Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp

Op 17 juli is het 5 jaar geleden dat 298 mensen omkwamen bij de MH-17 ramp boven Oekraïne. Deze bloemen werden bij de herdenking van vorig jaar in Oekraïne gelegd. (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Maleisiërs vinden het verdacht dat hun onderzoekers de zwarte doos van het ramptoestel niet mochten onderzoeken – Nog een aanwijzing: Joe Bidens zoon werd in 2014 lid van bestuur van grootste Oekraïense gasproducent

—————————————————————————————————————————————-

Zoals we al jaren schrijven, sinds gelijk na de ramp op 17 juli 2014, moesten en zouden de Russen de schuld krijgen van het neerschieten van vlucht MH17 van Amsterdam naar Maleisië, waarbij 298 mensen de dood vonden. Tot ontzetting van de Nederlandse gevestigde orde en nabestaanden heeft nu ook de Maleisische premier Mahathir Mohamad de conclusies van het door Nederland geleide Joint Investigation Team (JIT) in twijfel getrokken.’(Dat team) leek erop gericht om te proberen het aan de Russen toe te schrijven. Ze beschuldigen Rusland, maar waar is het bewijs?’

Het JIT presenteerde vorig jaar in zijn eindrapport het ‘definitieve’ bewijs dat de Maleisische Boeing door een Russische BUK raket was neergehaald, afgevuurd door Russen of aan Rusland verbonden groepen. Zoals we ook op deze site uitgebreid hebben besproken moesten bij die conclusies grote vraagtekens worden gezet.

Premier Mahathir Mohamad verklaarde dat zijn land heeft geaccepteerd dat een BUK raket van Russische makelij verantwoordelijk is voor de ramp, maar ‘je hebt sterk bewijs nodig dat die door Russen werd afgeschoten.’

‘Rusland tot zondebok gemaakt’

Vooral het feit dat hij de objectiviteit van het JIT in twijfel trok veroorzaakte een behoorlijke schok in de media, zowel in Maleisië als twee andere leden van het team, Nederland en Australië. ‘Vanaf het allereerste begin heeft er teveel politiek in gezeten,’ bekritiseerde de premier het onderzoek. Het Australische ABC omschreef het zelfs zo dat Mahathir ‘degenen die Rusland de schuld geven dit land om politieke redenen tot zondebok hebben gemaakt.’

De Maleisische regeringsleider verklaarde dat ‘het ook de rebellen in Oekraïne geweest kunnen zijn, of de Oekraïense regering, omdat die dezelfde raket hebben.’ Dat is precies wat de Russische regering al jaren zegt, maar wat volgens de Westerse media niets meer dan een ‘goede complottheorie’ is. De Russen leverden zelfs bewijs dat de gevonden raketresten afkomstig waren van een type dat al sinds 1986 niet meer door de Sovjet Unie werd gebruikt, maar wel door Oekraïne.

Maleisië mocht zwarte doos niet onderzoeken

Mahathir liet zijn ongenoegen blijken over het feit dat het de Maleisische teamleden niet werd toegestaan de zwarte doos van Boeing te onderzoeken. ‘We hebben misschien niet de expertise daarvoor, maar kunnen die wel kopen. Om de één of andere reden mochten wij niet zelf de zwarte doos checken om te zien wat er gebeurd is.’

‘Dit is geen neutraal onderzoek,’ concludeerde de premier over het JIT eindrapport van vorig jaar. ‘Ik denk niet dat een zeer gedisciplineerde partij verantwoordelijk is voor het lanceren van de raket.’ Daarmee gaf hij impliciet aan dat hij persoonlijk van mening is dat de Russen onschuldig zijn aan de MH17 ramp.

Oekraïne moet EU- en NAVO lid worden

Voor uitvoerigere verhandelingen over het MH17 dossier verwijzen we naar de onderstaande links. Het komt er kort gezegd op neer dat de Maleisische premier gelijk heeft dat Rusland van meet af aan de schuld moest krijgen, en het hele JIT onderzoek naar die conclusie toewerkte. Een van de belangrijkste redenen was om een drama in handen te hebben om de anti-Rusland hysterie in het Westen aan te wakkeren, en de Europese bevolking zover te krijgen Oekraïne als NAVO- en EU lid te accepteren, ook als dit een directe militaire confrontatie (dus de Derde Wereldoorlog) met Rusland zou opleveren.

Het draait allemaal wéér om olie en gas

Een onderbelicht aspect is dat de door Obama’s CIA opgezette en geleide fascistische staatsgreep in Kiev ook de weg vrij moest maken om de schaliegas voorraden in het oosten van Oekraïne –precies waar de Russisch sprekende bewoning woont- in handen van de Amerikanen te geven. Hunter Biden, de zoon van de toenmalige vicepresident Joe Biden die volgend jaar de Democratische uitdager van Donald Trump hoopt te worden, werd in 2014 namelijk lid van het bestuur en hoofd van de juridische afdeling van de grootste Oekraïense gasproducent, Burisma Holdings (2).

Zoals bekend probeert de VS al jaren Gazprom van de Europese energiemarkt te duwen, en is Washington mordicus tegen de aanleg van nieuwe pijpleidingen van Rusland naar Europa. De Amerikanen willen juist hun veel duurdere vloeibaar gemaakte schaliegas aan Europa gaan leveren. Door grip te krijgen op Oekraïne kunnen die leveringen ook vanuit dat land, waardoor een belangrijke Russische pijpleiding naar Europa loopt, plaatsvinden.

‘De clou: wie zal in samenwerking met Shell (een Nederland en Brits bedrijf, twee landen die het meest walgen van Putin vanwege de MH17 ramp) het (Oekraïense) gasveld gaan exploiteren?’ werd bijna 5 jaar geleden op Zero Hedge al gevraagd.

Voor wie ook de talloze andere argumenten heeft gelezen en 1+1 bij elkaar kan optellen zal duidelijk zijn dat de waarheid omtrent MH17 hoogstwaarschijnlijk inderdaad een hele andere is dan door de media aan het volk werd gepresenteerd. De nabestaanden van de slachtoffers kan niets worden verweten; om bepaalde geopolitieke doelstellingen van de Westerse gevestigde orde te verwezenlijken werd hun verdriet en woede misbruikt en zorgvuldig gekanaliseerd tegen Rusland.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge (25-07-2014)
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op
03-01: Kerstcadeau Westen voor Oekraïne: ISIS strijders voor oorlog tegen Russen
02-01: ‘Sluitend bewijs dat MH-17 opzettelijk door Oekraïne werd neergehaald’

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’

Via oud Xandernieuws.punt.nl:

24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17(Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)
31-05: Nog meer bewijs dat vlucht MH-17 werd neergeschoten door leger Oekraïne

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. En met uitgestreken tronie erbij staan alsof ze het zo vreselijk vonden wat er was gebeurd. Alle hoogwaardigheidsbekleders in het zwart. En de mensen stinken er telkens in. Erg voor de nabestaanden, zij die echt verdriet hadden zijn zo vreselijk misleid. Luchtverkeersleiders van Oekraine hadden de MH17 opdracht gegeven om de koers te veranderen. Dat hadden de indiase piloten gehoord, die daar in de buurt waren en dat vonden ze vreemd. Maar de volgende dag was het muisstil, niemand mocht iets zeggen. Ik geloof ook dat ze dachten dat het Putin zijn vliegtuig was, die heeft ongeveer dezelfde kleuren. Ik denk dat de verkeersleiders het niet hebben kunnen navertellen. Ik snap nog niet dat de neus van Rutte, niet meters langer is geworden. Pinokkio is er niks bij.

 2. Geweldig goed artikel en een verademing vergeleken met wat men in de media schrijft.
  Ik schaam me voor onze regering en helaas ook voor onze media en journalisten wat een vergifspuiters.
  Nederland is een leugenachtig eng landje geworden met een schoolmeester aan het hoofd waarvan liegen zijn 2de natuur is geworden .

 3. Nog maar eens de high resolution foto van de linker zijkant van de cockpit van de MH17 met commentaar van een expert erbij. https://geopolitics.co/2014/08/08/mh17-boeing-777-cockpit-hi-rez-smoking-gun/
  Je ziet duidelijk een rijtje ronde gaten van 3cm op regelmatige gelijke afstand die van linksonder komen. Dit moet van een 30mm boordgeschut (mitrailleur) afkomstig zijn. Het is niet van H-vormige scherven van een explosief van boven de cockpit zoals van een BUK. Niet de oude versie zoals bij de Ukraine in gebruik, en niet de nieuwe Russische.
  Een BUK installatie is een complex van 4 zware voertuigen die door een goed getraind team afgevuurd wordt. De wagens zijn: commandowagen, raketdrager, radar en voorraad. Niet slechts 1 vrachtwagen die even snel door een paar rebellen uit de losse pols bediend wordt.

 4. @Janszn, bij Defensie hield men tijdens de diensplicht een marge aan van 4% aan gesneuvelden tijdens oefeningen, dodelijke slachtoffers op de schietbaan etc. Die marge bestaat nog steeds op voorgenoemde. Tijdens missies is deze marge niet te vergelijken. Dat verschilt per uitzending.

 5. @Sultan: 7:06 am . De reine waarheid.

  @Janszn: 2:01 pm. De illuminati zijn handlangers van Satan.

 6. Oekraine!
  Waar zijn de verslagen van de Oekrïense verkeerleidster, die vertelde dat één van hun piloten een verkeersvliegtuig beschoten had. Waarschijnlijk is zij vermoord, pardon, omgekomen.
  Tijdens mijn dienstplicht werd mij verteld, dat 4% van de soldaten mocht omkomen. Een percentage waarvan men niet wakker moest liggen.
  U heeft hopenlijk niet de gedachte, dat bij de illuminati een mensenleven enige betekenis heeft. Het zijn niets meer dan muggen, heel vervelend, dom en goed voor slavenarbeid.

 7. Dat Israël precies op die dag een groot grondoffensief begon zal ook niet geheel toevallig geweest zijn. Het geopolitieke simultaan schaken, Brzenski voorspelde het al.

 8. Dit is een vies politiek zaakje wat om eigen belangen gaat.
  Die mensen zijn opgeofferd boven een gebied wat niet veilig was.
  Druk uitoefenen voor gas en olie voor oorlogsmatriaal.

 9. Rusland is niet vrij van oneerlijkheid, maar waar ze de laatste jaren voor geboycot en bedreigd worden daar klopt geen bal van.
  Terratoriaal gewin is hier aan de orde ingezet door regering Obama en de EU. Alles om de expansie van land en grondstoffen voort te zetten.
  Als de EU morgen uiteen klapt hang ik de vlag buiten.

 10. ,,De kat op het spek binden,,

  Veronderstel nu eens dat Rusland er inderdaad iets mee te maken zou hebben. Wat zou dan het voordeel er van kunnen zijn ? Het indertijd bestaande communisme en zijn opponent,het westerse kapitalisme, zijn al eeuwig met elkaar in conflict. Een van de redenen was, dat de VS besloot zijn ,bondgenoten, in Europa te helpen in WO II was omdat de angst zo groot was dat Europa min of meer een onder invloed kwam te staan van, zeg maar Rusland. De aanval op Pearl Harbor door de Japanners was een ( logische ) reactie omdat Japan, ook toen al ! , volledig werd afgesloten van olie en gas door de VS. Waardoor Japan zonder energie kwam te zitten. Iets wat tot op de dag van vandaag herkennen.
  Na het beëindigen van de WO II, ontstonden het Warschaupact en de NAVO, waarin duidelijke afspraken werden gemaakt. De ,koude, oorlog ( een gewapende vrede ) werd op dat moment begonnen., een ware strijd tussen het kapitalistische systeem onder leiding van de VS, het communistische stond onder leiding van de Sovjet- Unie.
  Na de val van ,de muur, heeft Rusland alle aanspraken op Duitsland laten vallen. De resterende bezetters, De VS, Engeland én Frankrijk hebben tot aan de dag van vandaag nog (te) veel te zeggen in het nu bestaande Duitsland.
  De gemaakte afspraken in het Warchsau-pact werden door deze landen volledig genegeerd en successievelijk werd de grens verschoven tot aan de huidige grens met Rusland én volledig rondom ingesloten door Amerikaanse bases ! Inclusief met zogenaamde ,,verdedigings” apparatuur, waaronder raketten. Nu moest er een verdrag gemaakt worden, het INF-verdrag (1987) tussen beide grootmachten…. . Het vreemde is dat bijv. Duitsland dit verdrag niet wilde ondertekenen !
  Mei 1991. Uitgerekend Duitsland , het land dat een primair doel zou kunnen zijn voor een nucleaire aanval in geval met een conflict met Rusland. Frau Merkel heeft alle grenzen verlegd…. maar ook de wapenwedloop tot op de dag van vandaag.
  Rusland voelt zich begrijpelijk bedrogen, wil geen raketten aan de ruim 20.000 km lange landgrens en de 37.000 km lange kustlijn. Terrecht ontstond de angst dat de Russische vloot door de affaire -de Krim- geen zeggenschap meer kreeg over Sebastopol, de gepachte zeehaven van Rusland.
  Wat zou het voordeel er van kunnen zijn ? Het neerschieten van de MH 17 door Rusland …. . Geen.
  De NAVO vazallen …. werken nog steeds aan uitbreiding, bezitsvorming in optima forma en laten niets aan het toeval over. Airforce number one is de baas in Europa, wie niet meewerkt is tegen ons. Ook in deze is het woord democratie ongepast. Of we willen of niet, de VS zal koste wat het kost hun ,politiek, er doordrukken. En dan is alles geoorloofd …. . Gefingeerde aanvallen op hun systeem zijn inmiddels, zou zeggen, ontelbaar. Na de tweede Wereldoorlog heeft het bestrijden van andersdenkenden reeds tientallen miljoenen doden gekost. Wereldwijd. Iets wat tot heden nog steeds doorgaat.
  Het is een smerig, verrot en stinkend ,spel, . Alles is hierbij toegestaan. De onderste steen zal worden omgedraaid, wie zei dat ook alweer ? Niet doen, zal ook niet gebeuren. Wat er dan te zien en te horen valt is voor velen een verschrikking.
  De waarheid in deze zal erger zijn dan datgene wat het JIT u wil laten geloven.

 11. Het Westen is corrupt en ziek. Doodziek. Aangetast door decadentie, socialisme, totalitaire neigingen (EU) en islam. Een giftige cocktail.
  MH17 had daar niet mogen vliegen, het was oorlogsgebied waar vaker vliegtuigen werden neergehaald.
  Het onderzoek is een farce. Geen objectiviteit, kwalitatief ondermaats.
  Rusland stond bij voorbaat vast als zondebok.
  Radarinstallaties die ineens allemaal uit stonden, proest!
  Oekraïne die wel mocht deelnemen aan het onderzoek en Rusland niet. Wat een trieste klucht, die leipe politici uit het Westen denken zeker dat we allemaal achterlijk zijn…
  Zelfs op GeenStijl wordt je geband als je kritisch op Mohammed bent of genuanceerd over Rusland.

 12. Ik vond het al zeer vreemd dat al die eurofielen zich verdrongen om oekraïne te bezoeken, verhofstadt op kop…wat gingen al die westerse kopstukken daar allemaal zoeken en bespreken?
  Achteraf bekeken misschien zelfs het scenario voor MH17 bedisselen en hoe ze het bedrog gingen inkleden zodat putin de schuld zou krijgen? Op welke manier de MSM en de nabestaanden gemanipuleerd zouden worden in de gewenste richting?
  Zou nog iemand verwonderd zijn dat voor geld en macht 298 mensen opgeofferd werden, ‘collateral damage’ voor winst door gewetenloze eu/vs-politici, bekend dat ze over lijken gaan en dat dan ook werkelijk gedaan hebben?

 13. Een aantal jaren geleden tekende Rutten samen met bobo’s van de Shell, breed lachend voor de camera, een contract met de Oekrainsche president. Voor 10 miljard mocht er – naar het voor de volksgezondheid schadelijke – schaliegas geboord worden. Op de Nederlandse TV was toen in die tijd een reportage te zien, waarin een groot open bassin met schadelijke stoffen aan de rand van een gemeente was ontstaan. Het was goed voor de werkgelegenheid. Ook was in die reportage te zien dat ouders als genoegdoening een stuk waardeloos speelgoed voor hun kinderen kregen. Slaat U er de kranten maar eens op na.

 14. Ik geloof niet dat vlucht MH17 door een raket is neergehaald. Kort na het neerstorten van vlucht MH17 was er een video op Youtube te zien, waarin een vliegtuig met de kleuren van Malaysian te zien was met een brandende rechter motor. De vlammen waren meters lang en er was een lang zwart rookspoor achter de rechter motor, terwijl het vliegtuig in een rechte lijn vloog Kort daarna zag je rook van de plaats van inslag komen waar het vliegtuig was neergestort. Deze video heeft slechts kort op Youtube gestaan, verwijderd dus, want nergens meer te vinden. De vraag stellen, waarom deze video is verwijderd is hem beantwoorden!

 15. Het 30% duurdere schaliegas wordt door het US ministerie van energie aangeprezen als ‘molecules of freedom’. Marketing gotspe van de eeuw!

 16. Waarom zijn de torren informatie en het personeel on vind baar ?.
  Geen radar info in oorlog gebied Drie buiten werking .
  Verschillende satellieten in de buurt ook niets gezien?
  Meerderen vliegtuigen in de lucht , MH 17 moest in opdracht van wie ? deze weg gaan.
  De zwarte dozen, Geen informatie
  Alle informatie van russen. Niet van toepassing
  Internationaal recht. Niet van toepassing
  Alle info naar eurolanden een spraak verbod tot alle listen rond zijn na
  veel te lang wachten moet er maar een de schuld krijgen andere opzie is er niet.

 17. Ik vond het nog steeds vreemd dat het vliegtuig uberhaupt daar mocht vliegen

 18. punt 1 Waarom zijn de torren informatie en het personeel on vind baar ?.
  2 Geen radar info in oorlog gebied Drie buiten werking .
  3 Verschillende satellieten in de buurt ook van use Niets gezien?
  4 Meerderen vliegtuigen in de lucht , MH 17 moest in opdracht van wie ? deze weg gaan.
  5 De zwarte dozen, Geen informatie
  6 Alle informatie van russen. Niet van toepassing
  7 Internationaal recht. Niet van toepassing
  8 Alle info naar eurolanden een spraak verbod tot alle listen rond zijn na
  veel te lang wachten moet er maar een de schuld krijgen andere opzie is er niet.

 19. Ze zijn op de Bilderberg vast weer aan het bedenken wat voor leugens ze nu weer moeten verzinnen.

 20. Ik begrijp nog steeds niet waarom er nergens meer iets wordt genoemd of vernomen over het feit dat het toestel waarin Putin zat slechts 10 minuten achter de vlucht MH17 vloog….
  Putin kwam toen terugvliegen van een top in Brazilie dacht ik.
  Dit nieuwsfeit is heel even genoemd vlak na de ramp met een hint naar een mogelijke mislukte aanslag op Putin.
  Het zou fijn zijn Xander als je hier nog eens aandacht wilt geven, want mij leek het direct al een zeer plausibele verklaring.

 21. @ Cefas
  Was de zelfde dag nog,wie zagen die raket ! En raakte het vliegtuig,hoor ze het nog zeggen.
  Om dan als ultieme bewijs een PowerPoint presentatie voor te houden.

 22. Waar zijn toch de Radar beelden van de Amerikanen die vlak na dit drama met veel ophef in de media werden gebracht. En vergeet ook niet de leugens van Timmermans met zijn gestolen ringen. Wat de nabestaanden werkelijk denken wordt niet gebracht ze worden vertegenwoordigd door een VVD’er die zijn eigen verhaaltjes brengt en zo als het lijkt in handen is van Rutte.

 23. Waar je niets over hoort is dat Oekraïene zelf,en nadat !! Ze het tot rampgebied uitriepen een offensief begonnen op precies die plek.
  En het zelf ook dagen lang onder controle hield,alleen al daarom kan je geen enkel stukje bewijs meer aannemen.
  Ze konden dus dagen lang elk stukje bewijs verplaatsen,neerleggen of weghalen.

 24. Tja en wie kon ook alweer via de ramp met de MH17 als braafste jongetje uit de Bilderbergklas omhoog klauteren en vanaf die tijd pakweg drie ton per jaar incasseren voor wat lummelen?

  Ja, ja, ja Rusland heeft het gedaan en Erdogan is onze beste vriend…. Krijg ik nu ook een zetel in dat EU geldharkersparlement? TIA!

 25. Als Maleisië (vliegtuig) de zwarte doos niet mag onderzoeken, die er wel uiteraard aanwezig is, is het overduidelijk. Wie stuurt een vlucht vanaf Schiphol over Oekraïne, een gebied waar gevaar heerst? En timmermans heeft een arm om een nabestaande en mee gehuild? Walgelijk dit allemaal, en Rusland de schuld in de schoenen schuiven, het is één grote geldwolven bende en daar bedoel ik mee: de EU. In opdracht van de VS.
  Alles draait om geld, maar de megalomanen hier in NL slapen rustig verder, totdat zij zelf het volgende slachtoffer zijn, dan is het niet meer wakker worden.

 26. De nabestaanden zijn boos op de uitspraken van de Maleisische premier:
  “Zijn opmerkingen zijn meer dan alleen bizar en verontrustend; we vinden ze contraproductief bij de zoektocht naar de waarheid over de moord op 298 weerloze mensen, onder wie 43 Maleisiërs”, schrijft de Werkgroep Waarheidsvinding MH17. “Uiteindelijk ervaren wij zijn opmerkingen, met alle respect voor de premier en zijn ambt, als verraad aan alle slachtoffers en hun rouwende families.” (https://nos.nl/artikel/2287225-ook-nabestaanden-mh17-protesteren-tegen-uitspraken-premier-maleisie.html)

  Ik snap niet hoe je,als zijnde op zoek naar de waarheid, een andere invalshoek (als zijnde op zoek naar de waarheid) kunt bekritiseren als “verraad aan de slachtoffers”. Naar mijns inziens is juist het bekijken van verschillende invalshoeken de clou voor het uitzoeken van de waarheid.

  Tenzij er andere belangen overheersen.

  Stelletje hypocrieten

 27. Als bij mijnheer x een moord is gebeurt en zijn buurman en hij zijn beide verdachten, maar omdat deze moord bij mijnheer x is gebeurt mag hij mee het onderzoek doen. Wie zal dan als verdachte aangewezen worden denk je?

 28. Ik weet nog wel goed dat Rusland bij voorbaat en al na een week de schuld kreeg terwijl er nog helemaal geen onderzoek was geweest. Híer klopt íets helemaal niet. Híer moest iets verborgen worden, in ieder geval moest Oekraïne buiten schot gehouden worden. Dat is het complot van het Westen en dat ten koste van bijna 300 slachtoffers. Wat een walgelijke vertoning, diepe schaamte.

 29. Goed artikel, en in mijn ogen geloofwaardig. Het bewijs dat de hele msm, en de rest van de pers, aangestuurd zijn door de Bilderbergbeweging, de NATO, de EUSSR, en de andere lakeien van de NWO. Follow the money= Volg het geld.

Comments are closed.