‘Mario Draghi moet als premier niet alleen Italië, maar de complete eurozone redden’

De premier die de Nederlandse creditcard doelbewust weggaf aan de eurozone wordt daar door ons volk, dat in de nabije toekomst hevig zal moeten bloeden, volgens de peilingen nog voor beloond ook.

—————————————————————————————————————————————-

Draghi’s nieuwe rapport komt erop neer dat Italië proefkonijn wordt voor hele eurozone met het opleggen van zeer impopulaire keiharde maatregelen aan de Europese bevolking

—————————————————————————————————————————————-

‘Super Mario’ is terug. De Italiaanse president heeft hem aangewezen om een nieuwe coalitie te vormen. Draghi, in eigen land bepaald niet populair, moet een uiterste poging gaan wagen om Italië te redden van de ondergang. De staatsschuld van het land bedraagt inmiddels 158% van het BNP. Dat van Griekenland stond in 2010 op ‘slechts’ 146%, en u weet hoeveel honderden miljarden er toen nodig waren om dit economisch onbeduidende land overeind te houden en zo de eurozone te ‘redden’. Dat lukte in 2012 maar nèt. Italië is een vele malen groter probleem, en àls het al lukt, dan zijn daarna schuldenstaten Spanje en Frankrijk aan de beurt. Einde euro en einde EU vrijwel verzekerd, maar die onvermijdelijke crash zullen de Brusselse carrière politici zo lang mogelijk proberen uit te stellen.

Draghi staat vooral bekend om zijn belofte om ‘whatever it takes’ te doen om de euro te redden. Griekenland en Cyprus (dat overigens slechts een staatsschuld van 56% had) waren in een diepe crisis terecht gekomen, waarna Brussel, het IMF en Draghi’s ECB met maatregelen kwamen die de banken en grote financiële spelers overeind hielden, maar zwaar ten koste gingen van de spaarders en de bevolking. (Denk bijvoorbeeld aan de Nederlandse miljarden voor Griekenland, door Rutte gefinancierd met o.a. keiharde bezuinigingen op de zorg, zoals de halvering van het aantal IC-bedden tot het laagste niveau van West Europa).

Negatieve rente funest

We schreven destijds al regelmatig dat Italië de echte zwakke broeder is. Sindsdien is de staatsschuld van het land alleen maar verder gestegen, zozeer dat de toch al wankelende stabiliteit van de eurozone opnieuw in groot gevaar is gekomen. Wankel, vooral dankzij Draghi, want als ECB president stuurde hij in 2014 de rente naar negatief, en dat is zo gebleven. De euro staatsobligatiemarkt werd hierdoor weggevaagd, en de schuldencrisis werd fors verergerd met oneindige ‘quantitative easing’ (het vrijwel onbeperkt ‘bijdrukken’ van digitaal geld om de financiële markten en feitelijk failliete lidstaten overeind te houden).

Rutte ging akkoord met Nederlandse creditcard voor Europa

Wat met dit beleid eveneens stapsgewijs wordt vernietigd: de waarde van al het Nederlandse spaargeld en alle Nederlandse pensioenfondsen. In Den Haag is dit allang bekend; sterker nog, eind 2019 zetten premier Rutte en minister Hoekstra – ondanks hevige ontkenningen (laten we het maar gewoon glasharde leugens noemen) – netjes hun handtekening onder eurobonds, oftewel gemeenschappelijke schulden verpakt als het ‘corona herstelfonds’ – een onbeperkte ‘credit card’ dus.

Rutte en Hoekstra (van wie dit voorstel nota bene afkomstig was!) laten zo het Nederlandse volk opdraaien voor de schulden die door andere landen zijn gemaakt, zoals de drie keer rijkere Italiaanse bevolking.

Draghi erkent solvabiliteitscrisis eurozone

Draghi heeft nu namens de G30 een 120 pagina’s tellend rapport geschreven, getiteld ‘Reviving and Restructuring the Corporate Sector Post-Covid – Designing public policy interventions’. ‘De Covid-19 gezondheidscrisis creëerde een unieke en aanzienlijke schok voor het bedrijfsleven. Wat begon als een liquiditeitscrisis wordt voor veel landen, sectoren en individuele firma’s in snel tempo een solvabiliteitscrisis.’ (pag. 57) Vrij vertaald: hele landen, sectoren en bedrijven staan op omvallen.

Het aanstellen van Draghi komt erop neer dat Italië een soort proefkonijn wordt voor het economische beleid zoals dat volgens zijn rapport aan alle eurozone landen moet worden opgelegd. Dat beleid zal vooral bestaan uit het redden van de financiële sector, wat eigenlijk alleen maar gefinancierd kan worden met snoeiharde bezuinigingen, die een einde zullen maken aan het grootste deel van de na WO-2 opgebouwde welvaart. Dat wil men proberen zonder volksopstanden en revoluties te ontketenen.

Belastinggeld voor grote bedrijven en nationalisaties

Ondernemers worden niet gespaard; in het rapport wordt er bij de politiek op aangedrongen om alleen bepaalde ‘levensvatbare’ bedrijven met een groot belang voor de economie met belastinggeld overeind te houden; het MKB zal hierdoor hoogstwaarschijnlijk het nakijken hebben, en grotendeels permanent worden verpletterd (al wordt dat natuurlijk nergens letterlijk geschreven).

(Opmerkelijk: op pagina 44 wordt in Box 9 melding gemaakt van een in 2018 ingevoerde bedrijfsverzekering tegen de gevolgen van epidemieën en pandemieën. Dit product, PathogenRX’ genoemd, werd echter door niemand aangeschaft, ’totdat het te laat was’, schrijft Draghi. Begin 2020 wilden bedrijven zich alsnog verzekeren, maar toen was dat niet meer mogelijk omdat Covid-19 net was losgebarsten.)

Ook moeten ‘sommige’ bedrijven ‘als laatste redmiddel’ worden genationaliseerd, hetzij direct, hetzij doordat de overheid er een aanzienlijk belang in neemt. Overheden dienen daarvoor aandeelhouders te dwingen een deel van de ‘redding’ te financieren, en/of sommige bedrijven opzettelijk failliet te laten gaan, om zo te steun van het publiek voor de kostbare maatregelen niet te verliezen (pag.53/54 punt 2). Dat ditzelfde publiek wel degelijk met afstand de zwaarste lasten zal moeten dragen (massa werkloosheid, uitgeklede sociale zekerheid, wijd verspreide armoede), is iets dat aan Draghi voorbij lijkt te gaan.

De echte begunstigden: de financiële sector

Pas op pagina 47 onthult de voormalige ECB-president min of meer terloops de daadwerkelijke begunstigden van de aanstaande monstrueuze ‘reddingsoperatie’: de financiële sector (80% van de banken in de eurozone is technisch failliet). Overheden zouden ‘bad assets’ moeten opkopen, en tevens ‘bad banks’ en zelfs een gecentraliseerd platform moeten oprichten waarnaar de banken al hun NPL’s (slechte leningen, waar, u raadt het al, vooral de Italiaanse bankensector mee kampt) op af kunnen schuiven. Op de vraag ‘wie gaat dat betalen’ behoren al onze lezers inmiddels het antwoord te weten (zie o.a. ons artikel van 20 juli 2020: Frankrijk, Italië en Spanje eisen dat Nederland onbeperkte pinautomaat blijft).

Zoals we vorig jaar al schreven is de gefabriceerde corona crisis dus in werkelijkheid bedoeld om de banken en eurozone te ‘redden’ van een gewisse ondergang. Alle aan dit voor 99,99% van de bevolking ongevaarlijke luchtwegvirus gekoppelde maatregelen zoals lockdowns, social distancing, mondkapjes (een test waarmee werd gekeken of de bevolking al slaafs en onbenullig genoeg was om iets te doen waarvan maanden werd gezegd dat het geen enkele zin heeft) en de avondklok zijn bedoeld om die opstanden op voorhand in de kiem te kunnen smoren.

Macron hintte al op harde dictatuur

De Franse president Macron weet ook wat er aan zit te komen, en waarschuwde begin december niet voor niets dat hij zich in 2022 mogelijk niet opnieuw verkiesbaar kan stellen, omdat hij voor die tijd extreem impopulaire maatregelen gaat nemen. Macron weet dat hij diep zal moeten snijden in de sociale zekerheid, en een einde zal moeten maken aan de ‘morfine injecties’, dat is de extreem kostbare financiële hulp die nu wordt gegeven om bedrijven en burgers rustig te houden terwijl hun economie, banen en samenleving onder het mom van een virus in ijltempo worden afgebroken.

Het betekent overigens niet dat Macron vanaf 2022 geen president meer is; het lijkt erop dat Macron zich niet verkiesbaar zal hoeven stellen, omdat de verkiezingen vermoedelijk zullen worden geannuleerd vanwege een nieuwe Covid mutatie en/of andere geplande ontwrichtende internationale crisis, zoals een grote oorlog in het Midden Oosten (Israël / Iran).

Of de globalisten in Brussel, New York en Washington, die in de VS via gestolen verkiezingen een verkapte staatsgreep pleegden om Joe Biden in het Witte Huis te krijgen, dan ook hun lang gewenste oorlog tegen Rusland en/of China zullen krijgen, moet nog worden afgewacht. Vermoedelijk breekt WO-3 pas na 2025 uit, al het is maar de vraag of Moskou en Beijing daar rustig op zullen gaan zitten wachten.

‘Mensen zullen het uitschreeuwen van pijn en afschuw’

Na het noodgedwongen beëindigen van de ‘corona’ hulp zal de verwoesting van de economie als een ongekende mokerslag bij het volk en het MKB aankomen. ‘De mensen zullen het uitschreeuwen van pijn en afschuw,’ waarschuwt de Amerikaanse econoom Martin Armstrong.

‘De grote jongens, en alles wat een systeemrisico vormt, zullen worden gered. De kleine man, iedereen zonder een positie, zal men laten vallen. De sociale spanningen zullen toenemen en een explosie veroorzaken. De vraag die dan gesteld gaat worden zal snel gaan over het overleven van het gemeenschappelijke Europese monetaire project… Het zal seizoen 2 van de eurozone crisis worden.’ (1)


Xander

(1) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart

2020:

13-12: De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050
10-12: President Macron hint in interview op einde vrije samenleving en komst harde dictatuur in 2021-2022
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
18-10: Wetenschapsblad Energies: Duurzame energie heeft verwoestend effect op milieu en klimaat
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
17-09: ‘Ruim 60% bedrijven die moesten sluiten wegens corona gaat nooit meer open’
07-09: (/ Corona maatregelen doen aantal werklozen wereldwijd tot boven 300 miljoen stijgen)
28-08: Teken Arno Wellens’ petitie ‘Laat de banken barsten’
14-08: 320.000 Nederlandse werklozen erbij;
05-08: ‘Tweede lockdown komt er omdat politici opstand vrezen zodra economie vanaf september instort’
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen
20-07: Frankrijk, Italië en Spanje eisen dat Nederland onbeperkte pinautomaat blijft (/ Als Rutte ook maar iets geeft om ons volk, zou hij zelf uit Brussel weglopen)
14-07: ‘Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het systeem vormen’
07-07: Grote Groene Reset begint: 21% Duitse bedrijven staat op omvallen
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
26-04: ‘Dankzij Rutte en Hoekstra gaan de Nederlanders betalen voor drie keer rijkere Italianen’ (Arno Wellens)
16-04: (/ Wordt het coronavirus gebruikt als dekmantel voor een verhulde nieuwe bailout van de banken?)
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
08-04: Lockdown VS veroorzaakt nu al explosie van zelfmoorden en inbraken (In 2 weken bijna 10 miljoen werklozen erbij is begin van nieuwe Grote Depressie)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. @ Rienus: (;04 pm, op 11/2. Tja, de “linkse hobby’s “, gaan gewoon door hé! Dankzij Marx Rutte.

 2. Portugal, Spanje, Italie en Griekenland: Het ging economisch al slecht met die landen, maar ook zij hebben vanwege corona het land op slot gegooid. Nederland wordt op de been gehouden door 100 miljard euro steun van de overheid (die weer een keer terugbetaald moet worden). Maar hoeveel miljarden zijn er nodig om die zuidelijke landen uit dit moeras te halen? Die euro is een wurggreep, want ooit devalueerden zulke landen hun munt. Nu zitten ze compleet vast en moeten ze leven van de hulp. Wat een wanbeleid heeft die euro opgeleverd.

 3. Schade door het coronavaccin: de crisis waar niemand over praat.
  Veel experts voorspelden het al, maar werden genegeerd of in diskrediet gebracht door de politiek en de mainstream media. Nu er op grote schaal gevaccineerd wordt tegen corona neemt het aantal meldingen van vaccinatieschade en sterfte hand over hand toe.
  https://www.ninefornews.nl/schade-door-het-coronavaccin-de-crisis-waar-niemand-over-praat/
  Deze ellende om een andere maatschappij te kunnen introduceren, heeft niet meer met de volksgezondheid van doen. Maar wel met collectieve oplichting.
  Bericht: de avondklok tot 2 maart verlengd, om dat de volledige afbraak van Nederland nog niet geheel is voltooid.

 4. @ Mo schreef:
  08/02/2021 om 11:25 am
  Natuurlijk geloof ik daar niets van. Wat ik wel weet is dat er niks bekend is over de lange termijn. Geruststellende praatjes dat het binnen drie maanden verdwenen is bijvoorbeeld hebben geen waarde. En zoals altijd verandert een virus sneller dan de fabrieken kunnen produceren.
  Dus vertrouw ik op mijn immuun stelsel en houd ik mezelf zo goed mogelijk in conditie.

 5. @Mo schreef:
  08/02/2021 om 11:25 am

  Zucht…. Ons DNA wordt niet zomaar veranderd. Wanneer beginnen mensen dat nu eens te begrijpen? Pierre Capel zit op het goede spoor en hij nuanceert in mijn beleving zoals het hoort. Het vaccin is op heel andere vlakken risicovol. Als er al een effect is, dan verwacht ik eerder een effect aan de telomeren, dan aan het DNA zelf. Hiermee suggereer ik dus niet dat dit het geval is, maar het is wel bekend dat telomeren reageren op stress situaties.

  Wanneer leren we nu eindelijk eens om zaken in perspectief te zetten? Ik ben een die hard anti-vaxxer, maar dat betekent niet dat ik achter ieder onzin verhaal aanloop.

 6. Is die nog wel de redden, Europa staat op de rand van een crisis zeker nu met corona!! Shalom

 7. Al stort alles in elkaar, de euro moet gered!
  Ziedaar de waan van de eurozone.
  In Duitsland zijn inmiddels e-mails opgedoken die aantonen dat er een geheime overeenkomst bestond tussen de overheid en diverse wetenschappers om de gevolgen van corona zo dramatisch mogelijk te presenteren. De wetenschap diende het worst-case scenario te ondersteunen met “wetenschappelijke” feiten. Zo werd de bevolking dus bewust op het verkeerde been gezet. https://docs.google.com/document/d/1fWW6oVPusycmJFHO3RWr-DhDgN_97ZEvrOnghWP0WrE/edit

 8. Rutte, tegen het volk: ‘Houd je maar vast aan mij, dan vallen we allebei te pletter.’

 9. Het vrije westen wordt ten grave gedragen door de Globalisten en hun vazallen en vervangen door een Orwelliaanse neo socialistische satanische dictatuur naar het voorbeeld van Noord Korea. Opnieuw een hel op aarde.

 10. Wij momenteel getuige van het eindscript van de Deep State/cabal/illuminati/Novus Ordo Seclorum. De EU (1992) en de rechtsvoorgangers EGKS (1951) en EEG (1957) zijn opgericht met een enkel doel: het beroven van de noordelijke landen ten gunste van de landen rond de Middellandse Zee. Mensen als Mario Draghi, Juan Manuel Barroso en Christine Lagarde hebben allemaal gewerkt of werken nog (Barroso) bij Goldman Sachs. Goldman Sachs heeft Griekenland willens & wetens tot de eurozone laten toetreden door de staatsschuld te verdoezelen en o.a. ook Nederland heeft financieel mogen bloeden en niet z’n beetje ook.
  Ook een land als italië had nooit tot de euro mogen toetreden. Minister Gerrit Zalm deed voor de bühne een beetje moeilijk over toetreding door Italië en hij kreeg in Italië de bijnaam il Duro (de harde). We weten hoe het afgelopen is: Italië is toegetreden tot de euro en onze Gerrit kreeg later een leuk baantje toegeschoven bij de ABNAmro.
  Bankiers staan boven de wet en kijk naar de bankencrisis van 2007/2008; geen enkele bankier is veroordeeld ondanks hun kwaadaardige praktijken en onvoorstelbare graaizucht. Ik heb er daarom een hard hoofd in of de voormalige ING-topman Ralph Hamers achter slot en grendel verdwijnt. Ook ING heeft zich ingelaten met maffiapraktijken en komt altijd weg met het betalen van boetes.

 11. Een wakkere @Doordenker schreef: Een democratie kan niet bestaan als een permanente bestuursvorm.”

  Mee eens!!! Europese tronen/regeringen staan daarom nu op instorten in Frankrijk, Italië, Groot Britannië, België, Nederland en de Balkanlanden. Denk ook aan het Rusland van Putin, Polen, Birma enz.

  Dus: Democratieën staan op instorten, wonderlijk, ook in Israël dat nu binnen één jaar nu voor de 4 x naar de stembus moet omdat een corrupte Netanyahu weigert op te stappen. Democratieën zijn nu ineens overal onbeheersbaar geworden: Het levert politieke leiders [o.a Hong Kong] al te lang, teveel enorme boze groepen Gele Hesjes op:

  Boze boeren, boze scholieren/studenten, boze agenten, boze leerkrachten, boze werknemers, boze klimaatgekkies, verplegenden, verzorgenden, boze demonstranten van alle signatuur die niet meer te handhaven in toom te houden zijn door politie en overheden.

  Vandaar dat Corona als welkome, verwachte gast is gekomen voor Overheden wereldwijd, die nu enkele, wel met rigoureuze, draconische maatregelen en torenhoge boetes iedere burger zonder geweld, nu met mondkapje, 1.5 meter en avondklok met gemak van de straat kunnen bannen.

  Vroeger was de Paus met zijn RKK en Inquisitie 15 eeuwen lang de baas tot de Franse Revolutie 1789, en zijn rol was uitgespeeld doordat Napoleon 1798 hem gevangen zette.

  De Islam hield burgers speelde de baas in de Arabische gebieden van 632 tot 1917 toen de Osmanen/Turken met hun Sharia onderworpen werden door de Britten met generaal Allenby in Jeruzalem.

  In 1948 drie jaar na Hitler, werd op 14 mei in Tel Aviv door een Gods Wonder de Joodse Staat uitgeroepen door de Jood, David Ben Goerion. De Britten verdwenen uit Israël met de staart tussen de benen. Israël versloeg 5 Arabische landen in 1948-1949.

  In 1967 onstond groot Israël met Mosje Dayan en het onoverwinnelijke Israëlische Leger. Jeruzalem werd na 2000 jaar weer de Hoofdstad van Israel. De koning van Jordanië verloor niet alleen Jeruzalem maar ook het door Jordanië bezette gebied van Samaria en Galilea, waar nu 800.000 Joden floreren en de dienst uitmaken.

  President Nasser van Egypte die de Joden in juni 1967 de Middellandse Zee wilde indrijven werd met heel zijn leger, vliegtuigen, tanks, tot in de afgrond vernederd en verslagen. Gaza werd op Egypte heroverd en ook nog eens: heel de Sinaï raakte hij kwijt.

  Hetzelfde gebeurde met Syrië, Israël won heel de Golanhoogte terug op Syrië. Een pracht wintersportgebied. Ik stond op de Golan en keek zo naar Damascus. Israël is nu de machtigste democratie in het M-O. Arabieren sluiten vriendschapsverdragen met Jeruzalem/Knesset. Of Israel daar verstandig mee doet? Zie Deuteronomium 7.

  Samenvattend: de dagen van alle Democratieën zijn geteld, ook voor Israël!!! Een nieuwe nu nog onbekende wereldleider is zich al aan het warm lopen en zal zich spoedig presenteren [Openbaring 13] als de man met de gouden oplossingen voor elk probleem. Hij zal met al zijn trucks en leugens als een held door een overgrote meerderheid van domme misleidde wereldburgers, net als Hitler eertijds 1933, uitzinnig verwelkomd worden.

  Wij weten intussen hoe het met Hitler en zijn Derde Rijk afliep. Er bleef geen spaan van heel in April 1945. Ook Berlijn brandde en lag geheel in puin.

  Toch: volgens het laatste en beste Boek van de Bijbel: Openbaring zal de wereld verlost worden door de Theocratie van Jeshua van alle dictaturen, godsdiensten en koningshuizen. Alle antisemieten en booswichten zullen van de aarde verdwijnen als Jeshua de Zoon van God als Koning der koningen wederkomt in Jeruzalem de stad van de grote Koning. Openbaring 19.

  Het Paradijs keert terug op aarde. Mensen en dieren zullen een gouden tijd gaan beleven die geen einde kent. Jesaja 2 en 11.

  Lees zelf Openbaring 14 t/m 22 maar hardop en verheug u! De koffer van ons staat al klaar als Hij komt: Richting Jeruzalem. Eind goed – Al Goed!!!

 12. Voor iedere reageerder die democratische oplossingen roept. Grote bedrijven als Google, Amazon, microsoft, Apple e. d. zijn groter dan nationale regeringen. Democratie is ten onder gegaan aan olichargen en technocratie.

  Het moet veel erger worden voordat de hele bevolking er geen zin meer in heeft, kijk naar het contrast tussen de bevolking en de rijkaard in het Frankrijk en Rusland van kort voor de revolutie. Het is bij ons nog lang niet erg genoeg. Zelfs in het Verenigd Koninkrijk van Charles Dickens kwam geen revolutie (de paupers werden gewoon verbannen naar Australië)
  Het enige wat gebeurt is dat het stapje voor stapje minder en slechter gaat worden.

  De vraag is over er überhaupt nog revolutionaire gedachten zullen zijn. Klaus Schwab (lees zijn boeken, luister zijn toespraken) wil een mens creëren die een chip heeft die zijn gedachten monitort. Hierdoor kan je vooraf zien of een persoon crimineel is. Een delict plegen, beginnen met uitvoering van of het plannen van een strafbaar feit, zal niet meer nodig zijn. Mensen mogen op basis van gedachtenpatronen/hersengolven al gecorrigeerd worden. Dit volgens de ideeën van klaus schwab. Dit is geen complottheorie hij zegt en beschrijft het zelf. Helaas lezen mensen niet meer. De techniek hiertoe bestaat al.

 13. Helaas zal alles wat in Openbaring staat geschreven gaan gebeuren, geen ontkomen aan

  Daar zullen alle mensen met hun goede ideeën op deze site niets aan kunnen veranderen

  Alles wat in de bijbel staat is in de loop van de eeuwen uitgekomen

  Dus ook de oordelen die volgens de Bijbel aanstaande zijn, let op de tekenen der tijden !

  Alleen geloof in de Here Jezus kan ons redden uit de komende oordelen

 14. @ Cefas: 5:39 pm, op 7/2. Zie ik ook zo. En wat Draghi, en de ellende munt Euro betreft, we gaan regelrecht “de bietenbrug”, op. Nederland, de pinautomaat, voor Italië, en de andere “zwakke broeders”, binnen Europa. En Rutte (VVD) en Hoekstra (CDA) hebben hiervoor getekend.

 15. Duidelijke tekens dat de grote verdrukking (zoals de bijbel zegt) voor de deur staat.
  En dan zal Gods koninkrijk de rust terug brengen na Armageddon en dit voor duizend jaar lang om te starten.

 16. Rienus schreef:
  07/02/2021 om 7:06 pm
  Welk begin bedoel je, het einde van veel ondernemingen? Als ik de comments op geenstijl zo lees weet ik weer waarom ik daar nooit meer heenga. Wat een stelletje kanslozen daar, het niveau daalt met de dag.

 17. Zsm de huidige staatsinrichting afschaffen en naar een nachtwakersstaat toe. Monarchie en parlement hebben afgedaan. Net zoals Rutte de Grondwet van Thorbecke verscheuren en opnieuw inrichten. Die hele EU is een banencaroussel voor adel en andere elite. Zgn voor vrede en veiligheid maar zie nu welke repressieve regels worden opgelegd aan een vrijgevochten Europa (60 miljoen doden). En een eventuele oorlog, daar sturen ze de ME en politiemedewerkers maar naartoe, die zijn toch zo dapper. Zoons en dochters van burgerbevolking worden niet meer als kanonnenvlees geleverd ten faveure van elite.

 18. stem vooral op vvd als je in deze rotzooi wilt blijven zij zullen onze ondergang worden

 19. Van de Euro naar een digitale munt. Dan kan niemand meer de economie van een land controleren. En de media die gewoon zwijggeld krijgt. Kijk naar de ‘invasie’ van het Capitool. Amerika geeft bijna 1 Triljoen dollar uit om het land te beschermen en zo een twee honderd Trump supporters waren er gewoon bijna de baas! Zelfde met de wall met de grens met Mexico. De poltici kunnen wel binnen enkele uren zichzelf hermetisch afsluiten en beschermen voor een slordige $500 miljoen maar de bevolking beschermen was illegalen is uit den boze. Om maar te zwijgen over de nieuwe clown die met een record aantal ‘executive orders’ gewoon de democratische manier van politiek bedrijven lijkt afgeschaft te hebben. Ik denk dat het tijd gaat worden voor het defunden van de politiek. Belasting betalen is uiteindelijk niet normaal. Wie dat wel denkt te vinden is gewoon gebrainwashed. My two cents

 20. ALS de Nederlandse kiezer opnieuw voor Rutte gaat kiezen dan zijn ze dommer als ik dacht
  OF er moet OPNIEUW fraude plaatsvinden ! !

 21. Draghi’s beleid in een paar woorden.
  Economieën leegroven. Financieel afbraak beleid. Banken vriendjes redden. Tegenstribbelende regeringen omver werpen of dwingen mee te doen. Protesterende bevolkingen in een dictatuur onderbrengen.
  Eens Goldman Sachs altijd Goldman Sachs.
  Het is onbegrijpelijk dat dit soort figuren hun gang kunnen gaan. Er is maar één verklaring mogelijk. Alle regeringsleiders worden omgekocht.

 22. Achter de wolken schijnt de zon! Na regen komt zonneschijn. De grote namen die nu genoemd worden in EU zijn over tien jaar vergeten. Onze ouders hadden maar één onverschrokken leider Churchill nodig om Hitler en Mussolini voor eeuwig het zwijgen op te leggen.

  Ja, inderdaad, het kostte wat: Bloed, Zweet en Tranen, maar die 5 jaar ellende 1940-1945 leverde wel 75 jaar voorspoed op, en een gloednieuwe Staat: Israël op 14 mei 1948. Jeruzalem gaat binnenkort een wereldrol vervullen. Psalm 135.

  Ik zie de toekomst zonnig tegemoet – en heb medelijden met de huidige visieloze wereldleiders die alleen maar hun oervervelende Mantra’s kunnen lispelen.

  Ik vond antwoorden in de Bijbel: Zachariah 14 en Openbaring 7, 14 en 19.

  But That’s Another Story, Dat is een ander verhaal…Meer info en visie op het geloofsforum.

 23. Dit alles ontstaat doordat de heersende klasse de benodigde maatregelen NIET durven te nemen, dus Europa gaat aan lafheid ten onder.

 24. De grote bankiers die in 2008 verantwoordelijk waren voor een ongekende financiële crisis gaan de eurozone redden ???!!! hahahahahaha !!!!! Ongelooflijk komisch !

  Ik zie de komst van een harde politiestaat (KGB/Gestapo) gemanipuleerd door de grote bankiers of een militaire putsch in Duitsland/Frankrijk …rarara …

 25. Democratie kan alleen maar werken als de kiezers goed en betrouwbaar geïnformeerd worden en over voldoende IQ beschikken.
  In het andere geval is ‘democratie’ gewoon een farce en uiteindelijk ten dode opgeschreven…

  CITAAT:

  “A democracy cannot exist as a permanent form of government. It can only exist until the voters discover that they can vote themselves largesse from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates promising the most benefits from the public treasury with the result that a democracy always collapses over loose fiscal policy, always followed by a dictatorship. The average age of the world’s greatest civilizations has been 200 years.” ― Alexander Fraser Tytler.

  Nederlandse vertaling:

  Een democratie kan niet bestaan als een permanente bestuursvorm. Een democratie kan maar blijven bestaan tot de kiezers ontdekken dat ze kunnen stemmen om voor zichzelf geld en voordelen uit de publieke schatkist te bekomen. Vanaf dat moment stemt de meerderheid altijd voor die politieke kandidaten die hen het meeste geld en voordeel uit de publieke schatkist beloven waardoor democratiën uiteindelijk altijd in mekaar storten en gevolgd worden door dictaturen. De gemiddelde levensduur (bloeitijd) van de grootste wereldbeschavingen is zo’n 200 jaar geweest. — Alexander Fraser Tytler.

 26. 1 vraag aan super mario
  wat is toch de reden dat de ECB niet over de goudvoorraad kan beschikken van de failliete landen

 27. Was sþraks aan het wandelen,een bekende van me staat daar warme dranken en wat spul te verkopen.
  Enorm.trots op zijn omzet.
  Tot dat het weer beter gaat moet ik wat zegt de beste man.( zijn horeca is gesloten).
  Ik zeg , dat het waarschijnlijk niet meer beter wordt.
  Iedereen kijkt me raar aan , poosje stil.
  Opeens zegt iemand , wat bedoel je.

 28. Alles zal en moet kapot. Op bevel van de demonische krachten, die dit allang gepland hebben. De illuminati, en hun medewerkers als Soros, Gates, Schwab, Macron, Merkel, Rutte, en de meeste regeringsleiders in deze wereld. Het is een groot complot, tegen de mensheid in z’n geheel.

 29. Italië is niet te redden, ook al zouden rat Rutte en zijn globalistische vriendjes dat willen. Daarvoor is de Italiaanse economie simpelweg te groot. En als Italië valt, stort de Euro in. In principe zou dat een zegen zijn. Maar juist omdat de globalisten van de EU alles zullen proberen om dat te voorkomen, zal ons land een forse rekening gepresenteerd krijgen. Door die neppandemie is onze economie toch al behoorlijk geraakt. We gaan derhalve zware tijden tegemoet. Hoe eerder de Euro valt des te minder de pijn.

 30. De achterlijke massa, krijgt wat ze verdient , en zal daarna wel door de corrupte msm , naar een zondebok geleid worden!

Comments are closed.