Project Veritas onthult Googles anti-Trump complot om verkiezingen 2020 te manipuleren

President Trump beschuldigde Google er al vaker van de zoekresultaten ten nadele van hem te manipuleren, en lijkt daar nu weer gelijk in te krijgen. (Afbeelding: Getty Images (3)).

————————————————————————————————————————————–

‘Wij kiezen wat wij geloofwaardige nieuwsbronnen vinden’ – YouTube onderdrukt op vergelijkbare wijze rechtse nieuwsbronnen

————————————————————————————————————————————–

De onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas onthullen op basis van nieuwe undercover opnames dat Google zijn zoekmachine en andere producten programmeert om te helpen voorkomen dat Donald Trump volgend jaar opnieuw de Amerikaanse presidentsverkiezingen wint. Jen Gennai, hoofd van Googles ‘Verantwoorde Innovatie’ team, verklaarde dat ‘wij allemaal genaaid werden in 2016… dus we ging al heel snel kijken wat er was gebeurd, en hoe we konden voorkomen dat dit opnieuw kan gebeuren. We trainen daar ook onze (zoek)algoritmes voor, en zo, dat als 2016 opnieuw zou gebeuren, we een andere uitslag zouden hebben?’

Een Google insider bevestigde Gennais uitspraken, en voegde eraan toe dat Google een concept genaamd ‘machine lerende eerlijkheid’ gebruikt om hun (linkse) politieke agenda te promoten en ‘algoritmische oneerlijkheid’ te bestrijden. Dat houdt in dat bepaalde ongewenste (dus conservatieve, rechtse) meningen over iemands ras, inkomen, seksuele oriëntatie, religie of ‘gender’ met behulp van een AI (kunstmatige intelligentie) worden onderdrukt.

Gennai: ‘Wij zijn ervan beschuldigd oneerlijk naar conservatieven te zijn omdat wij kiezen wat wij geloofwaardige nieuwsbronnen vinden, en die nieuwsbronnen niet noodzakelijk overeenkomen met conservatieve bronnen…’

Amerikaanse politici zoals (de Democraat) Elizabeth Warren willen Google opsplitsen in kleinere bedrijven, omdat het bedrijf gevaarlijk veel macht heeft gekregen. ‘Maar dat zal het alleen maar erger maken,’ vervolgde Gennai. ‘Want al die kleinere bedrijven, die niet dezelfde middelen hebben als wij, zullen de taak hebben om de volgende Trump situatie te voorkomen. Een klein bedrijf is daar niet toe in staat.’

Google en YouTube sturen u naar de door hen gewenste bronnen

Project Veritas oprichter James O’Keefe reageerde dat ‘dit de derde tech insider is die moedig naar voren is gekomen om de geheimen van Silicon Valley te onthullen. Deze nieuwe documenten, ondersteund door undercover video, werpt vragen op over Googles neutraliteit en de rol die ze voor zichzelf zien voor de verkiezingen van 2020.’ (1)

De documenten waar O’Keefe op doelt spellen in detail uit hoe Google omgaat met de informatie van bepaalde nieuwsbronnen, en hoe die informatie precies wordt weergegeven. Een document met de titel ‘Fake Nieuws-brief’ gaat over Googles doelstelling om via al hun producten één ‘enkele kern van waarheid’ te verspreiden.

YouTube doet al enige tijd hetzelfde, aldus de insider. ‘Zij hebben de resultaten van hun aanbeveling engine veranderd,’ en wel op zo’n wijze, dat als je vaak naar rechtse en conservatieve bronnen kijkt, YouTube juist andere nieuwsbronnen zoals de door links gecontroleerde grote media (CNN, MSNBC) aanbeveelt.

‘De enige onderzoeksjournalisten die ik vertrouw’

‘De reden waarom ik naar Project Veritas kwam is dat jullie de enigen zijn die ik vertrouw echte onderzoeksjournalisten te kunnen zijn. Onderzoeksjournalistiek is een ‘carrière killer’, maar op de een of andere manier lukt het jullie wel. En daarom kwam ik naar Project Veritas. Omdat ik wist dat dit de enige manier is om dit verhaal in de openbaarheid te krijgen.’

‘Ik bedoel, dit is een monster, een Goliath, en ik ben slechts een David die probeert te zeggen wat zij allemaal echt aan het doen zijn. En, ehhh, ik ben slechts een klein miertje en kan verpletterd worden, dat besef ik. Maar dit is groter dan mij, dit is iets dat tegen het Amerikaanse publiek gezegd moet worden.’

 

 

Xander

(1) Project Veritas via Zero Hedge en
(2) Infowars
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

15-06: Facebook formule gelekt: Als u ‘foute’ personen niet haat, bent u zelf ook een ‘haat agent’
13-06: YouTube blokkeert Project Veritas video over ‘antichristelijke censuur’ Pinterest
10-06: Facebooks oorlog tegen conservatieven maakt nieuw slachtoffer: Natural News
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan
20-05: Europese Commissie kopieert George Orwells ‘1984’ in verkiezingsslogan
19-05: Australië: Vijf jaar de gevangenis in als je iemand online beledigt
10-05: ‘Het ultieme doel van globalisten is u in net zo’n monster als zij te veranderen’
03-05: Facebook verklaart oorlog aan rechts en bant bekende conservatieven (/ ‘In een autoritaire samenleving die wordt gecontroleerd door een handjevol tech giganten moeten alle andere meningen worden uitgewist’)
28-03: (/ EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren…)
01-03: Facebook klokkenluider bevestigt onderdrukking en censuur conservatieve sites (/ Facebook top technicus stelt letterlijkt dat voorkomen moet worden dat mensen de ‘rode pil’ (The Matrix) slikken)
21-02: Totale controle: 17,5 miljoen Chinezen mogen niet meer vliegen door te laag sociaal krediet
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)
19-02: Robots en algoritmes schrijven deel van het nieuws en manipuleren verkiezingen
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

15

 1. @ Bird: 12:57 am: op 26/6. Ook ik verwacht het heil niet van de mensheid en zeker niet van de politiek. Mijn hoop is op Jezus Messias.

 2. Verkiezingen mogen dan niet hebben te maken met Facebook enz. maar ik zou daar niet te licht
  over denken. Het zijn wel grote bedrijven die er alles aan doen om groot te blijven.

 3. Het is één groot toneelspel Trump en Putin zijn ook lid van de nwo.
  Alle regerings leiders en multi miljonairs en biljonairs zijn lid van die club,verplicht anders zijn ze al hun bezit kwijt,of je word dan heel makkelijk gedemoniseerd ook.
  En wij zijn voor hun vee,iemand heeft mij wel eens verteld dat b.v.b MTV de muziek zender geen Muziek TV betekend maar empty vee.
  Het is een zender voor Leeg Vee,zo zien zij ons.
  Of Trump nu wint of niet interesseer hem geen snars,want na hem een ander die al klaar gestoomd is.
  Dat Mueller Trump schuldig doen wil lijken wordt in het Witte Huis hartelijk om gelachen,toneel dus.
  We worden door iedereen maar dan echt door iedereen in de maling genomen ,liegen en bedriegen viert hoogtij ,maar er is hoop ,eigenlijk zekerheid,er is er Een waar wij de wereld van gekregen hebben en Hij gaat z’n eigen daar mee bemoeien.
  Hij lok ze allemaal richting Israel, 200 miljoen soldaten en die komen allemaal om, op een vreselijke bloedige mannier door Zijn hand.

  Bird.

 4. Ter attentie van de redactie !

  Universeel
  Redactioneel
  Leesadvies

  Vraag het vanmiddag : meneer u heeft uw url openstaan …. wat is zijn eerste reactie geachte redactie ?

 5. Beste redactie,
  In mijn pogingen ook ,,een duit in het zakje te doen” heeft u inmiddels wel begrepen dat in zo langzamerhand een oud iemand ben . Een url …. wat is dat en waar komt dat vandaan ? Een URL. Is dit een Nederlandse afkorting ….

  URL staat voor Uniform Resource Locator en is het webadres van een website.
  https:/www.xandernieuws.net is een URL. Mvg. Mod.

 6. Het zou kunnen dat Trump voor een tweede termijn gaat, we zullen zien. shalom

 7. Verkiezingen worden niet gewonnen via Google of Facebook maar door het nakomen van beloften en rechtstreeks contact met je achterban. Dat was ook de reden dat al die achterlijke linkse media dachten dat Hellarisch zou winnen maar helaas.

 8. Jammer, maar het lijkt alsof niemand meer boeken of kranten leest. Ja, als internet je enige bron van informatie is, dan is het naief om te denken dat je onpartijdige meningen tot je neemt.
  Stop met internet en televisie en je leven wordt weer een verademing als vanouds – echt waar.

 9. Probeer de “Brave” browser maar eens. Zou ook heel goed moeten zijn blijkbaar : )
  Deze wordt behoorlijk gepromoot. Vooral op Youtube bij de content maker: SGT Report. Krijg je ook regelmatig een promocode van.

 10. @idereen.com. Gebruik gewoon uw verstand.

  Willen we meer of minder …. . Het gemak dient de mens al lang niet meer. Kunstmatige intelligentie bestaat alleen wanneer u dit toestaat. De NLP techniek in bijvoorbeeld een vragenuurtje is de laatste jaren zodanig geperfectioneerd dat de grote zoekmachines u inmiddels met een verkeerde ,routeplanner’ een richting (zienswijze) op willen sturen.
  Bij volwassenen, met een heldere geest, moet en dat kan niet anders ergens een lampje gaan branden. Bij twijfel niet inhalen. Raadpleeg andere bronnen. Die mogelijkheden zijn er (nog) .
  Maar voor de jeugd is deze ontwikkeling desastreus. Door gebrek aan levenservaring en nog ter goeder trouw wordt de jeugd op een gemene en slinkse manier psychologisch bewerkt. De psychiater en psycholoog zitten inmiddels in zijn of haar broekzak. Het gemak dient de mens al lang niet meer.
  Ja, we zitten inderdaad in een andere tijd. Wat ooit de norm was is geen normaliteit meer. Zowel in het bedrijfsleven of in familiaire omstandigheden. In bedrijven worden Hi-tech onderdelen gebruikt die én niet meer te repareren zijn én meer sophisticated zijn …. monteur : de functie zal wel goed zijn maar begrijpen ? Nee . Denk hierbij aan dat geschummel met diesel auto’s.
  In familiaire omstandigheden brengt dat geloer op die schermpjes alleen maar onrust. Zelfs de opvoeding staat onder druk. Het aanbod van gemanipuleerd ,,nieuws” is enorm. Het individualisme, het zelfstandig denken, is aan het verdwijnen. Wij rijden met zeer hoge, te hoge snelheid een dikke mist in. Bij velen functioneert de rem niet meer.
  Heeft de jeugd de toekomst. Ja, misschien wel. Alleen wanneer deze alle bestaande vormen van eigen intelligentie gebruikt, met name de sociale intelligentie !

  Sultan: u hoeft de url van xandernieuws niet te vermelden als u inlogt. Mod.

 11. Van socialisten en communisten valt niet anders te verwachten. De leugen regeert, door toedoen van de compleet verlinkste Google, en de totaal verlinkste pers en media.

 12. @Lex: Ik gebruik Epic Browser al geruime tijd inzake cookies etc.
  Was even wennen, maar bevalt me prima tot nu toe. (imho)

 13. Volgende week start Natural News met haar eigen ‘facebook/google-achtige’ platform!
  Men kan zich er gratis voor aanmelden.

Comments are closed.