Facebook formule gelekt: Als u ‘foute’ personen niet haat, bent u zelf ook een ‘haat agent’

Mark Zuckerberg bepaalt in almaar extremere mate welke gedachten en meningen u wel en welke u niet mag hebben. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————

Ook uw offline gedrag wordt gemonitord – Uitspraken gedaan in privé gesprekken aanleiding voor Facebook om u tot ‘hater’ te bestempelen

—————————————————————————————————————————————-

Uit een gelekt intern document van Facebook blijkt dat de social media gigant ook het offline gedrag van zijn gebruikers monitort, en mede aan de hand daarvan bepaalt of iemand als ‘haat agent’ moet worden geclassificeerd. Deze formule is dermate extreem(links), dat iemand al tot ‘haat agent’ wordt bestempeld als hij of zij de ‘foute’ personen of groepen niet haat. Kortom: als je conservatieve en rechtse geluiden niet haat, ben je volgens Facebook zelf een hater.

In het ‘Haat Agent Beleid Overzicht’, het document dat door een insider aan Breitbart werd gelekt, staat dat het gedrag van gebruikers zowel op Facebook als op het hele internet in de gaten wordt gehouden. ‘Als je de verkeerde personen aanprijst, interviewt, of samen met hen te zien bent, kan Facebook je als haatagent categoriseren.’

Verkeerde privé uitspraken? Dan ‘haat agent’

‘Facebook kan dat ook doen als je je identificeert met, of voorstander bent van een ‘aangeduide haat ideologie’, als je je verbindt met een ‘aangeduide haat entiteit’ (waarvan de conservatieve journalist Tommy Robinson er volgens Facebook één van is), of als je tatoeages, haatsymbolen of haatslogans voert. (Voorbeelden hiervan worden niet gegeven, maar de media en ‘anti-racisme’ groepen vinden een cartoon kikker en het ‘oké’ handsignaal inmiddels al tekenen van ‘haat’.)

Het platform van de extreemlinkse globalist Mark Zuckerberg zal u ook als ‘haat agent’ beschouwen als u bepaalde ‘haat parafernalia’ (voorwerpen, e.d.) in uw bezit heeft, al worden details daarvan niet gegeven. Ook uitspraken die u privé doet en later openbaar maakt kan u het predicaat ‘haat agent’ opleveren.

De rechtse conservatieve journalist Paul Joseph Watson is volgens Facebook zo’n ‘haat agent’ omdat hij een interview met Tommy Robinson op zijn YouTube kanaal zette. Ook andere prominente conservatieven zoals Candace Owens, Brigitte Gabriel, en de Britse politici Marie Waters en Carl Benjamin staan op de zwarte lijst.

Zelf ook een hater als je de ‘foute’ personen niet haat

Dat Benjamin er ook op staat is extra opvallend, omdat hieruit kan worden opgemaakt dat ‘Facebook je al als een haatagent categoriseert als je enkel neutraal over personen en organisaties spreekt die het sociale netwerk als ‘haatdragend’ beschouwt.’ Benjamin kreeg op 21 oktober 2018 het haatstickertje opgeplakt voor zijn ‘neutrale voorstelling van John Kinsman, lid van Proud Boys’, dat door de Westerse media wordt weggezet als ‘extreemrechts’, maar enkel een groep van ‘Westerse chauvinisten (van alle rassen, religies en seksuele voorkeuren) is die weigeren excuus aan te bieden voor het creëren van de moderne wereld’.

Facebook beschuldigt Benjamin, een klassieke liberaal en criticus van diversiteit politiek, ervan een ‘ideologie van een etnostaat te vertegenwoordigen’, en dat enkel voor een bericht waarin hij een daadwerkelijke volger van die ideologie juist uitdaagt.

Dat komt erop neer dat als je ‘foute’ personen en groepen in Facebook berichten aanhaalt en je niet onmiddellijk duidelijk laat weten dat je hen haat, je zelf ook een ‘haat agent’ bent. Dit ‘gedachtenpolitie’ systeem heeft niets meer met vrijheid van meningsuiting te maken, maar hoort bij een totalitaire onderdrukkingsstaat.

Het openlijk kritiek hebben op iemands ‘immigratie status’ wordt door Facebook al enige tijd als ‘haatspraak’ gebrandmerkt. Dat komt er feitelijk op neer dat het massa immigratie / islamisering beleid van de Westerse gevestigde orde niet meer openlijk in twijfel mag worden getrokken.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

10-06: Facebooks oorlog tegen conservatieven maakt nieuw slachtoffer: Natural News
 31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan
20-05: Europese Commissie kopieert George Orwells ‘1984’ in verkiezingsslogan
19-05: Australië: Vijf jaar de gevangenis in als je iemand online beledigt
10-05: ‘Het ultieme doel van globalisten is u in net zo’n monster als zij te veranderen’
03-05: Facebook verklaart oorlog aan rechts en bant bekende conservatieven (/ ‘In een autoritaire samenleving die wordt gecontroleerd door een handjevol tech giganten moeten alle andere meningen worden uitgewist’)
28-03: (/ EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren…)
01-03: Facebook klokkenluider bevestigt onderdrukking en censuur conservatieve sites (/ Facebook top technicus stelt letterlijkt dat voorkomen moet worden dat mensen de ‘rode pil’ (The Matrix) slikken)
21-02: Totale controle: 17,5 miljoen Chinezen mogen niet meer vliegen door te laag sociaal krediet
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)
19-02: Robots en algoritmes schrijven deel van het nieuws en manipuleren verkiezingen
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. @ Oma: 6:20 pm, op 16/6. Dat heeft U uitstekend verwoord, Oma.

 2. @bruce:
  “Ik heb al jaren geen telefoon meer met internet erop en ben dus volledig offline.”
  Offline van internet wel, onzichtbaar níet…je hoeft geen internet te hebben op je telefoon om gevolgd te kunnen worden, ELKE gsm zendt een signaal uit of hoe denk je dat een draadloos mobieltje wérkt?
  Denk een minuutje na? Logica? Werking draadloze toestellen? Hardware zonder software werkt niet, mijn beste….dat zijn dan enkel stukjes gekleurd metaal…
  “De enige geheel veilige manier om te bellen zonder afgeluisterd te worden is door het gebruik van cryptofoons die het gesprek versleutelen. Een groot nadeel van dit product is dat het enkel werkt als zowel degene die belt als gebeld wordt eenzelfde cryptofoon hebben.”
  Duidelijk of nog niet?
  Typisch voor linkse naïevelingen, die ondanks de overweldigende bewijzen van onwil en kwaadwilligheid van overheden blijven struisvogel spelen en nog blijven geloven dat de overheid het goed voorheeft met de bevolking…waarschijnlijk uit angst want die houvast en geruststelling hebben onzekere mensen nodig……het is bedreigend als de ontwikkelingen de kant opgaan van totalitair communisme en dat wordt liever zo lang mogelijk ontkend.
  Dat zijn de kikkers die mooi stil blijven zitten in de pot met koud water terwijl het vuur aangestoken wordt, het water borrelt en deze domme kikkers levend gekookt worden voor ze er erg in hebben.
  (Je voorbeeld om je punt te maken wordt overigens even smakeloos als marginaal bevonden.)
  Idem voor je gebrek aan inzicht over de ontwikkelingen in de maatschappij door de uitheemse, politieke islam-ideologie verscholen achter religie die wereldheerschappij door politieke macht nastreeft.
  Blijkbaar ontgaat je het opwarmen van het water in de pot…het vuur werd reeds 25 jaar geleden aangestoken en begint nu stilaan te koken…
  Blijf vooral afgeven op mensen die zich zorgen maken over de ontwikkelingen en terecht kritiek uiten, mij niet gelaten, maar dan vraag ik mij toch af waarom je deze “rechtse, alternatieve” website bezoekt als je, geïrriteerd, elke informatie toch als onzin bestempelt, afwijst en zelfs feiten en bewijzen van misleiding en propaganda negeert.

 3. @ Kim: 3:37 pm. Die Bruce woont net als Rutte 24/7 in “de Efteling”, naar mijn bescheiden mening. O ja, en voor dergelijke personen is conservatief denken slecht, en socialistisch en/of politiek correct beregoed.

 4. Er vallen viewers weg, dus het commerciële is er wel vanaf
  Duuus facebook wordt een quasi religieuze-politieke platform (Misschien kan de paus er wat mee 😉

  Trouwens kan mijzelf niet voorstellen dat die suikerbuik of zijn team dit zelf bedacht heeft, namelijk die kost hem viewers

  …dus moet er haast wel een schaduw team zijn, zonder commerciële belangen maar met een macht hunker die deze boven wereld aan stuurt

 5. @Bruce .
  Uit je reactie blijkt dat je slecht op de hoogte bent of niet op de hoogte wilt zijn .
  Verder noem je propagandakanonnen die gesubsidieerd hun mening geven “normale media ” .
  Er zijn mensen die tegen betaling reacties zoals de jouwe geven op sites als deze .

 6. Bruce, jij bent weer zo’n persoon die niets in de gaten heeft en ‘meer meer meer’ wilt. Kun jij dat betalen? of woon je niet in NL zodat je lekker in het zonnetje ligt zonder ellende en vergif om je heen. @Oma is niet denigrerend maar realistisch, of heb je niet op school gezeten. Verstandige mensen blijven ondanks alles in eigen land en gaan in de verdediging, want die hebben lef in hart en nieren. Wat jij zegt slaat nergens op.
  De islam is een vernietigende orgaan. Prent dat maar in je botte hersencellen.
  Horende zien, blinde doof.

 7. Heb nog nooit een smartphone gehad. Als ik de mensen om me heen zie, staren ze als zombies naar hun hand waar zo’n ding in gegrift zit. Krijg altijd hoofdpijn als ik langs zo’n groep dolende loop. Stralingen, welteverstaan.

  Ik heb ook geen facebook maar wordt al een maand lang gestalkt met berichten zoals: er zijn nieuwe vrienden die zich willen aanmelden op je account. Hoe komt fb aan mijn e-mail-adres?
  Heb nog nooit geageerd op fb van vrienden c.q. familie. Nooit.
  Het is een warrige wereld en kan niet zo langer door gaan.
  Vorig jaar is de AVG (algehele verordening gegevensbeveiliging) ingegaan. Moet even lachen als een boer met kiespijn.

  Geachte Xander, ga door!

 8. Banken weten precies je inkomsten én uitgaven. Ook de belastingdienst weet dat.
  Een baby heeft al een belastingnummer. Dat belastingnummer staat op je ID kaart.
  Waar je je moet identificeren kunnen ze ook je financiële zaken opvragen. Dat weten ze allemaal.
  Privacy bestaat niet meer opgeslokt in de EU.
  Er is een tijd geweest dat ze door jaloezie en roddel je een stempel opdrukten.
  Nu wordt er door computers en SMS inbreuk gedaan in je privacy.
  Zogenaamd voor de veiligheid, maar ondertussen je al je rechten kwijtraakt.
  We zijn in een wereld van laser en straling beland. Scannen doen ze alles.

 9. Wie z’n leven uitgebreid documenteert op sociale media moet zich dringend laten opnemen in een psychiatrische instelling. Alles, maar dan ook ALLES wordt bijgehouden, ook al verwijder je berichten uit het verleden. Ik begrijp niet waarom mensen het zo nodig vinden om hun privéleven aan iedereen te vertellen… Zijn ze zo onzeker dat ze bevestiging nodig hebben voor wat ze doen? Doen ze die dingen voor hun eigen vermaak of om anderen ‘jaloers’ te maken..?

 10. Aan Bundy en Oma:

  Weten jullie het verschil niet meer tussen online en offline? Met je smartphone ben je online, en dan moet je niet zeuren als je gemonitord wordt. Al geloof ik niet dat jouw smartphone per minuut een foto maakt van de omgeving. Nog nooit van gehoord.
  Doet mij denken aan mensen die een sensatie zoeken omdat ze een saai leven hebben. Zo ook die zogenaamde onderzoeksjournalisten. Geen idee waar ze het over hebben, als ze maar als herders een groep volgzame schaapjes hebben…
  Ik heb al jaren geen telefoon meer met internet erop en ben dus volledig offline. Denk je echt dat ze dan horen dat ik tegen een collega iets zeg, of tegen mijn familie? Hoe dom moet je zijn om dit te geloven… Typisch iets voor mensen die waarschijnlijk geloven in NWO, in een overheid die uit is op het slechte. Dus typisch iets voor mensen die op deze site hun informatie vergaren in plaats van de gewone media..Die geloven dan ook Breitbart, en Fox. Alleen conservatieve, alternatieve media.

  En aan Oma: Je moet niet zo denigrerend doen. Ook typisch iets voor rechtse, alternatieve media lezende mensen. “wij zijn wakker, en de rest slaapt maar lekker verder”. Terwijl jij China en Noord Korea vergelijkt met het Westen. Dat zijn communistische landen/staten. Er is vroeger niet voor niks oorlog tegen die staten gevoerd, om ons te beschermen tegen het communisme? En jij doet alsof de leiders van het Westen graag dezelfde systemen invoeren. Ik leg straks een drol op de wc, zit daar ook een speakertje in? Om te monitoren hoeveel ik vandaag gescheten heb en wat ik gegeten heb?
  Lees nog meer onzin, geloof nog meer onzin.

  Aan Dirk:

  ik ben bang dat de mensen van XN dit wel geloven. Ze zijn al 20 jaar bezig dezelfde kool te stoven. Dan geloof je het op den duur zelf. Zoals Wilders ook al 10 jaar bezig is de islam te demoniseren. Die gelooft het uiteindelijk zelf ook…
  Eerst was het voor de kijkcijfers en volgers, nu is het voor henzelf.

 11. Moet het soms niet zijn ‘Als u ‘foute’ personen niet haat, bent u zélf een ‘foute’ persoon ?

 12. @Bruce:
  Zelfs op tv worden al járen programma’s uitgezonden waar deze technieken en methodes tot in detail worden uitgelegd, waar onderzoeksjournalisten over heel de wereld zich verenigen om de schending van onze mensenrechten en privacy door technologisch misbruik aan de kaak te stellen maar jij hebt er nog nooit van gehoord??
  Een voorbeeldje: door jouw smartphone weet je provider exact waar jij je bevindt, áltijd en overal zelfs als je toestel áf staat want je toestel zendt altijd een signaal uit waarmee de provider élke klant kan localiseren…dan is het toch merkwaardig dat bij diefstal van jouw toestel de dief niet kan gevonden worden? Dat geeft toch te denken of niet? En tussen de updates van de software kan technisch perfect tracking, het mee- en afluisteren en zelfs meekíjken geïnstalleerd worden.
  Camera’s met nummerplaatherkenning? Gezichtsherkenning? Verbonden met databanken? Camera’s die meeluisteren? Ze staan reeds óveral en er komen dagelijks nog meer bij: uiteraard voor de openbare veíligheid, hé? Tegen criminaliteit? Tegen snelheidsduivels en wegpiraten?
  Maar eigenlijk vooral big brother voor de brave burger..
  Allemaal reeds realiteit.

  Ik raad je dringend aan ook eens te kijken naar documentaires over China en N-Korea want daar staan ze reeds veel verder en dat willen machthebbers hier ook invoeren want technologie wordt, net zoals alles, misbruikt voor meer macht voor de elite en vooral controle onder het mom van vooruitgang, veiligheid en gemakkelijk voor de gebruiker.
  Zo wordt de bevolking erin geluisd om vrijwillig hun privacy en vrijheid op te geven voor totalitaire machtscontrole door politieke dictatuur….tenslotte hebben we toch niks te verbergen, nietwaar?

  Slaap lekker verder, de wakkeren zien inderdaad de gevaren mede door hun technische kennis, jij hebt blijkbaar elke informatie over dit onderwerp reeds gemist.

  @Lars024: inderdaad…maaaar de meerderheid van de doorsnee gebruikers kunnen en willen die moeite ook niet doen, als hun peeceeke maar werkt.
  Dat is zelfs het geval bij bedrijven: veiligheid is bijkomstig en het mag vooral niks kosten…tot ze dan gehackt worden door een cryptolocker, afgeperst worden door met bitcoins te moeten betalen om hun versleutelde bedrijfsbestanden terug te krijgen.

 13. Heeft Zuckerberg van Bush geleerd die na 911 met de patriot act verklaarde dat alle landen die niet vóór de VS zijn, als tegen beschouwd worden. De vijand dus.

 14. Bruce,
  U hebt gelijk.
  Xander is uit op sensatie en gelooft zelf niet.

 15. Zie http://www.henrymakow.com voor een achtergrondverhaal van een insider over de mk ultra gehersenspoelde puppet mark greenberg zuckerberg, getiteld “Insider – DARPA Conceived Facebook for Mind Control” van June 16, 2019.

  Mark Suikerberg is volgens dit verhaal niets meer dan een frontman, een patsy, een vaandeldrager van een militair project gericht op gepersonaliseerde, grootschalige surveillance en hersenspoeling en manipulatie bijvoorbeeld.

  5G en 6G gaat de big tech globale programmas nog verder aanvullen en uitbreiden met 3 dimensionale globaal uit te rollen wapen- en bewakingstechnologie.

  Dit alles onder enthousiaste begroeting van onze politici zoals ook EU commissar frans timmermans die het grote economische belang van dit project onderstreept waarbij hij vergeet dat dit USA project bijna uitsluitend imperiale ambities van washington dc bevordert.

  Een grote electromagnetische puls bom boven een regio en de hele ID IoT santekraam stort de maatschappelijke organisatie in elkaar. Ooooh wat zijn we de boel toch robuust aan het organiseren. Een dag nationale pinautomaatstoring en het NOS leugenjournaal plus sociale massamedia slaan aan het jammeren.

  Een derde van de senioren is nog steeds niet online. Die senioren hebben het door, nou de jonkies nog!

 16. @ Sultan: 4:06 pm, op 15/6. Beste Sultan, helaas is dat de treurige werkelijkheid.

  @ Qvic: 6:11 pm, op 15/6. Uw reactie is het overdenken zeker waard!

 17. @ Bruce .
  Wanneer jij je smartphone bij je hebt neemt deze iedere minuut een foto van je omgeving .
  Ook gesprekken worden meegeluisterd op codewoorden .
  Het is technisch al lang geleden mogelijk gemaakt dat men naar je kijkt via je smart t.v. en via je computer – camera microfoon . ( ook wanneer jij denkt dat die af staat ) .
  Buiten staan behalve camera’s ook lantarenpalen en parkeermeters die je kunnen filmen en afluisteren , Dit alles kan uitsluitend door toedoen van de daarvoor ontwikkelde computertechnologie in de Stellar-wind computer in Utah V.S .
  Het ww regime doet dit waarschijnlijk met doel de “staatsvijanden ” in een bestand te zetten . Deze mensen zullen wanneer de tijd rijp is naar een Fema-kamp gaan .

 18. Enkele TIPS ten gunste van onze PRIVACY:

  # Zoekmachine duckduckgo.com i.p.v. Google.

  # Totaal anoniem blijven en telkens via ander IP-adres surfen: via Tor-browser => https://www.torproject.org/download/ (= iets langzamer surfen want niets wordt opgeslagen, je moet er wat voor over hebben). En anders Firefox gebruiken, die is daarna de veiligste.

  # Stop met Facebook en stap over op VK.com (geen censuur, geen moderatie, gratis).

  # Ruim -dagelijks- je sporen en tracking cookies op laptop/telefoon op met gratis CCleaner.

  # Gebruik de gratis versie van Spybot om -dagelijks- mee te eindigen (na CCleaner).

  # Gebruik je geen Tor-browser, neem dan een VPN (dan wordt jouw IP-adres niet weergegeven, maar die uit een ander land). Aanrader is ExpressVPN (niet gratis, maar van mij mag privacy wat kosten). Een goede en iets goedkopere variant (€ 5 per maand) is anonymoX.

  SUCCES! 😉

 19. Wat een domme mensen zjin jullie ook. Zelfs offline uitspraken worden gemonitord? En hoe willen ze dat doen?
  Als ik offline zeg “xandernieuws is een domme site die nergens over gaat” dan is er niemand die dit hoort behalve mensen die het mogen horen..

  Echt, jullie geloven in alle nep en fake news dat er is. Maar jezelf maar als wakende en wakkere personen zien..

 20. Mensen die van andere alles willen weten wat zij doen, waar zij zich bevinden, met wie ze omgaan, wat hun gedachten zijn e.d.. Duit erop dat zij zelf paranoia zijn en weten van zich zelf dat zij dingen doen, die eigenlijk niet door de beugel kunnen. Dit soort psychopaten verwijten andere altijd van alles en nog wat, wat zij zelf eigenlijk doen. Het zijn dus rasechte hypocrieten bij uitstek. Het ergste van alles is dat zij zelf denken het volste echt te hebben om dit soort van spionnering te rechtvaardigen en iedereen die daar niet van gediend is te gaan beschuldigen en hen te ontmenselijken. Zodat zij denken het alleen recht te hebben voor hun gedrag c.q bepalingen waar andere zich aan moeten houden. Dat gene behoeven zij zelf niet aan te houden, vinden zij zelf. Die staan daar boven. Dit zijn ook de types die met grote krokodillen tranen in de reguliere media komen, als zij weer eens een tegenslag hebben gehad of zogenaamd mede leven tonen bij een aanslag op de gewone bevolking. Dit soort mensen zal nooit ooit medeleven tonen voor de medemens, tenzij zij er zelf financieel beter van kunnen worden, het zal altijd en alleen voor zijn eigen ego opkomen en dit zal ook altijd ten koste gaan van andere. Om hier van af te komen, zul je hem of haar letterlijk koud moeten maken. Een andere manier is er gewoon niet. Deze mensen zijn in en in verrot tot in het bot, daar is een normale omgang of een discussie niet meer van toepassing, Zij vinden dat zij het recht aan hun kant hebben en dat andere maar moet gehoorzamen aan hun. Als dit soort mensen macht krijgen, willen zij alleen maar meer macht hebben en hun gedragingen naar andere wordt steeds extremer en extremer. Hun uiteindelijke doel is de totale macht over alles en iedereen te hebben en dan is het nog niet genoeg. Hun machtshonger is dan ook nooit te stillen, het moet altijd meer zijn of hebben dan waar zij recht ophebben. Zij zijn dan ook nooit tevreden wat zij hebben bereikt of al hebben. Dit soort mensen hebben ook altijd chronisch geld te kort en vinden het eigenlijk heel normaal dat andere dan hun moeten helpen, want zij vinden zich zelf zielig en/of altijd het slachtoffer van de maatschappij.

 21. Nogmaals : het is ONZE keus! Niemand verplicht je gebruik te maken van die zogenaamde sociale media. Doe iets nuttigs met je leven en hou op met facebooken, twitteren , instagrammen enzovoort enzovoort!. Ik ben er al jaren gelden mee gestopt en het is een verademing! Ik kan het iedereen aanbevelen. In het begin heb je even last van afkickverschijnselen maar na twee weken is dat over en kan je echte leven een aanvang nemen. Doen mensen . Gewoon doen.!

 22. Beste Tom Hendrix,
  Bekijk ,,voor de gein” eens de staatsschulden meter. Het duizelt je voor de ogen. Maar een deel is boekhoudkundig verklaarbaar, want : elk aangegeven baby-tje is grofweg 600.000 euro waard. Grofweg levert elk mens dit bedrag op. Voor de Nederlandse staats kas. Denk hierbij aan allerlei afdrachten waarbij de belasting de grootste innemer is. Links om of rechts om, betalen zullen ze.
  Nederland doet het in de EU nog goed. Onze regering is immers kampioen uitmelken van zijn onderdanen!

 23. @ Sultan: 2:46 pm. Klopt helemaal wat U zegt. Privacy, is “een lachertje” geworden. Alles weten ze van ons, alles. Ik moet nu voor mijn afspraak in het ziekenhuis mijn ID kaart invoeren, zogenaamd omdat het zo gemakkelijk is. Me neus!

 24. Heel Nederland bakt, binnenkort weet de siliconen vallei wat uw favoriete maaltijd is. Maar ook uw woordenwisselingen en ruzies met man, vrouw of kinderen. Hoe u de pest heeft aan uw buurman en financiële situatie. Uw politieke voorkeur en intieme wensen.
  U hoeft eigenlijk helemaal geen gebruik te maken van deze onzinnige uitvindingen. Er is weer zo’n smart luidspreker bij gekomen. U hoeft maar te roepen én voila het recept verschijnt op uw scherm. Helemaal fantastisch …. . Of der Feind nu mee luistert, dat maakt niet uit. Alle bonuspuntenverzamelaars en koopjesjagersofjageressen direct naar de grootgruttervannederland…. yourspyinhome heet dat ding.
  Gooi YouTubemaarindevuilnisbak. Nee whatsappnogniet. Goedkoopbellenisintheair. Da’sveeltemooi. googlemapsisveeltegemakkelijk, zemogenalleswetenwaariknaartoega….
  De wereld is eengrotezeefgeworden.
  Ben ik nu gek geworden ? Nee U, de gebruiker van deze apparatuur. Er bestaat géén privacy meer. En het schijnt modern te zijn. Immers uw gehate buurman luistert gewoon mee. Makkelijk hoor, fijn. Uw hele hebben en houwen staat ,,in de krant”. Met alle updates worden afluister methodes verfijnd. Het gemak dient de mens, hopla in de silicone vallei weet men het nu al, voordat het u dit leest.
  Ja ik gebruik ook vele informatie sites. Uit de VS, uit Rusland, praktisch uit alle Europese landen. Ga zelf op zoek en constateer dat bij veel sites recht krom is en dichtbij nieuws zo ver weg is. We worden allemaal voor de gek gehouden.

Comments are closed.