‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’

De door-en-door corrupte ‘creepy’ Joe Biden, de hoop van progressief Amerika (en Europa). (Afbeelding: Getty Images (4)).

—————————————————————————————————————————————-

Hoofdadvocaat zelfde als van eerste klokkenluider, werkte voor Hillary Clinton en Chuck Schumer, doneerde aan campagne Joe Biden

—————————————————————————————————————————————-

Hoewel uit het volledige transcript van Trumps gesprek met zijn Oekraïense collega Zelensky ondubbelzinnig duidelijk werd dat er nergens druk werd uitgeoefend, en de zoon van Joe Biden enkel ter sprake kwam in verband met een jarenlang Oekraïens corruptieonderzoek, hebben de ‘Deep State’ en Democraten plotseling een tweede ‘klokkenluider’ uit de hoge hoed getoverd. Volgens analisten wordt dat enkel gedaan om de aandacht af te leiden van het feit dat niet Trump, maar juist de Democratische presidentskandidaat Joe Biden zich aan corruptie schuldig maakte doordat zijn zoon bestuurslid werd van een groot Oekraïense energiebedrijf, en Biden als vicepresident dreigde om het land miljardenleningen te onthouden. Daar kan ‘creepy’ Biden tot 5 jaar gevangenisstraf en een boete van $ 100.000,- voor krijgen – tenzij hij president wordt.

De tweede ‘klokkenluider’ heeft dezelfde advocaten als de eerste. Het is niet bekend of deze tweede persoon eveneens een CIA medewerker en geregistreerde Democraat is. Hoofdadvocaat Andrew Bakaj werkte voor topdemocraten Hillary Clinton en Chuck Schumer, en doneerde aan de campagne van Joe Biden.

Media herhalen leugens over telefoongesprek

ABC News en andere Westerse media herhalen vandaag de leugen van de Democraten dat Trump de Oekraïense president vroeg hem een ‘gunst’ te verlenen door een onderzoek naar de Bidens te openen. Leugen, omdat de ‘gunst’ enkel sloeg op de missende server van het Democratische Congres (DNC) en het door de Democraten ingeschakelde bedrijf Crowdstrike dat deze server heeft geanalyseerd. De naam ‘Biden’ viel pas 300 woorden later in het gesprek en had niets met deze ‘gunst’ te maken, maar enkel met een al heel lang aan de gang zijnd Oekraïens corruptie onderzoek.

Zelfs de Wall Street Journal durfde –om nog enigszins geloofwaardig te blijven- de ‘gunst’ niet aan Trumps –voor deze kwestie volkomen normale- opmerking over Biden te koppelen.

Waar dit dus op lijkt? ‘Kavanaugh 2.0’, de Democraten die destijds de ene na de andere valse getuige op het toneel zetten om te voorkomen dat Trumps conservatieve kandidaat tot het Hooggerechtshof werd benoemd. Wat ondanks de enorme hype die ook de Nederlandse media ervan maakten mislukte, omdat van al deze getuigenissen niets waar bleek te zijn. (1)

‘Ieder ander dan Joe Biden zou nu in gevangenis zitten’

Topeconoom Martin Armstrong wijst op het vastgestelde feit dat het juist Joe Biden is die de anti-corruptieregels van het FCPA heeft overtreden door zijn positie als vicepresident te misbruiken om zijn zoon een toppositie bij een van de grootste Oekraïense energiebedrijven te (laten) geven. Daar staat een gevangenisstraf van maximaal 5 jaar en een boete van tot $ 100.000,- op.

‘Natuurlijk gaat Biden beweren dat hij dat nooit heeft gevraagd, maar zijn zoon werd wel degelijk aangenomen omdat men wist dat dit hen toegang zou geven tot zijn vader’ (die later openlijk opschepte dat hij Oekraïne had gechanteerd door te dreigen een miljardenlening te blokkeren als de officier van Justitie die onderzoek naar het bedrijf van zijn zoon deed niet werd ontslagen).

‘Als zijn zoon dit had gedaan, en zijn vader was directeur van een bedrijf geweest, dat zat Biden nu in de gevangenis. Dit is niet anders dan met de Clinton Foundation. Saudi Arabië gaf zelfs donaties totdat ze de verkiezingen verloor, en toen stopten de donaties. Die waren duidelijk bedoeld om invloed te ‘kopen’. Bidens zoon werd om dezelfde reden aangenomen.’

‘In de private sector redt je het niet met de bewering dat niet jij, maar je zoon het aanbod deed. Ze zouden het nog steeds een samenzwering noemen. De jury zou je schuldig vinden, en dan hang je. Maar voor politici werkt het goed om spelletjes te spelen met de statuten.’

Tegenzet op tegenzet tijdens ‘CIA coup’ tegen Trump

De tweede ‘klokkenluider’ kan tevens een tegenzet zijn op Trumps besluit om de National Security Council in te krimpen en daarmee een begin te maken met het droogleggen van het door-en-door corrupte ‘moeras’ van de Amerikaanse politiek, topofficials en inlichtingendiensten (‘drain the swamp’). Volgens Bloomberg was Trumps besluit een reactie op de valse, al snel totaal ontkrachtte eerste klokkenluider claim, die door de president en zijn medestanders niet voor niets een ‘CIA coup’ werd genoemd (3).

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Armstrong Economics
(3) Zero Hedge
(4) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’
28-09: Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump
26-09: Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest
25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen
21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp (/ Nog een aanwijzing: Joe Bidens zoon werd in 2014 lid van bestuur van grootste Oekraïense gasproducent)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

11

 1. Al een tijdlang was niets te lezen over de superklokkeluider/held Assange:
  hier wordt hij iedere dag genoemd.

  Verder wordt aandacht gevraagd voor alle min of meer oudere mensen die in stilte worden vermoord in of buiten seculiere instellingen:
  tenminste twee van hen zijn naaste familieleden: vermoord via de illegale en in strijd met hun religie toegepaste ‘versterving’:
  een gruwelijke moord op weerloze, als een rat in de val zittende medemensen.

  Je kunt hierover niet hard genoeg aan de bel trekken.

 2. Als er strafbare feiten rond Biden en zijn zoon zijn,kunnen die gewoon onderzocht worden en kan vervolging ingesteld worden.Dat voorkom je op zo’n manier echt niet.

  Op zich lijkt de rol van Biden als presidentskandidaat zo wel uitgespeeld,omdat dit soort verdachtmakingen natuurlijk steeds terug blijven komen.

  De rol van Trump zelf hierin vind ik toch wel een beetje dubieus,maar dat lijkt zijn positie niet aan te tasten,zeker nu Biden als belangrijkste concurrent uitgeschakeld lijkt.Ik denk niet dat het voldoende is voor een daadwerkelijke afzetting na een eventuele herverkiezing van Trump.

  Als belangrijkste factor die nadelig zou kunnen zijn voor Trump wordt wel de ontwikkeling van de economie genoemd.Trump probeert dat voor te zijn door regelmatig aan te dringen op verdere renteverlaging.

  Dat wreekt zich dan mogelijk weer een paar jaar later,maar hij heeft kennelijk alles over voor de herverkiezing.En wat dan?Een groot programma voor infrastructurele projecten en meer schulden maken?

  Of mogen de democraten dan weer de brokken opruimen?

 3. Het grote geld daar zit corruptie, liegen en bedriegen, dat is ook in Europa zo.

 4. De mensen die liegen om trump weg te werken, doen dat toch niet gratis. Kunnen ze niet de financien doorspitten. Er moet dan ineens een groot bedrag binnengekomen zijn. Fallow the money, zou ik zeggen. Dat zou een duidelijk bewijs zijn.

 5. Trump, go for it. De grootste smeerlappen zitten bij links = democraten = corruptie. Wereldwijd!!

 6. Ten tijde dat Obomba en zijn crimevriendin Hitlery aan de macht waren was toevallig ook ten tijde dat Assange hun oorlogsmisdaden aan het licht bracht. Deze klokkenluider moet dood maar hun “klokkenluiders” zijn zowat heiligen.
  Als Trump nu slim is bied hij Assange immuniteit aan in ruil voor bewijzen tegen de Democraten die achter het beleid en dus voor oorlogsmisdaden stonden. En bewijzen zijn er in overvloed! Het zijn juist de Dems die het tot nu toe hebben kunnen tegenhouden.
  Bij een dergelijke actie heeft Trump van die hele democratische kliek geen last meer. Dan zit zowat het hele bestuur in de bak.

 7. De Deep State is duidelijk in paniek. Prima, zo tekenen ze hun eigen ondergang. Het zal nog wel enige tijd duren voordat de “objectieve” Nederlandse MSM de waarheid gaan erkennen. Vooralsnog kramen ze nog steeds blijmoedig hun linkse policor onzin uit. Helaas geloven nog velen in die leugens.

Comments are closed.