Vermoorde Epstein had schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk en rode hoge hakken

Autopsie rapport: Epsteins nek gebroken, komt overeen met verwurging – Miljonair verklaarde in zeldzaam interview dat hij op zijn eigen eiland ‘zichzelf’ kon zijn en kon doen en laten wat hij wilde

—————————————————————————————————————————————–

Eerst was er een getuige die verklaarde een vreselijke schreeuw te hebben gehoord uit Epsteins cel, enkele uren voordat hij dood werd aangetroffen. Nu blijkt uit een autopsie rapport dat de lijkschouwers meerdere breuken in zijn nekwervels te hebben aangetroffen die wijzen op verwurging, dus moord. De Britse Daily Mail komt met een heel andere onthulling: getuigen hebben gezien hoe Epstein in zijn villa op ‘pedo eiland’ een groot schilderij van zijn vriend Bill Clinton gekleed in blauwe jurk met rode hoge hakken had hangen.

De gebroken nekwervels kunnen weliswaar ook door ophanging zijn ontstaan, maar het patroon komt volgens de lijkschouwer meer overeen met iemand die is gewurgd. De president van de Nationale Vereniging van Patholoog-anatomen, Jonathan L. Arden, bevestigde dit. (1)

(Zelf)moord in scene gezet?

Ondertussen is er op het alternatieve internet nog steeds een flinke discussie gaande of Epstein nu wel ècht vermoord is, en hij zijn dood mogelijk in scene heeft gezet om naar een verafgelegen eiland te kunnen ontsnappen. Voer voor dit complot zijn de uitvergrote foto’s van Epstein hoofd terwijl hij op een brancard ligt. Het profiel van dat gezicht zou niet overeenkomen met dat van Epstein. Echt overtuigend is dit echter niet, omdat de foto’s sterk zijn uitvergroot en vervormingen dan normaal zijn, zeker als het om een dode gaat. (5)

In 2003 gaf Epstein een zeldzaam interview aan journalist David Blank. De multimiljonair zei zich ‘heel goed’ in zijn vel te voelen, en zich vooral op zijn eigen ranch en eigen eiland ‘vrij’ te voelen om zijn ‘eigen persoonlijkheid’ te volgen. ‘Daar kan ik het werk doen wat ik wil, en ben ik vrij te ontdekken wat ik wil.’ (2) Dat bleek dus het frequent hebben van gedwongen seks met minderjarige meisjes te omvatten, waarin hij vaak werd vergezeld door enkele ‘grote namen der aarde’.

Bill Clinton in blauwe jurk met rode hoge hakken

Een van de meest geziene gasten aan boord van zijn Boeing ‘Lolita Express’ 727 was voormalig president Bill Clinton, die minstens 26 (of 27) keer meevloog. De Britse Daily Mail weet te melden dat Epstein in zijn huis in Manhattan een levensgroot schilderij van zijn vriend Clinton had hangen. Het bizarre is dat Clinton daarop gekleed is in een blauwe jurk, en rode schoenen met hoge hakken aan heeft (screenshot social media (6)).

Het schilderij getiteld ‘Parsing Bill’ werd gemaakt door kunstenares Petrina Ryan-Kleid, al is onduidelijk op Epstein het origineel had of een replica. De getuige die het schilderij heeft zien hangen vertelde dat ze ook een circa 14 jaar oud latino meisje had gezien die op hem wachtte nadat ze zelf een zakengesprek met hem had gehad.

De blauwe jurk zou een directe verwijzing zijn naar Monica Lewinksy, de stagiaire waar president Clinton in de jaren ’90 seks mee had in de ‘Oval Office’ van het Witte Huis. Lewinsky droeg op dat moment eenzelfde blauwe jurk. Ondanks het feit dat Clinton daar meineed over pleegde (‘I did not have sexual relations with that woman’), werd hij nooit afgezet en zelfs gewoon weer herkozen, wat toen al de enorme macht van de zich onaantastbaar wanende ‘Deep State’ achter de Clintons onderstreepte. (3)

De lijst met slachtoffers wordt langer en langer

Jeffrey Epstein was nummer 47 (en als Seth Rich, de Democratische medewerker die info had dat het email schandaal direct aan zijn partij (en niet Rusland) koppelde, wordt meegeteld nr. 48) op de beruchte ‘Clinton Kill List’ van mensen die op verdachte wijze om het leven kwamen nadat ze zeer gevoelige zaken over het echtpaar naar buiten dreigden te brengen, of op een andere wijze een directe bedreiging voor team Bill & Hillary vormden. (4)

De completere ‘Clinton Body Count’ bevat inmiddels 16 vliegtuigongelukken, 20 zelfmoorden; 22 lijfwachten; 56 militairen, beveiligers en politie officials; 8 onderzoeksjournalisten; 7 vrouwelijke assistenten en stagiaires; 5 ‘fund raisers’ (financiële sponsors); 13 advocaten; 23 getuigen; 5 medici en 11 politieke stafmedewerkers. Kortom: als je op wat voor manier dan ook de Clintons in de weg dreigt te staan, kan dat je doodvonnis betekenen.

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
(3) Daily Mail
(4) Michael Mannheimer
(5) Tagesereignis
(6) Afbeelding: screenshot social media

Zie ook o.a.:

10-08: Kindermisbruiker Epstein dood: Wéér een uitermate verdachte zelfmoord in de Clinton kring
13-07: Drone opnames van Epsteins ‘Pedo Eiland’: ‘Wat doet Bill Clinton hier met twee jonge meisjes?’
09-07: Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’

2016 (oud xandernieuws.punt.nl):

05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
09-10: Door Bill Clinton verkrachte vrouwen nemen het op voor Donald Trump
06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’)

2015:
25-04: Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president?

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. Mensen lachen erom, “vermoedelijk zelfmoord gepleegd” 😉 haha!
  Ik denk niet dat de mensen beseffen hoe erg de situatie is, als er miljardairs in de gevangenis worden vermoord onder toeziend oog van miljarden mensen, die geduldig wachten op een smakelijk artikel in de story of prive. Dit zegt iets over de macht achter de schermen.

  De wereld zou op zijn grondvesten moeten schudden als dit soort bizarre gebeurtenissen zich in plain sight voltrekken maar daarentegen wordt er om gelachen.
  1 man zou in 1 interview honderden machtige zwaargewichten tot hun knieën dwingen, in 1 klap een revolutie kunnen ontketenen.
  Maar ach, jammer dan. Ik ben benieuwd wat er vanavond op TV komt……..

 2. @John. Beter lezen. Ik zeg niet dat dit proces overwaait maar dat men het met afleiding probeert. Net als een huilende baby in de wieg afgeleid door een mobiel. ‘ik heb honger, weeehhh… Ohhh een vogel, ohhh een helicopter, ohhh het draait!’ Mensen zijn zo gehersenspoeld, zo geconditioneerd dat ze de werkelijkheid niet willen zien. Ze willen niet uit ‘The Matrix’.

  De wereld is in de greep van Satan. Rechtmatig stadhouder. En het wordt alleen maar erger. Mensen steeds onverschilliger. Het duister neemt toe, het licht verdwijnt. Totdat…
  Totdat de Koning terugkomt. De overwinnaar en rechtmatig erfgenaam.

 3. Over de foto’s van epstein:
  Vergelijk eens de vorming van de oren op beide foto’s
  Totaal andere oren

 4. @anoniem deze storm waait echt niet over, of je moet in deze poppenkast theater show geloven, maar als de beerput helemaal opengaat zal bij velen de schellen van de ogen vallen. van verbijstering en ongeloof

 5. Sjonge sjonge, Zie dat gedrocht Clinton is zitten!
  Zo’n gruwel heeft de leiding gehad van een land c.q. de halve wereld.
  Kapot schamen moest hij zich en met hem de overige (met grote aantallen) die op dit ogenblik met hetzelfde bezig zijn.

  Beste mensen, wij zijn hartstikke ‘GEK’ dat wij ons door een duivelse minderheid zo laten koeioneren, vernederen, verslaven, misbruiken en zo kan ik nu vele regels met negativiteit doorgaan. Wanneer is de laatste druppel ook echt de laatste en waar zijn we als miljarden goedwillende mensen-mens toe in staat?

 6. Bill Clinton heeft zich nu genoeg belachelijk gemaakt, nu de waarheid?

 7. Het schilderij bewijst maar weer eens dat “de Amerikaan” op cultureel en esthetisch gebied nog veel heeft in te halen.

 8. Vermoedelijk heeft hijzelf heleboel mensen Geestelijk vermoord.
  Ze gaan nu op zoek naar de ‘moordenaar”. Laten ze de hele boel uitroken, zodat iedereen zal weten wat daar gebeurd is.
  De straf voor Epstein volgt nu.
  Geen medelijden voor dit soort types dat alleen maar op macht en geld uit is.

 9. Dit is niet zomaar een ’tabloid’ of Weekend/Privé nieuwtje. Iedereen met een nog enigszins werkend stel hersens voelt wel aan dat het wel èrg goed uitkomt en wel héél toevallig is dat deze souteneur van de machtigen ineens dood in zijn cel is aangetroffen. Doden praten hun mond niet voorbij en kunnen niet meer berecht worden. Dus stopt ook het onderzoek naar zijn misdaden. Zoals de uitdrukking gaat: ‘de dader ligt op het kerkhof’.

  Nu moeten zijn slachtoffers dus een andere manier zoeken om tot genoegdoening te komen.

  Ik zie nu zelfs op de reguliere (corporate) media dat men spreekt over verwurging ipv ophanging. En natuurlijk over de vele (natuurlijk ongegronde) complot ’theorieën’. Dus… veel geklets over omstandigheden en bijzaken (FUD). Maar geen woord over waarom en door wie. Zodat het uiteindelijk allemaal weer overwaait.

  Wat ondertussen wel duidelijk is dat er zich allerlei onregelmatigheden hebben afgespeeld in de zwaar beveiligde eenheid waar hij bewaard werd. Allemaal ’toevalligheden’ en ‘samenloop van omstandigheden’ (inside job? Ingrijpen van hogerhand?) waardoor hij toch vermoord heeft kunnen worden. De FBI is al vaker genoemd als ‘opruimers’ in de Clinton death list (man in donker bos met 2 handen achter de rug gebonden en 2 schoten in het achterhoofd opgeschreven als ‘zelfmoord’).

  Dit gaat niet over geld iig. Macht ook niet zozeer, maar controle. Men was ws bang dat Epstein zonder contact met zijn handlers of de buitenwereld door kon gaan slaan. En zijn controle op anderen niet effectief meer was. Hij was ‘burned’.

 10. Hoe ze geschilderd willen worden, moeten ze zelf weten.
  Maar hun ontucht en rituelen met kinderen dat is duivels.
  En iedereen wordt vermoord, die hen in de weg staat.
  Hooggeplaatste en rijke stinkers, het slijk der aarde.

 11. Ik ben van mening dat Epstein te veel wist en in ruil voor celvermindering een boekje open zou gaan doen , daar zitten de moordenaars clinton niet op te wachten , dus zoals gewoonlijk hebben ze het waarschijnlijk zo op gelost. Het verbaast mij dat D. Trump deze kliek nog niet heeft opgepakt , zeker omdat D.Trump ook op het dodelijstje staat.

 12. Veel berichten melden dat hij miljardair was.
  Een miljonair of miljardair is iemand die gewoon heel erg rijk is.

  Om enig besef te hebben om hoeveel geld dit gaat:
  Een miljardair kan theoretisch minstens 1000 mensen miljonair maken, die zelf helemaal niets hebben. Of alle huizen in een stad opkopen. Sommigen een kleine stad anderen een grote stad. De gewone man moet 30 jaar hypotheek betalen voor slechts 1 huis, als hij het al kan kopen.

  (Onderbouwing: Met 1 miljard kun je een stadje kopen met 12.000 inwoners, dat zijn 5000 woningen van bijvoorbeeld elk 200.000 euro. Andere miljardairs hebben tientallen keren dit vermogen).

  Zou dan een miljardair die in de gevangenis terecht komt in een klap alle macht kwijt zijn?
  Het lijkt me zeer aannemelijk dat hij e.e.a. heeft kunnen regelen om te ontkomen en zijn proces te ontlopen, misschien met een (onvrijwillige?) dubbelganger. Het zou veel vage en tegenstrijdige berichten kunnen verklaren.

Comments are closed.