Trump beschuldigt Obama van ‘verraad’

Afbeelding: (5).

—————————————————————————————————————————————-

Democraten blokkeren op schaamteloos anti-democratische wijze Republikeinse parlementariërs bij hoorzitting over het Trump-Oekraïne ‘quid pro quo’ verzinsel – Strafrechtelijk onderzoek naar ‘Russiagate’ geopend: Obama’s CIA directeur John Brennan kan nu worden aangeklaagd

—————————————————————————————————————————————-

President Donald Trump vindt dat zijn voorgang Barack Obama zich schuldig heeft gemaakt aan ‘verraad’ toen hij in 2016 het campagneteam van Trump liet bespioneren. ‘Wat ze deden was verraderlijk, oké? … Ze bespioneerden mijn campagne… Ik heb dit nog nooit eerder gezegd, maar het is de waarheid. Ze bespioneerden, en werden gepakt. Obama.’

Minister van Justitie William Barr verklaarde eerder dit jaar dat er een onderzoek loopt of er in 2016 inderdaad ‘oneigenlijk toezicht’ heeft plaatsgevonden. ‘Ik denk dat er inderdaad spionage heeft plaatsgevonden,’ zei Barr, die een aanklager de opdracht gaf om onderzoek te doen naar Obama- en andere officials die het Rusland onderzoek in gang zetten, ondanks het feit dat uit een rapport was gebleken dat van een samenzwering tussen Trump en de Russen geen enkele sprake was.

Zonder twijfel spionage

Dat onderzoek naar die Obama officials wordt nu als ‘crimineel’ gekenschetst. ‘Ik bleek trouwens gelijk te hebben,’ zei Trump tegen Doug Wead, wiens nieuwe boek ‘Inside Trump’s White House: The Real Story of His Presidency’ binnenkort wordt gepubliceerd. ‘Wat ik heb gezegd was in feite peanuts vergeleken bij wat zij deden. Ze bespioneerden mijn campagne. Ze werden gepakt en zeiden ‘o, het was geen spionage, maar eigenlijk een onderzoek’. Kunt u zich voorstellen dat een regering een (geheim) onderzoek opent naar zijn politieke tegenstanders?’

Elders in het boek zegt Trump dat het valse Rusland-onderzoek zijn presidentschap heeft ondermijnd (en daar was het dan ook precies voor bedacht). ‘Ieder ander zou onder dergelijke druk en afleiding niet in staat zijn geweest te functioneren. Ze hadden niets voor elkaar kunnen krijgen. Geen enkele president zou hier ooit doorheen moeten gaan. Maar begrijp goed dat er geen samenzwering was. Daar zouden ze iets voor verzonnen moeten hebben ‘ (en dat is dan ook gebeurd, en wordt nog steeds volgehouden).

Strafrechtelijk onderzoek naar ‘Russiagate’

Minister Barr heeft inmiddels voldoende bewijs om een strafrechtelijk onderzoek naar ‘Russiagate’ te openen. Dat betekent dat CIA en FBI documenten zullen worden opgevraagd, en personen zoals Obama’s CIA-directeur John Brennan en voormalig directeur van Nationale Inlichtingen James Clapper kunnen worden aangeklaagd wegens het op touw zetten van een samenzwering tegen een presidentskandidaat en de latere president van de VS. (4)

Democraten gebruiken anti-democratische methoden voor impeachment

Ondertussen proberen de Democraten op hun inmiddels beruchte schaamteloze anti-democratische wijze Trump verder in de wielen te rijden met de opvolger van de Rusland-hoax: het Oekraïne ‘quid pro quo’ verzinsel. Afgelopen woensdag bestormde een grote groep van enkele tientallen Republikeinse parlementariërs een gesloten impeachment hoorzitting. Dat was een protest tegen het geheim houden van het getuigenis van een hoge official van het ministerie van Defensie, die daar een verklaring gaf over Trumps veronderstelde druk op Oekraïne.

De voorzitter van het Comité Inlichtingendiensten, de notoire Democratische Trump-hater Adam Schiff, verliet onmiddellijk de zaal en schortte de zitting voor onbepaalde tijd op. De Republikeinen beschuldigen de Democraten van een ‘Sovjet stijl’ proces, omdat ze hen geen kopieën wilden geven van de getuigenverklaringen, maar deze geheim wilden houden.

Tevens weigeren de Democraten de getuigen door Republikeinen te laten ondervragen, wat nog een sterke aanwijzing is dat het hele impeachment proces berust op leugens en verzinsels. Verder lekten de Democraten al eerder enkele misleidende quotes uit deze valse verklaringen naar de pers. (2)(3) Dit soort schijnprocessen, waarvan de uitkomst al bij voorbaat vaststond, waren inderdaad berucht voor de ‘rechts’gang in de voormalige Sovjet Unie.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) FreedomWorks
(4) Zero Hedge
(5) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

16-10: Insider tegen Project Veritas: CNN voert ‘kruistocht’ en ‘vendetta’ tegen Trump
08-10: Voormalige CIA klokkenluider vergelijkt impeachment hoax tegen Trump met KGB operatie
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’
28-09: Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump
26-09: Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest
25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen
21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne
24-06: Project Veritas onthult Googles anti-Trump complot om verkiezingen 2020 te manipuleren (/ ‘Wij kiezen wat wij geloofwaardige nieuwsbronnen vinden’- YouTube onderdrukt op vergelijkbare wijze rechtse nieuwsbronnen)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. Ik hoop dat elke onzin beschuldiging totaal backfired en dat, dat hele zooitje instort als een kaartenhuis. Complete waanzin wat daar gebeurd. Wat een eng volk, dat extreem links. Althans is het links te noemen? Het is eerder een beweging die links gebruikt om haar doelen te verwezelijken. Daarintegen, probeer eens een normaal gesprek te houden met een extreem links, geitenwollen sokken, roggebrood Femke Halsema stemmer type, onmogelijk!

 2. @ Hubo
  Lees s.v.p. even uw eigen zin na: “op zich waren er ook wel goede gronden om al tijdens de campagne een eventuele Ruslandconnectie te onderzoeken. ” Goede gronden om een EVENTUELE Ruslandconnectie te onderzoeken. Ziet u zelf niet de totale onzin die u hier debiteert? Het jarenlange onderzoek heeft niets aan het licht gebracht. En die ‘goede gronden’ bestonden uit een gefabriceerd fake dossier. En dan de giller ‘een eventuele connectie’. Ja zo kunnen we overal onderzoeken naar starten…..
  Dat onderzoek naar Joe Biden gaat niet over ‘eventueel’ en had al lang plaats moeten vinden. Bovendien heeft de president van de VS het volste recht dit onderzoek naar corruptie vragen.

 3. Op de site http://www.revolutionaironline.com is het zeer interessant en je word er stil van. Een artikel van 26 oktober luidt als volgt: Takedown pedo dep State:wanhopige Hillary heeft het nu zelf over flashing video’s on the dark web waarop mensen horrible things doen.Het gaat gebeuren:Hillary heeft het over de video’s waarop te zien is dat zij met haar collega pizzagaters kinderen doodmarteld!!

 4. @Cefas: 12:10 pm. Juist van U gezien Cefas. Toevallig vanmorgen dit nog gelezen bij Prediker.

 5. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.Presidenten hebben allen dezelfde inhoud ze veranderen enkel van masker en iemand die de belangen van het volk wil verdedigen word afgeknald(Kennedy)Een theater met veeeel schijnbewegingen om ons weer te doen geloven dat ze het goed met ons voorhebben en we slikken het weer en tijdje.No more war,make Amerika great again,drain de stamp,al resultaat gezien???

 6. De geest van de wijze richt zich naar rechts, maar de geest van de dwaas naar links. Waar de dwaas ook gaat, zijn verstand ontbreekt. (Prediker10:2,3a). Het is duidelijk waar de democraten staan. Linke soep dus.

 7. Het zijn allemaal verraders en leugenaars . Want “de hele wereld ligt in de macht van de goddeloze”. Het is toch zo eenvoudig…

 8. Henk en Hubo, jullie hebben allebei gelijk. En deze polarisatie zie je ook op deze pro- Trump website.

 9. Wij vergeten nadien dat ze door het volk gekozen zijn om hun ideen te kunnen doorzetten.
  Wanneer Trump in de verkiezingscampagne iets over de vrouwen gezegd heeft , hoorde Ik vele negatieve kommentaar dat die nooit zou verkozen worden.
  Die dag was ik overtuigd dat hij de juiste man op de juiste plaats zou zijn.
  Een kandidaat president die dingen zegt die hem kritiek zal opleveren, is iemand die terecht meend wat hij zegt en verdiend verkozen te worden.
  Dat was mijn conclusie. Daarover kan men nog vele argumenten Aanhalen.
  Maar het feit is, dat wij allemaal aan de basis liggen, dat wij de verkeerde weg aan het opgaan zijn.
  En de verkeerde weg is voor een lange tijd ingeslagen. Om dat te beseffen is ervaring nodig en dat kunnen zeker niet de intelectuelen maar wel de intelligente mensen. De mensen van de praktijd.
  Niet de intellectuelen die geloven in niet vatbare woorden, beloften,geschriften en hun broek verslijten op een of andere stoel of zetel. Deze worden en zijn de lakeyen van de macht of de uitvoerders van de wetten en bevelen.
  Verwijt geen politiker die gekozen is door het volk om zijn of haar ideen door te zetten.
  Probeer voor ge uw stem geeft aan de een of andere, analyse te maken van wat hij zegt.

 10. @grote henk: 10:13 pm, op 26/10. Ben het helemaal met U eens. De zogenaamde Democraten in Amerika, zijn communisten van het zuiverste soort. Tenminste zo zie ik dat.

 11. Wikipedia : UNO = de VN. Opzoeken s.v.p.
  Amerika, nog …. het land met de ‘breedste duim’ .
  Dat het huidige Amerika geen ‘product’ is van Trump mag duidelijk zijn, echter ‘zijn’ land ondersteunt de VN niet !
  Amerika weigert het international gerechtshof, met zitting in Den Haag, te erkennen. Amerika weigert daarom deze organisatie financieel te ondersteunen, met een achterstallige ‘contributie van vele miljarden. Amerika weigert willekeurig diplomaten toe te laten uit landen die aangesloten zijn bij de VN. Wat stelt dit Hof in Den Haag eigenlijk voor, immers het ‘belangrijkste’ , maar niet betalende werelddeel lapt elke uitspraak aan zijn laars …. , maar bepaald/beschikt (over) de wereldwijde politieke agenda. Een vrijbrief voor ontoelaatbare bemoeienissen wereldwijd. Amerika blijft in Syrië. Om de belangrijkste oliebronnen ‘te beschermen’ .
  Bij de naam Trump krijgt de rest van de wereld een vreemde smaak in de mond, gewoon omdat er geen zekerheden meer bestaan. Hij is beslist een goede ‘stratego-speler’ maar moet spelen met condities die zijn opgelegd door veel van zijn voorgangers. Deze condities, geschapen uit verderfelijke nalatenschappen, beperken Trump in zijn doen en laten. Wat generaties lang is opgebouwd is met één termijn niet glad te strijken.
  Wellicht zijn Eisenhower en Kennedy een voorbeeld voor hem. Eisenhower waarschuwde de wereld voor de als maar grotere en dreigende atoommachten, Kennedy wilde de geheime dienst aan banden leggen, daar kwam in Dallas een einde aan. Trump, jammer genoeg …. is hij geen grootaandeelhouder van het bedrijf Amerika.

 12. @Pieter,Falok en Wim
  In de berichtgeving rond het impeachmentonderzoek sijpelt nu wel wat meer naar buiten dan een week of wat geleden bekend was en uit de door het witte huis verspreide weergave van de gesprekken bleek.
  Het is niet de eerste keer dat dit soort praktijken plaats vindt in de amerikaanse verkiezingen.Het lijkt wel vast te staan dat Trump heeft aangestuurd naar een onderzoek naar Biden in de Oekraïne en ik vind het toch wl ongehoord dat een president zich daartoe op zo’n manier verlaagd enkel en alleen om zijn positie bij de verkiezingscampagne te versterken.
  Dat is geen bewijs,maar ik kan het toch niet anders zien.
  Ik denk niet dat het voldoende is om daadwerkelijk een impeachment door te zetten en de republikeinen zullen dat zeker niet steunen in de senaat,maar ik vind het wel terecht dat dit nu zo aangepakt wordt.
  En op zich waren er ook wel goede gronden om al tijdens de campagne een eventuele Ruslandconnectie te onderzoeken al vond ik dat zelf allemaal onzin.Ik denk niet dat Obama daar zijn boekje mee te buiten is gegaan,maar daar loopt kennelijk nog een onderzoek naar.Dus moeten we de uitkomst maar afwachten,maar om dat als ‘verraad’ te bestempelen is
  weer typisch valse propagandistische suggestieve retoriek.Als Trump zich niet uit zijn eigen sores weet te redden,overschreeuwt hij zich maar om de ander van nog grotere schanddaden te betichten.Je zou bijna medelijden met Trump krijgen,maar hij komt er steeds weer mee weg,tot nu toe.Het is een vuil politiek spel en de uitkomst zullen we nog wel zien.Het is ook de vraag hoe lang dit door blijft spelen,maar ik denk wel dat de Trump stijl zich als hij zo doorgaat wel eens tegen hem kan keren.

 13. @ Hubo,

  Alles is gekocht en betaald of ge I.O.Y’ed !

  Vrij was je geboren, iedereen hoereert en verkoopt zichzelf voor aards “goed” !

  Yeshuha ? Ik heb uw niet gekend !

  Ftather please forgive them for they don’t know what they do !

 14. Dat ‘sleepy creapy crazy Uncle’ Joe Biden is afgeserveerd als serieuze kandidaat voor 2020 heeft de man m.i geheel aan zichzelf en z’n – inderdaad op video vastgelegde – malversaties te danken.

  Kleine nuancering t.a.v. bij het lopende voorbereidende onderzoek naar impeachment – dus nadrukkelijk niet de eigenlijke impeachment-procedure zelf, zoals door de Lügen & Propaganda Presse en de gelijkgeschakelde systeempers veelal gesuggereerd wordt, houdt Shift zich – helaas, helaas – wel aan de regels. Die zijn in 2015 aangepast door, oh ironie, de toenmalige Republikeinse meerderheid.
  De kans dat de Senaat instemt met impeachment is dankzij de Republikeinse meerderheid daar zo goed als nul.

  Tip voor de Amerika liefhebbers die het Nepnieuws Onder Staatstoezicht bij de Nederlandse Propaganda Organisatie beu zijn: voor de bekende mediaplayer Kodi (ook beschikbaar voor Android) is een gratis plugin beschikbaar die de nodige bijdragen van het Amerikaanse FoxNews kosteloos op het scherm zet (via internet). Hetzelfde geldt voor de Apple TV.
  Vooral Tucker Carlson en Hannity zijn een prima medicijn tegen politiek correcte ellende.

 15. de democraten zijn vergelijkbaar met onze gevestigde orde en halen het slechtste bij een mens naar boven. De Amerikaanse media onder aanvoering van de haatzender CNN is vergelijkbaar met onze staats media waar ook constant politiek correct gelul geuit wordt. je moet wel heel naïef zijn om dat niet te doorzien. Maar helaas hebben de meeste mensen in het westen te lang zich laten hersenspoelen door onze elite en zitten nu vol met zelfhaat. Trump daarentegen is zo ongeveer de laatste president in de wereld die tegen het uitschot bestand is. Als hij hier niet doorheen komt zal zelfs de USA net als de EU een communistische land worden. Als Trump de verkiezingen wint in 2020 zal die de EU voor het blok zetten en terecht. dan moeten de lafaards in Brussel met in hun kielzog de meelopers in den Haag kiezen. Dan gaat het pas echt leuk worden. dus nog even een jaartje geduld.

  respect voor Trump

  p.s Trump weet als geen ander dat als je een mand met fruit heb je de rotte appels eruit moet halen voordat ze de rest aansteken. echter soms denk ik wel eens dat het onbegonnen werk is.

 16. @Hubo U heeft kennelijk de juiste info gemist of te veel naar NOS gekeken, wat hetzelfde is.
  Daarom heeft u wellicht nog nooit gehoord van het door Democraten gefabriceerde Steele dossier (dat nergens op berustte) om toestemming te krijgen (de omgeving van) Trump af te luisteren…
  En over rondstrooien van verdachtmakingen gesproken. Bijna drie jaar lang zijn de Democraten (en hun knechtjes in NL) bezig geweest met Trump verdacht te maken. En wat blijkt: totaal geen bewijs voor de Russia connection!
  Wat wel waar is, is dat (toenmalig) vice president Joe Biden Oekraïne onder druk heeft gezet (is een video van waarin hij zelf over dat feit opschept). Ook heeft hij kennelijk zijn zoon bevoordeeld. dat had al lang onderzocht moeten worden. Net als de uranium deal van Hillary met Rusland.
  En dat impeachment onderzoek is gebaseerd op horen zeggen van horen zeggen… Ja, dan heb je wel een sterke case.

 17. Excuus: tranSplantatie natuurlijk.
  Typefouten zijn duidelijk iets anders DAN schrijffouten …

 18. Net gezien op Foxnews: organ harvesting horror in China, met bericht over Falung Gongdame met hepatitisö

  Succesboeken publiceerde boek over orgaan’tranplantatie.

 19. Hillary Clinton en Barak Obama, maar ook Bil Clinton, zijn verschrikkelijke zwendelaars van deze tijd, en tevens oorlog hitsers, en mooipraters. En Trump is geen mooi prater, maar wel duidelijk in zijn doen en laten, DE WERKLOOSHEID., nog nooit zo laag geweest. Komt op voor het Amerikaanse volk. Tegen illegale immigranten. Jammer dat LINKS zo slecht tegen verliezen kan. Maar dat is wereldwijd.

 20. Hubo je schrijft i.v.m. het impeachment onderzoek dat het kennelijk dealmaking is geweest, terwijl Dat niet blijkt uit een opname van het gesprek en tevens door Zelenski de president van oekraine wordt ontkent. Ik zou toch maar iets voorzichtiger zijn met dergelijke beweringen. Ze helpen niet een eerlijk beeld te vormen.

 21. De democraten geven Trump overal de schuld van, Trump geeft de democraten overal de schuld van. In de VS is alles zwart-wit. Of je bent voor de ene partij of voor de andere partij. Er is geen middenweg. De ander (de tegenpartij) is steeds weer de ultieme slechterik, ongeacht wat ie doet. Een verziekt politiek landschap, zou je het kunnen noemen. Met als gevolg een gespleten samenleving.

 22. Obama was als president een nog rotere ramp als die twee van de welbekende familie Bush.
  Het presidentschap van deze man heeft geleid tot ongekende spanningen in onze wereld.
  Maar de media en pers slikte alles van Obama als zoete koek en hij kon het leuk brengen.
  Als we het hebben over politici in het algemeen valt voor kritische burgers gewoon op dat er krachten in het spel zijn die machtiger zijn dan de volksvertegenwoordiging.
  Een voorbeeld:
  https://www.youtube.com/watch?v=K3jeqGufjMA
  Problemen van uiteenlopende aard mogen kennelijk niet benoemd worden.
  Het krakende financiële stelsel is geen onderwerp.
  Omvorming van Europa is geen onderwerp.
  Als je er wel een onderwerp van durft te maken dan word je langs alle kanten met kinderachtige smoesjes aangevallen. Wetenschap wordt erbij gehaald, maar die wetenschap dient zich wel te bewegen richting het gewenste resultaat. Iedere wetenschapper die het in zijn hoofd haalt gewoon de feiten te presenteren is gedoemd tot de bezemkast.
  En zo worden we dus voor gek versleten.
  In het filmpje wordt duidelijk aangegeven hoe dit smerige spelletje gespeeld wordt.

 23. ja je hebt gelijk,die arme biden,obama,democraten,je zal er medelijden mee krijgen,ze zijn zo zielig en doen ook niets ,nietwaar hubo

 24. Toen de doden hun dode Elijah Cummings begroeven trok Mw. “Izebel” Clinton een vergelijking tussen de profeet Elia en de strijd tegen Achab en Izebel en de strijd van de dode Cummings met Trump. De komende tijd gaat echter blijken waarom Mw Clinton zelf de Izebel is en haar man Achab.

 25. Ik word een beetje ziek van de wijze waarop Trump dit soort dubieuze verdachtmakingen blijft rondstrooien.Zijn achterban zal het allemaal wel prachtig blijven vinden en het voor zoete koek slikken.
  Ik denk dat die ook niet erg onder de indruk zullen zijn zijn van het impeachment onderzoek dat gaande is.
  Dat is kennelijk american dealmaking geweest naar de Oekraïne toe,maar ik vind het regelrechte mafiapraktijken.En Joe Biden is efficiënt geëlimineerd als presidentskandidaat.
  Dat is voor de democraten aanleiding geweest het impeachment onderzoek op te zetten en om de aandacht daarvan af te leiden overschreeuwt Trump zich zo weer eens.
  Dat zal ook wel een beetje de bedoeling zijn.
  Het gaat natuurlijk niet om de harde kern van Trumpaanhangers,maar ik denk dat er wel meer mensen zoals ik die dat gifspuwen zo langzamerhand echt tegen gaat staan en dat kan het voor hem nog wel eens lastig maken herkozen te worden,terwijl hij,als de economie niet al te ver wegzakt een tweede termijn al op zak leek te hebben..

Comments are closed.