Chinese klokkenluider: ‘In beslag genomen videotapes laten extreem seksueel misbruik minderjarige tieners door Hunter Biden zien’

—————————————————————————————————————————————–

Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?

—————————————————————————————————————————————–

De schandalen rond de familie Biden nemen almaar grotere vormen aan, nu een Chinese klokkenluider heeft onthuld dat de op de laptop en hard drives van Hunter Biden, die onlangs zijn overhandigd aan het Amerikaanse ministerie van Justitie en Rudy Giuliani, opnames staan waarop minderjarige tieners op extreme wijze seksueel worden misbruikt door Hunter Biden (foto, (1)). Ondertussen stellen de mainstream- en social media de afgelopen weken alles in het werk om al het schokkende nieuws over de Bidens te onderdrukken.

Het zoveelste Biden schandaal kwam aan het rollen toen de New York Post emails van Hunter Bidens harddrives in handen kreeg, waaruit onder meer bleek dat Hunter Biden in zijn ‘gekochte’ lobbypositie bij het Oekraïense gasbedrijf Burisma een ontmoeting regelde met zijn vader Joe, de toenmalige vicepresident. Aan deze onder de tafel gehouden belangenverstrengeling hielden de Bidens naar verluid vele miljoenen over.

Minder dan een jaar later dreigde Biden de Amerikaanse miljardenhulp aan Oekraïne te blokkeren, als de officier van justitie die onderzoek deed naar de corruptie bij Burisma, niet zou worden ontslagen. De vicepresident schepte daar later zelfs voor de camera over op. Burisma gaf op 6 oktober tijdens een rechtszaak toe de Bidens grote sommen smeergeld te hebben betaald.

Facebook en Twitter besloten het artikel onmiddellijk te censureren, en blokkeerden de accounts van de NY Post (3). Daarmee bevestigden de mainstream media en grote Tech giganten andermaal dat ze in één bed liggen met de Democraten en globalistische elite, die niets liever willen dan zo snel mogelijk van Donald Trump afkomen. Ze schrikken zelfs niet meer terug voor keiharde communistische censuur en desinformatie met hun zogenaamde ‘fact checkers’, die de bovenstaande aangetoonde feiten – nota bene deels uit de mond van Joe Biden zelf – meteen tot ‘nepnieuws’ verklaarden (4).

‘Extreem seksueel misbruik minderjarige tieners door Hunter Biden’

Bovenop het Oekraïne schandaal komt nu een potentieel nog veel groter schandaal boven water omtrent Hunter Biden. Eerst kreeg onderzoeksjournalist Peter Schweizer van Bevan Cooney, een voormalige zakenpartner van Hunter Biden, emails in handen waaruit blijkt dat Hunter en zijn collega’s hun contacten bij de regering Obama gebruikten om op illegale wijze invloed uit te oefenen op potentiële Chinese klanten en investeerders, inclusief geheime privé ontmoetingen met de toenmalige vicepresident. Biden en Cooney hadden samen met zakenpartner Devon Archer een frauduleus investeringsfonds opgezet, waar echter enkel Cooney voor werd veroordeeld.

Over machtsmisbruik en fraude halen inmiddels velen hun schouders op, maar seksueel misbruik van minderjarigen is een heel ander verhaal. Op zijn op legale wijze in beslag genomen laptop (2) zouden schokkende opnames staan van ernstig seksueel misbruik van diverse minderjarige Chinese tieners door Hunter Biden zelf.

Deze informatie is afkomstig van Mandarijnenchineestalige ‘Lude’s Broadcast’. Daar waar de Engelse ondertiteling rept over ‘seks tapes’ en ‘pedo tapes’, blijkt er (op 3:19) in het Mandarijn letterlijk over ‘seksueel misbruik’ te worden gesproken. Op 3:32 beschrijft Lude de opnames zelfs als ‘extreem misbruik’ van kinderen. Dit impliceert geweld en verkrachting, en bevestigt dat de minderjarige slachtoffers van Biden werden gedwongen:

Hier beschrijft Trumps advocaat Rudy Giuliani wat er onder andere op de videotapes staat (Brighteon video’s, waar veel van wat YouTube censureert op terecht komt, zijn helaas nog niet te embedden).

Waarom stuurden de Chinezen deze tapes naar Amerika?

De Chinezen hadden hiermee een krachtige middel in handen gehad om Joe Biden, als hij eenmaal president zou zijn, onder druk te zetten. Waarom stuurden ze dan kopieën van de tapes naar het Amerikaanse ministerie van Justitie, en naar de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi? (1) Was dat een duidelijk boodschap om aan te geven dat de eventuele president Biden zich ten aanzien van China niets zal kunnen permitteren? Of was het een tactische zet om Bidens toch al geringe kans om de verkiezingen op 3 november te winnen, helemaal weg te vagen?

Waarom zouden de Chinezen dat doen, gezien hun regelmatige ruzies met Donald Trump, als ze Biden volledig in hun macht zouden kunnen krijgen? Een mogelijke verklaring is dat ze weten dat Trump het verbaal weliswaar altijd hard speelt, maar de afgelopen 4 jaar heeft laten zien dat hij alles doet om een oorlog te vermijden. Hij is de eerste president sinds Jimmy Carter die niet ergens ter wereld een nieuw militair conflict begint. Het gaat Trump in de eerste plaats om handel en economie, en dat is nu juist ook de prioriteit van China. Trump spreekt de taal van China, en die begrijpen dat heel goed.

Dreigt een duo Harris-Clinton, en daarmee oorlog met Rusland en China?

China zou wel eens bang kunnen zijn dat de randseniele Biden – zoals wij ook al regelmatig hebben gesuggereerd – al vrij snel zal worden vervangen door zijn extreemlinkse ‘runner-up’ Kamala Harris, die vanwege haar radicale ideeën zelfs in haar eigen partij amper op steun kan rekenen. Bedenk hierbij dat er serieus gespeculeerd wordt dat er gesprekken worden gevoerd om ’the witch’ Hillary Clinton minister van Defensie te maken. Die zou dan bij het afserveren van Biden ook wel eens kunnen doorschuiven naar de post van vicepresident.

Met het duo Harris-Clinton in het Witte Huis dreigen de ergste nachtmerries die de wereld maar kan hebben waarheid te worden, want dan weten we vrijwel zeker waar het naartoe gaat: oorlog met Rusland èn met China. Zo’n oorlog zal zonder enige twijfel het einde betekenen van de Verenigde Staten en zijn vazallen in Europa. Want maakt u zich geen illusies: de Russen en Chinezen gaan NIET zitten afwachten totdat ze volledig omsingeld zijn door Amerikaanse marine- en luchtvloten, en hun landen in luttele minuten tijd met duizenden raketten kunnen worden vernietigd.

 

Xander


(1) Natural News
(2) Natural News
(3) Natural News
(4) Natural News

Zie ook o.a.:

07-10: Directeur Inlichtingendiensten VS: RussiaGate was complot van Hillary Clinton
01-10: Oekraïens gasbedrijf geeft in rechtbank toe Joe Biden smeergeld te hebben betaald’
30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)
19-01: Het echte Democratische complot: Hillary Clinton weer presidentskandidaat maken

2019:

14-11: (/ Niet Trump, maar Biden en Obama zouden moeten onderzocht vanwege chanteren Oekraïne)
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
10-10: Joe Biden kreeg bijna miljoen van Oekraïens gasbedrijf waar zijn zoon in bestuur zat
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp (/ Nog een aanwijzing: Joe Bidens zoon werd in 2014 lid van bestuur van grootste Oekraïense gasproducent)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. Het hoort misschien heel raar, maar met de beschaving zijn ook de oorlogen begonnen.

 2. Kijk niet links;kijk niet rechts,maar kijk omhoog en kijk vooruit. en ga!!Dan zeg je :Ja!

 3. Raar dat het naar een polieke kleur is gestuurd de democraten. Dit hoort neutraal te zijn en neutraal behandeld te worden. Het zegt ook weer alles over de mentaliteit van de Biden familie. Maar nog beroerder is het voor Xi die dus heel bewust vanuit de CPC kennelijk een trap heeft gezet met schending van de mensenrechten. De CPC is trouwens opgericht door Henk Sneevliet en Henk Sneevliet was ook de stuwende kracht achter Mao. Henk Sneelviet had als bijnaam in China Marin (in het Chinees 马林) Dit is een verwijzing naar zn komaf en dat is San Marino een klein micro staatje in Italie waar het marxisme werd aangestuurd, het communisme over de wereld werd uitgekotst waar we nu nog steeds mee te maken hebben. Nu heet het links.

 4. Trump is helaas ook onderdeel van het spel. Hij moet de tegenstrijdigheden ontlokken zodat het lijkt alsof er 2 kampen zijn. Die komen er ook, en dat is ook de bedoeling. Naderhand zal de Illuminati Trump bedanken dat hij iederen tegen elkaar heeft opgezet en zal hij lachend met Clinton en Biden kijken hoe wij elkaar afmaken middels oorlogen en rampen, die hun allemaal veroorzaakt hebben. Wordt hij zgn gedood om mensen nog bozer te maken, dan zal het georkestreert zijn en hjj verder leven ergens anders. Het is groot spel waar ze allemaal een poppetje zijn met ieder zijn eigen opdracht.

 5. @Gied,
  Alles is theater. De wereld is een schouwspel.
  Klinkt beter in Duits, maar dan moet ik het vertalen van mod.

 6. @Anna, ergens vreemd dat Trump al niet onder de zoden ligt door “ongeval” of
  kogel. ( kennedy ) maar kan goed zijn dat deze situatie te heikel is om dat uit te
  voeren. Toch heb ik mijn wantrouwen in alles wat van uit de verenigde staten van
  amerika komt. Ook de huidige president vertrouw ik niet. Ik verdenk de usa van
  het meeste wat er achter het wereld toneel speelt. China ruikt ook kansen zeer
  zeker, maar de wereld macht positie is een strijdpunt, waar usa al lange tijd de baas
  in was. Het is voor mij een en al toneel spel. Mijn mening tot nu toe

 7. eerst zien dan geloven.

  Of geloven we nu wel alles wat wordt gezegd zonder het bewijs gezien te hebben?

 8. De Nederlandse overheid is geradicaliseerd – CODE ROOD!
  Het loopt uit de hand met de Nederlandse overheid. Wij kondigen nu in het volksbelang Code Rood af, waar het al 200 jaar Code Oranje was. Het is nu extra oppassen geblazen. Het wordt gevaarlijk, niet in het minst omdat de overheid zonder enig natuurlijk gezag misbruik maakt van een zichzelf toegeëigend geweldsmonopolie.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/18/de-nederlandse-overheid-is-geradicaliseerd-code-rood/#more-12743

 9. Ik wil even stil blijven staan bij Rudy Giuliani (1944). Tussen 1994 en 2001 was hij burgemeester van New York. Tijdens de aanslagen op 9/11 had hij vanuit de 23ste verdieping van WTC7 leiding moeten geven aan de reddingsoperaties. Hij was niet op z’n post en na het instorten van WTC1 + WTC2 verklaarde hij dat WTC7 binnen afzienbare tijd zou volgen, hetgeen binnen 7 uur gebeurde. De commandobunker in WTC7 was een paar jaar voordien voor ettelijke miljoenen verspijkerd inclusief glas dat een orkaan kan weerstaan, een eigen energievoorziening en een aanval met atoomwapens zou geen probleem opleveren.
  Vader & zoon Bush, gouverneur George Pataki van New York, Bill & Hillary Clinton, de Rockefellers, de Rothschilds en WTC-eigenaar Larry Silverstein waren allemaal op de hoogte van de aanslagen. Nicholas Rockefeller (neef van oppercabalist David) heeft ongeveer elf maanden voor 9/11 aan filmregisseur en -producer Aaron Russo (1943 – 2007) het scenario voor 9/11 uit de doeken gedaan. En de daaruit voortvloeiende War on Terror met als gevolg het destabiliseren van het Midden-Oosten inclusief invasies in Afghanistan en Irak. Ook het wereldwijd chippen van de gehele wereldbevolking m.b.v. RFID-chips is onderdeel van het plan van de cabal/NWO/Agenda 2030/Novus Ordo Seclorum om van de wereld een groot digitaal concentratiekamp te maken.
  Kom ik terug op Giuliani. Hij wordt Trumps pitbull genoemd en misschien is hij voor Trump een handige pion.

 10. Wie wil nu een oorlog met China? Of een oorlog met Rusland ? Of de democraten het willen, ze zoeken wel altijd problemen met Poetin, omdat m’n nog altijd er van overtuigd is dat Mevr. Clinton door de Russen de verkiezingen heeft verloren, je moet je frustratie ergens kwijt denk ik dan!!! Shalom

 11. Anna 12.02
  Geweldig geschreven stuk. Wat een kennis van zaken. Menig ‘Amerika deskundige’ zou hier wat van kunnen leren.

 12. @PJ – Wellicht (net als ik) achter een VPN? Dat vinden zowel Google als You Tube en Faeceshoek niet leuk! iets met ons niet kunnen manipuleren en volgen.

  Mooi artikel weer, dat bewijst dat de auteur ook een abonnementje heeft op zo’n Chinees IPTV dingetje om dagelijks Tucker Carlson, Sean Hannity en Laura Ingraham te kunnen kijken op ons aller FoxNews Channel. Vergeet ook niet op zondagavond (nacht op maandag) Steve Hilton te kijken. Positive Populism, Pro America and Pro Worker etc etc. Het beste medicijn tegen het lock down syndroom.

 13. Mensen moeten eens gaan beseffen wie onze machthebbers zijn en wat voor een smerigheid zij uithalen. Daarna nog maar eens nadenken over op wie wij stemmen en aan wie wij macht geven.

 14. Als Joe Biden gekozen wordt tot president dan “ begint “ America met een door en door CORRUPTE president.

  En De hele voormalige regering Obama is van deze schandalige praktijken op de hoogte.
  En was en is net zo corrupt als Biden.
  Het westen heeft nooit begrepen hoe de “ publieks lieveling “ Obama de boel heeft belazerd,bedrogen, gelogen, en corrupt zijn eigen zakken heeft gevuld door het president schap. ‼️
  De afgelopen regering onder Obama was er een van Pappen en nathouden en waar het mogelijk was je eigen pocket met money verrijken. ❗️
  Daar heeft Biden ook driftig aan mee gedaan door zijn eigen zoon Hunter.
  Zowel in Rusland als in China en in de Ukraine ❗️

  De democratische partij heeft de “ half seniele “ Joe Biden naar voren geschoven als presidents kandidaat, omdat Hij ook in het “ complot zat/ zit “ en hij door de democratische party is te manipuleren.❗️
  Hij is de “Puppet” van de Democraten.
  De Democraten hebben nu iemand nodig die deze schandalen weer kan toedekken.
  De Democraten zijn / waren doodsbang dat dit schandaal aan het licht zou komen, want dan volgen er onderzoeken, deze zijn nu inmiddels / ongeveer klaar en daarna zullen er arrestaties en veroordelingen volgen. Onder André door de nieuwe aangestelde rechter. ( een geweldige vrouw in haar antwoorden tijdens de verhoren ❗️)

  De boef Obama wist overal van ; want vlak voor zijn vertrek uit het Witte Huis heeft hij om
  “ diplomatieke onschendbaarheid “ gevraagd en niet gekregen.❗️

  Waarom nu pas dit naar buiten komt: omdat al vanaf de vorige Trump campagne in Mei 2016 Hilary Clinton, de Britse spion Christoffer Steel de opdracht had gegeven die ook hiervoor door haar betaald werd voor “ zijn vuile werk” om Trump te bespioneren en te zeggen dat hij met Rusland samenspande.
  De zogenaamde Russia Hoax.
  Dit al voor Trump zijn verkiezing. Vanaf mei 2016❗️

  Toen Trump toch tegen alle verwachtingen in gekozen werd is dit NOOIT door de Democraten geaccepteerd en hebben ze de ene beschuldiging na de andere tegen Trump ingebracht , zelfs tot een ( mislukte ) afzettingsprocedure toe.❗️
  Niets lukte terwijl hun woede en afgunst alleen maar. groter werd.❗️

  Nu alle mogelijke “ wapens” om Trump te blokkeren Zijn mislukt en dit Democraten uit handen zijn geslagen, is William Barr: de minister van justitie met hulp van Durham : een onderzoeks rechter begonnen aan een onderzoek naar de vorige regering. En ook de FBI en de CIA die ook het complot zitten worden onderzocht. ( Comey en Brennan )
  Dit onderzoek is nu bijna klaar en liever wilden ze dit voor de verkiezingen niet bekend maken maar omdat nu de laptop Hunter Biden Is gerepareerd door een “ patriot” komen onderdelen hiervan op straat te liggen.
  De “ echte grote politieke schandalen moeten nog komen. “

  Het is nog maar een zeer miniem stukje van de grote corrupte puzzel.
  De komende tijd zal er nog veel meer naar buiten komen.

  Het is nu zaak dat Trump herkozen wordt anders gaat dit allemaal met een “ nieuwe administratie “ de DOOFPOT in.
  De democratische party heeft daar wel voor gezorgd met Biden kunnen ze precies doen en laten wat ze willen.

  Nu komt daar dus China bij.
  In de MSM lees ik dat China evenals Rusland juist op de hand is van Biden dus kan ik het nog niet goed plaatsen.
  Rusland kan ik nog begrijpen maar China …..?
  De tijd zal het leren.
  China is op een openlijke manier de hele wereld aan het “ opkopen” met havens en de spoorlijn van Shanghai tot Bremen
  deze functioneert al. In 40 dagen vanuit China naar Bremen❗️
  De nieuwe “ zijderoute” van de week schreef ik over “ de koningen van het oosten “ nou ze komen eraan!!❗️
  President Trump wil de handel “ eerlijker “ maken en ervoor zorgen dat bedrijfsgegevens niet in Chineesche handen komt.
  Het westen begint dit nu een beetje te begrijpen.
  Denk aan beveiliging van defensie met alle computers. En hoogwaardige technieken.
  En energie voorzieningen als dat in chineesche handen valt……

  Het worden spannende verkiezingen.
  Persoonlijk hoop ik dat Trump ondanks zijn tekorten op het gebied van sociale vaardigheden herkozen wordt.
  Dan kan hij nu eens ECHT Regeren.
  Hij is continu gehinderd tot nu toe.

  Ik weet dat er EEN is die de hele wereld regeert. En daar vertrouw ik op.
  Dat willen mensen wel graag gaan doen maar dat wordt nog een poosje uitgesteld. ( de NWO! )
  Ondertussen hebben we met dit corrupte zootje te dealen.
  Ik vraag ; God bless America❗️
  Shalom en een goede zondag.
  Anna

 15. Xander bedankt volg je al Jaren . Ben het niet met alles eens , hoeft ook niet, Maar Top de recherche die jij doet. Je probeert oprecht eerlijk dingen aan het daglicht te brengen daar gaat het om. Bedankt gaat heel veel tijd in zitten.👍🙏💙

 16. Dat is een snelle reactie op de als reactie gestuurde tip hierover.
  (Bye bye Joe, bye bye Bill (close ally en mede-blackmailer van J. Epstein …..)
  Toen die werd verstuurd stond het NNkijkcijfer op 210, nu ruim 2600 ….

  Er valt niets meer te verhullen.

  De maanden geleden voorspelde instorting van het nwo kaartenhuis is in een stroomversnelling geraakt:
  en daar laten we geen traan om.

 17. En u gelooft de Chinezen? Het laatste cadeau uit China was covid dat ontstond als gevolg van de schadelijke levenswijze van de Chinees, net als eerder de Pest, de Griep en tal van andere pandemieën.
  Natuurlijk heeft de Chinees liever Trump, dat verzwakt Amerika en weekt de Europese bondgenoten los. Bij herverkiezing van Trump leven we in Eurazië.
  Overigens wil YouTube het filmpje niet laten zien, er verschijnt dit (Engels):

  About this page
  Our systems have detected unusual traffic from your computer network. This page checks to see if it’s really you sending the requests, and not a robot. Why did this happen?
  IP address: 51.195.150.144
  Time: 2020-10-17T19:44:26Z
  URL: https://www.youtube.com/embed/8bXgULtz6cI?feature=oembed

  De Captcha drie maal gedaan, komt gewoon terug.

Comments are closed.