ABC hield 3 jaar lang uitzending over pedo Epstein tegen om Clintons te beschermen

Nieuws ‘anchor’ Amy Robach: ‘Ik ben zó boos!’ dat ABC al 3 jaar lang haar programma over Epsteins pedo misdaden weigert uit te zenden. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————

‘De vrouw die nu ontslagen is was degene die probeerde de kinderen die werden verhandeld (en misbruikt) te beschermen. CBS heeft de kant van een pedofiel gekozen’

—————————————————————————————————————————————-

De totale corruptie van de Westerse mainstream media heeft een zoveelste dieptepunt bereikt nu het grote CBS een vrouwelijk staflid heeft ontslagen omdat ze een tape zou hebben gelekt, waarop ABC nieuws ‘anchor’ Amy Robach klaagt dat het netwerk haar primeur over de zedenmisdrijven van pedofiel Jeffrey Epsteins al 3 jaar lang weigert uit te zenden, omdat de informatie extreem schadelijk zou zijn voor de Clintons, en om in 2016 de presidentscampagne van Hillary niet in gevaar te brengen.

‘3 jaar geleden had ik alles over Epstein, maar mocht het niet uitzenden’

‘Ik heb het verhaal al 3 jaar in mijn bezit, het verhaal over Virginia Roberts (slachtoffer van Epstein)… maar ze wilden het niet uitzenden,’ zei Robach op de opname die gelekt werd naar de onafhankelijke onderzoeksjournalisten van Project Veritas. ‘Het was ongelooflijk wat we hadden, Clinton, echt alles.’

‘Toen het paleis (Britse koningshuis) erachter kwam dat we al haar beschuldigingen over prins Andrew hadden,  bedreigden ze ons op een miljoen manieren…. Ik probeerde 3 jaar om het uitgezonden te krijgen, maar tevergeefs… In ben zó boos! Wat wij toen al hadden was onvoorstelbaar. En andere vrouwen bevestigden dit… Jeffrey Epstein was de grootste pedofiel die dit land ooit heeft gekend. En daar had ik 3 jaar geleden al alles over.’

CBS en ABC beschermden Epstein om Clintons niet te beschadigen

Bill Clinton vloog 26 (volgens andere bronnen 27) keer mee met de beruchte ‘Lolita Express’van de onlangs in de gevangenis vermoorde Jeffrey Epstein. Eén van Epsteins vele minderjarige slachtoffers verklaarde jaren geleden al dat ze Clinton op het ‘orgie eiland ‘van de miljardair had gezien, en Epstein had gevraagd wat de voormalige president daar deed.

‘Wow. CBS News ontslaat een staflid die toegang had tot de gelekte Amy Robach audio die door Project Veritas is onthuld,’ twittert Benny Johnson. ‘De persoon die ontslagen is was degene die probeerde de kinderen die werden verhandeld te beschermen. CBS heeft de kant van een pedofiel gekozen.’

James O’Keefe (Project Veritas) schrijft: ‘Corruptie: CBS ontslaat vermeende verklikker… Waarom beschermt CBS ABC News!?’ Stephen Miller: ‘Twee nieuws netwerken spannen samen om iemand te ontslaan die een enorm schandaal lekt over het beschermen van een pedofiel met hoge connecties.  Wacht maar af, want journalisten gaan nu allemaal de andere kant opkijken om hun baan niet in gevaar te brengen. Tuurlijk jongens, ‘truth to power’ (waarheid tegenover macht), of zoiets.’

O’Keefe: ‘We zijn getuige van een buitengewone serie gebeurtenissen. CBS ontslaat een werknemer die ‘toegang had’ tot een tape van een concurrent, ABC. De journalistieke bazen spannen samen om een bron/klokkenluider te straffen (de ironie) die helpt een doofpot over misbruik aan het licht te brengen. Truth to power? Media IS de macht!’

Xander

(1) Project Veritas via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

31-10: Beroemde forensische expert zegt dat Jeffrey Epstein inderdaad werd vermoord
17-08: Moord op Epstein niet los te zien van naderende instorting Westerse financiële systeem
15-08: Vermoorde Epstein had schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk en rode hoge hakken
10-08: Kindermisbruiker Epstein dood: Wéér een uitermate verdachte zelfmoord in de Clinton kring
31-07: Financiële systeem in laatste fase voor crash: Helikoptergeld komt eraan
13-07: Drone opnames van Epsteins ‘Pedo Eiland’: ‘Wat doet Bill Clinton hier met twee jonge meisjes?’
09-07: Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’
18-04: ‘Justitie heeft bewijs van illegale donaties seksslavinnen sekte aan campagne Hillary Clinton’ (/ Lange lijst van ‘waar rook is, is vuur’ aanwijzingen van nauwe betrokkenheid Clinton kliek met internationale pedo kringen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren (/ Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2018: (Via oud xandernieuws.punt.nl)
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
21-11: ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

19

 1. @bozeoudeman
  Mijn opmerking was enerzijds sarcastisch bedoeld.
  En anderzijds om te laten zien dat dit de manier is waarop de MSM
  de aandacht afleid van het werkelijke probleem idd “kinderverkrachting en nog erger kindermoord”.

 2. @JP
  En kinderverkrachting dan? Om ‘iets’ boven water te krijgen is het voor een echt journalist soms noodzakelijk om de wet een stukje op te rekken in het algemeen belang dat zwaarder weegt. Begrijpt u nu waarom u al jarenlang zoveel bagger journalistiek over u heen uitgestort krijgt.

 3. @bozeoudeman
  Maar eh, is het hacken van een e-mailaccount niet strafbaar dan?

 4. Hmm, ook weer niet veel van te zien of te horen in onze ‘betrouwbare’ mainstream media.

 5. Dus het pizza gate verhaal kan ook waar zijn over die ‘geweldige’ Clintons?

  In maart 2016 werd het persoonlijke e-mailaccount van John Podesta, campagneleider van Hillary Clinton, gehackt. WikiLeaks publiceerde zijn e-mails in november 2016. Voorstanders van de Pizzagate theorie beweerden dat deze e-mails gecodeerde berichten bevatten die verschillende Amerikaanse restaurants en hooggeplaatste ambtenaren van de Democratische Partij met een vermeende mensenhandel en kinderseks verbonden. Een van de naar verluidt betrokken instellingen was een pizzeria in Washington. Tegenstanders van de presidentiële campagne van Hillary Clinton, zouden deze theorie op sociale media hebben verspreid.

 6. https://youtu.be/UlupgyThujY

  Ex-bankier Roland Bernard vertelt hier op YouTube – vanaf ongeveer 24 min 30 sec – over kinder(offers).
  Dat gebeurde in de hoogste kringen, waarin hij toen verkeerde.
  Sluit helaas aan bij dit onderwerp.
  En bah, wat een zieke wereld.
  Toch is er een God voor wie niets verborgen is.

 7. En het zogenaamde “ Pizzagate” het pedofielen schandaal waar Podesta en Clinton een “ rol in spelen “lijkt totaal vergeten.
  Deze zijn minstens zo smerig en belastend voor Cliton als deze vunzige situatie met Epstein.

 8. Ik kijk iedere dag de kranten na en maak voor mij zelf een spelletje, welke zogenaamde intellectueel of hoge pief heeft van daag de meeste rotzooi gemaakt.
  Er komt een tijd, althans het lijkt zo dat ik niet eens meer met verwondering sta als bv. een berover van een oude vrouw compensatie krijgt omdat de buit te kort was, beetje overdreven misschien maar we gaan die kant op.

 9. Wat een beerput. Wanneer gaat de deksel eraf van die put uit de afgrond?

 10. Xander chantage, corruptie.Fraude. dat is hun wapen, maar toch zie ik een sprankeltje hoop aan de horizon.

 11. Klacht indienen schuldig verzuim. Weten en niks ondernemen is meewerken aan een misdadig netwerk en daar staan gevangenisstraffen op. Bij ons B doet de katholieke kerk aan schuldig verzuim onder andere Rogeke ons smerig bisschoppeke geniet van zijn pensioen in een klooster in Zuid Frankrijk waar hij zich verstopt en geen B bezoek wil ontvangen tenzij vertrouwenspersonen van de kerk wil ontvangen en dit beschermd door staat en kerk. Een mooie witte Maria staat er boven op de berg.

 12. En waarom worden onze europese christelijke dagbladen geleid door de mannelijke pubers niet mee beschuldigd.
  Het mag niet of ze zijn te laf of ze horen erbij of of
  Ik koop van deze beriegers en leugenaars al jaren geen blad meer.
  Koningen van alle onderdanen van de Benelux . Waar is jullie stem! Of zijn jullie het alleen maar in woorden maar niet in daden.
  Dank zij Trump is er verandering en komt er meer klaarheid in deze donkere kamer.
  De politieke christen democraten ( lakeyen van de pedofielen uit Rome) die vanuit hun hoge toren de mensen al eeuwen zeggen wat ze moeten doen zijn te LAF om te zeggen wat er in werkelijkheid gebeurd.
  En dat is mede onze schuld omdat wij die onbekwame pubers en vele pedofielen steeds maar aan de macht zetten door
  Aan hen hen onze vomacht te geven in het stemhokje.
  Laat de natuur

 13. En het is nog een mooie meid ook! Blijkt weer dat je altijd door de Boldoodwagen (Hillary en co.) word overreden, nooit door een dilligence.

 14. Dit heeft alles te maken met de eindtijd waar we nu in leven. En het wordt alleen maar erger. Geheel eens met dit artikel.

 15. Uit haar verhaal proef ik meer haar ongenoegen over het feit dat zij met deze wetenschap, de primeur van Wereldnieuws naar buiten had kunnen brengen maar dit niet mocht. Zij heeft zelf immers ook al die jaren haar mond gehouden over het schokkende kindermisbruik en zoveel erger misdaden tegen kinderen. Dit is evenzo misselijkmakend. Waarom gebeurd er zoveel rottigheid in de Wereld? Omdat wij het met z’n allen toelaten en geen halt toeroepen, het is onderhand hoog tijd voor verandering.

 16. Waarom ben ik toch niet verwonderd ????!!

  CORRUPTIE OVERAL (politiek/zakenwereld/kerken) !!!

 17. Waar satan regeert denken mensen verkeerd …

  De wereld is compleet van God los en dat blijkt iedere dag weer 🙁

Comments are closed.