‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’

Joe Biden (R), hier met zijn zoon Hunter, is ontegenzeggelijk één van de corruptste politici die op deze aardbol rondlopen. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Paul Craig Roberts: Niet Trump, maar Biden en Obama zouden moeten worden onderzocht – Westerse mainstream media inmiddels ‘nog corrupter dan dit woord betekent’

—————————————————————————————————————————————–

Paul Craig Roberts, voorman van het Institute for Political Economy en voormalig official van de regering Reagan, maakt het impeachment onderzoek dat de Democraten tegen Trump hebben opgestart met de grond gelijk. Het schaamteloze schijnproces tegen Trump toont andermaal aan dat de Democraten inmiddels ‘de corruptste partij op aarde’ zijn, en de (Westerse) mainstream media zelfs nog ‘corrupter zijn dan dit woord betekent.’ Op basis van alle bekende feiten zouden juist Joe Biden en Barack Obama moeten worden onderzocht, en niet Trump. ‘Maar als Trump neergaat, dan gaat Amerika met hem. De democratie in Amerika zal daarvan het slachtoffer zijn.’

De klokkenluider waar het impeachment onderzoek op was gebaseerd is stilletjes van het toneel afgevoerd nadat bleek dat hij voor topdemocraten zoals Joe Biden en Hillary Clinton had gewerkt, en geheime ontmoetingen had gehad met Adam Schiff, die hem instrueerde wat hij precies moest vertellen. Deze week loog Schiff echter glashard door te beweren dat hij de identiteit van deze man niet kende.

Hoe dan ook, deze eerste fake getuige was te besmet om nog geloofwaardig te kunnen gebruiken. Daarom voerden de Democraten en de media snel een nieuwe official op, die enkel ‘van andere stafleden’ had gehoord over het bestaan van nog een ander telefoongesprek van Trump, waarin Oekraïne onder druk zou zijn gezet. Uit het transcript van het eerste gesprek was namelijk onomstotelijk gebleken dat er geen enkele sprake was van zo’n ‘quid pro quo’.

Tweede telefoongesprek blijkt puur verzinsel

Dit zogenaamde tweede telefoongesprek, waar niemand iets van wist en waar ook geen transcript van is, lijkt dan ook niets meer dan het zoveelste verzinsel te zijn. De waarnemende ambassadeur in Oekraïne, William Taylor, getuigde dat een van zijn stafleden dat tweede telefoongesprek had gehoord, en dat Trump toen om een onderzoek naar de Bidens had gevraagd. Deze tweedehands ‘van horen zeggen’ info, dit gerucht, wordt ook in de Nederlandse media echter als een ‘bombshell’ gepresenteerd. Roberts: ‘Het lijkt daar niet eens op, maar de presstitutes zullen het net zolang herhalen tot het dat wel is.’

‘Je moet je afvragen hoeveel stafleden een telefoongesprek tussen staatshoofden mogen afluisteren. In mijn dagen waren dat er nul,’ vervolgt Roberts. ‘Waarom komen de Democraten met ‘van horen zeggen’ info? Waarom staan de stafleden die deze gesprekken zogenaamd zouden hebben gehoord niet in het getuigenbankje?… Gaan de Democraten van het Huis de president van de VS impeachen op basis van ‘van horen zeggen’ info uit de tweede hand?’

Niet Trump, maar Biden en Obama zetten Oekraïne onder druk

Trump zelf had overigens sowieso niet met $ 1 miljard hulp hoeven dreigen om info te krijgen over de Bidens en hun omkoopsommen om het onderzoek naar de corruptie van Burisma, het Oekraïense gasbedrijf dat Hunter Biden inhuurde voor ‘bescherming’, te blokkeren. Oekraïense officials hebben namelijk alle officiële documentatie hierover vrijgegeven, alleen zult u dat in de media niet lezen. Roberts: ‘Verwacht niet dat de (pers)hoeren verslag doen van ook maar enig waar feit. Daar zijn ze niet toe in staat.’

Uit de officiële Oekraïense documenten blijkt dat Burisma maar liefst $ 3.166.000,- aan Hunter Biden betaalde, en dat –nog belangrijker- Burisma het corrupte ministerie van BuZa van Obama onder druk zetten om het Oekraïense justitiële corruptie onderzoek naar Burisma stop te zetten.

Dat is dan ook precies wat het Obama regime deed. Joe Biden dwong Oekraïne ertoe de officier van justitie te ontslaan en zo het onderzoek stop te zetten, door de president daar 6 uur de tijd voor te geven. Zo niet, dan zou Biden  $ 1 miljard aan Amerikaanse hulp aan Oekraïne stopzetten – de enige èchte ‘quid pro quo’, of beter gezegd: chantage, die er heeft plaatsgevonden, en waar de voormalige vicepresident nota bene publiekelijk over opschepte.

‘We moeten ons daarom allemaal afvragen waarom Trump wordt onderzocht, en niet Biden en Obama,’ vervolgt Roberts. ‘We weten de reden al: de Amerikaanse media zijn corrupter dan dit woord betekent, en de Democraten zijn de corruptste partij op deze aarde. Verder wil het militaire-veiligheidscomplex Trump begraven, omdat hij hun budget en macht in gevaar brengt vanwege het willen normaliseren van de betrekkingen met Rusland.’

‘Als Trump neergaat, gaat Amerika met hem’

‘Maar als Trump neergaat, gaat Amerika met hem. Het grootste deel van de wereld zal zeggen ‘die zijn we gelukkig kwijt’. Wat de Republikeinen betreft: zij zullen Trump niet boven hun campagne contributies en bescherming van het militaire/veiligheidscomplex zetten. Waar is Trumps minister van Justitie Barr? Waar zijn de verslagen van het ministerie over de onderzoeken naar de ‘Russiagate’ hoax misdaden die door de FBI en Obama’s ministerie van Justitie werden begaan? Heeft Trump niet gemerkt dat zijn eigen ministerie van Justitie hem heeft laten vallen?’

‘Democratie in Amerika het slachtoffer’

‘Aanklachten voor de Russiagate misdaden zouden de impeachment van Trump door de Democraten wegblazen, maar waar zijn die aanklachten? Deze misdaden zijn zonder twijfel al heel lang bekend. Een aantal voormalige federale procureurs en assistent-procureurs hebben deze Russiagate-hoax misdaden tot in detail beschreven. Maar Trumps ministerie van Justitie gaat hem verraden, en de democratie in Amerika zal daar het slachtoffer zijn. Beide politieke partijen willen namelijk niet dat het winstgevende (‘Deep State’) moeras wordt drooggelegd.’ (1)

 

 

Xander

(1) Paul Craig Roberts via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
02-11: ‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’
01-11: Twee oud-CIA directeuren erkennen bestaan Deep State en doelstelling om Trump uit te schakelen
26-10: Trump beschuldigt Obama van ‘verraad’
08-10: Voormalige CIA klokkenluider vergelijkt impeachment hoax tegen Trump met KGB operatie
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’ (/ Trump: ‘Dit is geen impeachment, maar een coup’ – Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’)
03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’
28-09: Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump
26-09: Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest
25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen
21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

13

 1. ..Als je toch beziet welke wanhopige pogingen de Democraten ondernemen om van Trump af te komen, zwartmakerij, Rusland-onderzoek en dan nu de poging om te impeachen..en daarbij de schaamteloze, nauwelijks verhulde moord op Epstein , dan hoef je echt geen Einstein te heten om je te bedenken dat als de Democraten gaan beseffen dat hun spel bijna uit is, dat het haast wel zeker is dat er óf een poging tot een aanslag op Trump óf een gelukte aanslag gaat plaatsvinden. Ik gok zo ergens in de komende 12 maanden. Let maar op..

 2. Timing is in het oprollen van de deep State van groot belang.
  Laat nu de Democraten zich met het impeachment maar te kijk zetten.
  Trump wordt toch niet afgezet want de senaat is overwegend Republikeins.
  Dan zal W.s. Vlak voor de sluitingstermijn van de kandidaten voor de pres. Verkiezingen Hillary weer ten tonele gevoerd worden.
  Bij gebreke andere kandidaten, ( ze doet al heel zielig zo van veel mensen vragen naar mij )
  En dan zal Mr. Barr en zijn openbare aanklagen “ toeslaan” om de deepstate “ op te rollen”
  Deze administratie doet grondig werk en dat zal ook gebeuren bij de – inbeschuldigingstelling – ze mogen absoluut geen fouten maken.
  Dan komt het CIA schandaal, het Biden schandaal en het OBAMA spionage schandaal het E- mail en het uranium en misschien ook wel het Pizzagate schandaal het Steel dossier schandaal “ de echte Russia gate “ allemaal boven tafel”
  Trump en zijn regering zijn zo gek nog niet.
  Wat Trump beloofd doet hij ook! Maar dit kost tijd, veel tijd.
  Hij zei na zijn inauguratie dat hij de deep State zou aanpakken.
  Dat doet hij ook maar dit zit wel heel erg diep!
  Misschien wel dieper dan hij zelf dacht.

 3. Trump had onmiddelijk met de rooien moeten afrekenen na Russiagate en ze wegens Hoogverraad moeten laten opsluiten ipv de kans laten geven zich te laten hergroeperen. Hij had ze voor het vuurpeloton kunnen slepen. Jammer dat dit niet is gebeurd.

 4. Het feit is dat de waarheid onder vuur ligt.
  En neemt u van mij aan, de grootste corruptelingen schreeuwen nu het hardst.

 5. Of ze corrupt zijn dat weet ik niet, maar heel die zaak is belachelijk en in het voordeel van Trump. shalom

 6. Democraten in amerika is een verkapte of verdoken naam voor
  “MARXISTEN” en onder deze paraplu zijn er nog vele andere namen in de wereld. Stalinisten in rusland, maoïsten,in china, socialisten in Europa, ddr, Venezuela,Cuba,Indonesië, noord Korea, en nog vele andere
  Ze zijn de vakmensen in het produceren van slogans
  waar de mensen met lage ecu in geloven.

 7. De journalisten die verkeerde of
  Leugenachtige berichten versturen zouden een nieuwe titel mogen krijgen” beroepsloze intellectuele lakeyen”

 8. Ik weet dat ik volgens minstens een persoon weer getuig van weinig innerlijk fatsoen, jammer dan, so be it! Gelukkig was Churchill ooit ook een innerlijk onbeschaafd iemand. Pak al die Obama en Clinton bendeleden zoals deze twee corrupte schoften eens op en dan, ja wat dan, hang ze op, schiet ze af, dump ze ergens op Mars. Dat geval Zuckerberg is toch met missies naar Mars bezig als ‘goed doel’. Stuur hem alvast vooruit en laat deze twee meegaan om te beginnen. Hoelang blijven we nog toezien hoe dit tuig, zogenaamd links, onder aanvoering van de politieke Bonnie en Clyde de hele wereld aan het verwoesten is? Kijk ook naar die dweil in Duitsland wat ze nu weer staat te krijsen, Duitsland moet kapot, Europa moet kapot! Ze zal niet rusten voor zij haar missie voor de antichrist Obama heeft volbracht. Waar blijven toch dappere militairen die begrijpen dat dit Hitleriaans stuk nageboorte moet verdwijnen? Dit soort demonisch schorem zal nimmer uit zichzelf vertrekken, niet voordat zij hun missies hebben volbracht en iedereen en de totale wereld in de ellende hebben gestort. Daar leeft dit soort ongedierte voor. We weten allemaal wat er gaat gebeuren als we niets blijven doen, ik zeg het nog maar weer eens: kijk naar Indonesië en kijk naar Iran, kijk ook naar dat Saoedi-Arabië, kijk naar vrijwel alle landen die gebukt gaan onder de islam terreur. Kijk naar wat de IS gangers hebben aangericht en wat zij straks ook hier komen aanrichten, kijk naar de Taliban hoe die als onbeheerste barbaren zijn tekeer gegaan, zelfs het culturele erfgoed moest het ontgelden, dit soort barbaren zijn volledig gestoord en moordlustig, mensheid wordt toch wakker!

 9. De ‘honger’ van de NATO is de foetus in embryonale status van alle ellende.

 10. Zie ze staan Dumb & Dumber schaamte schijnen ze niet te kennen.
  Van mij mogen ze door de EO van Trump al hun geld afgenomen worden.
  En geef dat maar aan de weduwen & wezen in Oekraïne.
  En die 2 criminelen berechten.
  Trouwens, had Biden Sr. niet al een uitnodiging ontvangen in z’n kerkboekje
  bij de uitvaartdienst van Bush Sr.?

 11. Volstrekt juist artikel. De Democraten zijn een kankergezwel in onze maatschappij. En in plaats van dat de MSM het aan de orde stellen, verdedigen ze deze landverraders. Het zal echter niet baten, want Trump met zijn Qanon heeft de troeven in handen. Nu nog wachten op het moment dat hij ze gaat uitspelen. Waarschijnlijk pas na zijn herverkiezing in 2020. Dus nog even geduld. In de tussentijds kunnen ook de Nederlandse MSM hun gal blijven spuwen over Trump en het bewieroken van ondermeer de door en door corrupte Clintons, Obama en deze Biden.

 12. Wat een ongelooflijke beerput. Als de deksel eraf gaat, vliegen de democratiche demonen eruit. Ze zijn totaal van God los en vliegen regelrecht in de armen van satan of zijn daar al beland. De leugen wint het van de waarheid.

Comments are closed.