Precies zoals voorspeld: Nederland begint vanaf 18 september met aanloop naar tweede lockdown

—————————————————————————————————————————————-

Zoals we ruim een maand geleden hebben bericht schreef de Engelstalige Spaanse krant Euro Weekly News op 9 augustus dat de meeste West Europese landen vanaf 18 september opnieuw in een lang van tevoren geplande tweede lockdown zullen beginnen te gaan. De krant baseerde zich op twee Spaanse politici die kennis hadden van een overleg tussen Europese regeringsleiders, waarin deze maandenlange tweede lockdown zou zijn afgesproken. In de weken ervoor zouden de burgers daarop worden voorbereid met media berichten over een zogenaamd ‘zorgwekkend oplopend aantal besmettingen’. En wat lezen we vannacht op NU.nl: ‘Nieuwe coronacijfers schrikken politieke beschouwingen op.

Morgen gaan premier Rutte en minister De Jonge, de feitelijke aanstaande dictatoren van ons land (tenzij de Eerste Kamer straks nog roet in het eten gooit en de noodwet afwijst), tijdens een persconferentie vermoedelijk regionale maatregelen aankondigen. Daarbij werd deze week de hulp van Duitsland en België ingeroepen, die Zuid Holland en Noord Holland tot ‘rode’ gebieden hebben verklaard.

Onafhankelijke sceptische wetenschappers hebben het oplopende aantal ‘besmettingen’ al maanden geleden aangekondigd. Dat is immers een normaal verschijnsel bij een griepachtig virus dat slechts een klein percentage van de bevolking echt ziek maakt, en een nog veel kleiner percentage in het ziekenhuis doet belanden.

Geen enkele reden meer voor bestaande en nieuwe maatregelen

De eerste lockdown werd gerechtvaardigd om de ‘zorg niet te overbelasten’, zodat de IC’s niet zouden vollopen. Al maanden is het aantal Covid-19 patiënten in ziekenhuizen en op de IC’s bijzonder laag. Om de maatregelen toch te kunnen handhaven werd de focus verlegd naar het aantal veronderstelde ‘besmettingen’. Verondersteld, omdat – we herhalen het maar weer eens – de gebruikte PCR testen volslagen onbetrouwbaar zijn, en helemaal niets zeggen of iemand op dat moment een virus heeft, of dat een paar maanden eerder heeft gehad. Bovendien kan dat net zo goed een gewoon verkoudheidsvirusje zijn geweest.

De mainstream media hebben deze feiten genegeerd of met hun valse ‘fact checkers’ tot ‘nepnieuws’ verklaard. Maar zoals we eerder deze week al berichtten heeft zelfs de New York Times toegegeven dat 90% (!) van de positief getesten in werkelijkheid virusvrij is.

Er is dus geen enkele reden om morgen wat voor extra maatregelen dan ook te nemen – integendeel, alles pleit er al enkele maanden voor dat de bestaande maatregelen onmiddellijk kunnen en moeten worden opgeheven, en we weer zonder zorgen of gevaar terug kunnen naar verstandig beleid dat tot 2020 onomstreden was, namelijk de zieken en kwetsbaren af- en beschermen, en de rest van de samenleving en economie normaal door laten draaien.

Tweede gefaseerde lockdown

Toch lijkt er dus stapsgewijs een tweede lockdown te komeen, die wel eens een half jaar kan gaan duren. In Fase 1 komen er eerst een serie regionale lockdowns, aldus Euro Weekly. Mensen mogen dan niet meer buiten hun gemeente of woonplaats komen. Ook kunnen de grenzen weer worden gesloten voor al het ‘niet essentiële’ verkeer.

Fase 2 begint na circa 2 weken met het sluiten van alle ‘niet essentiële’ bedrijven, zoals de horeca, bioscopen, theaters en andere plaatsen en events waar veel mensen komen. Nog een paar weken later gaat Fase 3 van start. Dan moet iedereen weer verplicht thuis blijven, en mogen onder strenge voorwaarden alleen nog boodschappen worden gedaan.

‘Leger gaat checkpoints oprichten’

De Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz was begin augustus de eerste die – op basis van directe informatie van politici en militairen – berichtte dat er vanaf de periode 18 tot 30 september een nieuwe serie lockdowns zouden komen, die desnoods met behulp van het leger en rasechte checkpoints zullen worden gehandhaafd en afgedwongen. Duitsers die een verplichte quarantaine ontvluchten, mogen overigens nu al met vuurwapens worden gestopt.

Eerder waarschuwde een Duits gemeenteraadlid dat hij in raadsvergaderingen te horen had gekregen dat de tweede lockdown vanaf 30 augustus stond gepland.

‘Als het echt zover komt dat ze het leger gaan inzetten om steden en gemeenten af te grendelen, moeten wij ons verzetten,’ zei Ebalz. ‘De vrijheid om te reizen zal compleet worden ingeperkt. Je kunt er niet meer in of uit.’

Een van de politici zou hebben gezegd dat dit bewust wordt gedaan in gebieden met industrie, zodat er niets meer kan worden geproduceerd. ‘Werknemers zullen dan werkeloos worden. Dat betekent dat ze deze crisis willen veroorzaken om hun nieuwe (communistische) systeem te installeren. We moeten er volgens hem daarom rekening mee houden dat aanvoerlijnen (en dus de bevoorrading van fabrieken en winkels) zullen worden verstoord.

Verdeel-en-heers

Het lijkt er daarom sterk op dat de zo succesvolle ‘verdeel en heers’ politiek van de afgelopen jaren – met ‘diversiteitsbeleid’ is de bevolking doelbewust in groepen verdeeld (etnische afkomst, huidskleur, religie, geaardheid, etc.) en tegen elkaar opgezet en uitgespeeld – ook wordt doorgevoerd in de corona strategie.

Een heel land in een totale lockdown creëert iets van saamhorigheid, ook in protest en verzet, en dat is iets wat de politiek ten koste van alles wil voorkomen. Door steeds weer andere steden, regio’s, provincies of landsdelen te treffen, maar andere (tijdelijk) ongemoeid te laten, wordt op deze slinkse wijze ook binnen een land en binnen een volk afstand en verdeeldheid gezaaid.

Steeds meer mensen beginnen dit te doorzien, maar weigeren nog altijd de mogelijkheid onder ogen te zien dat hun eigen regering en volksvertegenwoordigers er met deze pandemie-hoax op steeds brutalere wijze een andere agenda doorheen drukken: de in januari op het World Economic Forum in Davos besloten ‘Grote (Groene) Reset’ in het kader van VN Agenda-21 (/2030), die moet leiden naar een totalitaire communistische werelddictatuur.

Staatsgreep om schulden- en bankencrisis te verhullen

Een andere voorname reden waarom hiervoor werd gekozen is het onhoudbaar worden van de schuldenlast van veel landen en bedrijven, en vooral een nieuwe, reeds uitgebroken, maar stilgehouden bankencrisis. Het corona ‘herstelfonds’ is in realiteit een bankenreddingsfonds, zoals economisch journalist Arno Wellens al diverse keren uitlegde. Opnieuw worden honderden miljarden uit de samenleving weggezogen om de echte veroorzakers van onnoemelijk veel ellende overeind te houden.

Wat er nu gaande is, is dan ook dermate schokkend en schandalig, dat van een regelrechte staatsgreep tegen de democratie, welvaart, vrijheid en burgerrechten kan worden gesproken, en gezien de plannen om de hele bevolking in te enten met experimentele mRNA/DNA vaccins, ook tegen onze gezondheid en lichamelijke onaantastbaarheid.

 

Xander

Zie ook o.a.:

14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloopt Covid-19
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
01-09: Amerikaanse CDC erkent dat er in VS minder dan 10.000 Covid doden zijn gevallen
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
11-08: Spaanse krant bevestigt tweede Europese lockdown vanaf 18 september
10-08: ‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
05-08: ‘Tweede lockdown komt er omdat politici opstand vrezen zodra economie vanaf september instort’
02-08: ‘Duitse gemeenteraadslid klapt uit de school: Volgende lockdown rond 30 augustus en duurt maanden’
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
25-07: The Switch’: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
14-07: Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen’
07-07: Grote Groene Reset begint: 21% Duitse bedrijven staat op omvallen
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
05-06: Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
22-03: EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
05-03: Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

56

 1. het ergste is van l deze maatregelen dat we er allemaal in tuinen en er helemaal geen verkiezingen komen in maart.

 2. Sorry, maar u liegt.
  Er was voorspeld, of liever er werd zonneklaar aangegeven dat op 18 september in een groot aantal landen de lockdown van kracht zou gaan, en die enkele maanden zou gaan duren totdat de hele economie kapot zou zijn en iederen gedwee het vaccin zou accepteren. . Dus niet “een aanloop naar”.

 3. Over de politie: Als deze in dienst staat van een rechtvaardige democratische rechtsstaat, heb ik daar alle respect voor. Het oppakken van boeven, dieven, moordenaars, verkrachters, bedriegers, flessentrekkers e.d.: Groot respect voor de politie. Een boete omdat ik te hard reed: akkoord, dat wist ik.
  Maar als die politie zich keert tegen gewone mensen die normaal gedrag vertonen, dan rijzen de twijfels. Hoe zit het met het geweten van die agenten? Als totaal weerloze mensen die geen enkel geweld vertonen, door 3 of 4 man tegen de grond worden gedrukt, dan ontstaan er toch wel vragen over die politie. Als een weerloze vrouw in verwachting in de boeien wordt geslagen vanwege een protesterend geluid op facebook, dan ontstaan er grote twijfels over het geweten van deze politie.
  Als in burger verklede agenten provocateurs worden, rijzen er ook vragen.
  Ik denk dat er voor de oorlog ook voldoende respect was voor de politie. Maar zodra die politie zijn diensten verrichtte in dienst van de nazi’s, kon men zeer terecht gaan twijfelen over het morele gehalte van dat optreden van de politie.
  Duitsland heeft geleerd van het verleden: De politie-agenten mogen weigeren op te treden wanneer dat in strijd is met hun humane geweten.
  Ik weet niet of Nederland dat principe ook kent.
  Het beginsel kan natuurlijk wel problematisch worden als geestverwanten bij de politie criminele geestverwanten willen ontzien.
  Maar als we nu zien hoe mensen die zich normaal gedragen, gecriminaliseerd worden, dan is er werkelijk reden tot grote zorg omtrent het morele kompas van zulke overheidsdiensten.
  Ik mag hopen dat elke agent in de spiegel kan kijken. Maar allereerst hun bevelhebberds.

 4. @ DrM 18/09/2020 om 8:52 am

  Als u de moeite neemt,om zich te verdiepen in de duisternis van de piramidiale structuur van de satanische sekte van het ”Alziende Oog”, dan zult u kunnen zien, dat deze sekte, behalve uit de Vrijmetselarij, ook uit een groot aantal andere gelijksoortige organisaties bestaat, die elk een veelheid aan rites, rangen, standen, graden en wat dies meer zij, kennen. Om er enkele te noemen, zonder hier een volledigheid te claimen: Rozenkruisers, Jezuïeten, Mathesers, Bilderberg, Opus Dei, en ga zo nog maar even door. Er bestaat binnen de overkoepelende piramidiale structuur een duidelijk hiërarchie, die voor de buitenwacht niet altijd zichtbaar is. Niet alle clubjes en loges, noch alle leden daarvan, zijn in alle geheimen en plannen ingewijd. De grote geheimen en plannen worden door de ”grote jongens” angstvallig bewaard en gehoed. De sekte beweert dat er in de wereld niets gebeurt, dat niet door de sekte is bedacht of goedgekeurd. Dat is zeer zeker een hele heftige bewering. Dat is dus de duisternis van de structuur en de hogere, oftewel de satanische, belangen. De commandocentra zult u moeten zoeken in de duistere achterkamertjes.

  Ik adviseer eenieder, om wat kennis op te doen over het reilen en zeilen van de sekte van het het ”Alziend Oog” en het satanische karakter daarvan. Het zal u behulpzaam zijn, bij het begrijpen van het ”hoe en waarom” bepaalde zaken gaan, zoals ze gaan. Zowel op internet als in elke fatsoenlijke bibliotheek is meer dan voldoende literatuur beschikbaar, om zich een beeld te kunnen vormen. Doe uw best.

 5. De tweede grote onbekende is en blijft de eerste lijn van de gezondheidszorg. De ruim 12000 huisartsen worden als het gaat om behandeling van coronapatienten nagenoeg uitgesloten. Ze mogen doorsturen maar niet behandelen zoals dokter rob elens met hydroxychloroquihe azitromycine en zink. Onvoorstelbaar dat deze grote en desktop ndige groep medische professionals in een bijrollerje wordt geperst.

  De derde grote onbekende is het grote aantal alternatieve behandelingen die steun kunnen bieden bij versterking van de weerstand en eventueel onverhoopt een behandeling in crisisgevallen.

  Alles is verboten aan oprecht en professionele geneeskunde zowel allopathisch als alternatief en het bevel luidt wachten op het vaccin zodat nederland weer van het slot kan. In de tussentijd wordt het onmogelijke afgedwongen via anderhalve meter afstand verplicht mondmasker beperking van drukte kortom men probeert besmetting zoveel mogelijk te voorkomen, terwijl juist besmetting natuurlijke kuddeimmuniteit kan bewerkstelligen. Net zoals de seizoensgriep zal dan devmeerderheid van de bevolking het nieuwe virus na een aantal weken op eigen kracht hebben verwerkt en eventueel een korte ziekteperiode hebben doorgemaakt.

  Dan een tegenstrijdigheid. Eerst met enorme schade voor nederland met alle macht besmettingen proberen te voorkomen om daarna met totale vaccinatieplicht iedereen een voorondersteld novel coronavirus injecteren?!! Dat dan ook nog door het bewijs dat dit geinjecteerde vaccin veilig en effectief zal zijn tot staatsgeheim te verklaren?!

  We hebben ons allemaal eventjes bang laten maken door plotseling in openbare ruimten voorovervallende chinezen die in grote ademhalingsmoeilijkheden kwamen maar waar is het klinische en wetenschappelijke bewijs dat dit hoofdzakelijk danwel monocausaal veroorzaakt werd door dit vooronderstelde virus?

  De vierde misschien wel grootste onbekende is en blijft het antwoord op de vraag: welke factoren dragen bij aan de ontwikkeling van acute coronacrisis stadium twee en drie? Welke factoren dragen eraan bij dat iemand zelf zijn coronabesmetting kan verwerken eventueel met steun van huisarts of alternatieve genezer?

  Er zijn heel veel factoren te onderscheiden die de kwaliteit van her menselijk binnenmilieu en daarmee ook het immuunsysteem negatief kunnen beinvloeden. Deze factoren veroorzaken stress in de cellen. Pasteur heeft later in zijn leven toegegeven dat zijn wetenschappelijke chemiecollega Antoine Bechamp gelijk had. In mijn parafrase: Het is niet het pathogeen de ziekteverwekker maar het interne en externe milieu dat de omstandigheden gunstig maakt voor het ontstaan van ziekte.
  Gif en gebrek aan essentiele voedingsstoffen vormen twee zeer bepalende factoren voor de kans op ziekte. Bij dat gif hoort de laatste twee decennia ook EMR electromagnetic radiation. EMR veroorzaakt verstoringen in bijvoorbeeld het functioneren van de rode bloedlichamen in ons bloed. Alle electromagnetische bronnen zorgen voor een ongehoord en volkomen nieuw toxisch stapeleffect dat nog niet uitgebreid is onderzocht. Dierproeven wijzen uit dat EMR op almonze functies een negatieve invloed kan uitoefenen. Uit het feit dat militaire research en development een reeks electromagnetische wapens is voortgekomen inclusief crowdcontrolwapens gebaseerd op gigaherz en teraherz golven mag worden afgeleid dat 5G 24/7/365 grote schade KAN toebrengen aan de gezondheid van de gehele wereldbevolking via groeiende hoeveelheden datauitwisselngen via 5G satellieten, landmasten en lokale antennes dichtbij of zelfs binnen gebouwen.

  Een vijfde onbekende bestaat uit de vrijwel volledige afwezigheid van professionele geneeskundigen met een langjarig track record in eerste en tweede lijn is n actieve dienst zowel preventief als in intensive care situaties. Voor de gehele beleidskolom van regering via parlement naar RIVM CBG GEZONDHEIDSRAAD Medisch ONDERZOEKERS aan de universiteiten geldt dat zij ten onrechte op de stoel van de ervaren dokter gaan zitten. Dat geldt al helemaal voor de bestuurders van de farmabedrijven. Dit geldt OOK voor mevrouw sigrid Kaag die zitting had in het internationale gezelschap dat het Global Preparedness Monitoring Board rapport in opdracht van de WHO en de Wereldbank ivm een te verwachten coronapandemie heeft helpen samenstellen.

  Zij allen maken zich schuldig aan kwakzalverij namelijk het zonder de vereiste kunde kennis en ervaring onbevoegd uitoefenen van de geneeskunde.

 6. De verplichte vaccinatie in combinatie met de grote leugen die stelt dat dit novelcirona sarscov2 een gevaarlijk virus zou zijn waar vele medici, kritische burgers en researchers uitgebreid ter zake doende kritiek op hebben uitgeoefend en waar regering parlement en RIVM met geen enkel bewijs komen bewijst dat ons land de WHO GPMB global plreparedness monitoring board plannen slaafs uitvoert zonder enige vorm van zelfstandig nadenken en beleid voeren.

  De verplichte vaccinatie voor iedereen tot en met risicogroepen en zwangere vrouwen toe tegen een bewijsbaar onschuldig zich net zoals de seizoensgriep gedragend virus betekent een onaanvaardbare aantasting van het fundamentele zelfbeschikkingsrecht van iedere mens om zelf te mogen beslissen welke behandeling danwel welk experiment men wil ondergaan. Bij dit recht hoort informed consent. RIVM regering en parlement weigeren om bewijzen te leveren op alle relevante punten zoals bijvoorbeeld de kwaliteit van de PCR tests de ingredientenlijst v t astrazeneca vaccin de veiligheid en effectiviteit van het voorgenomen vaccin? Al wat t covid vaccin aangaat is zelfs door minister hugo de jonge tot staatsgeheim verklaard. Duidelijker dan dit gaat het niet worden. De regering heeft geen bewijs.
  Er kan bovendien helemaal geen wetenschappelijk bewijs geleverd worden.
  De PCR test alaat volgens het WHO testprotocol aan op drie dna primers waaronder een achttienletterig stukje dna code dat zich bevindt op chromosoom 8 van iedere mens!
  De veiligheid van het vaccin kan uitsluitend in een dubbel blind lacebo controlled experiment worden getoets waarbij als placebo Juist Ook N REPRESENTATIEVE SELECTIE Van PROEFPERSONEN Moet worden opgenomen Die Niet Zijn Gavaccineerd . De farmaceutische trials waarin de slagers hun eigen vlees keuren passen sinds jaar en dag geen controlegroep ongevaccineerden naast de experimentele groep die het beoogde vaccin krijgen want dan zou blijken dat ongevaccineerden stukken beter uit de trial komen dan de gevaccineerden. Goedkeuringstrials betaald door farmaceutische bedrijven uitgevoerd door wetenschappers in dienst van farmaindustrie danwel academische onderzoekers gefinancierd door farmaindustrie komen neer op grootschalige wetenschapsfraude. Men bijt meestal niet in de hand die voeding geeft. Het parlement heeft per wet bepaald dat deze trialdossiers zoals ze voorgelegd worden aan het CBG centraal bureau beoordeling geneesmiddelen geheim moeten blijven teneinde het bedrijfsgeheim van de farmaindustrie te beschermen! 20 jaar geleden kreeg ik de trialdossiers als ouder officieel niet te zien. Dat betekent Dus dat de farmaindustrie iets essentieels heeft te verbergen.
  Longitudinaal veiligheidsonderzoek zowel als onderzoek naar de effectiviteit op middellange en lange termijn wordt nauwelijks gedaan. 20 jaar geleden hield men in een trial veertien dagen aan heden twee etmalen als termijn waarbij bijwerkingen erkend worden te kunnen optreden. Zelfs de dood binnen enkele etmalen na een tweede BMR prik van Freek Hagoort werd door de autoriteiten niet erkend als veroorzaakt door de vaccinatie.
  De totale publieke volksgezondheid wordt stelselmatig toenemende schade toegebracht via het Rijksvaccinatieprogramma samen met de steeds grotere propagandadruk en bangmakerij voor een zich voortdurend uitbreidende reeks te vrezen ziektes zoals baarmoederhalskanker seizoensgriep en heden dan een onschuldig coronavirus dat inderdaad net zoals te doen gebruikelijk senioren met langjarige ziektelast over het randje kan duwen.

  De grote onbekende in alle communicatie en informatie is de kwaliteit van het immuunsysteem. Kuddeimmuniteit komt NOOIT uit een vaccinatie. Het immuunsysteem wordt slechts opgebouwd in de kinderjaren doordat kinderziekten op de juiste wijze worden behandeld door ouders en artsen. Kuddeimmuniteit voor novel corona wordt slechts opgebouwd als er goed onderling contact is tussen alle mensen waarbij de risicogroepen uiteraard tijdelijk worden gemeden en waarbij coronazieken zich vanzelf gaan isoleren door thuis uit te zieken.

 7. Ook in Hongarije die afkeer heeft van EU neemt dictatuur toe. Steeds meer hoogopgeleide Hongaren willen naar Nederland. Ook Orban is een dictator voor zijn eigen landje en discriminatie van joden en andere minderheden nemen toe.

 8. @Heilig Boontje schreef:
  17/09/2020 om 11:35 pm

  “@ Alex 17/09/2020 om 7:05 pm

  Het commandocentrum zit hoog in de piramide van de satanische sekte van het ”Alziend Oog”, dus in de maçonieke loges !!!”

  Is elke plaatselijke vrijmetselaarsloge dan een commandocentrum van de elite? Op http://vrijmetselarij.nl/Loges/Loge-zoeker kun je vrijmetselaarsloges zoeken.

 9. @ Alex 17/09/2020 om 7:05 pm

  Het commandocentrum zit hoog in de piramide van de satanische sekte van het ”Alziend Oog”, dus in de maçonieke loges !!!

 10. @ Rijnvos 17/09/2020 om 7:32 pm

  U heeft het helemaal in de smiezen.

 11. @ francoia 17/09/2020 om 7:46 pm

  Makke schapen voelen zich altijd het prettigst in een kudde. Ze lopen zo graag achter de herder aan, zelfs als die ze rechtstreeks naar het slachthuis brengt.

 12. @ Gert 17/09/2020 om 10:04 pm

  De vraag stellen is hem ook beantwoorden. Het devies luidt dus: ”NEE en thuisblijven”.
  Als u nu voor 3 weken naar Italië gaat is het niet uitgesloten, dat u daar niet meer weg kunt, of, dat wanneer u thuiskomt, u eerst in quarantaine moet. Gebruik uw naprakkedenkizeerverstand !!!

 13. Zou her verstandig zijn om nu nog 3 weken op vakantie te gaan naar Italië?

 14. Je kan kletsen wat je wilt, de meeste mensen geloven heilig in vadertje-staat. In mijn praktijk geloofd iedereen in de “ernst van het virus en het belang vd maatregelen”, ze vinden letterlijk goed wat er gebeurt, en als je zegt dat er een andere agenda (banken, milieu, discriminatie) achter zit dan zeggen ze ook nog dat het goed is dat we allemaal een stap terug moeten doen want het kon ook niet langer zo, en dit zeggen dan mensen die een vaste dure baan hebben en voor mijn praktijk hun dikke Tesla parkeren en 3x per jaar lux op vakantie gaan, of in geval van ouderen een mooi en rijk leven gehad hebben.
  De meeste mensen voegen zich tot de massa, dit voelt veilig, dit voorkomt dat vrienden en family en collega’s je niet meer serieus neme, dit voorkomt dat mensen je egoïstisch en asociaal gaan vinden, dit voorkomt dat je je been kwijtraakt.
  De burger is niet zo zeer bang voor het virus maar meer bang voor wat de mede burger of staat van hem of haar vindt, bang om afgerekend te worden en daarom lult iedereen met elkaar mee!
  Een ongeschreven wet is dat je solidair bent met je medeburger, no matter hoe groot de leugen is, je hoort elkaar te ondersteunen in wat voor situatie dan ook, ook al ben je het er niet mee eens.

 15. Aanloop naar wereldoorlog 3.
  Kan het volk alvast wennen aan lockdowns, schaars toiletpapier en lege schappen, weinig vertier etc. en maatregelen.
  Het nikszeggend virusje aangegrepen voor een BB-oefening zonder dat bevolking het door heeft, inclusief verraad van overtreding voorschriften door je buurman en evaluatie van te nemen en hoe uit te voeren en handhaven maatregelen door de overheid voor als het echte kwaad losbreekt.

 16. Allemaal niet leuk en wel maar waar zit dat commadocentrum die dit allemaal met militaire precisie laat uitvoeren.

 17. Op https://nos.nl/liveblog/2348671-rutte-in-algemene-beschouwingen-behoud-van-banen-heel-belangrijk.html zegt premier Rutte dat vaccinaties niet verplicht zullen zijn:

  “Vaccinatie is niet verplicht, “dat kan gewoon niet”

  De premier maakt nogmaals duidelijk dat een corona-vaccin niet verplicht wordt. “Er is geen juridische mogelijkheid om mensen te dwingen. Dat kan gewoon niet. Maar, ook voor de mensen thuis, het is wel heel belangrijk dat zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren. Dat is cruciaal.”

  Maar, benadrukt hij, ook werkgevers mogen hun werknemers niet onder druk zetten om zich te laten vaccineren.”

  Denkt onze premier dat vaccinaties niet verplicht zullen zijn? Of hij is heel naïef, of hij weet het wel waar het naar toe gaat en staat hij gewoon dus te liegen. Rutte heeft niet-voor-niets de bijnaam Pinokkio. En VVD-voorman Klaas Dijkhoff zei gisteren tijdens de Algemene Beschouwingen dat hij een sterke overheid wil. Een sterke overheid onder VVD-bestuur betekent keiharde (financiële) repressie voor de gewone man.

 18. Allemaal leuk geklets, we moeten opstaan, we moeten dit en dat. Maar wie begint er dan? Iedereen in Nederland heeft grote praatjes maar doet niks. Vind je het gek dat alles gewoon zo doorgaat en erger wordt. De mensen zijn gewoon bang voor wat er gaat komen en doet niks. Ik regel mijn eigen dingen wel succes voor de rest van Nederland.

  Er zijn zoveel protestgroepen waar u zich bij kan aansluiten. Mod.

 19. Die mensen uit noord-oost Engeland lopen allemaal met masker voor het gezicht.
  Desondanks moeten ze nu in strenge beperking en mogen familie en vrienden niet bezoeken. En is er aan avondklok. Dus die walgelijke maskers helpen geen zier.

 20. Het is een en al voorbedachte rade, de dubbele en verborgen agenda wordt door de heersende en dictatoriale machhebbers wereldwijd uitgerold en de domme massa wordt gereduceerd en wordt verpauperd. Ook Nederlanders zijn dom. Stap voor stap worden onze vrijheden opgeofferd aan het elitaire kabinet. Ziende blind en horende doof. Het Duitse volk deed in de tweede wereldoorlog precies hetzelfde met precies dezelfde foute keuzes.

 21. Mo het leger gaat ons niet helpen, ik begrijp niet waar je dat idee vandaan haalt.

 22. Hebben ze nog steeds geen Covid-19 “virus” kunnen isoleren?
  = Viro loog
  = Corona-haox
  = vaccin nutteloos, kan dus nooit niet werken.

 23. Agenda 21 schreef:
  17/09/2020 om 9:23 am

  Het zijn lobbyisten vermomd als politici, en hebben een geheime eigen agenda.

 24. Sandra Reijers schreef:
  17/09/2020 om 11:04 am
  Ik ben het helemaal met je eens, maar wij hebben alleen onze stem en het toetsenbord, optreden tegen deze misdadige praktijken kan alleen het Leger.
  Maar wachten tot de verkiezingen volgend jaar is ook geen optie, tegen die tijd hebben zij ons land al kapot gemaakt.
  Wie het juiste middel weet mag het zeggen, als deze misdaad tegen de bevolking maar stopt.

 25. Afschuwelijk. Iedereen opsluiten in eigen huis: duivelser kon het niet bedacht worden.
  Opvallend is dat de overheid helemaal níets doet om de angst te temperen. Integendeel: Ze wakkeren het al maanden aan! Terwijl het geen basis meer heeft. Dat is al erg verdacht.
  Dat deze mensen nog in de spiegel durven te kijken.
  Als die plannen al gesmeed zijn, is het gewetenloos.

 26. Iedereen kan genezen van CVS als ze hun microgolfoven buiten gooien(of tenminste de stroomstekker uittrekken), tenminste als het echte CVS is. Dus niet alleen vermoeidheid, ook: slechte vertering,slecht slapen met nachtmerries,overgewicht, depressie,zere keel, spierpijnen,…na 3 maanden weg.

 27. Tja het gezwalk van dhr. Rutte in dit dossier begint gelukkig meer mensen op te vallen. Het was toch de bedoeling om de druk op de IC`s te verminderen. Dat is perfect gelukt, niet in het minst omdat het virus totaal niet lijkt op dat wat men ons wijs probeerde te maken. Dus zou je zeggen plan geslaagd en hup zo snel mogelijk mensen hun vrijheid terug geven.
  Het begint er echter op te lijken dat de mensen die vanaf het begin de verkeerde afslag hebben genomen daarin halsstarrig blijken.
  En zolang de (mopperende) massa (ik ook uiteraard) dit blijft pikken zie ik het niet beter worden.

 28. Zolang als we worden zoet gehouden met -rechtzaken- tegen bill gates en viro-logen, blijft het water naar de zee dragen.
  Als je deze criminelen wil stoppen, dan moet je de verantwoordelijke politiekers rechtstreeks dagvaarden in kortgeding, voor een rechtbank, veel effectiever en vermits er geen eer is onder deze dieven en volksverraders, laten ze mekaar in een seconde in de steek en lost het probleem zich vanzelf op.
  Ben benieuwd welke advocaten die nu handenvol geld verdienen, aan nooit te winnen rechtzaken, die misschien binnen x aantal jaren voorkomen, deze echte oplossing zullen aangrijpen om een verschil te maken ?
  Ben benieuwd of de partijen die nu deze nooit te winnen rechtzaken hebben aangespannen, het geweer van schouder willen veranderen en deze oplossing willen aangrijpen om een echt verschil te maken in deze politiek gemanipuleerde waanzin ?
  Of zijn ze beide gecontroleerde oppositie ?

 29. WAT spoken de dames en heren politici WERKELIJK uit?… Aan de ene kant zijn de komende presidentsverkiezingen in de USA, aan de andere kant is er de crisis in Wit-Rusland. Het oeverloze geleuter over corona en het vaccin lijkt – mij – iets veel groters te verhullen (dat gevoel heb ik al maanden); worden wij, het volk, bezig gehouden cq afgeleid tot – ja WAT!? – Oorlog op komst? Het feest van Sinterklaas dit jaar hebben ze al verknalt. Hoe halen we kerstmis? Zitten we onder de boom of hangen we er in? 🙁

 30. Ja dat is erg , en een lockdown heeft niet altijd succes, m’n is gewoon alles kapot aan het krijgen, en dat is geen goed nieuws. als je nu zou denken dat m’n dat voor de volksgezondheid zou doen dan vrees ik dat dit een illusie is, de fundamentele vrijheden van de mens worden beperkt, nu al is er vertraging met het maken van vaccins en velen spreken al van het eind 2021, dus nog zeker een halfjaar of meer, maar kunnen we nog zo lang??? shalom

 31. en wat gaan we nu doen?
  we blijven schrijven op dit forum,maar daden ho maar.

 32. We moeten het stoppen en opstaan! Nu het nog kan, en de maatregelen NIET accepteren!

 33. En dan te bedenken dat het Covid-virus nog niet is geïsoleerd, en er dus ook geen vaccin gemaakt zou kunnen worden…. Hetzelfde geldt ook voor het HIV-virus en zelfs het mazelen-virus. We zijn ook zo makkelijk bang te maken! Ik vraag me af of Rutte en De Jonge er in geloven of ons keihard staan voor te liegen. (en trouwens De Jonge is oud leraar 3e groep van een basisschool. Gaan we daar blindelings op vertrouwen?

 34. Scherp artikel Xander, het zou zo maar eens kunnen gebeuren. Ik schat de kans op meer dan 70%. Heel eng dit.

 35. Deze jongeman legt ongeveer uit wat een scenario kan zijn v.w.b. het virus, het vaccin en de 2e lockdown:

  https://www.youtube.com/watch?v=Xvfjp-5e080
  Warning: V-day! Danger in October and November? Utopia 2020 Trailer Analysis

  Ik zelf neem dit soort video’s ter informatie op, maar zou zo maar kunnen.

 36. Ursula en de boskabouter uit NL achten nu de tijd rijp voor actie. De burgers in de EU liggen in de lappenmand bont en blauw geslagen door corona. Ze willen nu beslag leggen op alles en de mensen nog eens extra belasten met extra uitgaven en belastingen. Desnoods opgelegd. Vrijheid en democratie schijnen met de dag verder en verder te slinken.

 37. Terugkijkend kan men zich afvragen of de afbraak van de verzorgingsstaat onder de regeringen Balkenende en Rutte de aanloop zijn geweest naar The Great Reset die het World Economic Forum aankondigt voor januari 2021 met als voorwendsel het coronavirus.
  weforum.org -> Events.
  De vele bezuinigingen waren niet toevallig?
  (Volgens bronnen is het aantal IC-bedden onder de regeringen Rutte teruggebracht van 2400 naar ca. 1000, bijvoorbeeld).

  Voor ca. 250 doelstellingen zie:
  intelligence.weforum.org/topics/ -> publications

  Het is allemaal goed verstopt achter moeilijk te vinden links.
  Echter via newsletters en alternatieve websites vindt men de juiste locaties.

 38. De volkomen buiten beeld gehouden Sigrid Kaag (D’666) staat mede aan het roer van de uitvoering van dit VN/WHO plan.

  Langzamerhand moet het toch iedereen wel duidelijk worden dat ‘het virus’ dient om op last van o.a. de VN wereldwijd bevolkingsbeheersystemen op te zetten met een geheel ander doel dan het neerslaan van een griep.

  Zie ‘Ultimate Objectives hieronder.

  Rapport september 2019 ‘A World at Risk’ – Annual report on Global Preparedness for Health Emergencies.
  https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf

  Het rapport vermeldt o.a.:
  – De Verenigde Naties (inclusief de WHO) voert tenminste Twee (2) systeemwijde Opleidings- en Simulatieoefeningen uit, inclusief één betreffende het Moedwillig Verspreiden van een Dodelijke Ademhalingsziekteverwekker.
  (- The United Nations (including WHO) conducts at least two systemwide training and simulation exercises, including one covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen).

  Deelnemers GPMB o.a.:
  Gro Harlem Brundtland, Anthony Fauci (Corona virus research), Chris Elias (Bill & Melinda Gates Foundation) , Sigrid Kaag (Minister van Ontwikkelingssamenwerking en Handelsbevordering, Nederland), etc.

 39. Het wachten is nu op het moment waarop de diverse Overheden hard gaan ingrijpen in het Internet, daarbij natuurlijk van harte geholpen door Feesboek, Instagram, twitter etc.

 40. Je wordt ondervraagd door een medewerker van het Ministerie van Waarheid. Hij toont vier vingers en vraagt hoeveel vingers hij omhoog houdt. Het is de bedoeling dat je vijf antwoordt, want het maakt niet uit wat je denkt te weten.

  Herhaal: 2 + 2 = 5!

Comments are closed.