Transport Coalitie VS waarschuwt voor grootschalige rellen, bevoorradingscrisis en burgeroorlog

—————————————————————————————————————————————-

Linkse haat verlamt overheid en brengt voortbestaan VS in gevaar: Democratische Partij laat land liever compleet instorten dan Trump herkozen te laten worden

—————————————————————————————————————————————-

Op Wall Street wordt record na record gebroken, en er zijn op papier in tientallen jaren niet zoveel nieuwe banen gecreëerd. De werkloosheid onder de zwarte bevolking bevindt zich zelfs op een ‘all time low’. Ogenschijnlijk gaat het dus super met de Amerikaanse economie. Maar schijn bedreigt: in 2019 verergerde de ‘retail apocalypse’ van failiete winkelketens (3), en stortte bijvoorbeeld de verkoop van nieuwe trucks compleet in (5). De directeur van de Transport Coalitie SBTC waarschuwde in december zelfs voor het uitbreken van grootschalige rellen, die een landelijke bevoorradingscrisis dreigen te veroorzaken. Zodra supermarkten en andere winkels enkele dagen niet meer worden bevoorraad, zullen er in de steden grootschalige gewelddadige rellen uitbreken, die op een burgeroorlog kunnen uitlopen.

In een persverklaring verklaarde James Lab te vrezen voor een ‘super bevoorradingsketen crisis die de truck- en transport operaties, die alle Amerikaanse steden bevoorraadt, ernstig kan verstoren… Truckers zullen door landelijke rellen worden verhinderd om consumptie producten af te leveren.’ Daarbij gaat het ook om dagelijkse eerste levensbehoeften zoals voedsel, brandstof en medicijnen.

Mogelijke trigger: inbeslagname vuurwapens Virginia

De SBTC noemt het plan van de Democraten in Virginia om alle vuurwapens in de staat in beslag te nemen als mogelijke trigger die ‘snel op een gewapend conflict zal uitlopen, die aan de Burgeroorlog zal doen denken.’ Ook de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong constateert in tal van zijn blogartikelen dat de haat van de Democraten dermate grote vormen heeft aangenomen, dat zij het land liever laten instorten dan dat ze president Trump in november herkozen laten worden. ‘Zo storten overheden uiteindelijk in. Ze worden zo corrupt, dat ze niet meer in staat zijn de staat te besturen.’ (2)(4)

‘Verwacht niet dat truckers hun leven gaan wagen met ‘zelfmoord afleveringen’ als de Amerikaanse steden instorten,’ schrijft Mike ‘Natural News’ Adams. ‘Zodra dat gebeurt bent u op uzelf aangewezen. Dan zult u wensen dat u een noodvoorraad had aangelegd.’

‘Links stuurt aan op totale chaos, moord en wanorde’

‘Links Amerika, inclusief CNN en de New York Times, staan bijna universeel op een lijn met Iran, wiens terroristen de VS willen vernietigen,’ vervolgt Adams. ‘Radicale linkse terreurgroepen zoals Antifa voeren in heel Amerika regelmatig fysieke aanvallen op Trump supporters uit. Ze gebruiken dodelijke wapens en straatgeweld om hun politieke tegenstanders te intimideren. Het is niet moeilijk voor te stellen dat de tactiek van deze extreemlinkse groepen in de steden snel escaleert naar totale chaos, moord en wanorde. Dit lijkt hun plan te zijn.’

Iraanse terroristen of niet –bewijs daarvoor is er vooralsnog niet of nauwelijks -, de door de Democraten en meeste mainstream media gesteunde linkse groepen en bewegingen zijn heel goed zelf in staat om een gewapende opstand te ontketenen en de VS in chaos te storten om te voorkomen dat president Trump herkozen wordt, of juist als reactie als hij inderdaad in november weer de verkiezingen wint. Ook ‘false flag’ rellen, opstanden en aanslagen behoren tot de mogelijkheden. Die zullen het uitroepen van ‘martial law’ (de staat van beleg) mogelijk maken, en de eventuele opschorting van de verkiezingen.

Adams is zeker niet de enige die de toekomst somber inziet; analist Jeff Thomas heeft het bijvoorbeeld letterlijk over ‘de zelfvernietiging van een imperium’. De VS –en feitelijk het hele Westen- volgt het klassieke patroon van opkomst, welvaart, socialisme, de stapsgewijze afbraak van de vrije markt en de persoonlijke vrijheden, gekoppeld aan steeds meer oorlogsoperaties, die uiteindelijk resulteren in de vernietiging van die opgebouwde welvaart.

‘Betekent dit het einde van de wereld? Zeker niet… De wereld eindigde niet toen de imperiums van Rome, Spanje en Engeland instortten. De productieve mensen verhuisden gewoon naar een andere locatie waar nog wel een vrije markt werd aangemoedigd. En ze namen de welvaart met zich mee.’ (6)Xander

(1) Natural News
(2) Armstrong Economics
(3) Zero Hedge
(4) Armstrong Economics
(5) Zero Hedge
(6) InternationalMan via Zero Hedge
(7) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)


Zie ook o.a.:


2019:
25-11: ‘Aanslag met gif op Trump mislukt, voedseltester met spoed naar ziekenhuis’ (/ Deep State en Democraten schrikken nergens meer voor terug om Trump te stoppen, desnoods met moordaanslag of een burgeroorlog)
14-11: ‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
02-11: ‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’

03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’ (/ Trump: ‘Dit is geen impeachment, maar een coup’ – Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Raaf

  Als die elite/illuminati werkelijk de oppermachtige bazen in de wereld zijn en ze achter de democraten staan dan is het voor hun toch een peulenschil om die verkiezingen te beïnvloeden en stemmen te vervalsen zodat de democraten simpel winnen? Zou easy voor ze moeten zijn…

 2. De hele wereld economie zal verschuiven richting het midden oosten. Nu nog onvoorstelbaar maar bijbels gezien staat dit voor de deur. Er zal (Amerikaans joods) kapitaal vanuit de USA richting het midden oosten gaan. Amerika zal verder verarmen en zijn macht verliezen op het wereld toneel. Dit proces is nu reeds bezig…… Er komen 2 nieuwe megasteden in het midden oosten.

  1) Neom high tech.stad in Saudi Arabie.
  Saudi-Arabië bouwt een futuristische mega-stad die 33 keer zo groot moet worden als de stad New York. De stad gaat Neom heten en wordt helemaal vanaf de grond af opgebouwd.
  Deze stad ligt in het bijbelse Edom (tussen Teman en Dedan)
  https://www.businessinsider.nl/dit-weten-we-over-neom-een-megastad-die-in-saudi-arabie-verrijst-er-komen-vliegende-autos-en-robot-dinosaurussen/

  2) Een Joods Babylon…?
  Maar als de tijd van het einde dan inderdaad nadert en Babel daarin een prominente rol zal spelen, dan kan het moeilijk anders, dan dat deze stad binnen niet al te lange tijd inderdaad gebouwd gaat worden. Een grote stad aan de rivier de Eufraat, een rivier die trouwens in het boek ‘de Openbaring’ ook een belangrijke rol speelt (9:14; 16:12). Het bijzondere van het toekomstige Babylon in het land Sinear, is dat het een Joodse stad zal zijn. Niet voor niets wordt ze voorgesteld als een hoer, als tegenhanger van de bruid Israël. Denk ook aan het visioen in Zacharia 5:5-11 met ‘de vrouw in de efa’, een voorstelling van het goddeloze Israël dat geassocieerd wordt met de symbolen van handel (talent, efa) en verplaatst wordt naar… jawel, het land Sinear waar voor haar een huis gebouwd wordt. Dat is tot op vandaag onvervulde profetie. Het zou me daarom niet verbazen als in de eerstkomende jaren de Joodse staat een ‘dependance’ krijgt in Irak. Een wereldhandel centrum waar Joods kapitaal floreert maar ook het Midden Oosten domineert.

 3. Lechaiem dank je voor je reactie inderdaad ,ik hoor vanuit europa zulke vreemden berichten over Amerika en heel veel leugens hoe het hier er aan toe gaat, ik zou zeggen net wat jij heb gedaan kom een tijdje naar Amerika dan zie je het met eigen ogen.
  Trump zal naar Gods wil gekozen worden en dan kunnen wij hier nog heerlijk genieten van the freedom en mag ik nog genieten van mooi America.
  Thanks Daniel, Shalom in Yeshua

 4. Genesis 25:8.
  Het 666 ste vers is Gen. 25:8.
  1985vc – anno heden, het komt niet op een paar Decennis aan mbt de brandende struik toevoeging Hee bij Abram de voorspeldd geboorte.

  Wat wel is dat er 6×666 jaren, althans ommenabij,zijn voorbij gegaan.
  Openbaring 18:24 verhaald, tijden betekend.
  Wat staat te gebeuren?
  Iedereen weet het, er staat iets te gebeuren,,

 5. Wat we hopen mogen dat het Amerikaanse volk de juiste keuze maakt : Massaal op Trump stemmen DAN is er mogelijk een kans dat er een verandering komt in de wereld.
  Als er massaal op Trump gestemd gaat worden, is er ook een mogelijkheid om de democraten aan te pakken ( Wordt hoog tijd )
  Natuurlijk Trump is ook niet alles maar stukken beter als obama en clinton ( obama naar 8-9 maanden regeren Nobelprijs voor de vrede ontvangen, uiteindelijk de ergste oorlogspresident ooit en verder : presteert helemaal niets, ja obamacare sterkte allemaal in Amerika ( Middenklasse weggevaagd )
  Als dat aan de macht komt, is het over met de vrije Westerse wereld ( Zolang je nog van vrijheid spreken kan )

 6. Speiker,
  Je slaat de spijker op zijn kop. Ik ging in October naar NY. Geweldige tijd gehad. Ik heb ook family die in NY wonen en op Long Island. Niemand die zich ook maar enigzins zorgen maakt. En ik denk ook dat zolang Trump de touwtjes in handen heeft gebeurt er niks. Alleen op politiek niveau is het wat wild. Dus het blijft nog wel wat jaren rustig in US.

  Daniel
  Duurt nog minstens 4 jaar als Trump weer gekozen word. Dus ga rustig zitten en geniet nog van het leven.

  Shalom in Yeshua

 7. De godsdienst ideologie en economie leeft nog altijd vanaf begin der mensheid.
  Het verschil is dat de godsdienst belooft wat niet bestaat.
  De kapitalistische economie belooft te hebben of te maken met winst wat de andere graag heeft of koopt.
  De socialistische economie plant en maakt met verlies wat ze denken dat goed is voor hun volk.
  Maar wie kan beweren dat een plan verloopt zoals gepland.
  In andere woorden alle mensen op aarde leven van de enige god die ze iedere dag nodig hebben. Geld.
  Wanneer een maatschappij minder opbrengt dan ze uitgeeft is de bedelstaf nabij.
  Wanneer een volk arm wordt is de weerstand kleiner en kleiner.
  Dat is het doel van godsdienst en socialisme . Maakt ze arm en dom. dan blijven wij aan de macht.
  Wie dat fundamentele niet begrijpt moet het maar ervaren.
  Hoe kunnen wij in een vrij verkiezing democratie daar aan ontnappen? Door in het kieshokje goed na te denken.

 8. @ Anna: 8:52 pm, op 12/1. Kan een heel stuk meegaan in uw redenatie. Maar de wortel van alle kwaad Anna is, de geldzucht. Net als @ Rick denk ik, dat het belangrijk is om te volgen hoe het met het geldstelsel /geld gaat. Laten we dat goed in de gaten houden.

 9. Is het de schuld van democraten en radicale antifa’s dat die winkelketens failliet gaan en de verkoop van trucks ingestort is?
  Verdachtmakingen aan deze groepen lijken eerder bedoeld om een rechtse staatsgreep te rechtvaardigen.
  En dat zal niet voor het eerst zijn.

 10. @Anna
  Goed verwoord !
  De democraten krijgen het benauwd, ze weten dat Trump vrijwel zeker herkozen gaat worden in november, op Breitbart staat interview met John Kerry die de media oproept Trumps “leugens” over geleverde dollars aan Iran niet over te nemen… Denk dat Trumps beschuldiging inzake mega betaling aan Iran goed onderbouwd is, en Kerry weet dat stiekem ook..

 11. Dit is een verontrustend bericht van bijna apocalyptische omvang.
  De tentakels van de linkse elite in Amerika zijn in alle lagen van de bevolking aanwezig.
  Onder Obama en “ zijn vriendjes” zijn er heel smerige zaken gebeurt, die nu onderzocht worden door de AG Wiliam Bar en John Durham. Zo heeft Obama miljarden aan cash geld aan Iran gegeven waarvan Suleimani zijn proxi oorlogen mee heeft gefinancierd.
  Terwijl Tump zich helemaal niets aantrok van de politieke correctheid en zei ; ze roepen al 40 jaar dood aan Amerika en dood aan Israël , we stoppen met de nucleaire deal dit is geen deal maar een gevaar voor de onmiddellijke omgeving en Europa en ook voor Amerika. De komst van Ayatollah Khomeini en de Iraanse Revolutie destijds 1979 voert als “ sharia staat” oorlog tegen alles wat niet islamitisch is en is daarmee een gevaar voor de hele wereld.

  Links Amerika lijkt nu te collaboreren met Iran ( zelfs in het huis van afgevaardigden) terwijl Trump de taal van de straat spreekt en denkt en twittert als “ gewone burgers” en wat gewone burgers denken. Trump ligt van alle kanten onder vuur terwijl zijn steun onder de bevolking blijft groeien. ( wat moet die man stress bestendig zijn.)

  Bar en Durham zijn inmiddels al geruime tijd met het crimineel onderzoek bezig en er komen steeds grotere en smeriger schandalen aan het licht die momenteel zeer mondjesmaat naar buiten komen, om het onderzoek niet te verhinderen.
  Straks zal het een grote klap zijn voor de Democraten als Bar klaar is, en met zijn aanklachten zal komen en er dan zal waarschijnlijk “ recht “ gaan geschieden. Obama had immers voor zijn aftreden al om politiek “ onschendbaarheid “ gevraagd. Dit heeft hij niet gekregen en het wordt steeds duidelijker waarom.
  De Democraten zien nu de aanklachten duidelijk aankomen en zijn doodsbang hiervoor en zijn nu bezig met een impeachment ( afzettingsprocedure) tegen Trump.
  ( Ze hebben eerst geprobeerd om de bewijs last om te draaien met het onderzoek van Müller) dit lukte niet maar de relatie van Obama/ Clinton Rusland / uranium enz. kwam hierdoor wel aan het licht.
  Er wordt openlijk gezegd ( ondanks dat alle argumenten van afzetting geen steek houden ) dat hij geen tweede termijn meer mag krijgen want hij zou een groot risico zijn voor het land. ( Nancy Pelosi)

  En nu dus dit ophitsen van de bevolking door??? om transporten te verhinderen.
  De Democraten gaan mijns inziens over lijken om hun “ eigen politiek correcte hachje van de gevestigde orde de elite”, te redden. Het uur van de waarheid komt steeds dichterbij.
  Het is de vraag of Trump het kan volhouden tot november.
  Maar dat Amerika wankelt is duidelijk.
  En wat zal er gebeuren na Trump.
  Of dat nu 2020 of 2024 zal zijn. Dit land is tot op het bot verdeeld

  In deze situatie is het de vraag wat zal het leger doen.
  Hoe gaan zij reageren.
  In hoeverre is de corruptie ook doorgedrongen in dit onderdeel van de maatschappij.
  Trump was in het verleden het leger goed gezind evenals de veteranen….. maar wat doet de,leiding.
  Laten we bidden om wijsheid en zegen voor Trump en zijn ministers en regering.
  Bidden om wijsheid kracht en gerechtigheid, voor allen die leiding moeten geven in het land, en bidden dat het recht zijn loop mag hebben.
  Bidden voor hele land met zijn ongekende mogelijkheden.

 12. @speiker: mogelijk weten de inwoners zelf nog niks over zulke ontwikkelingen tot het aan hun deur staat? Zo gaat dat toch altijd? Het volk wordt gesust door het toedekken van informatie dat in andere delen van de wereld wel naar buiten wordt gebracht…u kunt misschien licht werpen op de toestand in uw omgeving en hoe de situatie evolueert, dan krijgen wij oprechte info uit eerste hand?

 13. Hier nog zo’n opbeurend bericht, zie link hieronder.
  Overigens waar moeten al die ‘productieve mensen’ dit keer heen?
  Indien de westerse economieën omvallen, want Amerika zal ons in haar val meetrekken, dan blijft er voor China (en de rest van producerend Azië) weinig afzet gebied over. Dan valt de hele Nieuwe Wereld Orde als omvallende domino stenen uiteen in chaos.
  Het wordt wel erg lastig dit keer een her-start plek te vinden.
  https://fenixx.news/2019/12/11/geheim-plan-eu-lanceert-grootschalig-vestigingsprogramma-voor-miljoenen-afrikanen/

 14. @Sultan, en anderen;

  Je beschrijft het juist met de enkele zin: “Links of Rechts”. Wie na duizenden jaren van verdeel en heers het spelletje van de machthebbers nog niet doorheeft die blijft de geschiedenis herhalen omdat er niets van geleerd wordt. I.p.v. te kijken met het hart en emotie moet men eens hersens gebruiken en kijken wie er baadt bij heeft en er altijd weer aan verdiend. Het military industrial complex, de grote bedrijven, de farmaceutische industrie, de gecorrumpeerde media, de politiek gecorrumpeerd door het eeuwige gelobby van de multinationals. Let wel; na de tweede wereld oorlog is gezegd dat de derde wereldoorlog een economische zou worden, dit is nu reeds lang aan de gang met sanctie na sanctie. Links of rechts om, tegen generaties van domheid en gebrek aan kennis kan je je niet bewapenen.

 15. wattttttttttt ????ik woon hier in the usa en dit verhaal is vreselijk overtroffen, ik woon hier erg naar mij zin , is altijd nog beter dan in Nederland,

 16. @ Cefas:4:56 pm. Goed gezien van U. De democraten- in mijn optiek socialisten en communisten- zullen nooit toegeven.

 17. @John, je maakt je er wel gemakkelijk vanaf ; hier het complete lijstje : ( tot eind jaren 80, de rest ligt nog vers in ons geheugen) ….
  China,1945-46 Syrië, 1949 Korea 1945-53 China 1950-53 Iran 1953 Guatemala 1954 Tibet 1955-77 Indonesië 1958 Cuba 1959 Congo 1960-65 Dominicaans rep. 1961 Vietnam 1961-73 Brazilië 1964 Congo 1964 Guatemala 1964 Laos 1947-73 Dominicaanse rep. 1965-66 Peru 1965 Griekenland 1967 Guatemala 1967-69 Cambodja 1969-70 Chili 1970-73 Argentinië 1975 Angola 1976-92 Turkije 1980 Polen 1980-82 el Salvador 1981-82 Nicaragua 1981-90 Cambodja 1980-85 Libanon 1982-84 Granada 1983-84 Libië 1986 Iran 1987-88 Pffff nou eerst ‘n biertje.
  Die snotneuzen, die zogenaamde democraten, wat weten die nou van oorlog, honger, leed en dood ! Het is om wanhopig van te worden. Links of rechts, de VS hebben nog zonder één enkele oorlog geleefd; een land opgebouwd door ‘wanhopige’ emigranten en schurken uit Europa. Hun colt was en is de wet …. . Daar, hier en wereldwijd. Nog steeds.

 18. Ook in Nederland moet je altijd zorgen voor een voorraadje voedsel en water.
  Dat gaat uitstekend; blikken met voedsel en flessen met water, groot en klein…
  Zo kun je het een behoorlijk aantal dagen volhouden als de schappen van de winkels leeg raken. En je bent altijd te laat met inslaan als het mis gaat !

  Daarom heb ik altijd ruim voldoende blikvoer op voorraad; soepen, vlees in blik, drinkwater…
  En ik ben er van overtuigd dat er een moment komt dat ik blij ben met mijn voorzorgmaatregelen !

 19. “In the 1970s, we saw the beginning of welfare, which has locked generation after generation in the belief that their poverty was created by others and it was the responsibility of others to provide…” https://survivalblog.com/clash-cultures-b-h/

  Vrije vertaling:
  “In de jaren 70 zagen we het begin van de welvaartstaat die generatie na generatie deed geloven dat armoede de fout van ‘anderen’ was en dat het dus de verantwoordelijkheid van die ‘anderen’ was om hun te onderhouden…”

 20. Wordt dit het einde van een (goddeloos) imperium dat sinds de Koreaanse oorlog tekens maar andere landen aanviel ???

  Een ander goddeloos imperium is aan het verschijnen : communistisch China !

Comments are closed.