President Macron hint in interview op einde vrije samenleving en komst harde dictatuur in 2021-2022

Macron te midden van enkele andere bekende wereldleiders (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Amerikaanse econoom Martin Armstrong: Westerse regeringen ‘beschouwen ons als uitschot dat niet meer zou mogen stemmen. Rond 2022 is het gedaan met al onze rechten.’

—————————————————————————————————————————————-

De mainstream media noemen het steevast ‘complottheorieën’, maar toppolitici beginnen steeds openlijker toe te geven dat er definitief een einde wordt gemaakt aan onze democratie en vrijheid, en we nooit meer zullen terugkeren naar het leven van vóór 2020. De Franse president Macron zei onlangs in een interview dat hij harde maatregelen zal moeten nemen in de maanden die aan de verkiezingen in mei 2022 vooraf gaan, en hij daarom mogelijk geen kandidaat meer zal kunnen zijn.

‘Misschien kan ik geen kandidaat meer zijn, misschien moet ik in het voorafgaande jaar, in de laatste maanden, dingen doen die moeilijk zullen zijn, omdat de omstandigheden dit vereisen, en die het onmogelijk zullen maken dat ik kandidaat ben. Ik sluit niets uit,’ aldus Macron. Hij verduidelijkte dat als hij zich nu al kandidaat stelt, hij mogelijk geen ‘impopulaire beslissingen’ meer kan nemen. ‘Als ik mezelf in die situatie zou plaatsen, zou ik niet langer de juiste beslissingen nemen,’ of ‘risico’s nemen om aan de huidige eisen te voldoen.’ (2)

Frankrijk zit op dit moment in een gedeeltelijke lockdown. De horeca is gesloten, maar mensen kunnen wel werken en winkelen, zolang ze maar mondkapjes dragen. Verder moeten de mensen een ondertekend certificaat meenemen waarop ze aangegeven waarom ze zich buitenshuis bevinden.

Macron hintte in oktober al op einde vrije samenleving

Eind oktober had Macron al gewaarschuwd dat ‘wij gewend zijn geraakt aan het leven als individuen in een vrije samenleving. Maar we zijn (nu) burgers die in solidariteit leven.’ Daarmee herhaalde hij de woorden van Julian Huxley, de oprichter van de UNESCO. Huxley was een racist en pleitbezorger van een wereldregering, en verklaarde letterlijk tegen onbeperkte vrijheid van het individu te zijn.

Ook was hij net als Bill Gates een voorstander van eugenetisch beleid waarmee de bevolking totaal zou moeten worden gecontroleerd, en ‘ongewenste’ rassen (op dit moment is dat vooral het blanke ras) zouden moeten worden gereduceerd. Gates verklaarde al jaren geleden openlijk op conferenties dat vaccins bij uitstek de beste methode zijn om dat realiseren.

‘Ze beschouwen ons als uitschot dat niet meer zou mogen stemmen’

‘Deze mensen zien ons als het grote uitschot, te dom om te begrijpen wat het beste voor ons of voor de samenleving is,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Daarom was hij tegen ‘onbeperkt individualisme’, waaruit volgde dat wij niet meer zouden mogen stemmen om het politieke establishment onder controle te houden.’

‘Dit is het standpunt van het World Economic Forum, en waar deze ‘Grote Reset’ om draait. De democratie komt ten einde… Dit is wat Macron zegt. Hij kan geen kandidaat zijn en harde besluiten maken, omdat de mensen (nog) kunnen stemmen. Rond 2022 zijn ze van plan om alle rechten in onze democratieën op te heffen, en ons recht om te stemmen op wat zij ‘populisme’ noemen, af te pakken.’

‘Dat bedoelen ze echt met ‘inclusiviteit en gelijkheid’. Het is hun herontwerp van de wereldeconomie (‘Build Back Better’). Als u nu maar uw rechten opgeeft, zullen zij voor u zorgen.’ Armstrong wijst dan op de Democratische politicus John Kerry, voormalig minister van Buitenlandse Zaken onder president Obama. Kerry benadrukte laatst dat de ‘Grote Reset’ dringend noodzakelijk is om Donald Trump en het populisme (= de wil van het volk) te stoppen, vermoedelijk omdat de huidige Westerse carrière politici bang zijn dat ze anders hun macht en controle over het volk verliezen. (1)Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Le Progres
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur The Kremlin, Moscow , bron Visit to France ,  Creative Commons Attribution 4.0 International license.

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

46

 1. Bill Gates is zelf toch ook blank? Dus hij wilt zichzelf het liefst ombrengen…

 2. @Heilig Boontje. En wat is er nu zo vreemd? De linkse jongens en meisjes staan altijd vooraan om “het grootkapitaal” aan te vallen. Maar nu zwijgen ze als het om deze BigPharma bedrijven gaat. Hoe is dat mogelijk? Want die BigPharma bedrijven gaan in de eerste plaats voor de winst voor hun aandeelhouders. Ze staan heel ver af van de “patiënten”. En ze hebben de verantwoordelijkheid voor nadelige werking van de injecties afgeschoven op de overheden.
  Links stemt in met deze praktijken??? Hoe is dit toch mogelijk.
  Om het kloppend te krijgen, ga je toch echte denken dat ‘links’ blij is met deze corona-crisis, om een socialistische wereld te kunnen opdringen.

 3. emiellienne schreef:
  10/12/2020 om 10:42 pm
  En ik, niemand, moet daar staan. Overigens hebben banken ook geen geld, ze creëren geld…


  Onjuist, de banken hebben wel geld. Mijn geld waarvoor gewerkt is. Maar niet veel meer, praktisch alles weg gehaald, ik heb het liever in mijn eigen hand dan dat van een ander. En wat goed en zilver gekocht. Blij mee, koop eens een krugerand en je voelt dat het geld is.

 4. Reactie op Freedom Fighters for Saint Germain 10 12 9.16 pm

  Rechter kan op een verschrikkelijk saai zijspoor gezet worden of weggepest worden aan alle kanten, m.a.w. het leven/werken onmogelijk gemaakt worden.
  Dus ja, wat ga je dan als rechter doen ??

  Leuke reactie Burger, houden zo

 5. Merkel drijft de angst weer op de spits. Terwijl Duitsland, ondanks jarenlange inkrimping van het aantal ziekenhuizen, géén last heeft van een overbelaste ziekenzorg.
  Tevens is er in Duitsland, langer en strenger dan in Nederland, een plicht tot het dragen van maskers. Die maskers hebben kennelijk níets bijgedragen. Het dragen is dus zonder enig nut.
  De gemiddelde leeftijd van de gestorvenen aan Covid19 (met alle onzekerheden van het labelen), is 83 jaar. De gemiddelde levensverwachting in Duitsland is 81 jaar.
  Tot 20 jaar zijn er drie bevestigde sterfgevallen, waarvan twee al een ziekte hadden.
  Uit de cijfers blijkt duidelijk dat er géén sprake is van een epidemische noodsituatie. Toch blijft Merkel de bevolking angst aanjagen en dreigen met strengere maatregelen.
  Dr. Bodo Schiffmann zet de getallen van het RKI weer eens duidelijk op een rij, om te tonen dat er sprake is van een zwaar opgeklopte corona-gekte. Wel in het Duits.
  https://www.youtube.com/watch?v=8O7Fxc7ozqw
  De Bondsdag heeft ook hoorzittingen. Prof. dr. dr. Harald Walach houdt een kritisch verhaal: Er zijn minder overledenen dat bij de griep 2017/2018. Er is sprake van een ernstige blikvernauwing als men alleen maar naar corona kijkt. Kijk je naar de data, zijn er 10 doden per 100.000; de griep had 20 doden per 100.000. Men moet beseffen dat er een politieke pandemie is, die níet overeenkomt met de wetenschappelijke pandemie. Er is sprake van een ‘confirmation bias: Men ziet alleen wat men wil zien. Echte wetenschap mag zich nooit door eenzijdig laten verblinden.

  De virologen-dictatuur verlangt kennelijk naar een land dat lijkt op een steriel laboratorium. Ze moeten hun bunkers verlaten en kijken naar de echte wereld.

 6. Het is duidelijk dat jullie Macron totaal verkeerd hebben verstaan, ik begrijp het zo, de mens is geen solist die altijd zijn goesting wil doen ten koste van anderen, we moeten solitair zijn met de anderen, we zijn er voor elkaar, niet tegen elkaar. Door het protestantisme is er meer aandacht geweest voor het individu, maar we leven niet op een eiland. Individualisme is dodelijk voor een maatschappij en kan tot burgeroorlog leiden. We leven allemaal op planeet aarde en we zitten op dezelfde ark, onze woning, en we moeten solitair zijn met elkaar, kerstmis draait niet om gezellig eten of drinken, maar wie werd er toen geboren, de rest is niet zo belangrijk. Shalom

 7. Als ik de afbeelding boven mocht becommentariëren zou ik zeggen:
  “Merkel ziet de bui al hangen.”

 8. Ook ik voorzie een revolutie. Geleid door de kroegbazen van Nederland. Ze zal mislukken, vermoed ik, want de christenen zullen als gebruikelijk vertrouwen op de goede wil van de heer. En dat valt meestal tegen. Kroegbazen en -lopers staan er dan alleen voor en zijn uiteraard niet helder genoeg om een positief resultaat te boeken. Rest alleen een kater.

 9. @ Pixel 10/12/2020 om 10:13 pm

  Hoe kan een vaccin, dan nog maar net, net, net, ontwikkeld is, al 10 maanden getest worden en daarom veilig bevonden worden ???

  Herinnert u zich de DES en de SOFTENON nog ??? Die producten waren ook absoluut veilig. Maar de tweede en derde generatie …… Ach een kniesoor, die daarop let. En weet u nog uit de 40er en 50er jaren de DDT. ??? Dat bestrijdingsmiddel tegen vlooien en luizen was ook absoluut veilig. Je mocht het gerust royaal gebruiken, zeiden ze. Je kreeg er alleen maar kanker van. En al die bestrijdingsmiddelen van MONSANTO zijn ook absoluut veilig, zeggen ze. En het POLIO vaccin van Bill Gates was ook absoluut veilig. De gevaccineerde kinderen werden alleen maar verlamd. Wilt u nog meer voorbeelden ???

  Als snelle yuppers van farmaceutische bedrijven schermen met veiligheid, is dat voor mij alle reden, om de nodige voorzichtigheid te betrachten. Ja toch !!!

 10. Chris Dirick schreef:
  10/12/2020 om 9:26 pm
  “Wat betreft de uitbraak van een revolutie, daar kan ik kort over zijn. Die komt er. Wanneer? In heel Europa zijn momenteel protesten tegen de huidige maatregelen aan de gang. Want ondanks al de leugens en bedrog worden mensen wakker. Nog niet in die mate dat de overheden gaan toegeven aan de eisen van de bevolking. Nog niet….maar dat kan veranderen.”

  Komt er een revolutie in Europa, dan is de kans groot dat de gewone burger het nog veel slechter zal krijgen dan nu het geval is. Revoluties zijn namelijk uitstekende gelegenheden voor dictators om aan de macht komen, dat heeft het verleden maar al te vaak bewezen.

  In het geval van Europa zal een revolutie uitdraaien op de komst van de antichrist die vanuit een rechts-populistische beweging aan de macht zal komen en het door Corona en de Brexit ontredderde volk op handen gedragen zal worden. Adolf Hitler werd immers ook door het Duitse volk, dat t.g.v. de Grote Depressie zich in diepe ellende bevond, op handen gedragen toen hij in 1933 aan de macht kwam.

 11. @Heilig Boontje 10/12/2020 om 8:45 pm
  Waarom we nog niet in opstand komen? Omdat we tegenwoordig actievoeren vanachter de telefoon. Die telefoon zorgt ervoor dat slapers verkeerd geïnformeerd kunnen worden door msm en dat het gros met gezond verstand inactief blijft. Als je iets wil bereiken dan lukt dat niet vanuit de luie stoel. Ik zou beginnen met fysiek en mentaal topfit te worden. Dat is altijd goed. Overigens net gelezen dat de nctb meeleest, dus weet wat je doet.

 12. Met het aankomende Pfizer vaccin zal de burger massaal uitgeroeid worden, maar ook vaccins van andere zijn zwaar vergif voor de mensheid. Er wordt een massale wereldwijde genocide op de mensheid uitgevoerd door die vaccins, die ons eigen immuunsysteem om zeep helpen. 90% van de mensheid overleeft de gevolgen van dit soort vaccins niet, zonder zeer ernstige bijwerkingen. Die 10% zijn dan overgeleverd aan die psychopaten, die jou letterlijk opnieuw kunnen programmeren, want je wordt als ware een transhumaan een zo genoemde Borg uit starwars. Hiermee zijn alle regeringsleiders over de hele wereld, die met hun leuze van bouw beter terug promoten de grootste landverraders. Het zogenaamde coronavirus is/wordt misbruikt om de burgers zoveel angst aan te jagen, zodat de regeringen niet alleen onze grondwet rechten van ons afpakken, maar ook al jou financiële middelen en jou eigen recht over jou lichaam en gezondheid. We worden nu letterlijk uitgeknepen en als het ware dat wij burgers het virus zijn bestreden. Zolang de burgers alle maatregelen van de regeringen blijven accepteren en zonder slag of stoot ons laten vaccineren is de mensheid over 2 jaar geëlimineerd tot een paar miljoen. Door een stelletje psychopaten met geld, die denken dat zij het recht hebben om zoveel mogelijk mensen uit te mogen roeien. Als je 1 mens dood, dan ben je een moordenaar, als je meerdere mensen dood, ben je een serie moordenaar, maar als je miljarden mensen dood, krijg je een Nobelprijs voor de vrede. Hiermee wil ik iedereen op het hart drukken dat niemand zich moet laten vaccineren met het zogenaamde coronavaccin, wil die persoon nog zich zelf willen zijn. En met de huidige regeringsleiders afrekenen en niet via juridische wegen of het stemhokje. Want de gehele overheid en justitie zitten in de pocket van dit genocide project. Zij zullen er echt alles aan doen, om de burgers te ontmoedigen en eventueel met geweld elke opstand in de kiem te smoren. Want de uitroeiing van de burgers moet en zal plaats vinden volgens hun opdracht van boven aangestuurde meerdere te kunnen uitvoeren. Het eerste wat altijd sneuvelt in dit soort praktijken is de echte waarheid en daar hebben de overheden en de politiek een grote hekel aan en daarom wordt alles wat zij niet bevallen, weggezet als fake nieuws of je bent een complotdenker. Want de waarheid mag niet publiekelijk worden volgens hen, want dan verdampt hun macht over het volk.

 13. @Pixel: 10 maanden? Het eerste “geval” was hier pas bekend na de carnaval, althans later. Dus het vaccin was er vóór de uitbraak?

 14. Waarom is Prince Charles betrokken bij The Great Reset in januari 2021 van het World Economic Forum?
  weforum.org

 15. En ik, niemand, moet daar staan. Overigens hebben banken ook geen geld, ze creëren geld…

 16. @Evert: het gaat ze wel lukken. De grootmachten en de banken bepalen alles. China stuurt een giftig vleermuis dat zeer besmettelijk is door corona-combinatie en doodt ondertussen de ouderen en zwakken, dit als aanleg van zijn zijdenroute met Merkel. Macron heeft toestemming gegeven (gisteren in het AD te lezen) om te experimenteren met hersenimplantaten bij het leger (doet China ook volgens hem) met een uitzondering van de genen. Rusland heeft geheime data gejat bij Nederland voor onder andere nano, want die heeft de hele bevolking al bijna gevaccineerd hiertoe en moet zijn leger nog inzetten. Trump wil niet globaal en is ongewenst en daar hebben ze wel computers voor in hun digitale oorlog. En ik, niemand mag blij zijn dat ik nog leef morgen. Dat mijn computer, waar ik per dag meerdere virussen afschiet omdat die zgn. oud is, op mijn computer het bestand daklekkage opsla en prompt een advertentie krijg van uit Duitsland : Koop dakkit.. Mijn telefoon word al heel lang geleden afgeluisterd, maar ja, ik heb niks te verbergen…….

 17. De mens is nu eenmaal een verzameldier; maar alles! De regering wil alles. Echt alles, echt, echt alles! Niet dat ik daar niet aan gewend ben. Zelfs de doden zijn tegenwoordig handel. Aanbod creëert de markt (Adam Smith) Dat heeft die Klaus Schwab goed in zijn oren geknoopt; daar heeft hij van huis uit (Wapenfabrieken) een ‘neusje’ voor. Geïmporteerde onrendabelen in overvloed; regeren is immers vooruit zien. Het restant slaven kun je voeden met pap waar de slavenhouders de krenten uitgepikt hebben; desnoods eten van AH. De zeelui van de KNSM (kan niet slechter meer) hebben dat ook overleefd. Feitelijk: niets nieuws onder de zon!

 18. Voorlopig zitten we in dit land enorm omhoog met incompetente mensen op toch wel belangrijke posities. Maar goed Wybren van Haga vat het even voor ons samen:
  https://www.youtube.com/watch?v=bN-zF-ZnAxM

  We hebben het hier niet over het einde van een vrije samenleving, maar over het begin van verzet wat nu toch onherroepelijk zal starten.

  Worden we een beetje wakker?

 19. @Tukker op 10/12/2020 om 8:35 pm

  ” Burger 10 12 6.34 Werkt niet donatie mondkapjesplicht scholen.
  Reden, simpel rechter gaat nooit mee anders kan hij een andere baan zoeken, elite schopt hem eruit ( zelfde als bij Viruswaarheid , pcr test, HEEFT GEEN GELIJK gekregen terwijl hij het wel had. Sorry, U bent toch niet een van die mensen die alleen maar hun zakken goed willen vullen ????? “Alleen massaal protest werkt, wil je daar je nek voor uitsteken, ik wel maar ik kan het niet alleen. We zullen het samen moeten doen !

  Sorry hoor, maar ik heb geen enkel financieel belang tot de donaties betreffende een kortgeding tegen de mondkapjesplicht en ben ook niet de oprichter of bedenker van deze stichting die dit straks mogelijk maakt. U komt erg negatief, narcistisch en gierig over. We zullen het samen moeten doen ja en ik heb reeds mijn financiële bijdrage gedaan. Wat zijn uw kinderen en kleinkinderen nog waard?

  https://www.gofundme.com/f/kortgeding-tegen-de-mondkapjesplicht-op-school?d=HykhMf0TJN0hAiCVD2RSo8FICALqFpPW3R5FOm5HT1M%3D

 20. @piep op 10/12/2020 om 7:36 pm

  “mijn dochter draagt al verplicht een mondkapje op school sinds maanden al !!! ”

  Dan is er toch juist nog meer reden om actie te ondernemen?

  @ Allen, wat zijn jullie kinderen en kleinkinderen nog waard om voor te vechten? nu al opgeven is geen optie, dus wees zelf het licht in de duisternis en steun goede initiatieven.

  https://www.gofundme.com/f/kortgeding-tegen-de-mondkapjesplicht-op-school?d=HykhMf0TJN0hAiCVD2RSo8FICALqFpPW3R5FOm5HT1M%3D

 21. Beste Henk Klomp, ik begrijp u. Ik ben ook bang. Ook ik heb hier geen goed gevoel over. Als je de resultaten van de laatste paar verkiezingen in Nederland bekijkt vrees ik dat links deze behoorlijk gemanipuleerd/gekaapt heeft. Ik zou zelfs zeggen dat ik daarvan overtuigd ben. Het is namelijk niet diegene die stemt die de uitslag bepaalt maar diegene die de stemmen telt. Hoe kan men dat controleren?
  Wat betreft corona is duidelijk dat hier een creepy agenda achter schuil gaat. Iedereen die geen plaat voor zijn kop heeft kan zien/merken dat de genomen maatregelen niets met onze gezondheid te doen hebben. Deze maatregelen dienen enkel om ons te onderwerpen en onze rechten af te nemen.
  Met de salamitactiek, of de kaasschaaf zo u wilt, gaat dit zo geleidelijk dat het gros van de ongeinformeerde burgers tot op heden niets doorheeft van het grotere plan. Dit met behulp van de msm.
  Mensen die op deze en andere echte nieuws sites komen hoef je dit niet meer uit te leggen. Maar hoe bereik je de onwetende massa? Ik vrees ervoor dat wij maar een miniem percentage van de bevolking uitmaken.
  Wat betreft de uitbraak van een revolutie, daar kan ik kort over zijn. Die komt er. Wanneer? In heel Europa zijn momenteel protesten tegen de huidige maatregelen aan de gang. Want ondanks al de leugens en bedrog worden mensen wakker. Nog niet in die mate dat de overheden gaan toegeven aan de eisen van de bevolking. Nog niet….maar dat kan veranderen.

 22. Ach Macron kan een droom hebben het Franse volk is toch werkelijk uit ander hout gesneden dat wij. Ik zie het eerder als de laatste stuiptrekkingen van een klein clubje dat denkt de boel naar hun hand te kunnen zetten. Het zal wel pijn doen en denkelijk in Frankrijk beginnen.
  Maar het is zeer zeker geen gelopen race.

 23. Reactie op Tukker:
  rechter James Chalfant, California heeft ‘gezondheids’autoritairen (geen typefout) opgedragen met wetenschappelijk bewijs te komen voor het verbieden van terrasbediening (outdoor dining) ivm het gatesvirus.
  De zaak was aangespannen door een aantal horecabedrijven.
  Een onafhankelijke rechter.

  Nu te vinden op Natural News.

  Overigens worden rechters in NL voor het leven benoemd, behoudens uiteraard als men het erg bont maakt als rechter.

  Of in de VS, ook buiten het Supreme Court, hetzelfde geldt? Niet bekend.

 24. Als we in maart 2021 weer op die kartelpartijen stemmen dan blijft het doorgaan zoals het nu gaat.
  Advies: stem die minkukels weg!!

 25. Al die wereldleiders verdienen een Kermit mondkapje!

  https://www.youtube.com/watch?v=CgnfWc09RqE&feature=emb_logo

  En bekijkt u ook gelijk dat ‘ 0ns ‘ Kabinet keihard bewijs dat mondkapjes ( ook medische ) zinloos zijn volkomen NEGEERT! ( Xander heeft hier ook al uitgebreid over geschreven )

  https://www.youtube.com/watch?v=jJr6-qzE920&feature=emb_logo

  Neemt u ook gerust een kijkje op de site van E J Bron Prachtige cartoons vaak ( een mens wil toch ook wel eens lachen? )

 26. We weten onderhand allemaal, dat we worden voorgelogen en bedrogen. Ik vraag me al geruime tijd af, waarom wij het ons allemaal laten welgevallen. Waarom is de wereld nog niet in opstand gekomen ??? Is er dan niemand in de wereld in staat de massa te mobiliseren ??? De massa is machtiger, dan het duivelsgespuis !!! Jeanne d’Arc waar zijt gij ???

 27. De Great Reset, de NWO gedachte, dat gaat niet lukken. Wel denk ik dat de huidige machthebbers inclusief Soros, Schwab, Gates, etc. grote chaos kunnen creëren, daar zijn ze al druk mee bezig, zoals massa immigratie, groene waanzin en de Corona ‘pandemie’ al aantonen. Het probleem van die gekken is dat ze geen benul hebben van de gewone mens met gezond verstand. Het zijn psychopaten zonder empathie. Dat zal ze gaan opbreken. Orde uit Chaos. Chaos gaat lukken echter die Orde wordt niets. We gaan een lange tijd van ellende tegemoet. Trump is onze laatste hoop. En ook hij zal dan een hoop narigheid niet kunnen voorkomen. Grote hongersnood is er al in Afrika en India. Woningnood en stijgende armoede in Nederland en de rest van de EU en VS. Ik vrees het ergste.

 28. Burger 10 12 6.34 Werkt niet donatie mondkapjesplicht scholen.

  Reden, simpel rechter gaat nooit mee anders kan hij een andere baan zoeken, elite schopt hem eruit ( zelfde als bij Viruswaarheid , pcr test, HEEFT GEEN GELIJK gekregen terwijl hij het wel had.
  Sorry, U bent toch niet een van die mensen die alleen maar hun zakken goed willen vullen ?????
  Alleen massaal protest werkt, wil je daar je nek voor uitsteken, ik wel maar ik kan het niet alleen.
  We zullen het samen moeten doen !

 29. We weten onderhand allemaal, dat we worden voorgelogen en bedrogen. Ik vraag me al geruime tijd af, waarom wij het ons allemaal laten welgevallen. Waarom is de wereld nog niet in opstand gekomen ??? Is er dan niemand in de wereld in staat de massa te mobiliseren ??? De massa is machtiger, dan het duivelsgespuis !!!

 30. Burger.
  In een dictatuur heeft procederen geen nut meer.
  Uitkomst staat al vast.
  Gezamenlijk stoppen met werken en ziek melden .

 31. Het is te hopen dat er ergens in de USA nog een integere rechter rondloopt en een juist oordeel velt over die gestolen verkiezingen aldaar. Wanneer de totaalheid van alle “democrat” bagger wereldwijd bekend wordt zullen een hoop van dit soort criminelen als Rutte, Macron en soortgenoten flink bakzeil moeten gaan halen en wellicht het hazepad kiezen. Als jij en ik het zelfde zouden doen als zij word je gekruisigd.

 32. Met een paar miljard op je bankrekening mag je het lot van de planeet bepalen. Zo gaat dat nou eenmaal.

 33. Macron is niet zo populair onder de bevolking als hij wenst Rutte verwacht ook dat nederlanders hem weer zullen kiezen. Maar helaas. Hij is einde oefening.

 34. Zelfs mensen die eerst het regeringsbeleid volledig steunden en niets moesten hebben van “complottheorien” beginnen nu, na de nieuwste persconferentie met de regels voor de keretdagen, vraagtekens te zetten bij wat men voorheeft met de bevolking
  Zelfs de deugmensen worden wakker.
  Te laat of nog op tijd?

 35. Beste Burger,

  mijn dochter draagt al verplicht een mondkapje op school sinds maanden al !!!

 36. Wim Jongman vertelt in zijn nieuwsbrief over iemand die een geen Christen is (Martin Vrijland) die duidelijk ziet waar deze wereld naar toe gaat. We stevenen rechtstreeks af op een fascistisch totalitair systeem, zeer verontrustend. Dit artikel in zijn nieuwsbrief sluit naadloos aan op bovenstaand artikel van Xander.

 37. Nu hebben de Fransen er wel een handje van om het land kapot te staken.
  En dan verwachten ze alle heil (geld dus) van hun overheid. Het land lijkt wat dat betreft op het Britse zinkende schip dat Thatcher probeerde te redden. Ook daar hadden de vakbonden zoveel rechten geëist d.m.v. stakingen, dat het niet meer te betalen was en de economie op zijn gat lag.

 38. De wens is zeker niet de vader van de gedachten, maar ik denk dat al die smerigheid die al jaren gaande is, de rechteloosheid ( ik spreek uit ervaring) vooral voor de werkslaven, het op de mouw spelden van allerlei leugen op corona gebied enz, enz. Ik verwacht een soort revolutie. Oneindig wordt er gegrossierd in bedrog. Wat is het doel om de massa angst aan te wagen?
  Dit is zeer zorgelijk, men zet nogal wat in om haar doel te bereiken. Nooit in de geschiedenis is iets van deze omvang als onderdrukking van de bevolking gebruikt.
  Zelfs de holocaust is in vergelijking kinderspel en dat was nogal wat .Ik voel mij daar zeer unheimlich over.

Comments are closed.