‘Aanslag met gif op Trump mislukt, voedseltester met spoed naar ziekenhuis’

Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————–

‘Deep State en Democraten schrikken nergens meer voor terug om Trump te stoppen, desnoods met moordaanslag of een burgeroorlog’

—————————————————————————————————————————————-

Volgens bronnen in Washington is een aanslag op president Donald Trump met vergiftigd voedsel mislukt. Op zaterdag 16 november reed de president tijdens een bezoek aan Maryland met zijn colonne onverwacht naar een ziekenhuis in Bethesda, omdat Trumps voedseltester ernstige symptomen van vergiftiging vertoonde. De 73 jarige Trump leek in iedere geval een dag later nog kerngezond te zijn. In 2018 stierf er ook al eens een ‘Secret Service’ agent annex voedseltester van de president.

Een aan het Witte Huis verbonden official zou hebben bevestigd dat er een biochemische bijproduct van een potentieel vergif in de voedseltest werd aangetroffen. Dat is geen 100% bewijs, maar wel een sterke aanwijzing. Over de huidige toestand van de in het ziekenhuis opgenomen tester zijn verder geen mededelingen gedaan.

Alex ‘Infowars’ Jones is na zijn gesprek met deze official van mening dat de beruchte ‘Deep State’ heeft geprobeerd om met een traag werkend gif Donald Trump uit te schakelen. ‘Het is van groot belang dat mensen  begrijpen dat we in een burgeroorlog klimaat zitten. Dit soort pogingen tot vergiftiging van een leider die ze weg willen werken zijn historisch gezien dan ook te verwachten.’ Een dood die in de media ‘natuurlijk’ kan worden genoemd zou in de Deep State verre de voorkeur genieten, omdat Trump anders een soort martelaar zou kunnen worden.

De bekende conservatieve ateur en politieke analist Roger Stone, die onder meer meewerkte aan de campagnes van de Republikeinse presidenten Nixon, Reagan en Trump, berichtte eerder dat het drinkwater in de vertrekken van de president in het Witte Huis al eens vergiftigd werd. Stone zou in 2017 zelf een poging tot vergiftiging maar nauwelijks hebben overleefd.

Democraten en Deep State zien moordaanslag als laatste kans

Minister van Justitie Barr zei onlangs in een toespraak het ‘heel gevaarlijk’ te vinden dat Trumps tegenstanders hun verlies nooit hebben geaccepteerd, en sinds zijn aantreden een expliciete strategie volgen om hem en zijn regering te saboteren. De Democraten ‘zien zichzelf in een oorlog verwikkeld om met alle mogelijke middelen een legaal gekozen regering te verlammen.’

Omdat uit het impeachment onderzoek tot nu toe is gebleken dat Trump op geen enkele wijze de fout is ingegaan –sterker nog, belangrijke getuigen spraken hem letterlijk vrij van het uitoefenen van druk op Oekraïne-, zouden de Democraten en de Deep State een moordaanslag als de laatste kans zien om te voorkomen dat Trump volgend jaar opnieuw de verkiezingen wint. Niet één van het almaar groter wordende aantal Democratische presidentskandidaten weet namelijk te overtuigen.

Sterker nog, kanshebbers zoals Elizabeth Warren en Bernie Sanders propageren openlijk een extreemlinksgroene neocommunistische agenda die te vergelijken is met die van de EU, waar de meeste Amerikanen echter niets van moeten hebben.

‘Het wordt alle Amerikanen steeds duidelijker dat de Democraten en de Deep State hand in hand samenwerken, en zich niets aantrekken van wetten, ethiek of moraliteit,’ geeft Mike Adams van Natural News als commentaar. ‘Het lijkt erop dat ze niets schuwen om de president te vernietigen en de macht te grijpen, zelfs niet het uitvoeren van een chemische moordaanslag. Het impeachment fiasco is feitelijk een poging van de Deep State om de wil van de Amerikaanse kiezers ongedaan te maken, en hun eigen leider te installeren die deze Deep State zal beschermen in plaats van ontmaskeren.’

‘Meer moordaanslagen te verwachten, burgeroorlog lijkt aanstaande’

Begin oktober activeerde Trump reserve eenheden van de mariniers, die op ieder moment in actie kunnen komen voor het geval dat de Democraten proberen om een fysieke staatsgreep te plegen, en hem en zijn regering plotseling laten arresteren. Het Amerikaanse korps mariniers zou nog steeds achter Trump staan, daar waar pro-globalistische militaire leiders en officials van het Pentagon, destijds na een enorme ontslaggolf van conservatieven door Obama aangesteld, in ieder geval deels in het anti-Trump complot zouden zitten.

Prominente linkse Amerikaanse influencers mogen al jaren op social media vrijwel onbeperkt oproepen om Trump en ook zijn aanhangers te vermoorden of in concentratiekampen op te sluiten. Het risico dat links tussen nu en november 2020 de bruinhemden van Antifa gaat inzetten om een gewelddadige opstand te ontketenen, waar de mainstream media vervolgens conservatieven de schuld van zullen geven, wordt volgens waarnemers met de dag groter.

‘Alle Amerikanen moeten erop voorbereid zijn dat er meer moordaanslagen op president Trump zullen komen, of dat ze proberen hem met geweld af te zetten,’ besluit Adams. ‘Het gecoördineerde complot om de Verenigde Staten omver te werpen en conservatieven te criminaliseren omvat nu ook Big Tech (internet / social media giganten), de linkse media, elementen van het Pentagon en de gerechtelijke macht. Een burgeroorlog lijkt aanstaande. De wanhoop van de Deep State lijkt geen enkele grenzen meer te hebben.’ (1)

 

Xander

(1) Natural News
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron: President Trump departs for Kentucky , auteur: The White House from Washington, DC , publiek domein VS

Zie ook o.a.:

 

14-11: ‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
02-11: ‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’
01-11: Twee oud-CIA directeuren erkennen bestaan Deep State en doelstelling om Trump uit te schakelen
26-10: Trump beschuldigt Obama van ‘verraad’
08-10: Voormalige CIA klokkenluider vergelijkt impeachment hoax tegen Trump met KGB operatie
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’ (/ Trump: ‘Dit is geen impeachment, maar een coup’ – Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’)
03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’
28-09: Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump
26-09: Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest
25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen
21-09: Washington Post erkent misleidend nepnieuws over Trumps druk op Oekraïne

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

17

 1. Volgens mij is dit inmiddels ontkracht. In het interview met Fox News geeft Trump zelf aan dat er niets aan de hand was en dat hij was uitgenodigd door zijn dokter in het ziekenhuis voor een controle.

 2. Lees over het schaamteloze spel van de democraten:

  Direct na de verkiezing van Donald Trump in november 2016 verschenen oproepen in de Amerikaanse media om een afzettingsprocedure te beginnen. Het was nog niet duidelijk van welke misdaad Trump kon worden beschuldigd. Daar moest naar worden gezocht.
  We zijn nu drie jaar verder, en er is weinig veranderd. Voor de meeste media is nieuws over Trump weinig anders dan nieuws over de onvermijdelijke afzetting. Waarom Trump moet worden afgezet, is duidelijk: hij heeft de verkiezingen gewonnen. Hillary Clinton noemde de mensen die op Trump gestemd hebben ’meelijwekkend’; hun stem is dus van minder waarde dan de stem van haar gelijkgezinden.

  Lees meer van geniale columnist uit de telegraaf:
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1342129986/schaamteloos-spel-van-democraten

  (Het is een premie artikel wat u kunt lezen als u de geschiedenis van uw webbrowser wist zodat u weer 1 gratis artikel kunt lezen )

 3. Wat gebeurt er als je water in je handen neemt en begint te knijpen? Hoe harder je knijpt, hoe sneller het water uit je handen glipt…dit doen de wanhopige democraten… 18 kandidaten…haal er nog maar een paar bij, misschien dat er ene tussen zit die een waterkansje maakt tegen trump….hoe meer verzet, achterklap en roddel van de democraten, hoe zekerder de herverkiezing van trump als president zal zijn..hahaha, ze zullen zijn overwinning aan zichzelf te wijten hebben…laat ze in een laatste stuiptrekking nog maar met wat modder gooien.
  En trump is niet gek, hij onderschat zijn politieke vijanden niet, ze zullen hem niet wegkrijgen, wegdreigen of zelfs niet vermoorden zoals JFK want hij is wel degelijk voorbereid…en dat hij dan de ‘democratische’ complotters maar een koekje van eigen deeg geeft: de bak in, levenslang.

 4. Men wil van President Trump af, zoals onze politici indertijd ook van -een mogelijke MP- Pim Fortuijn af wilde… (alleen deden onze politici het via een omweg).

  Want échte leiders zouden wel eens vele (al dan niet politieke) koppen kunnen laten rollen.

 5. Dat Trump vergiftigd is, wist ik al. Maar blijkbaar, zoals gewoonlijk niets in de reguliere media. (Ned.)

 6. Is dat alles een soap om de naive bevolking bezig te houden, of is het een dramatische waarheid.
  Wij horen niets anders dan wat Trump doet en laat dag en nacht.
  En de andere wereld leiders goede en minder goede. Slapen die, of mogen ze doen wat ze willen.
  Die doen geen vlieg kwaad, alleen Trump is de slechte, de domme, de gestoorde en alle mogelijke titels die de lakeyen van reporters en media hem al gegeven hebben en wat ze nog zullen uitdenken.
  Kiezers laat U bij de volgende verkiezing niet ringloren door allerlei leugens en beloften.
  Probeer goed na te denken , want wij zijn het die finaal de kaarten verdelen waar anderen mee moeten spelen.

 7. Als het werkelijk een moordaanslag is geweest, is het wel erg knullig en amateuristisch gedaan.

 8. Donald Trump is gekozen door het volk, met meerderheid. Doet zijn uiterste best om zijn beloftes na te
  komen,voor het volk. En dan proberen ze hem te vergiftigen, moordaanslagen.
  Alleen maar om te voorkomen dat hij opnieuw wordt verkozen? Dan is het jaloezie.

 9. Als dit waar zou zijn, zou Trump zelf van de daken getwitterd hebben. Echter niets daarvan.

 10. ja Hans dat vraag ik mij ook af, hoe ver moet het gaan, totdat ze de macht hebben want ze blijven het proberen.
  Laten wij elke dag bidden voor Trump en zijn familie voor completen bescherming, want de duivel zit echt niet stil hij wil het plan van YHVH te niet doen maar gelukkig YHVH is veel machtiger, de duivel zijn kop is vermorzeld.

 11. Democraten en Deep State horen thuis in strafkampen voor heropvoeding !

 12. Ik heb daar nog niets van gelezen, zelfs op CNN geen woord erover, maar het zou me totaal niet verbazen. Er is een ware hetze bezig tegen de huidige president en dat is een gevaarlijke evolutie. Shalom

 13. Deep state heeft al honderden stille moorden op hun geweten. Dit verwondert mij niks. Allen wat niet links is nemen zij op de korrel. Zie president J,.F Kennedy en zijn broer Robert Kennedy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *