‘Rusland zet thermobarische superbom in en rijdt ICBM’s uit silo’s’

Het Westen heeft volgens militaire experts geen enkel mobiel wapensysteem dat bij de explosieve kracht van de Thos-1 Buratino in de buurt komt. Thermobarische bommen zijn de meest krachtige niet-nucleaire wapens ooit gebouwd.

—————————————————————————————————————————————-

(UPDATE: 18.45 uur) – Nu Oekraïne uitgestoken hand van Putin blijft weigeren, lijkt het gedaan met de voorzichtige aanpak van de afgelopen dagen – Wat nu? Cyberoorlog, blackout, en dan het einde?

—————————————————————————————————————————————–

Volgens Israëlische inlichtingenspecialisten heeft de Russische president Putin behalve kruisraketten ook Thos-1 Buratino raketwerpers en thermobarische superbommen op het slagveld in Oekraïne ingezet. Dit is de Russische tegenhanger van de Amerikaanse MOAB (Mother of All Bombs), en staat slechts één stap onder een tactische kernbom. Het inzetten van deze verwoestende wapens kan echter nog niet worden bevestigd. Hetzelfde geldt voor berichten van inlichtingendiensten dat Russische mobiele ICBM’s uit hun silo’s zijn gereden en op de wegen zijn gezien.

 

Of het nieuws van de bom, die reeds op doelwitten in Kiev en andere steden zou zijn gebruikt, echt klopt is onduidelijk, aangezien het afkomstig is van het Israëlische DebkaFile, dat nooit tegen de belangen van de Amerikaanse CIA en het Pentagon zal ingaan en ook nu daarom automatisch de kant van de Amerikanen kiest. Desondanks is deze Mossad-gelieerde site in de loop der jaren behoorlijk betrouwbaar gebleken in het (weliswaar sterk gekleurd) verslag doen van geopolitieke gebeurtenissen en ontwikkelingen, met name in en rond Israël en het Midden Oosten.

Niet Rusland, maar Oekraïne beschiet burgerdoelen

Dat Rusland opzettelijk burgerdoelwitten bombardeert is overigens regelrechte leugenpropaganda, en het omgekeerde van de waarheid: het is het Oekraïense nazi-leger dat raketten afschiet op woonwijken, schijnbaar om zoveel mogelijk burgerslachtoffers te maken en vervolgens de schuld te geven aan Rusland. Dat gebeurt dan ook massaal in de Westerse mainstream media, die zich andermaal als schaamteloze propagandakanalen van VS/EU/NAVO/WEF opstellen. Enfin, zet de TV aan of open een willekeurige bekende ‘nieuws’site, en de soms aan blinde Russenhaat grenzende oorlogszucht spat van het scherm af.

DEBKAfile bericht over grote verliezen van beide legers (87 Oekraïense tanks vernietigd en 80 Russische), en de dood van 2800 Russische soldaten. Ook daar is geen enkel bewijs voor, maar het zou Putin ertoe hebben aangezet om naar zwaardere middelen zoals de Buratino te grijpen. Dit gevreesde wapen zou voor het laatst zijn ingezet bij het heroveren van een vliegveld bij het Syrische Aleppo.

‘Mobiele ICBM’s uit silo’s gereden’

De Amerikaanse radiopresentator en voormalige FBI terreurspecialist Hal Turner schrijft dat de Russen zelfs mobiele ICBM’s uit hun silo’s hebben gereden. Die zouden door mensen zijn gezien terwijl ze onderweg waren naar hun eventuele lanceerlocaties. Dit is vorig jaar al eens eerder gebeurd, zoals we toen berichtten. Het zegt dus absoluut niets over een geplande aanval, maar wel dat Rusland voorbereid wil zijn op een verdere escalatie, en mogelijk zelfs een eventuele nucleaire verrassingsaanval van het Westen.

Dat gaat nooit gebeuren, denkt u? Wel, daar denken vooral de Britten al jaren anders over. De toenmalige Britse minister van Defensie Michael Fallon (2014-2017) verklaarde destijds letterlijk dat zijn land bereid is om bij een conflict met Rusland preventief een kernbom op Moskou te gooien. Gaat u er maar vanuit dat ze dit in het Kremlin niet vergeten zijn.

‘Psychopathische Amerikanen sturen wereld naar kernoorlog’

Met het opleggen van nieuwe sancties, ook gericht tegen Putin en Lavrov persoonlijk (hoewel dat vooral symbolisch is), sturen Washington/Brussel/London aan op het verbreken van de diplomatieke banden met Rusland, wat historisch altijd een grote stap dichter bij oorlog is. Alle strijd en spanning kan onmiddellijk stoppen als de NAVO gewoon akkoord gaat met de demilitarisering van Oekraïne, zijn eerdere beloften om niet verder uit te breiden alsnog nakomt, en akkoord gaat met de zeer redelijke veiligheidsgaranties die het Kremlin eist.

‘Maar in plaats daarvan stuurt de gestoorde, krankzinnige, psychopathische Amerikaanse regering de wereld naar een kernoorlog,’ schrijft Paul Craig Roberts, voormalig official van de regering Reagan en betrokken bij het beëindigen van de Koude Oorlog in de jaren ’80. ‘Achterlijke conservatieve Republikeinen en achterlijke liberale Democraten hebben zich verenigd in het opstoken van een gevaarlijke situatie. De wereld heeft nog nooit eerder zoveel onverantwoordelijkheid meegemaakt.’

Het gros van het onverschillige en totaal gebrainwashte Westerse publiek heeft er duidelijk nog geen enkel benul van dat de situatie dankzij de blinde Russenhaat van hun leiders nog maar een haartje is verwijderd van een ongecontroleerde escalatie. Objectieve, nuchtere analyses en adviezen worden nauwelijks nog gehoord of meteen terzijde geschoven. Alles en iedereen lijkt te hunkeren naar een gewapend conflict met een van de twee grootste kernmachten ter wereld. ‘Dit is recept voor een ramp,’ concludeert Roberts dan ook.

Cyberoorlog, blackout, en dan het einde?

En die ramp lijkt in gang gezet te kunnen worden door Joe Bidens aangekondigde cyberaanval op Rusland, wat als een directe oorlogsdaad zal worden opgevat en onmiddellijke vergelding zal ontlokken. De WEF elite zal daarmee zijn gewenste en geplande massale blackout krijgen, die in het slechtste geval niet alleen het internet, maar ook onze energievoorziening zal lamleggen.

Zodra dit gebeurt, dient u er serieus rekening te houden met het plotseling verschijnen van paddenstoelvormige vuurballen aan de horizon, helderder dan de zon. Het einde van onze beschaving kan ook worden ingeluid met een EMP veroorzaakt door een kernexplosie op grote hoogte, die onze samenleving in één klap voorgoed naar het stenen tijdperk zal teruggooien omdat 90% van de bevolking dan binnen een jaar tijd zal zijn omgekomen.

En dat allemaal omdat het Westen 8 jaar lang wegkeek bij de sluipende genocide op de Russische bevolking in Oekraïne, en die zelfs faciliteerde en stimuleerde door het nazi regime in Kiev te steunen met miljarden dollars en euro’s, enorme ladingen wapens en loze beloften over een controversieel en provocatief NAVO- en EU lidmaatschap.

Dus wie zijn hier nu de echte schurkenstaten, de ‘As van het Kwaad’ die het voortbestaan van de hele mensheid bedreigt?

Xander

(1) DEBKA
(2) Hal Turner Radio Show
(3) Paul Craig Roberts

Zie ook o.a.:

25-02: ‘EU vermoordt eigen bedrijfsleven met sancties Rusland en wacht lawine faillissementen’
23-02: Gaat het president Volodymyr Zelensky lukken om alsnog WO-3 te veroorzaken?
22-02: Topeconoom Armstrong: ‘World Economic Forum vormt bedreiging voor menselijke beschaving’ (/ Oekraïne is wanhopige poging van het Westen om Putin ten val te brengen)
21-02: Rusland stelt S-550 satelliet killers in grensgebied Belarus met Polen op
21-02: Forbes: ‘Europa heeft energiecrisis aan zichzelf te danken en betaalt nu zware prijs’ (/ …Het is de EU die over uw en mijn rug weigert extra Russisch gas te kopen om zo de ‘Great Reset’ en ‘Green New Deal’ erdoor te kunnen drukken )
19-02: DEFCON-2, voor het eerst sinds de Cuba crisis
14-02: Oorlog of geen oorlog – hierom heeft Vladimir Putin al gewonnen
11-02: Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?
01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:
18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China

…..