Directeur Inlichtingendiensten VS: RussiaGate was complot van Hillary Clinton

Topeconoom Armstrong: ‘Ik heb eerlijk gezegd nog nooit zo’n verdorven publiek figuur als Hillary Clinton meegemaakt.’

—————————————————————————————————————————————-

CIA directeur John Brennan bracht president Obama persoonlijk op de hoogte van Hillary’s complot om Trump te beschuldigen van samenzwering met Rusland

—————————————————————————————————————————————-

De Directeur van de Nationale Inlichtingendiensten (DNI) van de VS, John Ratcliffe, heeft enkele dagen geleden diverse geheime documenten vrijgegeven waaruit onomstotelijk blijkt dat wat wij de afgelopen jaren steeds hebben geschreven, namelijk dat de zogenaamde samenzwering tussen Rusland en president Donald Trump (RussiaGate) een hoax is die werd bedacht en opgezet door Hillary Clinton. Deze ‘softe coup’ werd vooral bedacht als afleiding voor het feit dat Hillary was betrapt op het illegaal uitwissen van al het bewijs dat ze als minister van Buitenlandse Zaken staatsgeheimen op haar computer thuis had staan, die naar een onbekende derde partij in het buitenland waren verstuurd.

Onder de vrijgegeven documenten bevinden zich ook handgeschreven memo’s van toenmalig CIA directeur John Brennan, die hij schreef nadat hij president Obama persoonlijk op de hoogte had gesteld van het complot van Hillary Clinton om Trump in verband te brengen met Rusland, in de hoop dat ze daardoor de verkiezingen van 2016 zou winnen. Brennan bevestigde tegen Obama – die later dus glashard heeft gelogen toen hij beweerde nergens iets vanaf te weten – dat Hillary hiermee de aandacht van het schandaal dat ze haar privé computer had gebruikt voor het opslaan en versturen van geheime overheidsinformatie.

Nu is tevens vast komen te staan dat John Brennan het Congres en het publiek heeft misleid toen hij beweerde dat er ‘voldoende bewijs’ was om Trumps campagne aan een onderzoek te onderwerpen. Tevens ontkende hij steeds dat hij geen weet had van een complot om Trump erin te luizen, en bleef hij ook na te zijn vervangen als CIA hoofd valselijk beweren dat het (volledig verzonnen) bewijs tegen Trump ‘stevig’ genoeg was om een onderzoek te starten.

Geen Russische desinformatie of beïnvloeding

Ook de zogenaamde Russische ‘beïnvloeding’ van de verkiezingen in 2016 is, zoals we eveneens van meet af aan hebben geschreven, een ‘Hillary Hoax’ van de eerste orde geweest, die echter nog steeds door de mainstream media overeind wordt gehouden.

Een woordvoerder van Clinton wees de beschuldigingen af als ‘ongegronde onzin’, maar een bron die bekend is met de documenten verklaarde tegen Fox News dat deze beschuldiging ‘geen Russische desinformatie is. Zelfs Brennan wist het, anders zou hij de president er niet van op de hoogte hebben gesteld. Er is een hoge drempel om de president van de VS mondeling op de hoogte te stellen, en hij voelde duidelijk dat deze drempel nu bereikt was.’ (1)

Het echte complot: Hillary gaf zegen aan poging om Yeltsin af te zetten

Het èchte complot bestond eruit dat Hillary Clinton hoogstwaarschijnlijk haar zegen gaf aan een poging van de Libanese-Braziliaanse miljardair-bankier Edmond Safra om de toenmalige Russische president Boris Yeltsin te chanteren en tot aftreden te dwingen, en hem daarna te vervangen door de Westers gezinde oligarch Boris Berezovsky, die bekend staat als de eerste miljardair van Rusland.

Dat plan mislukte. Safra werd vermoedelijk uitgeschakeld door agenten van Vladimir Putin toen hij in december 1999 omkwam bij een verdachte brand in Monaco. Dat is waarschijnlijk een vergelding geweest voor zijn aandeel in het verraderlijke complot om Yeltsin af te zetten en Rusland intern over te nemen, waardoor de enorme Russische olie- en gasvoorraden in Westerse handen hadden kunnen komen. Nadat Putin president was geworden ging ‘co-conspirator’ Berezovsky in Londen wonen, naar verluid omdat hij was aangeklaagd en strafvervolging wilde ontlopen.

Topeconoom Armstrong 7 jaar opgesloten om bewijs tegen Hillary te onderdrukken

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong had bewijs van dit complot, omdat hij was gevraagd om $ 10 miljard te investeren in Hermitage Capital Management van Dov Schlein van de Republic National Bank, die voor Safra werkte. Obama’s FBI directeur James Comey gooide Armstrong vervolgens 7 jaar in de gevangenis, zogenaamd wegens ‘minachting van de rechtbank’, maar in werkelijkheid om te voorkomen dat het bewijs van dit schandaal boven tafel zou komen, wat zeer schadelijk zou zijn voor Hillary Clinton.

‘Daarom zei Putin tegen Robert Mueller (ex FBI directeur en de latere speciale aanklager in de RussiaGate hoax) dat hij welkom was om in Rusland iedereen te ondervragen die hij maar wilde, op voorwaarde dat Putin dan in de VS hetzelfde mocht doen.’ Chuck Schumer, de leider van de Democratische minderheid in de Senaat, en de ruim 2 jaar geleden overleden Republikeinse senator John McCain, vriend van Hillary, blokkeerden dat vervolgens met een motie.

‘De media hebben altijd Hillary en deze fake inlichtingen gesteund, omdat ook zij deel uitmaken van Hillary’s plan. Schumer zou nu afgezet moeten worden,’ vervolgt Armstrong. ‘De waarheid komt uiteindelijk altijd boven tafel… Ik heb in alle eerlijkheid nog nooit zo’n verdorven publiek figuur als Hillary Clinton meegemaakt.’ (2)

 

Xander


(1) Zero Hedge
(2) Armstrong Economics
Afbeelding (bewerkt): Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

30-08: Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?
12-05: Obamagate: Media VS worden wakker voor corruptie en machtsmisbruik Barack Obama (/ Obama gaf opdracht om aankomende regering Trump te saboteren)
09-02: ‘Verenigde Staten hebben dankzij Democraten geen functionerende overheid meer’ (/ ‘Democraten plegen een regelrechte politieke coup om onze democratie omver te werpen’)
19-01: Het echte Democratische complot: Hillary Clinton weer presidentskandidaat maken

2019:

30-12: Russiagate begint groot gevaar te worden voor Barack Obama
18-12: ‘Jullie hebben niets!’ Trump beschuldigt Democraten van ‘illegale staatsgreep’
25-11: ‘Aanslag met gif op Trump mislukt, voedseltester met spoed naar ziekenhuis’ (/ Deep State en Democraten schrikken nergens meer voor terug om Trump te stoppen, desnoods met moordaanslag of een burgeroorlog)
14-11: ‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
02-11: ‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’
01-11: Twee oud-CIA directeuren erkennen bestaan Deep State en doelstelling om Trump uit te schakelen
26-10: Trump beschuldigt Obama van ‘verraad’
08-10: Voormalige CIA klokkenluider vergelijkt impeachment hoax tegen Trump met KGB operatie
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’ (/ Trump: ‘Dit is geen impeachment, maar een coup’ – Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’)
28-09: Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump
26-09: Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest
25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. En haar grootste fan Eva Jinek zal er natuurlijk niks over zeggen en de rest van corrupt media
  Tijd dat Al die corrupte lui in de wereld voor t gerecht gaat

 2. Het is onbegrijpelijk dat Hillary Rodham Clinton nog steeds vrij rondloopt. Om op 03 november zijn verkiezing tegenover Joe – Amtrak – Biden veilig te stellen dient Trump zijn masterplan tot uitvoer te brengen en dat is het oprollen van de Deep State door alle 170.000 personen te arresteren tegen wie een geheime aanklacht is geformuleerd en hen vervolgens opsluiten in de FEMA-kampen.

 3. Men is al schaakmat als men wil schaken met Rusland.
  Rusland heeft altijd het grootste rendement met de laagste inzet.
  Begin niet tegen Rusland, het heeft totaal geen enkele zin.

 4. Dit gebeurt niet alleen in de USA maar overal. Als je in de politiek gaat kun je verder niets anders en zul je de baan op
  Iedere manier , legaal of niet legaal, proberen te behouden. De meeste politici hebben nooit politicologie gestudeerd maar waren ambtenaar. In ons land zijn het onderwijzers of hebben geschiedenis gestudeerd. In ons land kom je in de politiek als je uit het kringetje van het old boys netwerk komt. Is het een eerbaar beroep? Ik weet wel zeker van niet. Ze zitten er om hun zakken te vullen of de zakken van een bedrijf die ze naar voren hebben geschoven. Elke oorlog wordt door de politiek veroorzaakt en de kerk helpt ze daar ook nog bij!. Kom je van buiten het bestaande kringetje, zoals Pim Fortuin, Baudet, Krol, Trump etc. dan ben je bij voorbaat iemand op wie je schieten mag door de gevestigde orde. Die orde is als de dood dat hun baantje er aan gaat en niet omdat hun partijprogramma niet uitgevoerd wordt.

 5. https://www.nu.nl/buitenland/6082545/blok-nederland-steunt-sancties-tegen-rusland-wegens-vergiftiging-navalny.html#coral_talk_wrapper
  Dhr. Blok heeft of niet vooraan gestaan toen er grijze cellen werden uitgedeeld, of hij is niet uitgenodigd in de dasja van Poetin en is daar nog steeds een beetje boos over.
  Een kind van vier snapt dat dit een gevalletje is waar kristal helder is dat juist Rusland hiermee alles te verliezen heeft. En wie zou daar nou op uit zijn?
  Hillary Clinton is ook een type zoals minister Blok en er zelfs mensen die die types nog geloven ook.

 6. Geweldig, maar hopelijk niet te laat naar buiten gebracht.
  Immers: de verkiezingen zijn al op 3 november en in-mail voting is al van start gegaan.

  Extra brisant is dat Sleepy Joe Biden vice president was.
  Als.dit.goed gespeeld wordt, zit Biden in voorarrest zit voordat de verkiezingen plaatsvinden.

  #MAGA!
  Go Trump!!

 7. In de praktijk is de waarheid nogal eens erger dan een een complotdenker kan bedenken.
  Veel Amerikanen hebben Hillary niet voor niets de bijnaam ‘The Witch” gegeven ( de heks)

 8. Ongelofelijk, wat een troep naar boven gekomen is. Dat is het enige voordeel van die covid onzin.
  Het schuim van de vuiligheid, wordt bekend gemaakt.

 9. Dit is een goed moment dat deze dingen “ naar buiten “ komen.

  Nu kan heel Amerika zien hoe de regering van Obama, Clinton de hand boven het hoofd hield; en daardoor Intens Corrupt Was.

  Iedereen wist van dit complot : Brennen hoofd CIA Obama en natuurlijk Mister presidents candidate 2020 Joe Biden himself.
  Ook hij wist van dit complot, hij opperde zelf in de Oval Office van het witte huis kort voor de machtsoverdracht aan Trump dat de Logan act tegen generaal Flyn in werking gesteld moest worden.
  Om zo proberen te bewijzen dat Flyn die immers generaal was en zo aan te tonen dat Trump samen spande met de Russen.
  ( Flyn had een telefoontje met de Russen gepleegd ) en op grond daarvan moest hij veroordeeld worden.
  Hij is echter geheel vrijgesproken. Nadat zijn privé leven is geruïneerd. Schande❗️

  En Biden deze smeerkees……die nu democratisch president zou moeten worden Hij Wist ALLES.
  Als dit niet corrupt is.

  De Democraten zijn verworden tot een stelletje jaloerse op geld beluste pluche zitters.
  En Biden in het bijzonder door op baantjes te jagen voor zijn zoon die uit het Amerikaanse leger werd ontslagen ( wegens cocaïne gebruik )
  Terwijl hij Biden Vice President was heeft hij zijn zoon Hunter SCHANDELIJK verrijkt met baantjes bij 1. Burisma in de Ukraine en in 2. China bij de bank van China. Ook van de ex vrouw van de 3. Moskouse burgemeester heeft Biden zijn zoon $3.5 miljoen ontvangen.

  Joe Biden :
  Het wordt nu duidelijk waarom de Democraten hem tot kandidaat hebben gesteld.
  Hij kent al de frauduleuze praktijken, dingen die het daglicht niet kunnen zien.
  En nu ze aan het licht beginnen te komen, moeten ze ook weer snel in de doofpot.
  Vandaar de keiharde campagne die gevoerd wordt.
  Hij , Biden is een “ slappe, karakterloze” politicus waarmee de corrupte Democraten kunnen doen en laten wat ze maar willen.
  Hij “ krijgt” nu na 47 jaar in Washington nooit iets gepresteerd te hebben, nu eindelijk de kans van dit corrupte zootje.
  De kans, Omdat ze denken en voelen hem nodig te hebben voor gratie.
  Van de corrupte kliek, waardoor ze misschien denken de kans van vervolging te kunnen ontspringen.

  Nu dit hier in Nederland in de alternatieve pers komt zal dit zeker in Amerika ook bekend zijn.
  Hopelijk zal het veel kiezers de ogen openen, dat het tijd is voor een grote schoonmaak.
  Ik ben nooit iemand die meteen op de barricaden gaat maar dit spel is al 4 jaar zo intens CORRUPT, vuil en gemeen, dat echte rechtvaardigheid nodig is.
  ( en veroordelingen: de boef Obama vroeg vlak voor zijn aftreden om politiek onschendbaarheid, we weten nu waarom )
  Ik ben benieuwd hoe CNN en ander mainstream media zich hieruit gaan praten.
  De feiten liggen nu wel op tafel.

  Dit is trouwens nog maar een aspect van de corruptie Obama en Clinton hun kliek tegen Trump, maar er is nog veel meer aan de hand. Zoals Soros en Gates Fauci en en hun kliek. Soros zei op de laatste Davos bijeenkomst openlijk dat Trump “ gevaarlijk “ is. Dat zegt meer over hem zelf dan over Trump die na 4 of 8 jaar toch weer weg is.
  Ook deze sinistere lieden zijn “ vriendjes “ met de Obama/ Clinton kliek.

  We zullen zien God bless Amerika: dat hebben ze nodig❗️
  Zijn wil geschiede ook bij verkiezingen hoe raar dit ook mag klinken.
  Shalom
  Anna

 10. Het heef niets met links of rechts te maken.
  Links en rechts is een psy-op (geestelijke manipulatie)
  Verdeel en heers is de oudste truuk uit de geschidenis.
  Problem cause solution.
  Boiling Frog.

 11. Het wereldwijde kartel van ‘betrouwbare’ (sic) mainstream media zal nu ongetwijfeld als ‘rode wolven in een koor’ gaan huilen en Clinton, Obama en andere samenzweerders onschuldig en zelfs bijna heilig verklaren.

  Met dat laatste zullen deze linkse samenweerders alvast kunnen rekenen op de hulp van hun rode kameraad in het Vaticaan, de globalistische paus Franciscus, die voor hun ook hand-en-spandiensten verricht om uit persoonlijk winstbejag het Westen uit te verkopen aan de hele (derde) wereld.

  President Trump heeft de VS nog net op de rand van de afgrond kunnen stoppen want Hillary Clinton zou ongetwijfeld het ‘werk’ van Barack Housein Obama afgemaakt hebben en de VS veranderd hebben in een derde wereld land.

 12. Exclusief interview: Gigantische rechtszaak tegen Prof. Christian Drosten & omgeving
  De Duits-Amerikaanse advocaat Dr. Reiner Fuellmich stelt al maanden een eersteklas juridisch team samen. Onder de adviseurs bevinden zich experts die een class action voorbereiden van ongekende, historische proporties.
  https://www.corona-schadensersatzklage.de/exklusiv-interview-gigantische-klage-gegen-prof-christian-drosten-umfeld/
  Heel erg interessant, want als Prof. Drosten schuldig wordt bevonden, dan is de weg open voor het aanklagen van een ieder die beweert dat de PCR test een covid-19 infectie aantoont, gelijk welke infectie dan ook.
  Dit kan zeer grote gevolgen hebben voor het RIVM die het gelijke beweert.
  Maar ook voor de Overheid.

 13. Zo blijkt maar weer, hoe vies de rode Democraten het politieke spel spelen, om Trump onderuit te halen. Ik vrees het ergste in de aanloop naar de Amerikaanse president-verkiezingen, in November.

Comments are closed.