Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende

De beste verdediging om de miljardencorruptie van je topkandidaat te verbergen is door de aanval te openen op je gehate vijand, zullen de Democraten hebben gedacht. (Afbeelding: social media meme via (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Advocaat Giuliani: Oekraïense oligarch waste miljoenen wit voor de familie Biden – ‘Kabinet Obama getekend door patroon van corruptie’ – Onderzoeksjournalist ontdekte dat vicepresident Biden zijn zoon aan miljardendeal met Chinese overheid hielp

—————————————————————————————————————————————–

Zoals verwacht hebben de Democraten en de Westerse massamedia opnieuw een storm in een glas water gecreëerd. Uit het vanmiddag vrijgegeven verslag van het telefoongesprek van president Trump met zijn Oekraïense collega Zelensky komt namelijk zonneklaar naar voren dat de eerstgenoemde op geen enkele wijze druk uitoefende. Trumps advocaat eist ondertussen de openbaarmaking van alle documenten rond de Bidens, omdat ‘we weten dat een corrupte Oekraïense oligarch $ 3 miljoen voor de familie Biden wit waste.’

De zogenaamde ‘druk’ die Trump volgens de Democraten uitoefende?:

‘Nog iets, laten we het over Bidens zoon hebben, dat Biden de vervolging stopte. Een hoop mensen willen weten hoe dat zit, dus wat je ook maar kunt doen met de procureur-generaal (of minister van Justitie) zou super zijn. Biden schepte overal op dat hij dat onderzoek stopzette, dus als je daar naar kunt kijken… Voor mij klinkt dat vreselijk.’

Oftewel: nul komma nul druk, niets meer dan een normaal verzoek in een normaal gesprek. Eerder in het gesprek had Trump ook nog om ‘een gunst’ gevraagd, of Zelensky wilde uitzoeken hoe het nou precies zat met Crowdstrike, de cyber security firma die het Democratische Nationale Comité in 2016 inschakelde om hun gehackte servers te onderzoeken. ‘Zoals je gisteren hebt kunnen zien is die hele nonsens geëindigd met een zeer armoedig optreden van Robert Mueller, een incompetent optreden, maar zij zeggen dat veel is begonnen met Oekraïne.’

Impeachment nu al onwaarschijnlijk

De Democraten zullen na het lezen van het verslag nog woester zijn dan ze al waren, want president Zelensky had tegen Trump gezegd dat hij net als in Amerika ook in Oekraïne ‘het moeras’ van de gevestigde orde wil gaan droogleggen.

De kans dat Trump wordt afgezet is in de statistiek van PredictIt de afgelopen 24 uur enorm gedaald. Dat gebeurde al nadat Trump aankondigde het volledige transcript, dus zonder redacties, vrij te geven. Waarnemers voelden daardoor al aan dat er niets bijzonders uit naar voren zou komen, en ze hebben gelijk gekregen.

‘Oekraïense oligarch waste $ 3 miljoen wit voor de Bidens’

Trumps advocaat Rudy Giuliani is de voortdurende haat/hoaxcampagne van de Democraten en de door hen gecontroleerde massamedia duidelijk helemaal zat. ‘We weten dat een corrupte Oekraïense oligarch $ 3 miljoen voor de familie Biden wit waste,’ twitterde hij vandaag. ‘Dus geef alle financiële verslagen van alle zaken waar Biden, (John) Kerry’s stiefzoon en het neefje van de notoire gangster Whitey Bulger bij betrokken zijn.’

‘Vicepresident Biden hielp zoon aan miljardendeal met Chinese overheid’

Dat was een verwijzing naar het onderzoek van journalist Peter Schweizer, die heeft ontdekt dat Hunter Bidens firma in 2013 slechts twee weken nadat hij met zijn vader Joe in China op officieel bezoek was geweest (ze vlogen allebei met ‘Air Force Two’) een ’historisch’ genoemde deal van $ 1 miljard met dochtermaatschappij van de door de staat gerunde Bank of China sloot. De deal werd later zelfs uitgebreid naar $ 1,5 miljard. ‘Schokkend dat een vicepresident het beleid van de VS met China vormgeeft terwijl zijn zoon een begeerde miljardendeal met een tak van de Chinese overheid sluit,’ aldus Schweizer. (3)

Deze deal had mogelijk verregaande gevolgen voor de nationale veiligheid. Het investeringsfonds dat de Bank of China voor de deal met Biden oprichtte, Bohai Harvest RST (BHR), werd namelijk een kerninvesteerder in het Chinese kernenergie staatsbedrijf CGN, dat in 2016 door het Amerikaanse ministerie van Justitie werd beschuldigd van het stelen van nucleaire geheimen van de VS.

Louche deals Bidens in Oekraïne

Schweizer wijst ook op andere veelzeggende feiten: in april 2014 had Hunter Bidens zakenpartner Devon Archer een privé gesprek in het Witte Huis met vicepresident Joe Biden. Vijf dagen later landde Joe Biden in Kiev, waar hij hoge officials miljardensteun beloofde voor de aardgasindustrie in het land. De volgende dag werd bekend gemaakt dat Archer bestuurslid werd van het grootste Oekraïense gaswinningsbedrijf Burisma. Drie weken later werd ook Hunter Biden bestuurslid, en dat terwijl beiden geen enkele ervaring in de energie industrie hadden.

Hunter kreeg echter wel een maandsalaris van $ 50.000,-, en dat terwijl Burisma op dat moment al door het Oekraïense justitie werd onderzocht wegens verdenkingen van corruptie. Daarop dreigde Biden de toenmalige president Poroshenko met het intrekken van de beloofde $ 1 miljard aan leengaranties als dat onderzoek niet zou worden stopgezet en generaal Viktor Shokin, de officier van justitie, niet werd ontslagen.

Vorig jaar schepte Joe Biden daar tegen het aanwezige publiek van de Council on Foreign Relations openlijk over op: ‘Ik zei: jullie krijgen die 1 miljard niet. Ik ga zo weg over, ik denk dat het iets van 6 uur was. Ik keek hen aan en zei: Ik ga weg over 6 uur. Als de officier van justitie niet wordt ontslagen, krijgen jullie je geld niet. Wel, ‘son of a bitch’, hij werd ontslagen! En toen zetten ze er iemand neer die op dat moment eensgezind was.’

Joe Biden beweerde dat hij ‘geen idee’ had dat zijn zoon Hunter bestuurslid van Burisma was geworden, twee jaar (!) nadat dit was gebeurd, en hij het nooit met hem over het justitiële onderzoek naar Burisma heeft gehad. Met de verkiezingen van 2020 in het verschiet wordt het nog een hele toer voor Joe om te verbloemen dat hij zijn macht en positie misbruikte om zijn zoon aan zeer lucratieve zakendeals met Oekraïne en China te helpen. (3)


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Zero Hedge


Zie ook o.a.:

25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen
21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp (/ Nog een aanwijzing: Joe Bidens zoon werd in 2014 lid van bestuur van grootste Oekraïense gasproducent)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

3

  1. Tuurlijk dat de democraten hier zo op reageren, zij hebben die Porosjenko ook aan de macht geholpen door corruptie (onder pres.Obomba)
    Het komt hun slecht uit dat de NWO-er Biden en zoon zo aangepakt kunnen worden.

  2. Als we bedenken dat dit een transscript is,dat zo opgesteld is dat het voor Trump zo gunstig mogelijk is,dan vind ik toch wel dat Trump op ongegeneerd ranzige wijze in troebel water zit te hengelen naar materiaal dat hij tegen Biden kan gebruiken om weer zo’n onfrisse campagne op te starten als tegen Hillary Clinton met die mails.Ik heb niet de indruk dat het hem gaat om de integriteit en het belang van de VS.Het komt op mij nogal hypocriet over.Het is natuurlijk pas een eigen leven gaan leiden toen het door die klokkenluider ging rondzingen.Dan zijn die suggesties voor Biden alleen al zo schadelijk dat je je daar alleen maar tegen kunt verweren door het dan ook hoog uit te spelen.Misschien dat dat ok de bedoeling was,maar dat is moeilijk te beoordelen zo.Tot een impeachment zal het wel niet leiden de verhoudingen in de senaat in aanmerking nemende.

Comments are closed.