Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest

Uitvoerend directeur Nationale Inlichtingendiensten Joseph Maguire vandaag tijdens zijn getuigenis voor het inlichtingencomité van het Huis van Afgevaardigden. Maguire moest vragen beantwoorden over de klacht van de klokkenluider. (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————-

Klacht blijkt enkel gebaseerd te zijn op ‘van horen zeggen’ – Ex CIA analist / NSC official: ‘Deze inlichtingenofficier heeft op schaamteloze wijze de grens overschreden door zich met beleid te bemoeien’

—————————————————————————————————————————————-

Het getuigenis van de klokkenluider over Trumps telefoongesprek met de Oekraïense president is vandaag op een grote sof voor de Democraten en de massamedia uitgelopen. De desbetreffende man is compleet door de mand gevallen nu hij heeft bevestigd dat hij nergens direct getuige van geweest is, en zijn info enkel heeft van niet bijna name genoemde ‘officials’, oftewel: ‘van horen zeggen’. Totaal ongeloofwaardige ‘roddelluider’ zou dan ook een betere benaming zijn. Tot hoeveel jammerlijke pogingen gaan de Democraten zich nog verlagen om Donald Trump uit het Witte Huis te krijgen?

‘Zeer zorgwekkend,’ is de voorspelbare reactie van de Democraten op de klacht van de klokkenluider. Maar wat was er eigenlijk dan zo ‘zorgwekkend’?: ‘Donald Trump liet blijken ervan overtuigd te zijn dat de nieuwe Oekraïense regering snel in staat zal zijn om de reputatie van Oekraïne te verbeteren, en het corruptie onderzoek dat de samenwerking met de VS heeft bemoeilijkt af te ronden.’

Niets bijzonders dus. Dit dan?: ‘Afgezien van de bovengenoemde veronderstelde ‘gevallen’ die over de familie Biden en de Amerikaanse verkiezingen in 2016 gaan, werd mij door Witte Huis officials gezegd dat er niet over andere ‘gevallen’ werd gepraat.’

Sommige mensen zeiden iets over andere mensen die het over Oekraïne hadden

Wacht – andere mensen bevestigden dat Trump niets meer dan dat probeerde te bereiken, maar de klokkenluider beweert nu dat telefoongesprekken en documenten op één of andere duistere wijze ‘achter slot en grendel’ werden gelegd?

‘In de dagen na het telefoongesprek hoorde ik van meerdere officials dat hoge Witte Huis officials hadden ingegrepen door alle verslagen van het gesprek achter te houden… vooral het woord-voor-woord transcript… Witte Huis officials vertelden me dat ze door Witte Huis advocaten werden opgedragen om het elektronische transcript uit het computersysteem te halen.’

‘In hetzelfde tijdsbestek zeiden meerdere officials tegen mij dat het Oekraïense leiderschap de indruk moest krijgen dat een ontmoeting of gesprek tussen de president en president Zelensky afhing van Zelensky’s bereidheid om mee te werken met zaken die publiekelijk werden gemaakt door mr. Lutsenko en mr. Giuliani (Trumps advocaat). (Opmerking: dit was de algemene indruk van de staat van zaken zoals officials mij tussen eind mei en begin juli hebben meegedeeld. Ik weet niet wie deze boodschap aan het Oekraïense leiderschap overbracht, of wanneer.’

‘Was er zelf geen getuige van, maar ik geloof wat mijn collega’s zeggen’

Samengevat: sommige mensen vertelden aan andere mensen dat bepaalde mensen in de regering het hadden over een paar Oekraïners? Wordt daar nu zo’n heisa over gemaakt?

Het beste komt nog:

‘Ik was geen getuige van de meeste van de genoemde gebeurtenissen… Desondanks vond ik de verslagen hierover van mijn collega’s geloofwaardig.’

En daarmee is het inderdaad zonneklaar dat dit zelfs minder is dan een storm in een glas water. ‘Klokkenluider’? Gezien zijn extreem zwakke ‘van horen zeggen’ klacht is de term ‘roddelluider’ veel beter van toepassing. (1)

Ex CIA analist: klokkenluider moet hulp hebben gehad van Congresleden

De hele brief ziet er sowieso uit alsof deze door een journalist of advocaat is geschreven. Dat de New York Times (zwaar anti-Trump) talloze keren wordt geciteerd maakt het verhaal nog ongeloofwaardiger. Voormalig CIA analist en National Security Council (NSC) official Bred Fleitz schrijft dat ‘de manier waarop deze klacht is geschreven erop wijst dat hij veel hulp had.’

‘Dit is geen zaak voor de inlichtingendienst, maar een beleidskwestie. De klacht gaat over een meningsverschil over beleid. Presidentiële telefoontjes zijn geen zaak voor inlichtingen… Het lijkt erop dat de regels omtrent de toegang tot en kennis van deze gevoelige gesprekken werden gebroken. Deze official nam geen deel aan het gesprek, stond ook niet op de lijst met mensen die ervan af mochten weten, en had nooit van het gesprek op de hoogte horen te zijn.’

Fleitz denkt dan ook dat de klokkenluider hulp moet hebben gehad van (Democratische) leden van het inlichtingencomité van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat. De vraag is dan of zij actief meewerkten aan het opstellen van de klacht, wat zou neerkomen op heimelijke, subversieve, anti-democratische ondermijning van een zittende president, wat gezien de aanhoudende Democratische heksenjacht tegen Trump bepaald niet de eerste (en laatste) keer zou zijn.

‘Deze inlichtingenofficier heeft op schaamteloze wijze de grens overschreden door zich met beleid te bemoeien. Dit schendt de kern verantwoordelijkheid van inlichtingenofficieren om (enkel) te informeren, maar zich niet met het beleid te bemoeien.’ (2)

 

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen
21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp (/ Nog een aanwijzing: Joe Bidens zoon werd in 2014 lid van bestuur van grootste Oekraïense gasproducent)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

16

 1. De democraten vallen nu zélf in de put die ze meenden te graven voor Trump en de hele wereld is er getuige van – karma wordt dat ook wel genoemd..hahaha de boemerang keert altijd terug, ook voor onze politici, let maar eens op: het zal massaal en versneld gaan die koekjes van eigen deeg…
  @bozeoudeman: je hebt overschot van gelijk! Hebzuchtig, politiek partij- en eigenbelang met dan nog minachting voor eigen volk dat politici welvaart en rijkdom bezorgt door zelf verarmd te worden, door getergd en leeggezogen te worden tot op het bot door deze ‘dienaars’ van het volk…en de bijbel heeft daar helemaal niks mee te maken.

 2. Die Nancy Pelosy en haar nederlandse schoonzoon, die vaak bij Eva jinek zit, moesten eens erkennen dat D Trump gekozen is door _ mensen_

 3. Ja over President Donald Trump,bij zijn glorieuze winst,ik lag tijdens de uitslagen te kijken en ik keek en zag dat hij de winaar was,stapte uit bed en maakte een vreugde dans.
  Voor mij was hij een hero,ook in het achterhoofd de gedachte dat Hilly geen kans had om te winnen gelukkig,maar obama,bill of trump horen bij de nwo,jawel ook trump.
  Het is allemaal toneelspel,we zagen trump de grote man van china een hand geven bij bezoek aan china,en ik denk dat al die regeringsleiders het allemaal goed met elkaar kunnen vinden,maar volgens de berichten is de ene in onmin met de andere en komt er soms een oorlogs dreiging uit of oorlog.
  Maar in werkelijkheid zijn ze helemaal niet in onmin,dit is gespeeld,als er oorlog komt is het volk de pineut,en dat is altijd zo geweest,want oorlog hoe vreselijk het ook is is winstgevend voor de nwo.
  Dus vooraf elkaar ontmoeten,afspraken maken en uiteidelijk oorlog,alle regerings leiders zijn ook slaven net als wij,en ze hebben maar te doen wat de nwo tegen hun zegt.
  Ook Rusland wordt gedemoniseerd,maar daar ligt Putin niet wakker van,ook hij krijg zijn
  opdrachten en heeft die maar uit te voeren,en zo gaat het in de wereld.
  Denk ik.
  Ik zal er niet ver naast zitten.
  Groetjes.
  Bird.

 4. bozeoudeman.
  Ik vindt uw Comment waanzinnig goed,ik ben het helemaal met u eens,het is krachtig en duidelijk verwoord , het is waarheid en dat MOET gezegd worden ,proficiat.
  En dat de Bijbel gelezen moet worden is buiten kijf.
  Bird.

 5. @Econoom en Cor
  Greed is good , more greed better? Is dat het? ben ik nu beschaafd?

 6. Beste hoog beschaafde ‘econoom’, Oorlog, oorlog, oorlog als jullie niet doen wat ik Frans Timmmermans zeg, is dat uw innerlijke beschaving? Probeer eens met argumenten antwoord te geven.

 7. Boze oude man op 27/9
  U bent inderdaad een boze man . Mag ik U aanrade de bijbel te gaan lezen .
  Groeten .

 8. Boze oude man, de termen die u hanteert getuigen nu niet bepaald van innerlijke beschaving.

 9. Volg wat vaker JENSEN dan weet u echt van de hoed en de rand. Sommige vinden het een blaaskaak of wat ook, maar hij is de enigste die rechtuit, en met een wakkere kijk op vooral de media en de praatshows, waar ook ter wereld verslag doet. Echt een verademing in deze leugens verkondigende wereld. Wat is het ziek!

 10. Als je hier naar het nieuws kijkt, hoor je alleen maar dat Trump de boze man is en niks anders. Wat zal die linkse media hier balen als Trump volgend jaar herkozen wordt. Kan niet wachten hun teleurgestelde linkse rot koppen te zien.

 11. Nou ja het is heel logisch wat de CNN leugenaars en hebzuchtige Clintoncraten willen: als ze maar vaak genoeg blijven krijsen dat Trump het heeft gedaan en dat hij dus afgezet moet worden, gaat de massa ooit ook denken dat hij vast en zeker wel iets moeten hebben misdaan. Want waarom anders blijven ‘journalisten’ van CNN en de ‘onbaatzuchtige’ Obamacraten zo schreeuwen? Dus wordt Trump afgezet zodat een chanteur het Witte Huis kan binnentrekken en dit is precies wat Goebels over propaganda stelde. Herhaal de leugen en blijf de leugen als waarheid herhalen dan wordt die uiteindelijk gezien als de enige en echte waarheid. Dat zooitje ‘Democraten’ in de VS is precies als dat gore zooitje ‘democraten’ hier. Kijk hier in Nederland naar de landhuizen van hypocrieten als Timmermans en Terlouw. Dat zij landhuizen bezitten doet er niet toe maar hun leugens en hun hypocrisie wel. Weg met dit soort zogenaamd links en nep progressief, reactionairen geldharkers is wat zij zijn. Geen probleem dat iemand meer heeft dan een ander, maar dit verkrijgen enkel over de ruggen van gewone mensen via leugens, chantage, terreur en ander crimineel te noemen gedrag, daar heb ik wel een probleem mee. Net als met die onzin van ‘ik heb er hard voor gewerkt’ iets wat dus impliceert dat gewone mensen als bijvoorbeeld verkeersregelaars, onderwijskrachten, conciërges, kantoorbedienden, winkelbedienden, fabrieksmedewerkers et cetera niet hard werken, want zij zijn niet rijk geworden. Luister niet langer naar hebzuchtige hufters die leugens verkondigen om zich nog rijker te kunnen stelen dan zij als zijn, gore hufters als de meesteroplichter Obama. Dat er verschil is, is goed om mensen te stimuleren om dingen zelf te ondernemen en meer te doen, maar bonussen van tot een half miljard? Dat is krankzinnig en waarom hoor ik hier die zogenaamde socialisten nooit over? Omdat zij zelf ook ‘huisjes’ in Zuid Afrika of Suriname hebben en dromen van een bonus naast hun inkomens van soms tonnen per jaar? Jach!

 12. Een ding is zeker, de familie Biden is beschadigd door de zweem van corruptie in de Oekraïne. Er is dus blijkbaar ook een machtsstrijd aantal de gang bij de Democraten.

  Een patriot beschuldigingen van landverraad, echt hilarisch.

 13. De top van de democraten en sommige republikeinen zijn corrupt en zijn bang dat Trump dat allemaal gaat onthullen.
  Daarom moet hij weg en geen middel wordt geschuwd. Misschien zelfs moord niet.

 14. de democraten zijn extreem (gek) geworden en worden steeds wanhopiger omdat Trump nou eenmaal zijn gezonde verstand gebruikt. Linkse mensen hebben een bloedhekel aan mensen die beslissingen durven te maken en zullen alles uit de kast blijven halen . Leuk om te zien dat Trump er alleen maar sterker van wordt en steeds meer sympathie krijgt.

 15. Wederom is voor heel correct, slecht geïnformeerd Nederland Trump schuldig.
  Gewoon weer hetzelfde ritje met dezelfde teleurstelling uiteindelijk.

Comments are closed.