Insider tegen Project Veritas: CNN voert ‘kruistocht’ en ‘vendetta’ tegen Trump

Een letterlijke uitspraak van een floor manager van CNN. Wat zegt dit dan over de Nederlandse mainstream media, die nog altijd kritiekloos de propaganda van CNN overnemen? (Afbeelding: Project Veritas.)

————————————————————————————————————————————–

‘CNN moet weer terug naar de feiten en het verslaan van het nieuws, want ik wil vrije en eerlijke verkiezingen, en niet een bepaalde ideologie door mijn strot geduwd krijgen’ – ‘Joe Biden heeft een probleem, en dat stinkt… Hoe kun je Trump beschuldigen van iets waar je eigen zoon zich schuldig aan maakt?’

————————————————————————————————————————————–

CNN insider Cary Poarch –een geregistreerde Democraat die campagne voerde voor Bernie Sanders- heeft in het geheim maandenlang zijn collega’s opgenomen. De opnames gaf hij aan de onderzoeksjournalisten van Project Veritas, en bevestigen wat eigenlijk al jaren bekend is, namelijk dat de berichtgeving van CNN in de verste verte niet meer objectief is, maar er eenzijdig op gericht is om met zo kwaadaardig mogelijke berichtgeving president Donald Trump uit het Witte Huis te krijgen. Poarch spreekt zelfs van een ware ‘kruistocht’ en ‘vendetta’ door het ooit internationaal hoog gewaardeerde, maar inmiddels tot een ordinair extreemlinks leugenachtig propagandakanaal vervallen CNN.

‘Focus op impeachment, negeer andere onderwerpen’

‘Ik besloot een verborgen camera te dragen… om te laten zien hoe compleet bevooroordeeld men bij CNN is,’ aldus Poarch, die maandenlang talloze collega’s in het geheim opnam. Uit de opnames kwam onder meer naar voren dat CNN baas Jeff Zucker zijn werknemers hoogstpersoonlijk de opdracht gaf om zich zoveel mogelijk te focussen op de gewenste impeachment van Trump: ‘Impeachment is het verhaal. Negeer andere onderwerpen.’

CNN baas Zucker voert ‘persoonlijke vendetta tegen Trump’

‘Jeff Zucker voert een persoonlijke vendetta tegen Trump,’ zei Nick Neville, media coördinator van CNN. ‘Dan krijg je om 9 uur ’s ochtends een telefoontje van de grote baas Zucker die je f**king vertelt wat je moet doen.’ Ook vindt Zucker concurrent Fox News ‘onvoorstelbaar destructief voor Amerika.’

Neville: ‘Het gaat allemaal om de ‘ratings’… Ze toveren wat namen uit de hoge hoed, en vervolgens kijken we naar het Spelhow Netwerk.‘ CNN floor manager Mike Brevna karakteriseert de zender inmiddels cynisch als ‘het Trump Station’, omdat het er enkel nog om draait om zoveel mogelijk negatief ‘nieuws’ over de president te brengen. ‘Ze hebben zich (hier) aan de duivel verkocht.’ (1)

‘Joe biden heeft een probleem, en dat stinkt’

Op een van de opnames zegt CNN justitie correspondent Evan Perez dat voormalig vicepresident Joe Biden ‘een probleem heeft, omdat zijn zoon in zijn naam handelde. Het ziet er slecht uit. Het stinkt. Het is niet illegaal… maar hoe kom je zover te beweren dat het Donald Trump is? Hem wegkrijgen en hem veroordelen, terwijl je zoon dezelfde sh*t doet?’

De meeste managers en medewerkers bij CNN vinden Joe Biden overigens maar een saaie vent. Coördinator Neville: ‘Mensen gaan zappen als wij een bijeenkomst van Biden uitzenden.’

‘Centrum-rechts of rechts? Dan niet welkom bij CNN’

Volgens Poarch is het bij de zender ‘een ongeschreven regel dat als je centristisch, centrum-rechts, of –de hemel verhoedde het- een compleet rechtse Republikeinse Trump supporter bent, je niet welkom bent bij CNN… Ik wil vrije en eerlijke verkiezingen, en niet een bepaalde ideologie door mijn strot geduwd krijgen. CNN moet weer terug naar de feiten en het verslaan van het nieuws.’ (2)

In Nederland wordt de propaganda van CNN vrijwel klakkeloos overgenomen door de mainstream media, die al jaren eenzelfde eenzijdige campagne voeren tegen Trump en tegen rechts, conservatief en feitelijk alles wat zelfs maar riekt naar niet-links.

CNN producer: Samenzwering met Rusland ‘bullsh*t verhaal’

In 2017 wist Project Veritas een CNN producer op tape te krijgen die ronduit toegaf dat het Trump-Rusland samenzwering verhaal niets meer dan een hoax was met de bedoeling de kijkcijfers weer wat op te krikken: ‘Het is voornamelijk bullsh*t.’ CNN presentator Van Jones had het over een ‘big nothing burger’.

CNN kreeg in 2016 niet voor niets de bijnaam ‘Clinton News Network’, vanwege de schaamteloze eenzijdige promotie voor Hillary Clinton tijdens de presidentscampagne en de verkiezingen.

 Xander

(1) Project Veritas via Zero Hedge
(2) Project Veritas via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

13-10: Project Veritas kondigt geruchtmakende insider tapes CNN aan
21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne
24-06: Project Veritas onthult Googles anti-Trump complot om verkiezingen 2020 te manipuleren (/ ‘Wij kiezen wat wij geloofwaardige nieuwsbronnen vinden’- YouTube onderdrukt op vergelijkbare wijze rechtse nieuwsbronnen)
13-06: YouTube blokkeert Project Veritas video over ‘antichristelijke censuur’ Pinterest
10-06: Facebooks oorlog tegen conservatieven maakt nieuw slachtoffer: Natural News
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan
10-05: ‘Het ultieme doel van globalisten is u in net zo’n monster als zij te veranderen’
03-05: Facebook verklaart oorlog aan rechts en bant bekende conservatieven (/ ‘In een autoritaire samenleving die wordt gecontroleerd door een handjevol tech giganten moeten alle andere meningen worden uitgewist’)
01-03: Facebook klokkenluider bevestigt onderdrukking en censuur conservatieve sites (/ Facebook top technicus stelt letterlijk dat voorkomen moet worden dat mensen de ‘rode pil’ (The Matrix) slikken)
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)
19-02: Robots en algoritmes schrijven deel van het nieuws en manipuleren verkiezingen
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

12

 1. Projecten daar wordt veel geld ingepompt, maar komt veelal bij corrupte lieden te recht.

 2. Ik hou zelfs rekening met een staatsgreep morgen want volgens geruchten komt vrijdag zeer belastende informatie vrij over de liberalen/democraten. Maar ook dat zal dan mislukken en dan gaan er een aantal geheel terecht voor het vuurpeloton. Denk aan de zaak Kavanaugh.

 3. Het is gemakkelijk om eigen kiesvee/bevolking voor te liegen met fake, eenzijdig nieuws door de misleidende media die zich bedienen van insinuaties, halve waarheden en speculaties om gemanipuleerd verdeeldheid te zaaien voor het politieke doel van notabene democraten, in deze van cnn om trump al te saboteren voor de verkiezingen.
  Echter, we hebben internet en steeds meer amerikanen nemen ook een kijkje hoe de rest van de wereld over hun land en trump denken waardoor cnn en andere media leugenaars door de mand vallen.
  De informatieplicht van de media tov de bevolking om objectief en enkel met feiten te berichten wordt schandelijk misbruikt om de publieke opinie te manipuleren en in de politiek gewenste richting te sturen.
  En dat gebeurt overal in de wereld..daarom keren ook vele kijkers zich af van dat misleidende, linkse leugencircus dat het journaal verworden is.
  Voor rechtgeaarde mensen is het onmogelijk geworden om nog naar zoveel misleiding en bedrog te kijken zonder kotsmisselijk te worden.
  Hoe kunnen journalisten in eer en geweten, met hun plicht van informeren door objectief over feiten te berichten, zo laag gevallen zijn om zich te laten gebruiken door de politiek om het publiek te bedriegen? Kunnen die mensen nog in de spiegel kijken, wetende dat ze de bevolking voorliegen in ruil voor hun loonstrookje?
  Of denken ze nog steeds dat wij idioten zijn die hun manipulatieve rookgordijnen niet doorzien?
  Dat hele mediacircus is intussen zodanig het noorden kwijt dat ze, verstrikt in hun eigen web van leugens en misleiding, zichzelf ook nog ontmaskeren door allerlei tegenstrijdige berichten.
  Msm hebben hun eigen graf gegraven en hun geloofwaardigheid zelf ondermijnd.

 4. Het onrecht heerst op aarde en de leugen waart rond, ziehier de toestand zoals die is in de politiek en de pers. De LEUGENPERS, heeft goed geleerd van de NSDAP minister Goebbels voor Propaganda, tijdens het Nazi Regime tussen 1933 en 1945 in Duitsland. O ja, niet vergeten de NAZI kliek was links en zeker niet rechts.

 5. Ieder heeft zijn voorkeur, maar als een mens er niet in slaagt systematische leugens met korrectheid te onderscheiden
  Heeft hij wel een probleem met zichzelf. Wanneer hij dan blijft verdwalen in die opvatting, worden zijn hersens vastgeschroefd en wordt hij fanatiek. En dan is hij voor ieder objectieve beoordeling verloren en gaat als een zombie door het leven. Probeer na te denken over wat U leest. Zeker als het geschreven is door mensen waar hun loon van af hangt.
  Die worden gewoonlijk gegyseld of gedwongen te schrijven wat hen opgelegd wordt.
  Geld en macht is dan meestal de reden.

 6. Beste Xander als je het echt wil weten wie nou werkelijk de dienst uit maakt in de wereld moet je gaan aankloppen bij de VN. Hun blik op de wereld tot 2050 die ook uitgebreid is te lezen, geld voor al die landen die daar bij aangesloten zijn. Plus dat al die resoluties zijn aangenomen.
  Welzijn, woningbouw, stikstofbeleid, enzovoort. Heb al meer gezegd politiek is een smerig spel.
  Natuurlijk uitgezonderd de VS hierin, die maken hun eigen regels.

 7. Het door de strot duwen van een bepaalde ideologie is bon ton in zowat de hele wereld. In China gaan ze heel ver, moslims worden al eeuwen gehersenspoeld en nu is het vrije westen kennelijk aan de beurt. In het verleden zijn er voorbeelden genoeg hoe dit gaat aflopen.
  Ik blijf het zeggen, geniet van de dag die nu is in relatieve vrede. Het zou wel eens sneller af kunnen lopen dan lief is.

 8. Dat is al jaren bezig, als men op CNN over de huidige president praten dan krijg je de indruk dat er geen normaal mens president is maar een labiele en gevaarlijke persoon die overal oorlog en miserie brengt, een soort tweede Paulus figuur om het in Bijbelse termen te zeggen. Alleen de Democraten zijn de goede, en deze doen niets anders dan het leven van de huidige president zwart te maken, Trump kan niets goeds doen, natuurlijk Obama deed niets, dus als je niks doet, dan kan je ook geen fouten maken. Shalom

 9. Zelfvoldaanheid en zelfgenoegzaamheid van de MSM zijn de doodssteek van een onafhankelijke media en de doodssteek van de democratie en de opmaat naar een socialistisch/fascistische DDR-staat. De EU is daarop op weg en Nederland, als kolonie van de EU, wordt daarin meegezogen maar laat het ook zelf gebeuren.

 10. Moet altijd denken aan Good Morning Vietnam als ik naar de NPO kijk s’morgens worden de orders uit Langley ontvangen ! er wordt even een toolbox gehouden om te kijken wat gecensureerd moet worden en wat benadruk moet worden, en dan gaan onze nieuwslezers schaamteloos aan de gang.
  BV het boeren protest op het NOS om 20:00 gisteren waar presentatoren ons aanspreken alsof we een stelletje debielen zijn, het wordt echt met de dag erger.

 11. Spelen Amerikaans links en de duivel onder een hoedje ??? 😉

  LONG LIVE TRUMP !!!!!

 12. Je bijt niet in de hand die je voedt …. ,
  de ‘kern’ van alle media is : wie betaald bepaald . In de fysica is de kern van alles altijd positief geladen. Wat voor een groep van de bevolking ‘een positieve benadering is, is voor de andere groep de antagonist er van. De mens, in z’n algemeenheid, laat zich keer op keer beïnvloeden door alles wat hen voorgeschoteld wordt. Bijna in elk krantenartikel, op de TV én via internet herkent men wel iets ‘wat u aanspreekt’ , iets wat de stemming over het bewuste item beïnvloed. CNN is in de VS daar een ware meester in. Eenzijdige ‘voorlichting’ is feitelijk oplichting van de kijker of lezer. Het begint al op de lager school, middelbare school en universiteit én zeker zo belangrijk tijdens de opvoeding bij u thuis. Een vooringenomen ‘instelling’ is naar het zich laat aanzien de oorzaak van alle ‘onregelmatigheden’ .
  Om nu toch, vaak tegen beter weten in, U te beïnvloeden gebruiken alle media (de kracht van acht) verzinsels, vermoedens, twijfelachtige bronnen zonder daadkrachtige bewijzen. Met als gevolg een tweestrijd tussen , in dit geval, links en rechts. Uiteindelijk komt alles uit, soms duurt het een mensenleven. De leugen regeert is derhalve maar een tijdelijke ‘oplossing’ .
  De tijden dat ik alles wat Amerika ‘deed’ ondersteunde zijn al lang voorbij ; Amerika is het meest oorlogszuchtig land ter wereld gebleken. De ‘democraten’ aldaar hebben nog de instelling van verdeel en heers, ondersteund door de CNN

Comments are closed.