Het echte Democratische complot: Hillary Clinton weer presidentskandidaat maken

Gaat het ‘The Witch’ dan toch nog lukken om in het Witte Huis te komen?  

—————————————————————————————————————————————–

Democratische kandidaten met impeachment proces in spagaat gebracht om weg vrij te maken voor Hillary

—————————————————————————————————————————————–

In 2016 werd de Democratische nominatie voor het presidentsschap gestolen van de extreemlinkse Marxist Bernie Sanders. Hoge officials binnen de partij erkenden later dat Hillary Clinton al op voorhand als winnaar was aangewezen. Toen Sanders ging klagen bij Obama kreeg hij te horen dat hij zijn verlies maar moest slikken en achter Hillary moest gaan staan. Vier jaar later zijn de Democratische machthebbers achter de schermen opnieuw bezig om te voorkomen dat Bernie genomineerd wordt. Ze weten echter ook dat Joe Biden te beschadigd is om een kans te maken tegen Donald Trump. Het plan lijkt daarom om toch weer Hillary Clinton naar voren te schuiven, en dat zonder haar aan de voorverkiezingen te laten meedoen.

Het computermodel van de Amerikaanse topeconoom voorspelt dat Trump in november weer de verkiezingen wint, maar wel met een veel kleinere marge dan op basis van zijn huidige populariteit mag worden aangenomen. Trump zou op dit moment namelijk met overmacht winnen van Joe Biden, Bernie Sanders of Elizabeth Warren.

De echte reden waarom de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, zo lang wachtte met het indienen van de impeachment artikelen in de Senaat is volgens hem ‘niet zozeer om van Trump af te komen, maar om alle senatoren die zich kandidaat hebben gesteld tegen te werken, en hen te dwingen hun campagne te stoppen. Waarom? Niet slechts om Biden vrije doortocht te geven, want ze weten dat hij en zijn zoon als getuigen kunnen worden opgeroepen.’ En aangezien de Bidens aangaande Oekraïne ‘smerige handen’ hebben, wordt het een makkie voor Trump om Joe te verslaan.

Afzetten Trump en Pence nauwelijks waarschijnlijk

Daarom wordt er al een poosje gefluisterd over een mogelijk Democratisch complot om behalve Trump ook zijn vicepresident Mike Pence af te zetten, waarna Nancy Pelosi volgens de grondwet zal worden ingezworen als waarnemend president. Zodra dat beklonken is, hoeft ze enkel nog af te treden en haar positie over te geven aan… Hillary Clinton.

‘De Clintons worden al lang gezien als het meest corrupte politieke koppel in misschien wel de hele Amerikaanse geschiedenis,’ schrijft Armstrong. ‘Maar ik geloof niet dat deze optie achter de schermen serieus wordt genomen. Het wordt echter wel als een afleiding gebruikt om de echte samenzwering voor het publiek te verbergen.’

Democratische kandidaten in spagaat gebracht om weg vrij te maken voor Hillary

‘Het ECHTE complot is dat de Democratische kandidaten op de Conventie zo verdeeld zullen zijn, dat ze Hillary naar voren zullen schuiven, zonder dat ze zich ooit maar in één voorverkiezing heeft hoeven laten zien, of het mikpunt is geweest van de hele horde rivalen. Het vertragen van de impeachment in de Senaat zal Trump er niet van weerhouden campagne te voeren, maar er wel voor zorgen dat de Democraten die zich op het Witte Huis hebben gericht het veld moeten ruimen.’

De enige manier om deze ‘Hillary samenzwering’ nog te  stoppen is als de Democratische senatoren Bernie Sanders, Elizabeth Warren, Michael Bennet en Amyh Klobuchar zich uit het impeachment proces terugtrekken omdat ze het in de presidentscampagne tegen Trump opnemen. Volgens de grondwet is hun aanwezigheid echter vereist. De vraag is of dat nog steeds het geval is als ze officieel besluiten om niet meer aan de impeachment deel te nemen.

‘Zelfs voor de Democraten veroorzaakt de impeachment een grote puinhoop,’ is Armstrongs conclusie dan ook. ‘We wachten het af. Onze bronnen zijn over het algemeen heel goed. Dit lijkt de echte samenzwering die op touw is gezet.’ Er is dus een gerede kans dat Sanders en Warren ten tijde van de Democratische Conventie van 13 tot 16 juli dankzij partijgenoot (!) Nancy Pelosi nog verwikkeld zijn in het impeachment proces tegen Trump, en de partij dit zal aangrijpen om alsnog Hillary Clinton te nomineren.

Mocht het haar deze keer wel lukken om Trump te verslaan, dan kan de wereld zich opmaken voor een vreselijke tijd met vrijwel zeker een oorlog tegen Iran, en mogelijk ook tegen Rusland en/of China.


Xander

(1) Martin Armstrong
Afbeelding (bewerkt): Pixabay (rechtenvrij)


Zie ook o.a.:
14-01: Staflid Democratische kandidaat Bernie Sanders: ‘Wij gaan Trump aanhangers in kampen stoppen’
12-01: Transport Coalitie VS waarschuwt voor grootschalige rellen, bevoorradingscrisis en burgeroorlog

2019:
25-11: ‘Aanslag met gif op Trump mislukt, voedseltester met spoed naar ziekenhuis’ (/ Deep State en Democraten schrikken nergens meer voor terug om Trump te stoppen, desnoods met moordaanslag of een burgeroorlog)
14-11: ‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
02-11: ‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’

03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’ (/ Trump: ‘Dit is geen impeachment, maar een coup’ – Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’)*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. @Lechaiem,

  Klopt, en Amerika speelt die troef heel handig uit door er voor te zorgen dat “de vluchtelingen” deze kant op komen. Het Kouwenhoven-Kalergie plan is sinds “9/11” volop in werking getreden. (Eigenlijk daarvoor al met operatie Dessert Storm, maar sinds 9/11 is het duidelijker geworden).
  Angela Merkel deed daar een paar jaar geleden nog een schepje bovenop. (Met dank aan de media die zielige vrouwen en kinderen vertonen terwijl het voor 90% alleen maar mannen zijn, “maar ze zijn wél zielig”)

 2. Rustbrenger het is de Calgori plan dat uitgevoerd word door de niet gekozen troep uit Brussel EU

 3. @lechaiem, het blijft gissen maar ik vermoed dat we zonder de VS, nu onder een communistisch regime zouden leven.

 4. @Lechaiem 9:01 am

  Wel eens bij stilgestaan hoe het kan dat de vluchtelingen uit het Midden Oosten zo massaal naar Europa trekken? Naar mijn weten en mening komt dit, doordat het egocentrisch Amerika in die regio er “Democratie” (lees: puinhoop) komt brengen. Dankzij het Amerika zitten wij in Europa in een (nieuwe) sores.
  Dus ja, ik kan mij de reactie van Rene @11:03 wel enigszins voorstellen.

 5. Rene, Was er geen Amerika dan liep je nu als een slaaf diep gebogen onder het Nazi regime van Adolf Hitler. Voor de US een wereldmacht werd was het Engeland en Australie die de EU end her MO van de Ottomanen verloste. Ja de US is anders dan de EU maar dat heeft zijn voordelen. De EU word overspoeld door vreemdelingen uit het MO en Noord Afrika. Wie huilt en lacht nu om wie?

 6. Als u zich niet kunt vinden in de wijze van schrijven en vertalen, gelieve een andere website te zoeken. Mod.

 7. Verwonderd mij niets.Babel blijft Babel.Zie wat Babel de kinderen Israëls heeft aangedaan in het laatste der dagen.

 8. Amerika, een land 350 miljoen inwoners. En de democraten kunnen alleen met crooked Hilary Clinton voor de dag komen? De mentale staat van dat land is zorgwekkend.

 9. @ Sultan: 6:51 am. Ben het geheel met U eens. Zie ook mijn reactie op 9:19 am. Daarom vind ik het vreemd dat er nog geen gerechtelijke stappen zijn ondernomen tegen de Clintons.

 10. Oorlog tegen China en Rusland, hoe stom kan men wel zijn, geen schijn van kans.
  Rusland is geen oorlog zuchtig land, als men Rusland aanvalt, zijn de rapen echt gaar voor de VS en zijn bondgenoten.
  Dan is er nog China, ook geen schijn van kans, laten we maar gauw zwijgen wat die kunnen aanrichten.
  Laat de VS er maar aan beginnen, zijn we daar gelijk van af en slechter kan het niet worden.

 11. Dit geloof ik niet. De laatste weken zijn de msm in de VS ertoe aangezet om te verklaren dat de kandidatenrace van de Dems een veel te witte bedoening is. Daarom lijkt mij weliswaar dat de weg inderdaad vrijgemaakt wordt maar dan voor ofwel Michelle Obama ofwel Oprah Winfrey.

 12. Kan Jinek haar hart weer ophalen en ’s avonds liefdevol naar haar nachtkastje kijken.

 13. Neen, Warren wordt vermoedelijk democratisch presidentskandidaat en indien ze er in slaagt de aanhang van Sanders te betrekken zonder de gematigde democraten af te stoten wordt zij, Elisabeth Warren, nog president ook. Van Hillary kon veel gezegd worden, maar het enige wat we met zekerheid weten is dat ze een uiterst slechte kandidaat was en ik denk dat de top van haar partij dat binnenskamers ook beseft. Als Clinton de aanhang van Sanders (37%) had proberen te betrekken in plaats van te schofferen was ze nu op het einde van haar eerste presidentstermijn geweest.

 14. We moeten maar afwachten hoe het gaat. In de afgelopen jaren hadden peilingen en de media het volkomen mis. De brexit was niet voorzien en trump ook niet. In nederland verwachten ze ook niet dat rechts groter gaat worden, maar wie weet, komt er onverwachts een (gedeeltelijk) einde aan links.

 15. Amerika ! Amerika ! armen mensen in zoon krom gek en ziek oorlog zuchtig land.dat
  moet les geven op deze aarde hier moet toch iedereen om lachen of huilen.

 16. Laten we maar eens afwachten. Wat ik vreemd vind, is het feit dat de Clintons nog niet gedagvaard zijn. Er is nu toch wel meer dan genoeg op tafel gekomen over hen, en de oorlogspresident Obama. Ik blijf het vreemd vinden.

 17. Het is niet belangrijk wie opkomt voor de democraten, belangrijk is , voor wie de Amerikanen hun kiesverstand of politiek verstand gaan gebruiken.
  Als het is zoals hier , zonder verstand, dan is het slecht voor de volgende 30/50 jaar.

 18. @Dago. De profetische voorspellingen van Kim Clement zijn me bekend. Echter met geen woord sprak hij over HRC gelinkt aan het presidentsschap. Ik weet niet waar u dat vandaan haalt.

  Wat Kim wel voorspelde is een tweetermen president Trump en dat alle impeachments gaan mislukken. En dat Trump bij het binnenkomen van de Oval Office vervuld wordt (werd) door de Heilige Geest.

  Als de DNC zo zot is om alsnog HRC naar voor te schuiven, kunnen ze zowel hun reeds failliete politieke partij opdoeken. Het beste wat ze kunnen doen is aan te nemen dat Trump herverkozen wordt en zich concentreren op 2022-2024.

  Maar gezien haat blind maakt verwacht ik niet veel common sense van de Democraten. Het liefst laten ze de economie crashen of veroorzaken ze een burgeroorlog. “There will be blood on the streets” zei Mad Maxime een paar jaar geleden. Alles is goed voor een marxist om aan de macht te komen en te blijven. Mensen en hun toekomst zijn slechts bijzaak. Zie de EU.

 19. PS,
  Ik geloof dat ‘anoniem’ de meest fantastische zin heeft geplaatst over het alsmaar toenemende twijfelachtige nieuws …. Zelfs een ‘kapotte klok’ geeft twee keer per etmaal de goede tijd aan …. over nuchterheid gesproken !

 20. Dat Bill Monica Lewinski een ‘sigaar aanbood’ en ze er daadwerkelijk er ‘gebruik’ van maakte ligt bij iedereen nog in het geheugen ….. dat Google openlijk de democraten naar voren schuift en de Duitse regering in 2016 ! 5 miljoen dollar heeft overgemaakt ter ondersteuning van haar nieuwe campagne is minder bekend. En dat uit 1700 mails van Hillary’s privé ‘provider’ is gebleken dat de VS het wapentuig aan de ISIS heeft geleverd is vermoedelijk ook bekend. Dat de Clintons gek op ‘pizza’s’ zijn is ook bekend, de Lolita Express naar sex paradijzen waarbij de Clintons frequent flyers waren ook. Dat op Haïti kinderen geroofd, verkracht en gedood werden voor de ‘lol’ misschien ook. Dat the Clinton family zeer amused was over de dood ? van Epstein ook. Dat Hillary zich verrijkte door ‘verkoop’ van Uranium One uit Canada ook. Dat het Clinton Foundation Schandaal feitelijk nog veel erger bleek te zijn. Dat Hillary geen snars verstand had over de gevolgen van de Whitewater-affaire en dat de rest van de wereld zich meer zorgen maakt over de dagelijkse ‘beslommeringen’ en aanbiedingen dan over criminele politici. Absurditeit in optima forma ! ; waarbij onze fake democratie via de media op alle mogelijke manieren via NLP technieken én subliminale technieken het volk in ‘trance’ brengt.
  Stront ziek wordt men er van, maar de ‘dokter’ heeft hier wel weer een pilletje voor….

 21. Onlangs terug uit VS, Trump staat bij veel (meeste) Amerikanen op voetstuk, democraten beseffen maar al te goed dat ze met de huidige kandidaten geen schijn van kans maken.
  Trump en Pence afzetten zal leiden tot grote onrusten en opstanden.
  Biden zal zeker terug treden na steeds meer openbaringen van corruptie gepleegd door zijn zoon en Biden zelf.
  Het nomineren van Clinton openbaart de totale paniek bij de democraten en zal de kers op Trumps koek blijken..

 22. Goed artikel: En als je het Amerikaanse nieuws al een tijdje volgt zal het niets verbazen dat dit voor 2020 het toekomstige scenario wordt.
  Hilary houd zich nu stil maar als je de kandidaten ziet en hoort dan kan het niet anders of er moet iemand ( een sterke man/ vrouw) opstaan om “ echt tegen kandidaat voor Trump “ te zijn, met de huidige kandidaten verliezen de Democraten zeker.
  En als “ tegen kandidaat voor Trump “ daar lijkt (“ voormalige minister buitenland, uranium verkoopster aan Rusland “) uitermate geschikt voor.

  Na Trump of dit nu in 2020 of in 2024 wordt, zal er een groot vacuum ontstaan in Amerika.
  Met als gevolg grote chaos en in het ongunstigste geval een burger oorlog.
  Chaos: Deels gevoed door haat en corruptie en jaloezie, politieke intriges en een corrupt overheids apparaat , mede ook de CIA en de FBI.
  Chaos: Tegengewerkt en gedwarsboomd door Soros met zijn linkse “ liefdadigheidsinstelling “ die een nieuwe wereld order beogen.
  Chaos: bewerkstelligt door de pers met hun partijdigheid en fake nieuws.
  Grote wereldlijke machtsblokken zijn immers “ profetisch” voorzegt. Soros werkt er hard aan!

  Hopelijk kan de AG William Barr en Durham nog voor a.s. november zijn aanklachten tegen Comey Branner en de andere corrupte “ kopstukken “ indienen zodat het publiek ( de stemmer) duidelijk kan zien dat er zeker “ wat aan de hand is “ in Amerika en dat “ het recht (hopelijk) zal zegevieren”. Maar mogelijk zal de pers van deze serieuze aanklachten ook een farce proberen te maken.

  De vraag blijft, hoe zal de kiezer reageren. Want de marge was in 2016 klein, en met alle negatieve berichtgeving en de corrupte pers, rondom de huidige president, blijft het onzeker wat er in de stemhokjes op het laatste moment zal gebeuren.

  Amerika als land , de administratie, regering, President Trump en zijn staf, de huidige rechterlijke macht, en aanstaande week ook de senaat als zij moeten oordelen over het impeachment, hebben gebed nodig.
  Denk aan hen in uw gebed. En weet dat niets “ bij toeval “ gebeurd.

 23. Het debacle zal voor Hillary Clinton de 2e keer groter worden dan de 1e keer.

 24. Interessant is dat ene Kim Clement – een nogal imposante predikant uit de VS – voor zowel Donald Trump als Hillary Clinton grote leiderschapsposities voorzag in 2007 nog voor Trumps verkiezing. Of het democratisch zal zijn, ik weet het niet, maar ik denk dat we straks met beiden te maken zullen hebben.

 25. Wat een fantasie-verhaal. Hillary C zal zich niet verkiesbaar stellen. Bill Barr & “Bull”Durham zullen binnenkort de hamer laten vallen mbt alle corruptie vd Clintons. En ze zullen ten onder gaan. En Trump zal met een nog veel grotere marge de herverkiezing winnen. Mits de fraude een beetje binnen de perken blijft.

 26. Zolang de meerderheid van de gebrainwachte kudde blijft geloven dat de overheid,politiekers presidenten bondskanseliers enz,voor onze belangen gaan opkomen zal er niks veranderen.Het zijn allemaal gangsters zakkenvullers en pionnen van de bankiers en multinationals,pure landverraders die oa Amerika en Europa naar de kl…. hebben geholpen.Allen wegblijven bij die stembussen

 27. zouden ze echt zo stom zijn ???

  de gewone mensen haten de demoratten alleen maar meer en meer, en Hillary voorop met die Pelosi ……

 28. Crooked Hillary… tijd om n paar rolletjes wc papier met haar beeltenis aan te schaffen. Dan zal de grote boodschap nog meer opluchting geven.

 29. het jaar 2020, zit vol gebeurtenissen die komen gaan. sommige begrijpelijk voor de massa. maar wederom merendeels voor de massa niet te snappen, en als je het niet snapt, dan leg je het maar naast je neer, want o vergeten ik mag niet nadenken want ik moet weer werken voor mijn baas en overheid(lees moderne slavernij)

Comments are closed.