Op rand van financiële systeemcrisis: IMF waarschuwt dat staatsschuld nog nooit zo hoog was

—————————————————————————————————————————————–

Pandemie-hoax heeft Westen dieper in schulden gestoken dan WO-2 –  Grootste Britse pensioenfonds (nr. 6 van de wereld) waarschuwt klanten dat geld opnemen tot 95 dagen wachttijd heeft, en spreekt letterlijk over mogelijke insolventie

—————————————————————————————————————————————–

De heimelijke aandrijver van het in stand houden van de corona pandemie-hoax maatregelen en de zorgwekkende ontwikkelingen rond Oekraïne is de aanstormende financiële systeemcrisis. Eigenlijk is dit nog steeds dezelfde crisis als in 2008-2011, want die werd alleen maar ‘opgelost’ met negatieve rente en enorme hoeveelheden vers digitaal geld, waar enkel de overheden, aandeelhouders en grote financiële spelers van profiteerden. Nu het IMF in een rapport waarschuwt dat de staatsschulden sinds WO-2 nog nooit zó hoog zijn geweest, kan deze megacrisis, die extreem ingrijpende gevolgen voor het gewone volk zal hebben, nu daadwerkelijk op ieder moment losbarsten.

We schrijven hier al jaren over, en nu waarschuwt ook het IMF dat de staatsschulden sinds WO-2 nog nooit zó hoog zijn geweest. De coronacrisis is overal als voorwendsel gebruikt om letterlijk ‘geld als water’ te creëren, omdat het feitelijk toch niets meer waard is. Alleen al in Nederland gaat het om een monsterlijk bedrag van € 130 miljard, ongeveer een derde van de totale staatsschuld tot en met 2019.

Nieuwe Grote Depressie slechts uitgesteld

Als de halve economie sinds vorig jaar niet aan het infuus was gelegd, hadden we nu in een ergere Depressie dan in de jaren ’30 van de vorige eeuw gezeten. Goede oplossing dus, denkt u misschien? Nou, probeert u zich dan even uw eerste lessen economie op de middelbare school te herinneren, of de vraag die bijna ieder kind zich ooit wel eens aan zijn ouders heeft gesteld waarom we niet gewoon geld op de kopieermachine leggen, zodat we altijd genoeg hebben en ‘rijk’ kunnen worden.

Ik neem aan dat ik deze vragen niet hoef te beantwoorden? Zo ja, dan kunt u beter stoppen met lezen en terugkeren naar de mainstream propaganda media, die geen enkel idee lijken te hebben van wat er boven ons hoofd hangt (en als dat wel zo zou zijn, mogen ze er pas over schrijven als de crisis een voldongen en onomkeerbaar feit is).

Crisis opgelost? Griekse schuld nu dik 200%

Uit het jongste ‘Fiscal Monitor‘ rapport van het IMF komt een huiveringwekkend plaatje naar voren: de staatsschulden zijn sinds eind WO-2, tot nu toe de bloedigste oorlog ooit, verhoudingsgewijs nog nooit zó hoog geweest. Herinnert u zich de Griekse crisis nog, die de hele eurozone en EU bedreigde en ternauwernood kon worden bezworen? De Griekse staatsschuld was toen opgelopen naar 160% van het BNP. Het land moest met diverse reddingspakketten van honderden miljarden euro’s uit onder meer Nederland worden ‘gered’.

De Griekse staatsschuld staat nu op meer dan 200%. Wat denkt u, heeft die ‘redding’ geholpen?

Nou, in ieder geval niet voor het Griekse volk, noch voor de Griekse economie. Die kregen slechts wat kruimeltjes. De enigen die ermee werden ‘gered’ waren de Europese banken, die hun leningen aan Griekenland via deze bijzonder slinkse wijze door de Europese belastingbetaler ‘gecompenseerd’ kregen. In de media kreeg u te horen dat we de Grieken hadden ‘gered’, maar in werkelijkheid hadden we net als in 2008 wéér de banken – door wie wij nu juist in deze crisis terecht waren gekomen – gered.

Dat ging in Nederland ten kostte van pijnlijke bezuinigingen door de kabinetten Rutte op onder meer de zorg. Zo werd het aantal IC-bedden gehalveerd tot vrijwel het laagste niveau per inwoner van Europa. Toen dook er in 2020 een griepachtig luchtwegvirus op, waarvan het gevaar opzettelijk extreem werd overdreven om er allerlei keiharde vrijheidsbeperkende maatregelen door te kunnen drukken. ‘We doen het voor de zorg (nadat we die eerst hebbeen afgebroken)’. Nee; ‘we’ doen het in werkelijkheid om het volk rijp te maken voor een bankencrisis-lockdown.

Banken moeten wéér gered worden

Nu is het 2021 en moeten de banken namelijk wéér ‘gered’ worden. Zoals we al vaker hebben geschreven zijn de grootste Europese systeembanken zoals Deutsche Bank en Société Générale technisch failliet. Tegelijkertijd heeft de pandemie-hoax de ontwikkelde landen dieper in de schulden gestoken dan de Tweede Wereldoorlog dat deed, en heeft de ECB onlangs nieuwe stappen genomen die onze koopkracht en welvaart nog verder ondermijnen.

Niemand heeft het nog over de noodzaak om de schulden te verlagen. Alle partijen – overheden en bedrijven – hopen dat de rente eeuwig nul of negatief blijft, en geld voor de staat geen rol blijft spelen. Het absolute horrorscenario is namelijk een stijging van de rente. Zelfs als die gering is, zal dat twee nog veel grotere Europese schuldenstaten, Italië en Spanje, onmiddellijk in het staatsbankroet duwen. Redding is uitgesloten, aangezien dat biljoenen euro’s zou kosten. Het omvallen van een van deze twee landen betekent dan ook meteen het omvallen van de eurozone.

‘Saneringsbijdragen’, maar van wie?

Het IMF beveelt de landen daarom aan om ‘saneringsbijdragen’ te gaan heffen op inkomens, vermogens en winsten (1) – een tamelijk verbijsterend advies, aangezien alleen een forse en aanhoudende economische groei ons mogelijk nog van de rand van die systeemcrisis kan weghalen. Als je dan het toch al diep in de problemen verkerende bedrijfsleven nog zwaarder belast, bereik je daarmee enkel het omgekeerde, namelijk dat de crisis erdoor wordt versneld en verergerd, vele honderdduizenden bedrijven zullen omvallen, en ontelbare mensen hun baan zullen kwijtraken.

En bij de reeds uitgeknepen bevolking is ook niets meer te halen. Nog hogere lasten en nog zwaardere bezuinigingen zullen grote delen van de lagere- en middenklasse in diepe armoede storten. De overheden kunnen alleen nog maar teruggrijpen op keiharde financiële repressie, waar de doorsnee burgers, maar vooral de lagere lonen en de meest kwetsbaren, het slachtoffer van zullen zijn. Miljoenen zullen straks amper genoeg geld hebben om alleen al de woon/energielasten en boodschappen te kunnen betalen. De meesten van ons zullen zowel figuurlijk als letterlijk de buikriem strak moeten aanhalen.

Sommige analisten waarschuwen voor ‘Weimar’-achtige hyperinflatie, die onze koopkracht volledig zal wegvagen. Maar zelfs een veel lagere inflatie van 3% tot 4% zal, gezien de huidige zeer precaire situatie voor veel burgers en bedrijven, de nekslag zijn. Staatsleningen, levensverzekeringen, pensioenfondsen en spaargelden zullen in no-time niets meer waard zijn.

6e verzekeraar ter wereld waarschuwt voor ‘insolventie’

Signalen dat de financiële systeemcrisis nu echt heel dichtbij is gekomen, zijn ook zichtbaar in Groot Brittannië, waar Aviva, de grootste verzekeraar/pensioenfonds van het land en de 6e ter wereld, zijn klanten heeft laten weten dat het tot 95 dagen kan duren voordat ze geld van hun rekening kunnen opnemen.

Nog schokkender is de letterlijke waarschuwing dat ‘in het onwaarschijnlijke geval dat wij insolvent worden…’. (2) Als een bank/verzekeraar/pensioenfonds dat woord überhaupt al gebruikt, is dat een indicatie van extreem ernstige, hoogstwaarschijnlijk onoplosbare problemen.

Goud, zilver en cash uit Groot Brittannië weggehaald

Begin vorig week werd er zonder uitleg plotseling een enorme hoeveelheid goud, zilver en cash uit Groot Brittannië weggehaald en overgebracht naar Qatar. De Bank of Internationaal Settlements (de BIS bank in Basel, de ‘centrale bank der centrale banken’) registreerde een transfer van $ 1,8 miljard van de Hillary Clinton Foundation naar de Qataarse Centrale Bank (QCB).

Mogelijke verklaringen variëren van een op handen zijnde financiële instorting van Groot Brittannië tot een aanstaande oorlog met Rusland, waarin Britse steden mogelijk met kernwapens zullen worden vernietigd. (3)

Digitale euro; burgers en bedrijven zullen NIETS meer bezitten

We schrijven al jaren dat deze systeemcrisis eraan komt, en nu lijkt het dan bijna zover te zijn. Deze crisis, die mogelijk onder het mom van een false flag cyberaanval (zogenaamd door Rusland?) in gang zal worden gezet, zal worden aangegrepen om de ‘Great Reset’ erdoor te drukken, die niets anders is dan de oprichting van een ongekend harde en extreem onderdrukkende technocratische communistische klimaat-vaccindictatuur.

In financieel en economisch opzicht betekent dit dat er een volledig digitale euro komt, dat ALLES staatsbezit wordt (uiteindelijk zelfs uw eigen lichaam), en burgers en bedrijven permanent geen enkele vorm van bezit noch enige inspraak en zeggenschap meer hebben. Het World Economic Forum voorspelt daarnaast een permanente werkloosheid van 35% tot 41%, en de invoering van een basisinkomen dat nèt voldoende zal zijn om in leven te kunnen blijven.

U wilt deze WEF reset? Dan zult u ‘m krijgen

Dit is wat er komen gaat, en wat niet meer te stoppen is. Zelfs al zou de meerderheid van het volk op de valreep wakker worden en hier tegen in opstand komen, dan nog is er een ‘Great Reset’ nodig, echter wel van een totaal andere orde dan die van het WEF en de globalisten in Washington, Brussel, Londen, Parijs, Berlijn, Rome en ook Den Haag. Hun reset verplaatst alle macht en rijkdom naar een zeer klein eliteclubje, daar waar de Reset die we ècht nodig hebben juist het omgekeerde doet.

Uitgerekend de technisch failliete Deutsche Bank waarschuwde onlangs dat de ‘Green Deal’ van de EU, die de ‘Great Reset’ mogelijk moet maken, juist een mega crisis in gang zal zetten en de komst van een eco-dictatuur betekent die onze huidige welvaart zal vernietigen.

Hoe dan ook, het Nederlandse volk heeft op 17 maart massaal gestemd op partijen die juist de Green Deal van de EU en de Reset van het WEF willen gaan uitvoeren, en reeds aan het implementeren zijn (althans, indien die verkiezingsuitslag correct is). Zodra hun valse beloften en visioenen over een technocratisch klimaatparadijs voor bijna iedereen een ware hel op aarde blijken te hebben ontketend, zal in de spiegel kijken en jezelf verbijsterd afvragen ‘hoe hebben we het ooit zover kunnen laten komen?’ het enige zijn dat dit goedgelovige en apathische volk met zijn onuitstaanbare slavenmentaliteit nog rest.

Het spijt mij oprecht dat ik zo moet eindigen, maar nu ik zelfs buiten in het zonnetje steeds meer mensen met mondkapjes zie lopen, er is gewoon geen enkele reden meer voor optimisme dat nuchterheid en gezond verstand ooit nog op normale wijze zullen terugkeren. Ik ben heel bang dat deze inktzwarte geest van opzettelijke gezaaide en aangewakkerde collectieve doodsangst en waanzin pas na heel, héél veel lijden en pijn zal verdwijnen.

 

Xander

(1) Die Presse via Anonymous
(2) Hal Turner
(3) Hal Turner

Zie ook o.a.:

10-04: ‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
21-03: ECB zet volgende stap naar onvermijdelijke vernietiging van de euro en uw koopkracht
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
22-02: 2021=1921: Wall Street tophandelaar waarschuwt voor plotselinge ‘Weimar’ hyperinflatie
15-02: Veiligheid of Vrijheid? Econoom Ad Broere pleit voor burgerlijke ongehoorzaamheid en opzetten parallelle economie
07-02: ‘Mario Draghi moet als premier niet alleen Italië, maar de complete eurozone redden’
16-01: Bankier Benjamin de Rothschild, lid van de meest gehate familie op aarde, overleden
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’ (Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
21-11: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
22-10: Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
17-09: ‘Ruim 60% bedrijven die moesten sluiten wegens corona gaat nooit meer open’
07-09: (/ Corona maatregelen doen aantal werklozen wereldwijd tot boven 300 miljoen stijgen)
28-08: Teken Arno Wellens’ petitie ‘Laat de banken barsten’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen
20-07: Frankrijk, Italië en Spanje eisen dat Nederland onbeperkte pinautomaat blijft (/ Als Rutte ook maar iets geeft om ons volk, zou hij zelf uit Brussel weglopen)
14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het sy steem vormen’
08-07: Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
26-04: Dankzij Rutte en Hoekstra gaan de Nederlanders betalen voor drie keer rijkere Italianen’
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
15-04: Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Scherp&raak dit artikel.
  DE laatste zinnen blijven me als bijna 72 jarige bij: “Goedgelovig en apathisch volk….slavenmentaliteit”.
  Zo was het, zo is het en zo zal het zijn.
  In WOII in Holland: 2,5 % christen (vaak Prot.) en 2,5% CPN. De rest was doof/laf en/of meeloper.

  Shalom!

 2. Ik zie de boodschappen wel sluipend duurder worden. Alhoewel de gemeente er niet algeheel zonder kleerscheuren ervan afkomt hou ik het vertrouwen dat de hel pas losbarst na de opname. -Omdat gij het woord van mijn volharding bewaard hebt, zal ik ook u bewaren voor het uur van de verzoeking, die over het hele aardrijk komen zal, om te verzoeken die op de aarde wonen.- Openbaring 3:10.

 3. Lees even de berichten van deze accountant. https://www.reddit.com/user/atobitt/

  Amerikaanse obligaties die er niet zijn worden bij de vleet verkocht.
  Aandelen die er niet zijn worden bij de vleet verkocht.
  Instanties (banken, hedgefunds en andere financiële instellingen) krijgen miljarden injecties.
  De FINRA en de SEC delen boetes uit omgerekend voor elke 100.000 die de bedrijven met deze fraude praktijken verdienen, een boete van 8 cent. Geen gevangenisstraf, geen licentie inname.

  En op het nieuws hoor je er niks over.

 4. Maar de overheid gaat ons redden hoor. Echt waar. Diezelfde overheid die deze totale janboel heeft veroorzaakt. Net als b.v. in het onderwijs, waar de huidige problemen direct zijn terug te voeren tot de opgelegde dwangmaatregelen van de overheid. Direct!
  Hoe kunnen mensen nog geloven dat ‘de overheid’ ons gaat redden. ‘De overheid’ die meent alles te moeten regelen, sleept ons allemaal in een steeds dieper moeras van belachelijke regelgeving (steeds vaker intern tegenstrijdig) en immens arrogante protocollen om het menselijk gedrag te sturen.
  Waarom zijn mensen zo ontzettend dom dat ze denken dat “de overheid” beschikt over grotere wijsheden dan de individuele burger die goed om zich heen kijkt? Overheden bestaan uit evenveel domme mensen. En die mensen zijn NIET wijzer dan u of ik.

 5. @Krit Noot
  Het verhuizen van goud en zilver heeft niets te maken met een mogelijke val van het pond. Edelmetalen zijn juist een soort verzekering daartegen, altijd geweest ook.
  Wat betreft uw opmerking eerder over de ratio van schulden vs pensioenen leeft u duidelijk in een droomwereld. De pensioenpotten van Nederland bestaan enkel mog op papier, maar zijn feitelijk al weggegeven om ‘project europa’ nog wat langer te laten duren.
  Wie mu nog steeds denkt over 10-15 jaar een pensioen te krijgen gaat van een hele koude kermis thuiskomen.

 6. Het verhuizen van goud, zilver en cash kan inderdaad gelinkt zijn aan een mogelijke kernoorlog.
  Uiteraard is alles mogelijk (zelfs een invasie van maanmannetjes valt niet uit te sluiten), maar veel voor de hand liggender is risico op negatieve rente of Brexit effecten op de koers van de Pond.
  Zelf zet ik in op de Brexit. Gezien de alsmaar oplopende kosten verwacht ik dat de pond wellicht aardig kan zakken.

 7. Er wordt in dit artikel het woord insolvent gebruikt en hiermee angst gezaaid.
  Alleen al het totale pensioenvermogen van ons ligt op 214% van het BBP. Onze totale schuld ligt op ong. 60% van het BBP.
  Dus zelfs al zou onze staatsschuld verdrievoudigen, dan zijn we nog steeds solvent.
  Dus ik snap met de beste bedoelingen niet waar deze bangmakerij voor insolvabiliteit van Nederland vandaan komt. Wie kan me dit uitleggen?

  PS: Ik neem aan dat met “wij” Nederland bedoelt wordt en niet bijvoorbeeld het VK.

 8. W. Obdam schreef:
  20/04/2021 om 11:32 am
  De WEF en het WHO zijn twee particulieren organisaties, die veel geld krijgen van belanghebbenden zoals Bill Gates en Overheden. En zij hebben deze nep pandemie al jaren in voorbereiding, hun bedoeling is een totale wereldheerschappij. Waarin de grote bedrijven mega winsten boeken, en de kleine middenstand niet meer bestaat. Daarom is die Lock Down bedacht, alles slopen op termijn, en de bevolking psychisch tot waanzin drijven.

 9. De verkiezingen zijn gestolen, je gelooft toch niet dat er zoveel mensen op een leugenachtige rat stemmen en op een lid van de W.E.F.
  Dat de exitpoll ook de einduitslag was op een paar procent na kan gewoon niet.
  De burger heeft dus niet voor deze weg gekozen.

 10. Beste mensen, ik weet dat veel mensen geestelijk niet meer te bereiken zijn voor de waarheid, maar ik blijft het toch proberen hoor. Een zeer grote groep van advocaten en artsen hebben het bewijs gevonden, dat het om een wereldwijde misdaad tegen de mensheid gaat. Ja, zelfs groter dan de Holocaust in 40/45, een absoluut niets ontziende volkerenmoord vindt nu plaats. Houd er rekening mee dat in de Media alleen de waarheid van de overheid staat, maak dus gebruik van andere informatie kanalen. Vooral op Telegram vindt u de laatste actuele informatie, daar zijn groepen die u dagelijks van de laatste ontwikkelingen op de hoogst houden. U kunt Telegram zowel op de PC als op een GSM plaatsen. Een belangrijk kanaal is het “Bataafse Nieuws” en “De Bataafse Republiek”, waar veel belangrijke video’s zijn te vinden. Er zal een wereld voor u open gaan.

 11. Het blijft maar oplopen de staatschuld, en ik vrees dat dit keer het gat niet meer gevuld zal kunnen worden, dus weer hogere belastingen. Shalom

 12. Mensen lijken het maar niet te snappen, zeker links niet.
  Je kunt bedrijven slechts minimaal belasten. Alles boven een zeer klein minimum wordt gewoon doorberekend aan de klant. In het geval van toeleveringsbedrijven betekent dat dat het volgende bedrijf die kosten dan weer doorberekent aan de consument.
  Hoe je het ook went of keert, alle kosten worden ALTIJD afgewenteld op de gewone consument. Alleen zitten er soms een paar stapjes meer tussen.
  Maar na jaren van dergelijk wanbeleid valt er opeens niks meer te halen bij die consumenten. Dus gaat men lijf en leden straks ook tot staatseigendom verklaren.

 13. Ik vergat deze nog: https://www.coingecko.com/en/coins/pirate-chain. De enige echt anonieme privacy coin op dit moment. Kijk even naar wat er de afgelopen week met de prijs gebeurde: steeds meer mensen ontdekken het belang van vermogen veilig stellen in crypto, zodat de overheid het niet meer kan confisceren. Neem voorzorgen, confiscatie komt eraan.

 14. Dat het slecht ging met deze wereld en al haar inwoners was al bekend voordat we met die corona plandemie 2020 te maken kregen. Jeshua waarschuwde al voor zware tijden als de onze in Mattheus 24. Het geloof in God en Jeshua zijn Zoon is al jaren tanende. Zelfs De StatenBijbel verdween in december 2014 uit de Tweede Kamer.

  Gevolg? Wie de God van de Bijbel verlaat heeft smart op smart te vrezen!!! Lees de Psalmen 14 en 53 en Spreuken 1 maar voor meer details. 5000 jaar geleden was de wereld ook net als nu vol geweldenarij. Het berouwde God dat Hij de mensheid geschapen had en liet het 40 dagen en 40 nachten stortregenen, de Zondvloed vaagde heel de toenmalige mensheid weg op 8 stervelingen na: Noach, zijn vrouw, zijn drie zonen Sem, Cham en Japhet en hun vrouwen. Genesis 6 t/m 11 voor meer details.

  De wereld is/wordt onbestuurbaar nu presidenten en kabinetten vallen of moties van Wantrouwen aan hun broek krijgen vanwege hun wanbeleid. Gevolg, burgers komen overal in opstand: Wereldwijd stakingen, demonstraties, vluchtelingen opgesloten op eilanden of kampen met muilkorven.

  Burgers in IJmuiden stikken nu werkelijk in hun welvaart vanwege Tata Steel. Water, bodem en lucht zijn zwaar vervuild. Smerige, ordinaire programma’s op radio en tv.

  Kerken sluiten in sneltreinvaart omdat predikanten en priesters hun taak niet naar behoren uitvoeren. Verloedering overal. Jeugd zonder scholen en banen toekomst, huizen zijn onbetaalbaar, verzorgingshuizen en verpleeghuizen dicht of luiden de noodklok.

  Alleen voor gelovigen is er gerede hoop, ook al zitten ze in hetzelfde schuitje als ongelovigen. Jeshua leerde gelovigen 2000 jaar geleden al: In de wereld lijd gij verdrukking…maar…houdt goede Moed, IK heb de wereld Overwonnen en zal alle dingen nieuw maken, de hemel en de aarde. Openbaring 21 en 22.

  Voor het slapen gaan lezen wij graag Psalm 91…Godsvertrouwen in gevaren

  Psalm 91:1 Wie in de schuilplaats des Allerhoogsten is gezeten, vernacht in de schaduw des Almachtigen. 2 Ik zeg tot de HERE: Mijn toevlucht en mijn vesting, mijn God, op wie ik Vertrouw.

  3 Want Hij is het, die u Redt van de strik des vogelvangers, van de verderfelijke pest. 4 Met zijn vlerken beschermt Hij u, en onder zijn Vleugelen vindt gij een Toevlucht; zijn trouw is schild en pantser.

  5 Gij hebt niet te vrezen voor de verschrikking van de Nacht, voor de pijl, die des daags vliegt;
  6 voor de pest, die in het duister rondwaart, voor het Verderf, dat op de middag vernielt.

  7 Al vallen er Duizend aan uw zijde, en Tienduizend aan uw rechterhand, tot u zal het niet genaken; 8 slechts zult gij het met uw ogen aanschouwen, en de vergelding aan de goddelozen zien.

  9 Want Gij, o HERE, zijt mijn toevlucht. De Allerhoogste hebt gij tot uw schutse gesteld? 10 geen onheil zal u treffen, en geen plaag zal uw tent naderen!!! 11 want Hij zal aangaande u zijn engelen gebieden, dat zij u behoeden op al uw wegen; 12 op de handen zullen zij u Dragen, opdat gij uw voet niet aan een steen stoot.

  13 Op leeuw en adder zult gij treden, jonge leeuw en slang zult gij vertrappen. 14 Omdat hij Mij zeer bemint, zal Ik hem bevrijden; Ik zal hem beschutten, omdat hij Mijn Naam kent.

  15 Roept hij Mij aan, Ik zal hem antwoorden; Ik zal in de Benauwdheid bij hem zijn,
  Ik zal hem uitredden en tot ere brengen. 16 Met lengte van dagen zal Ik hem verzadigen,
  en Ik zal hem Mijn Heil doen zien.

  Mijn vader overleefde de Tweede Wereldoorlog als krijgs-gevange in Duitsland met deze Psalm 91 die hem altijd weer licht, moed en uitzicht bood. Hij kwam weer thuis, anders had ik vandaag u niet kunnen bemoedigen met bovenstaande woorden. Shalom Ramshoorn.

 15. hoeveel goudstaafjes heeft ieder land,
  zou zeggen ECB vorderen die handel.

 16. Of je het niet of wel wil geloven de rijke der aarde gaan veel van hun bezit verliezen.

 17. Het is verschrikkelijk zeer geacht Xander team:

  Het spijt mij oprecht dat ik zo moet eindigen, maar nu ik zelfs buiten in het zonnetje steeds meer mensen met mondkapjes zie lopen, er is gewoon geen enkele reden meer voor optimisme dat nuchterheid en gezond verstand ooit nog op normale wijze zullen terugkeren. Ik ben heel bang dat deze inktzwarte geest van opzettelijke gezaaide en aangewakkerde collectieve doodsangst en waanzin pas na heel, héél veel lijden en pijn zal verdwijnen.

  En zelfs de link van Mo ( bedankt Mo!) :

  Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’
  https://www.ninefornews.nl/voormalig-vicepresident-pfizer-trekt-aan-alarmbel-ze-willen-jou-en-je-familie-doden/

  zal dit slapende slavenvolk niet tot inkeer kunnen brengen…

  vervolg op geloofsforum

 18. Ik voel je frustratie, Xander. Het is als roepende in de woestijn. Dit artikel maakt weer veel duidelijk en ook de commentaren zijn soms erg leerzaam.

  Dank!

  Ik sta elke dag weer in dubio. Alles verkopen en vluchten naar het land van mijn schoonfamilie, Brazilië…of zal de crisis daar straks nog veel harder toeslaan?!

 19. Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’
  https://www.ninefornews.nl/voormalig-vicepresident-pfizer-trekt-aan-alarmbel-ze-willen-jou-en-je-familie-doden/
  Maar of deze voorspelling ook gaat uitkomen betwijfel ik, want er zijn tot heden slechts 4 miljoen Nederlandse dwazen ingespoten. Nu maar hopen dat de rest van de bevolking het misdadige vaccinatie bedrog door gaat krijgen, en eindelijk eens in verzet gaan komen.

 20. Mijn enige geluk in de nabije verschrikkingen bestaat hieruit dat ik mijn blinde darm nog heb zodat ik desnoods gras kan eten. Ik vrees dat zelfs de aardappelschillensoep, waar ik in de hongerwinter mee groot gebracht ben er ditmaal niet meer inzit omdat er in de schillen meer vitaminen zit dan in de aardappel, hetgeen de gisselingen onder ons niet ontgaan zal. Het zal mij aan mijn derriere oxideren; vriezen we dood, dan vriezen we dood. Het is ditmaal niet Hitler die ons zal leiden naar de nieuwe tijden maar de blinde darm die ons zal leiden naar de nieuwe tijden.

 21. Vergeet niet: er komen nu bail-ins. Spaartegoeden en pensioenen zullen geconfisqueerd worden, net als in 2013 in Cyprus. Haal geld van je bank, investeer in harde assets: commodities, bitcoin, edelmetaal, onroerend goed. Met de komende cyber-pandemie, ofwel i911, zal het financiële systeem te gronde gaan om te herrijzen op basis van cbdcs.

 22. Net als vroeger met WW2. Iedereen doet alsof hun neus bloed. En maar zeggen nee dat doen ze niet. En ja hoor, de duitsers gaan hun gang met alles.
  Dit is nu weer hetzelfde verhaal alleen nog veel erger. En nog lopen alle mensen met oogkleppen op, en bang om ook maar iets te doen of te zeggen.
  En mensen die kletsen dat ze het niet geloven doen verder niks. Hoe wou je dit ooit stoppen dan als niemand wat doet?

 23. Nederland een rijk land? Hoezo met 130 miljard schuld en 251000 kinderen in de armoede. Een grotere leugen is niet denkbaar.

 24. Ik zie het ook heel somber in. Weinig hoop met een gehersenspoeld volk, dat moreel, spiritueel en financieel failliet is.

 25. Xander, dank voor je artikel.
  Helaas deel ik het gevoel met je………….mensen willen blijkbaar niet anders.
  Mensen lijken dankbaar voor alle maatregelen, inclusief het testbeleid en vaccinaties.
  Bizarre wereld zijn we ondertussen al in beland.

 26. Goede artikel.

  Zeker de crisis komt er aan gevolgen niet te overzien.
  In nl het grote probleem met maar oplopende huizen marken.
  gemiddelde rijtjes huis 300 of 400 ton?
  Als je dat 20 jaar geleden vertelde dat je er 600, 700 of 800 ton in guldens betaald,over 20 jaar. Ze lachten je uit.
  Maar nu kijkt bijna niemand meer, er van op.

  1) Schulden worden weer makkelijk gemaakt
  2) aflossing vrij is er weer.
  3) leven op de pof, is weer normaal.

  Wat dat betreft heeft de mensheid een kort geheugen, (2008 begin crisis)
  En sinds 2002 een minder bestedingspatroon (invoering Euro, toeval).

  De ongelijkheid blijft.
  Oja oplossing volgens de NL bank
  1) hypotheeraftrek sneller weg halen
  2) belasting betalen over de hoge overwaard evan de koophuis.

  Wat gaan we dan doen aan de hoge huur subsidies ect?
  Wordt het niet tijd voor betaalbare woningen en goed betaalde banen voor een ieder.?
  Ik snap er niks meer van dit land.
  Al helemaal niet te spreken over de corona/ of vacinatie beleid.
  Wat voor spel zit hier achter. Ik vertrouw het allemaal niet meer

  Maar heeft iemand hier wel gezien dat de huisprijzen wereld wijd de lucht in is geknald.
  Ik heb steeds meer het vermoede dat dit bewust is gedaan , om de mense in de chaos een slaaf te maken.

  groet,

  GBU..
  PS. Blijf bij De Here, das de enige oplossing voor deze corrupte wereld. Tijd voor nieuwe leiders.

Comments are closed.