‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’

—————————————————————————————————————————————–

In 2021-2022 wordt op de puinhopen van het huidige systeem het lange geplande nieuwe volledig digitale systeem, een communistische-fascistische technocratie, opgericht

—————————————————————————————————————————————–

Zoals in oktober 2019 een ‘live’ oefening werd gehouden met een corona pandemie (Event 201), waarna deze drie maanden later daadwerkelijk werd uitgevoerd, zo gaat het World Economic Forum van Klaus Schwab in de zomer een massale cyberaanval ‘simuleren’. Cyber Polygon 2021 vindt op 9 juli 2021 plaats, en is bedoeld om – net als met corona en Event 201 – een gedetailleerd script op te stellen voor wat enige tijd later (mogelijk al in het najaar) daadwerkelijk zal worden uitgevoerd: een massale ‘aanval’ op de digitale- en energie infrastructuur, die met name het Westen definitief op de knieën moet krijgen voor de Great Reset.

De digitale globalisering heeft de wereld zo nauw met elkaar verknoopt, dat kwaadwillenden met cyber- en hackaanvallen grote schade aan het financiële systeem, de energie voorziening, bedrijven en de infrastructuur kunnen aanrichten, zo waarschuwt het WEF. De complete moderne samenleving is hier zo afhankelijk van geworden, dat een paar dagen zonder toegang tot de banken en het betalingsverkeer, of erger nog: zonder elektriciteit en water, voldoende zal zijn om totale paniek te laten uitbreken.

Waarom doen de Russen mee?

Wie de schuld zal krijgen van deze monsterlijke false flag operatie, is onduidelijk. Voor de hand ligt de aloude, afgezaagde smoes ‘de Russen hebben het gedaan!’ Maar de grootste Russische staatsbank, de Sberbank, neemt samen met zijn cyberdivisie BIZONE juist deel aan Cyber Polygon 2021. (1)(2)

Wat is hier aan de hand? Zit Rusland wellicht in hetzelfde complot van het WEF om het Westen definitief op de knieën te krijgen? Of nemen de Russen deel aan Cyber Polygon 2021 omdat de hoogste Amerikaanse politici en militairen al jaren openlijk dreigen met een cyberaanval op Rusland. Is dat de werkelijke reden, dan is het wel zo slim om jezelf zo goed mogelijk van de methodes van de vijand op de hoogte te stellen, zodat je je ertegen kunt wapenen.

Financiële megacrisis in 2021-2022

We waarschuwen op deze site al jaren voor een onvermijdelijke financiële megacrisis, omdat het Westerse – en vooral Europese – bankensysteem technisch failliet is, de nog steeds pijlsnel groeiende schuldenlast onhoudbaar is geworden, de euro enkel nog op papier waarde heeft, en de jarenlange negatieve rente van de ECB de spaargelden, pensioenen en koopkracht van de euro volledig hebben uitgehold. We leven daarom ‘on borrowed time’, beter gezegd: met enorme hoeveelheden nieuw digitaal geld (tientallen miljarden per maand) gekochte tijd, die de grote klap alleen maar heeft uitgesteld (en die mede daardoor juist nog veel harder zal zijn, en vermoedelijk in 2021-2022 een feit is).

Omdat die mega systeemcrisis nu heel dichtbij is gekomen, hebben de overheden, banken en grote financiële spelers een zondebok nodig voor hun geplande ‘false flag’ aanval, die het stervende systeem een ‘gecontroleerde’ genadeklap zal geven voordat dit uit zichzelf instort. De puinhoop die de instorting zal aanrichten zal namelijk zo groot zijn en zoveel slachtoffers eisen, dat honderden miljoenen wanhopige mensen hun woede op de echte veroorzakers zullen willen afreageren, in dit geval dus diezelfde overheden en banken, aangevoerd door grote globalistische organisaties, met het WEF voorop.

Wie wordt de zondebok?

Om opstanden en revoluties te voorkomen is het ‘noodzakelijk’ dat de bevolking een zondebok krijgt voorgehouden. Misschien wordt dat wel weer een groep Russische, Chinese of Oost Europese hackers. China zou de VS heel goed kunnen uitkomen, want tegen dat land plant het Pentagon in de nabije toekomst eveneens een ‘hete’ oorlog. Ook Iran en Noord Korea kunnen worden genoemd, wellicht zelfs samenwerkend met China in een nieuwe zogenaamde ‘as van het kwaad’, waar dan ‘natuurlijk’ tegen opgetreden moet worden.

Of is de vijandschap met China slechts schijn, bedoeld om de angst onder de bevolking voor oorlog en ander onheil verder aan te wakkeren? Tenslotte zijn zowel de VS als de EU druk doende om het totalitaire Chinese controlesysteem te kopiëren.

Een andere optie is dat de false flag cyberaanval wordt getraceerd naar Israël, wat de NAVO en de VN Veiligheidsraad zullen aangrijpen om het land met militaire dreiging te dwingen akkoord te gaan met een ‘vredesplan’, die het land in tweeën zal splitsen en van Jeruzalem een soort internationale stad maakt. We lieten meer dan 10 jaar geleden in diverse artikelen zien dat het Vaticaan en de Vrijmetselarij al zeer lang hun zinnen op Jeruzalem hebben gezet, omdat ze er het centrum van een soort samengevoegde nieuwe wereldreligie van willen maken.

Hoe dan ook, de corona pandemie-hoax heeft ondubbelzinnig aangetoond dat het zo gek of onwaarschijnlijk niet kan worden voorgesteld, of de onthutsend ongeïnformeerde, ongeïnteresseerde en onbenullig geworden Westerse bevolking neemt het blindelings aan. ALLES wat overheden en media beweren wordt inmiddels geloofd, ‘want ze zeiden het op TV, en dus is het waar’.

Communistische-fascistische technocratie waarin zelfs uw lichaam niet meer van uzelf is

De Great Reset van het WEF is sinds vorig jaar begonnen om onze maatschappij af te breken en radicaal te veranderen. De laatste resten vrijheid, democratie en zelfbeschikking zullen definitief verdwijnen, cash geld wordt vervangen door volledig digitale munten, en het nieuwe ‘stakeholder kapitalisme’ is niets anders dan een gecombineerd communistisch-fascistisch systeem waarmee werkelijk alles van burgers en bedrijven zal worden afgepakt, zelfs het recht op zeggenschap over je eigen lichaam.

De staat wordt in wezen enig grootaandeelhouder van werkelijk ieder aspect van het totale leven. Aanvankelijk zal het daar meer dan voldoende steun van de bevolking voor krijgen, omdat dit systeem voorziet in de komst van een Universeel Basis Inkomen, en de genoemde geplande cyberaanval zoveel chaos en ellende zal creëren, dat de mensen iedere oplossing kritiekloos en zelfs met het grootste enthousiasme zullen accepteren. (‘Ordo ab Chao’)

Maar al snel zullen de overlevenden van de komende wereldcrisis merken dat zij in het nieuwe systeem helemaal niets meer hebben en niets meer te zeggen hebben, zelfs niet over hun eigen lichaam. Met de ene na de andere verplichte mRNA vaccinatie – mogelijk al spoedig nano-chips bevattend – veranderen zij in genetisch gemanipuleerde digitale slaven, in een soort androïden of cyborgs. Klaus Schwab heeft letterlijk verplichte hersenscans en -chips aangekondigd, waarmee zelfs uw gedachten, verlangens en uw wil kan worden gecontroleerd en gemanipuleerd.

WEF bedreigt voortbestaan mensheid; daarom is een echte Great Reset nodig

Het World Economic Forum presenteert zich hiermee ondubbelzinnig als een van de allergrootste bedreigingen voor het voortbestaan van de mensheid. Het is goed voorstelbaar dat het WEF met steun van de Westerse mogendheden een heel eind op weg komt, maar uiteindelijk zal deze meest afschuwelijke antihumane dictatuur geen lang leven beschoren zijn, zo vermoeden wij. In hun grenzeloze arrogantie denk zij de menselijke natuur onder controle te kunnen krijgen en te kunnen veranderen, maar wat ze zullen creëren is niets minder dan de hel op aarde, die zichzelf onder het gewicht van zijn eigen megalomane kwaadaardigheid volledig zal verteren.

Dan zal het eindelijk tijd zijn voor een echte Great Reset, eentje die volgens gelovigen ‘van Hogerhand’ zal worden uitgevoerd. Dat vrederijk zal tot in de eeuwigheid duren, en geen plaats meer bieden aan figuren zoals Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros en Mark Zuckerberg, noch aan de nog boven hen staande bancaire elite die wordt aangevoerd door de infame Rothschild familie. Dat ‘Babylon’ zal definitief zijn vernietigd, en nooit meer opstaan om de mensheid opnieuw te terroriseren.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) The Last American Vagabond

Zie ook o.a.:
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
14-02: China loopt ver voorop in biologische wapenwedloop naar genetisch gecreëerde supermens
16-01: Bankier Benjamin de Rothschild, lid van de meest gehate familie op aarde, overleden
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’ (Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
21-11: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
08-07: Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
05-03: Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
10-12: Iedereen zou ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
06-11: Omnigeweld: ‘Samenleving wordt door technologie voor iedereen extreem onveilig’ (/ Oxford filosoof: ‘Enige manier om wereldwijde catastrofe te voorkomen is een universeel en allesomvattend controlesysteem’)
26-09: Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. Zo goed als alle overheid dienaren zijn fascistisch al denken zij van niet. Van de Haagse baksheesh strijkers tot boa-constrictors en tramconducteurs aan toe. De laatste worden van heinde en verre, al zijn ze met een strowis aangespoeld gerekruteerd. Het is vechten tegen de bierkaai! Het zijn (gelukkig) ook diegenen die zo ‘wijs’ zijn te vechten om vooraan in de rij te staan om maar als eerste te worden gevaccineerd. Zoals het spreekwoord zegt: De dommen een voordeel; zij leven niet lang. Liever een sticky dan een prikkie!

 2. Zie …, IK MAAK ALLES NIEUW !! Openb. 21 vers 5 !!

  En niet Klaus Swahb / ( Kill ) Bill Gates/ Rutte / Kaag of wet ik veel wie !

 3. Momenteel heeft het amsterdamse metronetwerk een systeem storing waardoor de gehele metro stil ligt.

  is dit misschien veroorzaakt door een cyberaanval? Is dit een voorbode? vergeet de kaashack niet van een paar dagen geleden.

 4. Really? God gaat dit allemaal oplossen? Zo’n slappe oplossing had ik van jou niet verwacht Xander. We mogen hopen dat er legerleiders, staatlieden en vooraanstaande politici opstaan en een beweging starten. Ga er maar niet vanuit dat Jezus naar beneden komt en zegt; nou nou nou zo had mijn vader het nooit bedoelt. Hier ga ik een stokje voor steken….. Come on.

 5. Beste mensen, er komt een tijd dat er geen “terug” meer mogelijk is. Er komt een grote verdrukking waartoe vast besloten is.
  Zoek eens op internet naar prof. Walter Veith. Lezingen van hem uit 2004 worden nu bewaarheid. Aan u de keuze.

 6. @Xandernieuws,

  Als ik teveel hoofdletters gebruik krijg ik een waarschuwing en wordt een reactie niet geplaatst. Met een verwijzing naar de siteregels. Goed, ik wist het niet en hou me er nu wel aan. Maar dan… als er een reactie van Frans komt waar hij 2 siteregels breekt (vloeken en op de man spelen) dan wordt dat gewoon geplaatst zonder waarschuwing? En zelfs als ik wijs op het vloeken doet XN alsof het niet bestaat? En het op de man spelen ook niet?

  ” Als je beetje gezond verstand had en iets meer spiritueel talent, dan ” – is dat niet op de man spelen?
  En de naam van Jezus als krachtterm misbruiken is geen vloeken?

  Beste Zoon v.d Koning
  Frans schreef:
  “Jezus, zoon v.d. Koning, doe normaal met je achterhaalde bijbel teksten. De god van het oude testament is al overleden. Als je beetje gezond verstand had en iets meer spiritueel talent, dan zou je weten dat het Aquarius tijdperk, wat over zo’n 100 jaar wel stevig staat, meer een hemel op aarde is dan een hel. Neem een borrel en relax.”

  Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

  Nergens wordt er gevloekt en geeft Frans weer hoe hij daar over denkt. Aan u vraagt hij om normaal te doen en als je een beetje gezond verstand had enz…
  Juist daarom wordt zijn post verwezen naar het Geloofsforum om daar verder te praten.
  Laat hij daar maar zijn visie onderbouwen en daar een weerwoord van gelovigen op krijgen.
  Het kan zijn redding worden !!
  Mvg. Mod.

 7. Op dit moment 13.45 uur is een toestel van de Royal Air Force bezig met een verkenningsvlucht bij De Krim ! Hij vliet onder nr RRR 7241 en is vertrokken uit Engeland , Het is duidelijk dat er wat loos is bij De Krim .
  Groetjes G M.

 8. Op 10-4-2021 heeft de USA een spionagevlucht uitgevoerd bij de Krim ! Het toestel is vertrokken van vliegveld Chania op Kreta . Het toestel vloog over Griekeland naar Bulgarije van daarna over de Zwarte Zee naar De Krim en heeft daar rondgevlogen .Ik keek toevallig op Flightradar 24 toen het bijna terug was op Kreta en kon dus de hele route zien !!!
  Groetjes GM

 9. @Mod, u leest daar niet de naam van Jezus als vloekwoord/krachtterm? Het staat er toch echt.

  7 U zult de Naam van de HEERE, uw God, niet ijdel gebruiken, want de HEERE zal niet voor onschuldig houden wie Zijn Naam ijdel gebruikt.

 10. Xander,
  Je staat er nog altijd:-)
  Ik ken je nog van wees waakzaam en reageerde bij de eerste op jouw zelfstandige forum Xander:-)
  Je schreef toen naar mij Ludwig jij ook, je was blij toen met mij.
  Nu ben ik al 6 jaar bij jou geblokt.
  Vroeger was je vergevingsgezinder en duurde een blok max. Een maand.
  Jouw forum dus jouw regels he.
  Ondertussen ben ik invalide en rijd met een scootmobiel en heb een rolstoel en looprekje.
  We zijn ondertussen al een dagje ouder geworden he:-)
  Xander het ga je goed en ik wens jou vrede toe.
  Indien ik je vroeger heb gekwetst bied ik mijn excuses aan.
  Groetjes Ludwig

  Beste Ludwig, als u zich aan de siteregels houdt en u wat bescheiden opstelt bent u weer welkom. Mvg. Mod.

 11. De financiële wereld heeft een verborgen agenda, zwart geld. Jaarlijks opbrengsten uit.
  1 Drugs wat dan ook zeventienduizend miljard dollar.
  2 Edelstenen achtduizend miljard dollar.
  3 Grondstoffen vijfduizend miljard dollar.
  Waar is al dit geld in belegt ?.

 12. We hadden zo,n 10 jaar terug een gedachte over hoe het beest zich zou presenteren en totaal nog speculeren was.

  Nu leven wij in een tijd waar die aardse agenda 20/30 uitgerold word en parliamentarians geen blad voor de mond nemen. Tijdens de verkiezingen heeft de fvd toch regelmatig videos vertoont van waar onze zittend parlement mee bezig is.

  Ik verbaas mij in wat voor een tempo ons leven drastische veranderd is, en verbaas mij totaal niet meer van wat nog komen moet.

  Wie had dit 10 jaren terug kunnen bedenken, in wat voor tijd wij nu leven…

  Groet

 13. Kleine toevoeging op mijn reactie van net;

  The ‘Crown’ = Financieel district = Pentagon = Military Industrieel Complex = Rome = Is religieus complex = De driehoek van het kwaad = World Economic Forum = Bilderberg conferenties = Codex Alimentarius = Green Deal = Rockerfeller Foundation = Bill en Melinda Gates Foundation = The Clinton Foundation = UN + Navo = Agenda 2020 = Agenda 2030 = Club of Rome = ….

  Géén paradijs op aarde voor het gepeupel, de opvreters, jij en ik !

  Wat voor plaat voor de kop moeten mensen nog houden om alles te ontkennen ?

  De rijken hebben nog nooit zoveel geld verdient als tijden iedere crises ooit, de gewone man en vrouw sterft hongersnood of van de ellende.

  Satan regeert deze tijdelijke wereld, of geloof je nog in sprookjes ?

  Hoe het afloopt met de Christenen staat in ons boek of life !

 14. Helaas zal die echte uiteindelijke reset alleen mogelijk zijn is als er nog voldoende niet-gemodificeerden zijn die volgehouden hebben. De tijdlijn waarin alles verloopt zal cruciaal zijn.
  Momenteel wordt er hard aan gewerkt om de toekomstige generatie als slaaf op te leiden middels de aangekondigde maatregelen voor de scholen, zie de ontwikkelingen bij de oosterburen.

 15. het volgende afgelopen week….

  Niemand veel van gemerkt maar de vers afdeling leverancier van AH was gehackt.
  Geen leveringen mogelijk want ze wisten niet wat waar naartoe moest, trailers vol met groenten, melk yoghurt etc stonden hun houdbaarheid datum te verpieteren op parkeerplaatsen te wachten totdat het probleem opgelost was.

  Niets van in de ‘natte’ krant gelezen zeker ?

  Alle voedsel transporten wereldwijd zijn in beheer van the ‘Crown’ in Londen.
  Dat is al 25 jaar zo !

  Maar dat wisten jullie natuurlijk Allan, slimme lezers

 16. Vraag voor de beheerders: mag er hier de naam van God ijdel gebruikt worden als vloek? Ik doel op de reactie van Frans 10/04/2021 om 5:30 pm. Het verbaast me dat die reactie geplaatst is…

  @amo, ik wil de discussie best met je aangaan op het geloofsforum als je met argumenten komt en niet enkel verwijten/verdachtmakingen. Graag staven met Bijbelteksten en uitleggen waarom ik duidelijke verzen over Gods wraak niet juist interpreteer/ervaar maar het enkel mijn eigen foute natuur zou zijn. Ik ben benieuwd naar je onderbouwing.

  We lezen daar geen vloek ? Mod.

 17. Fijn dat je positief afsluit Xander, ik hoop zo dat je gelijk hebt.

 18. Frans,

  de god van het Oude Testament …Bedoel jij dan de Heiland, Christus ????

  Piep stel uw vraag aan Frans op het Geloofsforum. Mod.

 19. ‘T is waarschijnlijk een cyber-attack tegen modern Babylon (VS) 😉

 20. Naast het grootste medisch experiment(vaccin) zal ook de grootste roof in de menselijke geschiedenis de komende jaren gaan plaatsvinden. Afgelopen jaar heeft de FED voor biljoenen en biljoenen aan dollars bijgedrukt uit het niets en ook dit jaar komen daar weer biljoenen dollars bovenop zoals het stimuleringspakket van Biden. Dit zal allemaal gaan leiden naar een steeds verder oplopende inflatie waardoor alle rijkdom waar velen hard voor hebben gewerkt zal verdampen. Wanneer bedrijven omvallen en of in de problemen raken dan zullen de grote corporaties en overheden deze bedrijven opkopen met geld wat uit het niets is gecreëerd.

  Artikel in het FD:
  IMF adviseert overheden belangen te nemen in mkb bedrijven
  https://fd.nl/economie-politiek/1379397/imf-adviseert-overheden-belangen-te-nemen-in-mkb-bedrijven

  23,6% procent van alle dollars zijn afgelopen jaar gecreëerd:
  https://www.thestreet.com/mishtalk/economics/23-6-of-all-us-dollars-were-created-in-the-last-year

  End Of The Road: IMF Warns Of Coming Housing & Stock Market Crash + The Secret Entities Buying
  https://www.youtube.com/watch?v=UwWWLt77BPg

  En figuren zoals Bill Gates kopen gigantisch hoeveelheden grond op waardoor steeds meer in handen komt van een klein clubje elite.

  Deze megalomane figuren als Bill Gates hebben plannen om het licht van de zon te dimmen.

  Bill Gates backs project to dim the sun:
  https://www.youtube.com/watch?v=-wwIBUCBrF8

 21. Xander, helemaal mee eens!
  De kern en HOOP van jouw verhaal zit in de 7e en 6e regel v. onderen:”Maar wat ze zullen……..megalomane kwaadaardigheid volledig zal verteren” .
  In dit verband mag ik wijzen op het boek van Ds. W.Glashouwer Sr en Huib Verweij “De komst van Jezus Christus “.
  Vrees niet want “God heeft in hun hart gegeven Zijn zin te volbrengen dit eensgezind te doen hun koningschap aan het beest te geven, totdat de woorden Gods voleindigd zullen zijn” Openbaring van Jezus Chr. 1`7:17!!
  “Aldus zal de grote stad Babylon met geweld geworpen worden en zal niet meer gevonden worden.”Openb.18:21.
  Jezus is de blinkende Morgenster.

  Shalom!

 22. @zoon v.d. Koning: Weet u wel héél zeker dat u niet uw eigen wraakzuchtige gevoelens goedpraat met bijbelteksten? Dit vraag ik, omdat de geschiedenis duidelijk maakt dat menigeen geneigd was en is zijn eigen persoonlijke gevoelens te proclameren als de wensen van een “god”.

 23. @ moderator dank u wel voor het plaatsen van mijn reactie op uw geloofsforum.
  En ik was veel van mijn geloof kwijt geraakt in het leven als autoriteit die de bijbel toch is.
  Vaak geen plaats voor vragen in het verleden wel geboden ook nu vaak.
  Maar hier vond ik het terug al langer geleden daar ben ik u dankbaar voor en het is alleen maar sterker geworden door zelf te zoeken en te delen en gewoon vragen te stellen.
  Aan god heb ik nooit getwijfeld wel de goede bedoelingen van veel mensen priesters en wetenschappers.
  Maar steeds vind ik een antwoord dat mijzelf vrede geeft zoals nu weer door het herlezen van mijn reactie vond ik antwoord.
  Toen u vertelde over de grondtekst dacht ik aan Egypte en het raadsel van de teksten en tekeningen ook elders in sommige grotten.
  Hoe hadden deze mensen in het duister kunnen uitbeelden?
  Er zijn geen sporen van vuur gevonden?
  En ik denk nu zelf steeds zekerder dat het Radium was en is ook onze kennis van radioactiviteit is hiermee begonnen.
  Zelf heb ik als kind lichtgevende dobbers hiervan gehad bij het nacht vissen.
  Ook veel gebruikt bij horloges in de moderne tijd ze zagen er eerst geen gevaar in ook heb ikzelf het z.g. annaglas om te leren dat is lichtgevend bij uV licht?(glas met soms tot 50% uranium er in verwerkt)
  De gaten in de piramides laten een beetje licht door genoeg om deze stoffen te laten schijnen?
  Ook word er hiervan verteld bij het licht van de ark?
  Sorry dat ik dit hier vertel maar ik voel dat ik het bijna opgelost heb.
  Maar omdat ik zelf radon meet thuis een dochter ook van Radium dat als gas nu weer bij ons binnen is en ook een bron van long kanker in ons land viel er een kwartje bij mijzelf.
  Ik blijf met plezier leren ook hier en voel een vrede die ik niet kan verklaren en vind hoop ook in het laatste stukje hier bedankt.

  Herplaats uw reactie op het Geloofsforum.
  Allen: reageren op het Geloofsforum. Mod.

 24. Jezus, zoon v.d. Koning, doe normaal met je achterhaalde bijbel teksten. De god van het oude testament is al overleden. Als je beetje gezond verstand had en iets meer spiritueel talent, dan zou je weten dat het Aquarius tijdperk, wat over zo’n 100 jaar wel stevig staat, meer een hemel op aarde is dan een hel. Neem een borrel en relax.

  Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 25. Rusland, Amerika, China… het is allemaal spiel. Allemaal poppenkast om ons afgeleid te houden zodat we de overkoepelende “macht” niet zien. Diverse mensen waarschuwden maanden geleden al voor deze cyberaanval (o.a. https://open.lbry.com/@iceagefarmer:42/next-crisis-bigger-than-covid-power-grid:8). Zorg dat je NIET getest en NIET gevaccineerd wordt, koste wat kost. Doe je dat wel, dan ben je de sigaar.

  Volg https://open.lbry.com/@DollarVigilante:b en zorg dat je crypto hebt, dat is onze enige kans tegen “het systeem”. Dat, en keihard geweld tegen alles dat met overheid te maken heeft. Zie ook https://open.lbry.com/Government–The-Biggest-Scam-in-History–Exposed_backup:9. Het gaat menens worden mensen. Verenigt u.

 26. Laat de Grote Reset van God maar komen wat mij betreft.

  Waarom woeden de heidenvolken en bedenken de volken wat zonder inhoud is? De koningen van de aarde stellen zich op en de vorsten spannen samen tegen de HEERE en tegen Zijn Gezalfde: Laten wij Hun banden verscheuren en Hun touwen van ons werpen! Die in de hemel woont, zal lachen, de Heere zal hen bespotten.
  Dan zal Hij tot hen spreken in Zijn toorn, in Zijn brandende toorn hun schrik aanjagen. Ik heb Mijn Koning toch gezalfd over Sion, Mijn heilige berg. Ik zal het besluit bekendmaken: De HEERE heeft tegen Mij gezegd: U bent Mijn Zoon, Ík heb U heden verwekt. Eis van Mij en Ik zal U de heidenvolken als Uw eigendom geven, de einden der aarde als Uw bezit.
  U zult hen verpletteren met een ijzeren scepter, U zult hen in stukken slaan als aardewerk. Nu dan, koningen, handel verstandig. Laat u onderwijzen, rechters van de aarde. Dien de HEERE met vreze, verheug u met huiver. Kus de Zoon, opdat Hij niet toornig wordt en u onderweg omkomt, wanneer Zijn toorn slechts even ontbrandt. Welzalig allen die tot Hem de toevlucht nemen! (Ps.2)

  Er dient heel wat aardewerk in stukken geslagen te worden. Zoveel is inmiddels al wel duidelijk.

  En wie overwint en wie Mijn werken tot het einde toe in acht neemt, hem zal Ik macht geven over de heidenvolken. En hij zal hen hoeden met een ijzeren staf – zij zullen als kruiken van een pottenbakker verbrijzeld worden – zoals ook Ik die macht van Mijn Vader heb ontvangen. (Op.2)

 27. Eens met laatste alinea’s. Zonder keiharde tegenactie is het wachten op het onvermijdelijke. Ik denk alleen dat er teveel dom volk is waardoor de noodzakelijke massa ontbreekt.

 28. Xander jij schrijft o.a. dat het Great Reset, volgens gelovigen, ” van Hogerhand ” zal worden uitgevoerd

  Mijn vraag aan jou is ben jij gelovig ??, of mogen wij dat niet weten, ik vind dat jij je nogal op de vlakte houdt

  Zeker een bijbels geloof met onderzoek naar de grondtekst die meer inzicht geeft. Mod.

Comments are closed.