Test neusspray vaccin: 2500 vrijwilligers krijgen € 4400,- betaald om zich te laten besmetten met corona

Het ziet ernaar uit dat dit soort dwangtoestanden zullen moeten worden toegepast als men echt de overgrote meerderheid van de bevolking wil vaccineren.

—————————————————————————————————————————————

Wantrouwen over snelheid en propaganda dwang: Uit peilingen blijkt dat meeste Europeanen geen Covid-19 vaccinatie gaan halen – In Bulgarije gaat slechts 15% zich laten inenten – Zelfs in Zweden groot wantrouwen: ‘Al gaf iemand mij 10 miljoen euro, dan nog laat ik me niet vaccineren’

—————————————————————————————————————————————

Terwijl de vaccinaties er al zijn begonnen, wordt in Engeland, zoals we op 27 november al schreven, weer een grote vaccintest gehouden. 2500 Britten krijgen ieder zo’n € 4400,- betaald om zich te laten besmetten met SARS-CoV-2 om te zien hoe het veronderstelde virus, dat nog nergens ter wereld kon worden geïsoleerd, reageert op een experimenteel vaccin. De meeste Europeanen koesteren echter hetzelfde wantrouwen als de meerderheid van de Amerikanen over de snelheid waarmee de Covid vaccins er zijn gekomen en er nu worden doorgedrukt, en hebben aangegeven zich niet te zullen laten injecteren en zo als proefkonijnen te worden gebruikt.

90 gezonde Britten tussen de 18 en 30 jaar krijgen deze maand een neusspray met een experimenteel Covid vaccin, waarna ze in een afgesloten ruimte in het Royal Free Hospital worden besmet met het coronavirus. Daar moeten de ‘helden’ – ze riskeren namelijk onbekende bijwerkingen en tegenreacties, en hebben een kans van minder dan 1% dat ze eraan dood gaan – dan 2 tot 3 weken blijven. Ook moeten ze zich over een jaar weer melden voor controle.

Het officiële doel is om te ontdekken wat de minimale dosis van het virus is om besmet te worden met Covid-19. Professor Peter Openshaw van het Imperial College, dat het onderzoek uitvoert, legde uit dat de vaccins die op dit moment aan de mensen worden verstrekt volgens hem ‘niet de vaccins zullen zijn die we over 2 tot 3 jaar gebruiken.’ Daarom wordt nu getest welke nieuwe vaccins mogelijk zouden kunnen gaan werken. (1)

‘Groot succes’ reeds ingeprogrammeerd

Noch de deelnemers, noch de buitenwereld hebben echter ook maar enige mogelijkheid om te controleren wat er werkelijk in hun lichaam wordt gebracht, laat staan wat de gevolgen zullen zijn. De klinische testen met eerdere corona vaccins waren in ieder geval overduidelijk bedoeld om een zo hoog mogelijk ‘succes’ percentage in de media te kunnen melden. Dat zal met deze neusspray test vermoedelijk niet anders zijn.

Zo was de alom geprezen ‘90% tot 95% effectiviteit’ enkel gebaseerd op het absolute verschil tussen deelnemers aan de gevaccineerde groep en de controle groep. Dat was echter een misleidende voorstelling van zaken, want van een groep van circa 15000 mensen zouden slechts enkele tientallen ongevaccineerde mensen meer dan in de gevaccineerde groep Covid symptomen hebben gekregen, waardoor de werkelijke effectiviteit van het vaccin zo’n 0,3% bedroeg.

Bovendien werd ook nog eens gebruik gemaakt van de voor dit doel totaal ongeschikte en ontkrachte PCR-test, die, zoals inmiddels is toegegeven, 90% tot 95% valse positieven oplevert en geen klinische besmettingen kan aantonen.

Bereidheid om proefkonijn te worden valt vies tegen

Met het in de toekomst promoten van een ‘succesvol’ genoemd neusspray vaccin zal het ’twee handen op één buik’ complex van politiek en Big Pharma hopen dat de vaccinatiebereidheid onder de mensen toeneemt. Uit peilingen blijkt namelijk dat ook in Europa een meerderheid van de mensen niet bepaald staat te springen om zich beschikbaar te stellen als proefkonijnen in dit met afstand grootste medische experiment aller tijden.

Eerder berichtten we dat de meerderheid van de Amerikanen, Israëliërs en ook Fransen heeft aangegeven het vaccin sowieso niet te nemen, of in ieder geval af te wachten totdat het vaccin bewezen ‘veilig’ is. Daarvoor zouden ze echter eerst vele jaren moeten wachten, want vaak wordt pas na lange tijd duidelijk wat een vaccin met iemands gezondheid heeft gedaan.

De EU heeft meer dan 2 miljard doses van de vaccins van onder meer Pfizer, Moderna en AstraZeneca aangekocht, en heeft als doel gesteld om voor eind 2021 iedere Europeaan te hebben gevaccineerd. Zonder nieuwe dwang- en chantage maatregelen lijkt dat echter onmogelijk te realiseren.

Groot wantrouwen in Polen, Spanje, Bulgarije

In bijvoorbeeld Polen is minder dan 40% van plan om zich met een Covid vaccin te laten injecteren. ‘Ik denk niet dat er ooit in de geschiedenis een vaccin is geweest dat zo snel werd getest,’ gaf de 41 jarige Ireneusz Sikorski als commentaar toen hij samen met zijn twee kinderen uit een kerk in Warschau kwam. ‘Ik zeg niet dat er geen vaccinatie moet komen, maar ik ga een ongeverifieerd vaccin niet op mijn kinderen testen, en ook niet op mezelf.’

Sikorski zal in gedachten hebben gehad dat de testfase van ieder nieuw vaccin normaal gesproken minstens 10 tot 11 jaar duurt. Pas dan kan worden gezegd of een vaccin ‘veilig’ genoeg is om aan mensen te worden toegediend. De Covid-vaccins zijn ook nog eens van een totaal andere aard dan de traditionele vaccins, en bevatten ingrediënten – zoals nano deeltjes en mRNA (dat uw DNA kan veranderen) – die nog nooit eerder in mensen zijn gespoten, en waarvan niet één wetenschapper met enige zekerheid kan zeggen wat de gevolgen hiervan zullen zijn.

Net als in Amerikaanse ziekenhuizen valt het in Polen daarom erg tegen met de bereidheid onder zorgpersoneel om zich als eersten te laten inenten. In een ziekenhuis in Warschau heeft slechts de helft van het personeel zich opgegeven voor vaccinatie. En als veel artsen, specialisten en verplegers het al niet vertrouwen, waarom zou de gewone man dat dan wel moeten doen?

In Spanje, een van de landen met de hardste lockdown maatregelen en daardoor ergste gevolgen voor de economie en samenleving, is de situatie vergelijkbaar. De 28 jarige zanger en componist German verklaarde dat ‘niemand in mijn naaste omgeving het (Covid-19) heeft gehad…. Op dit moment ga ik het niet nemen.’

In Bulgarije gaat 45% het vaccin sowieso niet halen, en wacht 40% af of de mensen die zich wel laten inenten geen ernstige bijwerkingen krijgen. Dat betekent dat slechts 15% van de Bulgaren zich zal laten vaccineren.

Zelfs in Zweden: ‘Voor geen 10 miljoen euro laat ik mij vaccineren’

Het Westerse establishment trekt ondertussen alles uit de kast om de bevolking te overtuigen dat de vaccins, ondanks de extreem snelle ontwikkeling en het feit dat wetenschappers zelf toegeven dat ze geen verklaring hebben voor het reeds geconstateerde hoge aantal allergische reacties, ‘veilig’ genoeg zijn, en dat we er maar op moeten vertrouwen dat de nieuwe mRNA technologie gaat werken. Juist dat is echter een van de belangrijkste redenen dat de meeste mensen sceptisch en achterdochtig zijn.

Zelfs in het doorgaans zo gezagsgetrouwe Zweden, waar de bevolking standaard een absurd hoog vertrouwen in de overheid heeft. ‘Al gaf iemand mij 10 miljoen euro, dan nog zou ik het niet nemen,’ zei de 32 jarige Lisa Renberg tegenover persbureau Reuters. (2)

Hebben Nederlanders wel reden om de overheid te vertrouwen?

Hebben Nederlanders meer reden om hun overheid te vertrouwen, met een kabinet dat in het voorjaar een lockdown van ‘slechts’ 4 tot 6 weken beloofde om de piek in de zorg af te vlakken, en toen dat eenmaal (op papier) gelukt was, steeds weer nieuwe smoezen verzon om deze maatregelen te rekken, en zelfs in de zomer, toen er vrijwel nergens meer ‘besmettingen’ waren en de ziekenhuizen leeg bleven, besloot om die onnodige maatregelen in een dictatoriale spoedwet vast te leggen, die op 1 december van kracht werd?

Vertrouwen op bewindslieden die maandenlang voor de camera’s erkenden dat er geen enkel wetenschappelijk bewijs is dat mondkapjes werken, en dat die slechts schijnveiligheid bieden, maar ze vervolgens tòch verplicht stelden?

Geen vragen stellen bij een overheid die tientallen miljoenen euro’s schadevergoeding moest uitkeren omdat de Mexicaanse griepvaccins in 2009, destijds ook gepromoot als ‘noodzakelijk’ en ‘veilig’, alleen al in Nederland bij honderden mensen een permanente hersenbeschadiging veroorzaakten? En dat de grote lobbyist van dat vaccin, dierenarts Ab Osterhaus, die daar miljoenen aan verdiende, nu doodleuk weer als ‘expert’ op TV mag verschijnen en mag oproepen tot een vaccinatiedwang, omdat het deze keer toch écht ‘nodig’ en ‘veilig’ zou zijn?

Meer dwang = meer wantrouwen

De Westerse regeringen, en ook de Nederlandse, lijken echter de les nog steeds niet geleerd te hebben dat hoe meer ze de bevolking onder druk zetten en dreigen met het afnemen van nog meer rechten en vrijheden – zoals het uitsluiten van openbaar vervoer , horeca en evenmenten, en zelfs kritieke gezondheidszorg – des te wantrouwender hun onderdanen zullen worden.

‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’, waarschuwde de Nederlandse huisarts Berber Pieksma de politiek in een open brief ‘De Nederlandse bevolking is niet gek en zal dit onmenselijke politieke klimaat niet lang meer verdragen.’

De overheden zullen zich daarom als ware dictaturen moeten gaan opstellen om hun doelstelling, minstens 70% (maar het liefst 100%) vaccineren, te bereiken. De Franse president Macron kondigde onlangs al bijna expliciet aan dat hij precies dit van plan is, en zich het komende jaar als een dictator zal moeten gaan gedragen, en definitief een einde zal worden gemaakt aan de vrije samenleving.


Xander


(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

23-12: Zorgmedewerkers VS weigeren massaal corona vaccins: ‘Er is teveel wantrouwen’
22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
11-12: Hoofdadviseur Britse overheid: ‘Horeca dicht maakt niets uit’; 4 van de 10 mensen besmet in ziekenhuizen

05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
14-11: ‘Al 58 luchtvaartmaatschappijen willen reizigers zonder Covid test gaan weigeren’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. Lees http://whale.to/a/b/pearson.html, dan wordt duidelijk dat je alleen ziek wordt DOOR een vaccin.De hele vaccin-propaganda berust op leugens. Jenner en Pasteur waren beide frauders met veel te grote ego’s en hebzucht. Laat u niets anders wijsmaken.

 2. Dr Andrew Kaufman legt in deze video uit dat dit vaccin het menselijk DNA zeker verandert hoewel zogenaamde factcheckers van Reuters dit hebben proberen te ontkennen.https://www.bitchute.com/video/UBqROxqawhJe/

  Maar met een beetje boerenverstand kan iedereen toch zelf bedenken hoe belachelijk het is om zo’n experimenteel middel te laten inspuiten? Als je al gelooft dat er een virus of “iets” is, dan nog is het overlevingspercentage rond de 99,95%. Waarom zou je dan ook maar iets riskeren? Als je bang voor verlies van baan bent of iets dergelijks, bedenk dan dat de groep die vaccinaties weigert steeds groter wordt en dat de afrekening met deze misdadigers volgt.

 3. @Mark schreef:
  29/12/2020 om 2:18 pm
  “Ik denk dat ik me wel laat vaccineren. Niet omdat ik bang ben voor corona. Niet omdat ik de prik wil. Maar je indirect gedwongen. In bepaalde landen zijn al beperkingen voor ongevaccineerden. De trein metro bus in Frankrijk. Etc etc
  Spanje registreert ook?
  ….”
  Arme mark…zo slap en zonder ruggegraat dat je je laat chanteren door de staat, je zonder enig protest laat dwingen om je gezondheid en je leven op het spel te zetten? Vindt je jezelf zo waardeloos dat je zelfs niet wil opkomen voor je leven?
  Ik sterf liever staande en als vrij mens dan als slaaf te moeten leven op mn knieën…gelukkig geldt dit voor de meerderheid van dappere, wákkere mensen.

  En de elite krijgt hun boemerang recht in hun face terug…een beproefde strategie van volksverlakkerij, echter herkenbaar en nog van de oude energie dus niet meer werkend:
  Het plan was een corona pandemie te veroorzaken om dan wereldwijd (behalve staatsgreep en dictatuur) ook genocide te kunnen plegen door een dodelijk vaccin dat moest aanvaardbaar zijn als verlossende oplossing.
  Eerst werden de mensen doodsangst aangejaagd voor het dodelijke virus, er werd overdreven en hersenspoelend dagelijks gewaarschuwd voor steeds uitbreidend aantal slachtoffers zonder énig uitzicht op een remedie – het laten verrotten van de situatie zodat de mensen zélf en een oplossing eisten en gehoorzaamden uit schrik aan de wurgmaatregelen – om dán op de proppen te komen met hun vooropgezette oplossing: het vaccin dat reeds klaar lag en de bedoeling van de hele coronacrisis wás voor een genocide.
  De mensen moesten, zeer belangrijk, VRIJWILLIG het vaccin willen.
  Echter, ze hadden het experimentele vaccin voor de genocide reeds klaar voor ze het virus loslieten en nét door die misdadige opzet mislukt nu de aanvaarding van het vaccin als verlossende oplossing voor het virus wánt een vaccin ontwikkelen duurt 5 tot 10 jaar en zo naait de elite zichzelf en willen de mensen niet weten van dit dubieuze, experimentele vaccin met onbekende nevenwerkingen.
  Het doel van hun opzet: genocide door vrijwillige vaccinatie is zo mislukt door eigen toedoen….de volgende poging van afpersing en chantage door uitsluiting voor gedwongen vaccinatie is eveneens al gedoemd om te mislukken….de kat is al lang uit de zak…

 4. Misschien kunnen jullie mijn bijdragen verwijderen in deze draad. Zij zijn deprimerend. Misschien breng ik zo mensen onbedoeld in een depressie.

  Op uw verzoek de postings verwijderd. Mvg. Mod.

 5. @Hoeder Juist!
  we worden geboren, en ons lichaam wordt beschermd met een wonderbaarlijke immuunsysteem, door moeder natuur gegeven!
  En niet door de mens zelf bedacht en in snel tempo aanelkaar geflatste vaccins ,
  onder het mom van ” neem het vaccin dan pas bent u beschermd! wat een leugen!

 6. Er wordt een zoutoplossing in het spuitje gedaan, naast het covid-19 vaccin.
  Wanneer virologen/politici/etc. live op televisie gaan laten zien dat ze iets laten inspuiten, laat je dan niks wijsmaken want ze spuiten enkel de zoutoplossing in zonder het gevaarlijke vaccin erbij te doen om de mensen te misleiden.

 7. “Moronavirus, a virus for morons.”
  (Titel van hoofdstuk 1 in het boek ‘The Great Reset: A Human Livestock Dystopia’ van Jason Glunk)

 8. @_ Chris_
  28/12/2020 om 7:53 pm

  Precies waar ik ook bang voor ben en inderdaad verwacht.
  “Mensen worden ernstig ziek of sterven, een gemuteerd virus krijgt de schuld.”

  “De ziekenhuizen raken daadwerkelijk overbelast, de gemanipuleerde ‘PCR-besmettingen’ rijzen de pan uit. De reguliere zorg komt volledig stil te liggen.”

  “Er breekt paniek uit en veel laten zich vaccineren”

  Ze liggen inderdaad niet wakker van de lage vaccinatiebereidheid, genoeg mogelijkheden voorhanden………….

 9. @BertRoermond Rijm die 87% die het vaccin niet wilt nemen eens met de poll die laatst kwam, dat een grote meerderheid van de Nederlanders zogenaamd voor een covid paspoort is, hahaha. Ik lach wel, maar tegelijkertijd ben ik ZO boos op deze criminelen. Ik begrijp niet waarom we hen toelaten om ons en onze economie compleet te vernietigen.

 10. Wat ik niet helemaal begrijp is hoe ze deze mensen dan gaan besmetten met Covid-19, het virus is immers toch nog nooit geisoleerd? Het virus is toch nooit opgekweekt? Of ligt het al die tijd dan toch kant en klaar in het lab in Wuhan?

 11. Het is zeer de vraag of weigeraars in Spanje, zoals de nos meldde, wel geregistreerd MOGEN worden.
  En de minister die dit riep sprak zichzelf tegen door enerzijds te beweren dat de gegevens niet gedeeld worden
  en anderzijds deze met andere Europese landen wil delen.

  Diverse verpleegkundigen, onder wie vriendinnen van een buitenlandse ambassademedewerkster, hebben ontslaag genomen omdat zij dit vaccin niet willen.

 12. De corona vaccinazi,s zijn dodelijk.De satanische globalistische elite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden.Dit alles voor een communistische N.W.O./great reset,hitler en de nazi,s hadden soortgelijke plannen.

 13. Omdat er hier nóg wel eens iemand reageert onder de naam ‘Chris’, zal ik dat voortaan doen als ‘_Chris_’.

  Als we even de Terrain Theorie – waar ik sterk voorstander van ben – buiten beschouwing laten, dan zouden we hier te maken hebben met een ‘besmettelijk virus’ met een mortaliteit van 0.05% voor mensen onder de 65 jaar en 0.23% voor alle leeftijdscategorieën tezamen…

  Waarom zou ik me dan moeten laten inspuiten met een overhaast ontwikkeld experimenteel goedje, met geheime ingrediënten, waarvoor de fabrikanten van staatswege geen verantwoordelijkheid hoeven te dragen voor de bijwerkingen en, als ik dat ‘virus’ zou krijgen, ik desondanks een overlevingskans heb van niet minder dan 99.95% tot 99.77% ?!?

  Ik ben toch niet gek?

  Dat is toch uitermate verdacht, die absurde drang om de gehele wereldbevolking te willen vaccineren. Daar zit iets achter.

  Desalniettemin, er zullen toch nog een hoop mensen deze eerste ronde met graagte hun mouw opstropen.

  Stel nu dat daarna veel mensen ernstig ziek worden of zelfs sterven, dan wordt dat uiteraard niet het vaccin verweten, maar dan zullen Regering & Media een ‘oplaaiend’ of ‘muterend virus’ de schuld geven!

  Dan zouden er mensen op straat stuiptrekkend dood neer kunnen vallen met het schuim om de mond…
  De ziekenhuizen daadwerkelijk overbelast, de gemanipuleerde ‘PCR-besmettingen’ rijzen de pan uit. De reguliere zorg komt volledig stil te liggen. Er komt een échte lockdown zoals in Australië en met militaire checkpoints. De economie gaat helemaal kapot. Whaaahh, het Virus, het Virus!!!!

  Reken er dan maar op dat er échte paniek uitbreekt en het grootste deel der mensen zich wel laat inenten!
  Ik denk niet dat ‘ze’ er wakker van liggen, van die lage vaccinatiebereidwilligheid.
  Genoeg middelen voorhanden…

 14. Nieuws:Duitsland 5 personen met overdosis ingeënt.
  In ziekenhuis met ‘griepachtige’ klachten.
  Spanje gaat weigeraars registreren.
  Naar wordt gezegd worden er (nog) geen sancties aan verbonden.
  (radionieuws NPO)

 15. Op RT deutsch stast een filmpje, YouTube, over de opening van vaccinatie centrum in Beieren. Een uur en vijfenvijftig minuten…leeg leeg leeg… filmpje is van zondag.

 16. Corona – There have been strong indications that the word “corona” has become a relatively common slur toward Japanese people in several Arabic-speaking countries, with the Japanese embassy in Egypt acknowledging that “corona” had become one of the most common slurs at least in that country,[72] as well as incidents against Japanese aid workers in Palestine involving the slur.[73] In Jordan, Japanese people were chased by locals yelling “corona”.[74] Outside of the Arabic-speaking world, France has also emerged as a notable country where use of the new slur toward Japanese has become common, with targets of the slur ranging from Japanese study tours to Japanese restaurants and Japanese actresses working for French companies such as Louis Vuitton.[72][75][76]

 17. Al jaren kunnen mensen een griepprik krijgen. En we weten dat die niet werkt en doorgaans alleen maar ellende veroorzaakt. Dat weet het RIVM ook. Hoe kun je overigens een vaccin ontwikkelen voor een virus dat niet eens is geïsoleerd en gefotografeerd? Dat geldt overigens voor ALLE virussen. En dit vaccin is van een nieuw type, dat totaal anders werkt doordat het ingrijpt op je RNA/DNA, waar geen enkele ervaring mee is en de lange termijneffecten totaal onbekend zijn. Hoe durft een overheid zoiets goed te keuren? Het inbrengen van synthetische stoffen rechtstreeks inde bloedbaan is trouwens te allen tijde gevaarlijk. Ook dat vertelt onze overheid niet aan al die ouders die hun baby laten vaccineren in het kader van het Rijks Vaccinatie Programma. Jaarlijks vallen daardoor tientallen slachtoffers. Zelfs de rechter in ons land heeft in november vastgesteld dat NIET bewezen is dat het BMR vaccin veilig is. Zou het dan wel werkzaam en noodzakelijk zijn? Moeder natuur heeft ons een immuunsysteem gegeven, dat ons lichaam beschermt. En met een goede levensstijl kunnen wij onszelf dus goed beschermen.

 18. Wat we moeten nemen is onze vrijheid!
  Wat we NIET moeten nemen is een injectie die je gezonheid verziekt.
  Als de zelf ingenomen, narcistische en arrogante Hugo de Jonge zijn vrouw en kinderen en zijn hele familie laat inspuiten met dezelfde ongeteste rommel die hij promoot waarmee hij de Nederlandse bevolking wil laten inspuiten zou het nog een heel klein beetje geloofwaardigheid kunnen opbrengen maar dan nog blijft het een heel slecht plan.
  Mensen waak over uw gezondheid en wees niet bang voor de opgeklopte verhalen van de overheid, korona is niet meer dan een pittige griep en vaccineren tegen griep bestaat al erg lang en is nog steeds niet uitgeroeid, conclusie: alleen farmaci vult de zakken ermee.

 19. Ik ga het zeer zeker en beslist niet op dit moment of de komende twee jaar nemen. Maar, ik ben ook realist. Als ik niet meer mag vliegen, of naar de horeca, winkels, dat interesseert mij geen bal. De eerste twee deed ik toch al niet veel, ik probeerde alles al met de auto te bereiken. Ik hou niet van vliegen. Uit eten alleen als het niet anders kon en ik kan alles via internet thuis laten komen, dus daar hebben ze mij niet mee. Pas als het door mijn werkgever verplicht gaat worden, dan word het lastiger. Ik ben bereid om twee jaar in de ww te gaan zitten, maar daarna, ik ben ook niet van plan om alles wat ik heb kwijt te raken en in een plaggenhut in het bos te gaan wonen.
  Maar vertrouwen doe ik ze voor geen meter meer. De dwang maakt mij alleen nog maar kopschuwer. Degene die het wil nemen: ik zeg doen! spelen jullie maar voor proefkonijn.
  Als ik hier in mijn kring mensen ziek zie worden of nog erger, zie overlijden door vage zaken, dan weet ik genoeg. Als ik over een paar jaar dat niet gezien heb dan wil ik het overwegen.
  Maar, wat heeft het voor een zin om een vaccin te nemen voor een ziekte waarvan 99,98% gewoon van hersteld ? Wat voor zin heeft het om dat gif te nemen als ik daarna nog steeds te maken heb met lockdowns en dat ik met een mondkapje moet lopen ? Waarom mag ik niet weten wat er allemaal inzit ? Waarom zijn de fabrikanten vrijgesteld van verantwoordelijkheid ? Ik wacht op een sluitend en goed gemotiveerd antwoord van de overheid. Ik weet nu al dat ik dit niet zal krijgen..Ze zijn het ZELF schuld dat de mensen kopschuw worden. Ze pakken dit wel zo bar slecht aan, dat toneelgezelschap in Den Haag, je word er automatisch wantrouwend door. Maar goed, ik respecteer ieder zijn mening, maar ik heb mijn keuze gemaakt, ik wacht in ELK geval zo lang als maar kan af. Mijn prachtige dochter van 17 denkt er ook zo over, en eigenlijk iedereen in mijn omgeving. Ik heb zelfs nog een vriend, onderwijzer, en die gelooft nog altijd blind wat hij ziet op de msm, zelfs hij piekert er niet over om het vaccin in zichzelf of gezin te laten spuiten. Ook hij vertrouwd het niet voldoende, zegt hij. Dezelfde houding zie ik bij de mensen die ik, door mijn werk, ken uit de medische wereld, zeggen het niet aan te durven.

 20. Eens met het artikel. En ik durf te stellen, dat artsen/medici die hier hun medewerking aan geven, hun artseneed schenden. Tevens vergelijk ik deze medici dan, met de concentratiekamparts Mengele, die vreselijke experimenten uitvoerde op de gevangenen in concentratiekampen tijdens de Tweede Wereldoorlog. O ja, ik stel ook nogmaals voor, dat Macron, Merkel, Rutte en biden zich als eerste laten spuiten.

 21. 2 miljard vaccins ingekocht voor 400 miljoen inwoners? Dan kan iedereen dus 5 keer ingeënt worden! Beetje overdreven, zeker als een meerderheid zich niet eens wil laten inenten.

 22. En alwéér: A-symptomatische mensen zijn géén gevaar voor anderen. (https://jamanetwork.com/journals/jamanetworkopen/fullarticle/2774102; voor wie het allemaal weer wil lezen).
  Daarmee vervalt élke noodzaak om mensen die géén symptomen hebben, op te sluiten en/of in quarantaine te houden.
  Het hele idee van quarantaine en lockdown, is gebaseerd op de gedachte dat symptoom-vrije mensen anderen tóch kunnen besmetten, zonder dat ze het weten.
  Dat blijkt dus flauwekul.
  En zo komen we weer met beide voetjes op de grond. Ik ben niet ziek, dus ben ik niet ziek. Ook al beweert een viroloog in een ver Genève (en in dat voetspoor een viroloog in een ver Bilthoven) dat ik wel “besmettelijk” ben. Ik zie geen stervenden om mij heen. Ik zie zelfs geen zieken om mij heen. Dus waarom weten lieden in verre kantoren het dan eigenlijk beter??
  Modellen vervangen de dagelijkse realiteit. Dát is de échte ziekte!

 23. Wat je zou moeten onthouden is dat nergens ter wereld, covid 19, kan aangetoond worden, door middel van genetische code, foto, of isolering van het virus, wat terecht word aangehaald in het begin van het artikel en in talloze vorige artikels !
  Als ze als expert ,een dierenarts opvoeren ! (osterhaus, )om ervoor te zorgen dat je een gifspuit tegen een niet bestaand virus moet gaan halen, dan weet je al hoe laat het is.
  De politiek is omgekocht om een niet bestaand virus te gebruiken, om de maffia farma duizenden miljarden te laten verdienen en nu kunnen ze niet meer terug.

 24. Daarom zullen moordaanslagen op politici dan ook tot de orde van de dag gaan behoren. Zoals op de nazi’s en hun meelopers in de Tweede Wereldoorlog.

 25. In de herhaling: Over die snelheid:
  Normaliter wordt een vaccin in fase 1 getest op tientallen vrijwilligers. Dan neemt men 2 jaren de tijd om het effect te bestuderen.
  Dan komt fase 2, waarbij honderden vrijwilligers worden ingespoten. Ook daarna 2 jaar om de gevolgen te bestuderen.
  Daarna fase 3, waarbij duizenden vrijwilligers “het prikkie” (ook bekend als fricandel) ontvangen. Ook daarna neemt men 2 jaar om de gevolgen te bestuderen.
  Pas na deze 6 jaren is er een kans dat het vaccin wordt goedgekeurd voor de markt.
  Deze ZES jaren zijn nu ingekort tot 9 maanden!!
  En dan gaat het óók nog eens om een nieuwe vorm van vaccinatie die niet eerder werd toegepast (een totaal nieuwe en experimentele frikandel)! Een vaccin dat RNA in onze cellen gaat brengen waarna onze cellen (ze weten niet precies welke cellen) dat virusdeel moeten gaan vermeerderen, waarna het immuunsysteem in actie zou moeten komen.
  Wij worden de proefkonijnen!
  Niemand weet of kanker kan volgen vanwege dat genetische gepruts met onze cellen.
  Meer injectie-slachtoffers dan bij corona: Dat is niet onwaarschijnlijk.

 26. Via vleiende staatspropaganda berichten vlak voor het dagelijkse nieuws wordt getracht het Nedelandse volk te verleiden tot het nemen van de coronaspuit, want die 100% veilig. Niet dus.

Comments are closed.