Twee oud-CIA directeuren erkennen bestaan Deep State en doelstelling om Trump uit te schakelen

Afbeelding: John McLaughlin (rechts) met een andere anti-Trump ‘Deep State’ topman: Robert Mueller. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Twee voormalige CIA directeuren, John McLaughlin en John Brennan, hebben openlijk het bestaan van de ‘Deep State’ toegegeven. Deze ‘schaduwregering’ binnen de veiligheidsdiensten, die van meet af aan probeert om Trump af te zetten of op een andere manier uit te schakelen, werd door de Westerse en ook Nederlandse mainstream media altijd een ‘nepnieuws’ of een ‘complottheorie’ genoemd. McLaughlin schepte er tijdens het interview met C-SPAN zelfs over op: ‘Dank God voor de Deep State!’ waarop het linkse publiek applaudisseerde.

McLaughlin vindt het een goede zaak dat een inlichtingenagent naar voren is getreden om te getuigen tegen Trump. Daarmee verwees hij naar de zogenaamde ‘klokkenluider’ Eric Ciaramella, een geregistreerde Democraat die voor Obama, Biden en Brennan heeft gewerkt, en altijd een openlijke criticus van Trump is geweest. Ook hielp hij mee met het in elkaar draaien van de Trump/Rusland samenzwering hoax.

‘Gecommitteerd aan objectiviteit en waarheid’………….

Desondanks durfde de voormalige CIA directeur met droge ogen en een uitgestreken gezicht te beweren dat ‘dit het instituut in de Amerikaanse regering is dat –met al zijn gebreken en fouten- gecommitteerd is aan objectiviteit en het vertellen van de waarheid.’ (Als u nu onder de tafel ligt van het lachen, dan zult u zeker niet de enige zijn).

Ook Brennan –van wie bevestigd is dat hij publiekelijk tegen het Congres heeft gelogen, maar daar op geen enkele wijze voor is gestraft- had niets dan lof voor de ‘mannen en vrouwen in de inlichtingendiensten… die naar voren treden en hun verantwoordelijkheden nemen voor hun medeburgers.’

Zowel het bestaan van de Deep State, als diens doelstelling om Trump hoe dan ook weg te krijgen, kan nu door geen enkele zichzelf nog enigszins serieus nemende journalist nog nepnieuws of een complottheorie worden genoemd.

Twitteraars: CIA verwoest de democratie en wil van het volk

Tal van twitteraars reageren dat ze zich heel goed herinneren ‘dat ons werd wijsgemaakt dat de Deep State niets meer dan een rechtse complottheorie is. Grappig, want dat is precies wat ze roepen over wat de inspecteur-generaal bekend gaat maken, en wat vervolgd wordt door het ministerie van Justitie.’ ‘Het noemen van de Deep State werd altijd belachelijk gemaakt. Goed te weten dat het nu eindelijk is bevestigd.’ ‘ Ze proberen het niet eens meer te verbergen.’

‘Ze geloven echt in hun eigen BS. De CIA is zo diep weggezonken dat ze amper nog herkenbaar zijn.’ ‘Betalen wij ongekozen bureaucraten om de democratisch gekozen leider van het land te ondermijnen?’ ‘Vertaling: stik maar, Amerikaanse kiezers.’ ‘Dit is niet wat een democratie doet. Wat telt is het mandaat van de kiezers, niet wat de Deep State wil… Schaam jullie.’ ‘Ongelooflijk! Dit zou iedere Amerikaan ongerust moeten maken. De Deep State heeft een smerig plan met ons allemaal als we niet tegen hun corruptie opstaan. Ze zullen iedereen die geen deel uitmaakt van hun team de rug toekeren. Wat een enge tijden.’

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

26-10: Trump beschuldigt Obama van ‘verraad’
08-10: Voormalige CIA klokkenluider vergelijkt impeachment hoax tegen Trump met KGB operatie
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’ (/ Trump: ‘Dit is geen impeachment, maar een coup’ – Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’)
28-09: Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump
26-09: Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest
25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen
21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne
10-08: Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI
24-06: Project Veritas onthult Googles anti-Trump complot om verkiezingen 2020 te manipuleren 
03-06: Frauduleuze en misleidende manipulaties ontdekt in Muellers rapport om Trump toch schuldig te doen lijken
(/ Nog een aanwijzing: Joe Bidens zoon werd in 2014 lid van bestuur van grootste Oekraïense gasproducent)

2018:
30-12: Democraat erkent dat zogenaamde Russische beïnvloeding werd opgezet door zijn eigen partij
16-12: Speciale aanklager Mueller liet bewijs van FBI complot tegen Trump vernietigen

Op oud Xandernieuws.punt.nl:)

23-07: Hoofd Inlichtingendienst VS: Obama zit achter opstarten alle acties tegen Trump (/ Hillary Clinton gaf zelf toe geheime ontmoetingen met Vladimir Putin te hebben gehad – FBI-agent: ‘Na anderhalf jaar nog steeds geen bewijs tegen Trump en zijn team’)
04-02: Vrijgegeven memo bevestigt illegaal FBI ‘Deep State’ complot tegen Trump
19-01: Explosieve memo onthult illegaal complot FBI, Hillary en Obama tegen Trump 

2017:
12-12: Oud CIA directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump
03-08: Topjournalist Hersh: RussiaGate is leugen van CIA, wraak op Trump (/ ‘Massamedia zijn de echte nepnieuws verspreiders’)

2016:
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

19

 1. @eelke Piers . alles en iedereen die een ander leven denkt te moeten/kunnen overheersen is in wezen de antichrist

 2. Rescue op 7.42 en Cefas 12.33

  Julie hebben gelijk het kan niet lang meer duren , de gemeente wordt spoedig opgenomen

 3. We weten al zeer lang dat er duistere machten bezig zijn om Trump te doen verdwijnen ! Maar zover zal het niet komen. Shalom

 4. ‘Desondanks durfde de voormalige CIA directeur met droge ogen en een uitgestreken gezicht te beweren dat ‘dit het instituut in de Amerikaanse regering is dat –met al zijn gebreken en fouten- gecommitteerd is aan objectiviteit en het vertellen van de waarheid.’ (Als u nu onder de tafel ligt van het lachen, dan zult u zeker niet de enige zijn).’
  Ik denk dat de schrijver van dit artikel zich vergist, ik in ieder geval lach er niet om en lig ik al helemaal onder de tafel !!! Het is erger dan je denkt, ze hebben de leugen lief, en NIET de waarheid !!!
  In Nederland zie je de gevolgen van jarenlange linkse indoctrinatie in de media, maar óók – en dat is véle malen erger – op scholen, waar leerlingen eerst met het vak maatschappijleer, links gehersenspoeld werden en worden, maar het nu is doorgedrongen tot alle vakken, en wel dat heel veel jongeren op Groenlinks, duivel666 en SP stemmen, want ook hier geldt voor
  ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’ – en dat wist Joseph Goebbels ook !!!
  Laatst hoorde ik een leerling van de journalistenschool over het vak Nederlands spreken, die vertelde dat het tentamen niet eens over het vak Nederlands ging, maar dat het meer leek op een pamflet met een uiterst linkse tekst, en dat je niet je eigen mening daarover mocht opschrijven, maar bestond uit meerkeuzevragen over de ideologie van het socialisme en marxisme.

 5. Een prachtige theater allemaal ,kijk naar de RESULTATEN niet naar de beloften.Minder staatsschuld,minder oorlog,politieke criminelen berechten en opsluiten,Amerika terug groot maken enz,allemaal beloften tijdens de verkiezingen.de Trump aanhangers worden nu opgezet tegen de contra’s.verdeel en Heers.we staan erbij en kijken ernaar

 6. https://www.youtube.com/watch?v=K-2EDFpytkY
  Je komt dus zonder enkele onderbouwing op een lijst te staan. In die lijst wordt alles wat zich niet conformeert aan de main stream veroordeelt.
  https://www.rijksoverheid.nl/documenten/rapporten/2019/10/18/rapport-politiek-en-sociale-media-manipulatie
  Uiteraard staat deze site er ook op. Het vervelende is dat de lijst ook zaken bevat waar je niet mee geassocieerd wil worden. Verder irriteert het mij dat er een wetenschappelijk sausje overheen ligt wat geen enkele waarde heeft. En dat is precies hoe de slapende meute wordt ingepakt. Ik ben benieuwd hoelang het duurt voordat de slaapwandelaars wakker worden.

 7. Ook het Profetisch Woord van de Bijbel wordt steeds verder uitgerold. Wie heilig is worde steeds heiliger. Wie vuiler is worde steeds vuiler. Zorg dat je aan de goede kant staat, als de Messias komt. Maranatha, zie Ik kom spoedig zegt Hij. Shalom.

 8. @ john
  De antichrist heeft een naam. In het hebreeuws heeft elke letter ook een getalswaarde. Als je de naam in het hebbreeuw zet en de letters hun getalswaarde geeft dan kun je met een rekensommetje er 666 van maken. Vertel mij dus welke naam je hebt waar je 666 van kunt maken.

  Wat is BS? Bartje Simons kan het niet zijn en Hillary Clinton ook niet want dan zou het HC zijn

 9. Alles dat bestaat is god, de universele natuurwetten met hierin verweven de blauwdruk voor leven.
  Een persoon is altijd een onderdeel hiervan.
  Een persoon kan daarom nooit god zijn.
  Hetzelfde geldt voor een persoon als het kwade, satan enz.
  Het goede en het kwade is dus meer een geestesgesteldheid en dit zit bij mensen tussen de oren.
  Wij als onderdeel zullen het zelf moeten regelen.
  Misschien zijn er wel andere intelligente wezens die ons kunnen helpen maar ons ook kunnen misbruiken en tegenwerken.
  Is maar een bescheiden mening. Don’t shoot the messenger.

 10. Toch speelt President Trump in tal van Geopolitieke, smerige spelletjes van Deep State, CIA en het Pentagon mee, denk aan het bezetten van de Syriëse olievelden ipv de troepen volledig terugtrekken uit het soevereine Syrië. De enorme winsten van de papavervelden uit Afghanistan waarmee de CIA het Midden-Oosten ontwricht, gevolg miljoenen vluchtelingen en economische vluchtelingen Europa ontwrichten. Dit soort politiek heeft er voor gezorgd dat Europa een wingewest van de Verenigde Staten is na de 2e wereldoorlog, dit valt niet te ont kennen wanneer men zich heeft verdiept in haar geschiedenis.

 11. the shit is hitting the fan…maw zeer binnenkort komt alle rotzooi..jarenlang diep weggestopt, mensen die er over getuigden werden voor gek verklaard..diverse media zoals Rogen of hier nationaal, Jensen roepen het al een tijdje: de waarheid komt onherroepelijk naar boven. Ik maak mij zorgen. Want alle al jarenlang wegkijkende mensen kunnen het ook niet ontkennen en worden wakker en steeds bozer. Dit kan uiteindelijk niet goed aflopen. De boze mensen die steeds luider beginnen te roepen, de machthebbers die nu nog net doen alsof er niets aan de hand is en zelfs hun agenda -versneld- blijven uitvoeren. Dit gaat een ongelofelijke clash worden. De machthebbers zullen niet zonder slag of stoot hun macht uit handen geven. En wat komt er voor in de plaats ? Iemand daar al eens over nagedacht ? In elk geval zal er heel wat bloed gaan worden vergoten. We gaan nog eens goed schrikken de komende maanden, want veel langer zal de poleshift der machten niet meer op zich laten wachten…

 12. En hier? Is het hier veel beter? Met al die rare beslissingen? Met die wereldvreemde rechtspraak? Ik geloof er geen snars van.

 13. Als het de Deep State niet lukt om hem af te zetten, wordt President Trump door de CIA doodgeschoten. Zoals ook met John F Kennedy is gebeurd.

 14. @rescue. .de antichrist als zodanig bestaat niet. Er lopen duizenden rond die de benaming antichrist waardig zijn. En denken de hel op aarde te realiseren. hoogmoed komt voor de val en die zal niet lang meer op zich laten wachten. het zal mij niet verbazen als de shift zich elk moment in het nu zich manifesteert. vluchten kan dan niet meer.de gene die een medemens denkt te moeten knechten kunnen nergens meer heen. zelfs niet in hun bunkers diep onder de grond. het vaticaan gaat als eerste de rest volgt in rap tempo.

 15. @rescue: 7:42 pm. Beter had ik het niet kunnen verwoorden, mee eens derhalve.

 16. Presidenttrump is nooit geaccepteerd om dat. hy geendiplomaieke taal spreekt
  Hy is een zakenman en wel een hele goede
  Hoed niet van vuile spelletjes wat Europa veel doet
  Hy doet niet mee aan de klimaatonzin

 17. We weten dat de antichrist komt, en dat God het zal toelaten. Verzet is zinloos, lijdzaamheid is de opdracht. Het zal slechts een korte tijd duren, en voor eeuwig worden weggevaagd. Deze kliek en allen die zich er door laten meeslepen verschaffen zich een ticket to hell en dat te beseffen is een troost voor allen die zich nu doodergeren aan de arrogante brutaliteit van de goddelozen wat nog veel erger gaat worden. Zie uit naar de hemel, uw verlossing nadert.

Comments are closed.