Project Veritas kondigt geruchtmakende insider tapes CNN aan

CNN en de Democratische Partij – al jaren twee handen op één buik. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

‘De mainstream media zijn een propaganda orgaan geworden dat enkel draait om commercie, clicks, ratings, macht, invloed en politieke steun’ (aan linksgroenliberaal)

—————————————————————————————————————————————-

De onderzoeksjournalisten van het onafhankelijke Project Veritas staan op het punt de ‘schokkendste insider tapes van het jaar’ te publiceren. Daarin doet een medewerker van CNN, aan het voorfront van het anti-Trump front in de media en als zogenaamd ‘betrouwbaarste bron’ doorgaans klakkeloos overgenomen door de Nederlandse mainstream media, een boekje open over het interne beleid bij CNN. ‘Ik begon bij CNN omdat het mijn droom was in de media te werken. Maar mijn droom werd een nachtmerrie.’ Het verhaal dat daarna volgde wordt binnenkort vrijgegeven.

De journalisten van Project Veritas wisten eerder medewerkers van Facebook, Google, Pinterest, de New York Times, de Democratische Partij en het ministerie van Buitenlandse Zaken tot onthullende en vaak schokkende uitspraken te verleiden, wat twee medewerkers van Google, een onderaannemer van Facebook en een IT ingenieur van Pinterest hun banen en carrières kostte. Zij wilden echter dat het publiek de waarheid over Big Tech en Big Media te weten zou komen, en waren bereid daar een hoge prijs voor te betalen.

Google manipuleert verkiezingen

‘Dit was mijn boetedoening, een poging om mijn geweten te zuiveren,’ zei Zach Vorhies, die het interne ‘Algoritmische Oneerlijkheid’ document van Google lekte. Daaruit bleek dat Google de zoekresultaten van zijn machine bewust programmeert om linkse politieke en maatschappelijke standpunten en partijen te promoten, en rechtse juist te verketteren.

Zo worden resultaten die anti-Trump zijn bovenaan gezet, en worden degenen die achter de president staan juist ver naar achteren geplaatst of geblokkeerd. Google probeerde actief de vorige verkiezingen in het voordeel van Hillary Clinton te manipuleren, en gaat dat volgend jaar weer doen om te proberen Trump uit het Witte Huis te krijgen.

‘Gaan we vanaf nu de grootste tech bedrijven laten bepalen wie iedere verkiezing gaat winnen?’ was dan ook de reactie van Greg Coppola, die prompt zijn baan bij Google verloor nadat hij het gedurfd had hier zijn mond over open te trekken.

Facebook onderdrukt conservatieve video’s

‘Ik vond dat het publiek het recht heeft dit te weten,’ verklaarde een Facebook insider die werd ontslagen omdat hij screenshots had gemaakt van het Facebook proces waarmee conservatieve en rechtse video’s om politieke redenen worden onderdrukt. Zo worden bijvoorbeeld links naar deze video’s en sites niet geplaatst of gebroken, en worden ze ook uit newsfeeds geweerd.

Net als Google promoot Facebook het linksgroenliberale globalisme, en daarmee zaken zoals onbeperkte massa immigratie, het opheffen van alle grenzen, het islamiseren van de samenleving en de extremistische klimaatagenda.

‘Pinterest blokkeert christelijke en pro-life groepen’

‘Er was voor mij geen enkele andere optie meer,’ zei Eri Cochran, die na zijn onthullingen door beveiligers het gebouw van Pinterest uit werd gezet. ‘Ik had een makkelijk leventje kunnen hebben, maar waar doen we het eigenlijk voor. Ze kunnen één man stoppen, maar niet ons allemaal.’

Cochran vertelde dat Pinterest doelbewust een ronduit ‘antichristelijke’ koers volgt. Vooral pro-life groepen zouden het moeten ontgelden. Lila Rose, een pro-life activist, werd door Pinterest op de zwarte lijst met pornografie geplaatst. Verder zouden conservatieve kopstukken zoals Ben Shapiro intern te boek staan als racistische ‘blanke suprematisten’.

Uit ons eigen onderzoek bleek overigens dat via de zoekfunctie van Pinterest nog steeds grote aantallen pro-life afbeeldingen, teksten en ‘memes’ zijn te vinden, ook met Bijbelteksten.

Geheime opnames onthulden verkiezingsfraude Democraten

Project Veritas plaatste eerder video’s met (in het geheim gefilmde) gesprekken met -soms hooggeplaatste- Democratische medewerkers, die opschepten hoe zij constant met allerlei frauduleuze methoden de verkiezingen proberen te stelen, en hoe ze extreemlinkse actievoerders (zoals Antifa) inzetten om ‘false flag’ geweld te plegen, wat door de voornamelijk door de Democraten gecontroleerde media vervolgens aan ‘rechtse Trump aanhangers’ werd toegeschreven.

‘Mijn droom bij CNN werd een nachtmerrie’

James O’Keefe van Project Veritas blijkt nu dus ook een CNN insider te hebben geïnterviewd. ‘Toen ik hem vroeg waarom hij dit deed, kreeg ik een simpel antwoord: ‘Ik begon bij CNN omdat het mijn droom was in de media te werken. Maar mijn droom werd een nachtmerrie.’ Zijn verhaal wordt binnenkort vrijgegeven.

Volgens O’Keefe zijn de leraar, de verpleger, de moeder, de eerlijk agent, de hardwerkende burgers die gewone banen hebben en worden onderbetaald, de echte nieuwe helden van vandaag. ‘Zij worden onderdeel van het Veritas leger’ *. (* mits zij zelf al zijn ingelijfd in het propagandaleger van de gevestigde orde. Zo blijkt uit onderzoek dat meer dan de helft van alle leraren in Nederland op GroenLinks en PvdA stemt.)

‘Media vergaren geen nieuws meer, maar fabriceren eigen inhoud’

En dan is er het project om de media zelf te onderzoeken. ‘Critici en de politieke marketing industrie zullen zich haasten om deze series tapes met brede platitudes te veroordelen, zoals dat dit soort acties ‘anti-journalist’ zouden zijn. We hebben horen zeggen dat ‘de waarheid nu belangrijker is dan ooit’, en dat ‘de democratie in duisternis sterft’, enzovoorts. Maar achter dit schijnheilige ‘wij zijn beter dan jij’ vernislaagje zitten een aantal lelijke waarheden over de 4e pijler’ (van iedere echte democratie, die de pers behoort te zijn).

‘Onze pers is niet echt vrij meer. Op basis van wat deze mensen op deze tapes zeggen vergaren ze feitelijk zelfs geen echt nieuws meer. De media zijn een industrieel productiesysteem geworden dat (eigen) inhoud fabriceert… De media zijn een propaganda orgaan geworden dat enkel draait om commercie, clicks, ratings, macht, invloed en politieke steun.’ Diezelfde media wapperen vaak met de vrijheid van meningsuiting, maar eerbiedigen die ondertussen zelf allang niet meer.

‘Big Tech en Big Media hebben meer macht dan de andere drie takken van de overheid,’ stelt O’Keefe. ‘Maar wie roept hen ter verantwoording? Wie waakt er over de bewakers? En waarom is het zo belangrijk dat ze ter verantwoording worden geroepen? Omdat hun werk doen een vereiste is in een democratie. Het recht van het publiek om geïnformeerd te worden maakt alle andere rechten in onze samenleving mogelijk, omdat de overheid dankzij de kiezers bestaat, en die kiezers dus geïnformeerd moeten zijn. Mensen zullen hun eigen besluiten maken als ze volledig zijn geïnformeerd.’

Echte waarheidsvinding is vrijwel verdwenen, en daarmee ook eerlijk nieuws

Echte journalistiek zou daarom ‘niet enkel uit preken, morele oordelen en conclusies’ moeten bestaan, zoals nu bijna overal in Amerika en Europa het geval is. Ook zou er niet oneindig moeten worden gespeculeerd, en zou men niet moeten proberen de publieke opinie te beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld anonieme verklikkers een groot podium bieden, enkel omdat zij een bepaalde (linkse) politieke agenda promoten.

Helaas is het brengen van objectief nieuws en feiten die zo waarheidsgetrouw mogelijk zijn niet langer commercieel interessant. ‘Echte waarheidsvinding… is daarom bijna verdwenen,’ vervolgt O’Keefe. De meeste grote mediabedrijven zijn economisch afhankelijk geworden van de markt, van bedrijven, van advertentie inkomsten, en/of van overheidssubsidies. Nieuws dat deze financiële sponsoren onwelgevallig is of zelfs in een dubieus en kwaad daglicht kan stellen, wordt daarom vermeden, gebagatelliseerd, onderdrukt of geblokkeerd.

Burgers moeten weer eerlijk worden geïnformeerd

De eerste stap om het doodzieke Westerse mediasysteem weer gezond te maken is de burgers weer correct en eerlijk informeren over de realiteit, zodat mensen de dagelijkse propaganda gaan doorzien en daar verontwaardigd over worden.

Een groot voordeel is dat in dit digitale tijdperk video opnames zoals van Project Veritas niet of nauwelijks te weerleggen zijn. ‘Wij zijn in staat om als een mes door de boter door de propaganda te snijden. Wij vertrouwen erop dat de mensen de beste beslissingen kunnen maken als ze toegerust zijn met de waarheid. Wij breken de muur af tussen hoe publieke officials zich in het openbaar en privé gedragen. Zo pakken wij de grote leugens aan.’

Journalisten weten dat ze niet langer belangen van publiek dienen

Journalisten van de huidige mainstream media dienen niet langer het belang van het publiek, en dat weten ze heel goed, zegt O’Keefe. ‘In privé gesprekken veranderen ze van onderwerp zodra je erover begint hoe de democratie echt in duisternis sterft, en het bij alle media in realiteit allemaal om commercie, clicks, ratings, macht en invloed gaat.’

Behalve politici zien ook de machtige superrijken hoeveel macht ze via de media kunnen uitoefenen. Jeff Bezos, de rijkste man ter wereld, verklaarde dat zijn grootste prestatie de aankoop van de ‘clickbate farm’ The Post was. ‘Dit instituut is cruciaal voor mijn missie.’ De man die het machtigste bedrijf ter wereld opbouwde is dus het meest trots op het aankopen van een krant die hem geen stuiver zal opleveren.

Pers bepaalt publieke opinie, maar wie bestuurt de pers?

‘Maar vergis u niet: voor Bezos gaat het niet om het informeren van het publiek, maar om macht en invloed. Dus in een land dat wordt geregeerd door de publieke opinie, en waar de publieke opinie grotendeels wordt bepaald door de pers (zoals absoluut ook in Nederland het geval is, en waar de pers voor het leeuwendeel aanhanger en promotor is van GroenLinks, de PvdA en D66 (in deze volgorde)), is het dan niet van groot belang om de begrijpen wie de pers bestuurt? En daarom zal Project Veritas deze week CNN ontmaskeren.’

Xander

(1) Project Veritas via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne
09-08: Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen (/ NOS bagatelliseert verkrachtingen vrouwen door ISIS als ‘ongewenst zwanger worden’)
08-08: Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had
16-07: ‘Google pleegt mogelijk verraad door meewerken aan totalitair controlesysteem China’ (/ Google pest vrouwelijke tech ingenieur weg omdat ze tegenstander was van het ‘Dragonfly’ samenwerkingsproject met China)
29-06: Strategic Culture Foundation: MH17 rapport toonbeeld moreel bankroet van hypocriete Westen (/ ‘Kruiperige Westerse media wakkeren walgelijke dubbele moraal aan, en zijn medeplichtig aan ondersteunen en verspreiden van systematisch crimineel beleid’)
24-06: Project Veritas onthult Googles anti-Trump complot om verkiezingen 2020 te manipuleren (/ ‘Wij kiezen wat wij geloofwaardige nieuwsbronnen vinden’- YouTube onderdrukt op vergelijkbare wijze rechtse nieuwsbronnen)
24-06: ‘Google Chrome browser is regelrechte spyware geworden’
15-06: Facebook formule gelekt: Als u ‘foute’ personen niet haat, bent u zelf ook een ‘haat agent’
13-06: YouTube blokkeert Project Veritas video over ‘antichristelijke censuur’ Pinterest
10-06: Facebooks oorlog tegen conservatieven maakt nieuw slachtoffer: Natural News
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan
10-05: ‘Het ultieme doel van globalisten is u in net zo’n monster als zij te veranderen’
03-05: Facebook verklaart oorlog aan rechts en bant bekende conservatieven (/ ‘In een autoritaire samenleving die wordt gecontroleerd door een handjevol tech giganten moeten alle andere meningen worden uitgewist’)
28-03: (/ EU wil met controle over internet oppositie de mond snoeren…)
01-03: Facebook klokkenluider bevestigt onderdrukking en censuur conservatieve sites (/ Facebook top technicus stelt letterlijk dat voorkomen moet worden dat mensen de ‘rode pil’ (The Matrix) slikken)
20-02: CBS News topvrouw erkent dat media enkel nog linkse propaganda verspreiden (‘Westerse journalisten zijn politieke activisten geworden’ – ‘Objectiviteit is totaal losgelaten’)
19-02: Robots en algoritmes schrijven deel van het nieuws en manipuleren verkiezingen
14-02: Westerse staatspropaganda verdringt via media onze vrijheid van meningsuiting 
06-02: ‘Sovjet’ censuur bijna een feit: EU presenteert propaganda richtlijnen voor alle media

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. Bart en Wachter, volgens mij is Trump niet door god gekozen, maar door de Amerikaanse kiezers.

 2. @bart:1:37 am. Met U eens. En @econoom zit inderdaad te trollen naar mijn mening.

 3. Econoom, je laat duidelijk blijken geen kennis te hebben van de bijbel. In de bijbel laat God Nebucanezer in zijn droom een groot beeld zien met een hoofd van Goud, dat is zijn koningrijk en onderaan de voeten van leem en ijzer. Dit is op dit moment de EEG, wat een onzamenhangend zooite is en wordt geregeerd door de DICTATUUR van Bussel.
  Men heet in Nederland niet in de gaten dat men door Rutte overgeleverd is aan de willekeur van Brussel. Dit geldt ook voor de andere europese landen.
  Als je de andere onderdelen van dit beeld ziet dan beschrijft de bijbel de verschillende wereld machten, zoals de babyloniers, de meden en perzen, het romijnse rijk en nu in de eindtijd , Europa.
  Daar echter Amerika de wereld macht op dit moment is en wat er met dit land gebeurd grote invloed kan hebben op de rest van de wereld, en deze president als eerste en enige de staat Israel erkent met als hoofdstad Jerusalem, heeft God Trump gekozen. Obama en Hillary c.q. de democraten zijn tegen Israel en tegen het Christendom.
  De namen die jij dus noemt van presidenten, zijn slecht pionnen op het grote schaakbord van het wereld gebeuren.

 4. Voor de Nederlandse pers is de extreem links liberale CNN een belangrijke bron voor nieuwsgaring en daarom vaak kritiekloos overgeschreven. Dat geldt van Telegraaf tot Volkskrant, net als de politieke partijen allemaal: multicult, globalistisch, eurofiel en crypto-kapitalistisch/ liberaal waartoe dus ook de Chrislam Unie (CU) en de Christenen Dienen Allah (CDA) behoren.

 5. @ Mammon: 2:42 pm. Zo die kan @econoom in zijn zak stoppen. Goede reactie van U.

 6. Ach, econoompje 🙂

  Je voelt je schijnbaar Zoooo Slim, dat je hier maar komt vliegen afvangen….
  Geen baan toevallig, met al die tijd die je over hebt?

  Zogenaamd economie gestuurd en dan nog verdedigen hoe de beurzen sinds de Valse Vlag Lehman Brothers al meer dan 11 jaar onafgebroken stijgen.
  Geen enkele kennis van de extreme schulden stijging van de laatste 8 jaar.
  Een negatieve rente voor de banken en momenteel 0,8% rente voor Hypo van 10 jaar?
  Spaarrente van 0,03% zal je ook wel prima vinden dan?

  Ik heb er hier thuis ook zo eentje….

  Dat is mijn kind, zit op de bank met zijn lolly in de mond….
  Maar als ik de lolly afpak, dan gaat ie krijsen en piepen 😉

 7. Bart, als Trump is uitverkoren, hoe zit het dan met Rutte, Merkel, Macron, Poetin of Erdogan? Leg me dat eens uit.

 8. De Europese en Nederlandse economie heeft veel te maken met het verloop in Amerika
  En er is door de eeuwen heen ontzettend veel corruptie waar Trump een eind aan wil maken
  Want waar corruptie is is gewone volk de dupe. En overal oorlog voeren is ook een schandvlek
  Wel heeft de VS gewaarschuwd dat Europa geen VS moest worden, maar die waarschuwing is in de
  wind geslagen. Het crisis werd en armoede. En de wet maar aldoor wordt verandert.
  Wanneer het echt oorlog wordt kan het best zo zijn dat de VS ook ons niet helpt.
  De leiders hebben het volk verraden.

 9. Doordenker, als je alle informatie die je ongewenst vindt, kwalificeert als linkse propaganda, is elke discussie zinloos.

 10. @Bart: 9:47 pm, op 13/10. Heel goed omschreven van U en de waarheid. Ook uw andere reacties zijn juist.

 11. Econoom, ik denk dat je moet leren lezen wat er geschreven wordt. Ik had het over Hillary als zij president zou zijn geworden, dan zou de DOW gecrashed zijn en Europa hierin meegenomen worden. Werkeloosheid zo enorm zijn gestegen.
  Door alle linkse ideen in Europa is er totaalgeen economische groei. Vroeg of laat valt de Euro in een zwart gat en hebben we een crises erger noch dan de dertiger Jaren .Leren ze dat niet op de uiniverstiteit ?
  Als je economie gestudeerd heb, dan moet deze opmerking toch kunnen bevatten of wil je het nog steeds niet begrijpen ?

 12. @Econoom. En Wikipedia is uitgesproken links en leunt ideologisch aan bij de DemoNrats.

  De door de corrupte mainstream media voortdurend gedemoniseerde Donald Trump zal wellicht de geschiedenis ingaan als één van de grootste Amerikaanse presidenten ooit, terwijl de zwarte halfgod van de corrupte mainstream media, Barack Housein Obama, zonder twijfel de geschiedenis zal ingaan als één van de slechtste presidenten ooit.

  Het verschil tussen gebrainwashte zombie mensen die hun nieuws alleen maar bekomen via de corrupte mainstream media en de mensen die via Internet ook alternatieve nieuwsbronnen gaan raadplegen (zoals Xandernieuws) wordt met de dag groter.

 13. Bart,voor mij is het nieuw dat god zich zelfs zorgen maakt over de Dow Jones. In mijn economie studie heb ik daar niets over geleerd. Ik gun ieder zijn geloof, maar houd dat svp gescheiden van wereldse zaken.

 14. Econoom, ik vermoed dat jij niet weet waar je het over hebt. Je luistert teveel naar de linkse media in nederland, die een total verkeerd beeld heeft geschapen van Trump. Alle onderzoeken op verzoek van de democratische partij zijn op niets uitgelopen, WANT er was niets.
  Wie werkelijk de corrupte personen zijn, dat kun je alleen weten als je in amerika woont, zijn de democraten in de personen, Comey(FBI), Branden(CIA), Lisa Page (DOJ) en haar lover, Hillary Obama, en nog veel meer van de vorige regering..
  Econoom je zegt maar wat, maar er zijn totaal geen bewijzen van corruptie door Trump, anders hadden de democraten deze allang gevonden en een impeachment procedure gestart. Nu is men met een Impeachment procedure gestart, maar men heft niets !!!
  Een andere fout die jij maakt, Econoom, ik vraag me af of je wel economie hebt gestudeerd, is dat God wel degelijk alles in zijn hand heeft en amerika wilde redden door een rechtvaardige president te kiezen. De bijbel zegt zelf in de eindtijd zullen gewone mensen, visioenen zien en profeteren.
  Als Hillary was gekozen, dan was amerika naar de bedelstaf gedreven, daar de Dow Jones dan gecrashed was en Hillary en consorten zich nog meer verrijkt zouden hebben.
  Hillary heeft vele doden op haar naam staan, zoals die van Benghaci en zich verrijkt heeft met 20% van de uranium in amerika te verkopen aan de russen, waarvan zij $ 125 miljoen op haar bankrekening heeft laten bijschrijven.
  Econoom, wie zijn hier de meest corrupte personen , als je weet wat corruptie betekend ?

 15. Veritas is niet onafhankelijk, maar een right wing activist website, aldus Wikipedia.
  De oprichter O’ Keefe heeft een besmet blazoen vanwege verschillende overtredingen.

 16. @Econoom
  Jouw ongeloof doet niets af van de waarheid van het geloof. Pieter

 17. Bart, God bemoeit zich niet met verkiezingen, noch in de VS, noch in enig ander land.

 18. Ik krijg zo langzamerhand een vieze smaak in de mond als het woord democraten langs komt. En dat geldt ook voor de media en LINKS. Wie deze verdraaiingen en leugens nog steeds voor lief nemen zijn echt GEEN KNIP VOOR DE NEUS WAARD.

 19. Elke rechtgeaarde christen , dit geld ook voor Europa, zou niet op de democratische partij (linkse partijen) moeten stemmen en waarom niet ?
  – deze partij is voor geweld, lees hierboven. Antifa is een gewelddadige tak/organisatie van de democratische partij.
  – democraten , Pelosi, omarmt MS13. Dit is de meest geweldadige/misdadige organisatie in amerika
  – democraten hebben geen problem om baby’s direct na de geboorte te doden, als de moeder de baby niet wil hebben.
  – democraten zijn tegen de christenen en joden.
  – de democraten zijn voor open borders. Laat iedereen maar binnen, dan nemen wij de macht wel na een paar jaar wel over. Men gaat ervan uit dat deze illegalen op hun partij zullen stemmen.

 20. Trump heeft vastgoedbelsngen in Istanbul. Geen wonder dat hij zo toegeeflijk is jegens Erdogan.

 21. In 2014 was door Kim Clement al voorspeld dat Trump, die op dat moment nog niet wist dat hij voor president van America zou gaan,dat Trump twee termijnen zou dienen. God koos Trump boven Hillary, daar Hillary de vertegenwoordiging was van EVIL en Trump voor recht en order en dat hij de ambassade van Amerika naar Jerusalem ging verplaatsen. Trump is bezig met draining the swamp.
  Afgelopen dagen heeft Trump twee lezingen gehouden in twee staten en in beide staten was de opkomst overweldig. Hij brak een record met 19,000 mensen (station vol) , terwijl er tienduizenden buiten stonden te wachten. In total hadden meer dan 100,000 mensen toegangsbewijzen aan gevraagd voor een van de lezingen.
  De corruptive zit hier in amerika niet bij Trump, maar waar ze Trump van beschuldigen, is eigenlijk wat de democraten dit al Jaren hebben gedaan en nog steeds doen. Nu Joe Biden met zijn zoon m.b.t. Ukraine en China, worden door Trump beschuldigd van omkoping en andere corrupte zaken.
  De Russian hoax was fake, maar wie collude met de russen, dat was Hillary en Obama en de CIA. Binnenkort komen er nieuwe gegevens vrij, waar meer duidelijkheid gegeven zal worden van de corruptie binnen de democratische partij.

 22. In zoverre eens met Econoom, dat niet alleen CNN, maar alle tv-kanalen in de VS behalve FOX zijn in de macht van de democraten. gelukkig hebben we in de VS in iedergeval, dit in tegenstelling tot nederland, een conservatieve zender , waar men de waarheid kan horen. De andere zender vertellen alleen maar leugens, omdat ze niks anders te vertellen hebben. Ze kunnen Trump niet uitstaan, omdat hij het zo goed doet op allerlei gebied. Zo iemand zou in duitsland en nederland ook moeten opstaan, want nederland met Rutte en duitsland met Merkel graven hun eigen graf.

 23. ??? ‘Mits ze zelf al zijn ingelijfd in het propagandaleger van de gevestigde orde: bedoelt wordt blijkbaar TENZIJ
  Mits betekent: op voorwaarde dat ….

  Verder: goed dat u dit plaatst.
  Wilt u zo mogelijk ons dit artikel mailen? teneinde het door te sturen aan deze en gene.

 24. ik hoop echt dat het een en ander openbaar gemaakt wordt. maar eerst zien dan geloven. want dan nog zullen de mensen hier in Nederland na vele tientallen jaren gehersenspoeld te zijn niet zomaar hun goedgelovigheid verliezen. ik heb wel eens discussies met linkse mensen gehad met keiharde bewijzen erbij waarbij ik overduidelijk de discussie won maar ze doen de deur dicht en ze gaan gewoon verder met destructie. het zit in de genen denk ik

 25. Men leze ook de boeken over vergaande manipulaties van de msm. Patronen van bedrog van Willem Middelkoop. De misleidingsindustrie van Els van Diggele en immigratie: bang dat vluchtelingen terrorisme aanwakkeren van Cees Vreeke. Ontluisterend en nu te weten dat er bijna 800 IS terroristen op weg zijn naar West Europa. Maak je borst maar nat!

 26. Of het nou links of rechts is beide maken gebruik van de zelfde methodes.
  Dit is niet iets van de laatste jaren maar meer iets van de laatste eeuwen alleen hebben ze nu veel meer middelen tot hun beschikking.
  Wat het pas echt eng maakt is dat het veel al on bewust gebeurt zonder dat we er weet van hebben. De genen met de diepste zaken en de beste connecties die bepaalt wat de grote massa denkt of gaat denken.

Comments are closed.