Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump

Deze nog immer blindelings aanbeden ‘heiland’ van alles wat progressief is kon werkelijk met alles (en meer) wegkomen waar Trump valselijk van beschuldigd wordt. (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Transcript bewijst dat klokkenluider klacht diverse valse beweringen bevat – Flashback: Hij mocht het schijnbaar wèl: Regering Obama vroeg Oekraïne om onderzoek te starten tegen Trumps campagnemanager

—————————————————————————————————————————————-

Pal voor de vage ‘van horen zeggen’ klacht van een CIA klokkenluider over een telefoongesprek tussen president Trump en zijn Oekraïense collega Zelensky blijken de Amerikaanse inlichtingendiensten de eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben stilletjes te hebben geschrapt. Dit bevestigt wat veel Trump supporters al dachten, namelijk dat dit het zoveelste Democratische ‘Deep State’ complot is om te proberen de president uit het Witte Huis te krijgen.

Op 24 september, één dag voor de anti-Trump klacht werd gepubliceerd, werd een nieuwe versie van het ‘Onthulling van Urgent Belang’ formulier geüpload en gebruikt voor de klacht van de CIA klokkenluider. De brief van deze klokkenluider aan het inlichtingencomité van het Huis en de Senaat was gedateerd op 12 augustus – dezelfde maand waarin het formulier werd gewijzigd.

Tot dan toe werd klachten van klokkenluiders alleen in behandeling genomen als ze eerstehands info wisten te presenteren. De CIA klokkenluider had die niet, maar omdat de ‘Deep State’ Democraten per se een nieuwe aanval op Trump wilden, lijkt het er verdacht veel op dat deze eis speciaal voor dit geval werd ingetrokken.

‘Van horen zeggen’ info werd nooit geaccepteerd, nu ineens wel

In het oorspronkelijke formulier stond specifiek dat roddels, geruchten en ‘van horen zeggen’ informatie, dus afkomstig van andere personen, niet geaccepteerd zouden worden. Laat de complete klacht tegen Trump nu alleen maar hierop gebaseerd zijn. De CIA klokkenluider erkende zelfs letterlijk dat hij geen eerstehands info kon leveren.

‘Ik was geen directe getuige van de meeste van deze gebeurtenissen,’ schreef de CIA klokkenluider op 12 augustus. Deze erkentenis werd ook in de officiële klacht opgenomen; ‘Ik was geen getuige van de meeste van de beschreven gebeurtenissen…’. Dat ‘de meeste’ bleek in werkelijkheid ‘alle’ te zijn.

Klacht vol met valse beweringen

Dan blijkt de klacht ook nog eens de nodige valse claims te bevatten. Zo wordt beweerd dat Trump had geëist dat Oekraïne in verband met het onderzoek naar de mogelijke buitenlandse inmenging in de verkiezingen van 2016 een aantal servers zou terugsturen. Uit het transcript blijkt dat Trump hier nooit om heeft gevraagd.

Tweede valse bewering: Trump zou Zelensky hebben verzocht om de toenmalige officier van Justitie Yuriy Lutsenko aan te houden. Ook dat blijkt niet waar te zijn.

Dat geldt ook voor de bewering dat T. Ulrich Brechbuhl, een official van het Amerikaanse ministerie van BuZa, deelnam aan het telefoongesprek van Trump met Zelensky. Blijkt eveneens niets van te kloppen.

Alle wilde claims van de media weerlegd

Het ministerie van Justitie en het Bureau Gerechtelijk Advies (OLC), dat de minister bijstaat, oordeelden daarom dat de klacht ‘wettelijk onvoldoende’ was om aan het Congres te worden voorgelegd.

Vanwege de grote druk van buitenaf besloot het Witte Huis om de inhoud van de klacht toch vrij te geven. Een paar uur daarvoor had de tekst van het complete transcript van het telefoongesprek alle wilde claims die de mainstream media maakten en –ook in Nederland- nog steeds maken volledig weerlegd, zoals de valse bewering dat Trump zijn Oekraïense collega ‘acht keer’ onder druk zou hebben gezet.

Wie het allemaal wel mocht doen? Natuurlijk Barack Obama

Wie hetgeen waarvan Trump vals van beschuldigd wordt wèl straffeloos mocht doen was natuurlijk de nog immer blindelings aanbeden ‘heiland’ van alles wat progressief is: Barack Obama. Zijn regering vroeg in 2016 aan Oekraïne om een onderzoek te beginnen naar Trumps campagnemanager Paul Manafort.

De voormalige federale officier van Justitie Andrew McCarthy schreef donderdag in de National Review dat er daarom duidelijk sprake is van een dubbele standaard: de Democraten willen Trump ergens voor afzetten waar Obama zich schuldig aan maakte.

Ook dit valt weer onder de al vaker aangehaalde tactieken van de extreemlinkse anarchist-satanist Saul Alinsky: blijf je tegenstander net zo vaak beschuldigen van de misdaden die jezelf pleegt, totdat het publiek en de media het gaan geloven. Dus feitelijk wat de VVD, het CDA en het ministerie van Justitie in ons eigen land ook met PVV leider Geert Wilders hebben gedaan.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

26-09: Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest
25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen
21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp (/ Nog een aanwijzing: Joe Bidens zoon werd in 2014 lid van bestuur van grootste Oekraïense gasproducent)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. @Pietka: natuurlijk ontbreekt het ook aan goede wil en gezond verstand bij onze politici/msm…en werkt europa samen met vs en globalisten maar dat is in deze topic niet aan de orde, hier gaat het specifiek over de klokkenluider in de vs…en dat amerikanen zover heen zijn, gehersenspoeld en gemanipuleerd, dat ze het bedrog en de leugens niet eens meer herkennen als het hen zelfs recht in hun gezichten staart…oa dat democraten zelf doen wat ze trump verwijten..een klokkenluider bewieroken omdat zijn leugens in hun politieke straatje past terwijl andere klokkenluiders de mond wordt gesnoerd en zelfs levenslang in de gevangenis verdwijnen omdat zij de waarheid durven uitbrengen en kunnen bewijzen.

 2. Trump wist al een tijd van te voren ,dat hij president moest worden, en het moeras moest legen, als er wat gebeurd met trump grijpen zowel rusland en china in en vallen america binnen.indeze eindtijd moet de waarheid over alles naar het licht gebracht worden voor een rustige overgang naar de nieuwe tijd.het z,g duizend(eeuwige) jarige rijk zal er komen en sneller dan vele denken.

 3. Het stink naar de bemoeing van Soros . Ook de situation in de U.K. stink naar Soros.

 4. En weer zijn de democraten kampioenen in het vals beschuldigen van anderen terwijl zij in het verleden en heden daadwerkelijk zelf deden en doen waar ze anderen van beschuldigen. Wat een verdorven partij en wat een vette hypocrieten, om van te kokhalsen.

 5. Oh jah Michiel Vos is een pers sletje.
  Maar op NPO doet die sukkel er toe.
  Waarom?

 6. Ben benieuwd hoe het straks gaat bij de volgende verkiezingen. De SImpson cartoon geeft ook aan dat Trum neergeschoten zou worden.

 7. De Democraten gaan niet weten wat hun overkomt op het ogenblik dat dit beest (eerstehands info niet langer nodig) dat ze gecreëerd hebben, zijn lelijke kop gaat draaien en zich tegen hen keert…

 8. Ook in de hoogste klasse gunt de ene de andere niets. Ook daar zijn duivelse krachten die niets liever
  willen dan de mens bezitten en voor het karretje spannen.

 9. Toch heel merkwaardig…deze klokkenluider wordt buitensporig beschermd, zelfs eerstehandsinfo is niet vereist om trump toch maar te kunnen afzetten? Dus van horen zeggen is voldoende? De democraten maken zichzelf onsterfelijk belachelijk en bekennen hiermee openlijk dat het enkel ongegrond geroddel is om trump politiek te kunnen uitschakelen.
  2 maten en 2 gewichten: obama mocht het zonder gevolgen en trump wordt impeached voor hetzelfde? Zelfs een kind begrijpt dan wel waar de schoen wringt…
  Overigens worden andere klokkenluiders met onbetwiste bewijzen zoals Snowden en Assange gekruisigd, uitgespuwd en gevangen gezet maar deze klokkenluider zou dan zonder énig bewijs wél geloofwaardig zijn?
  Zijn amerikanen nu echt waar zovér het noorden van gezond verstand al kwijt?
  Wat een beschamende soap.

 10. God Gaat een Groot wonder doen en Trump de president laten zijn in 2020/2024

 11. Vooral bedroevend om te moeten constateren dat het grootste deel van de mensheid zich nog steeds simpel laat beïnvloeden. Leugens en verdraaiingen herhalen is kennelijk al genoeg.
  In het verleden verbaasde ik me over bepaalde schokkende gebeurtenissen in de geschiedenis van de mensheid. Zwarte periodes die onvoldoende verklaard werden door de geschiedenis boekjes was mijn volle overtuiging. Ik verbaas me er niet meer over.
  Ik zie het gewoon weer gebeuren.

 12. Wat was het overgrote deel van Nederland blij met de overwinning van Obama …. . Heel links jubelde het uit, de media maakte overuren. Zelfs mijn schoonvader trakteerde, én dat wilde wat zeggen ! Eindelijk een president die begreep wat de wereld nodig had. Zelf had ik mijn bedenkingen, net zoals met het presidentschap van Macron !

  Lees : De erfenis van Barack Hoessein Obama , geschreven door Franklin ter Horst. Vergeet niet de aangekleurde items aan te klikken !
  http://www.franklinterhorst.nl/. De%20erfenis%20van%20Barack%20Hussein%20Obama.htm

 13. Ik heb een beter voorstel voor de Obamisten en Clintoncraten, wettig iedere anonieme en ook iedere gefantaseerde aanklacht zolang die maar tegen Trump gebruikt kunnen worden. Ik ben geen groot bewonderaar van de man maar walg van deze hypocriete vertoning van dit soort ‘democratische’ kleuters die hun zin niet hebben gehad.

 14. Voor de zoveelste maal willen de gefrustreerde democraten waarvan velen al moslim zijn de huidige president weg. Maar dat heeft men ook al eens geprobeerd met Clinton en dat is ook niet gelukt omdat onder het beleid van Clinton de VS een bloeitijd kende en de mensen niet zo stom zijn om een zittende succes volle president weg te stemmen. Onder trump gaat het economisch zeer goed in de VS , dus ondanks deze heisa is de kans groot dat hij zal worden herkozen. Shalom

Comments are closed.