Krijgen VS-EU-NAVO en het WEF volgende week hun gewenste oorlog met Rusland?

—————————————————————————————————————————————–

Vier Amerikaanse B-52 bommenwerpers met mogelijk kernwapens geland in Groot Brittannië – Offensieve NAVO wapens in Oekraïne gearriveerd = rode lijn Kremlin overschreden Grijpt Klaus Schwabs WEF definitief de macht door Europa opzettelijk deels in puin te laten schieten?

—————————————————————————————————————————————-

Nu president Biden na het opzettelijk doen mislukken van alle gesprekken met het Kremlin openlijk heeft gewaarschuwd voor een aanstaande ‘Russische invasie’, lijkt het erop dat het de VS-EU-NAVO en het WEF ‘eindelijk’ gaat lukken om wellicht al volgende week hun gewenste oorlog met Rusland te ontketenen. Zoals onze lezers weten voorspellen we al vele jaren dat dit zou gaan gebeuren. Feitelijk moet het Westen wel, want de EU is vooral dankzij het euro-, Covid- en klimaatbeleid technisch bankroet, en zowel nationaal als internationaal begint het gigantische corona bedrog tot het grotere publiek en zelfs delen van de gevestigde politiek en media door te dringen. Hebben de totalitaire Europese WEF regimes – in Nederland dat van Rutte/Kaag – oorlog en verwoestingen nodig om de burgers een valse verklaring te kunnen geven voor de aanstaande, door henzelf veroorzaakte financieel-economische en maatschappelijke instorting van onze samenleving?

Nadat de gesprekken van de Normandië Groep gisteren in Berlijn hopeloos faalden omdat Oekraïne – met steun van Frankrijk en Duitsland (8), en ongetwijfeld onder grote Amerikaanse druk – weigert de Minsk vredesakkoorden uit te voeren of zelfs maar te noemen (5), heeft Biden de EU en de NAVO gewaarschuwd dat hij gelooft dat de Russische president Vladimir Putin heeft besloten om Oekraïne binnen te vallen (1).

Ook binnen de Amerikaanse en Europese inlichtingendiensten zou men ervan uitgaan dat het bevel hiertoe reeds zou zijn gegeven (2). Diverse landen, waaronder de VS, Groot Brittannië en Nederland (4), hebben hun burgers opgeroepen Oekraïne zo snel mogelijk te verlaten.

B-52 met mogelijk kernwapens in Groot Brittannië geland

Dat er rekening wordt gehouden met een ‘all out war’ die nucleair kan gaan, blijkt uit de vier Amerikaanse B-52 bommenwerpers die in Groot Brittannië zijn geland. Deze bommenwerpers kunnen (kruisraketten met) kernwapens lanceren. Een bron bij de Britse defensie erkende dat de inzet van de toestellen te maken kan hebben met de invasie geruchten (3).

Rusland gaat natuurlijk de schuld krijgen van de aanstaande oorlog indien deze inderdaad niet op het laatste moment vermeden wordt. De werkelijke veroorzakers van deze oorlog zitten echter in Brussel, Washington en Kiev.

Het Oekraïense leger heeft onderdelen van een extra artilleriebrigade, meervoudige offensieve raketsystemen (MLRS), buitenlandse huurlingen en S-300 raketten bij het front met de ‘afgevallen’ Russisch sprekende regio’s Donetsk en Luhansk samengetrokken, die hoogstwaarschijnlijk ook tegen burgerdoelen zullen worden ingezet (6) met als doel Russisch militair ingrijpen uit te lokken, waarna Moskou in de media als ‘agressor’ kan worden afgeschilderd.

Vorige week zijn nog eens 1000 Amerikaanse troepen in Roemenië en 2000 in Polen Duitsland gearriveerd, en is de NAVO van plan extra legereenheden in andere landen rond de Zwarte Zee te stationeren (7). Oekraïne voert ondertussen onaangekondigde oefeningen uit met drones en raketsystemen die door NAVO lidstaten zijn geleverd (9). Het opstellen van offensieve NAVO wapens in Oekraïne is al jaren een rode lijn van het Kremlin, en wordt nu doelbewust door het Westen overschreden.

Duma vergadert maandag over erkenning Luhansk en Donetsk

Maria Zakharova, de woordvoerder van het Russische ministerie van BuZa, herhaalde vandaag maar weer eens dat de NAVO opzettelijk de spanningen vergroot als voorwendsel om steeds meer troepen en materieel naar de grenzen met Rusland te verplaatsen. Het ministerie presenteerde vandaag tal van voorbeelden van de desinformatie campagne in de Westerse media, die neerkomt op een ‘grootschalige informatie oorlog’ om de Europeanen en Amerikanen op te hitsen oorlog met Rusland te accepteren, ondanks het feit dat de EU-buitenlanddienst onlangs erkende dat de vele berichten over een aanstaande Russische invasie niet kloppen. (10)

Aanstaande maandag 14 februari komt het Russische parlement bijeen om te vergaderen over het verzoek om de volksrepubliekjes Donetsk en Luhansk – waar Oekraïne ondanks de afspraken in de Minks akkoorden nog steeds weigert mee te onderhandelen (12) – als onafhankelijk te erkennen. Indien besloten wordt dit verzoek te honoreren, dan kan Rusland troepen sturen om deze gebieden met Russische burgers te beschermen tegen Oekraïense- en NAVO agressie. Dat zal door het Westen onmiddellijk worden aangegrepen om het starten van een oorlog te rechtvaardigen (11).

Putin waarschuwt bijna expliciet voor kernoorlog

Wij schrijven al jaren dat het een fatale denkfout van het Westen is dat Rusland het niet zal aandurven om in zo’n oorlog kernwapens te gebruiken, niet alleen op beperkte, maar zelfs op massale schaal. Na de mislukte gesprekken met de Franse president Macron begin deze week waarschuwde de doorgaans zo gematigde en terughoudende Russische president Putin bijna expliciet voor een kernoorlog als de Oekraïne NAVO lid wordt en probeert De Krim te veroveren:

‘Waarom is de mogelijke toelating van Oekraïne zo gevaarlijk? Er is een probleem: Europese landen, inclusief Frankrijk, geloven dat De Krim laten we zeggen Oekraïne is, terwijl wij geloven dat het deeluitmaakt van de Russische Federatie… Interne Oekraïense documenten stellen dat Rusland de vijand is en de terugkeer van De Krim met militaire middelen mogelijk is.’

‘Stel dat Oekraïne NAVO lid is. Artikel-5 is niet ingetrokken, integendeel. Meneer Biden zei recent dat Artikel-5 absoluut noodzakelijk is en zal worden gehandhaafd. Dus zal er een militaire confrontatie zijn tussen Rusland en de NAVO… moeten we oorlog voeren met de NAVO?… Willen jullie oorlog voeren met Rusland?’

Putin benadrukte dat in zo’n oorlog ‘niemand zal winnen’. Dat betekent maar één ding, en dat is dat het Kremlin bereidt is om zich met kernwapens te verdedigen. (13) Om een indicatie te geven dat dit beslist geen bluf is: deze week landden een aantal MiG-31K gevechtsvliegtuigen bewapend met nucleaire Kinzhal kruisraketten (foto) in de Russische enclave Kaliningrad. Vanaf die locatie kunnen tal van steden in Centraal, West en Noord Europa binnen zeer korte tijd worden aangevallen. (14)

Is het einde van het Westen – door eigen toedoen – nabij?

Vaste lezers weten dat ik persoonlijk de overtuiging heb dat Rusland mogelijk wel een kortdurend militaire confrontatie kan aangaan, maar zich niet zal laten verleiden tot een grootschalig en langdurig conflict met de NAVO. Dat zou wel eens voorkomen kunnen worden met een massale preventieve verrassingsaanval met kernwapens op Europa en de VS, waarmee de ‘kop van de slang’ die het voortbestaan van de hele mensheid in gevaar heeft gebracht (VS/ NAVO/ Pentagon /VN/ WHO /EU /WEF/ IMF) in één klap zal worden vermorzeld.

We kunnen als Europeanen dan alleen maar hopen dat de Russen het enkel bij militaire doelwitten en de ‘hoofdsteden’ van het Kwaad houden: Londen, Brussel, Davos (WEF) en het Vaticaan, en de belangrijkste ‘satellieten’ van deze centra van de globalistische Nieuwe Orde – Parijs, Berlijn, Den Haag, Basel (BIS), Frankfurt (ECB), Straatsburg (EP) en Genève (VN) – sparen.

 

Xander


(1) DEBKA
(2) Hal Turner Radio Show
(3) DEBKA
(4) DEBKA
(5) Hal Turner Radio Show
(6) Sputnik News
(7) Sputnik News
(8) Izvestia
(9) Izvestia
(10) Izvestia
(11) Hal Turner Radio Show
(12) Hal Turner Radio Show
(13) Hal Turner Radio Show
(14) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

01-12: President Oekraïne geeft het Westen de schuld van de crisis met Rusland
30-01: Massale mobilisatie leger Belarus; president dreigt einde te maken aan Litouwen
26-01: Blackout Centraal Azië treft miljoenen; Wordt Europa het volgende doelwit?
24-01: Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne
22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:

18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland