China loopt ver voorop in biologische wapenwedloop naar genetisch gecreëerde supermens

Wordt technologie die niet gebonden is aan ethische en morele grenzen onze ondergang?

—————————————————————————————————————————————-

Westen net zo schuldig: experimenten met nieuwe biotech naar China verplaatst vanwege nauwelijks bestaande ethische en morele grenzen van communistisch regime

—————————————————————————————————————————————-

Wat krijg je als je het communisme, dat van geen God of gebod wil weten en zichzelf als de absolute autoriteit en waarheid beschouwt, combineert met zeer geavanceerde technologie? China. Omdat het regime in Beijing vrijwel geen ethische restricties lijkt te kennen, wordt er al jaren druk geëxperimenteerd met het genetisch modificeren van dieren en mensen. ‘De biotechnologie ontwikkeling in China gaat een waarlijk macabere richting uit,’ schrijft Brandon Weichert van The Weichert Report. Zo worden apen, net als in de dystopische sf-filmserie Planet of the Apes, met menselijke genen intelligenter gemaakt, en probeert het leger een nieuw ras van supersoldaten met bovenmenselijke capaciteiten te creëren.

Wat gebeurt er als je het DNA van varkens en apen met elkaar vermengt? En lukt het om menselijke organen in dieren te laten groeien? Het zijn vragen die Chinese wetenschappers inmiddels kunnen beantwoorden. Beijing zou de PLA (het leger) zelfs al de opdracht hebben gegeven om ‘supersoldaten’ te creëren. Er zouden reeds militairen als proefkonijnen worden gebruikt om te zien of het lukt om ze grotere capaciteiten te geven, zo schreef de toenmalige Amerikaanse Director of National Intelligence John Ratcliffe op 3 december in de Wall Street Journal.

Hoe ver de Chinezen precies zijn gevorderd, is onbekend. Wel is duidelijk dat ze gebruik maken van de diverse soorten CRISPR(-Cas) ‘gen editing’ methodes. Topanalisten Esla Kania en Wilson VornDick zeggen dat de PLA hier vol op inzet. Ratcliffe constateerde dat China hiermee ‘biologische dominantie’ wil bereiken. ‘Er zijn geen ethische grenzen in Beijings drang naar macht.’

Nazi experimenten op herhaling en geperfectioneerd

He Jiankui (Technische Universiteit Shenzhen) is tot nu toe de enige bekende wetenschapper ter wereld die met CRISPR-Cas9 menselijke embryo’s genetisch manipuleerde, en erin slaagde om ogenschijnlijk gezonde baby’s geboren te laten worden. In 2018 kwam een tweeling ter wereld bij wie hij het CCR5 gen had weggeknipt. Daardoor zouden ze immuun zijn geworden voor HIV, maar mogelijk ook intelligenter zijn gemaakt. Na grote internationale oproer werd He (vermoedelijk enkel voor de bühne) veroordeeld wegens illegale genetische experimenten met menselijke embryo’s. Zijn werk werd echter zonder twijfel door de staat gesteund.

Dat deed velen denken aan het gruwelijke Nazi programma om een Übermensch te creëren, een ‘meester ras’. China is op nog veel geavanceerdere wijze bezig om de ‘perfecte communist’ te scheppen (dus hondstrouw, 100% gehoorzaam en loyaal, maar zonder enige eigen wil, en natuurlijk strikt atheïstisch). ‘China wordt bestuurd door een regime dat gelooft in het perfectioneren van de mensheid,’ aldus Weichert, auteur van ‘Winning Space’. ‘Met de opkomst van modern genetisch en biotechnologisch onderzoek hebben de Chinese centrale planners nu het menselijke genoom zelf om volgens hun politieke agenda te perfectioneren.’

Chinese wetenschappers zijn reeds begonnen met ‘gene-doping’, het slimmer en innovatiever maken van toekomstige generaties, zodat landen die zich niet laten verleiden tot deze controversiële methoden een permanente achterstand krijgen. ‘Al het leven op deze planeet kan hierdoor fundamenteel worden veranderd, in overeenstemming met de grillige nukken van een (in naam) communistisch regime.’

‘Le Terminator’; Westen net zo schuldig aan biologische (wapen)wedloop

Dat heeft landen zoals Frankrijk er reeds toe gebracht om hetzelfde onzekere, om niet te zeggen gevaarlijke pad in te slaan. De Fransen werken inmiddels aan ‘Le Terminator‘, een ‘augmented’ (verbeterde) soldaat. Minister van Defensie Florence Parly verdedigde dit programma door erop te wijzen dat ‘niet iedereen dezelfde scrupules heeft als wij. We moeten ons op zo’n toekomst voorbereiden.’

Michael Clarke van het Kings College in Londen had het daarom over een ‘biologische wedloop’ die door China wordt aangevoerd. Leidt dat binnenkort tot een ras van ‘homo robocopus’, zoals de International Society for Military Ethics het noemt? Andere, vooral uit de science fiction wereld afkomstige bekende termen hiervoor zijn de Transhumane mens (/soldaat), de Mens 2.0 (/ 3.0), en de androïde mens.

Komt het echt zover – en daar lijkt het sterk op, want de wetenschap lijkt meer dan ooit voortgedreven door het credo ‘niet omdat het moet, maar omdat het kan’ – dan is China zeker niet als enige schuldig hieraan. De CRISPR-Cas gen editing technologieën zijn namelijk in het Westen (o.a. de Verenigde Staten en Nederland) ontwikkeld. Veel onderzoek werd naar China verplaatst, juist omdat daar veel ethische grenzen die hier nog worden werden* gehanteerd, niet of nauwelijks aanwezig zijn.’

(* Werden, omdat met het introduceren van feitelijke ‘gen editing’ vaccins zoals dat van Pfizer/BioNTech een grens die tot 2020 nog strak gehandhaafd werd, namelijk dat er geen genetische experimenten op mensen mogen worden verricht – en zeker niet zonder hun medeweten – in zowel Amerika als Europa volledig is losgelaten.)

‘Strategische bedreiging die maar weinigen begrijpen’

Weichert waarschuwt dat de snelle voortgang van China bij het ontwikkelen van biotechnologische wapens ‘een lange termijn strategische bedreiging voor de VS zullen blijken te zijn, die door maar weinigen in Washington, op Wall Street, of in Silicon Valley (Big Tech- X.) wordt begrepen.’

‘China’s regime heeft geen ethiek noch fatsoen, is niet gebonden aan wetten, en heeft geen enkele terughoudenheid. Het heeft echter wel de technologie om een heel nieuw ras van genetisch verbeterde, in paradepas lopende mensen te beginnen,’ concludeert analist Gordon Chang namens The Gatestone Institute. (1)

Het zal de lezers bekend zijn dat het SARS-CoV-2 virus volgens sommige wetenschappers en experts een (per ongeluk of opzettelijk) ontsnapt Chinees biowapen is, en voor de vaccins die in record tijd werden ontwikkeld mogelijk hetzelfde geldt.

In de zeer boeiende science fiction serie ‘Altered Carbon’ is te zien waar het genetisch manipuleren van mensen in de toekomst op kan uitdraaien, al focust de serie zich vooral op het bereikt hebben van een vorm van onsterfelijkheid, omdat iedereen een soort ‘harde schijf’ in zijn nek heeft, die na de dood in een nieuw lichaam kan worden gezet.


Xander


(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Iván Tamás , Pixabay 


Zie ook o.a.:

25-01: ‘Helsinki Comité voor Mensenrechten suggereert dat Pfizer vaccin onwetting medisch experiment is’
22-01: ‘Staat de V van Vaccin voor Victorie of Verdoemenis?’
11-01: mRNA vaccins: genetische manipulatie is gevaarlijk omdat het onvruchtbaarheid kan veroorzaken

2020:
02-12: Universitair team VS waarschuwt dat veranderen DNA grote gevolgen kan hebben, maar vaccins komen er toch aan
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
10-12: Iedereen zou ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen
04-10: Totale controle: China voert verplichte gezichtsherkenning internet en smartphones in
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. Beste Rom 8.46 uur.

  Natuurlijk weet God wat er aan de hand is op deze wereld.
  De hele wereld en / wij zijn immers zijn schepping/ schepsels.
  Ik heb Joël 2 gelezen dat gaat over het herstel van Israël wat aanstaande is.
  Deels is het al vervuld maar we zitten midden in dit herstel proces.
  En dat herstel proces van Israël heeft alles te maken met de wederkomst van Christus.
  Het is Jezus zelf die ons zegt te letten op de “ tekenen “ van de tijden.
  We kunnen in de natuur wel regen en mooi weer voorspellen, zegt Jezus , maar min of meer verwijtend zegt Hij er direct achteraan, waarom zie je de tekenen van de tijden niet……. ( in dit geval Zijn glorieuze terugkomst naar deze wereld)
  Lees daarover Mattheus 24 Marcus 13 en Lucas 21 maar eens.
  We zitten / komen midden in dit proces, wij leven in een heel bijzondere tijd!

  Voordat Jezus terugkomt zal de wereld in één grote chaos komen te verkeren, waaruit de antichrist zal voortkomen.
  En dan zullen we allemaal een teken krijgen op onze hand of op ons voorhoofd.
  Laat dat eens goed tot je doordringen , en vergelijk eens met wat er nu gebeurt…..
  Als je een beetje “ zoekt “ op internet dan kun je weten dat mensen genetisch gemodificeerd kunnen worden, ( wel eens over nagedacht…. ben je dan nog mens ??? ) en zelfs met kwantumcomputers bestuurd! ( dit artikel gaat hierover China is daar heel ver mee. )

  En dan kun je zeggen de een zegt dit en de ander dat, en dat is waar,…… maar ieder mens heeft zijn of har EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID.
  En wat doe je daarmee.
  Je verantwoordelijkheid kun je op niemand afschuiven.
  Ook niet op God, want daar heb je juist deze verantwoordelijkheid van gekregen.
  En Hij vraagt bekering en navolging van Zijn Zoon van ons.

  Heb je voldoende onderzocht wat het betekend om gevaccineerd te worden ?
  Je hoeft het mij niet te vertellen, maar weet je wel wat er gebeurd?
  Heb je enig idee in welke tijd wij leven op Gods klok????
  Nogmaals je hoeft dit mij niet te vertellen maar de Bijbel leert ons daar zoveel over.
  Als je er verder ( of iemand anders ) over wilt reageren dan gaan we op het geloofs forum verder.
  Shalom
  Anna

 2. De een schrijft dit en de ander schrijft datMaar zou God er niet van weten?Lees Joël 2

 3. Dit artikel klopt en het is de gruwelijke waarheid !!! .
  China zal niet /nooit eerder rusten dan dat ze de hele wereld heerschappijen handen hebben.
  En dit gaat he aardig “ voor de wind”
  De CCP heeft geen geweten, is bikkelhard, en gaat door met hun wereld wijde triomftocht !!

  China heeft in Nedrland ook al vaste grond onder de voeten.
  In Tilburg is een groot trein station dat het eindpunt is van een van de “ nieuwe zijde routes”
  Per trein kan men rechtstreeks van Tilburg naar China!!
  Kijk a.s. Zondag avond op Ned 2 20.30 uur. naar Ruben Terlouw! ( en kijk de vorige uitzendingen terug !)
  Hij geeft exact aan wat er aan de hand is zonder een oordeel te formuleren.

  Het is / was ook niet verwonderlijk dat het Corona virus in Europa……. in Italië begon.
  De hele textiel industrie van Noord Italië is overgenomen door Chinezen.
  De contacten waren/ zijn heel frequent.

  China is bezig met een wereld wijde zeer gevaarlijk expansie die niet meer te stoppen is.
  Alles wordt nagemaakt en of opgekocht terwijl in het moederland grote armoede en natuur plagen zijn, mislukte oogst overstromingen enz. maar alles moet wijken voor HET GROTE DOEL “ wereld overheersing door China”
  Zeker nu met Biden aan het bewind heeft China geen tegengas meer uit Amerika.
  Het is een uiterst gevaarlijke situatie!
  Europa inclusief Nederland is veel te soft voor dit soort keiharde communisten !
  Het gevaar komt uit het oosten!!

  De schepping zo manipuleren, en nog wel de kroon op de schepping, de mens, zo vernietigen, is godloos,
  En de Schepper van alle dingen zal dit niet ongestraft laten.
  Dit kan wel even duren want “ Gods klok “ daar hebben we geen inzicht in maar het heeft ons wel iets te zeggen, we zijn gewaarschuwd, pas op laat je er niet mee in !

 4. Benieuwd wat er gebeurt , als de “supersoldaat” doorkrijgt dat zijn maker niet zo super is !

 5. @ Ron Swart: 10:22 am. Inderdaad, deze duivelse opzet is al eeuwen gepland, en wordt nu uitgerold.

 6. Arts Vernon Coleman legt in een emotionele video uit waarom artsen en verpleegkundigen die het coronavaccin toedienen, berecht zullen worden als oorlogsmisdadigers. De huisarts in ruste zat niet stil. Hij schreef meer dan 100 boeken waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht en laat zich het afgelopen jaar onder meer zeer kritisch uit over het coronabeleid. Zo kritisch dat hij YouTube moest verruilen voor alternatieve videosites. Zijn nieuwste video gaat over het coronavaccin. Coleman stelt dat dit geen vaccin is, maar gentherapie. En een aanzienlijk deel van de medische en wetenschappelijke gemeenschap is hetzelfde standpunt toegedaan, zegt hij. “Ik ga nog liever dood dan dat ik dat spul in mijn lichaam laat spuiten.”

  https://zpoyxazwwvrfh2kovy6vhskc7q–brandnewtube-com.translate.goog/@DrVernonColeman

 7. Veel mensen klagen steen en been maar waar is deze waanzin dan begonnen voor het Westen?
  En vaak hoor je de z.g. Illuminatie of beter de Vrije Metzelaaren of freemasonsik vond in een antiquariaat het Nederlandse handboek.
  De tekening geeft MINERVA weer of de Griekse Athena maar kijk eens op google of duckduckgo naar deze zoekopdracht.
  Freemasons ceiling pictures lodge London (afbeeldingen) dan weet je waar het kwaad is begonnen zij schreven het handboek voor de Nederlanden en de gevluchte Fransen.
  De waarheid is niet altijd wat we willen of verwachten en kan verborgen worden maar niet verandert gelukkig.
  Ook word vaak Soros en Rockenfeller of Rothschild genoemd zijn het moslims dan?

 8. Vier mensen overleden in Limburg na coronavaccin.
  Iedere keer opnieuw herhaalt zich hetzelfde patroon en in plaats van dat er wordt ingegrepen gaat het vaccineren onverminderd door.

  Er is een bepaalde locatie waar veel kwetsbare ouderen wonen en daar is niets aan de hand, totdat men begint met vaccineren.
  https://niburu.co/binnenland/16000-vier-mensen-overleden-in-limburg-na-coronavaccin
  Wereldwijde genocide, zoals Bill Gates en zijn collaborateurs dat wensen.

 9. Schokkend klokkenluidersbericht: doden na vaccinatie in tehuis Berlijn.
  Volgens de klokkenluider verliep het vaccinatieproces allesbehalve humaan: een bewoner die zich tegen de vaccinatie verzette, werd vastgehouden door verpleegsters en gedwongen gevaccineerd. Er waren bovendien soldaten aanwezig die de ouderen – die de oorlog hebben meegemaakt – intimideerden.
  https://www.ninefornews.nl/schokkend-klokkenluidersbericht-doden-na-vaccinatie-in-tehuis-berlijn/

 10. De globalisten die uit zijn op een dictatoriale wereldregering borduren voort op een in plm. 1776 opgesteld plan van een hoogleraar recht in Ingolstadt Adam Weishaupt en de Rothschild-familie. De illuminati is in een vroeg stadium de vrijmetselaarsloges (vanaf de 30ste graad) gaan infiltreren met hun sinistere plannen. De Franse revolutie komt uit hun koker, net als de Russische revolutie. In de tweede helft van de 19de eeuw zijn lieden als de Brit Rhodes erbij betrokken geraakt.
  De opkomst van China past heel goed in dit plan, omdat heel veel productie van de VS en (WEST-)Europa naar china is verdwenen. Het doel is het structureel ondermijnen van de samenleving en de Rush belt in staten als Indiana, Pennsylvania en Virginia is daar een wrang voorbeeld van. Omdat veel laaggeschoold werk is verdwenen is voor veel mensen de bestaanszekerheid weggevallen met enorme sociale problemen tot gevolg; enorme drank- en drugsverslaving + een opvallend hoog aantal zelfmoorden.
  Opperglobalist David Rockefeller (2015 – 2017) kwam graag en veel op bezoek in het China van – massamoordenaar – Mao Zedong (1893 – 1976). Rockefeller noemde de Chinese revolutie van 1949 het grootste sociale experiment ooit. In die tijd is de Chinese overheid samen met de globalisten begonnen het land gereed te maken om t.z.t. als werkplaats van de wereld te fungeren.
  Rockefeller was betrokken bij de Bilderberg-conferentie (1954) en zijn eigen creatie de Trilateral Commission (1974, met drie 6’en in het logo), is een hofleverancier van ministers vanaf het presidentschap van Carter (1977 – 1981).

 11. En zo weten we dat wij mensen niets anders kunnen doen dan bidden. Als je nu nog niet ziet dat een wereld zonder de redding van Jezus/God tot een hel wordt, ben je blind. Dat bedoel ik niet beledigend, maar als een uitnodiging: zoek Hem, en je zult Hem vinden… je enige redding.

 12. @ erik

  Dan heb ik slecht nieuws voor je wanneer je gelovig bent .
  Aan het eind van de grote verdrukking zullen allen die in Christus gestorven zijn samen met hem nog één maal terug naar de aarde moeten om getuige te zijn van de ondergang van satan .

 13. De afbeelding is m.i. niet grappig omdat er zo ongeveer twee miljoen dode Duitsers in de voornamelijk Russische aarde liggen .
  Dat was Jan- L , die op moest komen voor zijn nummer , bij weigering werd je zelf en je familie vermoord .
  Stalin liet in de afgelegen Russische bossen al begin jaren ’30 langdurige in daar gebouwde geheime testcentra pogingen doen een supersoldaat te kweken voor de komende oorlog .
  De Doktoren mengden apen met mensen ( in alle variaties ) maar hadden nog niet de extreme technieken van onze tijd .
  In de jaren ’50 ging vooral Amerika los met zieke experimenten voor de bouw van een supersoldaat .
  Sommigen beweren dat ze aliëns en mensen gekruist hebben , al geloof je daar niet in was het wel vreemd dat Obama rondliep met een beveiliger die af en toe groene schubben en immer een onmenselijk gezicht had .
  Redeneer voor jezelf hoeveel tijd ze gehad hebben om hun doeleinden te realiseren .
  China is geen uitzondering , overigens begrijp ik na het zien van hun hell-marches niet waarom ze een betere soldaat willen hebben ; de huidige soldaten zijn extreem fit , zeer fanatiek , nationalistisch , bizar goed opgeleid , ze hebben er 200 miljoen van en elke soldaat zou zich in Europa martial-arts instructeur kunnen noemen .
  Professoren Morele Ethiek kennen ze daar niet , in Europa bestaan ze wel maar hier hoor je ze niet wat volgens mij véél erger is .

 14. Ik wil daar even de kanttekening bij plaatsen dat niet bekend is hoe ver de VS met zulk soort zaken is in hun black projects. Daar komt bij dat Patrick Wood ook al aangaf dat de hjele technocratische samenleving zoals China die nu kent, niet mogelijk geweest was zonder Amerikaanse know-how. In feite heeft het Amerikaanse bedrijfsleven de kennis en de middelen geleverd.

 15. Le Terminateur tegen Bruce Turbolee
  Wie wint er wel, wie wint er nie
  De één een half varken, de ander half aap
  En vol met software hun plastic raap

  Ze vechten als beesten, logischerwijs
  ’t Zijn tenslotte geen mensen en ze zijn niet wijs
  Een soort Toy Story maar dan in het echt
  Wie er mee spelen, díe zijn pas slecht!

  Zielige wezens, de plastic dwazen
  Zieliger nog hun dwaze bazen
  Ze denken te winnen en te zijn geslaagd
  Uiteindelijk worden ze weggevaagd

 16. Vrijheid is ook: Het recht om te weigeren mee te doen aan immorele daden van de overheid en er openlijk bezwaren tegen te uiten. In China bestaat zulk recht niet: Zie b.v. hoe Hongkong zulke vrijheden verliest (het begon met het arresteren van boekverkopers die ‘ongewenste’ boeken,
  = ongewenste informatie, zouden verkopen).
  Zó belangrijk is vrijheid. Het wordt in het westen veel al te gemakkelijk voorgesteld als een louter egocentrisch “alles moet kunnen”.

 17. @erik,

  De toekomst is iid ongewis. De wereld wordt nooit meer als voorheen, aldus o.a Rutte en de WHO.
  Dus leef ik zoveel mogelijk in het hier en nu.
  En geniet dagelijks bewust van het kleine geluk.
  Wat ik in ieder geval NOOIT zal nemen is een mRNA-vaccin!!

  Wereldwijd zitten wij in hetzelfde corona-schip.
  Verder zie ik het allemaal wel en maak er zolang het kan, het beste van.
  Waarbij de Schepper en Jezus voor mij, de enige autoriteiten zijn.

  En ja, ook ik zou na mijn dood absoluut niet terug willen keren zolang de satanische elite tezamen met Lucifer de aarde grotendeels regeert.
  Die keuze van terugkeer laat ik dan volstrekt aan mij voorbijgaan!

 18. De EU stroomt massaal vol met, laat ik het netjes zeggen, ongeletterden. Precies het tegenovergestelde van wat China probeert te bereiken.

 19. Als je zorgvuldig Henoch leest, en het boek jubilee n..kom je erachter dat het dna van de mensen niet meer klopte. Veranderd door de gevallen engelen.. Zelfs bij diren was het niet ok. Kun je dan ook je afvragen of de dinosaurussen wel bij de originele schepping hoorden. Daarom ook de zondvloed. Weer een zuivere groep. Toch volgens Mozes..verkeerde groepen…de Anakin, koning zog, Goliath en broers..
  Men zoekt nu naar het gen wat van de mens een reus maakt, of hem een levenduur geeft van Methusalem. Want ook dat schrijft Mozes: zijn jaren zullen 120zijn.
  Als we nu mensen met een lange levensduur kunnen maken, hebben we ook weer de mentaliteit te pakken van voor de zondvloed.
  Dasrin zit het gevaar…

 20. Erik,

  moed, man !

  Er zal een bazuingeschal overal ter wereld klinken en Jezus komt zijn Restkerk ophalen, de doden komen eerst wel uit hun graven …Heb geduld en véééél moed ! 😉

 21. @ erik,
  Erg triest om te lezen maar begrijpen kan ik u wel zelfs heel goed.
  Ben net wat jonger en heb COPD maar denk aan mijn kind en kleinkind en probeer hun goede info mee te geven.
  Ook veel jongeren hebben deze gevoelens hoor en lees ik vaak.
  Maar met goed onderbouwde informatie moeten en kunnen we de juiste mensen bereiken tot verandering van het systeem en onrecht.
  Zonder geweld lijkt de oplossing steeds duidelijker als je het geweld ook hier bij ons ziet tegen de staat en politie begrijp je iets.
  Dat we leven in een maatschappij dat klaar en getraind is om met geweld terug te slaan met de wet als extra tegen ons.
  Denk aan de ME en voetbal rellen gewoon geworden met steeds betere bewapening en kleding tegen de hooligans.
  Met rede is de kans groter dat er nagedacht word over onze gezamenlijke toekomst ook hun hebben kinderen of kleinkinderen.
  Daar moet de opening zitten twijfel over hun eigen wereld en oplossing tegen de bevolking.
  Zolang er nog mensen ook aan de knoppen zitten is er hoop als in geautomatiseerde wereld AI en of robots heersen is er geen mededogen of gezamenlijke toekomst meer.
  Je kunt demonstreren tegen kernwapens zo als we hier gedaan hebben zonder resultaat of mensen leren niet op de knop te drukken dan win je meer.
  Maar het ziet er niet goed uit maar dat is een reden om beter je best te doen zelfs onze burgemeester stuur ik veel info.
  Misschien word het in de spam folder geplaatst maar beter als niets doen of opgeven.

 22. Het enige probleem is dat die aangepaste mensachtige niet vruchtbaar zijn. Die ook nog eens eerder dood gaan. Dan komt er van zelf een te kort aan mensen, om ermee te kunnen experimenteren. Dit fenomeen wordt eigenlijk al eeuwen gedaan, door leiders die denken dat zij alles kunnen maken, hoe zij de natuur denken te evenaarde en zelfs beter te maken in hun zienswijze. Ze gaan gemakshalve voorbij, dat ieder mens iets anders functioneert. Waar de 1 er goed op reageert, zal bij een andere weer rampzalig zijn. Deze mensen die dat werk doen, denken veelal dat zij goed werk afleveren. Maar dringt niet tot hen door, dat door hen de mensheid op zich uiteindelijk ten gronde wordt gericht. Dat zagen we ook in het Nazi Duitsland met die menselijke experimenten, zij beschouwen de proefpersonen niet als mens, maar als een project. Daar speelt het beloningsfactor een grote rol in. Want ook hier speelt het heers en verdeel spel. Stel dat jij er bezwaar tegen hebt, nou er staan tientallen andere te trappelen om het wel willen te doen en er rijk voor beloont voor worden. Dat zien we nu ook terug met artsen, die nu massaal meewerken aan het vaccinatiebeleid. Omdat zij er extra rijkelijk voor worden beloont. Zouden de medewerkers niet rijkelijk voor beloont worden, dan is er in een keer geen enkele meer die zich geroepen voelt, om deze krankzinnige projecten te willen doen. Dat beloningsprincipe zien we in alle maatschappijen terug keren, wat we als iets heel normaals zijn gaan zien. Maar de andere kant is wanneer er uit overheidswegen dwang achter zit om bepaalde dingen wel of juist niet te doen, dan komen de meest corrupte mensen boven drijven die geen enkele moraal hebben en enkel en alleen aan zich zelf denken. Dat soort mensen zien we terug in hoge posities waar macht aan hun functie verbonden is.

 23. China gebruikt de big-tech globalisten van het westen om zijn eigen Tianxia programma te verwezenlijken, namelijk dat de hele wereld omgetoverd gaat worden tot 1 groot China!
  Zo kolonialiseren de wereld in ram tempo, ze kopen alle infrastructuur, energie productie en landbouw op die ze maar kunnen krijgen en ze stellen hun land open voor alle productie lijnen en ontwikkeling van Tech waarin Bio-tech!
  Feitelijk steunen en faciliteren ze de westerse globalisten in hun plannen met als doel hun eigen Chinese nominatie en controle over de hele wereld te vergroten!
  Build back better en Great reset, wie gaat dit doen? China!!

 24. Als Covid19 al een biologisch wapen is dat China op de wereld heeft losgelaten, dan was het echt geen killer virus. Eerder was het om de rest van de wereld economisch te onrwrichten en juist dat is door het gebrek aan competentie bij de rest can de regeringen in de westersecwereld een uiterst geslaagd biologisch wapen nag worden genoemd.
  Iets dat met beide handen door die regeringen is aangegrepen om een lang gekoesterde wens te kunnen vervullen: absolute heerschappij.

 25. Een herhaling van Genesis 6.
  Jezus refereert hiernaar: Want zoals het was in de dagen van Noach, zo zal de komst van de Zoon des mensen zijn (Matt.24:37).

  @Willy, ik wil niet de schoolmeester uithangen, maar je gebruikt telkens “m’n”.
  Dit is een bezittelijk voornaamwoord, voorbeeld: m’n fiets. Dat komt van mijn fiets.
  Ook schrijf je vaak “is” als je “eens” bedoelt. Het maakt je reacties soms moeilijk leesbaar.

 26. Ik ben nu 58 jaar, of ik er 68 wordt, daar ben ik momenteel al lang niet meer zeker van.
  Ze zeggen wel eens, je komt terug, als je sterft.
  Ik kan je zeggen met mijn hand op mijn hart, geef mijn portie maar aan de kat.
  In deze wereld die er aan komt, wil ik echt niet meer leven !!!

 27. Ook in ons land is dit beschreven en helemaal uitgelegd tot de samensmelting aan toe.
  En de sex robots komen aan bod tot kinder sex robots aan toe?
  Met de mededeling dat ook onze wet geen antwoord heeft op deze creaties?
  En nog zoveel meer info dat het pijn gaat doen.
  Als je dit goed leest snap je tevens onze rol in het plan bedacht door gedrukt zonder enige inspraak dat is het punt.
  En voor niemand van ons is er een weg terug of uit deze ellende voor de natuur en ons.
  Overal-Robots-Rathenau.pdf
  https://isvw.nl/wp-content/uploads/2014/03/Overal-Robots-Rathenau.pdf
  We zijn zo slim geweest om China het vieze werk te laten doen.
  Zelfs onze Noud Wellink oude bank baas is daar heen gegaan voor de Chinese bank te gaan werken?
  En klagen overChina is dom onze medicijnen komen daar vandaan.
  En kijk een onder je E indentifier die van ons komt uit?
  Ik heb nog een artikel geschreven over de Rothschilds die hebben China gemaakt met de V.O.C. en de hulp van Opium.
  Heb de gegevens indien gewenst.

 28. Vanmorgen in mijn mailbox:
  Corona covid-19 Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is eigendom van Glaxo!
  Die toevallig eigenaar is van Pfizer! (degene die het vaccin produceert!)
  Wat toevallig wordt beheerd door Black Rock financiën.
  Die toevallig de financiën beheert van het Open Foundation Bedrijf (Soros Foundation!)
  Wat toevallig de Franse AXA dient! En laten deze toevallig de eigenaar zijn van het Duitse bedrijf Winterthur. Die toevallig op zijn beurt het Chinese laboratorium in Wuhan heeft gebouwd! Per ongeluk gekocht door de Duitse Allianz en Vanguard als aandeelhouder heeft.
  Een aandeelhouder van Black Rock die de centrale banken beheerst en beheert ongeveer één derde van het wereldwijde beleggingskapitaal.
  Wat overigens een grote aandeelhouder is van Microsoft, eigendom van Bill Gates die toevallig aandeelhouder is van PFIZER (dat het wonder vaccin verkoopt) en momenteel de eerste sponsor is van de WHO!
  God, wat een toeval …

 29. Geïnspireerd door de duivel zelf, worden deze dingen gewoon gedaan. Totaal los van God en gebod, komt het van kwaad tot erger. We zijn op weg, naar het rijk van “het Beest”, uit de Openbaring van Johannes.

 30. Nu al zijn er plannen om de mens half robot half mens te creëren voor reizen in de ruimte en naar Mars. De mens moet wel de aarde ontvluchten om ergens anders te gaan wonen, want de aarde en ook de zon zijn er niet voor eeuwig, de mens ook niet trouwens. Alle testen op mensen zijn gevaarlijk; M’n kan een monster creëren half mens half machine. Stamt de mens af van apen? Geen aap die het weet? Hoe is het leven begonnen? Op de oceaanbodem? Geen kat die het weet, en pas op ik heb een slimme kat!! Dus alles heeft te maken hoe we tegen het leven aankijken. En past God in dit plan? Neen, natuurlijk niet die heeft m’n allang dood verklaard. Shalom

 31. Ik geloof dit artikel 100%. Ze zijn krankzinnig daar. Die gekken daar bouwen een dam die 400 miljoen mensen bedreigd. Ik volg een paar kanalen op youtube die de drieklovendam in de gaten houden. Er wordt gespeculeerd dat deze op breken staat. Vreselijk voor de mensen daar maar… en hier stop ik maar wijselijk. Ik ga even uitwaaien in het bos. Ik voel de lente al een beetje.

Comments are closed.