‘Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’

Rusland mobiliseert grote aantal troepen, tanks, schepen en vliegtuigen om een eventuele aanval van Oekraïne/de NAVO te kunnen afslaan. Afbeelding: Op enkele minuten vliegen afstand van Oekraïne oefenen TU22-M3 bommenwerpers voor eventuele missies (3).

—————————————————————————————————————————————–

Laatste nieuws: Amerikaanse strategische bommenwerpers met kernwapens simuleren op dit moment boven Canada een eventuele aanval over de Noordpool op Rusland NAVO is ’toevallig’ met grote militaire- en marine oefening in en rond Zwarte Zee bezig – 13 Russische oorlogsbodems in Oostelijke Middellandse Zee en 4 in het Kanaal, op schootsafstand van Londen, Parijs, Brussel en Den Haag

—————————————————————————————————————————————–

Gaan de Westerse oorlogsmenners in Washington, Brussel, Berlijn en ook Den Haag na jaren van desinformatie, propaganda, provocaties en het steunen van Oekraïense oorlogsoperaties tegen weerloze Russische burgers dan toch hun zin krijgen? Volgens nog niet bevestigde berichten zijn Russische tanks de grens met Oost Oekraïne overgestoken, nadat de Russisch sprekende regio’s Donetsk en Luhansk, die zichzelf onafhankelijk van Oekraïne hebben verklaard, het Kremlin om bescherming hebben gevraagd tegen het Oekraïense leger, dat de afgelopen twee weken weer grote aantallen troepen en materieel naar de opstandige ‘republiekjes’ stuurde. Tevens zou Rusland zijn complete vloot in de Middellandse Zee , Zwarte Zee en Baltische Zee hebben gemobiliseerd. Mocht dit bericht worden bevestigd, dan betekent dit dat het Kremlin na jaren van terughoudendheid een rode lijn trekt, en daadwerkelijk een oorlog verwacht.

Het lijkt erop dat Rusland niet werkeloos zal blijven toekijken hoe de bevolking in Luhansk en Donetsk opnieuw weerloos blijft tegen mogelijke nieuwe beschietingen en bombardementen door het Oekraïnse leger. Het regime in Kiev probeerde de afgelopen jaren ettelijk malen om een oorlog met Rusland te ontketenen, in de hoop – en vermoedelijk ook met de verzekering – dat het Westen dan militair te hulp zou schieten, waardoor de wereld op het randje van WO-3 zou worden gebracht.

‘Toevallige’ NAVO oefening in de buurt

De provocaties van het Oekraïense leger lijken dan ook niet uit de lucht te zijn gevallen, maar vallen precies samen met een grote NAVO oefening met marineschepen, vliegtuigen en zo’n 28.000 manschappen in en rond de Zwarte Zee. Zij staan ’toevallig’ klaar om het Oekraïense leger bij te staan zodra de Westerse mainstream media de misleidende propaganda zullen verspreiden dat Rusland ‘de aanval op Oekraïne heeft geopend’, en het bondgenootschap daarom ‘geen andere keus heeft dan in te grijpen’.

De Russische tanks zouden inmiddels bij de plaats Horlivka, vlakbij de stad Donetsk, zijn aangekomen en daar ook al zijn gefilmd. De boodschap van het Kremlin aan het Oekraïense leger is duidelijk: het wordt oorlog als jullie het vuur op onze burgers openen. Ook zouden de schuilkelders zijn geopend (2).

‘President Oekraïne heeft bevel tot aanval ondertekend’

Volgens bronnen ter plekke zou Oekraïne maar liefst 90.000 soldaten, 450 tanks, 300 pantservoertuigen, 800 stuks artillerie en meer dan 100 vliegtuigen in de Donbass regio hebben verzameld. De Oekraïense president Zelensky zou reeds het bevel hebben ondertekend om tot de aanval over te gaan om Luhansk en Donetsk te heroveren.

Een niet bij name genoemde voormalige militaire official denkt dat als Oekraïne inderdaad een oorlog uitlokt, het nog drie andere regio’s zal kwijtraken: Kharkov, Zaporozhy en Odessa. 80% van de inwoners van de stad Kharkov zijn Russen.

Op basis van Flightradar valt op te maken dat Amerikaanse tankvliegtuigen naar Georgië (aan de Zwarte Zee) zijn gevlogen, en Britse SAS special forces van Roemenië naar Oekraïne zijn overgebracht. (1) Twee Amerikaanse marineschepen hebben zich gisteren bij twee Spaanse fregatten en een andere Amerikaanse oorlogsbodem in de Zwarte Zee gevoegd, naar verluid om ‘speciale oefeningen’ te houden bij de zuidwest kust van De Krim.

Rusland mobiliseert complete vloot, tanks, troepen en bommenwerpers

Als tegenreactie heeft Rusland tanks, special forces en paratroepen naar de grens tussen De Krim en Oekraïne gestuurd, alsmede ook naar militaire bases die buiten het bereik van Oekraïense raketten liggen, maar per vliegtuig snel extra troepen en materieel naar het eventuele oorlogsgebied kunnen transporteren. De Russische media berichten dat ‘Rusland zijn totale steun aan Donbass heeft toegezegd. Op deze manier heeft Rusland duidelijk gemaakt dat het actief militair betrokken zal zijn.’

De Russische luchtmacht heeft daarnaast TU-22M3 bommenwerpers op bases op enkele minuten vliegen vanaf Oekraïne gestationeerd. Vanwege de dreigende escalatie zou de Russische minister van Defensie Shoigu de complete vloot in de Middellandse Zee, de Zwarte Zee, de Kapsische Zee en de Baltische Zee hebben gemobiliseerd. In de Oostelijke helft van de Middellandse Zee varen inmiddels 13 Russische marineschepen, waarvan de meeste voor de kust van Syrië, Libanon en Israël. Gisteren voeren er ook al vier Russische schepen door het Kanaal. Deze oorlogsbodems hebben raketten aan boord die in luttele minuten zowel Londen, Parijs, Brussel als alle grote Nederlandse steden kunnen bereiken.

Mocht deze berichten allemaal kloppen, dan wijst dit erop dat het Kremlin zich daadwerkelijk voorbereid op een militaire confrontatie, niet alleen in Oekraïne, maar mogelijk met de complete NAVO. We zullen u niet hoeven uit te leggen wat dit voor gevolgen kan hebben, en hopen dat ‘koelere hoofden’ in Brussel en Washington Oekraïne zover zullen krijgen om zijn leger weer terug te trekken.

Laatste nieuws: Amerikaanse strategische bommenwerpers met kernwapens simuleren op dit moment boven Canada een eventuele aanval over de Noordpool op Rusland. (4)Xander


(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Russische ministerie van Defensie (YouTube)
(4) Hal Turner


Zie ook o.a.:

19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’
11-07: ‘Russische kernwapens naar Kaliningrad om NAVO aanval af te slaan’
26-05: Analisten vragen Trump in petitie om dialoog met Putin om wereldoorlog te voorkomen
Archief oud.Xandernieuws.punt.nl:
24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17 (Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
01-03: Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

45

 1. De afgelopen weken hoor je nacht’s , militaire vliegtuigen gebruiken andere motoren als de burgerluchtvaart, dit kan je horen, veel militair transport richting zuidoosten

 2. @ Agenda21 schreef: 23/03/2021 om 9:42 pm

  Dat is iets wat ik me van meet af aan al afvroeg: wat gebeurt er ’s nachts allemaal?? Maar dat zal wel complotdenkerij zijn vermoed ik …

  Er kloppen zoveel dingen niet (of juist wel als je buitenlandse persberichten ook opzoekt en naleest).

 3. Hoeder schreef:
  22/03/2021 om 8:27 pm
  @Hubo
  China is m.i. volstrekt niet te vertrouwen. Sterker nog, zij zijn een groot gevaar. Helaas worden ze steeds machtiger. Mensenrechten kennen ze niet en andersdenkenden worden genadeloos neergesabeld.

  Keurig gezegd. En ook nog eens Bijbels. Dus ik ben het helemaal met u eens.

 4. Wat gebeurt er tijdens de nachtelijke uren dat wij niet mogen waarnemen?
  Waarom die voortdurende avondklok?

 5. In ieder geval heeft Rusland te kennen gegeven géén enkele relatie met de EU meer te hebben omdat Brussel ze eenzijdig verbroken heeft;
  https://www.rt.com/russia/518881-lavrov-brussels-worsened-relations/
  Tevens heeft China de import boycots op Australië opgevoerd voor het altijd maar doen wat de USA van hen verlangt. Allemaal artikelen op RT, kan je daar terug vinden.
  Rusland en China zijn al heel lang bezig om niet meer zaken met elkaar te doen in Dollars maar in lokale valuta’s;
  https://www.rt.com/russia/518818-lavrov-china-dollar-finances/
  Trots nieuws in Nederlandse pers over de standpunten van de EU over de onderdrukking van de moslim Oerigoeren over zgn Human Rights heeft ook zijn vruchten afgeworpen, diverse fake nieuws “reporters achter toetsenbord thuis” en politici zijn hierna geboycot.
  http://www.xinhuanet.com/english/europe/2021-03/23/c_139830009.htm

  Voor wie niet begrijpt wat dit met oorlog te maken heeft, die moet begrijpen dat oorlogen niet meer op het slachtveld in loopgraven worden uitgevochten maar economisch.

  1 – Eerst begint het met handelsoorlogen.
  2 – Dan volgt logischerwijs een Financieele instorting.
  3 – Dan de derde wereld oorlog.

  Het militair industrieel complex in Washington is weer op oorlogskoers nu Trump uit het (Woke of spook) huis is en Bidden (what’s in the name) daar is neergezet als een puppet. Washington heeft niet veel tijd meer want binnen vijf jaar is China alleen al dominant op de wereld economie, laat staan met de nieuwe partner Rusland. Hun tijd is zo kort dat iedere dag dat ze wachten worden ze zwakker op het wereld toneel. Dus feit is dat voor de warlords in Amerika die oorlog er nu wel heel snel moet komen.
  Let dan eens op het volgende artikel;
  http://www.xinhuanet.com/english/2021-03/24/c_139830670.htm

  Iemand wel eens in China geweest ?
  Ik wel drie keer in Nanjing en 26 keer elders in het land.

  China is vele malen moderner en vrijer als ons z.g.n. “vrije” westen !

  Wat je leest in de krant erover is onzin, China en Rusland bepalen straks de wereldhandel.

  How the west is done, is een mooie titel voor een film,
  Ik ben goed in muziek, wellicht iemand nog een camera ?

 6. @Tycho,mensenrechten.
  Ik zeg het liever niet zo,maar het is wel wat ik ervan denk.

 7. In de oekraine hopen ze dat de russen met vaccins gaan bombarderen en schieten.
  Zonder dat een rus in de buurt is vallen hun soldaten al dood neer door het griepje.
  Maar ooit zal in die contreien en in azie de bom wel barsten.
  Misschien wel gelijktijdig.

 8. Hubo: Mensenrechten heb ik op de deurmat staan; iedereen veegt er zijn poten aan af.

 9. Putin is gelukkig wat ik begrepen heb tegen de deep state dus tegen de NWO met één wereldleider.
  Dus staat Rusland nog in de weg en kunnen de satanisten niet echt hun duivelse plannen uitvoeren vandaar dat ze Rusland in een oorlog trekken met alle gevolgen van dien.
  De elite cabal denkt zich dan veilig te wanen in dumb’s (diepe ondergrondse militaire bunkers gangenstelsels ), in deze hypermoderne gangenstelsels die uitmonden in ondergrondse mega-complexen en misschien wel kleine steden denken ze de nucleaire vernietiging op het aardoppervlak die dan mogelijk over en weer gaat gebeuren te overleven.
  Het is een smerig zooitje geworden met nu heel veel psychopaten waarvan de hoofdaanvoerders veelal op stervensleeftijd

 10. Is er vandaag al wat meer bekend, of wordt dit zoals gewoonlijk gerangschikt onder fakenews?
  Ontegenzeglijk zijn er meer zaken die spelen achter de schermen. Zoals n verhaal dat Nederland in het geheim gas afspraken met Rusland zou hebben gemaakt. Wie het echt weet……

 11. Yes ! Die Oekraïne is zo belangrijk voor ons dat we onze ganse economie en gasvoorziening daarvan afhankelijk gaan maken. Go Biden go
  Is Rutte en onze koningin al vertrokken? Dan weten we wanneer de oorlog begint.
  Houd iedereen in de gaten…

 12. Het is nu telkens weer het klimaat en de natuur die we samen moeten redden voor de volgende generaties?
  En dan komt er dit nieuws dat zelfs Engeland meer kernwapens wil hoe rijmt dit dan met elkaar?
  Wij als burgers moeten steeds meer gaan veranderen terwijl het militair industrieel complex steeds een nieuwe dreiging of zelfs een oorlog begint?
  https://sputniknews.com/world/202103221082417607-moscow-londons-plans-to-grow-nuke-arsenal-indicates-uk-france-need-to-be-included-in-arms-talks/
  Het lijkt dan onzinnig om het klimaat te redden met deze gang van zaken en niet in staat deze opbouw te stoppen van massa vernietigingswapens.

 13. De jonge, Russische BEER die de oude, vermoeide, geruïneerde pruts-AREND gaat vertrappen ?

 14. Hopelijk gaan de Russen geen confrontatie aan met het Westen, want dan zijn we nog niet thuis! Shalom

 15. De helden van de M.E zullen in Den-Haag de Russen een lesje leren !

 16. @Hoeder
  Ik vind het wel wat erg negatief China zo af te schilderen.Als één land de afgelopen 70 jaar heeft bewezen een onbetrouwbare bondgenoot te zijn,dan zijn het de amerikanen wel.Ik denk ook dat ze er niet voor terugdeinzen Europa tot een slagveld te maken.Je kan het ook realistische machtspolitiek noemen.Of China daar anders in zal zijn,valt nu nog niet te zeggen.Ze zijn gewoon nog niet zo ver.Al te naïef moet je in die dingen natuurlijk ook niet zijn.

  Mensenrechten zijn een luxe die je je kunt veroorloven als je sterk denkt te staan.Het wordt vooral propagandistisch uitgespeeld.Binnenlands om het gevoel van eigenwaarde op te krikken en buitenlands om onwelgevallige landen te ondermijnen.In een wereld waarin het westen er niet voor terugdeinst terroristische oorlogen uit te lokken en te ondersteunen zoals bijvoorbeeld recent in Syrië en Libië en die landen in chaos achter te laten,kan ik er wel enig begrip voor opbrengen,dat men dan maar in China het zekere voor het onzekere neemt.

  Afgezien daarvan vind ik het op dit moment in hoge mate ongepast het huidige China van genocide te beschuldigen.

 17. Hoeder schreef:
  22/03/2021 om 8:27 pm
  Gelukkig hebben we in Nederland daar geen hinder van.

 18. Tycho uit Syberië speelt alvast het leuke Russische liedje: Der Heilige krieg. luister maar! Vooral naar de tekst.

 19. Russische oorlogschepen op schootsafstand van Den Haag. Dat de regering en de hele overheid het dun maar flink door de broek loopt. Is het helemaal niet meer te banken? Een kniesoor die daar nu over valt. Bovendien is na de ‘verkiezing’ de kamer rijp voor ’n grote schoonmaak.

 20. @Hubo
  China is m.i. volstrekt niet te vertrouwen. Sterker nog, zij zijn een groot gevaar. Helaas worden ze steeds machtiger. Mensenrechten kennen ze niet en andersdenkenden worden genadeloos neergesabeld.

 21. DE een die gevaarlijk is verdedigt. zijn land
  De ander die de baas wil zijn valt aan.een beetje raar maar het zal wel .En de VN ? Een kaart clubje .dat is toch wat.

 22. Zolang ik nog geen goede bronvermeldingen zie en uitgaande van mijn apps en voor veel anderen afgeschermde bronnen, maak ik er uit op(22-3-2021- 19.54 uur op dat dit een broodje aap verhaal is.

 23. Er moet maar eens een einde komen aan het schofferen van Rusland en China door het westen en de oorlog die het westen nu al meer dan 100 jaar voert om de wereld onder de gesel van de satan van het kapitaal te houden.Ik heb op een aantal onderdelen wel een beetje mijn twijfels bij de betrouwbaarheid van dit verhaal.

 24. Al tijden betoog ik naar mensen dat niet Rusland, maar de NAVO de grote agressor is. De corrupte MSM willen ons natuurlijk anders doen geloven. Poetin is de boef. Aan mijn hoela. Hij is geenszins agressief, maar laat zeker niet over zich lopen. De NAVO weet dat ze een oorlog met conventionele wapens zelfs zullen verliezen. Dus zien we veel geschreeuw en weinig wol in het Westen. Echter suïcidaal zijn deze globalisten ook weer niet.

 25. Oorlog, corona, de euro, het Vaticaan, is er nog hoop voor het nageslacht?

 26. De avondklok heeft hier mee te maken. De rest ook. Hyperinflatie beurzen= oorlog.
  Nog steeds denk ik dat code zwart(zorg failliet) hetzelfde is als zwarte donderdag(WO2). Dat het dus een aanwijzing is. Dus staat er in de krant code zwart, dan begint het pas echt. Maar eh, waarom niks in Amerika? Hart van de wereldregering enz.

Comments are closed.