Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op

Nederlands Oekraïne referendum nu ook officieel in prullenbak verdwenen – NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt –. (Afbeelding: Embed from Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Zoals verwacht is het Nederlandse Oekraïne referendum net als het referendum over de Europese Grondwet geruisloos in de prullenbak van ongewenste volksuitspraken verdwenen. Dat gebeurde eigenlijk meteen al met het verlenen van financiële en militaire steun van Amerika en Europa aan het neofascistische regime in Kiev. Op 7 februari besloot het Oekraïense parlement zelfs om het toekomstige lidmaatschap van de EU en de NAVO ‘onomkeerbaar’ in de grondwet op te nemen, wat een rechtstreekse schending is van het Nederlandse inlegvel bij het verdrag van de EU met Oekraïne. Niemand in Den Haag maakte er echter enige woorden aan vuil, en dat zegt veel over wat er is overgebleven van onze zogenaamde ‘democratie’.

Het aangenomen voorstel voor de grondwetswijziging dat moet leiden naar ‘volledig lidmaatschap van de NAVO en de EU’ was afkomstig van president Petro Poroshenko, de oligarch die rijk werd door het plunderen van publiek bezit en die niets meer dan een marionet van het Westen is. Analisten gaan er dan ook vanuit dat het besluit niet zonder instemming van Washington en Brussel kon worden genomen.

Westerse steun aan fascistisch neo-Nazi regime

De gevolgen zijn ingrijpend en kunnen uiteindelijk ook zeer ernstig zijn. Allereerst maakt iedere partij, politicus of persoon die openlijk tegen het voorgenomen EU- en NAVO lidmaatschap is zich nu schuldig aan het overtreden van de wet. Dit heeft er reeds toe geleid dat de Centrale Verkiezingen Commissie de leider van de Communistische Partij, Petro Simonenko, heeft verboden om deel te nemen aan de presidentsverkiezingen in maart.

De grondwetswijziging is vooral de verdienste van parlementair president Andriy Parubiy, in 1991 oprichter van de Nationaal-Socialistische Partij die gemodelleerd werd naar de Nazi partij van Adolf Hitler. Hij is tevens hoofd van de neo-Nazi paramilitaire groepen die in 2014 onder Amerikaans/NAVO commando werden ingezet tijdens de beruchte Maidan coup, waarbij sluipschutters vele tientallen burgers vermoordden.

Deze fascistische groepen namen ook deel aan het bloedbad in Odessa. Parubiy is tevens hoofd van de Nationale Veiligheid en Defensie Raad die samen met het Azov Bataljon en andere neo-Nazi eenheden de Russische sprekende bevolking in het oosten van het land aanvielen en tal van plunderingen pleegden.

Volgende stap naar oorlog tegen Rusland

Op internationaal niveau is Oekraïne reeds als partner verbonden aan de NAVO. Zo is het Azov Bataljon, wier embleem een kopie is van de SS eenheid Das Reich, omgevormd tot een speciale eenheid die is getraind door Amerikaanse instructeurs van de 173e Luchtlanding Divisie. Het bataljon werd uitgerust met pantserwagens en wordt ook door andere NAVO landen bijgestaan.

Omdat Rusland -ten onrechte- door het Westen wordt beschuldigd van het ‘annexeren’ van de Krim en het lanceren van militaire operaties tegen Kiev, zal de NAVO -indien het bondgenootschap Oekraïne als lid accepteert- op basis van artikel 5 verplicht zijn om het land met het ‘gebruik van gewapende strijdkrachten’ militair te hulp te schieten. Met andere woorden: de NAVO moet dan een oorlog beginnen tegen Rusland.

Dit zijn de geplande, levensgevaarlijke implicaties van de Oekraïense grondwetswijziging, die zonder twijfel niet zonder instemming van de VS, de EU en de NAVO tot stand konden zijn gekomen. Deze overduidelijk volgende stap naar het grote einddoel van de Westerse globalistische elite, oorlog tegen Rusland met Europa opnieuw als strijdtoneel, wordt vrijwel compleet doodgezwegen in de media en politiek.

Nederlands inlegvel Oekraïne verdrag een farce

En dat is in zekere zin nog wel te begrijpen ook, want anders zou de Westerse samenwerking met, en steun aan een fascistisch neo-Nazi regime, dat in Oekraïne een vergelijkbare situatie heeft gecreëerd als in de jaren ’30 in Duitsland, opnieuw pijnlijk voor het voetlicht komen, waarbij in Nederland de complete farce van het inlegvel bij het Oekraïneverdrag zou worden bevestigd.

Voor degenen die nog steeds geloven dat Nederland nog steeds een vrije democratie is herinneren wij u niet enkel aan de genegeerde referenda over Oekraïne en een Europese Grondwet, maar ook aan eerdere ingrijpende besluiten zoals de invoering van de euro, het opgeven van onze financiële en politieke soevereiniteit aan een autoritaire commissie in Brussel, het openzetten van de grenzen voor massa immigratie en het laten islamiseren van Nederland, om maar enkele voorbeelden te noemen, waar wij als volk geen enkele zeggenschap over hebben gehad.

Xander

(1) Off-Guardian.org via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

03-01: Kerstcadeau Westen voor Oekraïne: ISIS strijders voor oorlog tegen Russen
02-01: ‘Sluitend bewijs dat MH-17 opzettelijk door Oekraïne werd neergehaald’

2018:
26-12: (/ Dwingt de Westerse elite Trump alsnog om via Oekraïne oorlog te beginnen tegen Rusland?)
17-12: Analist London Global Polacy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
29-10: Hoge officials Rusland en China zeggen zich voor te bereiden op oorlog (/ Westerse media dankzij hun misleidende propaganda volop medeplichtig als straks WO-3 uitbreekt)
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’ (/ ‘VS en EU lokken met anti-Russische koers preventieve nucleaire aanval uit’)
24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17 (Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)
31-05: Nog meer bewijs dat vlucht MH-17 werd neergeschoten door leger Oekraïne