Britse professor Frank wil dat uitrol 5G wereldwijd wordt opgeschort wegens gezondheidsrisico’s

—————————————————————————————————————————————-

Overheden willen 5G erdoor drukken omdat burgers er 24/7/365 mee kunnen worden gevolgd en gecontroleerd

—————————————————————————————————————————————-

Het aantal wetenschappers dat grote bedenkingen heeft bij de invoering van 5G groeit gestaag. De Britse epidemioloog professor John William Frank van de Universiteit van Edinburgh roept op de uitrol van 5G wereldwijd voorlopig op te schorten, totdat onafhankelijk is bevestigd en bewezen dat de technologie veilig is en geen gevaar vormt voor de gezondheid Tot nu toe baseren de overheden – ook de Nederlandse – zich vrijwel uitsluitend op ‘wij van WC eend’ onderzoeken van (of gesponsord door) de grote Tech bedrijven, en die zullen natuurlijk nooit hun miljardenwinsten in gevaar brengen door hun eigen producten af te keuren.

Professor Frank is niet per se tegen 5G, maar vindt wel dat er veel te weinig onderzoek naar gedaan is. Daarom pleit hij ervoor dat we beter het zekere voor het onzekere kunnen nemen, en de uitrol van de nieuwe systemen voor mobiel dataverkeer voorlopig moeten bevriezen.

Extreem veel extra antennes en nog meer EMF straling

In het Journal of Epidemiology & Community Health wijst Frank – net als veel andere wetenschappers – erop dat het mogelijke gevaar van 5G vooral schuilt in de enorme antenne dichtheid die voor deze zeer hoge frequenties noodzakelijk is. Om de paar lantaarnpalen moet er een nieuwe antenne worden geplaatst, waardoor de mensen aan nog grotere hoeveelheden elektromagnetische straling (EMF) worden blootgesteld. De gezondheidsschade die nu al door bestaande systemen zoals 4G en WiFi kan worden aangericht is onlangs door een Amerikaanse overheidscommissie van experts bevestigd.

De professor onderstreept dat er desondanks bijna geen enkel gedegen epidemiologisch onderzoek naar de impact van 5G op de menselijke gezondheid is verricht. Bovendien maakt 5G niet alleen gebruik van veel hogere frequenties, maar ook van een compleet nieuwe ondersteunende technologie om de enorme hoeveelheden data te kunnen verwerken. De wereldwijd miljarden antennes en signaalversterkers die hiervoor nodig zijn moeten om de 100 tot 300 meter worden geïnstalleerd om 5G te laten werken. Gebieden waar geen antennes mogelijk zijn, worden straks toch gedekt door Amazons toekomstige 3.236 5G-satellieten, en de 12.000 tot 30.000 die Elon Musk in een baan om de aarde wil brengen.

‘Een groeiend aantal internationale ingenieurs, wetenschappers en artsen roepen regeringen op om hun veiligheidsstandaarden voor RF-EMFs te verhogen, meer en beter onderzoek te laten doen, en de verdere toename van blootstelling aan het publiek tegen te houden totdat er duidelijker bewijs is dat het veilig is.’

Voorzorgsprincipe vereist dat uitrol 5G wordt bevroren

Dat de WHO en allerlei tech experts beweren dat er geen bewijs is dat 5G en andere EMF schadelijk zijn voor de gezondheid en natuur, zegt professor Frank niet zoveel. Alleen al vanwege het ‘voorzorgsprincipe’ zou de uitrol van 5G onmiddellijk moeten worden bevroren, vindt hij. Met de menselijke gezondheid dien je geen enkel onnodig risico te nemen. Dat principe zou voldoende reden moeten zijn ‘om een moratorium op die (5G) blootstelling af te kondigen, in afwachting van adequaat wetenschappelijk onderzoek naar de veronderstelde nadelen voor de gezondheid.’

Hij vervolgt dat er met het oog op de volksgezondheid en veiligheid geen dringende reden bestaat om 5G in snel tempo uit te rollen. Dat wordt voornamelijk gedaan omdat de nieuwe technologie de Big Tech industrie een enorme boost zal geven. Consumenten hebben met het bestaande 4G geen enkel gebrek aan snelle mobiele dataverbindingen. (1)

Overheden willen 5G erdoor drukken voor totale wereldwijde controle

Frank vermeldt niet dat de overheden een minstens zo groot belang bij 5G hebben als de tech- en media giganten. De technologische ontwikkelingstak van het Pentagon, DARPA, en de Bill & Melinda Gates Foundation hebben samen met het tech-bedrijf Profusa een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel (stof vergelijkbaar met een zachte contactlens) ontwikkeld, die gelijktijdig met een vaccin kan worden geïnjecteerd en vlak onder de huid wordt aangebracht, waar deze feitelijk met je lichaam samensmelt. De nanotech component zorgt ervoor dat via 5G alle informatie over jezelf, je lichaam en je gezondheid op afstand kan worden gecontroleerd.

5G maakt daarom een wereldwijd totalitair controlesysteem mogelijk waar eerdere dictaturen alleen maar van konden dromen. Ieders locatie, bewegingen en handelingen – en in de nabije toekomst zelfs gedachten en emoties – zullen er 24/7/365 mee kunnen worden gevolgd, gecontroleerd en gemanipuleerd, terwijl alle persoonlijke informatie, zoals vaccinatiestatus en banksaldo’s, onmiddellijk beschikbaar zullen zijn. Aan dit systeem worden de ontelbare bewakingscamera’s met gezichtsherkenning en social-credit statuscheck gekoppeld, alsmede het reeds in de testfase bevindende Microsoft systeem (met patent nr. 2020-060606) waarmee je eigen lichaam tot betaalmiddel (en ID/vaccinatie bewijs) wordt gemaakt.

Volgens sommigen is minstens anderhalve meter afstand een vereiste om dit systeem goed te laten werken, omdat zodra lichamen zich te dicht bij elkaar bevinden, de signalen verstoord zouden kunnen worden. Het is vooralsnog onduidelijk of dit klopt, maar voor bewakingscamera’s (en zelfs smartphones) wordt het zonder social distancing een stuk lastiger om in een drukke menigte alle voorhoofden in real-time te kunnen scannen op aanwezigheid van het fluorescerende M-Neongreen / Luciferase enzym, het geïnjecteerde merkteken dat in de toekomst als bewijs kan gaan dienen dat u zich netjes hebt laten vaccineren en daarom toegang hebt tot de samenleving.

Complottheorie?

Aangezien tal van wetenschappers en andere experts al maanden zeggen dat 1,5 meter geen enkel verschil maakt voor de veronderstelde overdracht van een virus, wordt het tijd dat meer mensen zich eens gaan afvragen wat de echte reden is dat ‘social distancing’ nog steeds onverkort moet worden gehandhaafd. Helaas zijn de serieuze bezwaren tegen 5G (opzettelijk?) besmet door enkele bizarre complottheorieën, zoals dat 5G het coronavirus zou veroorzaken, en kwalijke acties zoals het in brand steken van zendmasten.

De politiek, tech-industrie en alle mainstream media en magazines die in wat voor mate dan ook  afhankelijk van elkaar zijn beweren steevast dat dit allemaal gedebunkte ‘complottheorieën’ zijn, maar als zelfs de gezaghebbende Scientific American op 17 oktober 2019 een artikel plaatste met de kop ‘We hebben geen reden om aan te nemen dat 5G veilig is – In tegenstelling tot wat sommige mensen zeggen kunnen er risico’s voor de gezondheid zijn‘, die onlangs door de eerder genoemde Amerikaanse overheidscommissie van experts zijn bevestigd, dan is er wel degelijk reden tot grote bezorgdheid.*

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

15-01: Microsoft – Big Tech – Rockefeller coalitie ontwikkelt wereldwijd verplicht Covid paspoort
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’
2020:
30-12: Amerikaanse overheidscommissie van experts bevestigt gezondheidsgevaar 5G
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie (/ Ruim 11 jaar geleden beschreven we het scenario dat nu wordt uitgevoerd)
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma: een met een scherp gepunt instrument ingebracht teken dat gehoorzaamheid afdwingt aan een wereldrijk dat door een christelijke religieuze autoriteit (‘de Kerk’) zal worden ondersteund)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor 
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
06-08: Elon Musks hersenchip die mens aan computers koppelt en emoties controleert bijna klaar
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
16-02: Zwitserland stelt 5G voor onbepaalde tijd uit vanwege mogelijke schade aan gezondheid

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
07-12: Studie toont verminderde vruchtbaarheid, hersenschade, slaapgebrek en gedragsverandering door WiFi en 5G aan
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
03-11: Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
10-02: Groep wetenschappers waarschuwt dat 5G netwerk mensen en dieren ziek maakt
2009: (archief oud xandernieuws.punt.nl, ter referentie)
02-09: Implanteerbare microchip moet griepvirus gaan herkennen (/WHO wil wetgeving landen en individuele mensenrechten buiten werking stellen om gedwongen vaccinaties af te dwingen)
24-07: ‘WHO bereidt in het geheim gedwongen vaccinaties VS en Europa voor’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. Waarom moeten mensen zo nodig gevolgd en gecontroleerd worden?
  Laat ons met rust!

 2. Gaan we dan eindelijkkkk meemaken dat die smerige rot-straling er af gaat ?
  Als we dan ooook noggg van die achterlijke verplichting van die verplichte prik-troep af komen
  Dan kunnen we eindelijkkk weer door gaan met ons `gewone leven ` ……..pffffff
  sjongejonge wat zou dat een opluchting zijn……………

 3. Zoals gezegd het dient een “hoger politiek doel ” DUS het verandert niet ALLEEN als wij zeggen : Nee !!

 4. Zoals gezegd het dient een hoger politiek doel DUS het verandert niet ALLEEN als wij zeggen : Nee !!

 5. Hoi Xander, heb je dit ook onder de aandacht van Vodafone en Ziggo gebracht?

 6. Een complot theory is een theory die het complot blootlegt.
  Omdat het complot zo duivels lijkt(is) word het niet gelooft en keert men tot de massa media die een hapklaar verhaal hebben klaarleggen.
  De andere theory is dan dus een complot theory die niet gelooft word.

  Om het kompleet te maken maak je als massa media complot theoryieėn aan die niet waar zijn en maak je ze allemaal belachelijk en controleren ze de massa en de maken de de critiche denker belachelijk.

  Ik vind de omschreven situatie in dit artikel op zijn minst geloofwaardig omdat het logische lijkt en in lijn met de grote reset

  Ook omdat ik me al meer dan 25 jaar met deze dingen bezig hou en er een aantal van deze (duivelse) complot theoryen nu gewoon openlijk op het W.E.F. staan (in een leuke verpakking) mag men aannemen dat op zijn MINST een aantal van deze theoryen waar zijn.

  Blijf altijd zelf onderzoek doen en zoek altijd naar meerdere bronnen (zolang het nog kan) en heb een kings james bijbel in huis zodat als je geen toegang meer heb je de essentie van het wereldse gebeuren kan achterhalen ( geloof discusies naar het geloof forum)

  De macht heeft zo een eigen waarheid, ėėn daarvan is en die heel goed schijnt te werken is

  Blijf de leugen herhalen tot hij gelooft word, dan word de leugen voor waarheid aangezien en de waarheid voor leugen.

  Wat leven we toch in een triest wereld, zet je vertrouwen niet op een man (mens) maar op God alleen, de waarheid zal immers naar boven komen op het aller einde

  Amen

 7. Over de microgolfoven. Krijg je chemisch gezien iets niet vermengd met de bestaande gereedschappen steek het in zo een oven en de chemische reactie zal wel lukken.

 8. Opwarming van de aarde en toename van de straling. Telkens de mens een sprong maakt in het G netwerk stijgt versneld de temperatuur op onze aarde. Een verband? Tenslotte leven we al een tijdje in een microgolfoven.

 9. HET DENKVERBOD DOORBREKEN

   De gedachte aan de link 5G-corona heeft de ideologische status van een thought crime. Je voelt direct dat je hier een gebied betreedt waarin je heel erg op je tellen moet passen. Het uit deze sociale druk voortkomend en vervolgens zelfopgelegde verbod om dit gebied te verkennen is potentieel levensgevaarlijk, omdat dit nu juist de plek kan zijn waar het gevaar zich ophoudt….

  De klokkenluider Mark Steele zegt hier het volgende over:

  De push voor het 5G-kill-grid. De spectrumfrequenties 3,5 GHz 26 en 36 activeren de slapende ziekteverwekkers in de besmette vaccins die ook metaalverontreiniging hebben, zodat het lichaam als een resonator fungeert die de cellen opent voor de ziekteverwekkers en hun dodelijkheid verhoogt. De 60 GHz zal de bevolking vergassen en zuurstofgebrek veroorzaken. Goed om te zien dat er na 5 jaar geen G’s zullen zijn, aangezien de meeste mensen in 2025 dood zullen zijn

  http://stopthecrime.net/wp/category/5g-info/

  https://stichtingvaccinvrij.nl/is-corona-een-stralingsziekte/

 10. Het heeft geen zin om over magnetrons te praten als je thuis ( en de buren) wifi hebt.
  Wifi is dezelfde frequentie als de magnetron, maar dan open en bloot zonder kooi ( van Faraday)Je ziet toch hoeveel buren, dus wifi kanalen jou bereiken?
  Dan over 5G satellieten…ook Astra en Hotbird hebben zo weinig vermogen, dat je het signaal moet concentreren met een schotel. Dan nog hebben we maar enige microvolts.
  5G op straat wordt wel een probleem…als je er te dicht bij staat of woont. Koop ook geen 5G telefoon! De straling van je eigen mobieltje is veel heftiger als van de paal! Je mobieltje meldt zich twee keer per minuut aan het netwerk. Niet in de slaapkamer dus. Ben je thuis , houdt afstand..van dat ding.
  Het lichaam is zo gevoelig, ik krijg zelfs spiertrekkingen van een magneetje in mijn broekzak! ( Lichtje met dynamo)
  Je kunt aan de hoeveelheid straling thuis niks doen, helaas. Voor overgevoeligen is de enige mogelijkheid ergens midden in de natuur te gaan wonen, daar waar zelfs geen telefoonbereik is..

 11. Een simpele vraag over deze materie:
  Wie gaat dat allemaal controleren?
  Heb je om een volwassen bevolking van pakweg 5 miljard mensen ook 5 miljard mensen nodig om al die data te verwerken?

 12. @ Dirk Katz,
  Dank u wel wilde net reageren maar wat internet probleempjes.
  Goed dat mensen hun ervaringen delen daar leren we van ook ik heb last van de “straling” maar heb goede kleding en een z.g. schermbril ook tegen blauw licht een gamebril is erg goed.
  En melatonine kun je zelf kopen dan slaap je beter wel altijd eerst je huisarts raadplegen ik ben geen dokter maar zoek verbetering in levens kwalitei.
  Ook gebruiken we nu zeoliet erg goed het heeft ons goed geholpen ons motto is:
  “Blijf geen deel van het probleem maar help mee te zoeken naar oplossingen”
  Nogmaals dank het kan zeker anderen helpen ik maak een scherm foto van uw reactie om te delen met familie en vrienden fijne avond toegewenst.
  @ moderator ik heb van de blauwe fun wat scherm afdrukken gemaakt ter controle voor iedereen.

 13. @johan (viruswappie).
  Ik heb van meerdere kanten gehoord dat de brandstichting in zendmasten een inside-job zijn.
  Sluit goed aan bij wat er op dit moment gebeurt n.a.v. de avondklok.
  De schuld wordt vaak aan de verkeerde kant gezocht….

 14. En ook een beetje ktitiek als het mag.
  Cmplot theorie 5G dat corona zou veroorzaken?
  Eerste punt er zijn meerdere coronavirussen maar COVID-19 de ware oorzaak is nog niet bekend of wetenschappelijk bevestigd.
  Dan de dader een vleermuis of een gordeldier van de natte markt is een theorie dus geen feit.
  En als je op scholar kijkt naar :
  EMF radiation sickness vind je vele wetenschappelijke feiten?
  Dan naar microwave sickness nog meer wetenschappelijke feiten?
  Dan kunje zelf de verschijnselen bij beide ziektes vergelijken met corona dan zie je zelf tot meer dan 90% geleikenis?
  Wie kan dit dan duidelijk verklaren voor emf en microvave sickness zijn de oorzaken bekend.
  En ook ons land heeft tot 300 ghz onderzoek gedaan waarom? (bron RN Kostoff 2020)
  Dan lijt het mij dat er meer complotten mogelijk zijn dan we weten geld is altijd een belangrijke reden.
  Follow the money word dan gezegd samen met scholar vreemde zaken.
  Ik ben niet geschoold om te zeggen dat het de waarheid is maar kan zelf wel feiten vinden op scholar als viruswappie.
  Leuke blauwe lijn om dit kader als je invult en gisteren mijn naam in een blauw vakje nu mijn emailadres in het blauw grappig.

 15. Dank je wel voor dit artikel Xander goed om vrienden en familie te laten zien.
  Ook goed gezegd dat het onzin is de 5G masten te verbranden nodeloos vandalisme.
  Er is gewoon 5G uit de ruimte google maar zelf en op de cruise schepen was dit al zeer vroeg en snel internet.
  Ook is er een overkill aan informatie zodat je snel door de bomen het bos niet meer ziet hier een voorbeeld.
  https://www.abc.net.au/triplej/programs/hack/coronavirus-covid-19-search-trends-5g-conspiracy-theory-spike/12120196
  Nog erger vind ikzelf dat de wetenschappers het totaal niet eens zijn of bang voor de globale telecom bedrijven.
  De omzet is zo enorm dat de belangen voorgaan net als Trump dit voor de V.S. heeft geimplementeerd.
  Het zogenaamde complot denken is daar mede de oorzaak van als er geen volledig onderzoek is geweest.
  En gevaarlijk of niet we zullen er mee moeten leren leven en er is gelukkig kleding tegen deze straling.
  En die zal niet voor niets gemaakt zijn China loopt hiermee voorop voor hun leger en consumenten.
  Daar is het heel normaal dat een zwangere moeder een bescherming draagt ze verteldde mij verplicht?
  Dat kan ik niet bevestigen wel veel info op ALI als je op EMF zoekt kleding bescherming noem maar op.
  Ook een goed bedrijf in ons land is hierin gespecialiseerd vitalitools wij kopen al meer dan 10 jaar hier onze kleding meters en slaap producten.
  Dat vind ik belangrijk niet er tegen vechten maar jezelf gezin of familie hier tegen te beschermen.
  Geweld tegen deze techniek is totaal zinloos geworden en schaad je eigen gemeenschap.

 16. Ik ben bang dat deze professor, net als heel veel andere wetenschappers, een roepende in de woestijn gaat worden …

 17. Nu al, als je met je mobieltje ergens rondloopt weten ze precies waar je bent, straks is dat niet meer nodig als je bent ingespoten met dat gel vol informatie over jezelf. Overal controleerbaar en strafbaar als je de 1001 regeltjesovertreedt.

 18. Ook andere straling gevaarlijk zoals microgolven.
  Men beweerde van microgolven (magnetronovens) dat ze onschadelijk waren. Nu-na 40 jaar-beweert men dat nog, hoewel miljoenen mensen daardoor CVS hebben.
  De oorzaak van CVS bij mij was de microgolfoven. Klinkt wellicht ongelooflijk: op internet staat dat het gebruik ongevaarlijk is of dat het gevaar kanker of verminderen van vitamines is.
  De eerste gevolgen waren: pijn in de hals, vermoeidheid, keelpijn, depressie,…..
  Na ongeveer 7 maanden zonder microgolf-oven waren deze symptomen weg. Gevolgen zijn groter naarmate de microgolf oven dichter bij u staat: als de oven bv vlak naast uw eettafel staat.Dit treft alleen mensen die gevoelig zijn voor microgolven, dus niet iedereen heeft er last van.
  Veel gaat men niet vinden van CVS. Organen worden niet beschadigd. Het lijkt eerder een inwendige wurging.
  Ik weet niet of men dat kan vinden. De spieren spannen onder invloed van microgolven(magnetron),Vandaar de pijn en de darmen worden teveel gespannen waardoor vertering slecht wordt en te weinig vitamines opgenomen worden. In de keel heeft men pijn door de opspanning van de spieren aldaar,. Gevolgen zijn groter naarmate de microgolf oven dichter bij u staat: als de oven bv vlak naast uw eettafel staat.Het duurt wel 7 maanden eer je er begint van af te raken…
  Vroeger heeft men mij antibiotica en antidepressiva gegeven tegen cvs zonder enig resultaat.
  Het is wel een erg moeilijke materie: waarom hebben sommigen zoveel slechte gevolgen na het gebruik van een microgolfoven en anderen niet ?
  Velen beweren cvs te hebben en geen microgolfoven te bezitten. Hebben ze werkelijk cvs of zijn ze alleen abnormaal vermoeid. De term cvs wordt dikwijls ten onrechte gebruikt als er alleen sprake is van vermoeidheid zonder al die andere symptomen.
  Ook is niet duidelijk of er gevallen zijn met milde symptomen die niet als cvs herkend worden.Zoals reeds verteld hangt de ernst van de symptomen samen met de afstand tot de oven, de duur van de bestraling en wellicht ook de golven die per oven iets anders zijn.(dit weet ik van een voedingspecialist gespecialiseerd in de werking van microgolfovens: iedere oven is anders, zelfs hetzelfde type van hetzelfde merk).
  Ik hoop dat u met deze info de slachtoffers van microgolven kan helpen.

Comments are closed.