Bankier Benjamin de Rothschild, lid van meest gehate familie op aarde, overleden

Naar het zich laat aanzien inderdaad het wapen van de Prince of Wales, en niet van de Rothschilds. Desondanks hebben beide huizen ‘The City’ (London) als hoofdkwartier, en zijn dan ook als twee handen op één buik. Dit wapen bevat allemaal symbolen die verwijzen naar het satanische wereldsysteem van ‘Het Beest’ zoals dat in Openbaringen (o.a. 13:1-2) wordt beschreven.

—————————————————————————————————————————————–

Rothschilds aan de top van de wereldwijde machtspiramide, het systeem van ‘Het Beest’ dat aan zijn finale machtsgreep is begonnen

—————————————————————————————————————————————–

Benjamin de Rothschild, bankier en voorzitter van Edmond de Rothschild S.A., is op 57 jarige leeftijd op Chateau de Pregny in Zwitserland – ook wel het ‘Rothschild kasteel’ genoemd – aan een hartaanval overleden. Het nieuws van het plotselinge verscheiden van een lid van de rijkste, machtigste, meest beruchte en gehate familie op Aarde kan gezien de commentaren op veel instemming rekenen, zoals ‘de wereld is een iets betere plek geworden’, en ‘nu George Soros nog’.

De Rothschilds zijn volgens velen nauw betrokken bij het bedenken en opzetten van de wereldwijde corona pandemie-hoax, en vooral bij het ontwikkelen van Covid vaccins. Zo hebben ze grote belangen in AstraZeneca, waar premier Rutte minister De Jonge vorig jaar al snel een groot aantal vaccins, die toen nog getest moesten worden, bij bestelden, en waar Ab Osterhaus als voorzitter van de pro-vaccin groep ESWI voor lobbyt.

Rothschilds’ Vanguard groep drukte HCQ weg ten gunste van niet werkend medicijn

De Rothschilds (geschat vermogen: $ 27 biljoen) ‘beheren’ onder meer de Vanguard groep, waar ook Gilead toe behoort. Gilead is de producent van het dure experimentele antivirale middel Remdesevir, dat in Nederland door het RIVM aan ziekenhuizen werd (wordt?) geleverd voor de behandeling van (veronderstelde) Covid-19 patiënten. Volgens het destijds nog enige wetenschappelijke onderzoek van dit medicijn bleek Remdesevir echter totaal niet te werken, en waardeloos te zijn bij het onderstukken van Covid symptomen.

Het definitieve onderzoek naar remdesevir werd op 8 oktober 2020 gepubliceerd. Minstens 35 patiënten die eraan deelnamen hadden HCQ (hydroxychloroquine) gekregen. Die hadden daar bijna allemaal veel baat bij, in tegenstelling tot degenen die remdesevir kregen. ‘Niets in deze studie ondersteunt de hypothese dat remdesevir een effectief antiviraal middel voor SARS-CoV-2 is,’ schreef Leo Goldstein. ‘De data in het eindrapport suggereren dat hydroxychloroquine, en niet remdesevir, de belangrijkste positieve factor voor de patiënten in dit onderzoek was.’

Erger nog, tijdens het onderzoek bleek dat de patiënten die geen HCQ, maar remdesevir hadden gekregen, het aantoonbaar slechter deden. ‘De eigen cijfers van deze studie laten een verband zien tussen RDV (remdesevir) en toegenomen mortaliteit onder de ernstigste patiënten,’ legde Goldstein uit. ‘Het is (daarom) ook mogelijk te concluderen dat RDV net zo schadelijk is voor de meeste in het ziekenhuis opgenomen patiënten.’

Dubieuze rol in vorige fake-pandemie (2009)

Gilead was tevens een van de belangrijke spelers in de vaccinlobby die in 2009, in samenwerking met de WHO, de vorige fake-pandemie promootten (Mexicaanse griep (H1N1)). Comités ontdekten achteraf dat de cijfers en statistieken doelbewust waren vervalst, hoogstwaarschijnlijk om zoveel mogelijk vaccins te kunnen verkopen. In 2020 en 2021 wordt hetzelfde kunstje op nog veel grotere schaal herhaald met het SARS-CoV-2 virus. (3) (Zie ook ons artikel: ‘Remdesivir onderzoek bewijst dat middel niet werkt tegen Covid-19, maar HCQ wel‘ – 30-10-2020).

Rothschilds controleren de wereld

De Rothschilds controleren samen met een andere beruchte familie, de Rockefellers (van o.a. Standard Oil/IG-‘Zyklon-B’ Farben, de VN in New York en de Council on Foreign Relations), het complete politieke, financiële en farmaceutische netwerk dat de wereldbol omspant, zelfs in China. Ook Bill ‘vaccin’ Gates is nauw met hen verbonden, net als de WHO en het WEF van Klaus Schwab. Eén van de bekendste Rothschild lakeien in onze tijd is de Franse president Macron, die net als veel anderen die op een hoge positie terecht kwam en eerst bij een Rothschild bank werkte.

Alle lijnen en links van de wereldwijde machtselite komen steeds weer bij de Rothschilds uit. Neem bijvoorbeeld voormalig ECB president Mario Draghi, die eerder vicepresident was van Goldman Sachs. Ook deze mega bank is verbonden aan de Rothschilds, en is samen met het IMF, de Federal Reserve en de BIS bank in Basel één van de grote drijvende krachten achter de ‘Great Reset’ van het WEF. Wie ook bij Goldman Sachs werkten: Christine Lagarde, oud-directeur van het IMF en het nieuwe hoofd van de ECB; en José Manuel Barroso, voormalig EC-president en als huidig voorzitter van Goldman Sachs International weer terug op het oude nest.

Rothschild banken financierden tijdens WO-2 zowel de geallieerden als de Nazi’s. Walter Langer schreef in zijn boek ‘The Mind of Hitler’ dat de vader van de Duitse dictator, Alois Hitler, de onwettige zoon was van het dienstmeisje Maria Anna Schicklgruber, die zwanger zou zijn geraakt toen ze in het huis van Baron Rothschild in Wenen werkte. Volgens de als complotdenker weggezette David Icke was Salomon Mayer Rothschild vermoedelijk de grootvader van Hitler, en valt diens Jodenhaat mogelijk hierom te verklaren.

Orde van Illuminati (later Vrijmetselarij) de oorsprong

Over de macht van de Rothschilds en Rockefellers zijn al tal van – soms hoogst speculatieve, soms zeer goed onderbouwde – boeken, artikelen en video’s gemaakt. In bijvoorbeeld 2011 hebben wij in diverse artikelen uitgebreid aandacht besteed aan de ‘Illuminati’, een aloude orde die in onze tijd ‘vermomd’ zou zijn als de Vrijmetselarij. De Rothschilds zouden de kern vorm van deze Illuminati, en zouden ‘de heilige familie’ of ‘het heilige tribunaal’ worden genoemd.

De leden van deze Illuminati controleren tevens de wereldwijde drugs-, wapen-, porno-, pedo- en prostitutiehandel, en zitten hoogstwaarschijnlijk achter een groot aantal politieke moorden en grote aanslagen zoals 9/11. In militaire conflicten financieren ze alle strijdende partijen. Ze zijn geïnfiltreerd in overheden op zowel lokaal, provinciaal, staats- als supranationaal niveau, alsmede ook alle onderwijsinstellingen, financiële instituten, georganiseerde religieuze instellingen en de massamedia. Wereldwijd streven ze naar het ‘Fourth Reich’, en proberen via genetische manipulatie een nieuw soort ‘superieur’ mensenras kweken, waar zij vervolgens tot in eeuwigheid over denken te zullen heersen.

Direct onder de top zou de Raad van 13 staan (of ‘De 13 Satanische bloedlijnen’, het boek van Robin de Ruiter uit 2006, en deel 4: ‘Hoge politici in de greep van ultrageheime vrijmetselaarsloges’ (2017)) .Dit zijn de machtigste Luciferianen ter wereld, en zij vertegenwoordigen de 13 meest invloedrijke families op Aarde, waaronder de Rockefellers. Alle bevelen die aan de lagere echelons worden gegeven komen uit deze Raad van 13. Onder de Raad van 13 staat de Raad van 500. Andere bronnen hebben het over het Comité van 300, een soort officieuze wereldregering die constant van samenstelling wisselt, en waar in het verleden bijvoorbeeld de koninginnen Juliana en Beatrix enige tijd lid van zouden zijn geweest.

Meer oude bekenden op die lijst: David Rockefeller, George Bush, Henry Kissinger, Warren Buffet, prins Philip, en ook de Nederlandse minister van staat Hans van den Broek (CDA). Organisaties en bedrijven die eraan verbonden zouden zijn: de Bilderbergers, BP, Shell, Skull & Bones, de Temple Mount Foundation, de Trilaterale Commissie, de Ronde Tafel, de Vrijmetselarij, de Socialistische Internationale, de orde van Tempeliers, Universal Zionism en de Wereldraad van Kerken.

De reden waarom ik dit eruit pik is dat de Orde van de Illuminati in 1776 werd opgericht door Adam Weishaupt, van oorsprong een Joodse filosoof die werd grootgebracht door Jezuïeten, en een loopjongen was van de Tempeliers en bankiers uit die tijd. De Jezuïeten hebben na eeuwenlange pogingen voor het eerst ‘hun’ eigen paus op de troon in Rome weten te krijgen: Franciscus, een groot voorstander van een Marxistische wereldregering onder VN/Vaticaan bestuur, en tevens van het vaccineren van de hele wereldbevolking.

De onzichtbare ‘god’ van deze wereld

Er zouden vele honderden pagina’s mee kunnen worden gevuld, maar het algemene beeld is voor de wat beter geïnformeerde mens wel duidelijk: aan de absolute top van de wereldwijde machtspiramide staan de internationale grootbankiers, met de familie Rothschild bovenaan. Vrijwel niemand kan in deze wereld een hoge financiële of politieke positie krijgen en houden zonder hun goedkeuring. Als er toch eens een onafhankelijke denker tussendoor glipt die een andere koers wil varen, wordt die vakkundig ‘kaltgestellt’.

Gelooft u daarnaast ook in een geestelijke dimensie, dan lijdt hetgeen twijfel hoe die families zo onvoorstelbaar rijk en machtig konden worden. De Tegenstander van God, van het Licht en de mensheid wordt in de Bijbel niet voor niets ‘de overste dezer wereld’ en de ‘overste van de macht der lucht, van de geest die werkzaam is in de kinderen der ongehoorzaamheid’ (Ef.2:2) genoemd. Dit wezen, de duivel, Satan, Lucifer, is (nog) de absolute koning van deze planeet, en geeft rijkdom en macht aan wie hij wil, een feit dat zelfs door Jezus niet betwist werd (Matteüs 4, waar Satan Jezus de heerschappij over de hele wereld aanbiedt).

Finale machtsgreep ‘Het Beest’, maar verlossing nadert

Dit systeem van ‘Het Beest’, waar behalve de financiële en farmaceutische industrie (‘pharmakeia’, Opb.18:23) ook het grootste deel van het georganiseerde christendom onder valt (en waar het Vaticaan/ de paus zelfs kernonderdeel van is), is sinds 2020 aan zijn finale machtsgreep begonnen. Via als vaccins vermomde genetische manipulatie en nano-technologie probeert deze macht van de duisternis de hele mensheid te corrumperen en volkomen in zijn greep te krijgen, zodat redding en bevrijding voorgoed onmogelijk wordt gemaakt.

Tijdens die laatste strijd dreigen onnoemelijk veel slachtoffers te vallen, mede omdat veel mensen en ook gelovigen hierbij een afwachtende en zelfs bewust gekozen passieve houding innemen. Het goede nieuws is dat deze massale wanhoopsaanval van het Kwaad betekent dat de finale verlossing eveneens dichtbij is gekomen.

Xander

(3) Natural News

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

66

 1. De YouTube filmpjes die ik vanmorgen stuurde heb ik de code’s zelf ingetypt dus misschien is dit de reden dat ze net werken.

  Ik heb getwijfeld of ik nu weer zou schrijven, maar het Nederlandse nieuws gaf vanavond aan dat de FBI onderzoek moet doen naar de 25.000 militairen die in Washington zijn gelegerd.
  Omdat ze twijfelen aan de betrouwbaarheid. Loyaliteit !
  Ja het land is 50/50 verdeeld.
  En Het schijnt….. let op wat ik zeg, schijnt…… check het zelf maar dat Trump nu heel hoog spel speelt.

  Er schijnen bewijzen te zijn dat James Comey de voormalige directeur van de FBI de Dominium computers naar China heeft gestuurd waar ze “ bewerkt zijn “ en terug gestuurd met de frauduleuze uitslagen tot gevolg.

  Trump gaat nu HEEL GEVAARLIJK SPEL spelen.
  Hij gaat nu het buitenland betrekken bij zijn plannen.
  Nancy Pelosi SCHIJNT met de VN te hebben gesproken. Of dit zo is…?
  Hij is van mening dat China de uitslagen heeft beïnvloed en zoekt nu == internationaal == steun voor zijn uiterst gevaarlijk plan.: Google zelf bij YouTube “ “ Dave Blog “ Trump’s new plan ! House of cards”.
  Hopelijk is dit fake, maar er wordt wel gesproken over 40 generaals die achter hem staan.
  Dit koppel ik dan aan het Nederlandse nieuws van een “ opstand van binnenuit”

  Waarom ik dit schrijf; is het NOS nieuws van vanavond, daar werd gesproken van “ het gevaar van binnen uit” dus dat het leger zal ingrijpen en dit is niet ondenkbeeldig om dat er zo ontzettend veel militairen IN het Capitool verblijven, en omdat in het bovengenoemde filmpje gezegd wordt dat Trump zeker 40 generaals achter zich heeft staan.
  Ook de hele marine staat achter hem.
  Volgens het filmpje.
  Ik weet niet wie dit in dit filmpje inspreekt, en in welk verband, maar het wordt nu echt griezelig.
  Het lijkt nu niet meer zo snel op een burgeroorlog maar een wereld oorlog. ???

  Gister schreef ik ; Hij geeft nooit op, hij ziet deze verkiezingen als een staatsgreep van China omdat er zoveel Democraten banden hebben met China vooral met geld ( O.a. Ook Joe Biden )
  Hij is van mening dat de Chinezen het land “ overnemen” ( zonder wapens maar met invloed en geld)

  Geloof mij niet maar Probeer a.u.b zelf te achterhalen wat ik schrijf.
  Als je er belangstelling voor hebt.
  Maar dit is/ wordt zeker belangrijk in de geschiedenis, het is niet zomaar een wisseling van president!

  Een ding is duidelijk, het gaat daar niet gezellig worden a.s woensdag.
  Vanaf 16.40 zend de NOS rechtstreeks uit.
  Ik vertrouw op God maar snap er niets meer van.
  Ik hoop dat het geen bloedvergieten wordt.
  Shalom
  Anna

 2. Beste Anna,

  Dank voor je YouTube links,

  Ik heb ze allen aangeklikt maar alle zijn reeds gecensureerd.

  Moet wel veel waarheid in zitten, wat een wereld leven we in, echt kinderachtig

 3. @Harold, niet creatief genoeg? Zet eens een puntje tussen youtube en be. Dan krijg je twee links op google.

 4. Er is misschien een telg van dit geslacht vroeg gestorven,maar hun visie blijft ons wereldbeeld beheersen helaas.
  En in dit document komen ze ook met hun naam comitee en visie voor,en het is een eyeopener ook voor 5G waar we niets meer van horen?
  Terwijl overal ook in ons land AI nu volop in werking is zonder dat we ons daar bewust van zijn b.v. in de zorg als AI weg camera”s en in ons leger.
  En we worden al zolang bedrogen belogen en gemanipuleerd dat we zijn gaan geloven dat dit onze huidige waarheid is geworden.
  Hier feiten geen fabels wat ons wat kan leren.
  US Electromagnetic Weapons and Human
  Rights
  http://eon3emfblog.net/wp-content/uploads/2011/01/ElectromegnaticWeapons1-1.pdf

 5. Ik heb 2 min gekeken naar het filmpje, maar deze meneer begint direct zijn waarheid uit de bijbel te halen en dit te reflecteren op wat er nu in het heden gebeurt. Ik ben katholiek en lees zo nu en dan in de bijbel en haal daar mijn waarheid uit. De bijbel is zo vaak herschreven en aan alles wat erin staat kan je je eigen draai geven, en proberen te matchen met wat er nu gebeurt, maar geloof me, er klop geen moer van. Waar ik wel in geloof wat er in de bijbel staat is dat je voor iedereen goed moet zijn, en als iedereen dat zou doen komt het allemaal wel goed. Maar de hedendaagse politiek en macht op de wereld, die inderdaad stinkt en verrot is kan je niet ontleden aan wat er door de eeuwen heen in de bijbel is geschreven. Ben goed voor de mensen om je heen en laat de politiek voor wat het is.. jij, ik, en iedereen hier op deze site veranderd daar helemaal niets aan.

 6. @Anna, hoe durf je zulke gevoelige informatie door te zenden ;-). Wanneer ik jouw YouTube links aanklik dan krijg ik de melding ´Video niet beschikbaar´. Blijkbaar gevoelige gegevens dat dit zo zwaar gecensureerd moet worden?

 7. @ Anna: 9:43 am. Klopt wat U zegt, we leven echt in de Eindtijd. Eenieder die de Bijbel leest verwijs ik met name naar: Mattheus: 24 en 25, Lukas:21 en de Openbaring van Johannes: 13 en 14.

 8. Als u meer informatie wilt over The Rothschilds het ontstaan van hun imperium en zijn wereldwijde ( gevaarlijke) tentakels hier een link naar Amir Tsarfati is in het Engels zeer leerzaam om het grote geheel te begrijpen vanuit historisch/ Bijbels perspectief

  http://YouTube.betft9T32BNgc

 9. Hallo Anna,

  Geloof je het zelf? Hoe krijg je het allemaal verzonnen.
  Net als Dhr Langenburg met zijn oude wikileaks die al jaren te vinden zijn op internet.
  Ik ben pro trump en geloof geen ene moer van de politiek, maar jullie zijn wel een beetje de weg kwijt hoor.

  Mvg,

 10. Beste Johan 1057 uur.
  Het boek Openbaringen aan Johannes op Padmos, gaat bijna helemaal over de tekenen van de eindtijd. Daar staan deze dingen waar je aan refereert bijna letterlijk in beschreven!
  En persoonlijk geloof ik dat we niet ver meer van het moment af zijn dat de Here Jezus terug zal komen; naar deze wereld.
  We zien deze onrusten nu gebeuren in de hele wereld, zeker ook met wat er nu in Amerika gebeurt.

  ( wat mij ook treft, is China wees op je hoede, deze “ koningen van het oosten “ zullen de wereld omver gaan lopen. Corona! Ontwrichting wereldwijd ! kijk nog eens naar Ruben Terlou op zondag avond! ( staat één zin over in de Bijbel moet ik nog opzoeken ) dit even tussen door )

  Voordat Jezus terug komt zal er in de wereld één heel grote chaos komen.
  Met heel veel natuur rampen, dat de aarde op zijn grond vesten zal doen trillen, sterren uit de hemel vallen ( satellieten uit hun baan ?) met heel veel doden, de Bijbel spreekt van eenderde van de mensheid ( uit mijn hoofd ik zou het exact moeten na zoeken ) besmettelijke ziekten …..Ja ook dat kondigt Jezus aan en grote oorlogen en ( kleiner ) geruchten van oorlogen. Misoogsten hongersnoden ( denk aan de sprinkhanenen in Azië n Afrika) Ook de natuur wat wij als veel Christenen nog niet goed begrijpen zal betrokken worden in deze chaos die zal ontstaan. ( Jes spreekt daar heel duidelijk over)
  ( mensen halen de ME aan met de pest, maar dat was niet wereld wijd maar ging langzaam met de schepen en de ratten mee) kijk maar naar de tijds tabellen over de pest)!

  Deze Chaos zal door de mensen ( aangevuurd en misleid !!! Corona/ vaccinaties????) door de onzichtbare macht van de SATAN ) zo groot worden dat het op den duur onhoudbaar wordt op aarde.
  Jezus zegt wel dat hij het omwille van hen, die hem liefhebben en aanhangen deze tijd van grote verdrukkingen en oorlogen en ziekten honger enz zal INKORTEN !

  De chaos wordt ook voor de wereld heersers onbestuurbaar en dan zal er een “ sterke man “ opstaan om orde op zaken te gaan stellen in de hele wereld. Deze machtige man één groot wereld leider.” zal samenspannen met de religieuze machten in de wereld. En in de eerste periode van zijn heerschappij zal hij als het ware “ op handen worden gedragen” omdat hij veel goede dingen zal doen voor de wereld en de mensheid.

  Na “ drie en half jaar” zal hij zich ontpoppen als een tiran.
  En zal hij zichzelf voor God verklaren.
  Velen zullen hem blijven volgen maar in “ het Centrum van de wereld “ Jeruzalem zal men dan inzien dat hij de ANTICHRIST is.
  Na deze periode zal Jezus terug komen Overweldigend glorieus, alle mensen die in Hem gestorven zijn zullen dan opstaan en hun eigen lichaam weer terug ontvangen ( net als Jezus) en de mensen die dan nog in leven zijn en Hem nooit verloochend hebben zullen Hem tegemoed gaan in de lucht, en achter HEM aan naar de aarde komen. hij zal dan staan op de Olijfberg die in Jeruzalem ligt ( Zach 14) en Hij zal gaan oordelen. De levenden en de doden.

  Dit alles hangt samen met Gods grote Heilsplan voor de door Hem geschapen wereld.
  God wil de wereld weer terug zoals hij hem geschapen heeft.
  Daar werkt Hij haar toe, wij zijn een bijzondere generatie dat we dit mogen zien en meemaken.

  De hele wereld kraakt en buigt in zijn voegen.
  Lees het nieuws maar.
  En leg je Bijbel ernaast.!
  Dit alles is een “ voorspel” op wat verder komen gaat.
  Wat nu in Amerika gebeurt, zal ook hier komen;……. wil je bewijs….. toen George Floyd gedood werd in Amerika stond de Dam in de kortste keren vol met “ protesters” en het ging ook over “ een gewoon volksgebruik Als zwartePiet” !!

  God regeert de wereld! Onthoud dat!
  En dat doet Hij op een heel bijzondere manier!
  En Hij heeft het ons ook geopenbaard in Zijn Woord de Bijbel.
  Zorg voor jezelf, en maak het in orde met God.
  Hij heeft vol met liefde zijn Zoon naar deze wereld gestuurd, waarom…….. omdat een IEDER die in Hem geloofd niet verloren zal gaan. Maar Bij Hem mag horen ! Belijd je verkeerde daden en gedachten en hij geeft redding!
  Hij heeft ons geen gemakkelijke reis beloofd maar wel een behouden aankomst voor een ieder die in hem geloofd.

  Shalom
  Anna

 11. Kijk zelfs een naar:
  https://youtu.be/yGDB-EYvWK
  Het volkslied met massa’s militairen in het Copitol. Dit is INDRUKWEKKEND waarom zijn zij daar?
  Het risico zo op straat moeten liggen, niet in het Capitool?
  En waarom zoveel?

  http://Youtu.be/oRTuiwxkatc
  Nieuws met veel informatie NTD ( is de nieuws zender van Epoch times )

  http://YouTube.be/hXzrQ-uEno8
  Belangrijke informatie van Lou Dobs.
  Let op gesprek met Solomon.

  http://YouTube.be/v7mp_KpAHnk
  Dit is Sean Hannity van Fox News!
  Fox is nu ook overtuigd van de situatie, een paar weken geleden waren ze heel terug houdend ( over de fraude ) maar nu de bewijzen blijven komen zijn ze anders gaan denken.

  Leest u het zelf!
  En probeer uw mening te vormen.
  Wat de NOS straks gaat doen???

  Ik kan hier niet alles doorgeven maar er is veel meer informatie.
  Wij worden in Nederland DOM gehouden.

  Joshua Phillip van Epoch times houdt iedere dag een Q and A sessie met gewone mensen, zeer leerzaam! Google hem maar. ! Gister was er weer een nieuwe ( heb hem nog niet gezien )

 12. Quote: ‘zodat redding en bevrijding voorgoed onmogelijk wordt gemaakt’ Hiermee doelend op vacinaties als ik het artikel van Xander goed begrijp.

  Waar in de Bijbel kan ik een tekst vinden die deze statement onderbouwt?

 13. Dhr B Langenberg.

  Uw verhaal klopt.
  Langzaam aan sluit het net zich rondom de linkse kliek.
  Maandag volgen nog meer “ geclassificeerde stukken “ die vrij zullen komen.
  Ik zag Sidney Powell in een kort interview, zij vertelde, dat ze altijd werkt volgens de regel dat ze eerst heel goed duidelijk moet hebben of iemand schuldig is of niet en dan tot actie overgaan. Met andere woorden ze wil zeker zijn van heer zaak.
  En volgens haar is de hele FBi corrupt!
  Er is voldoende tijd geweest om aan klachten op te stellen.
  Dus arrestaties zullen volgen.
  Vorige week vertelde ze ( kan het helaas niet meer vinden ) dat het overweldigend van apocalyptische omvang zal zijn.

  Persoonlijk denk ik dat gezien de toenemende militairen in Washington D.C. nu al 25.000! ! Op het allerlaatst Trump de Martial law zal af kondigen , dit is de staat van beleg. ( militairen zijn in Washington op verzoek van de burgemeester, en Trump heeft daar meteen gehoor aangegeven met de toevoeging dat ze gewapend zullen zijn en dat hij daarbij de noodtoestand afkondigde tot en met 21 januari ! ) eigenlijk grappig, ze roepen om bescherming maar het wordt hun Waterloo. ( waarschijnlijk ik kan het nog steeds mis hebben maar het net lijkt zich ste3ds meer te sluiten )

  Trump laat woensdag iedereen naar Washington komen voor de inauguratie en zal dan TOESLAAN met arrestaties. Dit moet voor 12 uur plaatselijke tijd zijn ( ned18uur)
  Keurig uitgedost zullen ze daar staan om Joe beëdigd te zien worden terwijl op bevel van Trump ze allemaal omsingeld zullen worden en worden afgevoerd.
  Voorlopig Naar de FEMA kampen.
  Ook in Californië is het leger duidelijk aanwezig, daar zit de sensurerende “ Big tech “
  Volgen daar ook arrestaties??? Ik weet niet op grond waarvan dit zou kunnen gebeuren.

  Generaal Flyn zegt een paar weken geleden duidelijk dat hij 100% zeker is dat Trump doorgaat.
  Dit is niet de eerste de beste. Een drie sterren generaal!

  Het leger zou zeker niet z’on grote aktie op touw zetten als de vrij gegeven onderzoeken onjuist zouden zijn en als Trump niet “ in zijn recht “ zou staan!

  Trump heeft maar EEN KANS om deze kliek uit te schakelen en in de gevangenis te krijgen en dat is woensdag als alle elite zal aanwezig willen zijn.
  Het zijn veel meer lieden die gearresteerd zullen worden dan wij bedenken.
  Er komen steeds meer namen bij zoals ook Dianne Feinstein die een Chinees ws spion als chauffeur had.
  De hele FBI top staat volgens Powell ( is corrupt) dus op de lijst om opgepakt te worden.
  En Hilary niet te vergeten.en Obama himself,met Obama gate ook dat is allemaal bekend gemaakt nu. Een grote spionage club naar Trump zijn regering!
  Pelosi heeft nog geprobeerd om Trump af te zetten.
  Zodra dit nog op dinsdag zal gaan gebeuren dan zal hij ( Trump ) de staat van beleg w.s. Eerder afkondigen, ( dan wordt hij onschendbaar dus kunnen ze hem niet op het laatste nog te grazen nemen) maar het ligt in de verwachting dat pas na de “ inauguratie “ van Biden hierover gestemd gaat worden in de senaat. Dus nooit, als Trumps plan lukt!
  Want dan zit ook de halve senaat en congres in de FEMA te logeren.
  Nancy zit vreselijk in het nauw want haar laptop is gestolen.
  Dus alle informatie ligt op straat. Waar……. hij is bij het Trump team of de corrupte FBI is onduidelijk.
  Daarom nam ze contact op met de legerleiding over de atoom knoppen wat of trump daar mee kon.
  Ze denkt w.s. Dat de militairen er zijn om hun te beschermen, maar als dit allemaal juist is wordt dit de geniale meesterzet an Trump, militiamen voeren hen, de corrupte bende, ordelijk geboeid af.

  Nu alles gedeclassificeert is kunnen alle Amerikanen lezen en er kennis van nemen wat er de afgelopen vier jaar en waarschijnlijk nog veel eerder gebeurt is ( verkiezing Hilary )
  Ook dit is nodig om de burgers op de hoogte te brengen van de corruptie.
  Zelfs CNN kan er nu niet meer omheen alhoewel ze het nieuwe wel flink gekleurd brengen.

  Ik zie net het NOS nieuws en dan vind ik het zo onwezenlijk wat die lieden van de NOS vertellen.
  Zouden ze het dan echt niet begrijpen…..?
  En ze ( de Nederlandse verslaggevers) hebben het maar over de proud boys de rechtse knok troepen van Trump maar niet over de radicale Antifa en BLM groepen die juist deze zomer halve steden hebben afgebrand.
  Nu zegt Lucas Wagenmeester we weten het gewoon niet., ben je dan een domme correspondent, kijk eens op YouTube,Epoch times. Newsmax en andere rechtste omroepen.
  Nou als wij dit hier in Nederland met een beetje lees en speurwerk weten dan doet een verslaggever niet goed zijn werk.

  Ik ga inderdaad denken dat dit een meesterzet van Trump gaat worden.
  Trump verlaat geen zinkend schip!!
  Hij gaat door tot het bittere einde.
  Hij laat zijn kiezers niet in de steek!
  Ik ben benieuwd of het hoge gerechtshof ook in het “ Trump kamp “ zit want dan kan op grond van de aanklacht over de verkiezing stranden die daar nog ligt de opperrechter Trump beëdigen i.p.v. Biden.

  President Trump heeft niets te verliezen, als hij dit nu niet doet is het land verloren, het is erop of eronder want er komt nooit meer z’ on Republikeinse, stress bestendige, recht door zee, straat vechterige, hart voor de gewone man hebbende president

  Als Trump nu niet toehapt dan gaat Amerika en met Trump dan ook 75 miljoen kiezers naar de ondergang en met Europa in hun kielzog!

  Hopelijk verloopt alles zonder bloed vergoten, hopelijk kan Trump zijn achterban overhalen om niet naar Washington te komen, want links zal goed vertegenwoordigd zijn.
  Morgen zal ik wat sites met informatie doorgeven.
  Bid voor Amerika, dat hebben de mensen, en het land nodig!
  Shalom
  Anna

 14. Ik zie trouwens dat er al een correctie staat bij het wapenschild.En dat het De Rothschild met alleen een d is en niet dt.Ik maak me er verder niet druk over.

 15. Zou het niet beter zijn zo’n bijdrage als die van “Langenburg” vooraf even te verifieren?

  “Hij heeft maar 13 dagen om deze hond af te zetten”

  Ik weet niet hoeveel tijd Trump heeft om te verhuizen,maar ik denk dat hij woensdag gewoon meteen naar Florida gaat.En ik ben niet overdreven paranoïede,maar als ik Biden was,zou ik misschien liever een paar weken wachten met het nemen van mijn intrek en alle deurknoppen en apparaten in handbereik laten ontsmetten,al denk ik niet dat Trump persoonlijk iets zou doen wat Biden zou kunnen schaden op zo’n manier.

  “En nu Soros nog ” ,dat komt toch eigenlijk neer op iemand dood wensen.Ik vind dat nou ook weer niet zo’n zwaar vergrijp,Op dat soort alledaagse dingen wordt soms zo overdreven gereageerd.

  Ik geloof niet dat de dood van deze De Rothschildt er veel toe doet in de wereld.En ook niet als Soros zou sterven.

  U komt inderdaad dichtbij het aanwakkeren van anti joods ressentiment,zoals Frank in de eerste reactie opmerkt.

  Het is op zich wel interessant te lezen dat de De Rothschildts kennelijk nog wel wat in de wereld te brokkelen hebben.

  Iemand merkte nog op dat het wapenschild dat van de engelse koninklijke familie zou zijn.Ik ga dat verder niet uitzoeken.

 16. Niet satanisch, maar luciferiaans. En nee, die twee zijn niet hetzelfde. 😉

 17. zou hr. Xander willen reageren op de reactie van dhr. Langenberg…

  Wordt onderzocht. Mod.

 18. B. Langenburg schreef:
  17/01/2021 om 1:10 pm

  “Krijg net onderstaande bericht binnen. Is het waar?
  [15-01 16:59] Oscar Woutsma: Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven. Hij is op een beveiligde militaire basis.”

  Bron van dit bericht heb ik opgezocht en staat op https://www.facebook.com/hugo.desmet.7/posts/10221670641548667. Maar het komt bij mij over als nepnieuws.

 19. @ B. Langenberg: 1:10 pm. Ook ik hoop dat het waar is, wat U in uw reactie heeft gezet. Tja, delen is voor mij lastig als digibeet. I.i.g. laten we het beste ervan hopen, en bidden voor President trump.

 20. Dhr Langerburg bedankt voor het delen. Italië schuldig bevonden m.b.t. Verkiezingsfraude???????????
  Geen geruchten meer? Moesten daarom de miljarden van ons daar naartoe? Als beloning???? Rutte die Biden als eerste feliciteerde.

  Neurenberg 2.0 is niet ver meer. Althans voel ik zo.

 21. ja hier zit het probleem van fake covid , ze willen dna veranderen , waarom ? we lopen naar de tijd waarop de new age begint 2038 ,en dat weten ze dan wordt het ,geloofs dna door energie vanzelf geactiveerd en slaat de wereld om ,naar een betere wereld vrij van manipuleerbare mensen om dat ze dan van zelf weten wat waar is en wat niet , en dat moet deze dna veranderende stoffen voorkomen , de mensheid dus als hun slaaf houden zo als het nu met veel nog is ,een klein deel slechts doorziet het , voelt het , weet het ,als van zelf

 22. Als ik zo de reacties lees , is het ego van sommigen nog steeds het belangrijkste op deze wereld. Wat er verder gebeurt is onbelangrijk. Het oordelen en ver-oordelen zit de nederlander in het bloed, zullen we maar denken. Wat zich op het wereldtoneel nu afspeelt is cruciaal voor ons voortbestaan als homo sapiens en niet als AI clone… maar neen, ego, dat moet gehoord worden.
  Dat vaccinaties er niet voor zijn om ons te beschermen, maar uitsluitend om ons te monitoren en om ons onder controle te houden, dat ontgaat de ego s hier. Ach, de commentaren spreken voor zich….

 23. Krijg net onderstaande bericht binnen. Is het waar?
  [15-01 16:59] Oscar Woutsma: Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven. Hij is op een beveiligde militaire basis.

  De aanval op het Capitool was voornamelijk antifa en BLM.
  Dit staat niet in het nieuws of op sociale media.
  Dit is waarom ze iedereen censureren. Ze hebben zojuist alles vrijgegeven!

  Deel het wijd en zijd.

  Daar gaan we!

  Wikileaks heeft zojuist al hun bestanden online gedumpt. Alles uit de e-mails van Hillary Clinton,

  McCain schuldig, schietpartij in Vegas, Steve Jobs HIV-brief, PedoPodesta, Afghanistan,

  Syrië, Iran, Bilderberg, CIA-agenten gearresteerd voor verkrachting, WHO-pandemie. Veel plezier met graven!

  Alsjeblieft, lees het en geef het door …..

  https://file.wikileaks.org/file/

  Dit zijn de e-mails van Clinton:

  https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/

  Index bestand!

  https://file.wikileaks.org/file/

  Stuur zo snel mogelijk naar iedereen die je kunt!

  Doorsturen!

  “Het is aan het gebeuren!

  Militaire vernietigingen en arrestaties beginnen deze week en zullen de komende 13 dagen / nachten doorgaan. Enkele internationale invallen zijn al begonnen.

  Italië is ook medeplichtig bevonden aan onze verkiezingsfraude.

  Iedereen krijgt nood-SOS-waarschuwingen op zijn telefoons, tv’s, radio’s en internet.

  Het vervangt alle andere uitzendingen en kan meerdere uren tegelijk duren. Wees niet bang voor wat komen gaat, want het is voor de veiligheid van onze natie om dit te ontvouwen.

  Reis de rest van de maand NIET naar grote steden (vooral Philadelphia). In veel van de grote corrupte steden zullen militaire operaties plaatsvinden.

  Mensen zullen gaan rellen zodra deze informatie breekt, denkend dat Trump een militaire dictator is.

  Hij heeft maar 13 dagen om deze hond af te zetten.

  De uitvoering van de Insurrection Act begon na de inval in het Capitool en werd gekenmerkt door de uitzending van Trump aan de mensen om op te heffen en naar huis terug te keren. Deze uitzending werd uiteindelijk voor het grootste deel geblokkeerd door de media.

  Niettemin voldeed zijn adres aan de vereisten om de wet in te leiden.

  Mariniers en troepen van de Nationale Garde worden verplaatst als dat nodig is voor de rellen die zullen beginnen na de nationale vrijgave van de informatie. De informatie wordt voor iedereen verspreid, in loops die enkele uren duren. Het systeem is een paar dagen geleden door de FCC gecontroleerd en ALLE media gewaarschuwd dat ze de stroom van informatie onder federale regs niet kunnen blokkeren.

  Trump zal vanaf nu tot en met de 20e continu als een schaakstuk worden verplaatst om vergelding tegen hem en zijn familie te voorkomen.

  Trump moest ALLE andere middelen legaal uitputten voordat deze operatie kon beginnen. Hij gaf iedereen een eerlijke kans om schoon te komen en ze weigerden.

  Zijn persbericht over een “soepele overgang” bevatte niet het woord “toegeven”, aangezien hij daar geen plannen voor heeft. Er zal eerder een soepele machtsoverdracht zijn naar zijn nieuwe kabinet, personeel en

  Vice-president, generaal Flynn.
  [15-01 17:00] Oscar Woutsma: https://www.bitchute.com/video/OnRXn8wTB2Bd/
  Op dit moment is een grootschalige militaire operatie bezig vanuit Amerika om een ondergronds militair netwerk te ontmantelen, dat zich onder andere met mensenhandel en kindermisbruik bezig hield. Een voortzetting van het Fascistische regime van WO2… Grote uitzuiveringen vinden de komende weken en maanden plaats. Meer nieuws volgt.

  WO3 IS BEGONNEN!
  Het is een WERELDWIJDE hybride oorlog; een mix van Biologische- en Cyber- oorlogsvoering vermomd als een pandemie. President Trump gaat komende dagen iedereen ter wereld informeren. Daarom zie je nu zoveel militaire bewegingen in Amerika en overal in de wereld. 500.000 (!!!) arrestaties zullen volgen.Krijg net dit gestuurd:

  [15-01 16:59] Oscar Woutsma: Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven. Hij is op een beveiligde militaire basis.

  De aanval op het Capitool was voornamelijk antifa en BLM.
  Dit staat niet in het nieuws of op sociale media.
  Dit is waarom ze iedereen censureren. Ze hebben zojuist alles vrijgegeven!

  Deel het wijd en zijd.

  Daar gaan we!

  Wikileaks heeft zojuist al hun bestanden online gedumpt. Alles uit de e-mails van Hillary Clinton,

  McCain schuldig, schietpartij in Vegas, Steve Jobs HIV-brief, PedoPodesta, Afghanistan,

  Syrië, Iran, Bilderberg, CIA-agenten gearresteerd voor verkrachting, WHO-pandemie. Veel plezier met graven!

  Alsjeblieft, lees het en geef het door …..

  https://file.wikileaks.org/file/

  Dit zijn de e-mails van Clinton:

  https://file.wikileaks.org/file/clinton-emails/

  Index bestand!

  https://file.wikileaks.org/file/

  Stuur zo snel mogelijk naar iedereen die je kunt!

  Doorsturen!

  “Het is aan het gebeuren!

  Militaire vernietigingen en arrestaties beginnen deze week en zullen de komende 13 dagen / nachten doorgaan. Enkele internationale invallen zijn al begonnen.

  Italië is ook medeplichtig bevonden aan onze verkiezingsfraude.

  Iedereen krijgt nood-SOS-waarschuwingen op zijn telefoons, tv’s, radio’s en internet.

  Het vervangt alle andere uitzendingen en kan meerdere uren tegelijk duren. Wees niet bang voor wat komen gaat, want het is voor de veiligheid van onze natie om dit te ontvouwen.

  Reis de rest van de maand NIET naar grote steden (vooral Philadelphia). In veel van de grote corrupte steden zullen militaire operaties plaatsvinden.

  Mensen zullen gaan rellen zodra deze informatie breekt, denkend dat Trump een militaire dictator is.

  Hij heeft maar 13 dagen om deze hond af te zetten.

  De uitvoering van de Insurrection Act begon na de inval in het Capitool en werd gekenmerkt door de uitzending van Trump aan de mensen om op te heffen en naar huis terug te keren. Deze uitzending werd uiteindelijk voor het grootste deel geblokkeerd door de media.

  Niettemin voldeed zijn adres aan de vereisten om de wet in te leiden.

  Mariniers en troepen van de Nationale Garde worden verplaatst als dat nodig is voor de rellen die zullen beginnen na de nationale vrijgave van de informatie. De informatie wordt voor iedereen verspreid, in loops die enkele uren duren. Het systeem is een paar dagen geleden door de FCC gecontroleerd en ALLE media gewaarschuwd dat ze de stroom van informatie onder federale regs niet kunnen blokkeren.

  Trump zal vanaf nu tot en met de 20e continu als een schaakstuk worden verplaatst om vergelding tegen hem en zijn familie te voorkomen.

  Trump moest ALLE andere middelen legaal uitputten voordat deze operatie kon beginnen. Hij gaf iedereen een eerlijke kans om schoon te komen en ze weigerden.

  Zijn persbericht over een “soepele overgang” bevatte niet het woord “toegeven”, aangezien hij daar geen plannen voor heeft. Er zal eerder een soepele machtsoverdracht zijn naar zijn nieuwe kabinet, personeel en

  Vice-president, generaal Flynn.
  [15-01 17:00] Oscar Woutsma: https://www.bitchute.com/video/OnRXn8wTB2Bd/
  Op dit moment is een grootschalige militaire operatie bezig vanuit Amerika om een ondergronds militair netwerk te ontmantelen, dat zich onder andere met mensenhandel en kindermisbruik bezig hield. Een voortzetting van het Fascistische regime van WO2… Grote uitzuiveringen vinden de komende weken en maanden plaats. Meer nieuws volgt.

  WO3 IS BEGONNEN!
  Het is een WERELDWIJDE hybride oorlog; een mix van Biologische- en Cyber- oorlogsvoering vermomd als een pandemie. President Trump gaat komende dagen iedereen ter wereld informeren. Daarom zie je nu zoveel militaire bewegingen in Amerika en overal in de wereld. 500.000 (!!!) arrestaties zullen volgen.

 24. De Rothschilds de meest gehate familie op aarde?!

  Ze worden gehaat door antisemieten, door nazi’s en door Israëlhaters.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_Boulevard

  Walgelijk dat de schrijver van dit artikel de Bijbel aanhaalt om zijn antisemitische gal te spuwen! In mijn Bijbel staat iets anders in Genesis 12:

  1 De HEERE nu had tot Abram gezegd: Ga gij uit uw land, en uit uw maagschap, en uit uws vaders huis, naar het land, dat Ik u wijzen zal.
  2 En Ik zal u tot een groot volk maken, en u zegenen, en uw naam groot maken; en wees een zegen!
  3 En Ik zal zegenen, die u zegenen, en vervloeken, die u vloekt; en in u zullen alle geslachten des aardrijks gezegend worden.

  Israël heeft veel te danken aan de Rothschild (De Balfour Verklaring) en nu ‘vervloekt’ de schrijver van dit artikel de grondlegger van het moderne Israël…

  Hitler heeft de bezittingen van de Rothschilds geconfisqueerd voor de Tweede Wereldoorlog, waaronder de banken in Europa. De Rothschilds hadden aandelen van de fabriek Farben FG. Ook dit is afgepakt door de nazi’s waarna de Rothschilds zijn gevlucht. Tot heden ten dage zijn verschillende familieleden van de Rothschild bezig om via de rechter bezittingen terug te eisen die afgepakt zijn door de nazi’s.

  De Rothschild familie is mikpunt van hardnekkige antisemitische leugens. De schrijver in dit artikel heeft het lef om de Bijbel er bij te halen om deze leugens kracht bij te zetten.

  Klinkrare en je reinste antisemitisme!

  Dat rare plaatje met verklaringen erbij… Kijk eens naar de leeuw op het Nederlandse wapen:

  http://www.hubert-herald.nl/NederlandseLeeuw.htm

  Zelfde leeuw met dezelfde poten en hetzelfde lichaam.

  Maar ik zal melding maken van antisemitisme bij het CIDI.

  In elke bevolkingsgroep zitten rotte appels, die niet representatief zijn voor de rest van die groep.
  Dit geldt ook voor het Joodse volk (of hen die zich Joden noemen maar het niet zijn), maar heeft niets van doen met antisemitisme.
  Zij zijn het door God uitverkoren volk- met al hun fouten- en zullen hen de ogen geopend worden en zal God hen dienstbaar maken en tot zegen zijn voor de hele wereld. Mod.

 25. in dit topic staat: ‘waardeloos te zijn bij het onderstukken van Covid symptomen’. gaarne uitleg wat men bedoelt met ‘onderstukken’. bedoelt u soms onderdrukken? indien ja, dan gaarne correct Nederlands gebruiken. overigens als ik bovenstaande reacties lees, vraag ik mij af waarom Xander dit soort reacties toestaat. ondanks het vele vergoelijken, beschouw ik dit soort opmerkingen als puur anti joods. ik dacht dat dit soort sentimenten, zeer zeker bij Nederlanders gezien hun zeer dubieuze houding t.o.v. Joden, tot het verleden zouden moeten behoren. dus niet!

 26. Mooi samengevat en goed te begrijpen voor de “leek” hoe deze lieden het wereld toneel beheersen. Ik ben al langer bezig een soort van samenvatting te maken, om uitleg aan mijn dierbaren te kunnen geven waarom zij dit vaccin niet moeten nemen en wat er werkelijk speelt in deze wereld.
  Hierbij is voorzichtigheid en een zekere tactiek (die per te benaderen persoon verschillend is) nodig. Ik wil geen hakken in het zand want dan is het einde discussie. Onvoorstelbaar en tegelijk begrijpelijk hoe onwetend de meeste mensen zijn.
  Dit geschreven stuk helpt hierbij!
  Dank Xander!

 27. Inderdaad wordt door de Heer Zelf geprofeteerd wat de verwerping van Hem door de Joden tot gevolg zou hebben.
  In Joh.5 zegt Hij:
  39 U onderzoekt de Schriften, want u denkt daardoor eeuwig leven te hebben, en die zijn het die van Mij getuigen.
  40 En toch wilt u niet tot Mij komen opdat u leven hebt.
  41 Eer van mensen neem Ik niet aan,
  42 maar Ik ken u: u bezit zelf de liefde van God niet.
  43 Ik ben gekomen in de Naam van Mijn Vader maar u neemt Mij niet aan. Als een ander komt, in zijn eigen naam, die zult u aannemen.
  In Matt.12 profeteert Hij:
  De koningin van het Zuiden zal opstaan in het oordeel samen met dit geslacht en het veroordelen, want zij is gekomen van de einden van de aarde om de wijsheid van Salomo te horen; en zie, meer dan Salomo is hier!
  43 Wanneer nu de onreine geest uit de mens weggegaan is, gaat hij door dorre plaatsen om rust te zoeken, maar hij vindt die niet.
  44 Dan zegt hij: Ik zal teruggaan naar mijn huis, waar ik uit weggegaan ben; en wanneer hij komt, vindt hij het leeg, geveegd en opgeruimd.
  45 Dan gaat hij weg en neemt zeven andere geesten met zich mee, die meer verdorven zijn dan hijzelf, en wanneer zij naar binnen gegaan zijn, gaan zij daar wonen; en het einde van die mens wordt erger dan het begin. Zo zal het ook met dit verdorven geslacht zijn.
  En in de tijd van de grote verdrukking onder de Antichrist wordt Jeruzalem genoemd: Openb.11
  7 En wanneer zij hun getuigenis volbracht hebben, zal het beest dat uit de afgrond opkomt, oorlog met hen voeren en het zal hen overwinnen en hen doden.
  8 En hun dode lichamen zullen liggen op de straat van de grote stad, die in geestelijke zin genoemd wordt Sodom en Egypte, waar ook onze Heere werd gekruisigd.
  Toch zal een overblijfsel behouden worden, Matt.23
  Voorwaar, Ik zeg u: Al deze dingen zullen komen over dit geslacht.
  37 Jeruzalem, Jeruzalem, u die de profeten doodt en stenigt wie naar u toe gezonden zijn! Hoe vaak heb Ik uw kinderen bijeen willen brengen, op de wijze waarop een hen haar kuikens bijeenbrengt onder haar vleugels; maar u hebt niet gewild!
  38 Zie, uw huis wordt als een woestenij voor u achtergelaten.
  39 Want Ik zeg u: U zult Mij van nu af aan niet zien, totdat u zegt: Gezegend is Hij Die komt in de Naam van de Heere!

 28. Over Joden en het volk Israël is het laatste woord nog steeds niet geschreven. Door de Verkiezing van JHWH, de God van Israël profileerden Joden zich met Mozes al als Gods Uitverkoren volk in Egypte: Zie het Boek Exodus 1-15.

  Joden waren oppermachtig ook in het Perzische en Griekse Rijk. Zie boek Daniël. Hoe kon dat toch?

  JHWH sloot met Israël een Verbond en gaf Alleen hen de Torah/Bijbel op de Sinaï.
  Exodus 19 en 20.

  JHWH woonde in de Tempel van koning Salomo in Jeruzalem in het Heilige der heiligen. Salomo was toen de machtigste Koning in het hele Midden-Oosten. Alle details in 1 Koningen 4.

  Na de wegvoering van het Joodse Volk door Nebucadnezar naar Babel werd de Tweede Tempel herbouwd door Ezra en Nehemia – Lees deze boeken – daarna kwamen de Makkabeeën die Israël weer voorgoed op de Wereldkaart zetten. 175 voor Christus.

  175 jaar later werd de allergrootste, aller beroemdste Jood ooit geboren: JeschuaHaMasjiach/ [Grieks:Jezus] die de geschiedenis in tweeën spleet zodat we nu nog over voor en na Christus spreken. Hij verkondigde dat het Heil uit de Joden is!!! Johannes 4:22.

  Hij zal straks wederkomen naar planeet Aarde in Jeruzalem met 144.000 Joodse Ambassadeurs uit de 12 Stammen Israëls [Openbaring 7] en zal de aarde bevrijden van alle antisemieten en booswichten. Hij zal duizend jaar als Koning regeren. Openbaring 19 en 20 en Jesaja 2, 11, 60 en Zachariah 14. Alle koningen der aarde zullen Hem in Jeruzalem bezoeken en vereren, welke niet alleen de hoofdstad van Israël is maar van de hele wereld.

  Wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Rothschilds lees het boek van Michael Goldfarb: De weg uit het Getto – Drie eeuwen emancipatie van de Joden in Europa.

  Lees ook de bestseller van Werner Keller een overlevende Duitse Rechtsgeleerde: En zij [Joden] werden verstrooid onder alle volken.

  zie website van het NIW:
  Het is een voorrecht om deze geschiedenis ook vanuit Joodse visie te lezen: De Rothschilds:
  Het grote succes – NIW De broers James en Nathan de Rothschild behoren…
  https://niw.nl/de-rothschilds-het-grote-succes/

  De Rothschilds: De stamvader: Mayer Amschel –
  https://niw.nl/de-rothschilds-de-stamvader-mayer-amschel/

  Laten we samen met het Joodse volk blijven bidden voor de Vrede van Jeruzalem. Psalm 122.
  Het beste komt nog! Vrede op Aarde – God/JHWH heeft in de mens een welbehagen. Shalom.

 29. The Committee of 300 is een duistere club en is in 1727 opgericht onder auspiciën van de British East India Trading Company, de Britse tegenhanger van de VOC, staat onder leiding van koningin Elizabeth II en hun bijnaam luidt The Olympians. De Committee of 300 onderhoudt nauwe banden met instellingen als Chatham House, de Council on Foreign Relations, de Club van Rome en het Tavistock Institute on Human Relations. Nederlandse leden zijn o.a. Willem-Alexander van Amsberg, zijn broer Constantijn, Soros-protegee Mabel en emeritus-hoogleraar Victor Halberstadt. Halberstadt was betrokken bij de inburgering van Máxima, hij is een frequent Bilderberg-conferentiebezoeker en betrokken bij het World Economic Forum, net als Máxima trouwens. Willem-Alexander is ook Bilderberger, gelijk z’n moeder Trix (in 1962 door papa Bernhard geïntroduceerd) en demissionair minister Sigrid Kaag mocht ook twee keer aanschuiven bij de Bilderberg-conferentie. Kaag heeft in het demissionaire kabinet-Rutte III de broek aan als lid van het WHO-vehikel Global Preparedness Monitoring Board (GPMB) om de huidige plandemie te bestrijden.
  Ooit is Bernhard von Lippe tijdens een interview de vraag gesteld of de Bilderberg-conferentie bezig is met de vorming van een New World Order en hij ontkende glashard. Overigens heeft Gerard Aalders in 2007 in boek gepubliceerd over Bilderberg met de titel ‘De Bilderberg Conferenties’ en op grond van toenmalig bronnenonderzoek kwam hij tot de conclusie, dat Bilderberg geen snode plannen had voor een New World Order. In beide gevallen weten we nu beter.

 30. Op https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5208938/medische-mondmaskers-verplicht-duitsland-beieren-werking-corona “Medische mondmaskers verplicht in Beieren: werken die beter tegen corona?”:

  “Kritiek

  In de Duitse deelstaat Beieren is zo’n niet-medisch mondkapje vanaf maandag dus niet meer voldoende. Dat besluit kan op kritiek rekenen. De prijs van een FFP2-mondmasker is namelijk een stuk hoger dan dat van een niet-medisch mondkapje.

  De prijzen zijn makkelijk te vergelijken. Zowel een FFP2-masker als een niet-medisch mondkapje is maar eenmalig te gebruiken. En dan is een FFP2-mondmasker van 4 tot 6 euro per stuk vrij duur. Een niet-medisch mondkapje kost gemiddeld 20 cent per stuk.

  ‘Arme mensen uitgesloten’

  Duitse politici maken zich zorgen dat arme mensen de mondmaskers niet kunnen betalen. Zoals ook Katja Kipping van de Duitse partij Die Linke. Zij zegt tegen de Duitse krant Der Spiegel: “Arme mensen zullen zo volledig van het openbare leven worden uitgesloten.””

  Dat krijg je er van wanneer rechts-conservatieven, zoals in Beieren, aan de macht zijn, armen worden dan erg gemakkelijk uitgesloten in de samenleving.

 31. Over het bovenstaande wapen, indien dit van The Prince of Wales is:
  De naam van The Prince of Wales, Charles, wordt verbonden aan ‘The Great Reset’ van het World Economic Forum.
  Hij behoort tot het Duitse Huis Saxe-Coburg und Gotha. In 1917 veranderde men de naam in Windsor wegens anti-Duitse sentimenten.
  ‘Ich Dien’ – wie?

 32. Tja ,de dood kijkt niet naar geslacht, kleur of geloof.
  Als hij er is dan moet je gaan, iets dat deze mensen niet willen geloven.

 33. We leven in de (bijna) eindtijd, de echte gelovigen zullen van de aarde worden opgenomen, daarna volgen er 7 jaren van oordelen ( laatste jaarweek )

  Er zal dan ook spoedig een einde komen aan de macht van deze families, geen ontkomen aan
  God heeft alles onder controle !

 34. Wat ik als groot gevaar van het vaccin zie, is dat dit volgens mij er toe kan leiden dat het virus t.g.v. het vaccin nog gemakkelijker muteert tot zeer besmettelijke en ook veel dodelijkere varianten van het Coronavirus.

  Denk nu niet dat we d.m.v. van het vaccin terug kunnen naar het oude normaal, want er komen namelijk nog veel grotere eindtijdweeën aan die enorme gevolgen voor het economische en maatschappelijke leven zullen hebben. Denk maar aan weeën als (burger)oorlogen, politieke instabiliteit, nieuwe financiële crisis, economische depressie, enorme natuurrampen, enz.

 35. Bijvoorbeeld:
  Behoort Bill Gates tot deze groepering
  Zuckerberg?
  Bezos?
  Musk?

 36. beste Xander,

  je bent vergeten neer te pennen dat de Rotschilds Edward VII er toe aanzetten mee te vechten in de EERSTE W.O. !!! Deze Rotschild had een groot geheim/zoek maar eens op !

  Ik ben met mijn gezin naar Waterloo (Waals-Brabant) gegaan en tijdens de documentaire zei men dat er al een “agent” van de Rotschilds (die alle oorlogspartijen wapens verkochte) aanwezig was op het slagveld. De agent zei de waarheid in een telegram aan zijn baas in Londen die het tegenovergestelde beweerde (in kranten); er was paniek op de beurs van Loden en voor een habbekrats kocht Rotschild de Bank of England …

 37. Een goed artikel. Maar als de nood het hoogst is, is de redding nabij. De Here Jezus zal een einde maken, aan de heerschappij van het KWAAD, daar focus ik mij op.

 38. @ Mark S. Je schrijft, Mark, dat Xander 27 biljoen verkeerd vertaald zou hebben, maar het is juist vertaald. Het Engels is nl. trillion, dus het geschatte vermogen van de Rothschilds bedraagt – je leest het goed – 27.000 miljard oftewel 27 met 12 nullen. Meer dan jij en ik ooit bij mekaar zullen scharrelen…

 39. Wat heftig voor de fam om iemand op zo”n jonge leeftijd te verliezen . Here zegen de familie in al zo’n heftige tijd..

 40. Er is iets vreemd aan de gang in de wereld. De kranten en media krijgen een andere kijk op het wereld gebeuren. Steeds meer stappen heersende vogellaars op uit hun functie wereldwijd.
  En het beestje blijft maar terrein winnen, heb al meer geopperd het zal iedereen overkomen en het zal steeds harder om zich heen slaan en zal nog meer leed gaan veroorzaken. De grootste klap in Nederland zal kunnen zijn in de zomer als er een hitte golf zal zijn die zes weken aanhoud met een hoge vocht percentage dit vanwege de vele mutaties van het beestje.

 41. Cefas schreef:
  17/01/2021 om 12:11 am
  Klopt. Vandaag de dag hebben de nazaten van Dan meer invloed dan ooit en beschikken ze over alle middelen om de weg van de wereldleider te effenen. Ze hielden de 13e bloedlijn zorgvuldig geheim.
  Lees het boek de 13 satanische bloedlijnen. Hierin staat alles beschreven. De exacte waarheid wat er in de wereld gebeurt en een stuk geschiedenis uit het verleden.

 42. Ach laten we het houden op wat het is.
  Soms is een overlijden wel goed voor de mensheid.
  Dit gajes mag voor mij is dit soort vuilnis dat het joodse volk de slechte naam in de wereld gegeven heeft.

 43. Door velen is het Godsoordeel/Michaelsoordeel in meerdere talen gevraagd over o.m. deze David (de) Rothschild.

  Dat oordeel treedt alleen in werking als het Gods wil is.

  En niemand is sterker dan God: dat was, is en blijft zo.

 44. De Hebreeuwe stam Dan wordt bij de vezegelden van de 12 stammen in Openbaring 7 niet genoemd. Zouden zij met hun dubieuze wandel en handel (mammon en onvoorstelbare rijkdom) het bij JHWH verbruid hebben en zo terecht zijn gekomen bij de tegenstander van God?

 45. Onzin wat je zegt Frank. Het gaat niet om echte joden. Er was ooit een tijd dat men vanwege religieuze overtuiging geen geld mocht verdienen met bankieren. Als je geen geloof had was je een ketter. Het verbod was van kracht in de islam en het christendom, maar niet voor joden. Dus deze familie, en veel soortgenoten, hebben zogenaamd het joodse geloof aangenomen. Ze hebben echter niks met de religie te maken waarin ze zich verschuilen en alle kritiek wordt afgedaan als antisemitisme. Voor chazaren geldt hetzelfde .
  Nu heeft deze stroming binnen het jodendom een naam, azjenaski. Helaas zijn er veel echte joden, en zigeuners bijvoorbeeld, omgekomen door deze stroming die zich achter hun schuil houdt. Het echte antisemitisme is dus zuiver gericht tegen deze stroming, ten koste van de joden. Hun media propaganda meet alles breed uit, zoals spreekkoren in het stadion waarbij supporters die zichzelf jood noemen worden toegezongen en wat dus niks met antisemitisme te maken heeft. Hoe gevoelig de lange tenen zijn blijkt uit het feit dat wedstrijden zelfs gestaakt worden na zulke spreekkoren.

 46. Beste Xander dit is niet het wapen van de familie Rothschild. Maar het wapen van de Prince of Wales prince Charles als hertog van cornwall

 47. Nee hoor, joden hebben dit niet gedaan! Volgens mij heeft het te maken met de val vh Chazaarse rijk, die hebben heel slim het joodse geloof aangenomen, maar het zijn eigenlijk zionisten geworden, ze zijn geen jood!! Het zijn niet voor niets de “ masters off deception” De chazaren waren rovers, verkrachters, moordenaars, slimme handelaren, die net zo makkelijk v naam of geloof wisselden voor hun eigen voordeel of plan. De zionisten hebben nu tientallen jaren de slachtofferrol gebruikt voor hun NWO plan, overal op de wereld staan de ( gekochte of gechanteerde pionnen op strategische posities opgesteld), Nu de covid crisis die gebruikt gaat worden voor de great reset, het doden v miljarden mensen door vaccins, honger, cashloze controleerbare zionistisch satanische wereldorde met Jeruzalem als hoofdstad. Wij de goyim worden hun slaven, tenminste dat denken en willen ze. Maar de God vh universum zal de God van deze wereld(satan) en zijn volgers vernietigen. Kom Jahweh, laat uw brandende toorn los via uw zoon Jezus om deze goddeloze maatschappij met vuur te verzengen.

 48. Bloomberg television brengt vanavond het nieuws dat in Noorwegen het aantal Covid vaccin doden onder ouderen stijgt.

 49. Frank, je zegt ‘de Joden hebben het weer gedaan en daarmee verketter je Xander. Jezus waarschuwt in Openbaring 2:9 en 3:9 tegen ‘hen die zeggen Joden te zijn, maar het niet zijn’.
  Heb je wel gelezen dat onder Johannes Hyrkanus, de Makabeeër, het hele volk der Edomieten, de aartsvijanden van Israël, gedwongen werden om zich te laten besnijden, waardoor de gezworen vijand van Israël niet meer van het ware Israël onderscheiden kon worden? Daarom kon Herodes, de Edomiet, koning over Juda worden en de gevolgen daarvan zijn genoegzaam bekend…
  Evert Smit heeft hier in 1967 een zeer inzichtgevend boekje over geschreven genaamd “Twee naties zullen zich scheiden”(tweedehands te vinden). Is het niet wonderlijk dat uit de ‘Joden’ zowel de grootste zegeningen als de grootste ellende zijn voortgekomen? Wij hebben onze Gouden Eeuw voor een groot deel aan de Joden te danken! Denk eens aan een man als Isaac Dacosta van het Reveil! Denk aan Mendelssohn, Einstein, noem ze maar op.
  Maar denk ook aan Trotsky, Marx, de Rothschilds, de Rockefellers, George Soros, Saul Alinsky, Henry Kissinger, noem ze maar op. Deze zijn een vloek geworden voor de mensheid.
  Lees de geschiedenis en wees niet naïef!
  God zegent de wereld door Israël en dat zullen we in de toekomst nog veel meer gaan zien, maar wel door Zijn Israël en zoals ik het begrijp zal Hij daar binnenkort een begin mee maken wanneer uit elke stam van Israël er 12.000 verzegeld zullen worden. Wacht u voor hen die zeggen Joden te zijn, maar het niet zijn!

 50. @Frank
  Begrijpend lezen is een vak apart.
  Het feit dat een joodse familie ergens bij is betrokken betekent niet automatisch dat alle joden dat zijn. Maar het idee dat joden nooit iets fout zouden kunnen doen is net zo debiel als ze altijd de schuld te geven.
  Neem even de tijd om het artikel nog eens te lezen.

 51. In een casestudy uit Frankrijk over vijf patiënten die remdesivir gebruikten, meldden de artsen dat vier ernstige bijwerkingen vertoonden, waaronder nierfalen.
  De NIH heeft een panel van deskundigen bijeengebracht om aanbevelingen te doen voor de behandeling, van wie er acht onderzoeksondersteuning of advieskosten hebben aanvaard van Gilead, de fabrikant van remdesivir.
  Het Ministerie van Volksgezondheid van de Unie in New Delhi, India, heeft aangekondigd dat ze “meerdere meldingen” hebben ontvangen van leverschade bij COVID-19-patiënten die met remdesivir werden behandeld. Indiase gezondheidsfunctionarissen zeiden dat het aantal rapporten hen ertoe heeft aangezet het gebruik van de drug in hun land te herzien.
  Donald Trump is waarschijnlijk de gelukkigste presidentskandidaat in de geschiedenis die een verkiezing heeft verloren. Hij beseft het nog niet, want hij lijdt aan een zelf toegebrachte wond in de laatste momenten van zijn presidentschap. Biden realiseert zich nog niet hoe ongelukkig hij is om te hebben gewonnen. Maar dat zal snel veranderen, aangezien zijn presidentschap van crisis naar crisis gaat op alle gebieden, van monetair tot fiscaal tot sociaal en politiek. Tijdens zijn presidentschap zal er maar heel weinig goed gaan.
  De volgende vier jaar zouden gemakkelijk vier jaar van hel kunnen zijn voor Biden (als hij de hele vier jaar op koers blijft), voor de VS en dus voor de wereld.
  De Amerikaanse schuld was gemiddeld elke 8 jaar verdubbeld sinds Reagan het roer overnam in 1981. Dus toen Trump in januari 2017 president werd, erfde hij een schuld van $ 20t. Het is dus gemakkelijk om te voorspellen dat de schuld 8 jaar later $ 40t zou bedragen. De voorspelling van $ 28t voor januari 2021 is slechts het wiskundige tussenpunt tussen $ 20t en $ 40t.
  Nog erger dan de schuldexplosie is het gebrek aan belastinginkomsten om de escalerende en chronische begrotingstekorten te financieren. Zoals de grafiek hierboven laat zien, is de schuld sinds 1981 31x gestegen, terwijl de belastinginkomsten slechts 6x zijn gestegen.
  Het Amerikaanse tekort is momenteel $ 3,3t, wat nagenoeg gelijk is aan de totale belastinginkomsten van $ 3,4t. Dit betekent dat 50% van de jaarlijkse overheidsuitgaven moet worden geleend.

 52. De vertaling van het Engels/ Amerikaans “billion” naar het Nederlands moet zijn “miljard”.

  En niet biljoen.

 53. Wat ik nou wel eens wil weten is wie Xander is en hoe hij komt aan al deze wijsheden.
  XN zet altijd de bronnen onder het artikel. Mod.

 54. Kortom , ‘de Joden’ hebben het weer gedaan.
  Jammer. Geenstijl is al op de fles, en zo te zien volgt Xander.

Comments are closed.