Duitse minister (CDU) wil overtreders coronabeleid opsluiten in inrichtingen

De tijd gaat komen dat mensen zullen menen zichzelf, hun omgeving, de overheid en zelfs God een heilige dienst te bewijzen door ‘corona weigeraars’, ‘complotdenkers’, ‘klimaat ontkenners’ en andere ‘dissidenten’ opnieuw in kampen op te sluiten en ‘uit te faseren’.

—————————————————————————————————————————————-

Thomas Strobl, de Duitse minister (CDU) van BiZa van de deelstaat Baden-Württemberg, wil overtreders van het corona- en quarantaine beleid meteen kunnen opsluiten in psychiatrische inrichtingen. De christendemocraat staat in zijn partij bepaald niet alleen met zijn wensen om heel Duitsland definitief terug te werpen in een DDR 2.0 dictatuur. Zo gaat Bondsminister van BiZa Horst Seehofer duizenden agenten inzetten als ‘mondkapjespolitie‘. Epidemioloog en SPD-politicus Karl Lauterbach, één van de gezichten van het Duitse coronabeleid, pleit voor een nog veel hardere aanpak, en wil woningen van mensen zelfs laten bestormen door de politie indien men zich daar niet aan de regels zou houden.

De voormalige longkliniek St. Blasien in Waldshut is de eerste beoogde locatie waar mensen die weigeren in quarantaine te gaan, of van wie zelfs maar verdacht wordt dat ze corona hebben en zich niet aan de maatregelen houden, moeten worden opgesloten. Zodra dit gebeurt, is het openen van meer ‘heropvoedingscentra’ – de laatste fase voor de terugkeer van concentratiekampen – een kwestie van tijd, niet alleen voor ‘corona weigeraars’, maar ook voor bijvoorbeeld ‘klimaat ontkenners’, zoals linksgroene Duitse politici in 2018 al eens suggereerden.

‘De zwarte sheriff’

Strobl verwierf met zijn plannen de bijnaam ‘de zwarte sheriff’ (zwart = de kleur van de CDU). Aanleiding was iemand in Wendlingen am Neckar, die in vier dagen tijd twee keer de quarantaine maatregelen overtrad, en daarom gedwongen in een psychiatrische kliniek werd opgesloten.

Een woordvoerder van de liberale FDP verklaarde dat deze ‘buitenproportionele maatregelen het vertrouwen van de mensen in de dringend noodzakelijke bestrijding van de pandemie ondermijnt.’ Ook bij deze splinterpartij dus geen enkele realiteits- en waarheidszin, want anders zou er dagelijks voor worden gepleit om alle maatregelen onmiddellijk volledig op te heffen, en zo snel mogelijk terug te keren naar het normale leven.

De voorzitter van de Duitse politievakbond waarschuwde dat het moeten handhaven van zulke strenge maatregelen nog meer weerstand onder de bevolking zal oproepen, en dat terwijl de politie nu al overwerkt en overbelast is.

‘Derde Rijk, Gestapo, DDR en Stasi’ in één nieuw systeem herboren

Nu ‘onrecht recht wordt’, is ‘verzet een plicht’, schrijft een Anonymous journalist, daarbij de woorden van de vermaarde Duitse auteur Bertold Brecht gebruikend. ‘De systematische en vaak willekeurig overkomende verspreiding van angst en verschrikkingen met behulp van uitgeoefend of gedreigd geweld, is de definitie van terreur, met de bedoeling om mensen volgzaam te maken.’

Iedereen moet verplicht een masker op, terwijl de maskers van de politici juist zijn afgevallen, zo vervolgt de journalist. Het lijkt wel of ze ‘non-stop een documentaire uitzenden over het Derde Rijk, de Gestapo, de DDR en de Stasi’, die samenkomen in één nieuw onderdrukkend communistisch systeem, waar niet alleen Duitsland, maar ook de rest van Europa aan onderworpen wordt.

Nederland doet per 1 december, als de spoedwet in werking treedt, gewoon mee, ook al zijn de maatregelen hier (nog) minder streng. Maar denkt u even terug aan de Nederlandse agent die onlangs op TV werd gevraagd wat de definitie is van een complotdenker. Zijn even onthutsende als schandelijke antwoord: ‘Iedereen die het niet met de regering eens is.’ Daarmee zijn u en ik automatisch gebrandmerkt als potentiële staatsvijanden.

Volgende stap: gedwongen sterilisatie van alle dissidenten? Definitieve opsluiting in ‘faciliteiten’ en ‘klinieken’, en daarna regelrechte concentratiekampen, eindigend met misschien wel de guillotine? ALLES is nu mogelijk. Sterker nog: dit soort gruwelijke toestanden beginnen al binnen enkele jaren steeds waarschijnlijker te worden.

 

Xander


(1) Anonymous

Zie ook o.a.:

12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren
12-11: Britse overheid zet duizenden soldaten in om schoolkinderen op corona te testen
06-11: Virus tirannie: Britse politie kan ingrijpen bij niet downloaden corona app’
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
25-09: Australische staat Victoria stemt in met concentratiekampen voor complotdenkers;…
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
20-09: Jurist Jeroen Pols legt uit dat het Nederlandse volk met de Spoedwet feitelijk vogelvrij wordt verklaard
17-09: Precies zoals voorspeld: Nederland begint vanaf 18 september met aanloop naar tweede lockdown
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
23-07: Hoogleraar: ‘We worden in een wereldwijde psychische gevangenis gezet’
09-07: Europese Commissie komt met plan voor strenge DDR censuur tegen alle afwijkende meningen
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
28-06: Organisator Viruswaanzin vergelijkt verboden demonstraties met onderdrukking door Nazi’s
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
30-04: ‘(/ ‘Vaccinweigeraars worden afgevoerd naar tijdelijke detentiecentra’)
24-04: Frankrijk en EU eisen dat Apple en Google privacy bescherming uit corona volg-app verwijderen
14-04: Corona politiestaat een feit: Advocaat en arts met kritiek op beleid opgesloten in inrichtingen
11-04: Duitse deelstaat Sachsen sluit quarantaine weigeraars op in psychiatrische klinieken
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken

2019:
16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen (/ Straks ook critici van diversiteit, transgender, klimaat en EU zelf opgesloten)
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

2018:
19-08: Volgt de EU in 2020 China met invoering sociale score en totale digitale controle staat?
10-10: Linksgroene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen
22-09: Oud verzetsleider DDR ziet steeds meer overeenkomsten met huidige tijd

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

17

 1. https://www.geenstijl.nl/5156376/gstv-groenlinks-reageert-op-affiliatie-moslimbroederschap-tk-9-kauthar-bouchallikht/
  Feitelijk verwacht ik ook dat de Duitsers negatief reageren op het lidmaatschap van een moslim vrouw die lid is van organisaties die als doel hebben om westerse beschavingen omver te werpen. Dat Groen Links daar geen afstand van zal nemen is te verwachten. Jesser Klaver is een wolf in schaapskleren en moet vernietigd worden, Het is een dom figuur maar helaas weet hij heel goed hoe hij mensen een schuldgevoel aan moet praten. Geef die kleuter ruimte en zie hoe uw toekomst grondig zal worden vernietigd.

 2. Een mogelijk scenario maar eerder dat de bevolking zal terugslaan voor het zover komt want de nazi-praktijken worden door steeds meer mensen die wakker worden, herkend. Het verzet tegen gedwongen vaccinatie groeit met de dag én de medische wereld laat ook steeds luidere kritiek horen.
  Dit wordt een boemerang van formaat die zal ontploffen in het gezicht van de politieke dictators die nu reeds beveiliging nodig hebben…ze zullen nog heeeel snel moeten leren hardlopen….karma is een bitch.

 3. Het nep Christen-Democratisch Appèl heeft er ook al oren na, wanneer men de CDA Gauleiter De Jonge hoort citeren over het verloop van de testen en de daaraan verbonden maatregelen, dan weet men dat de mogelijkheid van verplicht vaccineren van de totale Nederlandse bevolking doorschemert uit zijn bewoording, later heeft deze nagemaakte christelijke Judas zijn smerige keutel enigszins ingetrokken, mijn adagium luidt: vertrouw nooit iemand die zich achter een religie schuilt.

 4. J :
  14/11/2020 om 10:13 pm
  Vergeet het, die tijd komt nooit meer terug….
  Qui Bono?

 5. Zal de antichrist vanuit Duitsland, of Oostenrijk aan de macht komen? Het zal mij niet verbazen dat hij vanuit de conservatieve deelstaten Beieren, of Baden-Würtemberg aan de macht komt.

 6. Dergelijke artikelen raken kant nog wal.Het Corona virus is een fijt.Een kunstmatig verspeid virus>dat wel.Wat is de 3de episode die we gaan meemaken?.De landen verdeeld over blokken van 0(dat is natuurlijk USA)t/m8.n 9 is voor literatuur.Ieder land heeft een landcode.Alle barcodes zijn deelbaar door 6.
  .links van de digitale streep en rechts van de digitale streep.
  Vraag:waarom moet alles wat wij kopen door de USA gecontrôlleerd worden?Inderdaad:Niemand kan kopen of verkopen dan die het teken heeft van het beest.Avitar!!!A I of te wel kunstmatige “intellegentie“

 7. Wij Christenen moeten ons verenigen, nu meer dan ooit!
  Als zij ons willen vervolgen, dan is het maar zo. Ze kunnen ons lichaam doden, maar niet onze ziel.
  Als we samen zijn, dan kunnen we elkaar bemoedigen.
  Net als de christenen die op hun knieën gingen in het colloseum, terwijl de kooien van de leeuwen open gingen. Vader, vergeef ze want ze weten niet wat ze doen.

  Samen hand in hand gaan we dan Jezus tegemoet. Wat is mooier dan dat?
  Heb geen angst ! Maar bemoedig elkaar.
  Als we dit doen, en zij ons zien, dan kunnen velen van hun nog omdraaien en ook kinderen van het echte licht worden.

  We gaan richting de hemel !

 8. De nazi’s zijn nooit verslagen, we hebben ze de kans gegeven zich te verenigen….

 9. @ Mo,
  Beste Mo ik begin steeds meer de overtuiging te krijgen dat die oude Nazi verlangens zo ingeprent zijn bij de burger dat dit ook door de burger zeer gewenst wordt.
  Geen beweging aan de macht zonder meerderheid is het..

 10. concentratiekampen, gulliotine,s , nou nou toe maar weer,
  wel nu het zal zoals altijd allemaal wel weer zo,n vaart niet lopen,

 11. Er wordt werk gemaakt van oude nazi verlangens, eerst hebben ze de Europese unie opgericht, nu sluiten ze hun tegenstanders op.

 12. De Nazi’s zijn nooit ver weg geweest de laatste 75 jaar. Ze noemden zich dus: sociaaldemocraten, socialisten, christendemocraten en liberalen, c.q. links-liberalen. De maskers vallen echt af nu. Weerzinwekkend wat ons te wachten staat. God sta ons bij! Maranatha Here Jezus.

Comments are closed.