Facebooks oorlog tegen conservatieven maakt nieuw slachtoffer: Natural News

‘De techno-fascisten van Facebook, YouTube, Google en Wikipedia vormen de grootste bedreiging voor de vrijheid van de mensheid ooit’ – Nederlands historisch archief over Tweede Wereldoorlog na protesten weer vrijgegeven op YouTube

—————————————————————————————————————————————

De oorlog die de door extreemlinkse ideologen zoals Mark Zuckerberg geleide tech giganten tegen conservatieven en rechtsen voeren heeft een nieuw slachtoffer gemaakt: Natural News, al jaren één van de allergrootste websites die onafhankelijke informatie verstrekken over omstreden zaken rondom vaccinaties, pesticiden, voeding en het klimaat, is permanent van Facebook verbannen. Het YouTube kanaal van het Nederlandse historische Archief Alkmaar is na geblokkeerd te zijn vanwege het vertonen van educatief historisch (!) materiaal waarin onder meer Nazi vlaggen en Adolf Hitler zijn te zien, na veel protesten weer vrijgegeven (2).

Natural News wordt ook niet meer toegelaten op Twitter, YouTube, Pinterest en Google News. ‘Deze techno fascisten vormen nu de grootste bedreiging voor de menselijke vrijheid ooit. Zij hebben, inclusief Wikipedia, besloten dat meningen die alle officiële standpunten in twijfel trekken op niet één platform meer worden toegestaan. Iedereen die de veiligheid van giftige vaccines, 5G, geo-engineering, chemotherapie of chemische pesticiden zoals glyfosaat betwijfelt wordt op boosaardige wijze aangevallen, belasterd en van de internet platforms afgegooid,’ reageert Mike Adams, beheerder van Natural News.

‘Je mag niet eens meer over voeding, anti-kanker voedsel of voedingssupplementen praten zonder gelijk het stickertje ‘vitamine website’ dat nepmedicijnen promoot te krijgen. Inderdaad, deze linkse autoritaire tirannen zijn ook nog eens anti-voeding geworden.’

‘Iedere website of persoon met een andere mening dan het corrupte wetenschappelijke establishment wordt onmiddellijk als ‘nepnieuws’ weggezet, en dat terwijl de linkse media voortdurend complete verzinsels over president Trump en zijn supporters brengen. Zoals ik al vaker heb gezegd zijn de tech giganten en hun CEO’s de ware vijanden van de mensheid.’

‘Meest wetteloze oorlogsmisdadigers ‘

Het is pure censuur, maar Facebook, YouTube en Google noemen het alleen niet zo. Zij vinden dat ze een monopolie hebben op de ‘juiste’ standpunten en de ‘waarheid’, en hebben zichzelf de autoriteit gegeven om te bepalen wiens mening politiek-correct genoeg is om te worden doorgelaten, en wie moeten worden geblokkeerd.

‘Deze criminelen zoals Mark Zuckerberg (Facebook), Jack Dorsey (Twitter) en Tim Cook (Apple) zijn ongekozen, hebben nul transparantie en geven kanalen niet de mogelijkheid om in verweer te komen tegen deze oneerlijke ‘nepnieuws’ belasteringen die afkomstig zijn van linkse journo-terreur slaven. In essentie wordt het hele internet nu gecontroleerd door de meest wetteloze oorlogsmisdadigers denkbaar, die geen enkel respect hebben voor mensenrechten, menselijke waarde of de vrijheid van meningsuiting.’

‘Hel op Aarde’

Adams plaatste enkele gebande video’s op Brighteon.com, het platform dat is ontstaan om gebande conservatieve en rechtse stemmen weer een podium te geven. In enkele video’s heeft hij het over ‘online etnische zuiveringen, uitgevoerd door de kwaadaardige tech giganten, in een poging om de mensheid tot slaven te maken en via gedachtencontrole, censuur, intimidatie en autoritaire tirannie een Hel op Aarde te creëren.’ (1)

De New York Times heeft zich achter YouTube opgesteld en schrijft dat het censureren en verbannen van rechtse en conservatieve sites nog maar net begonnen is (4).

President Trump heeft Twitter juist opgeroepen om ‘gebande conservatieve stemmen zonder restricties weer toe te laten. Dit heet vrijheid van meningsuiting, weten jullie nog? Jullie maken een gigantische fout!’ (3)

Blokkade Nederlands historisch archief een foutje, of…?

Eén van die opzichtige fouten, het blokkeren van een het Nederlandse historische Archief Alkmaar, is door YouTube inmiddels weer teruggedraaid. Het educatieve kanaal werd tijdelijk geband vanwege het vertonen van historische beelden van de Nazi’s en hun leider Adolf Hitler, wat door de tech censoren klaarblijkelijk als ‘extreemrechtse propaganda’ wordt gezien.

Foutje? Of een signaal dat behalve het heden binnenkort ook het verleden zal worden herschreven om in de extreemlinkse Marxistische ideologie van de Westerse gevestigde orde te passen? Als dat inderdaad het geval is dan zouden Adams waarschuwingen over een komende ‘Hel op Aarde’ niet meer zo hyperbolisch klinken, maar wel eens de harde realiteit kunnen worden.

 

Xander

(1) Natural News via Infowars
(2) Paul Joseph Watson via Infowars
(3) Daily Caller News Foundation via Infowars
(4) Newsbusters via Infowars

Zie ook o.a.:

31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan
20-05: Europese Commissie kopieert George Orwells ‘1984’ in verkiezingsslogan
19-05: Australië: Vijf jaar de gevangenis in als je iemand online beledigt
10-05: ‘Het ultieme doel van globalisten is u in net zo’n monster als zij te veranderen’
03-05: Facebook verklaart oorlog aan rechts en bant bekende conservatieven (/ ‘In een autoritaire samenleving die wordt gecontroleerd door een handjevol tech giganten moeten alle andere meningen worden uitgewist’)
28-03: (/ EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren…)
01-03: Facebook klokkenluider bevestigt onderdrukking en censuur conservatieve sites (/ Facebook top technicus stelt letterlijkt dat voorkomen moet worden dat mensen de ‘rode pil’ (The Matrix) slikken)
21-02: Totale controle: 17,5 miljoen Chinezen mogen niet meer vliegen door te laag sociaal krediet
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)
19-02: Robots en algoritmes schrijven deel van het nieuws en manipuleren verkiezingen
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. Er wordt nogal ophef gemaakt over de Japanse Knoop(plant) die in steden voortwoekert. Maar waarom nu plotseling zoveel aktie? Lees op Natural News over de ontdekking die China heeft gedaan, dat de plant een stof heeft die anti-kanker werkt.

 2. Niet voor het een of ander.
  Als algen en zeewier het lootje leggen iedereen op zijn kosten komt.

 3. @Raveltje,

  Hoewel ik een wat hogere cholesterol heb, heb ik geen klachten aan mijn hart, terwijl ik met ruim 65 ook nog steeds werk met veel plezier. Ik geniet een zeer goede gezondheid, misschien ook wel omdat de mensen in mijn familie vrijwel allemaal ook hoge leeftijden bereiken. Zo is een tante van mij 105 geworden, ze was nooit ziek, maar tijdens een nacht is haar hart blijven stilstaan terwijl ze sliep. Ze was helder van geest en erg fit. Over twee jaar ga ik met pensioen, dan zal ik ook meer tijd vinden om te gaan reizen.

 4. @ Aeo
  Oudere mensen hebben vaker een hoger cholesterol. Net als hartklachten
  Meestal na een druk en werkzaam leven. Met pensioen en dan komen de gebreken.

 5. Dit verhaal vertel ik al ruim 20 jaar aan de mensen. Ik moet niet zo zeiken zeggen ze dan, is allemaal niet waar, moord op Maarten van Traa is ook niet waar, niets is waar, alleen je kop in het zand is waar.

 6. In Silicon Valley word bepaald hoe de aarde draait. Daar word het ,,testament” van de toekomst gesmeed. En we werken er allemaal aan mee ! Algoritmes bepalen waarin u (nog) geïnteresseerd bent. U hoeft immers niet meer als een ,,zoekmachine “ te fungeren, dat word inmiddels voor u gedaan. Én dat is wel zo gemakkelijk …. . De aloude encyclopedie is voor velen vervangen door Wikipedia, een medium die redelijk vaak een beschrijving of betekenis verandert.
  Op radio of TV worden wij wanneer wij niet meer ,bij de tijd, zijn een zienswijze opgedrongen waarbij wij, indien wij niet oppassen, doelbewust of onbewust het voorgeschotelde nieuws als waarheid gaan beschouwen. Ik noem dit een falsificatie of censuur van het bewustwordings proces van de mens. Nu kunt u natuurlijk zeggen : ja, maar ik heb niets te verbergen of dit mogen ze best weten want zo bijzonder is het niet allemaal …. . Door het gebruik van de algoritmes, de kunstmatige intelligentie dus, zijn o.a. Google, Facebook, Google maps, G.mail.com, What’s app, spraakgestuurde speakers, de ultieme verzamelaars van ,de handel en wandel, van de mens geworden. Alles ligt op straat! Alles…. .
  Een voorgeprogrammeerde mensheid is een wezenlijk onderdeel van dit testament. Jammer genoeg hebben te weinig mensen in de gaten dat ze rondom in de gaten, bespioneerd, worden. Tussen ja en nee ligt een enorm grijs terrein. Analytisch gezien zou iedereen deze ,grijze, zone beter moeten gaan onderzoeken. Voor zover er nog waarheden en democratie zou kunnen bestaan, dan wens ik u veel succes bij onderzoek in deze grijze zone …. .

 7. Pappie @10/6
  Kunt U ons ook vertellen de namen van deze producten en waar men het kan kopen
  Bijvoorbaat bedankt .

 8. Zo heb ik mijn bedenkingen tegen de zogenaamde anti-cholesterol medicijnen. Dat zijn statines die berucht zijn vanwege de soms ernstige bijwerkingen. Ik ben jaren geleden dan ook gestopt met die troep te slikken. Bovendien las ik enige tijd geleden, dat uit een Israëlisch onderzoek is gebleken, dat een hoger cholesterolgehalte bij oudere mensen niet zo erg is!

 9. Wat wil je? We stemmen toch allemaal op Timmermans en die leuke Klaver enz.
  Nederland en de wereld wil het zo en niet anders dus niet klagen

 10. Doe toch allemaal eens normaal met die overtrokken reacties. Jullie zien allemaal spoken! Er is niks aan de hand, morgen weer een dag en overmorgen weer!

 11. Niet alle adviezen die ze geven voldoen aan realiteit zijn menswaardig en rechtvaardig.
  vanuit de satelliet via computers en mobieltjes houden ze alles in de gaten.
  Ondanks de wet op de privacy, ze loggen overal op in. Weg veiligheid, weg democratie, weg vrijheid.
  Ze weten alles van je en toch blijven ze onnozel doen.

 12. Ik ben al jaren niet meer ziek dankzij Indische specerijen !!!

  Apothekers haten me !

 13. Dit is geen reactie, maar een vraag: hoe kan men u informeren over taal-/typefouten in uw teksten?
  Desgewenst kunt u dit laten weten aan onderstaand emailadres.

 14. @ronjaspers: 3:43 pm. Goed gezien van U. Dat is waar de NWO op uit is. En ze krijgen daarbij alle medewerking, van de links-politieke elite, hypocrieten die zich christendemocraten en liberalen durven noemen, de EU, Bilderberg, en de illuminati.

 15. Fijn dat u dit bericht over Natural News heeft geplaatst.
  Mike Adams heeft wel een eigen ‘facebook’ in de maak: het zal deze maand de ‘lucht’ in gaan.

  Wb vaccins: Mahatma Gandhi waarschuwde er in zijn tijd al voor.
  Nepfilantroop Bill Gates ziet vaccins als een probaat middel tot reduceren van de wereldbevolking: m.n. in Afrika en Azie wel te verstaan.
  In India is de man aangeklaagd wegens vaccinexperimenten met arme kinderen.
  Vaccins zijn een prima middel om je gezondheid te bestrijden.

  Over vaccins en meer kunt u ook het nodige vinden in het boek ‘Wat artsen je niet vertellen’ van Lynne MacTaggart.
  En op de site Children’s Health Defense van Robert F. Kennedy jr: warm aanbevolen, evenals Vaccinvrij.nl

  Tijdens de varkengriephausse verscheen in het CNV-schoolblad een interview met een RIVM-medewerkster.
  In een vlaag van eerlijkheid zei ze: ‘vaccins tasten het immuunsysteem aan ….’

  Dankzij mijn eigen immuunsysteem heb ik als 3-jarige trouwens de mazelen overwonnen!

  Vaccins zijn sowieso niet geschikt voor vegetariers, veganisten en andere niet-kannibalen: ze bevatten weefsel van vermoorde
  humane foetussen, van varkens en apen.
  Tevens kwik, aluminium, nagalase en wat vies meer zij.

 16. Censuur is het begin van iedere dictatuur, vooral als socialisme verpakt is fascisme zoals nu weer.

 17. dit heeft alles met de “new world order” te maken.90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

Comments are closed.