Australië: Vijf jaar de gevangenis in als je iemand online beledigt

De eerste Nederlandse songfestivalwinnaar in 44 jaar van zijn meest flatteuze kant. Waarom mag / moet zo iemand alleen maar bewierookt worden? (Afbeelding: Embed from Getty Images (2)) –

Linkse absurditeitenshow maakt lachertje van ooit hoogstaande Westerse beschaving – Slechte prestaties, maar zielige afkomst? Dan krijg je voorrang op Amerikaanse universiteiten – Voorbeeld in Nederland: Geschokte reacties nadat TV-analist het over ‘homofilmpje’ Duncan Laurence had

—————————————————————————————————————————————–

Het Westen breekt zich onder leiding van de linksgroenliberale elite in almaar sneller tempo af en begint het lachertje van de rest van de wereld te worden. Neem bijvoorbeeld de premier van Australië, die vijf jaar gevangenisstraf wil invoeren voor online kwetsen of beledigen, wat overigens reeds illegaal is en je in bepaalde gevallen nu al drie jaar in het gevang kan doen belanden. Daar stopt de progressieve absurditeitenshow van deze week echter niet mee.

Slechte prestaties, maar zielige afkomst? Dan krijg je voorrang op Amerikaanse universiteiten

In de VS wordt al sinds 1926 de zogeheten SAT test gebruikt om te beoordelen of middelbare school leerlingen naar de universiteit kunnen. Dat is al die tijd een objectieve test geweest – tot nu.

Als leerlingen een (te) lage score halen maar uit een achterstandswijk met veel armoede en/of criminaliteit komen, of uit een eenoudergezin, dan zijn ze voortaan zielig en worden ze alsnog toegelaten.

Tegelijkertijd zijn ‘te veel’ slimme leerlingen –doorgaans van Aziatische afkomst- niet meer gewenst. Aziaten hebben de hoogste gemiddelde scores, en komen vaak uit stabiele gezinnen met goede inkomens. Het toelaten van slecht presterende zielige leerlingen gaat ten koste van hen die vaak ver boven de norm presteren.

Kortom: Amerikaanse universiteiten –net als in Nederland toch al (extreem)linkse bolwerken- willen niet langer goed presterende, onafhankelijke en zelf nadenkende gediplomeerden in de maatschappij brengen, maar mensen die geleerd hebben dat hun sociaal-economische omstandigheden de doorslag geven. Dat de toch al sterk aanwezige slachtoffercultuur hierdoor nog verder wordt aangewakkerd behoeft geen uitleg.

Zwarte professor van universiteit gejaagd om verdedigen ‘verkeerd persoon’

Eén van ’s werelds beroemdste en beste universiteiten, Harvard, gaat vrolijk mee met dit waanzinnige circus. Advocaat en professor Ronald Sullivan, ooit de eerste zwarte campusdecaan, is beroemd geworden vanwege het vele tientallen keren met succes verdedigen van arme en machteloze mensen. Zo vertegenwoordigde hij de familie van Michael Brown nadat die door de politie was neergeschoten.

Afgelopen week werd hij onder druk van studenten echter ontslagen als faculteitsdecaan. Zijn misdaad? Zich aansluiten bij de verdediging van de ‘verkeerde persoon’, namelijk filmproducent Harvey Weinstein, die anderhalf jaar geleden in opspraak kwam wegens beschuldigingen van seksueel misbruik.

‘Zodra we impopulaire gedaagden hun recht op een neutraal proces gaan ontzeggen, zijn we niet meer het land dat we denken te zijn,’ reageerde Sullivan. Zijn woorden zijn lange tijd de norm geweest in de VS, maar dat is voorbij. De linkse studenten beweren dat ze zich niet langer ‘veilig’ voelen met Sullivan op de campus, die het toonbeeld is geworden van deze nieuwe ‘diversiteit’ die aan de samenleving wordt opgelegd. (1)

Geschokte reacties na ‘homofilmpje’ Duncan Laurence

In Nederland is het al net zo erg. Treffend recent voorbeeld is de even vermaarde als omstreden TV-voetbalanalist Johan Derksen, die het promotieclipje van de Nederlandse songfestival winnaar Duncan Laurence onlangs een ‘homofilmpje’ noemde omdat de zanger daarin –onder de hoge tonen van zijn mierzoet klinkende liedje- poedelnaakt onder water zwemt.

Half homominnend Nederland reageerde geschokt en viel over Derksen heen, wat bepaald niet de eerste keer was. ‘Zien we een kale, roepen we ‘hé kale!’ Iemand met rood haar ‘hé rooie!’ En bij een homo ‘hé homo!’ Nou en?’ probeerde collega analist René van der Gijp de aan absurdisme grenzende nationale verontwaardiging te relativeren.

De Westerse gevestigde orde heeft het maar over tolerantie en verdraagzaamheid, maar met dit soort extreem overtrokken reacties wordt juist een cultuur van intolerantie en onverdraagzaamheid gecreëerd, waarin niemand meer mag zeggen wat hij echt denkt en vindt, omdat hij dan bang moet zijn publiekelijk te worden gelyncht en/of zijn baan of positie te verliezen.

Ziet zo onze toekomst eruit?

Als de humor en (zelf)spot uit een samenleving verdwijnt omdat het met deze sluipende methoden wordt gecriminaliseerd, verdwijnt tegelijkertijd de vrijheid van meningsuiting, en uiteindelijk de vrijheid in zijn totaal. Als we niet oppassen worden we door de zichzelf ‘progressief’ noemende elite in een totalitair gecontroleerde wereld geduwd waarin iedereen die het op wat voor wijze dan ook oneens met hen en hun gedrag is en hen daardoor ‘beledigt’, letterlijk tot misdadiger wordt bestempeld. Wat een duistere, enge toekomst staat ons dan te wachten.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. Helemaal prima dat hij iemand een homo noemt of wat dan ook. Maar zijn dit de mensen die nog een tegengeluid geven?
  Robert Jensen, je vind hem leuk of totaal niet, doet er verder ook niet toe. Dit persoon was de enige die een tegengeluid gaf maar ook deze is van de buis gehaald, waarschijnlijk omdat het kijkcijfer kastje niet in de huiskamer van rechtse burgers staat.. Ik vind het treurig om te zien dat dit hoopje linke fanaten de beeldbuis domineren en zo het volk beïnvloed.
  Ik hoop dat het morgen goed uitpakt voor het FvD in de verkiezingen, en hoop ook zeker dat dit een keerpunt is die deze waanzin zal terugdraaien.

  Aan de makers van deze site, ga zo door, ik bezoek xandernieuws al jaren met veel plezier.

 2. @Geronimo: 11.54 pm, op 20/5. Dat is de reine waarheid. Links tolereert geen andere meningen, dan de linkse socialistische agitprop!

 3. @DutchFrisian 20/05/2019 4:18
  Ben het helemaal met je eens , het filmpje van madonna is van You-Tube verwijderd i.v.m. auteursrechterlijke perikelen ( staat er ) maar het was zo erg ! .
  Ik dacht ook al dat Nederland niet toevallig winnaar is geworden , er moet vast iets tegenover staan ? Of Neder- is naar beneden – land ?
  Triest dat juist de Israëliërs niet beter weten , en ja kwam Jezus maar spoedig .
  Dank voor je reactie en Gr van een gedeeltelijke Fries .

 4. Vrijheid van meningsuiting geldt alleen voor links, voor rechts is er alleen censuur. Pure progressieve dictatuur met andere woorden.

 5. @ Bundy Helemaal gelijk. Dat songfestival zat vol met occulte toestanden, echt verschrikkelijk als je het ziet.. puur satanisch! Het beeld van baphomet kwam veel in beeld (ook bij Noorwegen volop). Het was een vooraankondiging van de komende antichrist, evenals dat nummer van onze Duncan (zoek maar es op youtube). Terrible. Nederland is niet ’toevallig’ winnaar geworden, nu op naar Netherland (onderwereld..)
  Jezus komt spoedig, zeker weten!! Gr. uit Friesland

 6. De linksliberale meute wil de christelijk conservatieve stem definitief monddood maken teneinde hun goddeloze sodom en gomorra cultuur ongestoord te kunnen praktiseren. De toekomst ziet er dus somber uit voor deze minderheid, maar als de mens het zwijgen wordt opgelegd zal God gaan spreken, maar niet meer met het evangelie, maar met het oordeel. Je wil dan niet in hun schoenen staan.

 7. Iedereen die denkt dat al die actrices ‘onschuldig’ zijn, moeten dringend eens kijken naar de film ‘Bowfinger’ waarin Steve Martin de draak steekt met de manier waarop beginnende actrices zich in ‘liggende’ volgorde in het scenario ‘inwerken’: Van de producer, naar de regisseur, naar de script writer, naar de hoofdrolspeler, of… in omgekeerde volgorde, maar dat doet er niet toe.
  Dat nu, zovele jaren later al die actrices de vermoorde onschuld uithangen, dient gewoon om het geroddel te weerleggen van andere actrices die destijds naast deze rol gegrepen hebben.

 8. Het ‘Euro-song-festival’ is onder de sluipende invloed van links veranderd in een ‘Euro-freak-festival’ ter promotie van linkse life-styles. Net als bij de mainstream media, wordt ook hier de kloof met de gewone burgers – dit voor dit linkse circus moeten betalen – met de dag groter.

 9. Het streven naar perfectie en de steeds maar hogere eisen, daar gaat alles aan kapot
  Dat is in iedere oorlog hetzelfde, hoe zou het nu dan anders zijn?
  Er wordt ons een rad voor ogen gedraaid.

 10. Ik denk dat het al erger is dan wat in het artikel wordt beschreven. “Belediging” is al een zeer vaag te definiëren iets, maar het wordt nog vager als het “kwetsen” betreft. Als ik iemand een k****zak noem is het een belediging. Of niet? Misschien is die persoon wel een k****zak omdat hij zich zo gedraagt. Maar “kwetsen” is helemaal een luchtledige term. Iedereen kan zich tegenwoordig gekwetst voelen, ook al is er niemand expliciet beledigd. Dit vergiftigt alle menselijke relaties in de kern. Arm Westen! We gaan onszelf in de afgrond duwen op deze manier.

 11. Feniks – Algemeen symbool voor de zon, mystieke wedergeboorte, opstanding en onsterfelijkheid. Deze legendarische rode „vuurvogel‟ zou (volgens sommige bronnen) iedere honderd jaar in zijn eigen vuur omkomen om daarna vanuit de as te herrijzen. Met een verwijzing naar de aanbidding van de vurige zon en zonnegoden als de Mexicaanse Quetzalcoatl, werd het dier door de Feniciërs „een god van Fenicië‟ genoemd. Voor alchemisten symboliseert de feniks de vernietiging en schepping van nieuwe vormen en materialen op weg naar ultieme transformatie: lichamelijk (lood veranderen in goud) en geestelijk (onsterfelijkheid, – een occult alternatief voor christelijke verlossing). De Steen der Wijzen werd gezien als de sleutel tot deze transformatie.

 12. U heeft dit gekopieerd van een andere website, zie auteursrechten en schadeclaims, siteregels.
  Schrijf korte introductie en verwijs met een link naar het artikel. Mod.

 13. De twee ideologische en dictatorale partijen die afwisselend in de regering zitten,
  De jongste de marxisten en de oudsten die de geestelijke god of godsdienst vertegenwoordigen, verstaan de kunst slogans te bedenken die een lange termijn effect hebben op de basis van de maatschappelijke piramide
  Waarom, kan het midden en de top geen tegenslogans bedenken die een tegengewicht is.
  Als men de kunst verstaat om het gros van de maatschappij te doen geloven dat de piramide omgekeerd moet gebouwd worden en ze nog overtuigen dat ze niet in elkaar gaat zakken,
  Wat staat er zo een maatschappij te wachten.
  Het chinese model , leven zoals de mieren?

 14. Waarom hoor ik niemand over het scherm van het podium ?
  De liedjes werden gejammerd voor een grote driehoek met een soort aura op de plaats waar normaal gesproken het alziende oog is afgebeeld .

 15. En eigenlijk was ‘Mary Bryant’ geen crimineel, maar ze was op de verkeerde plek en op de verkeerde tijd.
  Die prachtige vrouw heeft zoveel doorstaan en door UK opgepakt indertijd en verscheept naar een prachtig continent, wat achteraf een straf kolonie bleek te zijn.

  Wat een leed hebben wij als Nederlanders en Engelsen en de rest die het goed voor hebben met iedereen, het wordt alleen maar erger, met de nu bewust binnen gescheept misdadigers.

 16. De zaak Ronald Sullivan is enger dan het lijkt. Je zou kunnen denken dat het ah feit ligt dat hij de verkeerde verdedigt. Over het feit dat hij Weinstein verdedigt als advocaat. Daar zou je een goede discussie ovr kunnen voeren. Maar ja iedereen heeft recht op verdediging.
  Hij is ontslagen omdat snowflakes bang zijn geworden voor hem (ok vanwege weinstein). Iets met gevoelens die er niet mogen zijn en opeens heel belangrijk zijn geworden. Deze worden direct als feit aanvaard tegenwoordig.

 17. Zeer badinerend stukje. Steekhoudende argumenten mbt de doorgeslagen ‘identity politics’ en politieke correctheid worden ten onrechte verweven met een duidelijke aversie vd moderator tav ‘verwijving’ vh Songfestival. Belachelijke snapshot van Duncan om nog even verder onnodig te ridiculiseren. En ‘mierzoet lied’ laat ik ook verder aan de moderator als classificatie. Wellicht dat Sieneke, Xandra en Corry Brokken u meer beviel.

 18. Het fascistisch socialisme is in opmars door de linksgroenliberale elite die tevens wegbereider is van het islamitisch fascisme. De toekomst ziet er inktzwart uit en zal uitmonden in het rijk van de Antichrist maar daarna komt de Vredesvorst, de Messias van Israël. Laat Hij spoedig komen, dat is mijn proclamatie en bede.

 19. Zie hier hoe het zelfreinigend effect van de maatschappij is ingevoerd.
  Volgende stap wordt , naar Chinees voorbeeld, het puntensysteem.

 20. ‘Mary Bryant’
  een waar gebeurd verhaal geschreven door ‘Anthony van Kempen’.

  Australië is van de oorspronkelijke bewoner, Aboriginals.
  Canada is van de Eskimo’s.
  Amerika is van de Indianen.
  Nederland is van Nederland.

  En Duncan, van harte gefeliciteerd. dikke pluim van mij.

Comments are closed.