Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan

Mark Zaid (rechts) werkte voor Clinton, Schumer en Podesta, en richtte een extreemlinkse anti-Trump organisatie op. Desondanks presenteren de Democraten hem als ‘onpartijdig’… (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————–

Advocaat Mark Zaid in 2017: ‘CNN gaat sleutelrol spelen bij impeachen Trump’ – Zaid, werkzaam voor Clinton, Schumer en Podesta, richtte extreemlinkse anti-Trump organisatie op – Klokkenluider (CIA Oekraïne analist) zelf was ingezet door regering Obama

—————————————————————————————————————————————–

De Democratische advocaat die de anti-Trump klokkenluider beschermt zwoor in 2017 om ‘van Trump af te komen’, en kondigde letterlijk aan dat ‘de coup is begonnen.’ Mark Zaid, de advocaat die ook voor John Podesta, Clinton en Schumer werkte, en die in 2017 de anti-Trump organisatie ‘Klokkenluider Hulp’ oprichtte, twitterde dat ‘het heel beangstigend is. Wij gaan hem lozen. Dit land is sterk genoeg om zelf hem en zijn supporters te overleven. Het moet wel.’

‘#coup is begonnen,’ twitterde hij nadat waarnemend minister van Justitie Sally Yates door Trump was ontslagen omdat ze had geweigerd een legaal bevel dat bedoeld was om de Amerikaanse bevolking te beschermen (tegen illegale migranten) te handhaven. Yates was nog door Trumps voorganger Obama aangesteld.

In juli 2017 verklaarde Zaid tegen Fox News dat ‘ik voorspel dat CNN een sleutelrol zal spelen zodat Donald Trump zijn volledige termijn als president niet afmaakt.’’45 jaar na nu zouden we herinneringen kunnen ophalen aan de impeachment van Donald Trump. Ik zal dan oud zijn, maar het zal het wachten waard zijn.’

‘Impeachment was dus altijd al het plan’

Zaids tweets en uitspraken zijn een bevestiging van het sterke vermoeden dat de klokkenluider klacht tegen Oekraïne extreem partijdig is opgesteld. ‘De advocaat van de klokkenluider heeft laten zien dat dit een spelletje is,’ reageerde Tim Murtaugh, de communicatiedirecteur van Trumps campagneteam. ‘Het was dus altijd al het plan van de Democraten om een coup op te zetten en Donald Trump te impeachen. Alles wat ze nodig hadden was de juiste slinkse methode. ‘

‘Ze probeerden iets met Mueller, en nu hebben ze zich vastgebeten in een perfect normaal telefoontje met Oekraïne. Dit bewijst dat het van meet af aan een opgezet plan was.’

‘Onpartijdig’… Yeah

Zowel cynisch als hilarisch: de advocaat beschrijft zichzelf als ‘onpartijdig’, en dat terwijl zijn ‘Whistleblower Aid’ zeer nauwe banden heeft met extreemlinkse organisaties, en puur Democratische doelstellingen nastreeft. Zaid is ook de oprichter en directeur van het James Madison Project, waar de beruchte Democraat John ‘pizzagate’ Podesta nog steeds bestuurslid van is.

In de Nederlandse mainstream media zult u hier hoogstwaarschijnlijk niets over lezen, want die zitten bijna allemaal al jaren in hetzelfde extreem bevooroordeelde linkse Trump-haters schuitje, dat vrijwel dagelijks vers junknieuws over het grotendeels nog naïeve volk uitkotst.

Klokkenluider zelf werd door Obama ingeschakeld voor Oekraïne

Donald Trump jr. wees gisteren op s NY Times bestseller auteur en Breitbart topjournalist Aaron Klein, die schreef dat Eric Ciaramella, de gelekte naam van de CIA official/klokkenluider, een belangrijke rol vervulde in het Oekraïne beleid van de regering Obama, inclusief de uiteindelijke ondertekening van een leengarantie van $ 1 miljard nadat toenmalige vicepresident Joe Biden Oekraïne onder druk had gezet om de officier van Justitie die onderzoek deed naar de gasgigant Burisma, nadat die zijn zoon Hunter een dik betaalde positie in het bestuur had gegeven.

Dit was de echte ‘quid pro quo’, die de Democraten met hun valse beschuldigingen aan het adres van Trump proberen te verhullen. De media verketteren Trump jr. nu voor het vermelden van de naam van de CIA-klokkenluider, terwijl die al wekenlang op het internet rondgaat.  Tal van nieuwssites zoals Real Clear Politics hebben  Ciaramella al veel eerder geïdentificeerd.

Werkzaam voor top Democraten

De bekende Republikeinse senator Rand Paul zei eergisteren op Fox News dat hij daarom overweegt om de klokkenluider ook officieel bij zijn naam te noemen, juist omdat deze nauw betrokken lijkt te zijn bij het Oekraïne corruptieschandaal van de Bidens. Ciaramella is een geregistreerde Democraat, Rusland-Oekraïne analist bij de CIA, en werkte voor zowel CIA directeur John Brennan als vicepresident Joe Biden, en was zelfs de door de regering Obama aangewezen ‘point man’ voor Oekraïne.

Tevens is gebleken dat hij geen directe kennis had over het telefoongesprek tussen Trump en de Oekraïense president Zelensky. Ciaramella werkte ook voor de hyper-partijdige advocaat en activist Alexandra Chalupa, die speciaal was ingeschakeld om eventuele schandalen over Trump te vinden. Chalupa werkte voor de regering Clinton en was van diverse Democraten staflid geweest.

Desondanks presenteren de Democraten Ciaramella als een ‘onpartijdige’ klokkenluider, waarmee ze proberen om Trump te impeachen…

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)


Zie ook o.a.:

02-11: ‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’
01-11: Twee oud-CIA directeurn erkennen bestaan Deep State en doelstelling om Trump uit te schakelen
26-10: Trump beschuldigt Obama van ‘verraad’
08-10: Voormalige CIA klokkenluider vergelijkt impeachment hoax tegen Trump met KGB operatie
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’ (/ Trump: ‘Dit is geen impeachment, maar een coup’ – Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’)
03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’
28-09: Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump
26-09: Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest
25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen
21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

20

 1. @ Willie: 12:09 pm. Juist Willie. Socialisten en communisten verdraaien de waarheid, net als de pers en MSM die meeheulen met socialisten en communisten.

 2. Even over die “verontwaardiging” m.b.t. het openbaar maken van de naam Ciaramella:
  Über-sukkel annex landerverrader Adam Schiff was vergeten om die naam te redigeren in een communiqué.

  De Dems hebben dus zèlf de naam van de rat bevestigd. 2020 wordt leuk: de Republikeinen gaan winnen met een landslide. Trump kan zijn tweede termijn rekenen op een meerderheid in zowel het Huis als de Senaat.

  We gaan mooie tijden tegemoet.

 3. Trump wordt gewoon herkozen in 2020 en hij heeft de Mariniers gebrieft en die zijn alert ,om in te grijpen ,als ze daadwerkelijk een coup plegen .want dat is het gewoon.
  Zelfs als je een hekel aan Trump hebt ,zou je tegen zo’n afzetting moeten zijn ,omdat NIETS is bewezen van wat ze hem proberen aan te smeren.
  En bij afzetting direct een burgeroorlog uitbreekt in Amerika,maar daar zit radicaal links niet zo mee begrijp ik. Echt voor Democratie zijn ze ook niet ,want hij is toch gekozen he.zie anders ,de Trump prophecies van Kim Clement uit 2007. Trump wordt president zegt hij in 2007 om de corruptie /mensenhandel/pedofilie /gangsters MS13 aan te pakken. ( hele groepen MS 13 vluchten de grens over naar Mexico) Trump the trumpet zegt Clement …en zegt hij ze roepen : IMPEACH /IMPEACH ,maar hij wordt niet afgezet ,de verraders belanden allen in de bak en Trump zit er voor 2 termen, maar ,ik zal dat niet meer zien ,want tegen die tijd ben ik dood zegt Clement ,die inderdaad vlak na de verkiezing van Trump plotseling overleed.

 4. De reden dat ze (liberalen) Trump haten is omdat hij suggereert christen te zijn. Een suggestie die versterkt wordt door het feit dat VP Pence christen is. De reden dat ze (liberalen)Trump vrezen is omdat hij Izebel blootstelt, berooft en haar daarna zal verslinden. Ik heb echter het vermoeden dat hij de eerste ruiter op het witte paard is. In dat geval kan geen mens tegen hem op en zal hij overwinnen. Of de ridder op het witte paard de messias of de valse messias is, gaat de grote vraag worden voor de Laodicea christenen wanneer het Philadelphia gedeelte vertrokken is. Daarom verwacht ik een herverkiezing in 2020 en dat er een aantal coupplegers terechtgesteld zullen worden en de rest naar Gitmo gaat.

 5. Matt, Hillary is niet uitverkoren maar Trump ook niet ,in tegenstelling tot wat veel van zijn fans denken.

 6. De communisten van vroeger zijn de linkse fascisten van nu. Alleen hebben ze nu een linksgroenliberaal jasje aangetrokken. Niets nieuws onder de zon. Socialistisch-fascistische dictatuur is nooit weggeweest

 7. @ Econoom: 7:18 pm. Niet met U eens. En met iemand die atheïst is, zoals ik bij U vermoed, is het zinloos verder op uw reactie in te gaan.

 8. Beluister de podcast Het land van Wierd Duk:

  AMSTERDAM – In deze aflevering van de podcast ‘Het Land van Wierd Duk’ een bijzondere gast: schrijver en Telegraaf-columnist Leon de Winter. Volgens hem is de huidige klimaatgekte het meest krankzinnige sociale experiment ooit. Verder: de Amerikaanse verkiezingen komen er weer aan, hoe zit het met de populariteit van Trump en wat is er waar van Russiagate? Luister de hele podcast hieronder, of op Spotify, Apple Podcast of je eigen podcast-app.

  Leon de Winter is een geniale Joodse columnist met ontzettend scherpe analyses. Briljant!

  ( Buitengewoon boeiende podcast ( kunt u ook gewoon beluisteren op uw PC of laptop -Mac en Windows. Is geen premium )

  U kunt natuurlijk zelf naar het onderwerp van uw keuze gaan met het tijdschaaltje. Totaal duur is 1 uur en 6 min. Zeer veel interessante details vooral over Trump de CIA en het klimaat!

 9. Hitlary Clinton zei onlangs dat God haar op aarde heeft gezet om POTUS te worden.
  En nu worden dus hemel (*) en aarde bewogen om dat doel te bereiken. Is vorige keer mislukt.
  Volgende keer niet. (denken ze)
  (*) eerder de hel.

 10. Wachter, de laatste communisten zitten in noord Korea en Cuba. En de NWO bestaat niet naar mijn mening. Wie zijn dat?

 11. De hyper-schijnheiligen die zich Democraten noemen, moeten eens hun hand in eigen boezem steken. Waarvan ze anderen (vals) beschuldigen doen ze zelf in overtreffende trap. Wat een doortrapt hypocriet zooitje zijn die democraten toch.

 12. Trump is pro_Israel, : dat zal ook meespelen om hem weg te krijgen.
  Alleen door slinkse wegen wil links blijven regeren. Dat geldt ook in europa.

 13. Iets viel weg in de tekst:

  …nadat toenmalige vicepresident Joe Biden Oekraïne onder druk had gezet *) om de officier van Justitie die onderzoek deed naar de gasgigant Burisma ** te ontslaan**, nadat die zijn zoon Hunter een dik betaalde positie in het bestuur had gegeven.

  *) zeg maar rustig gechanteerd: ontslag binnen 6 uur of anders geen 1 miljard steun.

  De video-opname waarop Joe Biden dit letterlijk zegt is zo ongeveer dagelijks te zien (geweest) bij Fox News Channel.

 14. Stel je nou eens voor dat de profetie van Kim Clement, die hij -ik meen al in 2007- uitsprak, over het presidentschap van Trump en de roep om impeachment die dan zou klinken, stel je voor dat die profetie waarachtig is. Dat zou betekenen dat Trump past in het plan dat God heeft met de VS -een plan ten goede- en dat Trump niet zal worden ‘geïmpeached’. Want dat had Kim Clement ook nog gezegd: ‘ze zullen roepen ‘impeach, impeach’, maar dat zal niet gebeuren.’

  Dat zou betekenen dat de democraten zichzelf belachelijk aan het maken zijn. Lijkt me geweldig als het zo zou gaan.

 15. Een beter titel voor dit arikel zou kunnen zijn:
  De “Zwavel dampen” beginnen op te trekken uit het land van de vrijmetselaars

 16. De zogenaamde Democraten in Amerika, het zijn crypto communisten en handlangers van de NWO. De waarheid zal aan het licht komen.

 17. men wil de huidige president weg, zoveel is duidelijk, en het lijkt er ook op dat de partij van Trump veel stemmen aan het verliezen is daar de bangmakerij. Het blijft onduidelijk of hij nog kan herkozen worden, want ook in zijn eigen partij heeft hij tegenstanders . shalom

 18. Willen ze dan Husein Obama als nieuwe president ??!!! A warmonger !!!

Comments are closed.