Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen

Afbeelding: (5).

————————————————————————————————————————————–

Wat een toeval: Advocaat klokkenluider van Trumps gesprek met Oekraïne werkte voor Hillary Clinton en Democratische senator Chuck Schumer – Klokkenluider geeft toe dat hij geen eerstehands kennis heeft van gesprekken tussen Trump en Oekraïense president – Alle peilingen: Meerderheid Amerikanen wil geen afzettingsprocedure

————————————————————————————————————————————–

De wanhopig geworden Democraten, die het maar niet lukt om een geloofwaardige kandidaat voor de verkiezingen van 2020 te presenteren, proberen nu naar het laatste redmiddel te grijpen door een impeachment procedure tegen president Donald Trump op te starten. Ook nu gebruiken ze de vooral door Barack Obama zo vaak toegepaste tactiek van een van diens leermeesters, de extreemlinkse anarchist-satanist Saul Alinsky, door je tegenstrever te beschuldigen van datgene waar je jezelf schuldig aan maakt. Dat is precies wat Democratische senatoren hebben gedaan: ze schreven in 2018 een brief aan de Oekraïense procureur-generaal waarin ze eisten om een onderzoek naar Trumps geheime samenwerking met Rusland, een samenwerking waarvan onomstotelijk is aangetoond dat die nooit heeft plaatsgevonden.

De eis (hier nog online te lezen) werd ondertekend door de senatoren Robert Menendez (New Jersey), Dick Durbin (Illinois) en Patrick Leahy (Vermont), en werd kracht bijgezet met een impliciet dreigement dat de ‘robuuste en goede banden’ met Oekraïne op het spel zouden kunnen komen te staan. Ironisch genoeg verklaarde de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, dat alleen al de kans dat Trump Oekraïne heeft gevraagd om –ook zonder ‘quid pro quo’- een onderzoek naar de zoon van voormalig vicepresident Joe Biden op te starten, genoeg kan zijn om een afzettingsprocedure te beginnen. (1)

Joe Biden chanteerde Oekraïne om onderzoek naar zijn zoon te stoppen

Biden schepte in 2018 openlijk op dat hij Oekraïne -met het dreigement om $ 1 miljard aan leengaranties stop te zetten- had gedwongen om een officier van Justitie van een officieel onderzoek naar de belangen van het bedrijf van zijn zoon Hunter af te halen. Hunter Biden was in 2014 bestuurslid en hoofd juridische zaken van de grootste Oekraïense gasproducent, Burisma Holdings, geworden. De miljardenbelangen van de Bidens mochten duidelijk niet in gevaar worden gebracht.

Advocaat klokkenluider bekende van Hillary Clinton

En wat een toeval! Andrew Bakaj, de advocaat van de zogenaamde klokkenluider op wiens klacht de impeachment procedure vooral wordt gebaseerd, blijkt in 2001 voor zowel de Democratische senator Chuck Schumer als toenmalig senator Hillary Clinton te hebben gewerkt. Bakaj werkte ook enige tijd voor de CIA en het Pentagon als een ‘klokkenluider’ specialist.

Klokkenluider geeft toe geen eerstehands kennis te hebben

Deze anonieme klokkenluider heeft overigens toegegeven dat hij geen eerstehands kennis heeft van de inhoud van Trumps telefoongesprekken met de Oekraïense president Zelensky. Maar ondanks het feit dat niemand in het Congres nog het officiële transcript van het gewraakte gesprek, dat later deze week wordt vrijgegeven, heeft gelezen, kondigde Pelosi toch een impeachment resolutie aan. (2)

Meerderheid Amerikanen wil geen afzettingsprocedure

Trump gaat tevens de volledige inhoud van de klacht van de klokkenluider, alsmede het rapport van de inspecteur-generaal hierover, openbaren (3). In dat rapport zou onder meer de conclusie staan dat de anonieme klokkenluider een ‘politieke voorkeur voor een rivaliserende kandidaat’ van Trump had. De president zei afgelopen vrijdag dus niet zomaar dat deze persoon ‘partijdig’ is, en dat uit het transcript zal blijken dat hij niets vreemds vroeg aan de president van Oekraïne.

Uit een Politico peiling blijkt dat 50% van de Amerikanen tegen een impeachment procedure is, en 37% voor. De peilingen van Monmouth en Quinnipac zijn nog gunstiger voor de president: 61% resp. 60% wil geen afzettingsprocedure, tegen 35% resp. 32% voorstanders. De cijfers van het linkse NBC (50% tegen 21%) en ABC News/Washington Post (59% versus 37%) vertonen hetzelfde beeld.

 

Xander

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Infowars
(5) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp (/ Nog een aanwijzing: Joe Bidens zoon werd in 2014 lid van bestuur van grootste Oekraïense gasproducent)

Via oud xandernieuws.punt.nl:

06-10-2015: Vicepresident Biden: Wij hebben Europa tot sancties tegen Rusland gedwongen

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

13

 1. Sorry Cor is het niet Nederlandse taal , ik bedoel maar, als je perse zo’n purist bent.

 2. Sorry chip . Op 25/9
  Even een Hollandse taal cursus. Hij die geen Engels KENT. Als je geen Engels KEN . Het is geen KAN.

 3. Fenixx was wel degelijk eek racistische site. Goed dat deze is plat gelegd.

 4. President Trump heeft vergeten de Democraten aan te klagen wegens Hoogverraad (Russiagate) en de doodstraf tegen de hoofdverantwoordelijke te eisen.

 5. Off topic:
  Fenixx.Org is niet meer bereikbaar.
  Ofwel liggen de servers plat, ofwel heeft onze bespiedende regering – net zoals 4Chan – Fenixx offline gehaald.
  Wat nu?
  Wat met alle reaguurders waarmee we een hechte community vormden?
  Fenixx werd te groot, een blog, waar geen plaats is voor racisme, (of trolls) maar des te meer voor de vlijmscherpe waarheid, alwaar je eens kon lachen, of een verhaaltje vertellen.
  Daar had je ruimte.
  Nu vraag ik mij af waar de gebruikers naartoe zullen gaan.
  Ik ben ook wat kwaad, niet zozeer voor het sluiten van Fenixx zelf, maar voor de onwetenden welke geen Engels kunnen.
  Een rot-move, immers, waar ga jij objectief Europees nieuws halen als je geen Engels kan?
  En Xandernieuws belicht de zaken zeer goed, maar ze kunnen lang niet alles dekken.
  Hij die geen Engels kan, komt niet ver in zijn zoektocht naar de waarheid.
  Waarheid is leven, (doet overigens leven) en hoop.
  Het belichaamt beide.
  Natuurlijk is dat de reden dat ze de waarheid willen onthouden, zodat je ‘gemummificeerd’ wordt.

 6. Zowel fascisme als communisme hebben de zelfde wortel: socialisme. Ook aan de boom herken je de vruchten, dat zie je bij de huidige democraten in de VS als ook in de EU. Een pot nat. Het was niks, het is niks en het wordt niks. Bij links staan alle paradigma s verkeerd en dan krijg je alleen maar ellende en dat staat nu ook weer te gebeuren. Stalin, Hitler, Mao, Polpot , Kim, Maduro en vele andere socialistische leiders hebben hebben miljoenen levens op hun geweten en nu staan we er weer voor. Stel je vertrouwen op JHWH en de Messias (Jezus). Hij is komende!

 7. Dus de hypocriete Democraten, die er zelf als de kippen bij zijn om alles over Trump te laten onderzoeken (remember ‘Russiagate’ dat met een sisser afgelopen is…), gaan nu weer een impeachment procedure opstarten omdat president Trump – zeer terecht – aandringt op een onderzoek naar mogelijk criminele activiteiten van Bidden in Oekraïne.

  In de beste Orwelliaanse stijl krijgt president Trump nu echter van de Democraten en de mainstream media de rol van dader toebedeeld en Biden de rol van onschulldig slachtoffer.

  Wat nu aan het gebeuren is, zal zich echter tegen de Democraten keren. Wie een put graaft voor een ander…

 8. Trump afzetten zal moeilijk gaan zowel prive als zijnde president.het is maar net hoe je het bekijkt .zeker in deze eindtijd trump blijft president. tot aan het eindpunt zo niet staat dat gelijk met het einde van een tijdperk en is het gelijk over en uit voor al het leven op deze planeet, maar eerst moeten alle doofpotten open en de volle waarheid naar buiten gebracht worden in een ambs termein is het niet gelukt dan maar in de tweede. maar onder tussen staat de eindtijd vast

 9. Eigenlijk zit ik nu al 2 jaar te wachten op de openbare aanklacht tegen de Hitlery clan met aan de zijkant hun puppet Obomba wegens bemoeien in andere landen met verkiezingen, regeringen omver werpen met burgeroorlog tot gevolg, hun stichting die opgehaalde gelden voor eigen gewin, zoals verkiezingscampagnes ge/misbruikt (ook de Nederlandse donaties) maar waarvan bijna niets naar Tahiti ging waar het voor bedoeld was (amper 2 huizen mee gebouwd) en dan hebben we het niet eens over het aantal vreemde overlijdens (ruim 100)en “zelfmoorden” (2 kogels in het hoofd is zelfmoord??) van mensen die de Clintons op het spoor zaten en zaken wilden exposeren, enz. De lijst is lang.
  Maar de hoofdvraag rijst: Waarom doet Trump daar niets mee? Dit zou het einde van de DEM’s al gehele partij kunnen betekenen want ze weten daar allemaal wat er speelt, vandaar ook die zinloze beschuldiging van iets waar ze zichzelf al tig keer aan hebben schuldig gemaakt. Zijn overwinning staat dan niet eens meer ter discussie.
  Ook krijgt/ kreeg Rusland altijd de schuld van hun gekonkel, puur om de aandacht af te leiden van hunzelf. Ondertussen al lang bewezen dat de rol die Rusland kreeg toebedeeld beduidend minder voorstelde als wat de Dem’s beweerden.

 10. Trump is de nachtmerrie van de democraten ze worden voor jaren op achterstand gezet en kunnen geen geloofwaardig kandidaat leveren voor de komende verkiezingen

 11. De Roden, de zogenaamde Democraten laten zien hoe huichelachtig en verraderlijk ze zijn. Eens met het artikel.

Comments are closed.