Staflid Democratische kandidaat Bernie Sanders: ‘Wij gaan Trump aanhangers in kampen stoppen’

Bernie Sanders was een openlijke bewonderaar van de Sovjet Unie, en geeft er blijk van dat zijn Marxistische ideeën en plannen alleen maar extremer zijn geworden. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

‘Stalins goelags waren zo slecht nog niet – Steden zullen branden als Trump herkozen wordt’

—————————————————————————————————————————————–

Uit een nieuwe undercover operatie van de onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas komt andermaal naar voren dat links Amerika van plan is om het hele land in totale chaos te storten als president Trump herkozen wordt. Als de Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders president wordt, moeten Trumps aanhangers in goelags (oftewel concentratiekampen) worden gestopt om te worden ‘heropgevoed’. Dat wordt letterlijk zo gezegd door een organisator van Sanders’ campagne. Bernie Sanders is een rabiate Marxist wiens extreemlinkse plannen vrijwel naadloos overeenkomen met die van de Europese Commissie in Brussel. Verschil: Sanders heeft daar (nog) geen macht, maar de EC hier des te meer.

Sanders begint een serieuze bedreiging te worden voor de ‘Wunsch’ kandidaat van de Democraten, Joe Biden. In diverse staten, waaronder Californië (2), voert hij inmiddels nipt de Democratische peilingen aan. Of de Democratische Partij het opnieuw aandurft om de eigen conventie te ‘riggen’, zoals vier jaar geleden is gebeurd –toen bleek dat Hillary Clinton al op voorhand als winnaar was aangewezen, juist ten koste van Sanders- moet worden afgewacht.

Stalins goelags waren zo slecht nog niet en ‘bedoeld voor heropvoeding’

De Veritas journalist vraagt aan Kyle Jurek, veld organisator van Sanders’ campagneteam, of hij denkt dat ‘sommige van die MAGA (Make America Great Again) mensen heropgevoed kunnen worden’. Jureks antwoordt dat ‘we het moeten proberen. Net als in Nazi Duitsland, na de val het de Nazi partij, was een enorm deel van de bevolking genazificeerd. Duitsland moest miljarden uitgeven om hun f*cking volk opnieuw op te voeden om geen Nazi’s te zijn. Dat zullen we waarschijnlijk hier ook moeten doen, min of meer zoals Bernies ‘gratis onderwijs voor iedereen’. Omdat we je gaan opvoeden om geen f*cking Nazi te zijn.’

‘Er is een reden waarom Joseph Stalin goelags had,’ gaat het Jurek verder. ‘Eigenlijk waren die goelags veel beter dan wat de CIA ons heeft verteld. Mensen kregen een minimum inkomen en echtelijke bezoeken. Goelags waren feitelijk bedoeld voor heropvoeding.’

De organisator voorspelt dat ‘Milwaukee zal branden’ als Sanders –die tijdens de Koude Oorlog openlijk tegen de Sovjets aanschurkte- straks weer de nominatie door de neus wordt geboord. En als Donald Trump in november herkozen wordt, zullen ‘Amerika’s steden branden,’ zo beloofde hij. (1)

Keuze uit seniele viezerik en twee linksextremisten

De landelijke peilingen laten een nek-aan-nek race zien tussen Joe Biden, Bernie Sanders, Elizabeth Warren en Pete Buttigieg. Vier jaar geleden bleken de peilingen er meestal onvoorstelbaar ver naast te zitten. Nu spreken veel peilingen elkaar flink tegen; zo zet CNN Biden in Iowa op 15%, maar staat hij in de Monmouth peiling op 24%.

Analisten zijn het er over eens dat Sanders en Warren sowieso veel te links zijn om een kans te maken tegen Trump. Biden is net als Hillary een aartsleugenaar gebleken en komt over als een oude seniele viezerik met pedo neigingen, en wordt door de rest van Amerika amper serieus genomen. De enige kandidaat die een doordacht ander geluid laat horen door bijvoorbeeld een einde te willen maken aan alle oorlogen die Amerika steeds begint, oud-marinier Tulsi Gabbard, wordt om deze reden door het hele establishment verketterd en door Hillary ‘let’s bomb Iran’ Clinton zelfs een Russische agent genoemd.

Impeachment of economische crash

Mocht het niet lukken om Trump door de Senaat te laten impeachen, dan zou de gevestigde orde (Deep State) in de Verenigde Staten ook kunnen overgaan tot het moedwillig laten crashen van de economie, zodat Trump daar de schuld van kan worden gegeven. En u kent vast wel het gezegde: Als Amerika niest, wordt de rest van de wereld verkouden.


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron https://www.flickr.com/photos/afge/33220517298/, auteur AFGE,  Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Onzin dat gaat hem niet lukken. het gaat beter dan ooit met Amerika dank zij Trump.
  Ze zijn niet allemaal met het haatvirus besmet, zijn er meer die de boel goed en juist inschatten.
  Trump gaat het weer winnen.

 2. Nou Bernie, moet de olie maar omhoog pompen om de boel dadelijk in lichter laaie te zetten want Trump wordt herkozen of dat nou leuk is of niet, het is allang geregeld en ze weten het ook en raken in paniek. Iedereen die voor detentiekampen is behoren er zelf in thuis !

 3. Als men het X22 report op youtube volgt van maandag t/m zaterdag rond 30 min. per dag dan weet men wat er aan komt. De analyses zijn redelijk accuraat.

 4. Lees het pas verschenen boek over Trump in het witte huis. Het is een uitstekende evenwicht oefening tussen alle negatieve berichten die wij de laatste drie jaar over ons hoofd gekregen hebben over Trump.
  Trump gaat in de geschiedenis als een van de grootste Amerikaanse presidenten ooit.
  Dat kan nog wel een tijd duren voor de jalourse media en polititie het zullen toegeven.
  Maar het komt met zekerheid.

 5. Volkomen gestoord! En dat loopt zomaar vrij rond!
  En als die paus in mei komt moeten ze hem er meteen weer uitschoppen.

 6. Nog een oude seniele zot !!!! Hij kan het handje vasthouden van onze paus die in mei in NL een wereldreligie wil stichten ! Hoe zot kunt ge zijn ????

 7. De bevolking wordt steeds dommer, het effect van vervuiling, manipulatie en gewoon gemakzucht. Daarmee krijgt het ook de leiders die het verdient, wat op zichzelf een heel mooi iets is.
  George Carlin verkondigde het al Garbage in, Garbage out.
  En dat geldt al lang niet meer alleen voor America!
  https://www.goodreads.com/quotes/78321-now-there-s-one-thing-you-might-have-noticed-i-don-t
  Sorry voor de Engelstalige tekst, maar het komt er op neer dat het zinloos is om politici de schuld ergens van te geven. Wij stemmen op die mensen en geven hen de macht die ze vervolgens gebruiken. Dus niet jammeren maar verzin iets beters, of kom tot het besef dat dit het beste is wat we hebben.

 8. Vraagje:
  Gesteld dat er hier een kern van waarheid in het artikel ligt. Toch even dit:
  Hoe oud is Bernie Sanders nu ?
  Met alle respect hoor maar:
  Kan deze man de -not so – United States of Amerika wel leiden in deze turbulente wereld ?

 9. Stuur Sanders zijn staflid zelf naar Siberië dan kan hij straks ervaring deskundig zijn. Mij verbaast dit gedrag mij geen millimeter, hoor nog de SP man uit Amsterdam zeggen dat de miljoenen doden door Mao’s Culturele Revolutie enkel spaanders waren die nu eenmaal vallen waar gehakt wordt! Alle mensen die een andere mening hebben dan deze linkse idioten weten dus wat hun lot wordt als dit links de macht krijgt: Enkele reis Siberië of de killing fields van Pol Pot!

 10. De EU is inderdaad niet onze vriend, eerder een gevaarlijke vijand. Neem pathologisch fantast Timmermans, die in de VN -jazeker, die van het door de coalitie bejubelde Pact van Marakech- jankte over een ring en later een zuurstofkapje. Die ring werd getoond door een geëmotioneerde reddingswerker en de foto werd misbruikt door Timmermans. Normaal geef je zo iemand een schop onder zijn omvangrijke achterste, en beloon je liegen niet met een superbaan. Hetzelfde als nu ook met pathologisch VVD Datschaleugenaar Zijlstra dreigt te gebeuren. Of brokkenpiloot Nijpels die uit onnozelheid liegt over de zinloze klimaat kosten. Zo kennen we ook onze klimaatterrorist Diederik. Die zijn gehandicapte dochtertje misbruikte in zijn campagne, en toen het kind geen meerwaarde meer had zijn l*l achterna liep. En door partijgenoot Timmermans beloond werd door EU tot EUklimatist te worden benoemd.
  Ondertussen blijft NPO66 doorzeuren over Trump uit frustatie hoezeer ze bij diens verkiezing er totaal naast zaten. Zeuren xoals bij het klimaat, immigratie, fout-populisme, alle-Menschen werden Brüder en die vermaladijde Visigrad landen die wel weten wat je van een totalitair systeem te verwachten hebt.

 11. Ik vertrouw er op dat het Amerikaanse volk wakker word. Leiders als Bernie Sanders zijn krankzinnig en gevaarlijk voor de hele wereld. Mijn advies is Volg Trump, Denk Trump, Doe Trump, en kies opnieuw voor Trump.Trump is het medicijn voor een betere wereld.

 12. Creepy Bernie … miljonair … 4 huizen … totaal ongeloofwaardig … helaas op de universities doet hij het goed bij het gross van de ‘students’. Enkel, bij verder navraag aan de students over de plannen van Bernie hoe hij zaken gaat financieeren, weten ze het niet … maw, duhh! Geld ìs er gewoon! … snowflakes!

 13. Wie gaat er nu in vredesnaam op een bejaarde van 79 jaar stemmen? moet je toch echt goed gek zijn.

 14. Sanders is een oude linkse rakker, een onnozel ventje met extreem linkse ideeën, is dat wat ze in de VS wensen?? Shalom

 15. Hillary ‘let’s bomb Iran’ , wordt het geen voor Trump deze satanische zelfverrijkende hysterica te arresteren voor het aanzetten tot genocide of zijn haar coordinaten voortdurend bekend in de States? Best lucratief om net als Biden, Pelosi en andere linkse democraten je zak te vullen.
  Hoor hier niets over in de pers! Pizzagate ligt me nog vers in het geheugen.
  Geld stinkt niet, lijken van onschuldigen kennelijk ook niet.
  De boom kan niet hoog genoeg zijn!

 16. “Als de Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders president wordt, moeten Trumps aanhangers in goelags (oftewel concentratiekampen) worden gestopt om te worden ‘heropgevoed’. ”
  Dat zal dan net de reden zijn dat bernie geen kans maakt…het volk angst aanjagen om de verkiezingen te kunnen winnen heeft een tegengesteld effect. De democraten zouden een waterkansje kunnen maken tegen trump indien ze zich gezamenlijk scharen achter 1 serieuze kandidaat ipv elkaar te verscheuren gelijk hyena’s…twee honden vechten om een been en trump loopt ermee heen….;)

 17. Lees de voor het hele linkse kamp vernietigende column van Leon de Winter in de Telegraaf:

  Wéér wordt Trump onterecht beschuldigd.
  De meeste Westerse media zien liever een ’regime change’ in Amerika dan een ’regime change’ in Iran – zo diep zijn de media inmiddels gezonken.
  De afgelopen drie jaar is er intensief onderzoek gedaan naar het Steele Dossier, dat schokkende onthullingen deed over het gedrag van Donald Trump. Maar niets daarvan kon worden bewezen, ook niet door een van de meest prominente leden van het anti-Trump-establishment van Washington DC, Robert Mueller.

  Verder indez column de prachtige opmerking over de linkse politiek:
  Als Trump over het water zou kunnen lopen zouden de media schrijven dat hij niet kan zwemmen!

  Lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1930430789/weer-wordt-trump-onterecht-beschuldigd

  Dit is een premie artikel dat u toch kunt lezen na het legen van de cache van uw webbrowser waarna u weer 1 premie artikel gratis kunt lezen.

 18. Als dit waar is, dan is dat nog vele malen erger als ik ooit had gedacht. Arm Amerika!

 19. Het wordt echt met de dag gekker. Ook daar geldt de regel; de minderheid met de grootste mond, wil regeren over de meerderheid. Net zoals in europa.
  In europa wordt nu nog naar de schreeuwers geluisterd.
  Maar de wind gaat draaien. Oprecht geloof ik dat steeds meer mensen, de elite niet meer gelooft, daarvoor zijn we te hoog opgeleid.

 20. Wie heeft dat niet, filosoferen ‘in jezelf’ …. plussen weg strepen tegen alle minnen. Proberen nuchter te begrijpen wat er zoal in de wereld gaande is. Vergeet aan welke kant van de lijn je staat om, voor jezelf een objectief beeld te vormen. Ik denk dat ons hoofd te klein is om alles te begrijpen, waardoor men vaak ‘ruzie’ met zichzelf krijgt. Figuurlijk gezien vreet de wereld zichzelf kapot. Het grootste deel van de wereld ligt een vechtscheiding, mediation schijnt niet mogelijk te zijn. Iedereen vecht om zijn behoud, toegeven schaad de onderlinge belangen. Op geopolitiek niveau is dit altijd zo geweest, maar de wereld is daar inmiddels te klein voor geworden. De ‘partners’ kunnen niet met elkaar maar ook niet zonder elkaar. De een heeft wat, wat de ander graag wil bezitten en liefst voor zo weinig mogelijk. Afgunst ontstaat en er is geen beslissende macht meer, de vraatzucht naar macht heeft een nog nooit een eerder vertoonde vorm van ‘honger’ aangenomen. De tijden van ‘alles is mogelijk, niet omdat het moet maar omdat het kan’ is verleden tijd. Bestaat er nog zoiets als een APK beurt voor de (Westerse) wereld, wetend dat een tolerantie-balans niet meer functioneert ? Een onderhoudsbeurt waar vermoedelijk veel ‘onderdelen’ niet of moeizaam te verkrijgen zijn.
  Met name Het Westen is doordat alles mogelijk lijkt te zijn teruggeworpen tot een tot over de oren verwende maatschappij. De wereld vreet zich zelf door kortzichtigheid kapot ; die vraatzucht naar hebzucht is fnuikend voor alle ‘conflicten wereldwijd.
  De Verenigde Staten van Europa, de EU, is ons door de strot geduwd ondanks de enorme mentaliteitsverschillen, noem het maar het verschil tussen rechts en links. De kans dat Trump de ‘eindstreep’ haalt wordt ook bepaald tussen rechts en links. Waarbij niet vergeten mag worden dat de VS het meest oorlogszuchtige land ter wereld is ….

 21. Dat gezegde van dat niezen was vroeger misschien wel waar, maar tegenwoordig zullen er veel landen opgelucht gaan ademhalen want de oppermacht van de VS is zwaar aan het wankelen, zeker als de petrodollar het loodje legt en het ecnomisch oorlogsvoeren zijn hoogtepunt (of beter dieptepunt) bereikt..
  Een gewapende (kern)oorlog is dan hun enige uitweg, maar dan veranderd dat verkoudheidje in een dodelijke kanker.

Comments are closed.