Microsoft krijgt patent op virtuele opstanding uit de dood

—————————————————————————————————————————————-

Transhumanisten denken dat het biologische lichaam volledig zal worden vervangen door een niet-biologisch androïde lichaam

—————————————————————————————————————————————-

04.45 – Microsoft heeft patent gekregen op een technologie waarmee de doden virtueel weer tot leven kunnen worden gewekt. De tech-gigant creëert een A.I. (Kunstmatige Intelligentie) chatbot op basis van foto’s, video’s, chatberichten, stempatroon, persoonlijkheid en andere data van een overleden mens, die vervolgens virtueel tot ‘leven’ wordt gewekt op een computerscherm. Met deze ‘uit de dood opgestane’ geliefde kan vervolgens gewoon een conversatie worden aangegaan. De volgende stap werd al eens in de sf serie ‘Black Mirror’ uitgebeeld. In de aflevering ‘Be Right Back’ wordt het totale profiel van een de overleden vriend van een jonge vrouw in een kunstmatig lichaam (androïde) overgezet, waardoor het net is alsof haar geliefde daadwerkelijk weer tot leven werd gewekt.

De vrouw in de Black Mirror aflevering kan de als twee druppels water lijkende vervanger van haar overleden vriend echter niet goed accepteren, mede omdat ze ervaart en voelt dat hij het niet ‘echt’ is.

Transhumanisten dromen al heel lang over het bereiken van onsterfelijkheid door met behulp van technologie het menselijke bewustzijn naar een computer te uploaden. In zijn boek The Age of Spiritual Machines voorspelde Ray Kurzweil dat dit in 2045 mogelijk zal zijn. Later opperde hij dat het ook wel eens een aantal jaar eerder kan worden. Aan het einde van deze eeuw zouden biologische lichamen volledig vervangen zijn door kunstmatige ‘machines, oftewel androïden.

‘Niet-biologische deel zal het biologische overbodig maken’

‘We zullen in toenemende mate niet-biologisch worden, tot het punt waarop het niet-biologische deel zal domineren, en het biologische deel niet meer belangrijk is,’ aldus Kurzweil. ‘Het niet-biologische deel zal in feite zo krachtig zijn, dat dit het biologische deel compleet in kaart kan brengen en kan begrijpen. Dus zelfs als dat biologische deel zou verdwijnen, zou dat geen enkel verschil maken.’

‘We zullen ook niet-biologische lichamen hebben – we kunnen lichamen creëren met nano technologie, we kunnen virtuele lichamen en een virtuele realiteit maken die net zo realistisch is als de echte realiteit. De virtuele lichamen zullen net zo gedetailleerd en overtuigend zijn als de echte lichamen.’

Elders in zijn boek schrijft Kurzweil dat deze technologie alleen voor de rijke elite beschikbaar zal zijn, en dat de rest van de mensheid een slavenklasse wordt, of compleet zal worden uitgeroeid. (1)

Uploaden geest zou wel eens onmogelijk kunnen zijn

Mijn idee? Het zal op een dag wellicht mogelijk zijn om een kopie van iemands bewustzijn en herinneringen te maken, en die in een geavanceerde computer te uploaden, en zelfs een androïde lichaam te laten bewegen en praten. Maar iemands (eeuwige) geest is dan wel degelijk verdwenen, en niemand zal ooit kunnen bewijzen dat de virtuele ‘persoon’ die in een computer of androïde ‘leeft’ meer is dan enkel een digitale afdruk van een mens die in werkelijkheid toch echt dood is (althans, die is overgegaan naar de geestelijke dimensie).

Wil een virus systeem ons voor eeuwig gevangen zetten?

De Nederlandse onderzoeksjournalist Martin Vrijland schrijft in zijn boek ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ dat wij ons nu al in zo’n situatie bevinden waarin wij in virtuele lichamen en een virtuele realiteit leven. Volgens hem zijn wij – als de originele ‘scheppers’ van dit universum – onze echte lichamen en echte realiteit echter collectief vergeten.

De beheersers van de huidige ‘virus’ werkelijkheid (virus, want er is immers ongelooflijk veel mis met dit leven en deze planeet) zouden door middel van het transhumanisme en de nu door Microsoft gepatenteerde technologie willen proberen de hele mensheid gevangen te zetten in een nog diepere virtuele realiteit, dus VR in VR (en misschien wel VR in VR in VR). Door middel van als vaccins vermomde genetische manipulatie zouden mensen wel eens kunnen worden klaargestoomd om later hun ‘VR’ programma te ontvangen, zodat ze kunnen worden opgesloten in een eeuwige digitale gevangenis waaruit ontsnappen voor altijd onmogelijk is gemaakt.

Xander

(1) Summit News

Zie ook o.a.:

07-01: Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratische A.I. machtsovername nabij’ (/ Totaalprofielvan iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
06-11: Omnigeweld: ‘Samenleving wordt door technologie voor iedereen extreem onveilig’ (/ Oxford filosoof: ‘Enige manier om wereldwijde catastrofe te voorkomen is een universeel en allesomvattend controlesysteem’)
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. Lees de boeken van Jozef Rulof. Dan kun je bovenstaande epistels in de prullebak gooien. Shalom Gerrit

 2. @ Svalbard 25/01/2021 om 10:17 am: beste, het is niet omdat ik niet in god geloof dat ik geen bijbel zou hebben of zou hebben gelezen. Geloof het of niet maar ik ben christelijk opgevoed, gedoopt en gevormd. De ‘bewijzen’ die u aangeeft dmv profetieen zijn geschreven door mensen en niet door god zelf. Dat alle profetieen exact voorspelt zijn en uitkomen is uw mening maar kan weerlegt worden door mensen met een andere mening. Vele van de zogezegde wonderen uit de bijbel zijn op heden ook simpel wetenschappelijk verklaarbaar zoals bepaalde natuurverschijnselen die men toen niet kende. Een van de redenen dat ik geen regulier geloof aanhang is omdat doorheen de geschiedenis vd mensheid het geloof verantwoordelijk is voor het grootste deel vd oorlogen (kruistochten, extremisme, enz), uitbuiting van het gewone volk en onderdrukking vh volk. Allemaal uit naam van jawel ‘het geloof’. Los hiervan geloof ik wel degelijk maar niet in een enkele god zoals jou. En los van dit alles heb ik wel respect voor jou mening en heb ik absoluut geen probleem met gelovigen op zich als ze het goed bedoelen. Iedereen mag doen en laten of geloven wat hij of zij wil zolang we maar een beetje elkaars mening kunnen respecteren en liefdevol met elkaar kunnen omgaan 😉

 3. ach ze doen maar , laat ze lekker achter de grote illusie cq hype aanlopen in hun gedemotiveerde bestaan , ze geloven het toch niet eerder dan dat het te laat is en ontdekken dat een computer altijd zielloos zal blijven , dat de mens een scheppend wezen was (ipv eindeloos uitmelken van wat in de natuur aanwezig is)en dat een robot enkel volgens het programma van de (reeds corrupte)programmeur zijn kunstjes kan doen, immers de programmeur zal altijd gekoppeld zijn aan het bestaan van een zeker moment ,met alle denkfouten er bij en je hebt niet veel fantasie nodig hoe dat zich verder gaat ontwikkelen door de robot in zijn tempo (of is dat juist de bedoeling ?).

  Maar dat zal voor de hedendaagse jeugd niet van enig belang zijn , veel (be)ziel(ing) valt daar ook niet meer in te vinden is mij opgevallen en helemaal afgejakkerd op presteren en intellect en DAT maakt je nou net een robot, maar zoals ik altijd al heb gezegd: waarom een robot maken die op een mens lijkt als je ook van de mens een robot kan maken , als je m maar apathisch genoeg maakt en tot het autistische toe afjakkerd op winst en prestatie dan kan je zo zn brein ombouwen met electronica (hopen dat de stroom niet uitvalt bij een emp).
  Wat ik dan niet begrijp is dat terwijl ze zich helemaal scheel kopen aan die telefoontroep omdat ze het binnen een jaar al af laten weten vanwege diverse “softwarefouten” dat ze blindelings blijven vertrouwen op de mooie reclames van wetenschappers dat het allemaal geweldig zal worden, dat wel maar voor wie ???

  Maar het vredige gevoel bij een zonsondergang , het reageren op spontane ingevingen , het uitwisselen van echte liefde ipv die aangeleerde romantiek en ingestudeerd tactisch geslijm van tegenwoordig met dates die meer weg hebben van een sollicitatiegesprek dan affectie waarvan je zelf niet ook niet snapt en hoeft te snappen waar het vandaan komt als je spontaan iemand tegen t lijf loopt , dit alles zal een computer nooit ervaren of van bewust worden, hooguit naspelen.
  En daarom is men ook druk bezig begrippen aan te passen op een manier zodat wetenschap er mee overweg kan , want van de oorspronkelijk betekenis hebben dit soort randfiguren die voor intellectueel doorgaan maar weinig ervaren schijnbaar , en na een of twee generaties is men al dermate ontmenselijkt dat een mens niet meer is dan een wandelend pakket vlees op twee benen , ja dan geloof ik wel dat men dat kan nabouwen.

  Het is dan ook niet voor niks naar een idee van doorgesnoven types uit hollywood……..en geloof me dat drugs een grote rol heeft gespeeld om zo ver te komen en wat mij betreft is dat nog altijd een van de vele deuren openzetten van de hel (lees: een vreselijk bestaan waar je uit wil maar nooit meer kan).Maar slik gerust nog een pilletje en zet waarheid en leugen maar weer op zn kop(daar herken je ze meteen aan)
  Lach maar ,schreeuw maar om die gekke religieuzen ,wappies en weet ik wat voor namen ze in hun blinde haat roepen ,waarvan ze vaak zelf niet eens weten waar het op gegrond is , het is alles angst voor de dood die onvermijdelijk zal blijken al hou je je lijf nog zo lang kunstmatig in beweging , en dan ben ik blij dat ik kan geloven in een bestaan die gewoon doorgaat al is dan het leven als mens beeindigd en ben je voor de achterblijvers dood.
  Trouwens , ook zoiets wat een robot nooit zal kunnen , iets geloven, dus zonder iets te bewijzen of weten er toch naar handelen en toch de juiste keuze hebben gemaakt !

  Maar gelukkig haken ook vele wetenschappers af omdat ook populaire wetenschap tot religie is verworden , het zijn enkel de commerciele wetenschappers die koste wat het kost zullen doorgaan en in de media ziet en daar kunnen ze de jeugd van nu al goed voor ge(mis)bruiken met hun aangeleerde zieklijke discussiegekte onder het mom van : wie t laatste woord heeft en t handigst redeneren kan zal wel gelijk hebben ……nou ik weet wie t laatste woord gaat hebben en velen mochten willen dat dat de dood zou zijn vrees ik !
  Gelukkig is er een weg terug zo lang je leeft, maar leef dan ook ipv enkel te consumeren en te chillen. Leven is meer dan : ik denk dus ik besta.

 4. Hier gaat de film Trancendence met Johnny Depp over.
  https://youtu.be/VCTen3-B8GU

  Heb me al een poosje in deze materie verdiept en er is al heel veel mogelijk wat dat betreft!
  Men heeft geen idee hoe ver dit alles al is en er wordt vaak gezegd dat achter de schermen alles nog verder is …

 5. Klonen van mensen…ok, maar die zijn dan zonder ziel. Een hint daarop vind je in het boek Henoch..lees het in het nl bij wimjongman.nl maak een pdf door : print to pdf.
  Het boek Henoch is het boek voor de eindtijd…daar begint hoofdstuk 1 mee!
  De zondvloed was nodig vanwege.. verknoeid DNA

 6. @Marc,

  Dat God bestaat is niet met onze moderne technieken waar te nemen. Op die manier kan je het bestaan van God nooit bewijzen. Maar God heeft via zijn profeten in de Bijbel precies gezegd hoe de toekomst zal verlopen. En aan het nauwkeurig uitkomen van deze in de Bijbel op Schrift gestelde profetieën weten we, dat God er werkelijk is. Juist in onze tijd valt dit alles samen, en vaak zelfs in opmerkelijke details. Waarschijnlijk heb je geen Bijbel in huis, dus daar heb je geen weet van, maar de feiten liggen gewoon voor het oprapen. Ook zaken zoals de huidige pandemie zijn voorzegd, en het zou de mensen tot inkeer en bekering moeten leiden. Helaas wil de mens geen hogere macht zoals God erkennen, en daarom laat Hij toe wat er nu gebeurt. Daarom weten we, dat wat er nu gebeurt slechts een voorbode is van nog veel ergere dingen, die weldra zullen gaan gebeuren.
  Let eens op het herstel van Israël als onafhankelijke natie, dit is nauwkeurig beschreven in vele profetieën, die meer dan 2500 jaar geleden zijn opgetekend.
  God is de Schepper van het heelal en Hij is niet gebonden aan ruimte en tijd.
  Alleen hij kan voorzeggen wat er in de toekomst gebeurt, en het nauwkeurig uitkomen van de profetieën zijn een onweerlegbaar bewijs.
  En dit kan je dus nooit omdraaien, en daarom zei ik ook dat je daar geen antwoord op kan hebben.
  Want profetieën zijn uitgesproken en opgeschreven, en ze zijn exact in vervulling gegaan. Heb je wel eens in de Bijbel gelezen?

 7. Marc schreef:
  24/01/2021 om 4:26 pm
  Als antwoordt op Uw reactie,
  Het is al weer jaren geleden toen ik het ziekenhuis werd binnen gebracht, ik was niet goed geworden ik zag aan mijn duitse herder die heel raar naar me keek ik wist dit gaat niet goed. Ben naar de buren gegaan, wat ik nog hoorde bel 112. Ik werd wakker in het ziekenhuis, een oude arts zei tegen me U blijft van nacht hier U was bijna dood. Later besefte ik, dat ik toen in een heel andere wereld was, dat moment heb ik bewust mee gemaakt, het was een wereld van ongelofelijke vrede en liefde. Later dacht ik was het nu een hallucinatie of niet? Nu 20 jaar later is het me altijd blijven achter volgen, tot op de dag van vandaag. Ik ga nooit naar een kerk, maar wat ik wel besefte is, dat die houtbewerker die 2000 jaar geleden aan een stuk hout is gespijkerd de waarheid spreekt.

 8. @ Marc schreef:
  24/01/2021 om 3:18 pm
  Een deel uit uw reactie:
  ‘ Ik denk wel dat het mogelijk is om een betere versie van onszelf te ontdekken ‘

  Ik denk misschien te rechtlijnig, sorry, maar een betere versie van onszelf is tekentafel fantasie.
  Is er een betere versie van onszelf mogelijk? Ja natuurlijk, maar niet de versie die wij wensen.

 9. Ach mensen, dit is nog maar het begin. Het wordt nog veel erger. Is de volgende stap soms “werkkampen” voor de hele familie in Drenthe en verder naar het Oosten?
  Geleidelijk aan wordt alles getest en in gereedheid gebracht voor de Grote Finale van deze wereld. Wordt toch a.u.b eens wakker!
  http://www.openbaring.org/actueel.html

 10. Microsoft had Internet Explorer vervolgens software Microsoft voor veel te dure prijzen verkocht aan consument en vervolgens schatrijk geworden met dit beginkapitaal. Werkzaamheid had en heeft veel hiaten. Wil dit truukje nog eens toepassen door marketing met deze nieuw ontwikkelde techniek. Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven. Wil je het niet, trek dan gewoon de stekker eruit, ook de computer kan dan niks meer.

 11. Als Microsoft het patent heeft gekregen is één ding. Maar waar haalt Microsoft het eigendomsrecht en zeggenschap vandaan om die dode weer virtueel tot leven te brengen?. Wat gebeurt er met de eigendommen en de eventuele macht van die overleden personen?. Gaat dat dan over naar Microsoft? en hoe gaat dit juridisch gezien dan in elkaar steken?. Dat Microsoft iemand perfect fysiek na kan bouwen en hem/haar geheugen kan uploaden naar dat model, wil nog niet zeggen dat het dan een mens is met de zelfde rechten en plichten. Want ieder biologisch mens is uniek, met zijn eigen persoonlijke bioritme en frequentie en zijn voorkeuren en zijn talenten. Deze specifieke eigenschappen van ieder biologische mens, kan dan nooit één op één overgezet worden. Daar de biologische mens een analogisch wezen is en geen digitaal wezen, zal dit ook de nodige problemen opleveren. Want dat is financieel niet eens haalbaar, als het überhaupt zou lukken. Dan nog een belangrijk feit, wat is het nut ervan. Het huidige leven van de mens heeft een begin en een einde, wat is daar mis mee. Of zijn die gasten allemaal te angstig en te egoïstisch om dood te gaan en allerlei kunstmatige ingrepen bedenken in de hoop dat zij kunstmatig onsterfelijk worden en zo hun macht en rijkdommen voor de eeuwigheid kunnen behouden.

 12. @ Svalbard 24/01/2021 om 7:19 pm: deze vraag kan ik ook omdraaien, nietwaar?

 13. @Marc,

  Aan je commentaar te zien geloof je niet in God. En je vindt gelovigen onverdraagzaam.
  Blijkbaar weet je dus dat God niet bestaat, maar kan je dat ook bewijzen?
  Oftewel, waar haal je die wetenschap vandaan?
  Ik ben benieuwd wat voor bewijs van het niet bestaan van God je kan laten zien.
  Ik denk dat je hier geen antwoord op hebt.

 14. De Amerikaanse A.I., PC’s, controleprogramma’s, enz. zullen plots verdwijnen moesten de Chinezen de Amerikaanse satellieten vernietigen …Een kwestie van (zeer) korte tijd ???

 15. Ik las de reactie van Ester 75!
  En zo is het voor 100% de WAARHEID!
  Daar wordt ik zo blij van, er zijn maar zo weinig ( echte ) onderlegde christenen.
  Die echte Bijbel kennis hebben, dag en nacht bestudeer ik Zijn Woord en vertel het gelegen of ongelegen, wel in liefde natuurlijk !

 16. De A.I. (automatische intelligentie) en V.R. (virtuele realiteit) zijn zaken, die in het verschiet liggen. Het is geen S.F. (science fiction) meer, maar bijna realiteit. Ik heb zo’n slim vermoeden, dat deze technologie al veel verder gevorderd is, dan de slapende schapen bevatten. Het zou mij niets verwonderen, dat wij de eersten zullen zijn, die hiermee te maken krijgen.

  Als we hier even over nadenken, doemen zich allerlei angstbeelden op, die nauwelijks te bevatten zijn. Het komt erop neer, dat de mensheid bezig is, zichzelf overbodig te maken en zichzelf uit te roeien. Er is zelfs niet veel fantasie voor nodig, om te bedenken, dat al het leven, ook het plantaardige en het dierlijke, zal worden uitgeroeid. Een transformatie van de levende aarde in een dode virtuele planeet. Wat een schrikbeeld !!!

  Terwijl ik dit opschrijf, moet ik moet ik toch even denken aan een uitspraak van mijn grootmoeder zaliger. Zij was een hele eenvoudige vrouw met weinig schoolopleiding en had een hard en zwaar leven. Zij had wel de wijsheid van levenservaring. Als wij vroeger blij en opgewonden waren, met een of ander nieuw speeltje, pleegde zij ons enthousiasme telkens weer te torpederen. Haar gevleugelde opmerking was: “kinderen, kinderen, wees er niet te blij mee, eer je het weet, komt er een dag, dat je verafschuwt, het ooit gehad te hebben”. Haar gevleugelde opmerking is wellicht heel erg toepasselijk op onze huidige tijd met alle nieuwigheden als computers, A.I. en V.R. Een onbehaaglijk gevoel van afschuw bekruipt mij reeds.

  Waar zijn we in godsnaam mee bezig ??? Moet alles, dat we kennen en kunnen, ook mogen ??? (Moeten is dwang. Kennen is wetenschap. Kunnen is vaardigheid. Mogen is wijsheid.)

 17. @Bobke 24/01/2021 om 3:22 pm: gelovigen horen bij de meest onverdraagzame ‘soort’ van mensen. Jullie denken dat jullie alleen de waarheid kennen omdat jullie in een of andere god of goden geloven en al de rest zijn leugens en al diegene die een andere mening hebben zullen naar de hel of iets dergelijks gaan… Ondertussen staan jullie al jaren te roepen dat het bijna zover is, of dat het nu niet meer lang gaat duren en uiteindelijk kabbelt het beekje verder en blijven jullie roepen. Voor sommige onder jullie is de wereld zelfs al 10x vergaan maar wat blijkt? De wereld is er nog!

 18. De Anti-Christ een projectie, een virtuele persoonlijkheid?
  Zou heel goed kunnen.
  Kan complete bevolkingsgroepen misleiden.
  Doorontwikkeling van ‘1984’.q

 19. Transhumanisten denken dat het biologische lichaam volledig zal worden vervangen door een niet-biologisch androïde lichaam?””

  Ze denken zich maar vrij van dienst. Ik vind dit net zo’n belachelijk verhaal/stelling als die omstreden evolutietheorie van Charles Darwin die beweerde dat mensen afstammen van veredelde apen.

  Nu zijn ongelovigen nog bang voor de dood, anders zou je niet zo krom denken! Er komt een dag dat ze de dood zullen zoeken maar deze onmogelijk kunnen vinden volgens Openbaring het laatste Boek van de Bijbel:

  Openbaring 9:6 (NBG51) En in die dagen zullen de mensen de DOOD zoeken, maar hem geenszins vinden, en zij zullen begeren te sterven, maar de dood vlucht van hen weg!!!

  Veel Joden en Verzetsstrijders hingen zich liever op dan in handen van die duivelse Gestapo te vallen. Ook tijdens de vele eeuwen van de Roomse Inquisitie pleegden veel Joden in Europa liever zelfmoord dan in de handen van die beulen/sadisten te vallen.

  Ik ben niet bang voor de dood omdat ik geloof in Jeshua, de Zoon van God die na drie dagen in
  het Graf, opstond uit de dood. Alle details in 1 Corinthe 15.

 20. Wat hij hier schrijft is waarheid en is de toekomst. Niks gezweef, hij heeft gelijk.

 21. Al wie zich voor God wil laten gelden zal er aan zijn voor de moeite. Al die tech. bedrijven denken dat ze voor God kunnen spelen!! Maar hun moeite zal van korte duur zijn. Bevangen door duistere intenties willen ze het leven in handen nemen. Nog een korte tijd dan zal de Heiland verschijnen in alle glorie en Majesteit. Ze zullen iets zien wat hun verbeelding ten boven gaat. Halleluja, kom Heer Jezus.

  Volkomen mee eens Wachter, 24/01/2021, om 9:01 AM

 22. @ Rienus 24/01/2021 om 2:41 pm: ik heb niet gezegd dat ik denk dat we de natuur naar onze hand kunnen zetten en dat kunnen we ook niet. Ik denk wel dat het mogelijk is om een betere versie van onszelf te ontdekken ook al is het voor mij ook een brug te ver wat betreft het overzetten van een menselijk bewustzijn in een robot of dergelijke. Ik kijk meer in de richting van bv mensen die een been of arm verloren in een ongeluk en door de robotische wetenschap hun normale leven kunnen verderzetten met een robotarm of been of noem maar op. Het versterken van het biologische menselijk lichaam, waarom zou dit niet kunnen?

 23. Dit kan alleen bedacht worden door mensen die niet begrijpen wat de aarde en het universum zijn. We leven in verdichte licht ether, feitelijk een virtuele realiteit die is ontstaan na de zonde val. Dat is voor Adam en Eva. Het bewjjs dat alles nep is zijn de atomen met hun lege ruimtes eromheen. Alles heeft massa bij de gratie van het God deeltje. Zoals de geest of het bewustzijn in het lichaam kwam gaat de geest na de dood fijnstoffelijk zijn weg. Niet gelovigen adviseer ik het boek van Pim van Lommel eens te lezen. Dat is een wetenschapper die goed verwoord wat Jezus en de Cherubijn van de Goddelijke wjjsheid recent aan updates hebben gegeven via de profeet Gabriele. Microsoft gaat Gode zij dank niet over het leven. Gelukkig maar want ze kunnen nog niet eens de bugs uit Windows 10 halen.

 24. Wat een tijdverspilling, wie geeft hier iets om, als iemand dood is waarvan ik hou, hoef ik geen nep AI chat met een computer te hebben. Veel plezier met deze tijdsverspilling, zullen wij ondertussen belangrijkere zaken gaan regelen en die idioten uitschakelen. Nu zijn ze Syrie binnengevallen, ineens zijn Rusland en Amerika weer vriendjes en gaan ze hun olie jatten. Criminelen zijn het. Terwijl wij ondertussen opgesloten zitten. RATTEN.

 25. @ Marc schreef:
  24/01/2021 om 2:04 pm
  U doet er wel erg dramatisch over. De natuur is leidend en als iets te zwak is om voort te bestaan hoort het te verdwijnen. Denken dat je de natuur naar je hand kunt zetten is hilarisch.

 26. VIRTUELE OPSTANDING Uit De DOOD?

  Men gaat binnenkort faken dat de doden opstaan uit de dood.
  De satan weet dat er binnenkort rechtvaardigen gaan opstaan.. de Bruid van Yeshua zal in een oogwenk veranderd worden. Het zal op een feest van de Eerstelingen zijn. Yeshua was de Eerste die opstond uit de dood en na Hem vele doden die rechtvaardig waren. Yeshua werd gezien en kwam door gesloten deuren naar binnen zoals geschreven staat. Ook degenen die met Hem opgestaan waren, zijn aan velen verschenen in de Heilige stad Jeruzalem. (Mat. 27:52-53)
  Dit zal binnenkort weer gaan gebeuren. De Bruid van Yeshua zal opstaan en in een oogwenk veranderd worden want zij is al lange tijd in de wildernis en is daar gereinigd en getraind door God. Zij is volledig gestorven aan zichzelf en zal daarom als eerste veranderd worden. Zij zal met Yeshua als Leider tijdens de grote verdrukking gaan werken.

  Dat Microsoft een bericht als dit verspreidt laat zien dat de satan precies weet wat er gaat gebeuren. En hij gaat zijn best doen om God na te apen. Zoals hij altijd doet.
  Maar velen zullen voelen en horen wie er werkelijk in Naam van de levende God gezonden zijn. Satan kan veel nabootsen maar de liefde van Yeshua die door Zijn Bruid heen straalt, kan hij onmogelijk nadoen.

  Veel Joden geloven ook dat de rechtvaardige doden zullen opstaan. Zij bidden dagelijks voor de komst van hun Messias.
  Het is geen toeval dat Microsoft uitgerekend nu dit patent verkregen heeft.
  Satan heeft de Bruid van Yeshua die lang in de wildernis is geweest, gadegeslagen en in verzoeking gebracht. Satan weet dat de Bruid aan zichzelf gestorven is en wat er dan volgt.

  Het gaat een gevecht worden maar iedereen die de God Israël werkelijk kent, weet dat Hij dit gevecht al lang geleden gewonnen heeft.

 27. IS JOE BIDEN EEN LEGITIEME PRESIDENT VAN DE VERENIGDE STATEN?
  Het Navarro-rapport onthult de ergste verkiezingsfraude in de geschiedenis van de VS.

  Op 20 januari wordt de linkse democraat Joe Biden beëdigd als de nieuwe Amerikaanse president. Trump spreekt van een “gestolen verkiezing” met veel onregelmatigheden. In hoeverre dit waar is, toonde Peter Navarro, adviseur van het Witte Huis, aan in de analyses “The Perfect Fraud” en “The Perfect Theft”. Dienovereenkomstig zou Biden niet de rechtmatige Amerikaanse president zijn.
  https://www.wochenblick.at/der-navarro-bericht-enthuellt-groessten-wahlbetrug-der-us-geschichte/
  indien nodig, is de vertaling via Google mogelijk.

  Mo, maximaal 3 woorden in hoofdletters, dat is u bekend. Mod.

 28. Deze gedachte stroming van transhumanisme komt van een heel duistere kant. Het buitenaardse ras de Greys is zeer aangetast door transhumanisme en technologie. Op spiritueel gebeid zijn ze zelfs lager dan de mensen op Aarde omdat hun ontwikkeling volledig gebaseerd is op technologie en het zijn zielloze androids geworden. De mensheid moet uit een ander vaatje tappen anders wacht zij hetzelfde lot. De meest ontwikkelde buitenaardse rassen zetten spirituele ontwikkeling altijd voor technologische ontwikkeling. Anders zal het altijd zijn alsof een kind die speelt met vuur.

 29. Transhumanisten hebben een punt, het menselijk biologisch lichaam is zwak en vroeg of laat sterft de mensheid in zijn of haar huidige vorm uit. Tenzij wij onszelf heruitvinden of nieuwe oorden (planeten) ontdekken om opnieuw te vervuilen en vernietigen is ons liedje verweg uitgezongen.

 30. Wat een trieste bedoeling deze nieuwe techniek het verstoord ons mens zijn en de nodige rouw verwerking.
  Dan word een dode geliefde een kunstmatige “avatar” die mensen tegenhoud om verder te leven en te groeien denk ik.
  En gaat deze dan eigen verhalen aanmaken of stopt het bij een verloren partner de kans op nieuw geluk of relatie?
  Wanneer vragen we ons af waar deze nieuwe technieken nu voor dien of ons echt verder helpen?
  Nu met 5 G heeft zelfs mijn koffiezet apparaat internet contact?
  En de prijs die de natuur mens en dier hiervoor betaald word snel vergeten.

 31. Er zullen best hele rijke mensen zijn die denken dat dit voor hen bereikbaar is en een mooie oplossing voor de angst voor de dood. Persoonlijk is mijn mening dat de natuur het altijd beter heeft geregeld dan techniek of rijke mensen het willen.
  Een dergelijk wereld zal er wel of niet komen, maar ik ga het gelukkig niet meer meemaken.

 32. Leuk verhaal,voor mensen die geloven in de paashaas, maar ik denk dat er nu andere problemen aan de orde zijn.

 33. De simpelste bronvermelding zou toch het patent zelf zijn. Zowel hier als op Summit News niet te vinden?

 34. Ze vergeten dat ieder mens een goddelijke kern heeft of te wel een ziel. Die staat los van de geest. Ze willen voor God spelen, maar zullen daarin niet slagen, want vlak voor dat moment, zal pas de aarde vergaan. Vergeet niet leven op aarde is leven in de hel. Daar moet jij je bewijzen of je waardig liefdevol en respectvol hebt geleefd. Na je overlijden weet je of je in Gods Rijk komt of in het eeuwige vagevuur. Dus wezens creëren zonder ziel is alleen interessant voor de monsters onder ons. Zelfs de natuur is zo niet. Ook al ben je niet gelovig, dan nog weten velen onder ons wat goed of kwaad inhoudt. DUS LEEF en handel in evenwicht met jouw kern /ziel. Ik ben niet tegen het gebruik van technische middelen, maar er zijn grenzen. Namelijk als het ten koste gaat van mens, dier en natuur als je begrijpt wat ik bedoel.

 35. Precies zoals ik al een tijdje geleden dacht. De globalistische maatschappelijke, culturele en politieke elite droomt ervan om onsterfbaar te worden. Ze kunnen momenteel al ongelofelijk veel op het gebied van AI en dit zal meer en meer toenemen. Maar onsterfbaar is vele bruggen te ver. Ja je kunt armen, handen, benen en organen vervangen door techniek. Waarom heb je darmen nodig als je met elektriciteit jouw armen, benen enz. kunt aansturen? Begrijpt u het al? Dit kan men allemaal gaan bedenken en uitvoeren. Alleen de geest is een ander iets. Daar weet men niets van, daar begrijpt men ook niets van en dit zal ook in eeuwigheid wel zo blijven. Hoe een hersencel eruit ziet, ja dat weet men. Ze weten ook prima te vertellen welk deel van de hersenen waar voor dient. Wij mensen kunnen ons lichaam bewegen, we kunnen horen, zien en handelingen verrichten. Maar in ons lichaam (in die hersenen) zit iets (geest) die toch niet in 0 en 1 is om te zetten. Het is een mysterie en zal het altijd blijven – eeuwig.

  Maar goed deze groep gelooft er heilig in en wil zo met elkaar de wereld domineren. Zij alleen zullen overblijven, leven eeuwig en hebben alleen elektriciteit nodig om hun machine in werking te houden. Gewassen verbouwen en of vlees is niet nodig, dus! En de overige bewoners van deze aarde zijn een grote sta-in-de-weg voor hen. Zij zijn useless people oftewel waardeloze mee-eters. Daar kunnen we zonder. Mogelijk dat deze pandemie al de aanzet is tot dit scenario, wij zijn dan verdoemd.

  Maar stel nu eens dat het hen lukt en ze leven eeuwig. Wat een leven hebben zij dan eigenlijk? Wat is er dan nog voor lol aan? Geen eten, geen drinken nodig. Geen sex, Geen enkele uitdaging. Geen vertier. Wat zullen ze zich vervelen. Maar ik denk dat ze daar ook al mee bezig zijn in hun gedachten, wat doen we dan als we eeuwig kunnen leven.

  En dan is het zover, ze leven nu eeuwig en toen kwam er een meteoriet aan in de vorm van een zeer grote steen, die plofte op de aarde en waren alle androids uitgeschakeld.

 36. Ja, dat zou kunnen, maar ze blijven dood. Ik bedoel dan de echte mensen. Men is al een tijdje aan het testen ook met robots om die menselijker te maken. Persoonlijk denk ik niet dat Openbaring dertien daarover gaat, daar gaat het om een mens van vlees en bloed en niet van een virtueel wezen dat er in wezen niet is. De mens droomt al heel lang om de dood te overwinnen, tot hiertoe zonder succes. Shalom

 37. Rutte zei “dat wij in oorlog zijn”.
  Typerend voor de Rutte-doctrine zei hij echter niet met wie!

 38. De door M. Vrijland geschetste toestand bestaat bij de meeste mensen in de Westerse wereld al psychisch, (nog) niet fysiek.
  Mensen leven in een fantasie, een fictie.
  Die fictie is de overheid nu met een harde klap aan het vernietigen.
  Het hele systeem gaat eraan: The Great Reset, “Ze Ggeet Rieset” van de stereotype Duitser/Zwitser Klaus Schwab, zie weforum.org.
  Duidelijk lang en zorgvuldig voorbereid.
  Het Virus is een werktuig in deze oorlog tegen de Westerse maatschappij.
  (Rutte zei begin 2020 dat wij in oorlog zijn!).

 39. Die hieraan meewerken, zijn lakeien van Satan zelf! Leve Christus Koning!

 40. Dit is SF, meer valt er niet over te zeggen. We zijn door God geschapen, en ze kunnen onze geest niet downloaden.
  Zelfs met AI kunnen ze weinig beginnen. Het is onmogelijk om iemands persoonlijkheid te laten voortbestaan in een computer of androïde.
  Deze wereld bevindt zich reeds ver in de eindfase. Let op de tekenen dar tijden!
  Ook de huidige pandemie is daar een duidelijk teken van.
  Kom in het reine met God, het huidige bestel loopt ten einde.

Comments are closed.