US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog

—————————————————————————————————————————————–

Westen maakte fatale fout aan te nemen dat Rusland pas tot het laatst zal wachten met het inzetten van kernwapens

—————————————————————————————————————————————–

Het Strategische Commando van de VS (USSTRATCOM) heeft een review gepubliceerd waarin staat dat nu officieel rekening wordt gehouden met het onvoorspelbaar uitbreken van een kernoorlog. ‘Het spectrum van conflicten is vandaag niet lineair noch voorspelbaar. We moeten rekening houden met de mogelijkheid dat een conflict leidt tot omstandigheden die een tegenstander heel snel ertoe kan brengen om kernwapens te gebruiken als hun minst slechte oplossing.’ Waar de VS echter géén rekening mee houdt is dat Rusland het verloop van een eventuele conventionele oorlog niet zal afwachten, maar kernwapens wel eens preventief kan gaan inzetten.

Absurd genoeg lijkt de NAVO er nog steeds vanuit te gaan dat Rusland een oorlog niet kan winnen. Daarbij wordt de grote denkfout gemaakt dat de Russen eerst zullen proberen om met conventionele middelen een Westerse aanval af te slaan, en pas als ze die strijd dreigen te verliezen, naar kernwapens zullen grijpen.

Deze militaire doctrine is overduidelijk gebaseerd op een combinatie van mateloze arrogantie over de in realiteit niet meer bestaande militaire suprematie, en totaal onbegrip van de denkwijze van Russen (en ook Chinezen). Toch was president Vladimir Putin enkele jaren geleden heel duidelijk toen hij tijdens een persconferentie vertelde dat hij vroeger op straat één ding had geleerd, namelijk dat als je in een hoek bent gedreven en een gevecht onvermijdelijk is geworden, je zelf het beste de eerste klap kunt uitdelen.

De automatische aanname van de Westerse oorlogshitsers in Washington, Brussel en Berlijn dat Rusland het volgens ‘onze regels’ zal spelen, en pas op het allerlaatst naar de nucleaire optie zal grijpen, is even stompzinnig als fataal. Op het moment dat de NAVO op serieuze wijze betrokken raakt bij het conflict in Oekraïne en aanstalten maakt om militair op te treden, zal Rusland NIET wachten totdat het wordt aangevallen, maar zelf als eerste preventief keihard met kernwapens toeslaan. Dat zal een slopende conventionele oorlog op voorhand zinloos maken, en maakt bovendien een Russische overwinning veel waarschijnlijker.

Honderdduizenden troepen tegenover elkaar

Oekraïne heeft zo’n 110.000 troepen bij Luhansk en Donetsk (de Donbass) samengetrokken, plus nog eens 450 tanks en 800 stuks artillerie. De NAVO heeft in de landen rondom Oekraïne nog eens 40.000 man klaarstaan. De VS is vorige week begonnen met het transporteren van tanks, gevechtsvliegtuigen en ander materieel richting het toekomstige strijdtoneel.

Daar tegenover staan over een front van 1000 kilometer lengte zo’n 150.000 tot 200.000 Russische troepen, 1300 tanks, 1300 stuks artillerie, 380 meervoudige raketwerpers, 300 gevechtsvliegtuigen en -bommenwerpers, 3700 drones, 280 helikopters, 26 schepen en 4000+ pantservoertuigen. Die werden overigens pas naar het front verplaatst toen Oekraïne tienduizenden soldaten naar de Donbass stuurde, en president Zelensky een document ondertekende waarmee hij bevel gaf tot de verovering van de De Krim, wat een bijna expliciete oorlogsverklaring aan het adres van Rusland was.

Het moge duidelijk zijn dat het Kremlin, na jaren van ijzeren geduld en talloze pogingen tot verzoening – die keer op keer door het Westen werden afgewezen-, eindelijk een grens heeft getrokken. Het zal geen afstand doen van De Krim, zal niet toestaan dat Oekraïne weer een oorlog begint tegen de Russische burgers in de Donbass, en zal ook niet accepteren dat de NordStream II gaspijpleiding naar Duitsland niet wordt voltooid. De Amerikanen hopen met hun zo kenmerkende chantage-politiek Rusland zo van zijn inkomsten te beroven, en de Europeanen te verplichten hun veel duurdere LNG te kopen.

Komt het tot een oorlog, dan zal Oekraïne geen schijn van kans maken tegen Rusland. Alleen als de NAVO en de VS vervolgens besluiten om in geen geval tussenbeide te komen, zal een Derde Wereldoorlog nog voorkomen kunnen worden.

Westen gedraagt zich ‘als manische kerstman aan de drugs’

Rusland proberen te treffen met nog meer sancties heeft eerder helemaal niets uitgehaald. Ten eerste is de Russische economie gewoon door blijven groeien, en ten tweede heeft het de Russen en Chinezen dichter naar elkaar toegedreven. Het hoofd van de Russische staatstelevisie, Margarita Simonyan, vergeleek het Westerse, door Amerika geleide gedrag dan ook met ‘een soort manische kerstman die aan de antidepressiva of de drugs is.’ (1)

Ons probleem is dat wij het zijn die door die ‘manische kerstmannen’ richting de afgrond worden gevoerd, is het niet door een Derde Wereldoorlog, dan wel door het vaccinatie- en klimaatbeleid. Het zou daarom wel eens zo kunnen zijn dat ze in Kremlin en Beijing tot de conclusie zijn gekomen dat de leiders in de Westerse hoofdsteden compleet hun verstand hebben verloren, en met hun imperialistische, oorlogszuchtige politiek en megalomane ideeën over een ‘Great Reset’ en een autoritaire wereldregering een bedreiging zijn gaan vormen voor het voortbestaan van de hele mensheid.

 

Xander


(1) Hal Turner

Zie ook o.a.:

20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
19-04: Tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen landen in Polen; Russische TV-teams naar Donetsk 17-04: Rusland stelt VS ultimatum: ‘Binnen 6 dagen weg uit Oekraïne, of wij vallen aan’
15-04: Biden roept nationale noodtoestand uit; Russische vloot en leger bereidt zich actief voor op oorlog
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
08-04: Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert
05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: ‘Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

39

 1. @Chip, dat containerschip was de Ever Given. Evergreen is de bedrijfsnaam.

 2. een paar onvolledige dingen mijn tekst; ik hoop dat men het alsnog begrijpt.

 3. Verschillende naties bezitten kernwapens, en dat is iets uit koude oorlogstijden en ontwikkelingen, door
  destijds de Duitse ingineurs, die gekocht waren door de N. Amerikanen, Neem o.a. Werner von Braun destijds.
  De geschiedenis is niet zoals in de school boekjes verteld word. De Duitsers waren ver vooruit in technologie, en de amerikanen ( voormalige Europese kolonisten ) hebben het gestolen, net zoals de “blimp” de Zeppilin.
  Noord Amerika, drijft sinds ruim een eeuw de kracht achter wereld heerschapij, waar zich van ouds her een groep volk zich in de financiële structuur als meester zich gemaakt hebben.
  De Monarchieën, Dynastieën , bloedlijnen. De Orthodox Joden spelen een rol, of je dat ok vind of niet, maar het wel. Het eeuwig durende slachtoffer rol spelende natuur geld hierbij ook een rol.
  je ziet het met de propaganda die nu in eens van aardbodem verdwenen te zijn, “asiel zoekers”
  Wie heeft het nog er over?? Het is Corona wat de klok slaat! Mensen gebruik alstublieft uw hersens! Wij zijn ver van ons natuurlijk begrip en geest vandaan; lot van bestemming? Evolutie?
  De wereld is de “omgekeerde waarheid” Denk er eens over na beste mensen.

 4. Ons probleem is dat wij het zijn die door die ‘manische kerstmannen’ richting de afgrond worden gevoerd, is het niet door een Derde Wereldoorlog, dan wel door het vaccinatie- en klimaatbeleid. Het zou daarom wel eens zo kunnen zijn dat ze in Kremlin en Beijing tot de conclusie zijn gekomen dat de leiders in de Westerse hoofdsteden compleet hun verstand hebben verloren, en met hun imperialistische, oorlogszuchtige politiek en megalomane ideeën over een ‘Great Reset’ en een autoritaire wereldregering een bedreiging zijn gaan vormen voor het voortbestaan van de hele mensheid.

  I second that

 5. Putin is geen agressor.
  Vooralsnog zie ik geen aanwijzing voor een dreigende kernoorlog.

  ” President Vladimir Poetin waarschuwde dinsdag voor de “snelle” en “strenge” reactie van Rusland op buitenlandse vijandige acties en veroordeelde westerse sancties, die hij vergeleek met een sportwedstrijd.

  Ik hoop dat niemand eraan zal denken om de ‘rode lijn’ te overschrijden met betrekking tot Rusland, die we zelf in elk specifiek geval zullen definiëren,” zei Poetin in zijn jaarlijkse state-of-the-nation-speech.

  Ondanks de onheilspellende waarschuwingen zei Poetin tijdens zijn state-of-the-nation-toespraak dat Rusland geen bruggen met andere landen wil platbranden.”

  https://www.themoscowtimes.com/2021/04/21/putin-warns-of-swift-response-to-rivals-crossing-red-line-a73687

 6. Ik verwacht niet dat er kernwapens gebruikt gaan worden. Amerika kon destijds Hiroshima en Nagasaki verwoesten omdat niemand anders de atoombom had. Nu liggen de feiten toch even anders. Een kernoorlog betekent onherroepelijk de vernietiging van iedereen op aarde. Er is door wetenschappers becijferd, dat als er een kernoorlog zou uitbreken tussen India en Pakistan, het leven op aarde al ernstig in de problemen zal komen. Er zou zoveel stof in de atmosfeer komen, dat de wereld getroffen zou worden door enorme hongersnoden vanwege de nucleaire winter!
  Een oorlog waarbij kernwapens gebruikt worden zal niet meer beheersbaar zijn.
  De gevaarlijke staat Noord-Korea beschikt ook over kernwapens en dreigt er regelmatig mee, maar het is slechts een blaffende hond omdat het regime overleven als topprioriteit op de agenda heeft staan. Zelfs daar is er een rationeel regime aan de macht, en de kernwapens gebruikt men als een verzekeringspolis tegen vijandelijke invasies.
  Wederzijds gegarandeerde vernietiging noemt men dat, en omdat bekend is, dat men een kernoorlog nooit kan winnen, zal die kernoorlog nooit uitbreken.
  Dat is ook de reden dat men vaak proxy oorlogen voert via andere partijen. Dat zien we met name in het Midden-Oosten, waar Iran de Houthis in Jemen gebruikt, de Hamas in Gaza en de Hezbollah in Libanon.
  Toch moet er een kanttekening bij Iran worden geplaatst. Het regime daar heeft een zeer apocalyptische visie, en dat is de reden, waarom dit land nooit in het bezit van kernwapens mag komen. Het regime in Teheran zal niet aarzelen om kernwapens in te zetten, omdat men gelooft dat de Mahdi, een soort van Islamitische messias dan zal gaan komen om een totale Islamitische wereldheerschappij te vestigen.
  Het JCPOA akkoord is dan ook een wangedrocht, dat door Donald Trump terecht getorpedeerd werd.
  Helaas waait er nu een andere wind in het Witte Huis, waar Joe Biden koste wat het kost weer in dit frauduleuze akkoord wil instappen. Terwijl dit akkoord van meet af aan door Iran ontdoken werd, waarvan bewijs beschikbaar kwam, toen de Mossad in Teheran de nucleaire archieven wist te stelen.
  Zelfs stonden in deze documenten de plaatsen vermeld waar Iran ondergrondse kernproeven zou gaan houden als de bom er eenmaal was.

 7. Hier een klein fragment van de speech van Putin van vandaag:
  (Helaas van propaganda site RT.com)
  https://m.youtube.com/watch?v=GCnBFKYN0T0

  Nadat ik al had begrepen dat Putin zegt het vaccin te hebben genomen en daar voor pusht en nu dus ook gewoon het Klimaat (zero Carbon) fabeltje propageert is het voor mij duidelijk. Ook Rusland is gewoon een pion van de echte bazen in de wereld, net als Amerika, China en Europa.

  Sorry, Xander maar ik geloof niet dat er ooit een 3e Wereldoorlog zal komen tussen Rusland en de rest. Dit is allemaal puur voor de bühne, een nieuw rookspoor nu dat het loopneusvirus langzaam aan begint te vervagen. Die wereldleiders zijn allemaal gewoon collega’s van elkaar, net als op nationaal niveau onze politici gewoon betaalde acteurs zijn die een script moeten uitdragen.
  Wat me veel meer zorgen baart is de aanstaande draai naar volledig digitaal geld wereldwijd waarmee het wereldwijde Social Credit Score plan in werking treedt. De Chinezen gaan hun digitale Yuen aan hun Social Credit Score koppelen en dus zullen wij ook spoedig volgen. Hoe die “hack” eruit zal zien waardoor zogenaamd al het huidige geld weggevaagd zal worden en wanneer deze zal zijn, geen idee…maar dat zou weleens ergens dit jaar nog kunnen zijn.

 8. Laat de Russen maar komen …Ik bezit toch niets (noch huis,noch wagen, niets) !!!

 9. China stapt ook over op automatische vergelding. Er worden Chinese satellieten gelanceerd voor een early warning systeem. Voorheen had China zijn kernkoppen niet bevestigd op raketten. Dit beleid is passé, China gaat hetzelfde nucleaire beleid voeren als VS / Rusland. Met alle risico’s van te snel op de knop drukken of verkeerd geïnterpreteerde info met ‘vergelding’ als gevolg.

 10. uiteindelijk zal er toch nu of later een actie komen waarbij de verziekte decadente westerling zijn zin zal krijgen en zo de hele wereld in een val naar de hel zal sleuren.

 11. Dat gaat zeker komen, maar ik denk dat het iets voor en rond Jeruzalem zal zijn, als je vooral de profeet Zacharia leest lijkt dit het meest mogelijke. Shalom

 12. Ik zie de VS er wel voor aan dat ze een EMP bom gaan laten afgaan boven hun eigen grond om zo Rusland te kunnen beschuldigen. Een zo een white flag te veroorzaken. HELAAS!

 13. Ik heb vernomen dat er recentelijk ook Russische troepen zijn gesignaleerd in Zuid-Ossetië en Abchazië.
  Is Rusland bezich om de Sovjet-Unie te herstellen?

 14. In het Kremlin en in Beijing is men tot de conclusie dat:

  de leiders in de westerse hoofdsteden compleet hun verstand hebben verloren en, met hun imperialistische, oorlogszuchtige politiek en megalomane ideeën over een ‘Great Reset’ en een autoritaire wereldregering, een bedreiging zijn gaan vormen voor het voortbestaan van de hele mensheid.

 15. Ik wens de Russen veel succes!
  Veel werk is het niet voor ze, de westerse wereld roeit zichzelf wel uit met vaccinaties…

 16. Ik dacht dat de laatste grote wereldoorlog in het midden oosten zou beginnen !!

 17. We hebben al vele wereld oorlogen gekend in onze geschiedenis zoals die van Alexander de grote of die van de romeinen.
  Als we denken aan de klimaatramp in Japan met die kerncentrale dan denk ik dat het mogelijk is dat we in de toekomst meltdown van kerncentrales kunnen verwachten door tsunamis of aardbevingen.
  De nieuwe oorlog is de klimaatrampen van de toekomst en de gevolgen daaruit voor ons.
  Nederland en België hebben ook kerncentrales die bij een aardbeving een meltdown kunnen veroorzaken.

 18. Gaat toch niet gebeuren, dat zou namelijk het einde van de wereld betekenen. Dan heeft de cabal geen slaafjes/consumenten meer.

 19. Om rescue te quoten: ”Als Putin tegen Merkel zegt, zodra de NATO aanvalt is Berlijn een gat in de grond, is het meteen afgelopen.” Inderdaad. Doe daar dan Brussel ook maar bij 😉 (Voor mij niet zo fijn want ik woon te dicht bij Brussel). Vladimir is aan zet. Op ’n vreemde manier mag ik ‘m wel, hij is geen psychopaat, de rest wel.

 20. De eerste klap in een daalder waard, dit geldt in klein maar ook in het groot en hoe groter de klap hoe meer effect, een kettingreactie daarop volgend maakt het echter onvoorspelbaar onbeheersbaar en apocalyptisch groot. Wie haalt als eerste de trekker over of loopt het weer met een sisser af?

 21. Stuk nog niet gelezen maar ik wil alvast reageren : Rusland heeft 1 keer vertrouwen gegeven ( hitler ) , is toen belazerd, Putin gaat die fout niet opnieuw maken.
  Putin lijkt mij erg standvastig, weet wat hij wil, waar hij heen wil .
  Putin gaat waarschijnlijk niet afwachten, kans acht ik aanwezig dat Putin 1 ste klap gaat uitdelen ( Oekraine binnenvallen/ Oekraine TOTAAL innemen ) want hij is dat gesodemieter met Oekraine ( Wat als voorpost v/d VS,NAVO,EU) dient helemaal zat.
  Vraag is dan : Wat gaat VS, NAVO,EU. doen ?? Misschien is er totale verstandsverbijstering, hoogmoedswaanzin , arrogantie enz. gaande in de hoofden aanwezig in de westerse leiders en gaan ze aanvallen maar ze zullen vernietigd worden .
  Vind ik dat erg ? Ja, onschuldige mensen die sterven ja maar het ………. wat goed op z’n sodemieter krijgt : Ik gun het ze van ganser harte , het komt ze toe maar inderdaad erg voor de mensen , misschien behoor ik daar zelf toe,
  rutte/consorten is “goed bezig geweest ” ( Kun je zien hoe stom men in nederland is geweest om op rutte/consorten te stemmen , vanuitgaande dat er geen stembusfraude heeft plaatsgevonden .
  Als dat zo is dan breekt de hel, sorry, los. Putin zal niet twijfelen om kernwapens te gebruiken , hij speelt geen blufpoker.
  Hij wil GEEN oorlog MAAR hij zal oorlog “maken”als het niet anders kan.
  Fout ligt niet bij Putin, ligt bij de idioten !!
  Maar misschien en in mijn beleving is dat een wonder komen ze tot inzicht of of of is dit het moment van het opkomen v/d antichrist ??
  We gaan het zien !

 22. vooral je laatste alinea lijkt me enorm relevant …om te stijden …..het feit dat gans Europa ten onder gaat aan the great reset en de machthebbers de atmosfeer verzieken met gifspray en de zon dimmen dat zal Rusland zeker niet toelaten en China evenmin…ben blij dat er nog landen zijn die niet lijden aan het Gates syndroom er moet iets gebeuren en er zal iets gebeuren dat is zeker…..

 23. “I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones”
  Albert Einstein

 24. hoeveel topics met plaatjes van paddenstoelen ik hier de afgelopen jaren al de revieu heb zien passeren, maar hee aan sensatie doen we hier niet hoor,

 25. Die Westerse clowns met hun groupies zijn inderdaad een bedreiging voor iedereen die niet meegaat in hun waanzin.
  Hoe eerder ze neergehaald worden hoe beter. Van mij mogen ze daarna kiezen uit de strop, de guillotine of tegen de muur.

 26. Putin heeft al laten doorschemeren dat in een gevecht het heel belangrijk is om zelf de eerste klap uit te delen.
  Die klap is dan een daalder waard.

 27. brrrrr gaat koud worden zo zonder gas, olie en benzine, gelukkig hebben we onze zonnecellen nog en windmolens om tegen te vechten.
  Kunt u het geestelijk aan zo’n grote klap?

 28. Persoonlijk zou ik heel erg oppassen te geloven dat Rusland een kernoorlog zal beginnen.
  Is het u bekend hoe moelijk het is een atoombom te activeren?
  De bommen in Hiroshima en Nagasaki dat einde maakte met de oorlog met Japan.
  Om te beginnen de piloten hebben maanden moeten oefenen.
  De radioactive vervuiling die het land vele jaren totaal onbegaanbaar maakt.
  De whistleblowers die reeds jjaren geleden hebben laten weten dat de dreiging niet meer dan een politiek spel is.
  LEES
  Bruce Leonard Cathie (11 February 1930 – 2 June 2013) was a New Zealand airline pilot who … powers flying saucers and controls the dates and places where nuclear bombs can function; in his book “The Harmonic Conquest of Space”. Bruce Cathie, ( bijna mijn buurman toen) was een goede bekende bij de CIA en gaf hen de data dat zijn berekeningen juist waren en was toentertijd ook gevraagd voor hen te gaan werken hetgeen hij afwees..
  OF KIJK NAAR ZIJN VIDEO
  https://youtu.be/MRc4vKwf3WA

  sorry voor de te vroege afzending van mijn eerste reactie graag de eerste deleten

 29. Het kan maar een keer erg mis gaan zonder terug weg helaas pindakaas

 30. Nog steeds vraag ik me af waarom de MSM hier dan niets over meld als het zo heftig is als hier beschreven. Als dit werkelijk is dan kan je dit toch niet voor de grote massa verbergen?

 31. Putin geeft morgen een State of the Union speech. Hopelijk komt daar wat meer duidelijkheid uit en hopelijk kunnen wij die speech ergens ondertiteld zien of horen.

  Weet iemand betrouwbare Russische nieuws sites (dus NIET rt.com) waar info te vinden is?

 32. Als Putin tegen Merkel zegt, zodra de NATO aanvalt is Berlijn een gat in de grond, is het meteen afgelopen.

 33. De Oekraïene is de Achtertuin van Rusland , ze hebben volstrekt gelijk, dat ze daar geen onkruid in willen hebben .

 34. MAD: Mutual Assured Destruction.
  Wederzijdse dodelijke vernietiging.
  Want de defensieve atoomwapens reageren binnen enkele seconden op de offensieve atoomwapens. En daarmee bezegelen beide strijdende partijen hun eigen totale ondergang.
  Juist deze conclusie leidde ertoe dat machten hun atoomwapens niet gebruikten. Want ze tekenen hun eigen ondergang als ze het atoomwapen gaan inzetten tegen een ander.
  In WO2 wist de VS dat ze geen tegenaanval met atoomwapens konden verwachten. Dus de VS kon de genadeklap toedienen zonder zelf vernietigd te worden.
  Maar nu kan elke natie die atoomwapens inzet, al snel zelf vernietigd worden met de atoomwapens van de ander (nog voordat deze ander vernietigd wordt).
  Volgens mij zit geen enkele regering te wachten op een verzekerde zelfdestructie.

Comments are closed.