Tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen landen in Polen; Russische TV-teams naar Donetsk

Wagonladingen Russische tanks met amfibische uitrusting arriveren in Rostov aan de Don, dat op slechts 60 km. afstand van Oekraïne ligt.

—————————————————————————————————————————————–

Amerikaanse militaire ‘adviseurs’ in Oekraïne wijzen erop dat de NAVO aanstuurt op oorlog – Door Turkije gecontroleerde jihadstrijders in Oekraïne – Erdogan provoceert zowel Rusland als China – ‘CIA en FBI planden moordaanslag op president Belarus, die zijn land nu wil samenvoegen met Rusland’

—————————————————————————————————————————————–

De tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen die in Polen zijn geland wijzen erop dat een grootschalig gewapend conflict met Rusland mogelijk al snel zal losbarsten. Het feit dat Russische TV-teams naar Donetsk worden gestuurd kan een signaal zijn dat het Kremlin een aanstaande invasie van Oekraïne, dat onlangs Rusland bijna expliciet de oorlog verklaarde, voorbereidt. (1)

De belangrijkste vraag is wat de NAVO en de VS dan zullen doen. Schieten ze Oekraïne te hulp, dan lijkt een full-scale wereldoorlog onvermijdelijk, compleet met het inzetten van kernwapens. Waarschijnlijk zullen dan ook de langdurige conflicten Israël-Iran (Israël ontkent nauwelijks dat het verantwoordelijk is voor het opblazen van Irans uraniumverrijkingsinstallatie in Natanz op 14 april), Iran-Saudi Arabië, China-Taiwan, China-Japan, China-India, India-Pakistan en Noord Korea-Zuid Korea/Japan automatisch op een ‘hete oorlog’ uitlopen en met grof geweld worden uitgevochten.

Militaire ‘adviseurs’ VS in Oekraïne; Turkije provoceert Rusland en China

Amerikaanse militaire ‘adviseurs’ en door Turkije aangestuurde jihadstrijders (die eerst in Syrië en Libië hebben gevochten) zijn reeds in Oekraïne, wat erop wijst dat de NAVO inderdaad op oorlog aanstuurt. De Turkse dictator Erdogan stak onlangs een politiek mes in de rug van de Russische president Putin toen hij verklaarde de zogenaamde ‘annexatie’ van De Krim door Rusland – in werkelijkheid een volgens onafhankelijke OVSE waarnemers volledig democratisch verlopen hereniging die door bijna 97% van de bevolking werd gesteund – niet te erkennen (2).

Het orthodoxe Rusland en het islamitische Turkije zijn historische aartsvijanden, en hebben al diverse bloedige oorlogen met elkaar uitgevochten. Turkije heeft juist altijd de steun van het protestantse Duitsland gehad. De aankoop van Russische afweerraketten door Turkije was niets anders dan chantage om de VS en Europa onder druk te zetten Erdogan in zijn militaire aspiraties en vele agressieve acties in Syrië, Libië en Irak te blijven steunen.

Erdogan strijkt ook China tegen de haren in. Zo weigeren de Turken om de Oeigoerse nationalist Abudukadir Yapuquan, die wordt verdacht van terrorisme in Xinjiang, aan Beijing uit te leveren. De Oeigoeren voeren blauwgekleurde Turks-Ottomaanse vlaggen, en streven openlijk naar ‘bevrijding’ door Turkije. Yapuquan is een van de oprichters van ETIM (East Turkistan Islamic Movement), die door zowel bij de VN Veiligheidsraad als Turkije officieel als terreurorganisatie te boek staat. (3)

De Turkse despoot liet onlangs enkele oud-admiraals arresteren omdat die het hadden gewaagd openlijk kritiek te uiten op de mogelijke herziening van Turkije van het Verdrag van Montreux aangaande de vrije doorvaart door de Bosporus, en in de toekomst vooral door het nog te graven Istanbul kanaal. Zoals altijd beschuldigde Erdogan zijn tegenstanders van het plannen van ‘een coup’. (4)

‘CIA en FBI planden moordaanslag op president Belarus’

Ondertussen beschuldigen Rusland en Belarus de CIA en FBI van het plannen van een coup en ‘moordaanslag’ tegen president Lukashenko en bijna de hele politieke leiding van het land (5). Volgens nog onbevestigde bronnen zou Lukashenko overwegen om zijn land, dat in het zuiden aan Oekraïne grenst, samen te voegen met Rusland, en alle militaire bases open te stellen voor het Russische leger. (6) (We herinneren u eraan dat een moordaanslag de finale trigger was voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog).

Volgens sommigen staat er nu een Derde Wereldoorlog gepland om Rusland de schuld te kunnen geven van de financiële systeemcrisis die het Westen zelf heeft veroorzaakt, en die niet veel langer meer kan worden uitgesteld. Er zijn er die denken dat de klimaat-vaccinsekte die onze regeringen heeft overgenomen opzettelijk een kernoorlog probeert te ontketenen, waardoor hun belangrijkste doelstelling, het fors verminderen / deels uitroeien van de wereldbevolking, een flinke stap dichterbij zal komen.

Wat de reden ook is, het moge duidelijk zijn dat in het geval van zo’n oorlog opnieuw miljoenen mensen, misschien wel in ongekend grote aantallen, het slachtoffer zullen worden van de machtswellust en vernietigingsdrang die historisch zo kenmerkend is voor een groot deel van de politici die de ‘top’ van hun land en de wereld weten te bereiken, en die er altijd eerst voor zorgen dat ze zelf buiten schot blijven zodra de bommen en raketten losgaan.


Xander


(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) SCMP
(4) TASS
(5) Zero Hedge
(6) Hal Turner

Zie ook o.a.:

17-04: Rusland stelt VS ultimatum: ‘Binnen 6 dagen weg uit Oekraïne, of wij vallen aan’
15-04: Biden roept nationale noodtoestand uit; Russische vloot en leger bereidt zich actief voor op oorlog
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
08-04: Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert
05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: ‘Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. Rusland is al zijn troepen inmiddels alweer terug aan het trekken. Loos alarm dus achteraf gezien, gewoon een oefening en spierballentaal maat meer was het niet.

 2. En Obama zag dat het goed was en schreef nummer 876 van zijn omvangrijke memoires vol lege woorden.

 3. Hoi Piep,

  Oekraïne is geen Nato-lid, in de kleine baltische staten staan al Nato troepen klaar (zelfs onze Nederlandse).
  Ik vermoed daarom dat Rusland eerst Oekraïne snel inpikt, dan volgt het zelfde programma als in Syrië. Alle nuttige groeperingen worden opgenomen in de Russische coalitie, de rest ging richting Idlib. In een later stadium volgt Idlib en de rest.
  Zo, vermoed ik, gaan ze het ook doen in Oekraïne. Oorlog voeren kost tijd.

 4. @Ome Jaap,
  dat sommigen staan te springen om de spuit, is wat de propaganda-media u wil doen geloven, al zal ik niet ontkennen, dat er hoogstwaarschijnlijk werkelijk bang gemaakte mensen zijn dat inderdaad staan te springen voor de spuit, maar dat moet dan toch wel een hele kleine minderheid zijn.

 5. Ruud 8.36uur

  Ik ben ook bezorgd als je kijkt wat er gebeurt. Ik ook !
  Biden noemde Putin in een interview een moordenaar.
  En toen journalist hem vroeg of hij het goed begreep bevestigde hij dit.
  Biden regeert niet maar de linkse rakkers van de Democraten.
  Maar Amerika heeft een oorlog nodig om de aandacht af te leiden, van alle problemen in hun land.

  De werkgelegenheid is naar de knoppen sinds Trump weg gepest is.
  De grenzen stromen over met jonge criminelen, die op termijn de steden gaan terroriseren met drugs en geweld
  De dems hebben het rassen probleem op scherp gezet, Biden was eerst een racist en nu moeten witten op hun operatie in ziekenhuizen wachten omdat zwarten voor moeten gaan.
  Er ligt al een plan om boeren hun land te gaan onteigenen ( nu nog vrijwillig) en dit aan zwarten te geven omdat het onevenredig verdeeld is in zwart en wit.
  En wat te denken van de hele gender politiek….
  In sommige Staten mag met tot 40 weken aborteren… Trump heeft geprobeerd om dit terug te draaien maar Biden heeft de eerste dag met de stapel executive orders ALLES van Trump terug gedraaid.
  Amerika wordt gereageerd door HAAT.
  En wat te denken nu CNN heeft toe gegeven Trump te hebben benadeeld, en nu gaat CNN met propaganda aan het klimaat beginnen.
  Met propoganda en leugens en valse voorlichting.
  Ook de gender tactiek gaat CNN zich nu op richten.
  De klimaat propaganda zal Timmerman leuk vinden en goed kunnen gebruiken om ons de broekriem aan te draaien.
  Vanmorgen ook zoiets geks in de krant Bernie Sanders zegt dat Israel geen hulp meer moet krijgen van de usa maar alles moet nu naar GAZA gaan.
  Amerika fist is over…. Amerika laat zien dat het een onbestuurbaar oorlogszuchtig land is.
  Toen Trump met Putin sprak was “ de kliek “ woedend, en was hij een verrader, en moest er een heel “ Russia gate “ opgetuigd worden.
  Maar als Biden hem zeer ondiplomatiek moordenaar noemt komt hij ermee weg.
  Maar Trump en Putin respecteerden elkaar wel en er was geen oorlog.

  Z’on ziek land als Amerika heeft een “ dokter “ nodig en dat is oorlog.
  Als BLIKSEMAFLEIDER en daar worden wij in mee gesleurd.
  En het liefste vecht je als Amerika dat uit ver van je eigen bed.
  Daar hebben we talloze voorbeelden van.
  Biden is de puppet van de dems en die bepalen wat er gebeurt.
  Biden leest het wel op van de teleprompter.
  Biden heeft miljoenen dollars opgestreken via zijn zoon Hunter in de Ukraine.
  Hunter was commissaris bij Burisma, maar dat is nu opgedroogd. En Hunter komt er mee weg.
  Dus de tijd is rijp om oorlog te gaan maken in ONZE achtertuin en onze NAVO soldaten moeten voor dit laffe spelletje hun leven op gaan offeren.
  Dit laat ons zien hoever America is door geslagen.
  Daar is niet meer de elite aan de macht maar daar zijn satanische krachten aan het werk.

  Nu de “Covid truc “ op zijn laatste pootjes loopt moet er weer wat ander verzonnen worden.
  En heeft de CEO van Pfizer al aangekondigd op een “ herhaal “ prik.
  Ook hier weer de satanische machten die ons willen verleiden tot een wereldwijd experiment…. “ de prik”
  En zegt Bill nog steeds dat er teveel mensen op deze aardkloot rondlopen en wonderlijk, kondigt Bill G ook aan dat er binne twee jaar weer een epidemie komt.

  Weet je trouwens dat dit soort lieden grote ondergrondse atoom aanval bestendige huizen hebben laten bouwen..
  Ergens in een woestijn met overlevings mogelijkheden ( denken ze) Daar is ook publicatie over.

  De wereld is ziek. Heel ziek de mensen willen als God zijn en daarom gaan ze “ over lijken “ letterlijk…. om als God te worden.
  Niets is te gek of ze ontwikkelen het.
  Straks de Chip implantatie in de hersenen China experimenteert er al mee.
  En deze chip wordt via een AI computer aangestuurd.
  Het “Transhumanistische tijdperk “
  Je bent bezorgd : Ja ik ook, maar ik weet dat God bestaat en Hij de wereld in ZIJN hand houdt. Ook mijn leven, en ik mag weten dat zijn Zoon Jezus ook voor mij aan het kruis heeft gehangen en dat geeft mij troost in deze gekke losgeslagen wereld. Hoe het zal gaan, we wachten het af, hopelijk valt het mee en blijft het bij wapengekletter en zonder bloedvergieten.

  Shalom
  Anna

 6. Xander heeft niet gelogen (zelfs op het RTL-nieuws vandaag sprak men van 150.000 Russische soldaten die het front naderen in de Oost-Oekraïne …Om maar te zwijgen van de talrijke oorlogsbodems die de Zwarte zee bevaren …

 7. Gisteren boven Kampen twee x een zwaar geluid van vliegtuigen, op flightradar niets te zien. Evenbuiten gekeken en inderdaad 4 grote straaljagers op grote hoogte van West naar Oost.
  Vanmorgen wederom het zelfde, dus inderdaad troepen verplaatsingen. Bijna elke dag een globale hawk van de US boven Ukraine en langs de grens van Rusland.
  Lekker blijven provoceren NAVO, mocht het fout gaan dan hoop ik dat jullie klappen krijgen als donderdagen!

 8. Het is inderdaad weg van Deagel.. Ik heb het een jaar geleden uitgeprint dus heb het nog wel, maar vreemd dat ze het weg hebben gehaald.

  Kan het zijn dat het plan aan het mislukken is en men langzaam terug aan het indekken is?!

 9. “tyson schreef:
  19/04/2021 om 5:56 pm
  altijd als ik hier 3e wereldoorlog lees weet ik dat ik weer rustig slapen kan gaan.”

  Inderdaad!

 10. Turkije blijft ook voor Israël een gevaarlijk land. Ook Rusland zit al in Syrië en is bondgenoot van Iran. Het lijkt wel op een repetitie wat we voor onze ogen zien gebeuren. Of het tot een treffen komt tussen het Westen en Rusland dat weet ik niet, laat ons hopen van niet. Shalom

 11. “Tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen landen in Polen”, aldus de header van dit artikel. Is daar enig bewijs voor? Hal Turner roeptoertert nogal. Nogmaals, als dat je enige bronvermelding is, krijg je steeds meer msm trekjes. En dat wil je toch niet? Kortom Xander, alweer veel te kort door de bocht…..

 12. De turc maakt alle grootmachten zenuwachtig dit is omdat dat ook kan er is geen andere spirit power zo, japan eventueel wel maar ook zij stammen van de altai stammen ook kwa taal.

  Met china heb turkije maar een dingetje de oeigoeren lwestie, turkse analisten zeggen dit word opgelost narmate de handel dik groeid daalijk met de hogesnelheids lijna van china dwars door oeigoerse gebied en alle andere turkse staten in centraal azie zo naar turkije en oost europa.
  Ze zullen m deal maken voor t autonome gebied oost turkestan buiten de chinese muur.
  Dit word bezet simds de jaren 50.

  Met rusland doet turkije handel meer niet, ze botsen teveel maar ze zetten t appart en voeren handel door enig respect hebben ze wel voor elkaar.

  Word spannend, maar turkije raaktnietmeer betrokken in n syrikd waarbij het de zwakkere is of als verliezer eindigt.
  Zie situatie libie, qatar, soedan, somalie, azerbaijan/ armenie maar ook syrie, irak en griekenland.

 13. Beste Snuf De Hond,

  en …als de Russische Blitzkrieg goed lukt in de Oekraïne wàt belet hun Sturmtruppen om niet door te stoten naar de Baltische piepkleine staatjes en Scandinavië ??? Volgen nadien Duitsland en andere landen ???

 14. Sensatie of niet, ik word hier toch echt niet blij van:
  VS roepen Rusland op Zwarte Zee niet af te sluiten, spanningen lopen verder op
  De Verenigde Staten hebben hun ,,diepe zorgen” uitgesproken over het plan van Rusland om een deel van de Zwarte Zee af te sluiten voor buitenlandse oorlogsschepen die betrokken zijn bij militaire oefeningen. Dat zei het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken maandag in een verklaring. Het land spreekt van ,,escalatie zonder aanleiding” door Rusland.

 15. @tyson dan zou je nu wel eens bedrogen uit kunnen komen . Volg maar op telegram wwoIII en daar zitten journalisten en burgers er boven op. Zo’n 60 km van de Oekraïense grens hebben de Russen daar al 150.000 man paraat . Niets is wat het lijkt en ik zou zeggen slaap lekker verder als je het niet wilt zien. Krijg de laatste tijd zo’n hekel aan mensen die nog schaal achtig hier met de media meelopen . Kijk alleen al Maar naar die hele corona onzin dat er nog de steeds mensen zijn die denken dat alles nog om corona draait ..sommige staan te springen om de spuit

 16. Hier een link naar iemand die ook zeer relevante informatie geeft over dit onderwerp. Hij wordt regelmatig door Youtube geblokkeerd.

  https://youtu.be/p_yTpgll–0

  De oorlog komt er sowieso aan. Want midden in de puinhopen zal de nieuwe wereldleider opstaan om ‘vrede’ te brengen. De voorbereidingen daarvoor zijn afgelopen jaar getroffen.

  Shalom
  Esther 75

 17. 7 Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen zijn hongersnoden, en pestilentien, en aardbevingen in verscheidene plaatsen.

  8 Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen aardbevingen zijn in verscheidene plaatsen, en er zullen hongersnoden wezen, en beroerten. Deze dingen zijn maar beginselen der smarten.

  10 Toen zeide Hij tot hen: Het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk.

  11 En er zullen grote aardbevingen wezen in verscheidene plaatsen, en hongersnoden, en pestilentien; er zullen ook schrikkelijke dingen, en grote tekenen van den hemel geschieden.

  Math 24 Mark 13 Lukas 21

  Lukas 21 vervolgt ook : …..en op de aarde benauwdheid der volken met twijfelmoedigheid, als de zee en watergolven groot geluid zullen geven; ( eerste golf tweede golf , derde giolf , vierde golf etc…..)

  Welke plek krijgen de twijfelaars : Openbaring 21 6 En Hij sprak tot mij: Het is geschied. Ik ben de Alfa en de Omega, het Begin en het Einde. Ik zal den dorstige geven uit de fontein van het water des levens voor niet.
  7 Die overwint, zal alles beërven; en Ik zal hem een God zijn, en hij zal Mij een zoon zijn.
  8 Maar den vreesachtigen, en ongelovigen, en gruwelijken, en doodslagers, en hoereerders, en tovenaars, en afgodendienaars, en al den leugenaars, is hun deel in den poel, die daar brandt van vuur en sulfer; hetwelk is de tweede dood.

 18. Wat betreft de Turken, die zullen ongetwijfeld de eerste flitsen gaan zien.

 19. Inmiddels is ook de voorspelling voor alle landen voor 2025 verdwenen van de website deagel.com

 20. Binnen 1 jaar verwacht ik zeker een derde wereldoorlog, en uiterlijk binnen 2 jaar.
  Alles is gepland. We zitten in de eerste helft van de grote verdrukking.

 21. @Ludwig, precies. En de dollar is gekoppeld aan olie en die staat er niet goed voor. Valt die, dan vallen de beurzen ook. Sowieso kunnen de koersen niet naar de hemel groeien, terwijl de wereldeconomie al jaren afneemt. Er zijn meer schulden, dan er aan geld gedrukt is/cash geld is. Cash geld verliest elke dag meer zijn waarde. Dat de boel ontploft/verdampt komt steeds dichter bij. En dan krijg je vanzelf oorlog. Ook zo voor de tweede wereld oorlog gebeurt. Zwarte donderdag. Woensdag 21 april is door Putin als ultimatum gesteld. Toevallig ook de dag, dat Rome is gesticht. Als het gebeurt, dan denk ik tussen 8 en 9 uur s’ morgens, want op die tijd is Rome gesticht. Elite vind het “leuk” om op bepaalde dagen iets te doen/voorprogrammering. Heeft met energie te maken. Maar dit is voor de kenners. Sowieso is een oorlog voor een vierde industrierevolutie. Meer tech en farma. Wil je investeren in aandelen, dan moet je het in deze sectoren doen.
  Geld/macht en grondstoffen daar draait moeder aarde(maria) op. Vindt ze niet leuk. De dag, dat zij terug gaat slaan komt ook steeds dichter bij.
  Veel mensen snappen nog steeds niet dat alle heilige dagen met zon, maan en aarde cycli te maken heeft. Zelfs met andere planeten. Ook onze naamdagen. Zondag, maandag enz. Rome eert trouwens Jupiter(Zondag) Als belangrijkste god. Rome eert trouwens alle goden. Zie musea enz.
  Volgens een eeuwenoude indianen mythe, zou een witte man de wereld gaan redden. Putin? Men moet ook niet vergeten, dat ons koningshuis familie is van de Russen. Via Anna Paulowna(groot hertogin van Rusland/Romanov verwijst naar Rome bv.) Willem 2 en Willem 3.
  Ach en onze Willem dronk jaren geleden een pilsje met Putin.
  Onzin? We zullen zien. Zeg al tijden dat de EU dubbelspel speelt.
  Over Erdogan: daar bestaan foto’s van dat hij in een vergadering zit, waarbij in het midden een alziendoog/piramide staat.
  Woensdag= wodansdag= offerdag= gehaktdag=mercurius.
  It’s all in de game. 1 pot nat. Doel: 1 wereldmunt. Gewone mensen worden slachtoffer/opgeofferd.

 22. Kijk, een beetje sensatie kan nooit kwaad,
  maar ik vind het wel jammer dat deze site ondertussen 100% pro-rusland is.
  Alles in het westen is corrupt en door en door rot, dat zal dan wel. Maar om dan meteen maar alles van rusland/poetin de hemel in te prijzen….
  Zo zie ik vele berichten hier de laatste dagen van enorme russische troepenverplaatsingen met zwaar materieel richting oekraine, waarbij wordt opgemerkt: oekraine stuurt aan op oorlog.
  Ik zou eerder zeggen rusland stuurt aan op oorlog??

 23. je zou bijna denken dat het hier niet thuis hoort maar onder het ……forum
  h e t l e g e r r o e p t grotere letters mag en hoeft niet er is immmers dan weer de verplichte dienstplicht. Zolang we daar nog niet over horen is er nog niets aan de hand. Slaap lekker

 24. Geen eten
  Geen gas
  en gelukkig geen tokkie toeristen,
  heb je daar je prikkie voor gehaald, maar dat terzijde.
  Zal de regelmatige regeringsvaccinatieinfo missen.
  Gelukkig krijgen we er wel een andere voor terug althans dat denken ze.
  Geen eleketra, geen olie, geen stroom geen tv toch?
  Hoe staat het met uw geestelijke gezondheid of denkt u dat u er dan nog steeds niet alleen voor komt te staan.

 25. Geachte mede-verontrusten,

  Op deze site vond ik dat ene Borell meld dat Rusland nu 150.000 soldaten aan deze grens heeft gezet.
  https://liveuamap.com/en/2021/19-april-russia-has-deployed-an-unprecedented-150000-troops

  Op 21 april (morgen) loopt het eerste russische ultimatum af,
  volgens mij verovert Rusland m.b.v. een Blitzkrieg achtige aanval in korte tijd Oekraïne zonder al te veel schade aan te richten. Voegt dan eerst het Oekraïense leger bij het Russische en verjaagt de goeie Oekraïners over de grens naar het Westen. In een later stadium gaan ze pas voor de rest van hun tegenstanders.

 26. Ik vermoed dat wat Einstein zei dat de volgende oorlog met sticks and stones wordt bevochten! Dan maakt volgens mij de energiewaarde niet meer toe! Schuld van het westen met hun arrogantie.

 27. altijd als ik hier 3e wereldoorlog lees weet ik dat ik weer rustig slapen kan gaan.

 28. Een grondstoffen oorlog tussen koninkrijken.
  De gaspijpleiding in Oekraïne versus de olie van america wie levert er energie aan Europa.
  Rusland of america

Comments are closed.