Europees Mensenrechten Hof oordeelt dat verplichte vaccinaties legaal zijn

Zó kenmerkend voor het 21e eeuwse Westen: presenteer in alle opzichten duisternis als licht en licht als duisternis.

—————————————————————————————————————————————–

No jab, no job: Werkgevers mogen vaccinaties van hun werknemers gaan eisen

—————————————————————————————————————————————–

Het Europese Hof voor de ‘Mensenrechten’ (ECHR) heeft geoordeeld dat verplichte vaccinaties legaal zijn. Dit schokkende, schandalige besluit vernietigt de integriteit van je eigen lichaam en maakt de weg vrij voor de met afstand grootste mensenrechtenschendingen ooit, namelijk verplichte corona vaccinaties. Het onderstreept dat ook het Europese gerechtelijke systeem door-en-door verrot en corrupt is, en enkel nog de belangen van pharma- en tech multinationals dient, plus natuurlijk de politici die door hen zijn om- of afgekocht.

Het besluit van de ‘rechters’ volgde na een klacht van een groep Tsjechische gezinnen die een boete hadden gekregen, en wier kinderen niet naar de crèche mochten omdat die niet de verplichte vaccinaties tegen negen ziekten (o.a. difterie, tetanus, kinkhoest, hepatitis B en de mazelen) hadden gehad.

Volgens de ouders gaat de verplichting in tegen artikel 8 over het recht op respect voor het persoonlijke leven, maar het Hof was het daar niet mee eens, en verklaarde dat de vaccinaties ‘in het beste belang’ voor de kinderen zijn, zodat ‘ieder kind door vaccinaties of groepsimmuniteit is beschermd tegen ernstige ziekten.’

Weg vrij voor verplichte vaccinaties en corona paspoorten

‘Verplichte vaccinaties kunnen in een democratische samenleving worden beschouwd als noodzakelijk,’ aldus de Europese rechters. Hoewel dit oordeel niet direct over Covid ging, kan dit in de zeer nabije toekomst extreem ingrijpende gevolgen hebben voor iedere burger. Behalve verplichte vaccinaties wordt hiermee namelijk ook de weg vrijgemaakt voor verplichte vaccinpaspoorten, die vereist zullen worden om toegang te krijgen tot horeca en evenementen, en later ook tot instanties, instellingen en bedrijven (no jab = no job).

Volgens ECHR rechtsexpert Nicolas Hervieu bekrachtigt het besluit inderdaad het streven van de Europese politiek om Covid vaccinaties verplicht te stellen (1). (Voor verstokte vaccin voorstanders, lees bijvoorbeeld eens 13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen ( / Vaccin voorstanders gebruiken verwrongen en tegenstrijdige logica om anderen te verplichten zich ook te laten inenten – ‘Maar mazelen, kinkhoest en polio zijn toch bijna verdwenen door vaccins?’).)

Systeem van ‘het Beest’ weer een stap dichterbij

Wat de implicaties hiervan zijn heb ik in tal van artikelen uitgebreid beschreven (zie hyperlinks onderaan). Het volstaat om dit bericht wederom af te sluiten met de bekende Bijbelse profetie waarin (op basis van de grondtekst) exact wordt beschreven wat de komende jaren zal worden gedaan en waar dit toe zal leiden, indien niet voldoende mensen bereid zijn om er alles aan te doen om de komst van dit ten diepste anti-humane, duivelse systeem te stoppen:

En het (Beest = wereldrijk) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken (charagma = ‘ets’ , prik) gegeven wordt… en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken heeft.’

 

Xander

(1) Summit News

Zie ook o.a.:

03-04: Oud-vicepresident Pfizer bevestigt dat coronavaccins massale depopulatie kunnen veroorzaken
30-03: 24 wereldleiders pleiten voor snelle oprichting wereldwijde WHO-vaccindictatuur
23-03: Leraren in ‘Vaccinatie Natie’ Israël raken baan kwijt als ze Covid vaccins weigeren
22-03: Aartsbisschop Viganò noemt Great Reset de oprichting van ‘het rijk van de Antichrist’
20-02: Angela Merkel: Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd
18-02: Mark Zuckerberg: ‘Vaccins veranderen menselijk DNA, lange termijn gevolgen onbekend’
15-03: Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid vaccins
13-02: Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties
05-02: Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in, rest EU zal volgen
31-01: Gelauwerde Amerikaanse toparts riskeert reputatie door coronavirus en vaccin biowapen te noemen
22-01: Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
13-01: Groot Brittannië voert met onmiddellijk ingang test met vaccinpaspoort uit
10-01: Paus Franciscus herhaalt eis dat iedereen en Covid vaccin moet nemen
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’

2020:
22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraar van gezondheidszorg
21-12:  Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
18-12: Universele Verklaring van Verzet tegen Gedwongen Vaccinaties actueler dan ooit
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen ( / Vaccin voorstanders gebruiken verwrongen en tegenstrijdige logica om anderen te verplichten zich ook te laten inenten – ‘Maar mazelen, kinkhoest en polio zijn toch bijna verdwenen door vaccins?’)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’ (In Nederland (15 vaccinaties) 25% kinderen chronisch ziek – Wetenschappers beginnen te erkennen dat anti-vaxxers terechte kritische vragen stellen)
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
04-10: Paus wil in 2020 pact met wereldleiders sluiten voor oprichting klimaatdictatuur (/ Grote crisis gepland om weg vrij te maken voor Luciferiaanse wereldorde)
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

66

 1. En dit!
  Dr. Ryan Cole zegt dat Vitamine D (en zink) heel veel kan doen voor de Covid-bestrijding (zoek op waarvoor nog meer) én Ivermectine, dat plaats moest maken voor Remdesiver, war niks doet maar wel heel duur is. De reden volgens hem is dat als blijkt dat ze een medicijn hebben tegen er geen vaccin gemaakt mag worden.
  ik belde met een vriend die de naam opzocht. Er stonden 7 factchecks in zijn smartphone onder die naam: die man vertelt leugens!….

 2. Prof. Luc de Montagnier heeft onlangs via een experiment bewezen dat DNA moleculen teleporterend zijn in water. Dat is nogal wat!!! Planten en dieren hebben ook een DNA en kunnen dus teleporterend (homeopathisch ?) overgebracht worden in ons lichaam, wat voor 80 % uit water bestaat? Wat dan met geaborteerde foetussen wiens DNA gebruikt wordt voor het kweken van mMRA vaccins? Ook al is de navelstreng niet aangelegd, krijgen we dan dat DNA Teleporterend ook binnen via water.? En het DNA van de vader, want die was ook in het spel, Krijgen we dat DNA + gratis alle genetische afwijkingewn ook binnen met dat vaccin?

 3. @Peet: als u een computer heeft kunt u online een bestelling doen bij de AH voor € 70,- min., Bij de Jumbo voor € 50,-en bij de pickup voor € 25,-, zo hij in uw buurt levert.
  Mocht u geen computer hebben dan is het misschien mogelijk om bij een super in de buurt telefonisch een bestelling te doen waarbij ze een klantnummer aanmaken en de rekening. sturen.

 4. Ik zit in een , volgens de overheid, 3 dubbele risicogroep. Maar ik weiger me te laten vaccineren met iets waar geaborteerde mensjes voor zijn gebruikt. Ik ben geen kannibaal. En ik wil geen verplichte vaccinatie. Mijn lijf is van mij en niet van de overheid. Het probleem voor mij is dat als het vaccineren verplicht gaat worden of als je een vaccinatiepaspoort moet hebben om naar de supermarkt te kunnen hoe krijg ik als iemand zonder familie en met weinig sociale contacten dan mijn voedsel? Moet ik dan verhongeren? Iemand nog tips?

 5. De organisaties zoals VN, WHO, WEF, EMA, ECHR, etc, die de beslissingen nemen zijn niet door overheden opgezet, maar door bedrijven. Die bedrijven dicteren regels, die door de regeringen klakkeloos worden opgevolgd, niet gehinderd door enige kennis van zaken. Bv. EMA, die de tijdelijke goedkeuring heeft verleend wordt voor 91% betaald door de pharma. De aankomende wereldregering bestaat uit bedrijven.

  Dit hele circus is na te lezen in het scenario SPARS 2025-2028 (eigenlijk 2020-2023) uit 2017 van het John Hopkins Institute, waarin per maand de huidige voorgeschreven handelingen staan. Lees het en je weet wat er de komende maanden ‘spontaan’ gebeurt.

  Voor de pro-vaxers: in de jaren ’50 zijn de vaccinaties ingevoerd tegen ziekten, die door betere hygiëne toen al verdwenen waren, zoals mazelen. De polio-uitbraak kwam voor 70% door het vaccin. De griepprik loopt altijd achter op de nieuwe griep en bestaat voor 50% uit kwik. Tetanus bestaat niet. Het bestaan van het mazelenvirus is nooit bewezen. Iemand met mazelen- of griepvirus injecteren en ziek te maken om beschermd te zijn tegen mazelen of griep is totale onzin. Ons lichaam kan dat beter. Het resultaat van die fantastische spuiten is, dat in Nederland het aantal chronische zieken is gestegen van 2% naar 25%.

 6. Binnenkort nieuws dat landen de code / verdrag van Neurenberg opheffen, daar het niet meer past bij deze huidige pandemie.
  Let maar op.

 7. @Krit Noot schreef:
  08/04/2021 om 9:09 pm

  Goede vraag., maar niet zomaar te verklaren door het feit dat mensen niet gevaccineerd zijn. Er zijn namelijk in die tijd ook gevaccineerden besmet. Als je de mazelen hebt gehad, dan ben je voor je leven beschermd. Er zijn wereldwijd genoeg gevallen bekend van uitbraken van bijvoorbeeld bof en mazelen onder gevaccineerden. Hoe kan dit? Wel, dat komt mijns inziens doordat de gevaccineerden geen provirus aanmaken, met als gevolg dat er geen intracellulaire immuniteit is. Als je de mazelen op natuurlijke wijze doorloopt, dan vindt er naast een extracellulaire immuunrespons ook een intracellulaire respons plaats, omdat in het laatste geval de streng die codeert voor mazelen of bof in ons DNA als provirus wordt opgeslagen en mee repliceert in de celdeling. Het is een feit dat dit niet gebeurt bij de BMR vaccins, waardoor mensen die gevaccineerd zijn met dit vaccin ook mazelen kunnen krijgen. Je zult dus de uitbraak in de Bible belt kunnen verklaren vanuit andere aspecten dan vaccineren (gezinssamenstelling, leefwijze, omgevingsfactoren als smog). Analyses gaan altijd fout als je bij voorbaat dingen uitsluit waarvan niet met 100% zekerheid gezegd kan worden dat deze uitgesloten mogen worden.

  Het enige vaccin dat werkt is het Jenner vaccin; daarbij wordt wel provirus aangemaakt. Het is te zot voor woorden dat de heren wetenschappers zich laten overtroeven door een plattelandsdokter uit de 18e eeuw.

 8. @Svalbard

  Over effecten op de gezondheid: wat te denken van je geestelijke/mentale gezondheid? Wat doet de gen therapie met de mens? Wat is het einddoel van genetische manipulatie?

  Wantrouw de overheid. Vermijd de MSM. Zoek de waarheid.

 9. @Cor

  Dat het huidige vaccin niet het merkteken is… wel de huidige vaccins nog niet maar het leid wel naar nieuwe vormen van vaccineren die wel zo gezien kunnen worden.

  Wat betreft die predikers/evangelisten, hun pro standpunt over het vaccin kan je m.i. zien als een graadmeter voor hun beoordelingsvermogen dus ook van de Schriften.

  Wantrouw de overheid. Vermijd de MSM. Zoek de waarheid.

 10. Er is nu zoveel gedoe rond bijwerkingen van o.a. AstraZeneca, dat steeds meer mensen gaan bedanken voor die prik.
  De berichten over in sommige gevallen ernstige bijwerkingen met blijvende gevolgen circuleerden aanvankelijk alleen via de alternatieve media, hoofdzakelijk op het internet. En dat is niet van gisteren of vorige week, want die berichten doen al veel langer de ronde. Nu pas beginnen dit soort berichten door te sijpelen in de reguliere media.
  Ik ben geen antivaxer, laat dat duidelijk zijn, maar ik heb zo mijn bedenkingen op de mNRA techniek die ze nu gebruiken. Theoretisch steekt het verhaal mooi in elkaar, maar we begeven ons met deze vaccins op onbekend terrein.
  Er zijn gerenommeerde immunologen zoals Pierre Capel, die duidelijk maken dat deze vaccins mogelijk ernstige schade kunnen aanrichten, die bovendien onomkeerbaar is. Het kan goed gaan, hetgeen bij de meeste mensen wel het geval is tot nu toe, maar er zijn al vele slachtoffers gevallen, soms zelfs met dodelijke afloop. Er zijn ook gevallen van doofheid, blindheid of verlammingsverschijnselen gemeld.
  Ik ben in ieder geval niet van plan om me te laten vaccineren, omdat ik de huidige mNRA vaccins niet vertrouw.
  Toch wil ik wel melden dat mijn moeder van 88 de vaccinatie gehad heeft, tweede prik halverwege maart.
  Ze heeft geen enkele last gehad van bijwerkingen.
  Maar voor mij speelt nog steeds de vraag wat het op de langere termijn met je gezondheid doet.
  Gentherapie vind ik niet acceptabel, er is nog niets bekend over wat het vaccin met je gezondheid doet na een paar jaar.

 11. WHO medewerker openbaart de helse plannen via de Coronagekte !!!

  https://www.frontnieuws.com/who-insider-blaast-alarm-over-gates-en-gavi/

  ké mensen, vandaag staat jullie een echte traktatie te wachten. We hebben veel van de stukken al eerder gepresenteerd, maar dit zal helpen ze in het juiste perspectief te plaatsen. Dat is de fase waarin we ons nu bevinden. We hebben de feiten, we moeten alleen nog begrijpen wat ze betekenen en ze op de juiste manier interpreteren.

  Dit is echt een belangrijk artikel. Het katalyseerde mijn begrip van wat er in hemelsnaam aan de hand is. De feiten liggen voor de hand; de totale reactie op de wereldwijde pandemie werd mogelijk gemaakt door de Wereldgezondheidsorganisatie. Hun aanbevelingen werden door vrijwel elke regering op aarde opgevolgd, bericht Dr. Joseph Mercola.

  Niemand zal dit feit betwisten. het volgende datapunt is: wie controleert de WHO? Sommigen zullen dit betwisten, maar het bewijs is vrij duidelijk en solide. Het is Bill Gates, die de grootste financier van de WHO werd toen de toenmalige president Trump vorig jaar de Amerikaanse steun stopte.

 12. Achter het globalisme verschuilt het totalitarisme, de overtreffende trap van een dictatuur. Totalitarisme is niet nationalistisch maar wil wereldheerschappij. Vergelijk de vaccinpaspoort gerust met de arbeidskaart van Stalin : ‘Zonder deze kaart kon niemand arbeid verrichten, reizen of zich levensmiddelen aanschaffen. Deze kaart bevatte een gedetailleerd verslag van ieders beroepsactiviteit.’ Hannah Arendt ‘Totalitarisme blz. 88,
  Het nieuwe uniform van de politie moet de agent een militaire look geven. Dat lijkt niet toevallig ; het totalitarisme regeert door de sterke arm.
  Testplicht. Inentingsplicht. Er wordt beslag gelegd op uw lichaam – en dat is lijfeigenschap nieuwe stijl.
  De NWO wordt opgehangen aan COVID-19. Noem het een – rashygiẽne-variant.
  ‘Samen tegen corona’ zou wel eens ingeruild kunnen worden voor ‘samen tegen Putin’ nu de oppositie tegen het coronabeleid steeds sterker wordt – en de architecten van de NWO een vlucht vooruit kunnen doen in een grote oorlog.
  Komen we vreedzaam uit de coronacrisis? Nee, dat geloof ik niet.

 13. Pak je popcorn erbij mensen.

  De elite kiest zelf voor hun eigen vernietiging. De arrogantie komt te vroeg :;

  Als je deze oorlog snap, begrijp je wat er gebeurt. De vijand van de mensheid gaat dit niet redden. Wij hebben nu het gevoel dat wij het niet gaan redden (en deels is dit ook zo), maar het zal niet zo zijn dat de mensheid als rijpe appelen naar de slachtbank heeft laten leiden.

 14. Krit Noot schreef:
  08/04/2021 om 9:25 pm

  @BoerkeuitBrabant,
  stel we nemen aan dat een mazelen vaccin werkt en iemand kiest ervoor om geen vaccin te nemen. Dan vrijwaard dat momenteel de werkgever niet.
  Dus stel iemand krijgt door zijn eigen keuze op het werk dan de mazelen, dan is de werkgever aansprakelijk.
  Daarnaast is de werkgever ook aansprakelijk voor besmetting van andere cliënten door een besmette client.
  De werkgever wapent zich tegen hoge boetes, ziekteverzuim en schadeclaims van nabestaanden in geval van sterfte om dan maar te eisen dat clienten gevaccineerd zijn.

  Ik pleit daarom ervoor dat als iemand kiest om zich niet te laten vaccineren, dat de werkgever dan nooit voor de kosten van eventuele gevolgen hoeft op te draaien. En dat een werkgever ook niet aansprakelijk gesteld kan worden als hij niet gevaccineerde clienten toelaat die vervolgens andere niet gevaccineerde clienten aansteken.

  Hoe weet je dan waar en wanneer er besmetting heeft plaatsgevonden? Men kan alleen het op de werkgever afschuiven als iedereen constant in de gaten wordt gehouden en men kan uitsluiten dat er niet elders besmet is.

  Ik pleit ervoor om helemaal niet zulke discussies te voeren. Stop met de controle maatschappij. Stop met angst creëren voor virussen. Vaccins zijn niet nodig. Bovendien, het vertrouwen wat je hebt in de ouderwetse vaccins kun je niet toepassen op de nieuwe experimentele gen therapie.

  Wantrouw de overheid. Vermijd de MSM. Zoek de waarheid.

 15. Mijn vorige reactie had nog bij moeten staan dat ik Mo citeerde op 08/04/2021 om 5:04 pm.

 16. Als je je straks niet laat vaccineren, verlies je wellicht je baan, ouderlijk gezag, huis, alle bezittingen, verzekering tegen wat dan ook…. guess what? Als je je wel.laat vaccineren zal dat ook het geval zijn met deze build back better WEF communisten. Own nothing… be happy…

 17. Raad van Europa: geen verplichte vaccinaties en geen discriminatie van niet-gevaccineerde personen
  Op 27 januari ondertekende de Raad van Europa Resolutie 2361, waarin staat dat vaccinaties in EU-lidstaten niet verplicht mogen zijn. Bovendien mogen niet-gevaccineerde personen op geen enkele manier worden gediscrimineerd. Dit maakt in feite een einde aan het idee van “vaccinpaspoorten”.
  https://www.nyatider.nu/council-of-europe-no-compulsory-vaccinations-and-no-discrimination-against-the-unvaccinated/?fbclid=IwAR2xKeScWUCTGruiXd_ggkeLsfcQKbbL0bOy4C3JjVYYeK8EOXlRYp4emcE
  Vandaag kwam er een bericht, dat landen mogen beslissen tot gedwongen vaccinatie, maar dat zou wel eens bedoeld kunnen zijn om grote onrust te creëren.

  Als ze gelijk komen met: overal verplicht testen of verplichte vaccins, dan is er teveel weerstand. Het zijn verschillende EU organen die de indruk wekken dat er voor onze belangen wordt opgekomen en er echt een democratisch proces aan de gang is.
  De manier waarop ze hun agendapunten doorvoeren is stapsgewijs. Zoals het in Nederland ook vaak gaat: eerst wat nieuwsberichten over crisis en maatregelen. En dan debat en onduidelijkheid wat er gaat gebeuren en dan meer druk door media/rivm/omt. En dan komt de noodwet er en de mondkapjes en de avondklop en de verplichte testen. En de identificatie-vaccinatie-biometrie technologie (denk je dat Bill Gates en co, voor niets al die biljoenen in deze technologie investeren?).

  Maar daaraan vooraf dus eerst wetten maken die nog de schijn wekken dat het wel meevalt. Maar als ze er eenmaal zijn en we er aan gewend zijn, kom je er niet meer vanaf. En is er vaak al ruimte ingebouwd om maatregelen en bevoegdheden in de toekomst uit te breiden wanneer het weer ‘crisis’ is.

  https://www.trouw.nl/opinie/in-het-wetsvoorstel-over-testbewijzen-zit-een-vaccinatieplicht-verborgen~ba3721c7/

 18. Sinds het 1e kwartaal van 2020 zijn er 36 doden geconstateerd bij het CDC
  het 1e kwartaal van 2021 heeft 2,050 doden(19 maart). dit is een toenamen van bijn 6000%
  Ondanks deze schokkende toename blijft men ontkennen dat dit door de vaccinatie komt!

  ‎Zoals meerdere keren is gemeld, zijn de ‎‎CDC en de FDA criminele organisaties‎‎ die worden gerund door Big Pharma-insiders die worden gecontroleerd door de Wall Street Billionaires en bankiers. Hun belangrijkste belang is het beschermen van Big Pharma en hun producten, en niet de gezondheid van het publiek.‎

 19. @BoerkeuitBrabant,
  stel we nemen aan dat een mazelen vaccin werkt en iemand kiest ervoor om geen vaccin te nemen. Dan vrijwaard dat momenteel de werkgever niet.
  Dus stel iemand krijgt door zijn eigen keuze op het werk dan de mazelen, dan is de werkgever aansprakelijk.
  Daarnaast is de werkgever ook aansprakelijk voor besmetting van andere cliënten door een besmette client.
  De werkgever wapent zich tegen hoge boetes, ziekteverzuim en schadeclaims van nabestaanden in geval van sterfte om dan maar te eisen dat clienten gevaccineerd zijn.

  Ik pleit daarom ervoor dat als iemand kiest om zich niet te laten vaccineren, dat de werkgever dan nooit voor de kosten van eventuele gevolgen hoeft op te draaien. En dat een werkgever ook niet aansprakelijk gesteld kan worden als hij niet gevaccineerde clienten toelaat die vervolgens andere niet gevaccineerde clienten aansteken.

 20. Verplichte vaccinatie ? Onze buurvrouw van 80 heeft een dochter (chirurg) die zo STOM was om een vaccin te laten inspuiten …Zij is half verlamd en moet maanden in revalidatie !!!

  Zelfs in geval van verplichting zal ik ALTIJD zo een giftig vaccin weigeren !!! Nog liever ontslag !

 21. @Lammert, Hoe verklaart u dan de recente uitbraken van de mazelen in o.a. 2013 die plaats vonden in de biblebelt. Dat uitgerekend de mazelen diverse keren uitbrak in alleen dat deel van Nederland dat niet gevaccineerd is tegen mazelen.

  Indien vaccins niet werken dan zouden die mazelen uitbraken toch ook in de gevaccineerde delen van Nederland moeten plaats vinden?

 22. @Theo Kainos, het artikel gaat niet specifiek over Corona en mijn reactie ook niet.
  Het concrete voorbeeld dat ik in gedachte had met mijn reactie is de kinderopvang in Nederland en de mazelen uitbraak in de biblebelt in o.a. 2013.
  Ook hier waren destijds diverse kinderdagverblijven die alleen ingeente kinderen toelieten.
  De wet moet transparant zijn en voor alle virussen hetzelfde zijn.
  Mag een kinderdagverblijf dat eisen?
  Stel dat u geen vaccinatie tegen bijvoorbeeld mazelen zou willen nemen om welke reden dan ook.
  Wat zou dan gebeuren als u werkgever u in contact laat komen met iemand die de mazelen heeft en u overlijd
  Heeft u werkgever dan niet voldaan aan de arbowet en moet hij uw nabestaanden dan een schadevergoeding betalen en krijgt hij daarbovenop een boete van de arboinspectie?
  Of mag hij eisen dat uw clienten geprikt zijn voor mazelen om u te beschermen?

  Persoonlijk zou ik ervoor willen pleiten dat als een werknemer er zelf voor kiest om geen vaccinatie te nemen dat zijn werkgever nooit aansprakelijk gesteld kan worden indien de werknemer dan toch het virus oploopt op de werkplek.

 23. Xander, hoe zit het met de code van Neurenberg?
  1947 | DE CODE VAN NEURENBERG

  10 Punten
  De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijk
  Dit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven; in staat moet zijn zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang; en moet voldoende kennis en begrip hebben van het betreffende onderwerp zodat hij of zij in staat is een onderbouwde keuze te maken. Dit laatste vereist dat voordat de proefpersoon zijn of haar keuze kan bevestigen duidelijk gemaakt moeten worden de aard, duur en doel van het experiment ; de methode en middelen waarmee het uitgevoerd worden; alle te redelijkerwijs te verwachten ongemakken en risico’s; en de gevolgen voor de gezondheid of de persoon die mogelijk deel zal nemen aan het experiment. De plicht en de verantwoordelijkheid voor het vaststellen van de kwaliteit van de toestemming ligt bij de persoon die het experiment initieert, aanstuurt of eraan deelneemt. Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander.
  Het experiment moet zo ontworpen zijn dat het vruchtbare resultaten oplevert voor de samenleving, die niet met andere methoden of middelen te behalen zijn, en niet willekeurig en onnodig van aard.
  Het experiment moet zo ontworpen zijn en gebaseerd zijn op de resultaten van dierproeven en kennis van de natuurlijke geschiedenis van de ziekte of een ander onderzocht probleem, zodanig dat de verwachte resultaten de uitvoering van het experiment rechtvaardigen.
  Het experiment moet zo uitgevoerd worden dat alle onnodige fysieke en mentale leed en letsel voorkomen worden.
  Een experiment moet niet worden uitgevoerd wanneer er a priori reden is om ervan uit te gaan dat overlijden of een handicap het gevolg zullen zijn; behalve misschien in het geval dat de uitvoerende artsen zelf ook als proefpersoon dienen.
  Het met het experiment genomen risico moet nooit groter zijn dan het humanitaire belang van het probleem dat het experiment moet oplossen.
  Degelijke voorbereidingen moeten worden getroffen, en adequate voorzieningen moeten worden aangeboden om de proefpersoon te beschermen tegen mogelijk letsel, handicaps of overlijden.
  Het experiment moet alleen worden uitgevoerd door wetenschappelijk gekwalificeerde personen. De hoogste graad van vaardigheid en zorg moeten worden vereist van de personen die het experiment leiden of uitvoeren, in alle stadia van het experiment.
  Gedurende de gehele loop van het experiment moet het de proefpersoon vrij staan om het experiment ten einde te brengen als hij of zij een fysieke of mentale staat heeft bereikt waardoor voortzetten van het experiment hem of haar onmogelijk lijkt.
  Gedurende de gehele loop van het experiment moet de verantwoordelijke wetenschapper voorbereid zijn het experiment te staken, in ieder willekeurig stadium, als hij of zij reden heeft om aan te nemen, met gebruik van het gezond verstand, de superieure vaardigheid en het zorgvuldig oordeel dat van hem of haar vereist wordt, dat voortzetting van het experiment zal leiden tot letsel, handicaps of overlijden van de proefpersoon.

 24. Niemand van ons heeft die rechters ooit gekozen.
  Niemand van ons heeft ooit de mac over willen dragen aan de EU vanuit ons land Nederland!
  Rutte heeft het referrendumnaast zich neer gelegd want ruim 60 % wilde niet de voorgestelde wetgeving.
  Van mij krijgen al deze ‘rechters'( duivels zijn het!) de middelvinger en het zal me worst zijn wat ze zullen schreeuwen en tieren op de Jongste Dag!

  Ziehier wat we moeten doen: Kijk naar Jensen aflevering 327 minuut 20.20
  Daar ziet u een cafe in Vancouver ( Canada) waar twee zeg maar BOA’s naar binnen komen. De dappere caféhoudster eist dat ze weggaan en gooit ze voor de voeten : ik heb u niet gevraagd binnen te komen , u pleegt huisvrede breuk. En dan komen alle gasten ook ni beweging en scanderen massaal: Get Out en blijven dat scanderen tot de twee fascisten eindelijk aftaaien.
  Vergeef me het taalgebruik!
  Zo moeten wij het ook aanpakken! Gewoon negeren al die maatregelen. En de Oud Gereformeerden van Urk moeten weten dat ze het morele, het medische , het wetenschappelijke en ja ook het Bijbelse gelijk aan hun kant hebben want wij dienen God meer te gehoorzamen dan onze nep Regering!
  Hugo de Frinkandel en Pinokkio de premier en Kaag, schoothondjes zijn het van het WEF! Ook helaas de vorstin is al ingepakt door een zetbaas van satan, Klaus Schwab.
  Dat is mijn mening.

 25. Verplichting gaat komen, het indirecte wordt versterkt door leugenachtig aanprijzen van dit goedje en de angst die de mens heeft omtrent de corona besmettingen. Een half jaar terug was het aantal ziekenhuis opnames de grootste boosdoener..{ die ook een leugen was} maar nu wordt het aantal positieven als strijdmiddel gebruikt als zinde het killer virus!!!!

  Wat mij ook opvalt is het aantal predikers op youtube ….met name Amir Tsarfati een Joodse evangelist die ik respecteer met zijn profetie updates., maar nu toch heel anders bekijk doordat hij een promoot filmpje had gemaakt over het vaccine. In deze film werd door twee jonge pharmaceutics de betrouwbaarheid van dit mrna vaccine als het ware gepresenteerd.

  Ik schrok wel degelijk van zijn goedkeuring hierin, omdat de meeste hier op de site bekend zijn met de e.v.t gevolgen die na injecteren kunnen onstaan., met e.v.t dodelijke afloop.
  Nog niets is bekend wat dit mrna vaccine gaat doen in nabije toekomst?!

  Daarnaast ook een uitspraak van de bekende evangelist Jack Hibbs in America ,. dat het vaccine niet het teken van het beest is!!! Daar hebben zij samen natuurlijk gelijk in, want je moet het beest aanbidden, zoals in de Bijbel staat geschreven.

  Helemaal gelijk dus,….but,…hoe kunnen zij dit goedje betrouwbaar achten en totaal niet over de gevolgen van e.v.t bijwerkingen spreken, zelf zulke bijwerkingen op grote schaal na vaccineren. Mijn vraag zij weten toch ook de cijfers die Xandernieuw presenteert in voorgaande rubrieken.

  Amir Tsarfati wil dus graag blijven evangeliseren en zal dus dit vaccine nemen, zodat hij wereldwijd per vliegtuig het Woord van God kan verkondigen.
  Mijn baan staat op het spel, omdat ik geen blad voor de mond neem en duidelijk maak dat ik tegen dit vaccine ben wat zeker nog tot eind 2022/2023 in de test-face zit.

  Dus {deze} evangelisten zien geen probleem voor het corona vaccine en willen vrolijk Gods Woord verkondigen omdat dit hun {werk} missie is!!!

  Mag ik als gelovige even op mijn achterhoofd krabben,….wat en hoe denken jullie, hoor graag een mening.

  Ga niet een link plaatsen want hier ben ik niet goed in, de video van Amir zal ongetwijfeld op het net staan onder vaccine..vaccineren, met natuurlijk zijn eigen naan in zoekresultaat

  groet

 26. Ik zie toch gevaar in de term “virus wappies” dat toch op niet goed wijs of gek aanduid.
  En we leven nu helaas in een land waar je ook gedwongen opgenomen kunt worden?
  En in dit land zelfs gedwongen medicatie opgelegd kunt krijgen voel je het al?
  Dan zijn we erg snel samen soms morrend geconditioneerd en in lock down gezet en gebleven de kleine kinderen wennen sneller als wij volwassen mensen begrijpen.
  Dan de vele demonstraties zijn een valkuil geworden het geweld en rellen al dan niet door undercover agenten of romeo”s zijn strafbaar.
  Dus als de wet word overtreden vervalt het recht op demonstratie en reden tot rechts geldigheid is mij duidelijk.
  Dan zitten we steeds dieper in een zinkend schip van de vrije mensen onderdrukt door elite en farmaceutische belangen.
  Ik hoop dat het meevalt maar ben van pessimist nu een realist en weeg mijn of onze kansen af en zoek naar antwoorden.

 27. @ joost schreef: 08/04/2021 om 5:56 pm
  Dank voor deze bemoediging !

 28. In 40-45 werden de joden, zigeuners en homo’s als makke schapen naar de dood (gaskamers) gebracht. Nu wordt de dood (vaccins) naar jou toe gebracht. Weer allemaal makke schapen?

 29. Touristen kunnen binnenkort weer naar Israel, maar moeten wel gevaccineerd zijn.

  Dit is nog maar het begin.

 30. Die Globalisten hebben maling aan onze grondrechten. Zeker weten dat ze zelf die troep niet in zich laten spuiten.
  Verplichte vaccinatie is in strijd met de universele verklaring voor de rechten van de mens. Dat is dus nog een stapje hoger. Dus de juridische grond ontbreekt m.i. nog steeds. Hopelijk gaan wel steeds meer mensen dit bedrog en terreur doorzien. Het is de hoogste tijd.

 31. Ik word ook ziek van dat “veilig” dit of “veilig” dat. Veilig winkelen bijvoorbeeld. Hoezo? Liepen er voorheen dan gewapende terroristen rond? Stay safe is een mantra geworden waar werkelijk alles voor dient te wijken.

 32. @ Krit Noot: Of op welke manier kan de werkgever anders de veligheid van zijn werknemer in een contactberoep garanderen?

  Het antwoord hierop is simpel: ofwel een vaccin werkt en degene die bescherming wil is beschermd, of hij werkt niet. Als men gaat eisen dat iedereen gevaccineerd moet worden omdat anders gevaccineerden ook ziek zouden kunnen worden dan is het voor mij een teken dat het vaccin niet (goed) werkt.

 33. Mooi en duidelijk artikel, Xander!
  Tja, als 72 jarige zeg ik: Nazi Rechters. DE EU is v.w.m. betreft het Vierde Rijk.
  Hitler zou zich in z’n graf omdraaien van vreugde, mocht hij dit vernemen.
  Het antwoord zal uiteindelijk komen van JHWH/Christus, Die was, Die is en Die komen zal!!
  Halleluja!
  Vreest niet, want Ik ben met U tot het einde der dagen, zegt de HEER Jesus Messias.
  De vreugde des HEEREN is onze kracht!
  Shalom,
  Joost

 34. Dit is eigenlijk al langer bekend,
  Waar ik me vreselijk aan stoor , Ik hoor iedereen dat de terrassen open moeten en we weer naar Turkeye moeten ,wat ze vakantie noemen.
  Maar gaan we pikken dat ze ons verplicht volspuiten?

 35. Krit Noot, Hierbij maakt u een denkfout. U gaat er dus vanuit dat de vaccinatie niet beschermd en daarom moet iedereen zich laten vaccineren. Maar waarom zal iedereen zich laten vaccineren met een vaccin dat niet beschermd ? Als het wel werkt is het zeldzame angstige schaap op de werkvloer na vaccinatie dus beschermd tegen het virus (dus tegen ongevaccineerde collega’s). Daarnaast staat het deze persoon vrij om aanvullende maatregelen te treffen. 4 mondkapjes over elkaar, handschoenen en een face-shield. Vanaf het begin van de zogenaamde pandemie (plandemie) ben ik werkzaam in een contactberoep. Navraag bij zeker 100 collega’s leert mij dat er slechts 3 collega’s in deze crisis geloven. Er is ook geen enkel personeelslid opgenomen geweest na besmetting (positieve PCR). Keren gewoon topfit terug na verplicht thuis te zijn gebleven. De onderzoeken op de werkvloer van FNV/CNV zijn Fake. Zelf heb ik ook zo’n enquete ontvangen en er wordt geen enkele ruimte gelaten voor een ander geluid. Bijvoorbeeld dat je last hebt van de Corona-Maatregelen (met name niet werkend-mondkapje). Je kan je dus voorstellen dat alleen bange personeelsleden reageren. Je kon ook aangeven of Nieuwsuur contact met je op mocht nemen. Dan kun je wel nagaan dat ze het meest bange schaap voor de camera brengen. Zo worden we bespeeld. Direct na het ontvangen van deze enquete heb ik mijn lidmaatschap opgezegd. Is een mondkapje en een experimenteel vaccin veilig ? Peer reviewed onderzoeken voor wat betreft het mondkapje bewijzen van niet. Het het fase3 vaccinatie-experiment mag niet eens massaal worden uitgevoerd op mensen. Tenminste, toen er nog mensenrechten bestonden. Grondwet, Code van Neurenberg.

 36. @Julia: er valt hier inderdaad niets aan te doen, het is immers niet voor niets een profetie! Mensen moeten echter wel gewaarschuwd worden en duidelijk gemaakt worden waar ze aan beginnen.
  Iedereen moet dus een eerlijk kans krijgen om een keus te maken tussen licht en duisternis. Hoe zou men hiervan weten als het niet vertelt wordt?

  Zelfs een engel zal op een den duur rondgaan om tegen het systeem van het Beest te waarschuwen! Hoe zal God anders de wereld rechtvaardig kunnen gaan oordelen als niet iedereen een eerlijk kans krijgt?

  Het Beest systeem viert momenteel haar hoogtijdagen, maar de profetie is ook dat dit systeem zal vallen en vernietigd zal worden, en degenen die hier willens en wetens mee zijn gegaan, gaan er ook mee (eeuwig) ten onder! Dus het is gewoon een kwestie van tijd en een gewaarschuwd mens…..!

 37. @Krit Noot schreef:
  08/04/2021 om 3:41 pm

  Nee, ik snap helemaal niets van uw dilemma, omdat u in uw verhaal suggereert dat er een verband is tussen het waarborgen van de veiligheid van een werknemer en de werking van vaccins. Deze relatie is nooit aangetoond. Wat wel is aangetoond is dat vaccins niet werken en dat daarmee de veiligheid van een werknemer op grond hiervan nooit kan worden gegarandeerd.

  Weg dilemma.

 38. @Krit Noot

  De directeur van onze zorg stichting heeft van tevoren verteld dat  het vaccin niet verplicht is.  De reden dat ik er voor kies om niet van het aanbod gebruik te maken is dat de FDA (Food and Drug Administration) in een document mogelijk sterfte  en 22 ernstige ziekten en tegenreacties door Covid-19 vaccins vermeldt!

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/fda-vermeldt-in-document-mogelijke-sterfte-en-deze-22-ernstige-ziekten-en-tegenreacties-door-covid-19-vaccins/

  Deze benadering is in strijd met het voorzorgsprincipe, dat vereist dat een medische interventie veilig wordt bewezen voordat deze op de markt wordt gebracht. Als bekend is dat het product op voorhand schade, en vooral de dood, kan veroorzaken en toch kan worden vrijgegeven zonder dat het publiek volledig op de hoogte is van deze risico’s, is dit een flagrante schending van de medisch-ethische principes die zijn vastgelegd in de code van Neurenberg om schending van de mensenrechten te voorkomen!

  Ook een advies om zorgmedewerkers die met risicogroepen werken te laten vaccineren met een vaccin met zoveel bijwerkingen waaronder mogelijk de dood is volledig in strijd met artikel 3 van de Arbowet die zegt dat de werkgever verplicht is om op de veiligheid en de gezondheid van zijn personeel te letten!

  https://wetten.overheid.nl/BWBR0010346/2020-12-01

  https://5gisnietoke.nl/feiten/Neurenberg-code.html

  https://www.greenmedinfo.com/blog/covid-19-vaccine-bombshell-fda-documents-reveal-death-21-serious-conditions-possi1?utm_campaign=Daily%20Newsletter:%20COVID-19%20Vaccine%20Bombshell:%20FDA%20Documents%20Reveal%20DEATH%20+%2021%20Serious%20Health%20Conditions%20As%20Possible%20Adverse%20Outcomes%20(Tk2JTA)&utm_medium=email&utm_source=Daily%20Newsletter&_ke=eyJrbF9lbWFpbCI6ICJkZS52b2V0a2xpbmlla0B0ZWxlbmV0LmJlIiwgImtsX2NvbXBhbnlfaWQiOiAiSzJ2WEF5In0=

 39. Raad van Europa: geen verplichte vaccinaties en geen discriminatie van niet-gevaccineerde personen
  Op 27 januari ondertekende de Raad van Europa Resolutie 2361, waarin staat dat vaccinaties in EU-lidstaten niet verplicht mogen zijn. Bovendien mogen niet-gevaccineerde personen op geen enkele manier worden gediscrimineerd. Dit maakt in feite een einde aan het idee van “vaccinpaspoorten”.
  https://www.nyatider.nu/council-of-europe-no-compulsory-vaccinations-and-no-discrimination-against-the-unvaccinated/?fbclid=IwAR2xKeScWUCTGruiXd_ggkeLsfcQKbbL0bOy4C3JjVYYeK8EOXlRYp4emcE
  Vandaag kwam er een bericht, dat landen mogen beslissen tot gedwongen vaccinatie, maar dat zou wel eens bedoeld kunnen zijn om grote onrust te creëren.

 40. In de Merkeldictatuur moet je ook buiten met een stoflap voor het gezicht lopen. Ook als het mooi weer is. Mensen die zich met masker verpoosden langs de Rijn in Keulen, ontvingen desondanks een bekeuring, wegens ‘samen zitten’ of iets dergelijks.
  Hier wordt de arts Schöning gearresteerd omdat hij geen stoflap draagt. Hij had een attest daarvoor, maar dat was door de politie ingenomen en niet teruggegeven. https://www.youtube.com/watch?v=MoPypuAzQck
  Dat Duitsland dit allemaal maar slikt. Een land zonder overbelasting van de ziekenzorg dat zelfs buitenlandse patiënten kan ontvangen.

 41. Ik zie de ‘angst’ vaccinatie, -paspoort en de sneltesten als pressiemiddel om de massa stapsgewijs te bewegen tot acceptatie van uiteindelijk het chip-implantaat en de totale controle.

  De aanpak van de gezagsdragers gaat hoogst waarschijnlijk als met zoveel volgens de Pareto stelling, de 80/20 regel. Eerst het makkelijke deel, d.w.z. met 20% overheidsinspanning wordt eenvoudig 80% van de volgzame types overgehaald om zich te laten injecteren. Dat dan onder het mom dat zo’n prikje niks voorsteld, heel erg sociaal is en iedereen daarna weer lekker door kan gaan met het naïeve fun-leventje. Dat dit korte termijn lol is en men als prijs het eigen vrije denken inlevert, dat zien de argeloze schaapjes later wel weer.

  De laatste 20% van de bevolking zal de overheid 80% van haar inspanning kosten, gesteund door de 80% volgzame medemens. Echter zal als met zoveel 100% nooit worden gehaald. Dat geeft hoop.

  Wat ik mij afvraag is hoe men bij die laatste 5-20% kan horen èn blijven, want met stellige principes en de nodige grootspraak alleen gaan men dat niet redden. Overheden, instanties, werkgevers, sociale controle, etc kunnen het gewone leven volledig schaakmat zetten.

 42. Het oordeel van het Het Europese Hof voor de ‘Mensenrechten’ dat verplichte vaccinaties legaal zijn, is ongehoord. En dat noemt zich hof van de mensenrechten!
  Het is zo wie zo tegen de code van Neurenberg en tegen de grondbeginselen van de Verenigde Naties. Ook in de grondwet in veel landen in de wereld is zo’n beslissing niet ondersteund.
  Het toont maar weer eens aan hoever de corruptie zit, tot in de hoogste rechtsorganen.
  Dit alles is geleidelijk zo gekomen door de hebzucht en het streven van macht en status van lieden op hoge posten. Dit was extra versterkt door de machthebbers die al heel lang op de achtergrond een Nieuwe Wereldorde aan het plannen was(Illuminaten, Deep State)
  Ze zitten nu in de laatste fase en zullen er alles aan doen om hun greep op de mensheid niet te laten verslappen, want steeds meer mensen(maar in totaal per land helaas te weinig) ontwaken.
  Dankzij het Internet, wat nog steeds redelijk vrij is (ondanks toenemende censuur van de Media en de sociale netwerken, doorzien steeds meer mensen de corruptie in hun land en zijn ook meer mensen op de hoogte van de plannen van de Illuminaten.
  Om mensen te verplichten tot een vaccinatie is om eerder genoemde redenen volstrekt onaanvaardbaar, juridisch illegaal, tegen de Bijbel en mensen verachtend.
  Let wel, we leven in een wereld waar goed slecht wordt genoemd en slecht goed.
  Het satanische tuig (want dat zijn ze), draait alles om en via massale propaganda en doemscenario’s van de corrupte media (24/7) en overheid, worden de mensen angstig gemaakt en overspoeld met onwaarheden, zowel over covid-19, een virus wat nergens ter wereld is aangetoond, als over andere zaken. Het is teveel om hier te vermelden.
  Het blijft voor mij onbegrijpelijk dat (de meeste) mensen zich laten hersenspoelen en alles maar aannemen wat er gezegd wordt, door de regering/overheid en Mainstream Media.
  (Bijna) niemand die kritisch nadenkt of gaat zoeken op Internet naar alternatieve nieuwsbronnen om zo de waarheid te kunnen ontdekken. Gemakzucht, lafheid, meelopen met de rest en muilkorf op, dat is het motto. Verstand op nul, angst op oneindig. (zombiegedrag)
  Dit gedrag zal echter ernstige consequenties hebben. Men leert maar niet van de geschiedenis.
  De meeste voorspellingen in de Bijbel (voor God die buiten de tijd leeft zijn dit echter geen voorspellingen, maar geschiedde zaken) zijn uitgekomen en de rest zal ook uitkomen.

  Lees het boek “Openbaringen” er maar op na.
  Meer hierover, zie http://www.dewegwyzer.nl

 43. Het ECHR ook weer zo’n fascisten clubje, het wordt de hoogste tijd dat de bezem door al dat soort clubjes gaat !!

 44. Ik heb ergens gelezen dat de alleen ‘volledig’ goedgekeurde vaccins wettelijk kunnen verplicht worden in het zogezegde algemeen belang, maar niet de ‘for emergency use’ goedgekeurde covid (zogezegde) vaccins. Maar dat zullen ze ook wel aan hun laars lappen…

 45. Waar is de rode lijn, zegt Heiko Schöning. Als er geen rode lijn is, schroeft de maffia de eisen steeds verder op. Waar ligt de rode lijn bij dit corona-bewind?
  De rode lijn schoof steeds maar op.
  Na de afgevlakte curve, kwamen de positieve testen. Na de positieve testen kwamen méér positieve testen (na het gevoeliger maken van de testen door meer kopieercycli).
  Toen de eis van de lockdowns. Maar geen verlichting. Daarna nog meer positieve testen vanwege het opvoeren van het aantal testen.
  Daarna de eis van de maskers. Maar er kwam geen verlichting.
  Daarna de avondklok, maar geen verlichting.
  Daarna kwam de geteste jeugd bij de aantallen positieve testen.
  Dan wordt er geknutseld aan definities; eisen worden aangescherpt: Vijftig ‘besmetten’ per 100.000 is risicogebied, maar dat wordt dan twintig ‘besmetten’ per 100.000.
  Als die aantallen positieven dan toch afnemen, komt de eis van een percentage gevaccineerde mensen. Eerst moeten de meeste mensen een vaccin hebben gehad, voordat het leven weer normaal mag worden.
  Dan komen de varianten op het toneel: Ondanks vaccinaties blijven de nieuwe mutaties het nieuwe gevaar en moet alles blijvend op slot.
  Dan komt de eis van een “paspoort”, een bewijs van gezondheid, d.m.v. diezelfde onzekere testen. Dan komt erbij dat de geldigheid maar heel kort is. De eis van wekelijks testen komt voorbij.
  Daarna wordt er weer getwijfeld aan het afnemen van de besmettelijkheid door de vaccins. En weer schuift de rode lijn op; vaccinatiegraad is géén oplossing. Is géén reden voor een normaal leven.
  Dan komt de eis dat iedereen in de wereld gevaccineerd moet zijn om het oude leven te mogen leven. En zo wordt het onderdrukkende systeem voortdurend voortgezet!
  Talloze valse beloften!
  Schöning spreekt van een criminele organisatie. Het lijkt er verdacht veel op.

 46. Als dit de waarheid wordt, ga ik wel op zoek naar iets om mij te verdedigen. Dan maar strijdend ten onder.

 47. Dat wordt dan hij/zij tegen ikke(coronaspuitverplichting). Sta dan niet meer voor mezelf in. Ben niet voor dit, maar het kan niet anders meer.

 48. Het Europese mensenrechten-hof heeft dus schijt aan : 1 De Universele verklaring van de rechten van de mens .
  2 ; In Nederland aan het Nederlands wetboek .
  3 : De verklaring van Neurenberg waarin injecteren zonder toestemming expliciet verboden is .
  Jammer van het eerste gebod maar bereid je voor op de komende oorlog aan je voordeur !
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/mensenrechtenhof-beslist-dat-landen-vaccinatieplicht-mogen-invoeren/ar-BB1fqYQy?ocid=mailsignout&li=BBoPOOe

 49. En zo wordt de overduidelijke agenda weer een stapje in de ‘juiste’ richting gebracht.

  Een paar opmerkingen en aanvullingen. In het artikel:
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/farma-gigant-pfizer-geeft-anti-vaxxers-alvast-de-schuld-als-vaccins-straks-corona-niet-stoppen/
  schrijf je terecht dat het niet door vaccins komt dat bepaalde ziekten al op hun retour waren. Je noemt hygiëne als reden. Dat klopt maar er zijn nog meer redenen te noemen. Er wordt weleens een verband gelegd tussen het gebruik van insecticide DDT en polio. Wellicht is dat ook zo, ik weet het niet. De tegenstanders van deze theorie zeggen dat polio er eerst was en toen pas het sproeien met DDT…
  Wat er i.i.g. wel plaatsvind is het veranderen van definities. Men is bepaalde polio achtige ziektebeelden gaan hernoemen. Vergelijkbaar met hoe men nu griepklachten als corona klachten is gaan herdefiniëren. Waarom immers zo’n goede truc niet nogmaals gebruiken? Een goed boek waar dit ook behandeld wordt is van Dr. Suzanne Humphries, Dissolving Illusions. http://www.dissolvingillusions.com/chapters/

  Over merkteken (charagma = ‘ets’ , prik), het is al behandeld op deze site maar is goed om te blijven noemen denk ik. De technologie van micronaalden i.c.m. luciferase afdruk, is een geschikte kandidaat voor een fysiek merkteken. Dit i.c.m. met ID2020 waarschijnlijk.

 50. Interessant verhaal van Heiko Schöning: https://www.youtube.com/watch?v=CCSokwPhpZ8
  Hij heeft het een aantal keren over ‘death by doctors’.
  B.v. de beademing heeft bijgedragen aan het sterven van mensen; dat was een totaal verkeerde behandeling. Ook wijst Schöning nog eens op het flinke geld dat medische praktijken (in de VS vaak particulier) konden ontvangen voor ‘Covid19 patiënten’. Dat is natuurlijk een soort van perverse prikkel om mensen snel Covid19 patiënten te noemen.
  Het is opvallend hoe inhoudelijk het verhaal van Schöning is. Daar ontbreekt het in Nederland nog wel eens aan. De Nederlander is te vaak de ongeduldige dominee die het wel beter weet zonder echt inhoudelijk te worden. In Duitsland zie je toch meer discussies waarbij men het geduld heeft uitgebreid op de inhoud in te gaan. Men heeft vele feiten op een rijtje en neemt de tijd die feiten te benoemen. In het Nederlandse kippenhok schijnt men weinig geduld te hebben met feitelijke en inhoudelijke verhalen; daar heerst vooral de kretologie van de betweter.

 51. Ik kan heel moeilijk een mening hierover vormen voor mezelf. Ik zal proberen uit te leggen waarmee ik worstel.
  In de basis vindt ik dat iedereen zelf moet kunnen bepalen of hij wel of geen vaccinatie neemt.
  Daarnaast is er nog de Arbowet die iedere werknemer het recht geeft op een veilige werkplek. De werkgever is verplicht hiervoor zorg te dragen.

  Betekent dit dat als een werknemer besluit om geen vaccinatie te nemen dat de werkgever dan zorg moet dragen dat alle klanten wel gevaccineerd zijn?
  Of op welke manier kan de werkgever anders de veligheid van zijn werknemer in een contactberoep garanderen?
  En wat als de werkgever niet van de klanten en de werknemer mag eisen dat ze gevaccineerd worden, hoe garandeert hij dan de veiligheid van de werknemer. Ik zie een medewerker van de kinderopvang ook niet zo snel in een maanpak rondlopen.
  Juridisch gezien zal of de medewerker of alle klanten een jab moeten krijgen. Of we moeten de veilige werkplek uit de ARBOwet schrappen, maar dat is naar mijn mening nog minder wenselijk.

  Snapt u mijn dilemma?

 52. Ik was al benieuwd, niet naar de uitslag van het wetsvoorstel maar of we er uberhaupt iets hierover in de mainstream zouden vernemen. Ik denk dat mensen maar eens heel goed na moeten gaan denken wat de consequenties hiervan zullen zijn.

  Een (ondertussen) gewaarschuwd mens moet zichzelf echt serieus, eerst mentaal, dan een plan maken want de hel is zojuist op aarde belandt.

 53. En ondertussen slaapt de wereld….. Wat toch triest dit. Vandaag liep ik in de winkel zonder wederom een mondkapje. Een wat oudere man (ik schat hem ergens in de 70 zei op vriendelijke toon in plat Drents: “Doe maar zo’n ding voor de mond. Anders wordt u straks tegengehouden.” Toen ik aangaf dat dat niet gaat gebeuren kwam er een verwonderd: “Nee?”. Toen ik nog een gesprekje aan probeerde te gaan was ik de beste man al kwijt. Mijn informatie kwam meteen al niet meer binnen. Triest toch dat mensen zo makkelijk in een fuik wandelen….. Wat ben ik dankbaar dat mijn gezin en ik wappies zijn; dat er nog velen mogen volgen.

 54. ” Verplichte vaccinaties kunnen in een democratische samenleving worden beschouwd als noodzakelijk,’ aldus de Europese rechters.”

  Met deze uitspraak van de ECHR is het harde bewijs geleverd dat ouders geen beslissingsrecht hebben over de gezondheid van hun EIGEN kinderen.
  Tevens wordt hiermee aangetoond dat verplichte vaccinaties voor iedere burger geldt.
  De satanisten hebben de belangrijkste instituten in ” hun broekzak ” waardoor recht en vrije wil volledig is uitgeschakeld voor burgers.
  Degenen die geen vaccin nemen worden t.z.t door overheden volledig klem gezet omdat zij nergens toegang hebben, inclusief de supermarkt en hun eigen bankrekening…!

 55. Het blijft een vreemde zaak dat, als het gros van de kinderen de traditionele vaccins heeft gehad, de niet-gevaccineerde kinderen een gevaar zouden vormen voor de groep die wel gevaccineerd is. Waarom dringt zulk besef niet door?
  Maar het gaat hier om vaccins die een verzwakte ziekteverwekker inbrengen, zodat het lichaam al vroegtijdig leert om anti-stoffen aan te maken. Zulke vaccinaties zijn succesvol geweest, want we zien toch nauwelijks nog kinderen met b.v. polio of de pokken.
  De corona-vaccins zijn echter op een andere leest gestoeld en tal van deskundigen die goed gefundeerde kritiek hebben op deze mRNA vaccins, zijn allerminst tegenstanders van de traditionele vaccins. Juist een ‘vaccin’ dat een genetische code code in menselijke cellen gaat brengen opdat die menselijke cellen een vijandig eiwit gaan aanmaken, is methodisch helemaal nieuw en zou dus NOOIT veel sneller dan gebruikelijk op de markt mogen worden gebracht.
  Vele jaren zijn nodig om een goed zicht te krijgen op de risico’s van die mRNA injecties, maar nu worden we, na nog geen jaar ontwikkeling, de proefdieren om te zien hoe die injecties gaan uitpakken. Iedereen heeft het volste recht te weigeren mee te doen aan zo’n experiment.
  Dat laatste is geheel conform de mensenrechten.
  Maar tellen mensenrechten nog wel in het “beschaafde” westen? Dat vraagt men zich momenteel onwillekeurig af (kijk alleen al naar de agressie van de politie tegen niet criminele en vreedzaam demonstrerende burgers).

 56. Hoe kan iets verplicht legaal zijn? Dat ze mij dat is uitleggen, ik ben razend benieuwd. Binnenkort ben ik dus verplicht om in de Aldi te gaan winkelen, ook al wil ik dat niet. Binnenkort moet ik een prikje laten zetten ook al wil ik dat niet. Binnenkort ben ik verplicht dagelijks en driemaal met de hond gaan wandelen, in feite wandelt de hond met mij ! Dat kan toch niet. Verplichten is geen vrije keuze meer van de mens. Hij wordt dan in een kooi gezet als apen, en moet dan maar lekker knikken. Ik kan dan beter in China gaan wonen, daar kan ik nog lekker bij de Chinees gaan eten, ook al heb je daar maar zeer beperkte vrijheden. Shalom

Comments are closed.