voorstanders van de gekte.

 24. Om de mensen over de brug te trekken moeten Rutte en consorten zich als eerste met het echte en niet een nep vaccin laten in spuiten.
  maar dat zullen ze niet doen, eerst kijken of hoe het gepeupel ziek gaat worden, de lafaards!

 25. Ja dat is begrijpelijk, wat is er allemaal in verwerkt dat weten we niet echt. Maar ik vrees dat m’n de mensen toch zal verplichten. Shalom

 26. Zeer goed artikel. Fijn dat er nog mensen zijn die in opstand komen… !!! Een klein verzoek: ipv steevast “je DNA” , ” je lichaam” enz. “het lichaam”
  , het DNA” gebruiken. Ik vind erg storend overal die overbodige bezittelijke voornaamwoorden in het moderne Nederlands.

  U Gods zegen en fijne feestdagen toewensend.

  Mark Benninga Hardenberg

 27. Hopelijk zijn we op de goede weg, alhoewel ik vrees dat de sheeple in de eu, veel onderdaniger, makkelijker te chanteren, en gehersenspoeld, zijn dan de Amerikanen.

 28. In een bijsluiter van een medicijn kwam ik het volgende tegen: Wanneer u gevaccineerd moet worden en wanneer u ingeent moet worden! MOET worden??? Over dwang en manipulatie gesproken! Trouwens als je medicijnen gebruikt in relatie tot vaccins : Oppassen.

 29. Microplasticdeeltjes ontdekt in placenta’s moeders ongeboren baby’s

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/325594184/microplasticdeeltjes-ontdekt-in-placenta-s-moeders-ongeboren-baby-s

  „Het is alsof je een cyborgbaby krijgt, die niet langer alleen is samengesteld uit menselijke cellen”, aldus onderzoeksleider Antonio Ragusa, volgens de Britse krant The Guardian. Ragusa, directeur verloskunde en gynaecologie van een ziekenhuis in Rome, zegt dat de moeders geschokt waren.

  Wat de impact van microplastic in het lichaam is, is nog onbekend. Maar de wetenschappers vrezen dat de deeltjes chemicaliën bevatten die op lange termijn invloed kunnen hebben op de ontwikkeling van de foetussen.

  Maar het Pfizer vaccin is 100% veilig hoor! Sluit u gerust aan in de rij, het is GRATIS ook nog, u krijgt zelfs 2 spuiten! Wij van WC Farma Eend adviseren ( en straks dwingen ) vaccins vaccins vaccins. Na de zes miljardste spuit ( maal twee) zijn alle lockdowns vanzelf niet meer nodig!?!Welkom op een virus vrije planeet dankzij ons. Met de groeten van Billie’s Spuit Brigade. Fijne dag!

 30. Het corona virus heeft zich in het begin gemuteerd in Engeland. Juist het land dat als één van de eerste is begonnen met inenten. Volgens mij zijn die mensen ziek geworden van die inentingen en niet van een nieuwe virus.

 31. Brutale lockdown opgelegd door mensen met vaste salarissen
  Leon de Winter’s column in de Telegraaf ( briljant en tegelijk menselijk en lieflijk ) zoals we van Leon kunnen verwachten!

  Dromen tijdens een fantasieloze lockdown:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/2016344991/dromen-tijdens-een-fantasieloze-lockdown

  De nieuwe maatregelen van Brussel werken. Want als vijftigplusser met een chronische ziekte kan ik nu op maandag- en op donderdagochtend tot drie uur ’s middags de binnenstad van Haarlem in. Alle winkels met „veilig” personeel – personeel dat vlak voor het openen van de deuren een sneltest heeft gedaan – ontvangen gedurende die dagdelen uitsluitend klanten zoals ik.

 32. De ene muis zegt tegen de andere muis , heb jij je al laten inente te de carona 19. De eerste muis zegt Nee , ze zijn op het moment aan het experimenteren met mensen ik wil eerst zien hoeveel mensen er ziek worden en dood gaan.

Comments are closed.