Frankijk, Italië en Spanje eisen dat Nederland onbeperkte pinautomaat blijft

—————————————————————————————————————————————–

Als Rutte ook maar iets geeft om ons volk, zou hij zèlf uit Brussel weglopen

—————————————————————————————————————————————–

Op de volgens premier Rutte ‘bijna mislukte’ EU top in Brussel eisen met name Frankrijk, Italië en Spanje op schaamteloze wijze dat Nederland feitelijk de onbeperkte pinautomaat van Zuid Europa blijft. Als we de berichten van deze zoveelste herhaling van het inmiddels bekende, doodvermoeiende toneelspel waarin Nederland ALTIJD de verliezer is, moeten geloven, zou de Franse president Macron – leider van een feitelijk failliet land – zelfs met zijn vuist op tafel hebben geslagen, en gedreigd hebben weg te lopen. Het einde van het liedje zal wel weer zijn dat Rutte gaat beweren een ‘zwaarbevochten, maar degelijk akkoord’ voor Nederland uit het vuur te hebben gesleept, heel goed wetende dat de honderden miljarden die het ons land gaat kosten, allemaal weer uit uw zak moeten komen.

Wat er in Brussel gebeurt is te vergelijken met een amateur voetbalelftal dat na iedere wedstrijd gezamenlijk de kroeg induikt. Een van de spelers is niet erg geliefd, maar mag omdat hij rijk is toch steeds weer aanschuiven, vooral omdat hij na het einde van ieder nachtje doorzakken de rekening wil betalen. En dat steeds maar weer doet, omdat hij bang is dat de anderen hem anders niet meer aardig vinden. Bovendien wordt hem beloofd dat het slechts om leningen gaat, en hij al het ‘voorgeschoten’ geld met rente terugkrijgt.

Jaar na jaar gaat voorbij, en de eenling blijft maar de rekeningen betalen, zonder dat hij ooit iets van zijn geld terugziet. Als hij zijn zorgen uit en begint te twijfelen, keren de grootste schreeuwers in het elftal, die veel groter van postuur zijn dan hij, zich op steeds agressievere wijze tegen hem, waardoor hij toch maar weer zijn pinpas trekt. Tegelijkertijd ziet hij hoe deze ‘leiders’ van het elftal thuis het geld over de balk blijven smijten, terwijl hij en zijn gezin de broekriem almaar strakker moeten aantrekken.

‘Je hebt jarenlang betaald, dus betaal je nu ook maar!’

Dan breekt er een crisis uit, die iedereen treft, ook de leden van het voetbalelftal. De grote spelers kunnen plotseling geen geld meer uitgeven als water, en krijgen het moeilijk. Maar geen nood, in het voetbalteam zit immers dat vervelende spelertje, dat inmiddels niet meer zo rijke ettertje, en die betaalt altijd, zo weten ze. Maar als dat mannetje deze keer ècht moeilijk lijkt te gaan doen, worden ze woedend, slaan met de vuisten op tafel, en grijpen hem bij zijn strot. Je betaalt toch al jaren voor ons? Dus nu zùl je óók betalen, want wij hebben het moeilijk! Dat jouw gezin thuis het inmiddels armer heeft dan onze families, en door dezelfde crisis is geraakt, boeit ons niet!

En dus trekt het mannetje al tegensputterend wéér zijn pinpas. Ondertussen is hij heel goed geworden in het verzinnen van smoezen – laten we het gewoon leugens noemen – tegen zijn vrouw en kinderen, omdat er voor hen steeds minder geld overblijft om een beetje normaal te blijven leven, en hij weet dat de leningen en giften waar hij zojuist mee akkoord is gegaan, zijn gezin aan de bedelstaf zullen helpen. Maar ach, zolang hij breed grijnzend thuiskomt en zegt dat het allemaal wel meevalt, geven ze hem toch steeds weer het voordeel van de twijfel, weet hij.

Giften of leningen is opnieuw toneelspel

In Brussel wordt er nu gesteggeld over hoeveel van die € 750 miljard een gift is, en hoeveel een lening. Maar dat is wederom slechts schijn, want u herinnert zich ongetwijfeld nog de honderden miljarden euro’s kostende reddingspakketten voor Griekenland, waar Nederland enkele tientallen miljarden euro’s aan kwijt was. We zouden alles met rente terugkrijgen, maar de realiteit is dat we er net als die zwakke, goedgelovige sukkel in het voetbalelftal geen cent hebben teruggekregen, en naar ons geld kunnen fluiten.

Die complete € 750 miljard gaat dus gewoon één grote gift worden, al zouden we gezien het schandelijke gedrag van Macron en zijn Italiaanse en Spaanse collega’s beter van een dwangsom, een regelrechte afpersing dus, kunnen spreken. De Fransen gaan daar bijvoorbeeld hun veel royalere pensioenstelsel mee overeind houden. De Italiaanse burgers zijn al drie keer rijker dan de Nederlanders, en dat verschil gaat waarschijnlijk nog verder oplopen.

‘Rubberen Rutte’ had zèlf weg moeten lopen

Als het uitgeperste mannetje in het voetbalelftal een beetje ruggengraat had gehad, dan had hij met zijn vuist op tafel geslagen, en eindelijk eens zijn mond opengedaan. Nu is het genoeg! Ik ben jullie leugenachtige profiteurs, jullie onbeschaamde klaplopers, spuugzat. Nu gaan jullie akkoord met mijn eisen, en zo niet, dan stap ik uit het elftal, en geef ik mijn bank de opdracht mijn pinpas die jullie van mij hebben gekregen te blokkeren, net als alle ‘leningen’ die ik al aan jullie heb verstrekt of beloofd.

Dat had hij natuurlijk veel eerder moeten doen, maar je kunt beter laat dan nooit proberen om je gezin te redden, zodat zij ook in de toekomst genoeg te eten, te drinken en aan te trekken hebben. Maar hij is te bang voor zijn boze, agressieve medespelers, wil er ondanks al het bedrog en alle niet nagekomen beloftes nog steeds te graag bij horen om daadwerkelijk zijn poot stijf te houden. Niet voor niets hebben zijn kinderen hem de bijnaam ‘Rubberen Rutte’ gegeven.

Bij de volgende crisis zijn ook onze zakken leeg

De gevolgen voor ons volk laten zich raden: keiharde bezuinigingen, nog hogere belastingen, nog lagere toeslagen voor de minder bedeelden, waardoor nog meer mensen over de armoedegrens zullen worden geduwd. Pensioenpotten worden verder leeggezogen, uitkeringen nog meer gekort, waardoor AOW weinig meer dan een soort euthanasiepremie zal worden. De Nederlandse middenstand zal worden weggevaagd. Maar hé, de grote spelers uit het elftal zijn weer eventjes tevreden.

Tot de volgende crisis, tot het geld weer op is. Maar dan zijn ook de zakken van het mannetje leeg. De grote spelers zullen hem dan woedend te lijf gaan, misschien zelfs in elkaar slaan, en compleet berooid achterlaten. Maar als hij en zijn vrouw en kinderen dan dezelfde hulp en redding nodig hebben, zal er niemand meer over zijn om dat te willen of kunnen geven.

Of zal het mannetje op het laatste nippertje inzien dat hij bij deze doodzieke club parasieten helemaal niets meer te zoeken heeft?

Xander

Zie ook o.a.:

14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het sy steem vormen’
07-07: Grote Groene Reset begint: 21% Duitse bedrijven staat op omvallen
18-06: ‘Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
15-06: ‘Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst’
01-06: ‘De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
26-04: ‘Dankzij Rutte en Hoekstra gaan de Nederlanders betalen voor drie keer rijkere Italianen’
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

45

 1. Waar gaan we op stemmen volgend jaar? Als ik naar de alternatieven kijk, zie ik pvv, die heeft geen programma. Wel mopperen op alles, maar kom dan met goede argumenten en beleid. Forum zie ik ook niet veel in. Die komen telkens op een rare manier in de media. Het wordt steeds lastiger voor de kiezer, maar we weten dat er iets moet veranderen en het land moet geregeerd worden.
  De britten hebben het gedurfd en zijn uit de EU, nu wij nog en de andere vrekkige 3, dat zou een oplossing kunnen zijn. Al het geld, dat naar brussel is gegaan al die jaren, hadden we zelf kunnen gebruiken. Helaas het is wat het nu is. En met de Corona erbij, maakt dat mensen niks meer geloven. Blijf heel dichtbij onze Here Jezus, dat is de enige waarheid.

 2. Nu geloof ik niet alles wat er verteld wordt. Maar als er voor een vermoorde crimineel een gouden kist wordt
  bezorgt is de maffia nog rijk genoeg.
  Overigens was het ook voornamelijk Italianen en Spanjaarden in Latijns Amerika.

 3. https://www.nu.nl/politiek/6065817/experts-over-eu-deal-herstelfonds-indrukwekkend-maar-begroting-ouderwets.html#coral_talk_wrapper
  De landen die ontvangen zijn gewoon niet solidair met de landen die verwijten krijgen als zou dhr. Rutte mister NO zijn.
  Toevallig is dat wel correct, maar dan voor de burger in Nederland. Wat wel grappig is, is dat die autochtoon geen idee heeft hoezeer die door dit kabinet wordt uitgebuit. De EU verlaten is veruit het slimste en de enige manier om de profiteurs te dwingen iets te veranderen.

 4. @ rom op 20 juli 2020 om 3.46 uur.
  Inderdaad, er is maar één oplossing……………..NEXIT en wel z.s.m. !!!

 5. Anna schreef:
  21/07/2020 om 10:19 am

  Precies Dat dacht ik ook al .
  Al het geld vloeit dan naar China,en wordt steeds Machtiger.
  allemaal dankzij
  de “RUTTEGRAAT” van ” onze “Premier

  Trouwens >>Italie heeft een enorme Goudvoorraad en krijgt ook al jaaarenlang Gas uit Groningen voor een Vriendenprijsje !

 6. De ‘akkoorden’ die politici en hoge ambtenaren onderhandelen gaan nooit ten koste van hun eigen vette wedden en pensioenen maar altijd ten koste van het eigen volk dat ze (beweren te) vertegenwoordigen. ‘Onze’ vertegenwoordigers vertegenwoordigen in de eerste plaats zichzelf.

 7. “De gevolgen voor ons volk laten zich raden: keiharde bezuinigingen, nog hogere belastingen, nog lagere toeslagen voor de minder bedeelden, waardoor nog meer mensen over de armoedegrens zullen worden geduwd. Pensioenpotten worden verder leeggezogen, uitkeringen nog meer gekort, waardoor AOW weinig meer dan een soort euthanasiepremie zal worden. De Nederlandse middenstand zal worden weggevaagd. Maar hé, de grote spelers uit het elftal zijn weer eventjes tevreden.”

  Bij onze noorderburen gebruiken ze brussel om de verarming van de bevolking te bewerkstelligen..in belziek maken en graven ze steeds diepere putten bij terwijl ze hun zakken schaamteloos vullen en zelfs de prijzen van voedsel kunstmatig de hoogte worden ingejaagd…het doel en de uitkomst zijn hetzelfde: verarming en knechten tot slaven van het gepeupel, hongersnood en machtscontrole.

  “Tot de volgende crisis, tot het geld weer op is. Maar dan zijn ook de zakken van het mannetje leeg. De grote spelers zullen hem dan woedend te lijf gaan, misschien zelfs in elkaar slaan, en compleet berooid achterlaten. Maar als hij en zijn vrouw en kinderen dan dezelfde hulp en redding nodig hebben, zal er niemand meer over zijn om dat te willen of kunnen geven.”
  Hoezo “zijn vrouw en kinderen”?
  Rutte is toch een strandjeanet die geen vrouw of kinderen heeft? Nét daarom verwoest ie het hele land, hij heeft toch geen nakomelingen en niemand die van hem houdt….nét zoals may, merkel en macron, geen van allen in staat om nakomelingen te zorgen waardoor ze ongehinderd, genadeloos en liefdeloos, heel europa kunnen verwoesten.

  Wie had ooit de horror kunnen bedenken dat de vijand onze leiders zijn die wij in vertrouwen, het bestuur over ons geven en zelfs royaal betalen om in onze dienst, ons te beschermen?
  The enemy from within, het rottingsproces van binnenuit…Goed tegen Kwaad…en tegen dat woekerende kankergezwel is maar één remedie: eensgezinde amputatie, wégsnijden door samen te spannen.

 8. Er is nu een deal die magertjes afwijkt van het oorspronkelijke plan. Dhr. Rutte heeft een showtje opgevoerd en iedereen die nu denkt dat de zuiderse landen het anders gaan doen kent de geschiedenis niet. Als ik de commentaren op nu.nl lees geloof ik dat de VVD moeiteloos weer de grootste partij zal worden. Het roven en manipuleren vanuit Brussel zal doorgaan tot de kikkers de hitte gaan voelen. Dan is het te laat en zijn de pensioenen weg, het sociale stelsel afgebroken en werkt iedereen tot de dood. Italie stapt er uit en heeft het vermogen in goud waardoor het er vele malen beter uit komt en als dank krijgt Nederland alleen maar verwijten.
  Solidariteit is een raar woord.

 9. In noord Italië zijn veel gerenommeerde bedrijven in het recente verleden verkocht aan China. ( Google het maar ) Lederbedrijven mode huizen enz..
  Daarom kreeg Italië ook zo snel hulp van Chin met maskers enz.
  De Italiaanse werknemers mogen “ gewoon “ in het bedrijf blijven werken maar “ the board” is Chinees.
  Deze bedrijven hebben nu op grote schaal hulp nodig om te “ overleven” dat wordt dus straks door de EU landen “ geschonken “ aan JA……. dat is de clou …….China❗️

  Wij in west Europa begrijpen niet hoe China op een gevaarlijke manier geïnfiltreerd is in ons wereld deel.
  Hoe China op een slinkse manier ons allemaal “ overruled “
  Ook vele Europese havens zijn inmiddels in Chinese handen.
  Dit is gevaarlijk voor onze vrijheid en indirect voor onze handel.

  Ik denk dat Rutte dit weet.
  Merkel weet dit ook maar ze heeft nu een “ vriendinnetje “ in de de hoogste regionen van de EU dus nu staat Rutte met een paar andere landen “ alleen “
  En nu “papt ze aan met China” dat is een gevaarlijke ontwikkeling voor Europa❗️
  Straks worden we “ opstaat ook allemaal digitaal gevolgd “ en krijgen we ook privileges en of straf punten op ons gedrag. Kijk maar naar China we halen deze “ activiteiten “ gewoon naar Eropa “
  GEVAARLIJKE ONTWIKKELING ❗️

 10. @ DzVzTkM
  Ik weet het. In de zuidelijke landen werk men zoal hier vroeger ook gebeurde. De ene dienst is de andere waard. Zo kon je je huis op laten schilderen door een schilder en zelf bij de schilder de riolering vernieuwen zonder dat er een cent personele belasting, BTW of wat ook werd betaald en iedereen was gelukkig

 11. Ik erger mij dood aan die sprookjes vertellende dwaas rutte , hij kan gewoon gebruik maken van het veto recht , of had gewoon weg kunnen gaan , maar nee , liever verraad hij de Nederlandse bevolking , zodat bij ons de leeftijdsgrens voor pensioen weer omhoog kan , en niet te vergeten de belasting , want ja je kunt die zielige zuidvruchten toch niet laten werken tot hun 65ste , dan doen die useful idiots (simpele zielen) in Nederland wel.
  Voor mij is er maar 1 oplossing , uit de EU ( NEXIT) ,en de EEG weer in ere herstellen , zonder al die goud omrande zakkenvullers daar in Brussel.

 12. @Eelke Piers
  de korting is ter compensatie van het zwart geld circuit waarover in anderen landen geen belasting wordt betaald. lees de corruptieindex van deze landen; https://nl.wikipedia.org/wiki/Corruptie-index ,
  https://wwwuser.gwdg.de/~uwvw/oldwebsite/Press97/bel_tijd.htm ,
  https://www.transparency.org/en/gcb
  Weet jij hoeveel de goudvoorraad van Italie is? Heb dit eens op internet opgezocht en je schrikt er een beetje van. Hoe was het ook al weer “anche in Italia un mafioso perde i capelli ma non gli scherzi”

 13. correctie.
  Nederland krijgt wel een korting van 350 miljoen op de geplande verhoging van 1,92 miljard.
  Deze geplande verhoging is omdat het UK is uitgetreden en de begroting van de EU toch omhoog gaat. Het aandeel van het UK wordt over de EU-landen verdeelt.

 14. @Willy.. voor Belgie is de EU en globalisme toch de kurk waar het ganse land op drijft? In elk geval zou Brussel kleiner zijn dan Antwerpen zonder NAVO en EU. Zitten de hotels in Brussel ondanks Corona nog vol?

 15. @Tom:
  Hier… bij Xandernieuws…. xander verdient waarschijnlijk wel wat minder dan onze pareltjes Peter R de Vries, Eva Jinek en Jeroen Pauw, die trots vertelde hoeveel vrouwen hij wel niet gedate heeft wat wat zegt over zijn persoonlijkheid. Omdat daar in Hilversum nooit een ander geluid komt zijn ze waarschijnlijk allemaal zo

 16. …..Ook is een Nederland een fors hogere korting op de EU-afdracht in het vooruitzicht gesteld (jaarlijks 1,92 miljard euro i.p.v. 1,57 miljard euro)…… (telegraaf)
  Wil deze korting zeggen dat Nederland dan 350 miljoen MEER moet betalen?

 17. Nederland beloont deze goedheiligman met 40 zetels, dus weet hij zich door vele bruikbare idioten in de rug gesteund.

 18. Te triest voor woorden. Ik zij het vrijdag al, dit begint eerder op afpersing te lijken dan onderhandelen. Uiteindelijk word hier door alle lidstaten een toneelstuk opgevoerd zodat ze thuis de kiezer weer kunnen vertellen dat ze vanuit hun positie geweldig hebben gehandeld. Trap er niet in en stem sowieso anti Europa dit project wat ons houden bergen beloofd kost ons juist onze gouden bergen en er ligt straks niks meer in de schuur voor later terwijl u allemaal heeft meebetaald aan deze berg middels ingehouden lonen en belastingen.

 19. een vraag aan al die tegensputterende presidenten.
  Leg eens uit waarom je de nationale goudvooraad niet als onderpand van de lening hebt voorgesteld. Hoor graag van U.

 20. Zou hier wel eens over nagedacht zijn? De nieuwe norm zou moeten volgen uit onder staande en uitgedrukt worden in een “eu-landen solidariteitsindex”.
  https://www.businessinsider.nl/goud-voorraden-landen-waarde-2019/
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Corruptie-index
  en zou dit verschil ook niet verrekend moeten worden het “niet witte” geld in Europa
  Griekenland is al jaren nummer 1 op het gebied van zwart geld, ongeveer 25% (van het bruto nationaal product) van de economie draait hierop.
  Als we eens beginnen om de ontvangende landen hier mee te korten en te verrekenen met de netto betalers. En hoe zit het met de administratieve werkgelegenheid in de landen met EEG instituties die bij dragen aan de welvaart van dat land t.o.v een land die dit niet heeft.

 21. En bedankt he mijnheer Rutte. Het wordt tijd dat de Nederlander een flink en keihard amok gaat maken tegen deze gang van zaken.

 22. Het slaat helemaal nergens meer op! Italianen, Spanjaarden en Fransen zijn rijker dan Nederlanders. Het probleem is dat er in deze drie landen minder belasting opgehaald wordt waardoor deze landen arm lijken.

  Rutte moet op zijn beurt de belastingen in Nederland dusdanig verlagen zodat de Nederlandse staatsschuld oploopt tot het maximale toegestane. Ook dan kunnen wij onze hand op gaan houden bij de EU.

  Het is totaal van de pot gerukt maar straks mogen we weer stemmen en dan wint Rutte gewoon weer overtuigend!

  Waar zijn de journalisten die dag in dag uit de waarheid durven te verkondigen?!

 23. Kunnen ze in Spanje, Italië en Frankrijk zelf niet de broek op houden, ze zijn samen met 170 miljoen inwoners en komen bedelen bij Nederland met 17 miljoen inwoners.
  Wij hebben ook een corona recessie, stikstof onzin, en CO2 onzin te bestrijden. De bouw light er plat van dus laten we eerst zelf onze act voor elkaar zien te krijgen zodat de staatsschuld niet verder oploopt.

  Laat ze maar geld gaan lenen bij de farma bedrijven.
  Rutte jan terug uit Brussel, heen cent meer naar het Zuiden, wat een loosers daar.

 24. Waarom denk je dat de Shell en Unilever met hun hoofdkantoor vertrekken naar Engeland om uit de failliete EU te stappen en de voordelen van een Brexit inzien.

 25. gracias en nombre de españa, nos vamos a reir en la terraza un rato

  Vertalen, Mod.

 26. Dit behoort toch ook gewoon tot de agenda 21 en big reset van het World Economic Forum / UN, namelijk het verdelen van het geld over arme en rijke landen/mensen is 1 vd agenda punten. Creëer een Crisis en op de achtergrond van die crisis realiseer je waar mogelijk wat agenda punten en wat nu niet lukt doen we wel bij de volgende crisis die zeker gaat komen want volgens Kill Bill Gates is dit Pandemic nr 1 en nr 2 zal niet lang op zich laten wachten! Doordat rijke landen (betrouwbare sterke economie)meer kunnen lenen bij de ECB zijn zij de aangewezen landen om de arme landen financieel te helpen waardoor arme landen het hoofd net boven water kunnen houden. Echter, de arme landen zijn nu tijdelijk gered maar de rijke landen zitten nu met weer meer schulden waardoor we nu met alle landen steeds meer afhankelijk worden van de Geld-druk-centras van de wereld die indirect onder leiding staan van …vul maar in! Iemand die schulden heeft is in principe een schuld-slaaf, iemand die je in principe jouw wil kunt opleggen, doe je niet wat men je beveelt dan heb je daar in de toekomst als natie en dus als burger last van. Waarom denk je dat bijna elk land nu exact de de instructies van het WHO op volgt, dit doe je niet omdat Bill gates dat wil maar omdat er anders in de toekomst financieel gevolgen kwa leningen aan vast zitten. Onze economie is gebaseerd op leningen!! En iemand die leent is een schuld slaaf en zo krijg je iedereen in het gareel wat de bedoeling is om de wereld op allerlei punten te kunnen reguleren, controleren en domineren!

 27. Steeds meer mensen zijn afhankelijk van de voedselbank. De overheid komt die mensen -de eigen burgers- niet tegemoet. Maar voor Zuid Europa trekt de overheid dan wel in 1 klap 21 miljard Euro uit de knip.

  En dan vinden die lui van CU, CDA, D66 en VVD het ook nog vreemd, dat de Nederlander een steeds grotere afkeer krijgt van de EU.

 28. Oplazeren met heel die EU!! We zijn toch geen gekke henkie om die siestavierders elke keer de miljarden in de schoot te werpen! Nexit is meer dan ooit nodig. NU!

 29. Miljarden zijn er al in de EU gepompt sinds de crisis van 2008. Toen was de crisis het argument om gigantische bedragen te kunnen lenen tegen kunstmatig lage rente. Het heeft kennelijk geen moer geholpen. Het werkt dus niet.
  En nu, 2020, is het dan corona. Regeringen hebben zelf hun economieën willens en wetens de nek omgedraaid. Nederland stak er 90 miljard in eigen land om een vloedgolf aan faillissementen te voorkomen. En dan staan weer die devaluatie-landen te schreeuwen om meer gratis geld.
  En maar ‘solidariteit’ schreeuwen, het eufemisme voor diefstal.

 30. Het Wilhelmus zal er wel uit het fonds van 750 miljard gehaald worden en dan zet Rutten wel zijn kruisje.
  Dat heeft hij, na een zwaar gevecht, dan wel weer geleverd

 31. Wanneer de pot voor uitkeringen en bijbehorende toeslagen leeg is komen er veel minder problematische asielzoekers ons land binnen.

 32. mooi verwoord. Het gaat tijd worden dat de zuidelijke landen het mes in eigen vlees gaan zetten en die dikke vet kwabben aan roof dieren gaan geven.

 33. De Europese Gemeenschap is een totaal mislukte boel van onnozelen geworden, met aan het hoofd Farao Merkel en de slaaf Macron. Nederland moet juist niets, en als ik van Nederland was zou ik uit de EU stappen, het werkt doch niet. In België is men daar te laf voor. Ze zijn trouwens de grondleggers van deze mislukte onnozele boel, die ons veel geld en migranten kost. Shalom

Comments are closed.