Gaat het de Democraten en Hillary lukken om de VS in een burgeroorlog te storten?

Op een video is duidelijk te zien hoe de 17 jarige jongen die in Kenosha drie linkse relschoppers (alle drie veroordeelde criminelen) doodschoot, puur uit zelfverdediging handelde.

—————————————————————————————————————————————-

Exodus op gang gekomen uit wetteloze linkse steden naar rechtse ‘law & order’ staten – Opruiing en geweld kan leiden tot opbreken Verenigde Staten – ‘Democraten krijgen rekening gepresenteerd voor pogingen VS te vernietigen’

—————————————————————————————————————————————–

Zoals verwacht beginnen de Democraten en ‘Deep State’ elite alle remmen los te gooien, in een finale poging om de Verenigde Staten voor de verkiezingen op 3 november in totale chaos te storten, om zo de vrijwel zekere herverkiezing van Donald Trump te saboteren. In deze video roept Hillary Clinton haar partijgenoot Joe Biden op om ‘onder geen enkele omstandigheid zijn verlies toe te geven’, dus ook niet als Trump met overmacht de verkiezingen wint. De directe implicatie is dat de Democraten inderdaad – zoals we al enkele malen hebben geschreven – vast van plan zijn om het Witte Huis sowieso in te nemen, desnoods met geweld. Hillary Clinton roept dus op tot niets minder dan een staatsgreep.

Desondanks denkt The Saker dat een burgeroorlog ‘onwaarschijnlijk’ is, omdat je dan twee partijen moet hebben die in ieder geval op regionale schaal met politie- en legereenheden het gevecht met elkaar aangaan. Tegelijkertijd ziet hij ‘niet hoe lokaal / regionaal geweld, soms ernstig, en politieke chaos kan worden voorkomen.’

De Democraten maken immers duidelijk dat ze een overwinning van Trump nooit zullen accepteren, waarmee ze de facto openlijk een einde willen maken aan de democratie (of wat daar nog van over is). De Republikeinen zullen een verlies van Trump aanvechten als er aanwijzingen zijn van massale verkiezingsfraude, wat de Democraten ook al bij eerdere verkiezingen hebben gepleegd. En fraude is gegarandeerd als er vanwege corona inderdaad per post gestemd mag worden.

Kenosha ‘lijkt op Kosovo’; 17 jarige jongen schoot uit zelfverdediging

Dan is er nog het massale geweld in diverse door Democraten geleide steden, waar burgers die zich verdedigen tegen het tuig van Black Lives Matter en Antifa worden aangeklaagd, terwijl de relschoppers zelf vrijuit gaan, en op last van burgemeesters en gouverneurs vrij baan krijgen van de politie om grootschalige branden te stichten, te plunderen en vernielingen aan te richten.

Zo werden halve stratenblokken in de stad Kenosha (Wisconsin) door deze linkse actiegroepen in de as gelegd. Dat gebeurde nadat de 29 jarige zwarte crimineel Jacob Blake zich verzette tijdens een arrestatie en een mes wilde trekken, en door een agent werd doodgeschoten. Vervolgens werden talloze winkels, bedrijven, gebouwen en auto’s door BLM/Antifa activisten in de brand gestoken en verwoest, waardoor Kenosha volgens sommige media ‘op Kosovo’ is gaan lijken. Uitgerekend de zwarte gemeenschap werd daarbij het zwaarst getroffen.(2)

Bange burgers pakten hun vuurwapens om zich in nood te verdedigen. Dat deed ook de 17 jarige Kyle Rittenhouse. Op een video is te zien hoe hij voor zijn leven wegvlucht, maar toch door Antifa relschoppers tegen de grond wordt gewerkt, die zich bovenop hem storten en hem met houten voorwerpen beginnen te bewerken (4). Pas als zijn leven in gevaar is, verdedigt hij zich met zijn vuurwapen. Daarbij werden een inbreker, een wegens grof huiselijk geweld en poging tot wurging tot 2 jaar veroordeelde crimineel, en een man die 12,5 jaar vast had gezeten wegens twee gevallen van seks met minderjarigen, doodgeschoten. (3)

Hoe reageerden de autoriteiten? Ze arresteerden Kyle voor ‘poging tot moord’, maar niet één van de Antifa / BLM relschoppers die de aanval op Kyles leven overleefden. Inmiddels hebben topadvocaten zich gemeld om Kyle bij te staan. Ze wijzen op de video, waarop overduidelijk is te zien dat de jongen uit zelfverdediging handelde.

CNN ging bepaald niet voor het eerst volledig op de ‘Baghdad Bob‘ tour door deze gewelddadige rellen ‘voornamelijk vreedzaam’ te noemen – en dat terwijl een gebouw achter de verslaggever in vlammen opging. Dat de extreemlinkse nepnieuws / propagandazender in de VS in enkele jaren tijd van de 1e naar de 26e plaats is gezakt, zal daarom niemand verbazen. (5)

Wetteloosheid in linkse steden, ‘law & order’ in rechtse steden

In Portland heerst in sommige wijken al 93 dagen totale wetteloosheid. Gisteren werd een tegendemonstrant met een ‘Blue Lives Matter’ embleem door een extreemlinkse activist doodgeschoten. ‘Ik treur er niet om dat een f**king fascist vannacht is doodgegaan,’ werd er door aan BLM/Antifa aanhanger geschreeuwd, waarop een menigte hem toejuichte. Twitter en Facebook laten niet alleen deze, maar ook alle andere linkse haat- en geweldberichten gewoon online staan, terwijl het meeste dat pro-Trump is en openlijk achter de politie staat (‘Blue Lives Matter’), wordt verwijderd. (6)

‘Gewone burgers zullen zich daarom steeds vaker moeten beschermen,’ schrijft The Saker, nu ‘politiekorpsen worden ‘gedefund’, en agenten massaal ontslag nemen (en dat is ze zeker niet kwalijk te nemen!)… Gelukkig staan in sommige staten zoals Florida lokale sheriffs nog wel openlijk achter hun burgers… BLM / Antifa tuig dat probeert een woonwijk of kleine stad in het zuiden te bestormen, zou wel eens ‘verwelkomd’ kunnen worden door heel veel zeer competente vuurkracht.’

Er is inmiddels een ware exodus op gang gekomen van burgers en ook bedrijven die de wetteloze Democratische steden zoals Portland, Minneapolis een Chicago beginnen te ontvluchten, en een veilig heenkomen zoeken in rechtse ‘law & order’ staten. Sommige ooit zeer drukke straten en wijken in New York zijn veranderd in dichtgetimmerde spookgebieden. Geen wonder, nu er het afgelopen weekend meer dan 30 mensen werden neergeschoten (waarvan 7 met dodelijke afloop), en in het weekend daarvoor zelfs 49. Veel slachtoffers waren toevallige voorbijgangers. Nadat de Democratische burgemeester De Blasio een politie eenheid die preventief fouilleerde ophief , is het geweld in de stad geëxplodeerd.

Opruiing en geweld kan leiden tot opbreken Verenigde Staten

The Saker legt de schuld van het geweld en de opruiing tot rellen en een opstand geheel bij de Democraten. ‘Ik zie overweldigend bewijs dat de Clinton Bende, de Amerikaanse Deep State en de (pseudo-) ‘liberale’ elite schuldig zijn aan opruiing.’ Als voorbeeld van de razendsnelle verharding noemt hij de aanval van linkse activisten op de Republikeinse senator Rand Paul, die vlak nadat hij het Witte Huis had verlaten bijna werd gelyncht.

‘Maar de mainstream media presenteerden dit enkel als ‘demonstranten’ die Rand Paul ‘confronteerden’. Wat zouden ze hebben bericht als dit een zwarte senator was aangedaan? Laat deze manier van ‘nieuws’ brengen door de mainstream media niet zien dat het politieke systeem in ons land aan het instorten is?’

Weliswaar geen rechtstreekse burgeroorlog, maar wel een opbreking van de VS in verschillende zones, verwacht The Saker. Veel door Democraten gecontroleerde steden, gebieden en staten zullen een almaar linksere, socialistische en zelfs communistische koers kiezen, en wegzinken in een poel van ongecontroleerde chaos, geweld, armoede en wetteloosheid. Steeds grotere aantallen gewone burgers zullen hun biezen pakken, en wegvluchten naar veiligere Republikeinse staten.

‘De situatie zal zo vlak voor de verkiezingen nog sneller verslechteren. Op 2 november zal het land ‘klaar’ zijn voor een massale explosie van geweld, gevolgd door maandenlange chaos.’ Veel mensen zullen daarom op 3 november op Trump stemmen.

‘Democraten krijgen rekening gepresenteerd voor pogingen VS te vernietigen’

‘De kern van het huidige conflict is een conflict over identiteit, iets wat de meest mensen heel belangrijk vinden. Vroeg of laat zal er een tegenreactie komen tegen de Democraten, die proberen de VS te veranderen in een soort corpulent transgender linksliberaal Wakanda (fictief Afrikaans land uit de Black Panther reeks), geregeerd door oplichters, freaks en tuig. De Democraten krijgen straks niet hun burgeroorlog, maar wel de rekening gepresenteerd voor hun poging om de Verenigde Staten te vernietigen.’ (1)

 

Xander


(1) The Saker via Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Natural News
(4) Natural News
(5) Zero Hedge
(6) Zero Hedge
(7) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

12-08: CNN denkt dat Joe Biden snel zal aftreden en extreemlinkse Kamala Harris president wordt
03-08: Overheid Minneapolis tegen inwoners: Gehoorzaam criminelen en laat u beroven
02-08: ‘Democraten en media plannen coup door Joe Biden tot winnaar verkiezingen uit te roepen’
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
01-07: ‘White Lives Don’t Matter’: Media moedigen golf van racistische haat tegen blanken aan
30-06: Oud beheerder FEMA-kamp zegt dat duizenden guillotines klaarstaan voor massamoord op conservatieve Amerikanen
30-06: ‘Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’
20-06: Horror in autonome Black Lives Matter zone: ‘Activisten verkrachten mannen, vrouwen en kinderen’ (/ Krankzinnig Nederland: Johan Derksen ‘racist’ genoemd, omdat hij BLM ‘gekkies’ noemde)
20-06: VN Mensenrechtenkantoor Genève kiest openlijk kant van extreemlinkse terreurorganisatie Antifa
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren
13-06: Zwarte Berkeley professor maakt mythe over blank racisme tegen zwarten met grond gelijk
10-06: Politieagenten in VS worden 18,5 keer vaker vermoord door zwarten dan andersom
08-06: Democratische burgemeesters willen politiekorpsen opheffen, anarchie en chaos verzekerd
07-06: Waarom veel zwarten in de VS hun problemen vooral aan zichzelf te danken hebben
06-06: Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe
03-06: ‘Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’
31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie
29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden

2019:
08-11: ABC hield 3 jaar lang uitzending over pedo Epstein tegen om Clintons te beschermen
19-08: Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie na geweld tegen burgers en politie in Portland
10-08: ‘Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI’
08-08: Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had
05-08: Dader schietpartij Dayton was extreemlinkse supporter van Antifa, Satan en Democraten
04-08: ‘Antifa terreurgroep grijpt massale schietpartij El Paso aan om burgeroorlog te veroorzaken’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

17

 1. Er is een aantal desintegrerende processen gaande in de VS.Recent aan het eind van de 20ste eeuw is dit vooral toe te schrijven aan de polariserende koers van de republikeinen en met name een aantal stromingen binnen die ‘partij’.Onder Clnton waren nog wel eens compromissen mogelijk,maar Obama werd op alle mogelijke manieren tegengewerkt.Onder Trump werd het politieke klimaat alleen maar slechter en niet alleen door dat idiote Rusland onderzoek,maar vooral ook door de opstelling en retoriek van Trump.Volgens mij is Trump erook mee begonnen te suggereren dat een verkiezingsoverwinning van de demokraten niet zonder meer door hem geaccepteerd zou worden.Hij lijkt er nu in te slagen van Law en order het verkiezingsthema te maken en zo misschien de voorkeur van de kiezers weer in zijn voordeel te doen kantelen.De wijze waarop hij dat doet,maakt het er niet beter op.Wat je je daarbij kunt afvragen is of die schietincidenten door de politie niet een bewuste poging zijn om een crisissituatie uit te lokken.Ik denk niet dat Trump daar zelf achter zit,maar het is natuurlijk wel duidelijk dat hij de rechtse praatjes op de voet volgt en meteen aanvoelt hoe hij daar schaamteloos zijn voordeel mee kan doen.Dat de demokraten,Clinton,Biden en Obama erop uit zouden zijn Amerika in een burgeroorlog te storten,lijkt mij klinkklare onzin.Ik denk dat Trump echt geen oplossingen kan bieden voor de binnenlandse situatie in de VS.Het lijkt me niet verstandig als de demokraten met plannen in de campagne komen,maar misschien kunnen met Kamala Harris nieuwewegen ingeslagen worden,maar de kans is groot dat de republikeinen dat kunnen blijven frustreren in huis van afgevaardigden,senaat en hooggerechtshof.Dushet land zal wel verder verloederen onder misdaad,kleine gewapende fascistische rechtse groepen en linkse anarchisten en radicalen die de confrontatie niet meer uit de weg gaan,waarbij een rechtse putsch de meest voor de hand liggende reactie is,waarvoor Trump nu met zijn campagne het pad lijkt te plaveien.,En mensen die overal linkse spoken en complotten zien of willens en wetens dit soort praatjes verspreiden.

 2. Het probleem is dat de mensen uit California vluchten omdat ze er het daar niet meer kunnen uitstaan. Dan verhuizen ze naar Oregon of de staat Washington waar ze dan de regering proberen te venanderen.
  Daarom zijn deze staten nu ook erg democratisch geworden.
  Dat doen ze nu altijd.

 3. Als ik die BLMers en “anti” fascisten zo bezig zie dan horen ze gewoon in het gekkenhuis. Dit zijn mensen die niet op straat thuishoren maar voor de veiligheid van de burger en zichzelf preventief opgesloten moeten zijn. Ze zijn gewoon knetter geschift. Soms kan ik m’n oren niet geloven als ik hoor wat voor een onzin ze allemaal uitkramen en hoe ze de waarheid omdraaien of slechtigheid proberen goed te praten. Deze mensen hebben echt een gedachtegang die je eigenlijk aan demonen zou toe-eigenen.

  De linkse media is “olie op het vuur” voor deze rellen, zij hebben samen met de linkse politici, die criminelen met de mantel der liefde behandelt en daardoor aangemoedigd.
  Zij zijn verantwoordelijk voor elke dooien die er valt. En als zij zo door blijven gaan dan zal er veel bloed aan hun handen kleven want er wordt al om wraak geschreeuwd. Wat dan weer met meer wraak beantwoord wordt. Zo is de natuur van de mens. Jij duwt mij en ik duw je harder terug.

 4. Ik vraag mij eerder af of Trump ernaar streeft om de VS in een burgeroorlog te storten.

 5. Ik vraag me al tijden af hoe het komt dat er zovelen gehersenspoeld zijn, waar komt het door? Sociale media, straling van mobiele telefoons, junkfood en verdovende middelen, knipperend beeld in moderne films & videogames? Je kunt mij niet vertellen dat iedereen maar voor een vergoeding meedoet.

 6. @ MF mf schreef:
  30/08/2020 om 7:05 pm
  QUOTE:
  volgens mij is jacob blake niet doodgeschoten door de politie ; wel gewond /verlamd
  UNQUOTE.
  Klopt … verlamd vanaf L5 tot aan zijn grote tenen.

 7. Als de V.S in de handen van de Demoncraten zou vallen, je hebt gelijk Cefas demonen, dan is het leed helemaal niet meer te overzien, ze zijn alleen maar op eigen winst uit. Ze zitten aan de tafel en maken plannen, en als ze op straat lopen vinden ze het heerlijk om geeërd te worden, ze willen graag lofprijzingen ontvangen , en gekieteld worden, maar dan moet je dat ook wel verdienen. Het licht dat strijdt tegen de duisternis, ik heb ze gehoord die woorden. Nou, zoals het er nu aan toe gaat in de V.S als Joe Biden dat moet gaan leiden, komt hij een hoop licht te kort, want het ziet zwart van de duisternis, en dat is zacht uitgedrukt. Het land verkeert in een grote verdrukking. Kan je nagaan wat één politieman teweeg kan brengen, dat zijn nou de gezaghebbers die orde moeten handhaven. Ook al is die persoon fout, een politieman heeft naar mijn mening geleerd hoe hij moet schieten, schiet de persoon dan in zijn been, maar zeven keer in zijn rug, getuigd van een grote laffe daad. En dit is nu het gevolg, chaos en wanorde en meer van dat soort kwaad.
  Laat Trump maar aan de macht blijven, hij laat tenminste zijn tanden zien, en hij zal niet buigen voor wat dan ook.

  Doordenker, weet je dat parasieten heel moeilijk uit te roeien zijn, zelfs voor insecticide gaan ze nog niet om, je zegt het al ze woekeren, dus dan maar operatief verwijderen. maar dat doet de bevolking maby wel.

 8. *Amo

  Juist, dit zal dan direct worden gebruikt om te rellen. En de MSM noemt het “peacefull protests”. Dit geval was Wisconsin. De democraten zullen alles aangrijpen om de US en vervolgens de wereld in een burgeroorlog te laten storten.

 9. volgens mij is jacob blake niet doodgeschoten door de politie ; wel gewond /verlamd

 10. Ik zag een filmpje waarbij 2 Amerikaanse agenten een ‘zwarte’ probeerden te arresteren. De man verzette zich hevig, begon te schreeuwen, liet zich vallen, sloeg en trapte wild om zich heen en was onhandelbaar. De agenten moesten hem zelfs van de rijweg slepen om te voorkomen dat hij aangereden zou worden. Uiteindelijk wist de man zich los te worstelen, rende naar zijn auto en greep door het open raam zijn pistool. Vervolgens vuurde hij gericht op de agenten en hun auto. Na een aantal schoten scheurde hij weg in zijn auto.
  Dat is wel de situatie waarmee de Amerikaanse politie te maken krijgt. Mensen die ze aanhouden kunnen gewapend zijn en zich heftig verzetten. We horen niet altijd het hele verhaal.

 11. Zag net een filmpje van Tony Heller (aan te raden) waarin hij in de adresbalk antifa.com typt.
  Waar kom je terecht? Op de site van Joe Biden.

 12. Hemel en hel gaan de confrontatie aan met elkaar>.
  Democraten laten nu steeds duidelijker zien dat ze niet democratisch willen zijn, maar hoe dan ook de macht willen grijpen!

 13. Best grappig te zien dat de bevolking meer en meer op zombies lijken.
  Bewust of onbewust,

 14. BLM een criminele organisatie.
  De organisatie erachter en die daarachter zijn de supercriminelen.
  Die geven niet om u of mij.
  Niets, nada.
  U bent een pion en pionnen worden opgeofferd.
  Zoals in voormalig Joegoslavië mensen werden opgeofferd, opengesneden zwangere vrouwen, verkrachte vrouwen.
  Vermoorde mannen..etc etc.
  De echte schuldigen lopen nog altijd vrij rond!!

 15. Hopelijk gaan diegenen die in hun staat voor de Democraten gestemd hebben en nu voor de ellendige gevolgen wegvluchten naar Republikeinse staten, daar niet opnieuw voor Democraten stemmen want dan kan de woekerende Democratische kanker zich daar ook verder uitzaaien.

  Rechtse productieve mensen stemmen voor Donald Trump. Linkse ‘systeem-parasieten’, die deze productieve mensen willen reguleren, controleren en belasten, stemmen voor Joe Biden.

 16. Democraten, beter gezegd, demoncraten, staan voor diepe duisternis ondanks dat Biden zegt dat zij het licht zijn dat strijd tegen de duisternis. Het omgekeerde is het geval.

Comments are closed.