WO-3 waanzin: Britse ministers pleiten openlijk voor oorlog met Rusland

De Russische strijdkrachten hebben vandaag met precisie aanvallen met Kalibr kruisraketten zeker 10 militaire doelwitten in Oekraïne, waaronder een raketfabriek, vernietigd. (12)

—————————————————————————————————————————————–

Kremlin en Russische volk beseffen dat Derde Wereldoorlog feitelijk al is begonnen – 2023 het voorspelde jaar waarin de grote verwoestingen beginnen? – Nederland blijft Zelensky steunen, die al meer dan $ 800 miljoen naar buitenlandse rekeningen heeft weggesluisd

—————————————————————————————————————————————–

De Britse minister van Defensie Ben Wallace heeft zich vierkant achter de verklaring van minister van BuZa Liz Truss opgesteld dat de Russen met militaire macht uit heel Oekraïne – inclusief De Krim – moeten worden verdreven. Dat zal niets minder dan de Derde Wereldoorlog ontketenen, een oorlog waarvan het Kremlin en het Russische volk overtuigd zijn dat deze feitelijk reeds is begonnen. Het ziet er daarom sterk naar uit dat 2023 inderdaad het jaar wordt waarin de grote (door het VS/EU/NAVO/WEF complex geplande) verwoestingen gaan beginnen. ‘Inderdaad’, omdat 2023 het mogelijke ‘eindtijd’ jaartal is wat wij al jaren in artikelen over dit topic hebben voorspeld.

Wallace en Truss willen zware wapens – inclusief tanks en vliegtuigen – aan Oekraïne gaan leveren. Een ‘overwinning’ op Rusland in Oekraïne zou namelijk van ‘doorslaggevend strategisch’ belang zijn. ‘We hebben Rusland laten zien waartoe wij bereid zijn,’ zei Truss.

Het zal inmiddels iedereen die zich niet door de propaganda van de Westerse media en politiek heeft laten inpakken duidelijk zijn dat ‘onze’ politici totaal niet geïnteresseerd zijn in een vreedzame oplossing van het conflict in Oekraïne. ‘De mensen die in het Westen aan het roer staan zijn compleet krankzinnig,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong dan ook. ‘Ze schijnen te denken dat ze Rusland echt kunnen vernietigen, Putin kunnen afzetten, en het Russische volk dit dan op de een of andere wijze als een bevrijding zal verwelkomen.’ (2)

Rusland overtuigt dat WO-3 al begonnen is

De Russische president Vladimir Putin dreigde eergisteren met ‘bliksemsnelle aanvallen’ met ‘alle instrumenten’ – ook geheime waar het Westen nog geen weet van zou hebben – zodra externe machten (het Westen) rechtstreeks militair ingrijpen in Oekraïne (3). In heel Rusland heerst vooral sinds de ondergang van het vlaggenschip Moskva, hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door een NAVO raket, de overtuiging dat de Derde Wereldoorlog reeds is begonnen.

Ook in Polen is alle nuchterheid en gezond verstand overboord gezet. Minister van Klimaat Anna Moskwa vindt namelijk dat de EU landen die Russische gas in roebels betalen – zoals bijvoorbeeld Hongarije doet – moet beboeten. Haar bizarre eis was een reactie op het besluit van het Kremlin om de gaskraan naar Polen en Bulgarije dicht te draaien vanwege hun weigering in roebels af te rekenen.

Polen doet zich heel altruïstisch voor, maar bouwt ondertussen gewoon aan een grensmuur die Oekraïense vluchtelingen moet tegenhouden. Sommige vluchtelingen zeggen dat ze minder geld krijgen dan in hun thuisland, en keren weer terug.

Europa kan niet zonder Russische energie

De notie in het Westen dat Putin ook maar een seconde wakker zou liggen van het feit dat Europa weigert zijn aardgas te kopen, is absurd. De Russische inkomsten uit fossiele energie zijn dankzij de torenhoge prijzen juist gestegen in plaats van gedaald, zoals Brussel beoogde. Daarom zijn de enigen die pijn lijden wij – de gewone Europese burgers, waarvan inmiddels miljoenen de geëxplodeerde energie-, brandstof-, en voedselprijzen niet of nauwelijks meer kunnen betalen.

Omdat dit volgens minister van Financiën Lindner ’ten koste van het Duitse volk’ zou gaan, is de Duitse regering snel op de aankondiging geen Russische gas meer te zullen kopen teruggekomen. Het land is voor 34% afhankelijk van Russische energie (8).

Ook Oostenrijk heeft al laten weten de invoer van Russisch gas niet te zullen verbieden omdat het land zich dit niet kan veroorloven. Het WEF regime Rutte/Kaag heeft natuurlijk al wèl aangekondigd dat eind van dit jaar alle Russische energie importen moeten zijn stopgezet. (En u weet wie daar de prijs voor zullen moeten betalen: u en ik.)

Corrupte Zelensky onverkort gesteund door Westen

Ondertussen blijft het Westen, en zeker ook Nederland, onverkort de corrupte Oekraïense neonazi fascist Zelensky steunen. Niemand heeft het erover dat Zelensky. die maandelijks ruim $ 7 miljard hulp eist, meer dan $ 800 miljoen voor zichzelf naar buitenlandse rekeningen heeft weggesluisd. Het IMF klaagt overigens al sinds 2016 over de enorme corruptie in Oekraïne.

Tevens lezen we hier niets over de ernstige oorlogsmisdaden die het Oekraïense leger aan het front pleegt. De afgelopen 24 uur kwamen door Oekraïense beschietingen op steden en dorpen in de Donbass 7 burgers om het leven (waaronder een kind), en raakten er bijna 60 (waarvan 5 kinderen) gewond (9).

‘Zelensky agent van Putin’

Op het Telegram kanaal Vedomstvo wordt Zelensky cynisch bespot als een ‘agent van Putin’, omdat hij:

1) Het Westen financieel weet uit te melken en daar zelf een deel van in zijn zak steekt;

2) Bijna alle grote buitenlandse concurrenten uit Rusland heeft laten vertrekken, wat het eigen Russische bedrijfsleven grote nieuwe kansen biedt;

3) De Westerse wapens bij aankomst in Oekraïne meteen door Rusland laat vernietigen, zozeer dat de Duitse bondskanselier Scholz erkende dat de Bundeswehr ‘zelf geen wapens meer heeft’;

4) Heel Europa terugwerpt naar de Middeleeuwen als wij inderdaad geen Russisch gas meer willen kopen;

5) De gewone Europeaan ruïneert door het Westerse sanctiebeleid;

6) Europese neonazi’s, extremisten, moordenaars en andere maniakken massaal naar Oekraïne heeft gelokt om daar te worden afgemaakt door het Russische leger;

7) Het Russische volk nog massaler achter Putin te laten staan;

8) De corrupte Oekraïense elite het land heeft doen ontvluchten;

9) De Russische roebel heeft versterkt;

10) De Donbass aan de Russen heeft overgelaten.

Westerse commentatoren: ‘Putin kan wel eens winnen’

Afgelopen week voerde Rusland een geslaagde test uit met de nieuwe ICBM ‘Sarmat, een nieuwe nucleaire waarschuwing aan het adres van het Westen. Russische raketten hebben deze week in de regio Zaprizhzhia hangars en depots vol met Amerikaanse en Europese wapens verwoest. Het Kremlin heeft al vaak gewaarschuwd dat dit soort wapenleveranties legitieme militaire doelwitten zijn (5). Volgens het Pentagon heeft Rusland al bijna 2000 raketten (meestal gelanceerd vanaf vliegtuigen) op Oekraïense doelwitten afgeschoten (10).

Tussen de enorme lading propaganda en nepnieuws in de Westerse media begint nu – weliswaar knarsetandend – eindelijk ook iets van realisme en waarheid door te sijpelen. Her en der worden er serieuze commentaren geschreven waarin wordt erkend dat ‘Putin wel eens kan winnen in Oekraïne’. De Amerikaanse minister van BuZa Anthony Blinken verklaarde zelfs dat ‘Washington het besluit van Oekraïne zal respecteren om een overeenkomst met Rusland te sluiten over het afwijzen van het NAVO lidmaatschap om het conflict te beëindigen.’ (6)

Twee andere landen, Zweden en Finland, lijken juist op het punt te staan om het NAVO lidmaatschap halverwege mei aan te vragen. Tegelijkertijd heeft Noorwegen besloten om zijn militaire oefeningen in het noorden, waar het land direct aan Rusland grenst, op te voeren. (7)

2023

Armstrong denkt op basis van zijn ‘nog nooit falende’ A.I. Socrates dat de Derde Wereldoorlog waarschijnlijk al in 2023 gaat uitbreken, en dat het Westen hier volledig schuldig aan is. De Great Reset gaat naar zijn overtuiging totaal falen. ‘In 2022-2023 krijgen we volgens onze modellen over de hele wereld paniekcycli zoals die sinds de jaren ’30 niet meer zijn opgetreden.’ (11)

Al ettelijke jaren geleden hebben wij op basis van de complete eindtijdlijn die aan de profeet Daniël werd geopenbaard het jaar 2023 genoemd als mogelijke jaar van ‘het einde’, en/of de start van de laatste fase van de eindtijd. De profetie omhelst een periode van 1260+1260+35+45 = 2595 jaar (een profetische ‘dag’ = 1 jaar), en komt gerekend vanaf het moment dat Daniël deze ontving vrij nauwkeurig uit in 2023. Een tweede set profetieën over dezelfde gebeurtenissen eindigt echter in 2042, dus er is nog de nodige speling mogelijk.

Het jaar 2023 lijkt overigens niet zonder zeer ingrijpende calamiteiten voorbij te zullen gaan. Daar zouden ook de volgende heftige gebeurtenissen onder kunnen vallen:

* Een tekort aan kunstmest door het stopzetten fossiele energie leidt in combinatie met de anti-Russische sancties en het uitvoeren van het WEF beleid in het Westen tot een wereldwijde hongersnood in 2022 – 2024;

* David Mauriello, een topwetenschapper van het Climate Science Center in Pagosa Springs (Colorado), in de volksmond bekend als het Oppenheimer Ranch Project, waarschuwde vorig jaar dat onze planeet mogelijk al in 2023 getroffen wordt door een verwoestende super zonnevlam.

* Scott McIntosh, solar wetenschapper aan het National Center for Atmospheric Research (NCAR) in de VS, verwacht mogelijk al in 2023 een ‘Termination Event’ op de zon, wat ernstige gevolgen kan hebben voor de hele planeet.

 

Xander


(1) Berliner Zeitung
(2) Armstrong Economics
(3) Berliner Zeitung
(4) Armstrong Economics
(5) Hal Turner
(6) Hal Turner
(7) Zero Hedge
(8) Armstrong Economics
(9) Rusvesna
(10) Rusvesna
(11) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

11-04: Amerikaanse en Britse elite eenheden in Oekraïne voeren ‘geheime oorlog’ tegen Russische troepen
05-04: Oproep aan politiek: Breek met Zelensky voordat hij onze ondergang wordt
01-04: Zelfmoordterroristen uit Afghanistan vermomd als Oekraïense vluchtelingen naar Europa’
27-03: Biden bezegelt het lot van de mensheid met de geplande Derde Wereldoorlog in 2023
26-03: Einde Westen nabij: China gaat vierkant achter Rusland staan nu Oekraïense leger vrijwel is verslagen
24-03: ‘Rusland vaardigt arrestatiebevel uit voor George Soros’
24-03:Russische politicus dreigt op staatstelevisie met kernaanval op Warschau en NAVO troepen
21-03: Zelensky probeert Israël bij oorlog tegen Rusland te betrekken
19-03: Rusland had 31 jaar nodig om te ontdekken dat het Satan vertrouwde’
18-03: Russische VIPS worden massaal uit Moskou naar de Oeral gevlogen’
15-03: Rusland gaat kernwapens in Iran stationeren’
10-03: ‘Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’
09-03: VS verklaart Rusland de economische oorlog’; Wereld begint zich af te keren van de NAVO
08-03: Amerikaanse generaal: Zet onze hele vloot kernonderzeeërs in om te zien of Putin bluft
07-03: Rusland overweegt totale mobilisatie; Rijken vrezen het ergste en kopen massaal doomsday bunkers
03-03: Rusland waarschuwt het Westen: Hacken van onze satellieten betekent oorlog
02-03: De wereld kan maar beter hopen en bidden dat Putin de oorlog in Oekraïne wint
28-02: Europese Unie verklaart Rusland feitelijk de oorlog
28-02: Westerse experts waarschuwden in 2021 dat VS gevaarlijkste virus ooit in Oekraïne heeft ontwikkeld’
27-02: Topeconoom Armstrong: ‘WO-3 is in fasen begonnen en het Westen gaat verliezen’
26-02: ‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’
25-02: EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China

…..

Reageren kan op het Reactie Forum (klik hier)
*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.